2014. április 27., vasárnap

20.- Az igazgató helyettes.

Itt is a kövi rész ami eléggé érdekesre sikeredett xD Mellesleg befejeztem az egész törit a gépemen és most nem tudom, hogy naponta tegyem e fel a részeket, ugyanis az van h nincs ötletem a következő történetemhez :/ szóval nem akarlak sokáig váratni titeket ha ennek a törimnek vége lesz..úgyhogy nem tudom...addig is komizni érrrrrr :)


- Csak nem megzavartam valamit? - kérdezi egy gúnyos mosoly kíséretében Mr. Blue, vagyis az igazgató helyettes úr, akit apa otthon az egekbe dicsért mivel állítása szerint, Ő az iskola legtapasztaltabb alkalmazottja. Vicces mivel mikor elkezdtem a gimit, akkor csak egy sima tesitanár volt aki utálta a gyerekeket. Sokszor gondolkoztam már rajta, hogyha ez tényleg igaz akkor miért tanít. A tanárok azért választották ezt a hivatást mivel szeretik a gyerekeket. Az első év végén aztán végre fény derült, hogy Mr. Blue miért választotta a pedagógia hivatást. Azért lett tesi tanár, mivel a sport akadémiára nem vették fel, így már csak ez a főiskola maradt ahol a szenvedélyét tudta csinálni. Pedig nem is egy sport alkat. Mármint bazi nagy sörhasa van, cigizik és tök kopasz. És idegbeteg. Az iskolában szinte mindenki gyűlölte, a tesi óráktól pedig a frász kapkodott. Nála nem lehetett jelenteni ha valaki beteg volt. Muszáj volt mindenhogy tesizned. Ha nem volt átváltó ruhád? Akkor abban kellett tornáznod amiben suliban voltál, magasról tett rá, hogy izzadság szagod lesz. Sőt csak azért is még jobban megizzasztott. Volt már rá példa, hogy az egyik csajnak nem volt váltó cipője, és különös mód pont az aznapi órán kellett kimenni futni az iskola területére.
Igen, imádja szívatni a gyerekeket.  És most ezt a szenvedélyét még jobban tudja űzni ugyanis apa hivatalosan is kinevezte igazgató helyettesnek, ami azt jelenti, hogy még több joga van bele szólni az iskola rendjébe. Árgus szemekkel figyeli a diákok minden lépését, és mindenre rájön. Az összes diákot név szerint ismer és senkinek nem kegyelmez. A múlt héten elkapott valakit cigizni az iskola kapujában, mikor már rég kicsengettek. Ő ezt észre vette és azóta a srácnak minden kicsengetés után segítenie kell a takarítóknak feltakarítani a sulit. Nem normális alak. Ő az egyetlen tanár akitől félek. Nem tudom, hogy az apám, hogy tud benne megbízni. Szerintem ha tehetné simán megkínozná a diákokat és röhögne a szenvedésünkön.
Annyi jó fej tanár van a suliban, akik ezerszer jobban végeznék ezt a munkát. Jó én megértem, hogy a kamaszkorban lévő tinikkel bánni a legnehezebb, de azért meg van a határ. Az apám azt hiszi, hogy ezzel jót csinált, hogy Mr.Bluet nevezte ki a helyettesnek. Ja, nagyon jót csinált. Több lett a hiányzási órák, ugyanis ha valaki nem érkezik meg pontosan az első csöngetésre reggel, azt automatikusan kicsukja és ott kell várni míg ki nem csöngetnek az első óráról, majd kap egy szép igazolatlan órát, amit senki nem igazolhat.

