2014. április 25., péntek

19.- Igaz barát...

Hellóó!!! Szóval itt a kövi rész ami tudom egy kissé nagy késéssel jött, de akkor is itt van és remélem tetszeni fog :D most minden erőmmel azon vagyok h a gépemen tudjam befejezni az egész törit :3 komizni még mindig érrrrr


- Eressz el! - sziszegem a fogaim között és végre nagy nehezen sikerül levakarnom a derekamról Liam szorító ujjait.
Azért meglátszik rajta a rengeteg foci edzés. Mármint Dylannek soha nem volt ilyen erős fogása. És ha bele gondolok, hogy milyen jó lehet Liam karjai közt feküdni, miközben védelmezően átkarol. Bele borzongok. Ajj már megint miken töröm az eszem. Nekem most haragudnom kellene rá. Miatta kellett össze verekednem az ex-barátnőjével. Úgy tudtam, hogy balhé lesz belőle ha normálisan fog velem viselkedni. Hisz mi soha nem lehetünk még csak barátok sem. Sőt még csak hozzám szólnia sem szabad, vagy rám néznie. Lelkiismeret furdalásomnak kellene lennie amiért szakítottak. Elméletileg miattam. Vagyis hát Mandy azt hiszi. Ami persze nem igaz, ugyanis én biztos, hogy soha az életben nem tetszenék Liamnek. Szerintem a szakításuk fő oka az volt, hogy Liam szemei végre felnyitódtak és rájött arra, hogy milyen is Mandy valójába. Egy hisztis liba aki mindig mindent megkapott az élettől. És ha az én testvéreim is így fognak viselkedni ahogy most viselkednek a jövőben, akkor Ők is pontosan olyanok lesznek mint Mandy Walsh. Akik nem ismerik azt a szót, hogy nem és mindig minden úgy zajlik ahogy Ők azt parancsolják. Az eszem eldobom az ilyen emberektől.
És én nekem még sincs lelkiismeret furdalásom. Sőt ez életem egyik legjobb napja. Pedig elég sokszor láttam már szingliként Liamet. De mégis akkor más volt. Tudtam, hogy soha nem tekintene úgy rám mint egy barátnő jelöltre. Viszont most, hogy teljesen megváltoztam és Vele is túl vagyok egy normális beszélgetésen ahol végre egy kicsit jobban megismerhettem a valódi önmagát, valami megindult bennem. Méghozzá a remény. Tudom azt, hogy ha teljes szívemből akarnám és harcolnék érte akkor akár elérhetném azt, hogy belém szeressen és lehessek a következő barátnője. Azonban nem fogok harcolni érte. Mégpedig azért nem, mert nem illünk össze ugyanis mind ketten a tökéletes ellentétei vagyunk egymásnak.
Ő menő és nem tudja azt, hogy milyen az mikor átgázolnak a lelkén és kinevetik miközben megalázzák és össze törik a szívét. Csak a csillogást és a boldogságot ismeri ahol mindig mindent megkapott és mindenki kedvesen bánt vele. Neki ez az élete, Ő nem tudna úgy élni mint én. Esélye sem lenne hozzá szokni ahhoz, hogy csak úgy keresztül néznek rajta és nem beszélnek hozzá, vagy összesúgnak a háta mögött és gúnyolódnak rajta.
Én viszont ismerem ezeket az érzéseket. Tudom milyen az mikor egy csomó ember előtt megaláznak a külsőm miatt, miközben teli torokból röhögnek. Viszont én meg azt nem tudom, hogy milyen érzés az mikor a folyosón mindenki csodálattal bámul és mindenki a barátom akar lenni, miközben az egekbe dicsérik a ruháimat és integetnek akár hányszor csak meglátnak miközben beszélgetni akarnak velem. Igen, én nem tudom milyen a suli legmenőbb csajának lenni. Ezerszer elképzeltem már, de tudtam, hogy nekem ilyen életem soha nem lesz. Irigykedtem a hajrálányokra nem is egyszer, mivel én is vagyok olyan csaj mint Ők. Habár nem, ugyanis én nem vagyok ribanc. Elég szomorú, hogy Liamnek eddig csak ilyen jelzővel illett barátnői voltak.

