2014. április 21., hétfő

18.- Verekedés

Hellóóó!! Itt is a kövi rész :) viszont holnaptól már sajnos nem érkeznek naponta a részek :/ ez részben azért van mert nincs sok előre megírva és nem szeretnék kifogyni :c de nagyon gyorsan fogom hozni a kövit ígérem :) addig is komizniiiiiiiiiii


Mandy szikrázó tekintettel mered rám, miközben mutatóujjával mutogat felém és szinte kisebb sokkot kapott, tőlem. De mégis miért rám mutogat és miért én váltottam ki belőle ilyen reakciót? Oké én tudom, hogy ki nem állhatjuk egymást, de most mégis mi a frászt csináltam?
Soha még csak nem is beszéltünk. Sőt eddig mindig keresztül nézett rajta. Volt egyszer vagy inkább többször olyan eset, hogy a folyosón csak úgy nekem jött, majd röhögve annyit mondott, hogy ' bocs nem láttalak, mivel olyan vagy mint egy láthatatlan srác '. A barátnői persze hahotázva dicsérték a megalázó beszólásait. A suliban a foci csapat tagjain kívül, talán Ő volt az egyetlen olyan másik személy aki miatt sírógörcsöt kapott. Lehet, hogy az agya helyén egy kő van, de a beszólásai az egekbe vannak.
Ezért is kell meggondolni azt, hogy ki mer neki beszólni. A suliban ilyen még nem volt, ugyanis az összes diák úgy tekint rá mint egy Istennőre. Én ha tehettem mindig kerültem a találkozást Vele. Ha tehettem inkább egy másik folyosón mentem végig csak, hogy ne kelljen még csak rá néznem se.
De mindhiába csináltam akár mit is, Mandy mindig megtalálta azt a pillanatot ahol le tudott égetni a fél suli előtt. És a legtöbb megjegyzést a külsőm miatt volt. Néha legszívesebben arcon köptem volna, de mivel szerencsére nyugodt természettel áldott meg a sors ezért inkább lenyeltem és mosolyogva tűrtem az ócsárolásait.
És ez pont jó is volt így, ugyanis végül rájött arra, hogy már kicsit sem nevetséges a szivatása ugyanis minél kevesebben nevettek rajta. Aztán végre keresett egy másik alanyt akit piszkálhatott. Szóval véglegesen semleges lettem a számra és hivatalosan is egy szellem lettem a számára.
Azonban most, hogy megint újra itt vagyok és a foci csapat tagjai szerint megváltoztam és lány formám lett és az állításuk szerint jobb csaj lettem mint Ő, Mandy megint vérszemet kapott. Újra elő vette a régi kegyetlen stílusát ahol élvezettel tipor és gyaláz meg mindenki előtt. Aminek én kifejezetten nem örülök, ugyanis a nyugodt természetemnek már lőttek. Szóval gőzöm sincs, hogy meddig fogom tűrni azt, hogy ezt csinálja velem. Ráadásul most még inkább utálom ugyanis az a srác a pasija aki nekem tetszik. Akarom mondani a volt pasija, ugyanis Liam végre észhez tért és rájött arra, hogy Mandy egy oltári nagy ribanc aki csak a hírneve miatt járt vele.

