2014. április 4., péntek

9.- Normális...

Hellóóóóó everybody! Igen ismét új rész, de csak azért mert holnap biztos, hogy nem lesz rész ugyanis nem leszek otthon, és lehet még vasárnap se..viszont ha vasárnap se lesz rész akkor kérdéses, hogy jövőhét péntekig lesz-e ugyanis egész héten vizsgázok és nem lesz időm írni vagy feltenni :/ gondoltam szólok ha véletlenül eltűnnék a jövő héten..de szerintem vasárnap még lesz egy :) addig is komizniiii érrrrr


Számomra véglennek tűnő órákig álldogálok a mosdóban közben pedig azon gondolkodok, hogy hol tudnék a legkönnyebben elszökni az étteremből. Eszem ágában sincs újra leülni ahhoz az asztalhoz! Csodálom, hogy eddig kibírtam Liam mellett. Fogalmam sincs, hogy hogyan gondolhatták az ikrek, hogy pont a mellette lévő széket hagyják szabadon. Rám senki nem gondol?
És ott vannak a szülők is. Úgy beszélnek rólunk mintha én és Liam a legjobb barátok lennénk csak azért mert egy suliba járunk. Komolyan senkinek nem tűnik fel, hogy Liam milyen undorral néz rám? Hát pedig nekem nagyon is feltűnt.
Sőt szerintem legszívesebben ismét gúnyolódott volna rajtam, csak nem mert ugyanis családi körben vagyunk. Ha jól sejtem a szülei azt hiszik róla, hogy egy minta gyerek aki egy légynek sem tudna ártani. Hát a kinézete ezt mondja. Senki nem gondolná róla, hogy egy undok, beképzelt köcsög aki már szinte az összes hajárlánnyal összefeküdt és mindenkivel lenézően bánik aki nem menő.
Már tudom, a hétfői pletykát a suliban. Mindenkinek örömmel fogja újságolni azt, hogy én vagyok az igazgató lánya. Ó és azt sem fogja elfelejteni, hogy szoknyában látott.
Esküszöm ha valakinek el meri mondani, hogy miben látott én is el fogom mondani azt, hogy Ő hogy nézett ki. Mert szerintem a suliban eddig még senki nem látta Őt fehér ingben, öltönyhöz való mellényben és nyakkendőben, rendezett hajjal. Hát én ma láttam! És ez nagyon ciki lenne a számára ha a drágalátos barátai megtudnák. Manapság a fiúk körében az nem menő aki így ki van öltözve. A suliban egy srác egyszer viselhet öltönyt. Méghozzá az éves suli bálon vagy pedig a szalagavatón.
Szóval én a helyében meggondolnám, hogy miket mond. Habár nekem úgyse hinné el senki nem. Hisz senki nem mer rosszat mondani a nagy Liam Paynenek a suli legmenőbb srácának. Még én sem. Simán eltűröm, hogy gúnyoljon mindenki előtt, csak azért mert titkon fülig szerelmes vagyok bele.
Elég szívás a helyzetem. Én hülye a vacsora kezdetén mikor megláttam Őt még abban reménykedtem, hogy majd talán ma este közelebb kerülök hozzá és végre nem fog úgy rám nézni mint egy nyomira.
Hát tévedtem ugyanis pont ugyan olyan lekezelően viselkedik velem mint a suliban. Akár mit csinálhatok, számára én soha nem leszek elég jó.