És most elkapott minket Liammel. Ez ha az apám fülébe jut nekem végem van. Apa utálja ha valaki megszegi az iskolai rendet, de a lógást még jobban utálja. És én most ellógtam az első órát. Még csak Mandyt sem tudom okolni, ugyanis a verekedésünknek még a becsengetés előtt vége lett. De én nem órára mentem hanem a mosdóba, ahol mély beszélgetésbe kezdtem álmaim pasijával. Szerintem mindenki a szexi srácot választotta volna, egy unalmas kémia óra helyett. Nem is gondoltam a kémiára, mikor Liammel voltam. A franc se tudta, hogy pont Mr.Blue-ba fogunk futni, mikor elhagyjuk a mosdót. Ezt most megszívtam. Az apámnak életembe nem fogom tudni megmagyarázni ezt.
- Mit csináltatok a mosdóban, mikor órán lenne a helyetek? - fonja össze a kezeit és rosszállóan elkezdi a fejét csóválni. Lefagyok, majd Liamre pillantok aki csak zsebre tett kezekkel állja Mr.Blue nézését. Ebből minket már senki nem húz ki.
- Megmagyarázom. - vágom rá bűnbánóan.
Felnevet amitől én libabőrös leszek. Nem jó ha nevet, mert akkor tuti valami rossz dolgon töri az eszét. A legrosszabb dolog pedig az lehet nálam, ha szól az apámnak. Bele sem merek gondolni, hogy mit mondana neki. Ép eszű választ sem tudnék arra adni, hogy mit kerestem Liammel egy mosdóba. Értitek egy fiúval...apa és a fiúk akik körülöttem legyeskednek. Végem van. Liamet ki fogja herélni csak azért mert rám mert nézni. Hisz már a vacsorán is milyen csúnyán nézett Rá amiért együtt kellett haza vinnünk az ikreket.
- Ej- ej az igazgató kicsi lánya ellógta a kémia órát és egy fiúval volt a mosdóban - ismét megcsóválja a fejét mire megáll bennem az ütő. Még azt is tudja, hogy kémia óránk lenne.
- Félre érti a dolgokat! - mondom hevesen, de rögtön meg is bánom, hogy ilyen hangnemben mertem beszélni hozzá ugyanis villámló tekintettel mered rám. Jobb lenne ha inkább befognám, mert a végén még elkezd kamuzni az apámnak.
- A félre értéseket majd tisztázhatod az igazgató úrral, ugyanis vár az irodájában - mondja fagyosan, mire én lesütöm a szemeimet.
Szóval előre szólt az apámnak és most mehetek az irodájába. Soha nem kellett még az iskolában beszélnem vele. Mindig is tökéletes volt a magaviseletem. Lehet nagyképűen hangzik, de örök életemben mintadiák voltam. Kerültem a bajt, az órai feladatokat megcsináltam, és csöndben meghúztam magam.
És mit csinálok ma? Először összeverekedek a suli folyosóján - magam se tudom, hogy miért. Majd ellógom az első órát és még csak bűntudatom sincs. Így vissza gondolva az lett volna a legjobb ha szóltam volna a tanárnőnek, hogy vérzik az orrom és, hogy el akarok menni a suli nővérhez. De én nem azt tettem. Inkább hagytam, hogy Liam segítsen rajtam. Még szép, hogy hagytam, hisz igaz barátok lettünk vagy mi.
Ugye nem normális dolog, hogy nem érdekel az, hogy beszélnem kell az apámmal csak azért mert kihágáson értek. Engem kicsit sem zavar. Örülök neki, hogy Liamet választottam a kémia óra helyett. Őszintén megmondva rá sem gondoltam a kémiára mikor Vele voltam.
Hisz az egyik álmom teljesült. Liam a barátom lett. A listámon máris kipipálhatok egy pontot.