Liam kezei végül lecsúsznak a derekamról én pedig pár lépést megyek előre, ugyanis szerintem borzalmasan festhetek ki. Az orrom fáj, úgy ahogy a fejem is Mandy műkörmeitől. Sőt szerintem a hajamat is eléggé megkopasztotta. Tuti, hogy egy csomó hajszálamtól megfosztott.
A hajamba túrok és megfordulok, hogy tudjak elbeszélgetni a sráccal - akinek soha nem fogom megbocsájtani azt, hogy lefogott - de mikor ránézek az arca elfehéredik és a szája elé kapja a kezét majd megindul felém, de én hátrálok. Miért néz rám ilyen furán?
- Ne közelíts felém! - mondom keményen, ugyanis tényleg nem akarok a közelébe lenni. Persze aztán a többi hajrá lány is nekem fog támadni, amiért megint mertem beszélgetni a suli legnépszerűbb srácával. Köszönöm szépen, ma már több lánnyal nincs kedvem veszekedni. - Még csak rám se nézz. Igen, az lesz a legjobb. Csinálj úgy mint régen...vagyis nézz láthatatlannak.
- Az orrod...- kezdi el mondani és megint lép felém egyet, mire én hátra. Szerintem ez  süket. Nem megmondtam azt, hogy ne nézzen rám? Ez olyan nagy kérés?
- Alig pár perce vert majdnem agyon a zizzent barátnőd. Szóval ne várd el tőlem, hogy úgy nézzek ki mint egy szupermodell. Amúgy is mondtam, hogy ne nézz rám. - Liam komoran megforgassa a szemeit miközben csúnyán néz rám, de még mindig nem hajlandó elmenni a közelemből. Komolyan, mi olyan érdekes az arcomon?
- Vérzik az orrod - emeli fel a hangját, mire én meghökkenek és rögtön a fájó pontomhoz kapom a kezem ami pár másodperc múlva tényleg ott virít a friss vér. Szóval ezért fájt ennyire. De mégis, hogy vérezhet? Biztos ez is Mandy érdeme. Tanácstalanul pislogok a kezemre és már a számban is érzem a vér ízét. Most mégis mit csináljak? - Ezt akartam már mondani, percek óta - szid le Liam és meg akar érinteni, de én ellököm a kezét a szabad kezemmel, ugyanis a másikkal az orromat szorítom, hogy végre ne vérezzen.
- Ez mind miattad van! - mondom bunkón orr hangon, de hiába vicces a hangom egyikünk sem nevet rajta. Liam szemöldökei az egekbe szökkenek és értetlenül pislog felém. Nem érti, hogy miért pont Őt hibáztatom. Pedig szerintem tök egyértelmű.
- Azt hiszed, hogy én küldtem rád Mandyt? - kérdezi értetlenül, miközben összeráncolja a homlokát. - Parker nem gondold azt, hogy ha az én kezem lenne a dologban akkor hagytam volna azt, hogy Mandy kitépje az összes hajad? Nem tudom, hogy fel e tűnt, de én voltam az aki próbált megvédeni téged. - magyarázza komoran. Hát én nem a mai napra értettem. Most azt akarja, hogy köszönjem meg neki azt, hogy lefogott?
- Ez az egész verekedés a Te hibád - emelem fel a hangom, ő pedig elkezdi a tarkóját simogatni. Hogy lehet valakinek ilyen sötét az agya? - Szépen megkértelek, hogy ne beszélj velem nyilvánosan ugyanis ha valaki meglássa hatalmas balhé lesz. Erre Te mit csináltál? Az első adandó alkalommal leálltál velem beszélgetni a folyosón ahol szinte mindenki látta, hogy velem beszélgetsz. - magyarázom fagyosan, de ő kicsit sem néz rám bűnbánóan. Nem csak egyszerűen nyugodtan áll miközben az arcomat fürkészi.
- Ha nem beszéltem volna akkor veled, elmondanád, hogy akkor hogyan adtam volna oda a kedvenc Batmanes filmjeimet? Elküldtem volna postán vagy mi? - tárja szét a kezét. - Amúgy is én tökre bírom a társaságodat - jelenik meg egy bujkáló mosoly az arcán. Ne gyere zavarba! Te most haragszol rá, sőt utálod. Ne engedd, hogy levegyen a lábadról! - Mellesleg tetszettek a filmek? - IGEN, de csak azért mert a Te kedvenc filmjeid. 
- Mandy azt hiszi, hogy miattam szakítottál vele. Azért ugrott nekem mert szerinte elvettelek Tőle - mondom nyersen és letörlöm a számról az orrom vérét. - És mivel nincs kedvem még egy ilyen balhéhoz örülnék neki ha távol maradnál Tőlem.
- Hogy mi? Parker ez...
- Nem érdekelsz! Mondtam, hogy mi két külön világ vagyunk. - mondom keményen és mielőtt válaszolni tudna elmegyek mellette.
Utam egyenesen a legközelebbi lány mosdóba vezet ahol szerencsére nincs senki. Miért is lenne, hisz már rég becsengettek. Nekem is órán lenne a helyem. De mégis, hogy üljek be, mikor az arcom tiszta vér, ráadásul még az orrom vérzése sem áll el. Velem ilyen még soha nem történt. És ha ez mind nem lenne elég, most még a szívem is fáj. Elüldöztem magam mellől Liamet, csak azért mert félek a ribancoktól. Hát normális vagyok én? Pedig azt mondta, hogy bírja a társaságomat. Itt volt a lehetőség, hogy nyissak felé, erre én elüldöztem. A világ legostobább embere vagyok. Amiről évek óta álmodtam megtörtént. Liam végre emberszámba vett. Én pedig hülyén viselkedtem. Hát most már bánhatom. Ő könyörögni biztos, hogy nem fog a barátságomért. Próbálkozott, én nem éltem a lehetőséggel. Ennyi. Most komolyan ennyire beszartam Mandytől?