Megpiszkálom az orrom majd egy mély sóhaj hagyja el a számat és úgy döntök ideje kimenni a mosdóból. Nem akarok vissza menni az asztalhoz szóval az a tervem, hogy csak szó nélkül kisétálok az étteremből és majd felhívom Dylant, hogy vigyen már haza. Tudom ha ezt most megcsinálom akkor otthon hatalmas balhé lesz ugyanis a szüleim totál meg fognak rám haragudni.
De nem érdekel, nyugodtan haragudjanak csak meg. Ha tudtam volna, hogy anyám főnöke Liam apja és, hogy velük kell ma vacsoráznom, eszembe sem jutott volna eljönni.
Csak legyen szerencsém és senki ne vegyen észre!
Lassan fogom meg a kilincset, de előtte még megigazítom a ruhámat és a hajamat majd úgy hagyom el a mosdót. Leszegett fejjel haladok, de még csak a folyosó közepére sem érek mikor megpillantom Liamet.
A falnak dőlve áll miközben egyik lábát a falon támassza meg, kezei pedig zsebre vannak dugva. Már a haja sem áll olyan tökéletesen. Az inge a nyakánál ki van gombolva miközben a nyakkendője is hanyagon lóg csak. Tudtam én, hogy csak a szülei erőltették rá ezt a maskarát.
- Azt hittem, hogy bele fulladtál a klotyóba - mondja vigyorogva, de én úgy teszek mint aki figyelembe sem veszi. Felhúzom az orrom és karba fonom a kezeimet a mellem alatt. Nincs kedvem vele társalogni.
- Mit akarsz itt? - kérdezem bunkón. - Egyébként is ki kérte, hogy várj meg? - húzom fel az egyik szemöldökömet Ő pedig ellöki magát a faltól majd felém lépked.
Istenem miért nem tudta az ingét még jobban kigombolni? Akarom mondani, milyen szarul néz már ki így.
- Komolyan Te vagy a diri lánya? - kérdezi egy pimasz mosoly kíséretében.
Sejthettem volna, hogy csak ez érdekli. Hisz az asztalnál is mekkorát nézett mikor meghallotta, hogy apának szólítom a suli igazgatóját. Sőt majdnem kiköpte az innivalóját. Már úgyis megtudta az igazságot.
- Közöd? - kérdezem flegmán. Erre egy kicsit furán néz rám. De ha ő lehet velem bunkó akkor én miért nem lehet vele az? - Még több okot keresel, hogy tudj cikizni? - kérdezem és széttárom a kezeimet. Néha annyira elegem van belőle. - Hát akkor tessék. Igen én vagyok a lánya! Most örülsz? Remélem amint haza érsz az lesz az első dolgod, hogy világgá kürtölöd és hétfőn mindenki ezért fog röhögni rajtam. De hát pont ez a terved nem? - fakadok ki mire neki a szája egy kissé szétnyílik és úgy bámul rám.
- Szépen megkérdeztem. Nem tudom, hogy most ezért miért kell leharapnod a fejem - mondja végül.
Na ne már és még Ő van megsértődve rám? Rám? Akit élvezettel gúnyol? Oh könyörgöm most azt akarja, hogy kérjek tőle bocsánatot? Hát arra várhat. Ő mikor kért tőlem bocsánatot? Soha. Pont ezért én sem fogok tőle soha bocsánatot kérni.
- Te csak azért kérdezted meg, hogy biztos légy a dolgodban mielőtt mindenkinek elmondod - válaszolom fagyosan. Liam az orra alatt elmosolyodik, amit nem értek. Mi olyan vicces ezen az egészen?
- Tényleg megváltoztál mióta utoljára beszélgettünk - harap az alsó ajkába. Én pedig rögtön elpirulok. Ne kezdje még ő is. Az ő szájából ezt sokkal másabb hallani mint Dylanéből. Egyébként mikor beszélgettem én vele normálisan? Szerintem soha. Sőt ez az első alkalom, hogy kettesben vagyunk és úgy beszélgetünk, hogy egyikünk sem gúnyolja a másikat. Ez most akkor egy jó jel?
- Köszönöm??
- Most ezen mit köszönsz meg? - kérdezi értetlenül. - Régebben annyira nyomi voltál. Soha nem mertél még csak rám sem nézni, nemhogy vissza szólni. Most meg itt állsz előttem és szerintem képes lettél volna megölni csak azért mert kérdezni mertem tőled. - a hangjában elismerést vélek felfedezni amitől büszkeség lesz úrrá rajtam.
Mi most tényleg normálisan beszélgetünk. Amúgy abban igaza van, hogy anno még csak rá sem mertem nézni mivel annyira zavarba voltam Tőle. Sőt az volt életem legjobb napjai mikor havonta egyszer rám nézett. Azok voltak a szép idők. Most meg itt állunk kettesben és beszélgetünk.
- Ugye tudod ha ezt most valaki meglátná oda lenne a hírneved - mondom végül mire Ő csak egyszerűen vállat von.
- Senki nincs itt szóval nem tudják meg - válaszolja egyszerűen. - Mellesleg senki nem tilthatja meg, hogy kivel beszélgessek.