- És mi van akkor ha én kényszerítettem rá, hogy maradjon ott velem a mosdóba? - először azt hiszem, hogy csak félre hallok ugyanis eddig még senki nem próbált segíteni rajtam. Pláne nem Liam. De mikor felé fordulok és látom, hogy mozog a szája, rögtön rá jövök, hogy tényleg Ő beszélt és tényleg segíteni szeretne rajtam. Lehet még ennél is jobb napom?
Azonban Mr.Blue átlát rajtunk. Egy lépést tesz Liam felé, miközben összeszorítja a száját és azt várja, hogy a fiú mikor fog megfutamodni. De Liam állja a nézését és még csak nem is pislog.
- Ez esetben, ha Te kényszerítetted, hogy maradjon veled a mosdóban, elmondod, hogy milyen problémád volt amit nem tudtál egyedül elintézni? - vonja fel a szemöldökét kérdően, Liam pedig hirtelen elgondolkozik. Mr.Blue eszén rettentő nehéz túl járni. - És ha már gondjaid voltak, miért pont a lány mosdóban kellett elintézned?
- Ha azt mondom, hogy menstruálok, nagyon hülyének fog nézni? - kérdezi pimaszul Liam én pedig alig bírom vissza tartani a röhögésem. Ilyen nincs. Ezt nem Ő mondhatta. Igen Liam ez oltári nagy hülyeség ugyanis Te pasi vagy ! Az igazgató helyettes is megszeppen pár pillanatra. Szerintem Ő is azt hiszi, hogy csak képzelődött. Ilyen marhaságot nem sok fiút hall az ember.
- Őszinte választ vársz fiam? - vonja fel az egyik szemöldökét Mr.Blue. Liam megvonja a vállát az arcán pedig a felháborodás jelei tükröződnek. Soha nem arról volt híres, hogy engedte magát elnyomni. Az összes tanárnak megmondta a véleményét mindenről.
- Igazgató helyettes úr kérem, tizenhét éves vagyok és egész idáig totál hisztis voltam ugyanis a baráti körömben már mindenkinek megjött csak nekem nem. El sem tudja képzelni, hogy milyen ciki az ha valakinek nincs meg az ilyen dolog az én koromban. Már női dokihoz akartam menni - kezd el magyarázni Liam halál komoly arccal miközben nekem muszáj a szám elé raknom a kezem, nehogy megfulladjak a röhögéstől. Mr.Blue arca mindent megér. Nem tudja eldönteni, hogy most sírjon amiért ilyen idióta diákok járnak a gimibe, vagy pedig jó messzire meneküljön el Liam elől aki jelen esetben úgy gondolta, hogy felcsap egy menstruáló lánynak. - De nem is a női doki a lényeg vagy, hogy hívják azt az orvost aki a csajokban turkál - legyint egyet, majd  ismét közelebb lép a diri helyetteshez akit szó szerint lever a víz Liam közelségétől. Vajon most mit gondolhat a srácról? Szerintem semmi jót. - Képzelje ma úgy jöttem a suliba, hogy totál görcsölt a gyomrom és mikor beértem muszáj volt elmennem a klotyóra és akkor végre megtörtént - kezd el ujjongani Liam mint egy kislány. De tényleg úgy beszél mint egy hisztis liba. Sokat volt Mandy társaságában.
- Mi történt meg? - kérdezi Mr.Blue értetlenül, de mégis olyan mintha tökre bele élte volna magát a történetbe. Na, ne. Ennyire hülye nem lehet. Liam mellé lép majd átkarolja a vállát, de a tanár nem húzódik el. Engedi, hogy Liam a vállán hagyja a kezét. Sőt még felé is fordul.
- Hivatalosan is nő lettem! - válaszolja Liam halál komoly arccal, én pedig előre görnyedek ugyanis úgy nevetek. Oké, Liam mindig ilyen bolond volt? Vagy csak nekem újdonság, hogy ekkora humor Herold. Lehet, hogy a haverjai körében is mindig ilyen, csak eddig én nem tudtam róla. - Na de a lényeg az, hogy nem számítottam rá, hogy pont ma fog megtörténni így nem voltam rá felkészülve.