Lecsúszok a hideg csempére és engedem, hogy egy könnycsepp végig csurogjon az arcomon. Remek, már megint Liam miatt bőgök. De legalább most nem azért mert bunkón, vagy megalázóan viselkedett velem. Nem, most magam miatt bőgök amiért ilyen hülye vagyok. Itt volt a lehetőség, hogy a közelébe férkőzhessek és én nem éltem ezzel a lehetőséggel. Idióta.
Fejemet a térdemre hajtom, de mikor ez megtörténik ismét nyitódik a mosdó ajtaja, majd egy árnyékra leszek figyelmes. Rögtön felemelem a fejem és Liammel találom szembe magam.
- Ez egy lány mosdó - mondom neki a nyilvánvaló tényt, de Ő csak megvonja a vállát majd letérdel elém. Gyönyörű látványt nyújthatok a véres arcommal. De valahogy nem érdekel a kinézetem. Jobban örülök annak, hogy utánam jött. Már csak az a kérdés, hogy miért? Hisz bunkó voltam vele.
- Mi van akkor ha én azt mondom, hogy a két külön világból csináljuk egy világot ahol csak mi ketten vagyunk? - hadarja el egy szuszra, én pedig csak nagyokat pislogok ugyanis most én nem értem, hogy mit akar. Rég nem hallottam már ilyen nehéz fejtörőt. Azt sem tudtam, hogy Liam tud ilyen komplikáltan gondolkodni.
- Mandy majdnem megölt a műkörmeivel, szóval ha kérhetem ne beszélj ilyen bonyolultan - mondom egy apró mosollyal, Ő pedig csak elvigyorodik. Szerintem büszke magára amiért végre okosabb tőlem.
- Nem akarom, hogy elüldözz magad mellől. - mondja egyszerűen, nekem pedig rögtön az arcomra fagy a mosoly.
Szóval tényleg barátkozni akar velem ami egyet jelent a balhéval. Ha ez megtörténne akkor a suliban kitörne a káosz. Hisz ő menő focista én meg csak egy nyomi vagyok. Senki nem értene meg minket. Sőt talán még Liamet is megutálnák miattam. Dylan életét már tönkre tettem, nem akarom ugyan ezt csinálni Liammel is.
- De Liam láttad, hogy mi történt egy sima beszélgetés miatt. - mondom szomorúan. - Te menő vagy én pedig nyomi. Mind ketten tudjuk, hogy ez a kettő nem keveredhet.
- Szarok rá a diákokra meg az ostoba szabályokra. Kicsit sem érdekel, hogy Te mi vagy, vagy én mi vagyok. Csak azt akarom, hogy engedj közelebb magadhoz ugyanis Te melletted önmagam lehetek. Nem kell a menőt játszanom, csak azért, hogy felfigyelj rám. - mondja hevesen bennem pedig az ütő is megáll. Én most félre hallottam, vagy mi? Erre most mondanom kell valamit? Persze, hogy közel akarom engedni magamhoz. Hisz ezt akarom a gimi első napja óta mióta először megláttam. - Szóval akarsz lenni az egyetlen igaz barátom? - kérdezi végül.
- Akkor az első igaz baráti dolgod az lesz, hogy segítesz elállítani az orrom vérzését - mondom vigyorogva, mire Ő felnevet és még közelebb mászik hozzám és gyengéden az állom alá nyúl, hogy tudja az ég felé emelni a fejem.
Nagyon nagyon közel van hozzám amitől én rögtön libabőrös leszek. Ráadásul le merem fogadni azt is, hogy az arcom is lángol. Még szerencse, hogy egy csomó helyen vagyok véres. De Őt nem zavartassa. Csak az államon tartsa a kezét, hogy tudja elállítani a vérzést amire pár perc múlva sor is kerül. Szerencsére.
- Jobb már? - kérdezi pár perc múlva mikor elengedi az állam.
- Igen doktor úr - válaszolom incselkedve Ő pedig felnevet, majd feláll a hideg csempéről és a kezemnél fogva engem is felhúz. Mikor a kezem hozzá ér az övéhez a gyomromba pillangók kelnek életre. Ezért inkább zavartan elhúzom a kezem. - Tényleg kösz, hogy segítettél. Azt hittem, hogy eltört az orrom - simogatom meg a fájó pontot
- Nem kell megköszönöd, hisz miattam történt ez az egész - mondja gyorsan. - Mellesleg vétek lett volna ha eltörik ez a cuki orr - mosolyodik el és arra eszmélek fel, hogy egy puszit nyom az orrom hegyére.
Kis híján elájulok, de szerencsére hamar észhez kapok. Ő most megpuszilt engem? Mégis mi ez az egész? Azt mondta az orromra, hogy cuki? Biztos, hogy csak az orrom sérült meg, nem lehet, hogy a fejemet is beütöttem?
- Menjünk órára - köszörülöm meg a torkom és a vállamra kapom a táskám, de nem tudok lépni ugyanis Liam hirtelen elkapja a karom és vissza húz maga elé.
- Nem válaszoltál a kérdésemre - mondja - Barátok?
- Igaz barátok - javítom ki mosolyogva, az Ő arca pedig felderül a szemei pedig elkezdenek csillogni az örömtől. Átkarolja a vállam és úgy hagyjuk el a mosdót, de mikor becsukjuk az ajtót az igazgató helyettesbe ütközünk...