Kérdő tekintettel meredek a libára aki még mindig mutogat. Nehogy ideg összeroppanást kapjon itt nekem. Azt hiszem, hogy kezdhetek félni. Mandy soha nem nézett még rám ilyen gyilkos tekintettel.
- TE! - üvölti el magát még egyszer idegbeteg módjára, én pedig hátra nézek, hogy megbizonyosodjak róla, hogy esetleg nem e másnak, szánja ezt az üzenetet. De sajnos mögöttem nem áll senki. A diákok nagy része már rég az osztályokban ül, ugyanis pár perc múlva becsöngetnek.
- Mi van velem? - kérdezem értetlenül. Kezét a derekára teszi és mélyen kifújja a levegőt.
- Ne tedd az ártatlant, Te ribanc - mondja keményen, mire én meghökkenek. Szóval engem most ribancnak szólított. Engem! Ezt mégis, hogy merészelte?
- Te lehet ribanc vagy, de én biztos, hogy nem - vágom rá keményen és most már én is épp olyan csúnyán nézek rá, mint Ő rám.
Ha Ő beszélhet velem paraszt módjára, akkor én is beszélhetek vele így. Elmúlt már az az idő, hogy megijedek Mandy Walshtól. A szememben mindig is egy ribanc volt aki már azt sem tudja megszámolni, hogy hány pasija volt. Azt sem értem, hogy a diákok miért csodálják? Semmi szépség nincs rajta.
- Egy büdös kurva vagy. Anyukád nem tanított meg rá, hogy nem illik elvenni mások tulajdonát? - kérdezi nyálasan én pedig kissé meglepődök.
Hogy jön ide az anyám? És mit vettem el ami nem az enyém volt? Vagy most már tolvaj is vagyok? Hm ki tudja, Mandy élvezettel talál ki meg nem történt dolgokat. Ezek szerint az vagyok. Már csak az a jó kérdés, hogy mégis mit vettem el, mert én semmiről nem tudok.
- Melyik nyálas filmből vetted ezt a bölcs gondolatot? - kérdezem gúnyosan, ugyanis Mandy élvezettel idéz a filmekből idézeteket amiket szegényke maga sem ért. De legalább próbálkozik. - Remélem tudod, hogy most mivel vádoltál meg. Nem szép dolog mást lopással gyanúsítani. - csóválom a fejem bölcsen, de szerintem semmit nem fogott fel a mondandómból ugyanis eléggé érdekesen pislog felém. Nem ártana ha a divat magazinok helyett néha elolvasna egy-két kötelező olvasmányt is. Akkor máris egy picit értelmesebb lenne.
- Elvetted a pasimat! - ordítja el magát én pedig meghökkenek.
Hoppá szóval erre értette a lopást. Na várjunk csak. Mit mondott? Elvettem a pasiját? Én aki még soha az életben nem is csókolóztam? Hát ez nagyon vicces.
- Hogy mi van? - kérdezem értetlenül és nem állom meg, hogy ne röhögjem el magam. Mindig is tudtam, hogy Mandy titkon egy ősember és lám be is bizonyosodott.
- Liam miattad szakított velem Te picsa - mondja összetörve és próbál úgy csinálni mint aki mindjárt elsírja magát, de nem sikerül neki egy hamis könnyet sem kiejtenie. Talán azért nem, mert megint csak az eszét játssza. Amúgy is, hogy tud már ilyen hülyeséggel vádolni? Persze Liam pont miattam szakított vele. Aha, jó vicc. Nem normális ez a csaj. Ráadásul már kezd túlmenni a határon.
- Nem, Liam azért szakított veled mert mert egy hisztis kurva vagy. Csodálom, hogy még nem került diliházba miattad - mondom bunkón és meg akarok fordulni, de akkor Mandy egy ügyes mozdulattal elkapja a hajam és teljes erejéből tépni kezdi.
Na a pokol akkor szabadul el, ugyanis eszembe sincs hagyni magam. Gőzöm sincs, hogyan de megfordulok és pofon vágom. A kezem hatalmasat csattan az arcán, mire a pofiján ott virít a tenyerem nyoma. Először csodálkozva fogja a pontot ahol megütöttem, de a következő pillanatban megint nekem ugrik és a hosszú műkörmeivel elkezd karmolászni. Nem hittem volna, hogy egyszer pont Mandy lesz az akivel össze fogok verekedni. De Ő kezdte az egészet, persze, hogy nem hagyom magam. Amúgy is már régóta szerettem volna lekeverni neki egyet. Mandy legalább örülhet ugyanis most bekerült egy igazi csajos filmben ahol a csajok össze verekednek. Csak a miénk durvább ugyanis Ő tényleg meg akar engem ölni. És erre akkor jövök rá mikor mind ketten egymás haját tépjük és az Ő táskájával valahogy arcon csap, pontosabban az orromat. Az ütéstől a szemeim könnybe lábadnak, de eszembe sincs elengedni a haját. Ha kell kitépem az összes műhaját. Persze miközben tépjük egymást ordítozunk és csúnyábbnál csúnyább jelzőkkel illetjük meg egymást.
- Mi a ...- hallom meg valahonnan Harry rekedtes hangját és a következő pillanatban egy kezet érzek meg a derekamon ami próbál elhúzni Mandytől. De én nem engedem magam egykönnyen.