- Mire nem voltál felkészülve? - kérdez vissza Mr.Blue én pedig homlokon csapom magam. Könyörgöm mondja valaki, hogy nem hisz el ezt a sok hülyeséget amit Liam össze hord. Ráadásul már Liamnek is minden erejére szüksége van nehogy pofán röhögje az igazgató helyettest. Sokan mondták már, hogy az agya helyén szivacs van és ezért tesi tanár.
- Maga ezt nem értheti - inti le fontoskodva Liam. - A lényeg a lényeg szerencsémre pont Parker volt az a személy aki bejött a mosdóba és kisegített a bajból - itt elengedi Mr.Blue vállát és vigyorogva elém áll, de még mindig nem neveti el magát és én is végre próbálom magam türtőztetni. - Ezentúl szeretném meg köszönni neked amiért megmutattad, hogyan kell feldugnom magamba a tampont. Nélküled nem sikerült volna, drága igaz barátom - kacsint felém én pedig nem bírom és egyszerre tör fel belőlem a nevetés.
Ezt még elképzelni sem lehet. Liam egy tamponnal a kezébe? Na ne már, szerintem azt sem tudja, hogy hogyan néz ki. Miért is tudná, hisz pasiból van. Még csak rá gondolni is szörnyű.
- Ha akarod suli után segítek szőrteleníteni is - kacsintok felé, és már Ő is nevet saját magán. Nem csodálom. Ezen csak nevetni lehet. Csak történetesen már Mr.Blue nem nevet velünk. Az arca ismét komor és ha tudna a szemeivel gyilkolni szerintem Liammel már rég halottak lennénk.
- Payne most, hogy végre kiélted a ferde hajlamaidat, megengedem, hogy holnapra háromszor leírd az egész iskolai szabályzatot, ugyanis a huszonötödik szabály másik fele pontosan kimondja, hogy a diákok csak a saját nemük mosdóját használhatja - Liam arcára fagy a mosoly és szinte sokkot kap mikor meghallja a büntetését.
Háromszor leírni az egész iskolai rendtartást? Egész éjszakája rá fog menni ugyanis annyi szabály van. Ráadásul Mr.Blue honnan tudja ilyen pontosan? Senki sem olyan hülye, hogy bemagolja. Sőt sokan azt sem tudják, hogy a sulinak van ilyen szabályzatos könyve vagy mi.
- De én mondom, hogy sürgős dolgom volt! - erőszakoskodik Liam. - Meg amúgy is ma meccsem van. Nem lesz időm leírni.
- Az már a Te problémád. Holnap reggel a kapuban fogok várni rád. - teszi még hozzá Mr.Blue mire Liam nyel egy nagyot. Szerintem elképzelte azt, hogy mi fog történni akkor ha holnap reggelre nem lesz kész a büntetése.  - McClinton Te pedig menj az igazgató irodába ugyanis nem illik megvárakoztatni az igazgató urat. - parancsolja és a lépcsők felé bök szigorúan.
Bólintok egyet és elindulok az igazgató iroda felé és testileg próbálok felkészülni az apámmal való beszélgetésre. Nem, erre nem lehet felkészülni. Gőzöm sincs, hogy apa, hogy fog viselkedni velem. Úgy mint a lányával, vagy úgy mint az egyik diákjával? Szerintem az utóbbi lesz a befutó. Itt nem érdekli azt, hogy én vagyok a lánya.
- Megvárlak. - hallom meg Liam hangját mellőlem, mikor az irodához érek. Kicsit meglepődök a jelenlétén ugyanis azt hittem, hogy már rég elment órára. De nem. Itt van velem és megvár. Hű.  Nyugtatás képen rám mosolyog én pedig csak bólintok, majd kopogtatok egyet és belépek a helységbe.
Ahol az apámon kívül van még valaki. Még pedig Mandy...