30 megjegyzés:

  1. Imádom *-* Liam milyen cuki, de kár hogy csak a nagy részét megjátsza :c kövit <3

    Ölel: Betti <3

    VálaszTörlés
  2. Isztenem mindjárt elolvadok *-* "a cuki orr" Liam annyira édes.Csak sajnos egy kicsit megjátsza.Hamar a kövit <3

    VálaszTörlés
  3. PER-FECT:') Elég rosszak mostanában a napjaim, de ezek a fenomenális részek, mindig képesek mosolyt csalni az arcomra:) Köszönöm, hogy létre hoztad ezt az egész blogot!<3
    Szóval, a rész (melyik nem? #fucklogic) Isteni lett:DDD Huh, van egy olyan érzésem, hogy Liam már régóta szereti Parkert:D Ugye igazam van?
    Annyit szeretnék kérdezni: A végére Parker 122 macskával fog megöregedni, mert Limuci átveri (Ezt is Tőled vettem:3) vaaaaaaaaaagy, Liam megszereti, beolvas Louisnak, végül megnyeri az ösztöndíjat, Parkerrel boldogok lesznek,?:DDDD :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nyugi az én napjaim se valami fényesek :/ héjjjjj Limucit csak én használhatom xD még a telefonomat is így hívják xD
      a kérdéseidre pedig nem válaszolok xD majd elolvasod ...

      Törlés
  4. OMG *-*
    Már komolyan elhittem ,hogy Liam össze akar jönni Parkerrel!<3
    Nagyon cuki páros lennének!
    Már látom is magam előtt a Larker páros XD
    Szóval, ez a rész is olyan jó lett mint a többi.
    Az egyik felem utálja Liamet mert, beeteti cuki Parkert , a másik felem pedig
    imádja mert, ebben ,de tényleg csak ebben a részben kedves volt vele!
    Wháááá *-*
    Olyan édiiiiiiiiiiiiii.....<3
    Nem lehet erre a hiper szuper mega fantasztikus részre mást mondani!
    Louisnak szívem szerint jól beolvasnék ,de nem tenném ,nem vagyok blogba való XD *-*
    Yeahhh
    Rockot hallgatok közben ezt olvasom! Nagyon menőő vagyok ,két "ő"- vel
    AC /DC az milyen lenne ha kihoznám a bátyám gitárját és elkezdenék lég gitározni ????? Már eltörtem egy poharat szóval *kürtszó* VISSZAVONULÁS !!!!! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....................................................
    Bye-bye

    xx Tina M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerepleni akarsz a blogomba?? xD csak szólj és csinálok neked egy karaktert :D van a bátyádnak gitárja ??? chh nekem is van de én nem tudok játszani rajta xD vagyis szerintem tudok, de a családom szerint nem :/