- Parker engedd el - hallom meg mögülem Liam hangját és rögtön rájövök, hogy Ő az aki a derekamnál fogva próbál elhúzni. De az én ujjam még mindig Mandy kócos hajában van, pont úgy ahogy az övé is.
- Én úgyis megölöm ezt a dögöt - üvöltözik Mandy és még erősebben tépi a hajam erre Liam még erősebben próbál vissza húzni és ezt onnan tudom, hogy most már mind két keze a derekamon van, de én még mindig nem engedek.
- Engedj már el Liam! - mondom kiabálva, de a srácnak eszébe sincs teljesíteni a kérésemet. A fenébe. Minek kellett neki ide jönnie? Így sokkal nehezebb kinyírnom Mandyt. Ó tényleg mondtam már, hogy meg akarom ölni.
- Eszembe sincs. - válaszolja Liam és próbálja túlharsogni Mandy üvöltözését. Szerintem Mandyt el kéne vinni egy elmegyógyintézetbe. Az is biztos, hogy én leszek az aki le fogom törni a műkörmeit mert a fejemen már nem marad ép bőr miatta.
- Így is kinyírom ezt a bányarémet - mondom fagyosan és meg akarom rúgni Mandyt, de Liam egy határozott mozdulattal emel rajtam egyet. Jobban mondva felemel így a levegőt rugdosom.
De Mandy még mindig nem adta fel. Ugyan úgy kapálózik és ismét elkapja a hajamat. Hiába Liam védelme, még Ő sem bír velem. Ismét rúgok egyet és végre eltalálom Mandy kezét. A lány felszisszen és pár másodperig elkezdi nézegetni a körmét majd ismét vérszemet kap. Letörtem a körmét.
- Letörted a körmöm Te rohadék - ordít Mandy majd teljes erővel megint nekem ugrik. Liam pedig még erősebben próbál lefogni, de hiába az ereje ugyanis nehéz elbánni egy ideges lánnyal. Végül hátra fordul ahol a haverjai állnak.
- Nyugodj már le Parker. Te sokkal érettebb és okosabb vagy mint Ő. Ne süllyedj már le a szintjére - mondja idegesen Liam, de kicsit sem érdekel az imája. Engem senki nem fog csak úgy agyon verni. És nem fogom Liam miatt hagyni magam. Végül ismét emel rajtam egyet nehogy megint megrúgjam Mandy. A kezeimmel próbálom leoldozni az ujjait a derekamról, de erősebb nálam. - Ti meg ne bámuljatok csak úgy ott - szól hátra a barátaiknak akik végre kapcsolnak és Niall meg Harry rögtön megindul felénk. - Fogjátok már le Mandyt, mert tényleg képesek megölni egymást. - parancsolja keményen a két srác pedig csak bólint és elkapják Mandyt hátulról. Niall az egyik kezét fogja, míg Harry a másikat így Mandynek esélye sincs ismét nekem ugorni.
- Meg kell, hogy mondjam Mandy - szólal meg Niall lihegve ugyanis elég nagy feladatnak bizonyul lefogni a kapálózó Mandyt. Amilyen ideges szerintem simán képes lenne feldönteni Harryt és Niallt. - lány létedre jó erőben vagy.
- Engedj el most azonnal ,vagy ha nem pöcsön rúglak - sziszegi Mandy, erre a kijelentésére Niall és Harry felröhög. - Meg kell ölnöm azt a picsát. Nekem senki nem veheti el a pasimat. Ráadásul nem ez a...
- Oké most szépen elmegyünk a suli nővérhez egy kis nyugtatóért - mondja Harry és elkezdi az ellenkező irányba húzni a lányt.
- Na ne már - hallom meg Zayn hangját akinek tök jó kedve van. - Én tökre élveztem ezt a műsort.
- Inkább segíts Te is - mondja Niall ugyanis tényleg elég nehezen bírnak még mindig Mandyvel. Zayn megforgassa a szemeit, de végül aztán Ő is segít a lányt cipelni.
Csak Louis marad a falnak dőlve állva és nyugisan nézelődik csak. Valamit nagyon élvezhet ugyanis az arcán olyan gúnyos mosoly terül szét. Végül megcsóválja a fejét és elmegy a másik irányba. Így csak én maradok a folyosón Liammel aki még mindig hátulról szorítja a derekamat.
Ez az egész miatta van. Ha pár napja nem beszélt volna velem a folyosón akkor Mandy nem gondolkozna hülyeségeken. Tudtam én, hogy nem szabad beszélnem vele. És tessék meg is van a baj. Pedig én nekem tényleg semmi közöm a szakításukhoz. Liam biztos, hogy nem szerelmes belém. A szakításuknak tök más oka volt amibe én nem tartozok bele.
Ezt azonban Mandy úgysem érti meg. És tudjátok mit? Örülök, hogy végre összeverekedhettem vele. Az egész gimis éveimet megkeserítette. És most legalább megtudta, hogy velem nem pacázhat. Kár, hogy csak a körmét sikerült letörnöm. Viszont a tenyerem nyoma szerintem még pár nap múlva is meg fog látszani az arcán. Életembe most először pofoztam meg valamit. Ezek szerint elég erős ütésem lehet. Jó, hogy Mandyn tesztelhettem le az erőmet. Ráadásul Harryék tuti, hogy elvitték a suli ügyeletére ahol tényleg adnak neki nyugtatót. Rá fér. Úgyis idegbeteg. Habár szerintem rajta egy gyógyszer sem segít.
De akkor is Liam miatt alakult így...