45 megjegyzés:

  1. Dőltem a röhögèstől

    VálaszTörlés
  2. Hány részes lesz a sztori?

    VálaszTörlés
  3. Légyszi jöjjenek naponta

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    nagyon jó volt. :DD
    kíváncsi vagyok, hogy Mandy miket hazudott össze az igazgatónak.
    puszi♥

    VálaszTörlés
  5. Tökéletes rész lett! :) Amikor Liam próbálta kimenteni Parkert, na ott nevettem el magamat. :D De most komolyan, már a földön fetrengtem! :D Nagyon várom a kövi részt. xx

    VálaszTörlés
  6. Na neee
    Ez durva..... segített feldugni a tampont? Segítek majd epilálni is? Én szakadok xDD
    Az egészen végig szakadtam :D
    Asszem ez az eddigi kedvenc részem
    Most miattad fáj a hasam és a térdem
    mivel a sok röhöhéstöl fáj a hasam és nevetés közben leestem a kanapéról a térdemre
    Millió puszi : Abby

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És az ato autó
      És nem akartalak megbántani csak heves termèszetű gyerek vok
      És én lennék az Abigél Fóthy gyerek csak a telik bénázik
      I love you <3

      Törlés
    2. *telefon bénázik

      Törlés
    3. leestél a kanapéról? :c ohhh te szegény...miattam leszel nyomorék :s esküszöm neked nem szabadna olvasni ezt a törit :)

      Törlés
    4. soha nem jöttem volna rá h az ato azt autó xD ehhez nincs logikám :P nem bántottál meg :)

      Törlés
  7. Ez kész, annyit röhögtem! XDDD Nagyon várom a kövit!! SIESS!:DD

    VálaszTörlés
  8. Megint szuper rész volt c: ezt ne vedd kudarcnak meg semmi, de engem nem sikerült megnevettetni. De azért jópofa volt. Van egy olyan érzésem, hogy az a ribanc össze-vissza hazudott az igazgató helyettesnek előre sajnálom Parkert. De nem gondolok előre, mert ugyanis mindig meglepsz :DD Imádatos írónőm♥

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is az volt a célom, hogy megnevettessem az embereket o.O csak írtam mert pont ezt gondoltam...ennyi...attól még h valaki tudott rajta nevetni annak örülök....

      Törlés
  9. Először is hadd mondjam el ,hogy miközben olvastam lefordultam a székről!
    Aztamindenit te lány!! Ez olyan fantörpikusan fantörpikus lett.
    És még mindig ,úgy röhögök mint egy elmebeteg fóka aki lenyelt egy fogkefét!
    Lennél az én humoros nővérem *kandúrnézéseaShrekből* ??? *-*
    Parker nagyon cuki volt ,hogy felajánlotta Liam macinak ,hogy segít majd szőrteleníteni XDDD !!!!
    Ilyet sem hallottam még !! Ez az jelenti ,hogy te.........................................................MENŐ VAGY!
    Tudtad ,hogy nagyon jól írsz? <3
    MY NAME IS CSOKI!! And you???
    Na jó nem tudok angolul!!
    Nem hiszem el ,hogy Liam csak kihasználja Cuki muki Parkert!! :(
    Nem lesz soha Larker páros ,soha nem lesz Larkernek esküvője ,
    nem lesz Larkernek pici babájuk !Whááááá.........kiborultam ,teljesen idegileg!
    Anya hívd a mentőket! Anyám erre : Álmodban Drágám!! XD
    Fura egy család vagyunk ez tény!! <3

    Na de most az nem annyira érdekes!
    Szóval nagyon ,de nagyon ,de nagyon,de nagyon tetszett a rész!
    I M Á D L A K ! *-*
    Nem tudom mit kéne még írni.....Várj meg van...........Hogy a francba elfelejtettem (gyors felejtő vagyok na mindegy!)............Áhá meg is van! .......Bing ,bang ,bem ,bum ,csit ,csat ............GYORSAN KÖVIT!
    Jól van mán' le kéne állni a bolondozással ,de sajnos nem tudok!!
    ÁJ LUV JÚ!! Yeah
    Menők vagyunk!!
    Fú most nézem hosszú lesz ám ez a komim is ,de ki nem szarja le Oppa gangam style!!!

    Üdvözlettel az intenzív osztályról : Tina M.
    Puszi Drága! *-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akarod korepetállak angolból mert amit itt most leírtál annak az első fele jó, de a másik az borzalmas xD
      ne állja le a bolondozással mert én imádom :D
      még mindig az intenzív osztályon fekszel?? : O és nekem nem szóltál ?? :c chhh most haragszom rád...pedig már a csokit is megvettem :P

      Törlés
  10. OMG... Nem bírom, sírok a röhögéstől.. úristen xD :D hát ez kibaszott jóó lett. :D amit Liam beosztott a tanárnak, te jó isten még mindig szakadok :D
    Kíváncsi vagyok hogy Parker apja mit fog szólni mindenhez a verekedéshez (mert gondolom Mandy azért ment oda) és a mosdós jelenethez :D
    Nagyon várom kövi részt, remélem hamar hozod :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyoooooooon hamar hozom :) és örülök ha tetszett