      Törlés
  5. Szia :)
    nagyon jó rész lett. :P
    már alig várom a kövit. :D
    puszi♥

    VálaszTörlés
  6. Ohh, de aranyos volt Liam, mikor úgymond vallomást tett Parkernek :D remélem nem fogja nagyon összetörni a szívét. :(
    Egyébként nagyon szupi lett, imádtam :D
    Már nagyon várom a kövi részt, remélem hamar hozod :3 xoxo

    VálaszTörlés
  7. Jó a sztori, de annyira furcsa, hogy nem használsz ty betűt!! :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt most nem egészen értem :O hogy érted azt h nem használok ty betűt ??? esetleg másold be ami a problémád

      Törlés
  8. I love it ... <3
    Eléggé érdekes pózban olvastam el ezt el zsibbatt a seggem xD 3 órás darab után ahol nem volt szünet...borzalom :DD
    Na a rész.....még mindig félek, mivel nem akarom, hogy Liam összetörje Parker szívét :c És Louis..unalmamban elolvastam az elozo részeket és arra jutottam, hogy Louis UnSzimpatikus...nemtom mié ..CSAK
    Amikor olvastam, hogy Liam puszit adott Parker orrára...hát beájultam ...olyan kis cuki-mukik lennének ha Liam nem fogadásból barátkozna vele:c
    Amugy gondolkodtam ... a Piam viccesen hangzik bár lehet még hívni Larker-nek, Param(xD) és Liker(:D)
    De a legjobb a Piam és a Larker de a Larker olyan mintha azt mondanánk h parkör....persze ha angolosan mondjuk a Larker-t

    Fájó seggel köszön neked : Abby <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és igen..gyodálatos író vagy xDD
      Mert ez ilyen Abigél Arany Köpés ... akárcsak a gugulunk és az ato(irvakiejtveugyanazXD)
      És mi lenne ha Louis szerelmes lenne Parkerbe? Honnan tudjam te vagy az író xDD :*

      Törlés
    2. ne legyen már Louis cica unszinpatikus :O inkább maradjunk a Larkernél ha már ennyire shippelni akarod őket :)

      Törlés
    3. mi az a ato :O amúgy én is úgy mondom h gugulunk xD
      hééé én csak megkérdeztem :'( nem kell leharapni a fejem...

      Törlés
  9. Ohhh! Annyira cuki... szavaim sincsenek. Megzabálom Liam-et. Most aztán nagyon kiváncsi vagyok mi történik ha Parker apja megtudja, hogy a mosdóból ketten jöttek ki. xDD Izginek igérkezik. Alig várom már a folytatást!xx

    VálaszTörlés
  10. Baromi jó rész volt :olvadok <3
    Kár hogy csak megjátszás pedig milyen cukik lennének
    Ha ez történik ha összeverekedek egy csitrivel akkor asszem minden nap megtépek egy ribancot az osztályunkból xD :-D
    Nagyon várom a kövit seiessssss vele légyszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is szívesen összeverekednék egy ribanccal ha utána Liam jönne megvigasztalni xD

      Törlés
  11. Te jó répa! Vizes hajjal írok itt neked. Ha így folytatod meg fogom utálni Louist. Azt meg nem szeretném hiszen ő a favorit. Parker meg Liam nagyon cuki. Liamet én meg fogom folytani. Olyan, mint egy áh inkább nem mondok semmit.
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Louis a kedvenced? :O akkor hogy hogy Liames blogot olvasol ?? :D

      Törlés
  12. Liam kis édes volt, csak kár, hogy ez is hozzá tartozik a fogadás megnyeréséhez. Vagy lehet nem :PP Na mindegy. A lényeg az, hogy ari lett és per-fect :)) Nagyon várom a kövit :))

    VálaszTörlés