32 megjegyzés:

  1. ELSŐ KOMMENT!:DDDDDDDDDDDd Szóval, ismét egy nagyszerű részt hoztál, amit örömmel olvastam:') És mit ne mondjak; HAJRÁ PARKER! HAJRÁ PARKER! :DDD Komolyan, Liam olyan kis édes volt<3 Louis meg leszophatja magát:( /Bocsánat a trágár szavakért/ Már várom a következőt:)

    VálaszTörlés
  2. Ez az! Végre kiapott a kurva

    VálaszTörlés
  3. Ugye a következő még holnap jön?

    VálaszTörlés
  4. Yeahhhh, hogy tudtam hogy it cica harc lesz :DD
    Gyerünk parker üsd vágd nem anyád!!!!
    ez a mandy egy idegbeteg ... de komolyan .... amugy szerintem is kő van az agya helyén xDD Amugy meg Louisnak tetszik Parker ? O.o Remélem nem mert lehet hogy a végén rájön hogy Liam beleszeretett Parkerba és esze ágában sincs szakitani vele...... vagy nemtom mind1 alakul ahogy alakul mivel te vagy az én egyik kedvenc gyodálatos aranyos stb. íróm <33 Hagyjad húsvét reggel van tiszta bolond vagyok XDD
    IMÁD
    ÖLEL
    PUSZIL Abby <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gyodálatos író vagyok ? xD te nem vagy bolond :)))))))
      mi van akkor ha Louisnak tetszik Parker?? :O

      Törlés
  5. MEGÉRDEMELTE AZ A CICA BABA!!!!! Sőt,szerintem többet érdemelt volna!!!! Izgis volt :$

    VálaszTörlés
  6. Hát ez nagyon állat volt. :D nagyon élveztem ezt a verekedést, kár hogy nem volt tovább :DD
    Örülök, hogy végre kikapott az a picsa :D
    Már várom a kövi részt, kíváncsi vagyok, hogy mit fog Liammel beszélni Parker (mert gondolom most fognak beszélni) :D:D xoxo

    VálaszTörlés
  7. Haha!!! Megerdemelte az a picsa. "Jajj, szegenykemnek letorott a mukorme! Hat nem tragikus?"
    Jo lett! Viszont meg mindig allati duos vagyok Liam-re! Ez az egesz fogadas, ez... fhu... most annyira szivesen felpofoznam...

    VálaszTörlés
  8. Miért csak a körmét törte le? :c Én letéptem volna a fejét is xd Hajrá Parker! Kell még ilyen verekedés és oh Liam mi lesz itt még? *-* Gyorsan folytit!!!:DD

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem lesz több ilyen verekedés :P és ne nézz több Fűrészt vagy Kört vagy nem tudom h miket nézel, de ne nézz xD

      Törlés
  9. Szia :)
    hát ez nagyon tetszett. :DD
    nagyon várom a kövit. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
  10. Szia^^
    Ez rohadt jó lett már bocsi, de anugy végig röhögtem az egészet!!!:D
    Minél hamarabb hozd a kövi részt..:P Már várom:D
    Puszi<3