- Akkor a suliban miért viselkedsz velem olyan bunkón? - kérdezem összeráncolt szemöldökkel.
Erre a kérdésemre azonban először nem válaszol. Csak lehajtsa a fejét miközben kezeit ismét zsebre dugja. Valami rosszat kérdeztem? Szerintem igen. Lehet, hogy csak a szülei kérték meg, hogy legyen velem normális. Hát persze, csak megjátszás az egész beszélgetés. Nem is gondolja komolyan.
- Inkább ezt a témát hanyagoljuk ha lehet - mondja végül mire én bólintok egy aprót. Sejtettem, hogy valami ilyesmi válasza lesz.
- Miért jöttél utánam? - terelem el végül a témát neki pedig rögtön jobb színe lesz.
- Apa megkért, hogy jöjjek utánad ugyanis olyan hirtelen ugortál fel az asztaltól és azt hitték, hogy valami bajod van - mondja végül vállvonogatva.
Nem maga önként jött utánam. Igen és én még kezdtem azt hinni, hogy tényleg barátkozni akar velem. Komolyan, hogy lehetek ilyen naiv? Néha már röhögnöm kell saját magamon. Ráadásul Liamnek fel sem tűnik, hogy percről percre bánt meg. Honnan is tudhatná? Hisz a szemében én csak egy nyomi vagyok.
- Menjünk vissza - mondom végül és közösen megyünk vissza az asztalhoz.
Mikor megjelenünk mindenki ránk kapja a tekintetünket ami egy kissé zavarba ejtő. Ráadásul apa eléggé gyilkos pillantásokkal ajándékozza meg Liamet. Hát persze a srác máris felkerült a fekete listára csak azért mert kettesben volt velem.
- Minden rendben? - kérdezi Angie egy barátságos mosoly kíséretében én pedig bólintok egy aprót majd leülök a székemre és rögtön utánam Liam is. - Liam James azonnal szed rendbe magad! - hirtelen a mellettem ülő fiúra kapom a fejem aki elvörösödik és duzzogva kezdi el vissza gombolni az ingét majd csinálja meg a nyakkendőjét. Hoppá nem is tudtam, hogy az anyja ilyen szigorú vele. - Milyen dolog ez így megjelenni nyilvánosan? - mondja tovább a nő, mire Liam még idegesebb lesz.
- Csak fogd be a szád - válaszolja végül Liam az én szemeim pedig majd kipotyognak a helyéből. Komolyan így beszél a saját anyjával? És a nő nem szól semmit? Sőt az apja sem? Ha én ilyet mernék mondani az anyámnak akkor pofont kapnék, hogy életemben nem mernék több rossz szót szólni. - Mondtam már, hogy a nyelvedet csak az apám szájába dugd bele, ne pedig az én életembe. - mi a szar? Mi ez az egész? Angie pedig nem szól semmit a fiára? Basszus szó szerint leribancozta a saját anyját.
- Mi akkor mennénk is, hisz az ikrek már úgyis álmosak - áll fel gyorsan apa ugyanis szerintem nem akar itt maradni. Én sem akarok végig hallgatni egy veszekedését amihez semmi közünk. Mert ebből a beszólásból Liamnek tuti nagy gondjai lesznek.
- Ne menjetek még - szólal meg Geoff is és feláll, hogy tudja vissza húzni az apámat aki kelletlenül, de vissza ül és még az anyámtól is kap egy csúnya nézést. - Hisz olyan jól szórakozunk.
Már aki. A mellettem ülő Liam idegesen dobol az ujjaival az asztalon, miközben Angie próbál mosolyogni és jó képet vágni mindenhez.
- De Matty és Becky álmos - teszi hozzá apa és a két törpére bök akik mellettem ülnek és tényleg hatalmasokat ásítoznak. Mindjárt itt helyben elalszanak.
- Mit szólnátok hozzá ha oda adnám a kocsit Liamnek és haza vinné a srácokat majd megvárna nálatok minket? - kérdezi Angie reménykedve mire a fiú rögtön felkapja a fejét és szólásra nyitná a száját, de inkább végül befogja.
Most komolyan azt akarja, hogy Liam vigyen haza minket majd maradjon nálunk míg a szülei az én szüleimmel haza nem jönnek? Ugye ez csak szívat?
- Ez remek ötlet. - bólogat anya hevesen és próbál jelezni, hogy eszembe se jusson megszólalni vagy pedig ellenkezni.
 Ilyen nincs. Elvesztem. Végem van. Eddig ilyenről én csak képzelődtem. Mármint arról, hogy milyen lenne az ha egyszer Liam nálunk lenne. És most megtörténik. Én erre nem vagyok még felkészülve. Hisz semmi közünk nincs egymáshoz. Ráadásul ki tudja, hogy meddig lesz ott, hisz a szüleink elég jól elvannak együtt.
De nem ellenkezhetek. Mosolyogva kell követnem a fiút az apja autójáig és szó nélkül kell az anyósülésre ülnöm...