      Törlés
  11. Annyit röhögtem hogy fáj az oldalam :D Nem is tudtam hogy Liam-nek meg van :OO Remélem hamar lesz kövi ♥

    VálaszTörlés
  12. Szia! Hát iszonyatosan jó rész volt, nagyon nagyokat röhögtem rajta :) Amúgy hány részes lesz az egész történet? mert ha hosszú lesz akkor hozhatnád naponta a részeket, sokaknak feldobnád a napját vele ;) Imádom az írásod, siess a kövivel. Puszi :* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát még mindig nem döntöttem el, hogy naponta e fogom hozni :/

      Törlés
  13. Gyorsan hozd a kövit légyszi ez nagyon állat volt szétröhögtem magam csak így tovább nagyon várom az új részt

    VálaszTörlés
  14. Én már sírok a röhögéstől!! Liam és egy tampon?!? XDDD
    Nagyon jó lett és szerintem lehetne minden nap új rész!
    Így tovább! ♥

    VálaszTörlés
  15. Hivatalosan is nő lett!:'DDDDDDDDDD Öhm, rendben Liam, azt hiszem, le kell ülnünk egy komolyabb beszélgetésre... :"DD Komolyan mondom, egyre jobb és jobb... Legközelebb majd smink tatyóval kapjuk rajta, nem?:DDDDD Az már milyen lenne xd
    PER-FECT rész, mint mindig:DDDD SIESS A KÖVETKEZŐVEL

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sminkes cuccon még nem gondolkoztam ugyanis nem akarok belőle buzit csinálni xD de ki tudja majd lehet a következő törimbe már nővé varázsolom xD

      Törlés
  16. Jézusom az arcom belső felét szétrágtam amíg olvastam.... Ez oltári volt. Megnéztem volna Mr. Blue fejét miközben Liam ecseteli a dolgokat neki....
    Most komolyan, Mandy az igazgatóiban? Ez nem lesz jó. Parker fogja megszívni. Ebben biztos vagyok...
    Már nagyoon várom a folytatást.

    Ui: Szerintem a legjobb az lenne ha 2-3 naponta jönnének a részek. Sokszor nincs idöm elolvasni 1-1 részt és lemaradok. Nem egyszer van igy, és szerintem nem én vagyok az egyetlen.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó az érvelésed ugyanis tényleg sokan nem tudják elolvasni csak hétvégente...csak van az olvasók másik fele akik meg naponta akarják...szóval ketté meg nem tudok szakadni :c

      Törlés
  17. Jézusom az arcom belső felét szétrágtam amíg olvastam.... Ez oltári volt. Megnéztem volna Mr. Blue fejét miközben Liam ecseteli a dolgokat neki....
    Most komolyan, Mandy az igazgatóiban? Ez nem lesz jó. Parker fogja megszívni. Ebben biztos vagyok...
    Már nagyoon várom a folytatást.

    Ui: Szerintem a legjobb az lenne ha 2-3 naponta jönnének a részek. Sokszor nincs idöm elolvasni 1-1 részt és lemaradok. Nem egyszer van igy, és szerintem nem én vagyok az egyetlen.xx

    VálaszTörlés
  18. Tampon. Menstruáció. Hivatalosan is nő lettem. Sikítva dőlnék a nevetéstől, ha nem társaságban nem lennék. Szerintem Mr. Blue meneküljön Liam elől, és közben sírjon.
    L.

    VálaszTörlés
  19. xDD Liam egy kis móka mester xDD Ha a valóságban csinálta volna ezt és én is ott lettem volna, akkor biztos a földön fetrengtem volna a röhögéstől xDD Liam-től szép volt, hogy ki akarta menteni Parkert :)) Várom a köviiiiiiiitttt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most őszintén ki nem? :D szerintem mindenki röhögne :P

      Törlés