    VálaszTörlés
  11. hűűűűhaaa lehet h barom vagyok,de végig röhögtem az egészet xddddd
    am nagyon jó a töri,imádom :DD viszont még mindig pipa vagyok Liamre,amiért simán tétre tette Parkert :/
    alig várom a kövit,ez valami hatalmas lett :DDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát örölök neki ha viccesnek találtad :D a kis gonosz Liam :x

      Törlés
  12. És végre ide jutottam a géphez!
    El sem hiszed mit éltem át ,hogy nem tudtam mi fog történni!
    Bár leírtam az előző komimba a sejtésem és beigazolódott.
    Bükkfürdőn vagyunk és itt csak egy gép van és ott volt egy öreg bácsi aki nézte ,hogy milyen időjárás lesz holnap ,de nem találta és ,így 10 percenként le kellett járnom a recepcióhoz (ahol volt a gép) és 1 órán át ott csücsült és nézte az időképet!
    Na igen én meg ott toporogtam ,hogy mikor jövők! És akkor oda hívta a feleségét aki szintén nézte vagy egy órán át!
    Na mindegy!
    A részről annyi ,hogy ez lett a kedvencem mivel ebben van bunyó !!! Yeahhh...
    I M Á D T A M *-* <3
    Én Parkernek szurkoltam!!! Egy pillanatra azt hittem ,hogy Ribi Mandy fog győzni ,de aztán Parker bammm bemmmm bummmm ......
    És Mandy az idegbeteg kipurcant! Muhahahahhahahahaha
    És aztán jött Liam Maci (XD) és megmentette Parkert ,mint a szőke "szerelmes" herceg.Anyira cukik lennének együtt ,de Liam egy köcsög (ha szabad ilyet mondanom)aki nem törődik a cuki Parkerel!!!!!!!!!
    Csúnya Liam!!! Haragszom rá.
    Na ennyi lettem volna!! Gyorsan hozd a kövi részt vagy megőrülök!!!!!!!!
    Azt akarod ,hogy az intenzív osztályra kerüljek????

    xx Tina M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is voltam már Bükkfürdőn :3 jó hely.
      azért lett a kedvec részed mert verekedtek o.O
      ha intenzív osztályra kerülsz mondtam h meglátogatlak :D csak szólj elére és még virágot is viszek xD

      Törlés
  13. Úristen! Hát ha Mandy nem tök normálatlan meg agyatlan hülye p!+%/= akkor nem tudom, hogy mi? Azért jó volt, hogy Parker nem hagyta magát, de azért Liam-től elvártam volna, hogy Mandy-t fogja majd le, hogy ne bánthassa Parker-t.
    Kiváncsi vagyok ezek után i fog történni. xD
    Nagyon várom már a következőt. xx

    VálaszTörlés
  14. Te szent isten :D Én Mandy-n jót röhögtem :DD Istenem xDD Megérdemelte, mivel egy szemét csajszi. Zayn-t bírtam xDD Várom a köviiiiittt :))

    VálaszTörlés
  15. Harry Styles perverz mindenére! Hajrá Parker! Nekem nagyon nem szimpi Mandy. Én nem szedtem volna szét Őket. Leülnék, és elkezdenék enni, mozi címszóval. Nagyon imádom, és várom a kövit.
    L.

    VálaszTörlés
  16. Na végre azt hittem a plasztik kurva soha nem marad el ja és HAJRÁ PARKER!!!!
    Mondjuk én nem csak a körmét törtem volna le micsoda ribanc
    Amúgy nagyon jól írsz nagyon tetszik a törid ez az egyik kedvencem
    Ha lehet gyorsan hozd a kövit :-D

    VálaszTörlés
  17. ÉÉs megjött Batman!! :3 Bár nem jó szándékkal választota szét őket, szerintem Liam is elnézte volna őket Louissal ha nem lenne a fogadás. Ettől függetlenül, meg ezzei is :D nagyon tetszett a rész húú ideje volt már h valaki lekeverjen egy jó nagy pofont Mandy-nek :D Milyen már be kell nyyugtatózni xDD azért kiváncsi vagyok a nővér fejére amikor a két srác odaállít vele :DD Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de az nem lesz benne h Mandyt lenyugtassák :c azért Mandy szemszögéből nem írnék rész :P

      Törlés