38 megjegyzés:

  1. nagyoon tetszik:) kezd izgis lenni ..:)

    VálaszTörlés
  2. Izgi :$ Kíváncsivá tettél:D Már nagyon várom a következő részt <33

    VálaszTörlés
  3. Király rész megint:)

    VálaszTörlés
  4. Sok sikert a vizsgához! Nem teszel így fel ma v vasárnap(mert remélem teszel) több részt?

    VálaszTörlés
  5. Huhaaa:))
    Egyszerre olvastam el harom reszt és ez igy baromira izgis volt... bocsanat hogy nem kommenteltem hozzajuk de nem volt idom elolvasni.
    Nagyon szupi volt és sok sikert a vizsgaidhoz :))

    VálaszTörlés
  6. Wháááááááááá!!!! IMÁDOM!!!!!!!!!! *-* <33

    VálaszTörlés
  7. Nagyon megörültem, amikor megláttam az új részt. Végre valami egy picikét is feldobta a napomat. De ahogy olvastam egyre jobban átéreztem, hogy mennyire fájhat ez a lánynak és még szomorúbb lettem, mint voltam. De egyébként tökéletes és gyönyörű rész lett. Csak így tovább Drága Do-m!♥

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jo lett... Csak az a kar hogy rovid lett :D remelem amint van idod felrakod a kovetkezo reszt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez lett rövid? o.O hát akkor te még nem láttál rövid részt....

      Törlés
  9. Szia :)
    nagyon várom már a kövi részt. :P
    remélem tudod hozni a héten. :))
    puszi♥

    VálaszTörlés
  10. new design ? menő :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szuper lett :D Imádtam :D az új design is tetszik, marha jó lett :DD
    Szerintem Liam nem is akar ilyen lekezelő lenni Parkerrel, csak van valami a háttérben..(amire még nem jöttem rá :D ) és szerintem Angie nem is az igazi anyja Liamnek :)))
    Nagyon várom a kövi részt, remélem vasárnap lesz rész :DD xoxo

    u.i.: Sok sikert a jövőheti vizsgáidhoz, remélem ügyi leszel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. huhhhh te aztán rendesen bele éled magad a töribe :D

      Törlés
  12. Hogy h új let a fejléc?

    VálaszTörlés
  13. Jujj, nagyon remelem, hogy vasarnap tudod hozni, mert en tuti nem tudom 1hetet varni a kovetkezore!!!
    Imadom, nagyon jo lett! Kivancsi vagyok, hogy Li miert ilyen bunko szegeny Parker-el... Hm..
    PUSZIII! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, es SOK SIKERT A VIZSGAKHOZ!!! UGYES LESZEEEEEL!!! c:

      Törlés
    2. hmmm remélem h tudom hozni...de szerintem tudom :D

      Törlés
    3. jujj köszi a biztatást én is remélem h az leszek :D aranyos vagy

      Törlés
  14. Basszus itt abba hagyni. Remélem tudod hozni vasárnap :) Nagyon szupii :D Ja és sok sikert a vizsgához!

    VálaszTörlés
  15. Júj. Liam jó fej is tud lenni. Wow :) Egyébként sok sikert a vizsgákhoz. Lélekben melletted leszek és súgok :DD
    Nagyon jó rész lett :) Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kellene a súgása valakinek.,.de sajnos csak magam leszek három tanárral :/ szóval ez lehetetlen....

      Törlés
  16. jajjj, de nagyon jó :) amúgy bocsi, hogy már elég régóta nem kommenteltem, de nem volt jó a gépem. telefonról olvastam minden részt, de onnan meg nem tudtam írni. bocsi :(
    nagyon jó ez a sztori, és imádtam az előzőt is. profi vagy :)
    ezentúl minden résznél jövök :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. semmi gond :D megértelek és örülök ha tetszett/tetszik

      Törlés