2014. május 1., csütörtök

22.- Hihetetlen...

Szevasztoooook! Szóval úgy döntöttem h naponta fognak érkezni a részek :D igen ám, de örülnék neki ha azért Ti sem lustálkodnátok és kapnék pár komit is :) azért remélem örültök :P komizni érrrrr


Nem tudok válaszolni Liam kérdésére. Ő annyira boldognak tűnik és látszik rajta, hogy élvezi az életet. Az ő szülei biztos mindig hisznek neki. Nem úgy mint az én apám aki csalódott bennem. Nekem mindig jó viszonyom volt az apámmal és soha nem veszekedtünk. Nem hittem volna, hogy egyszer majd pont Ő lesz aki aki meg fog bántani. És most mégis megbántott. Mégis, hogy hiheti el Mandynek, hogy én kezdeményeztem a verekedést. Komolyan kinézi belőle, hogy elveszem valakinek a pasiját?
Hát az apám elhitte. Milyen szülő már az ilyen, aki egy idegen lánynak hisz és nem a sajátjának? Legalább engedte volna, hogy magyarázzam meg az egész történetet. De nem engedte, hanem inkább makacskodott.
Ráadásul azt sem tudom, hogy Mr.Blue mit mondott. Szerintem Ő is az egészről kamuzott. Hisz azt sem tudják, hogy miért voltam kettesben Liammel a mosdóban. Az apám még csak nem is figyelt rám mikor azt mondtam neki, hogy vérzett az orrom és, hogy a srác segített rajtam.
Persze, hogy nem hitte el, hogy csak segített rajtam. Ha elhitte volna akkor az nem az apám lett volna. Ha azt mondom, hogy most utálom őt, akkor nagyon bunkónak fogok tűnni?
Pedig most utálom Őt. Egyrészt azért mert nem hisz nekem és hazugnak tart. Másrészt pedig azért mert már az agyamra megy az örökös féltékenykedésével. Tizenhét éves vagyok könyörgöm! Ha ennyire félt akkor küldjön el egy apáca zárdába és akkor tuti, hogy egy srác sem fog körülöttem legyeskedni. De mivel eszébe sincs egy zárdába küldeni, ezért végre bele törődhetne már abba, hogy tini vagyok és a normális tini lányoknak ebben a korban egy csomó pasi akar a kedvükbe járni. Az én közelembe azonban semmilyen pasi nem jöhet mert az apám rögtön cirkuszolni kezd, hogy még túl fiatal vagyok. Mintha Ő nem ezt csinálta volna ennyi évesen.
Nem tarthat meg örökké csak magának. Felnövök és férjet akarok meg gyerekeket. És ez a normális. Nem értem, hogy miért nem lehet olyan mint a többi apuka, vagy anya. Igen, anya mindig megért és szerintem ha megtudja a ma történt dolgokat akkor is nekem fog hinni és nem a lökött férjének.
Az biztos, hogy most ezek után egy ideig tuti nem fogok beszélni vele. Szépen gondolkozzon el azon amiket a fejéhez vágtam, ugyanis mindent komolyan gondoltam amiket mondtam neki. Remélem végre észhez tér és rájön, hogy tini vagyok és csak az életemet élem amiben a fiúk és a szerelem is bele tartozik. De ha nem fogja fel, akkor soha többet nem fogok vele beszélni. Neki kell bocsánatot kérni Tőlem és nem nekem tőle.
De a szívem mélyén azért rettenetesen fáj, hogy így bánt velem. Miért pont Mandynek hisz? Annak a kis lotyónak.

- Biztos minden oké? - kérdezi gyanakodva Liam és közelebb lép felém, miközben az arcomat fürkészni. Próbálok mosolyogni, hogy megnyugtassam, de nem megy. Túl élénken él még bennem az a szöveg mikor apa a fejemhez vágta, hogy csalódott bennem és, hogy rossz felé változok meg. Erősnek akarok mutatkozni Liam előtt, ugyanis még mindig nem bízok benne teljesen meg. Oké, szakított Mandyvel, a barátom akar lenni, de ez nekem túl gyors. Alig pár napja még élvezettel gúnyolódott rajtam, most egy tökre kedvesen bánik velem. Valaki megváltozhat ilyen hamar? És ha igen, akkor az a valaki pont Liam Payne? Hm, lehet.
Azonban nem vagyok erős, mivel én nem vagyok egy olyan gyerek aki élvezettel veszekszik a szüleivel. Mindig jó kapcsolatom volt velük és megbíztak bennem. De most ennek lehet vége. - Parker? - kérdezi komoran, én pedig nem bírom tovább. Hagyom, hogy egy könnycsepp kicsorduljon a szememből, de rögtön le is törlöm, majd kínosan elnevetem magam. Ezt nem hiszem el, a saját apám megbőgetett! Liam szemei elkerekednek majd a következő pillanatban azt veszem észre, hogy magához húz és lágyan megölel. A sírhatnékom rögtön elszáll és a fellegekben érzem magam az illatától. Csoki szaga van. Ez, de kemény már. Most vissza kellene ölelnem nem? De nem tudom megmozdítani a kezeimet ugyanis totál sokkban vagyok. Élvezem, hogy fejét a nyakamba fúrja. - Hé, semmi baj. Nem kell sírnod én itt vagyok - suttogja a nyakamba, majd elhúzódik, de előtte még egy puszit nyom szintén a nyakamra. Libabőrös leszek, de próbálom tartani magam. Nem veheti észre rajtam, hogy mennyire zavarba vagyok miatta. Mikor pedig újra előttem áll, küld felém egy aranyos mosolyt én pedig kis híján elájulok, de nem teszem. Csak hálásan vissza mosolygok rá. - Szóval mi történt oda bent, hogy így kiborultál? - faggatózik egyszerűen.
- Az apám csalódott bennem és Mandynek hisz - mondom tömören és a hajamba túrok megsemmisülten. Még meg sem fésülködtem a Mandyvel való harcunk óta. Bele sem merek gondolni, hogy milyen kócos lehetek. Liam értetlenül összehúzza a szemöldökeit és úgy várja a folytatást. - Ugyanis a drága barátnőd, bevetette az apámmal azt, hogy én voltam az aki neki ugrottam, ráadásul téged is elvettelek tőle. Az apám pedig idegbeteg az ilyen dolgok miatt. Nem szívesen tűr meg fiúkat mellettem. Szóval eléggé kiakadt.
- Azt akarod mondani, hogy a diri azt hiszi, hogy Te kezdted az egész balhét? - kerekedik el a szeme én pedig bólintok egy aprót, majd meglepetten nézem, hogy Liam megigazítja a vállán a táskáját majd gondolkodás nélkül indul meg az igazgatói iroda ajtajához és idegesen kopog be rajta, majd válasz nélkül ront be az apámhoz, de véletlenül résnyire nyitva hagyja az ajtót így én tökéletesen hallok mindent.
Mégis mi a franc ütött belé? Mit akar az apámtól ilyen sürgősen? Másodpercekig csak szemezgetek a nyitott ajtóval, végül körül nézek a folyosón, hogy nincs-e rajtam kívül senki itt, és lassan nesztelen léptekkel az ajtóhoz megyek, hogy tudjak hallgatózni. Tudom nem szép dolog a hallgatózás, de majd kifúrja az oldalamat, hogy mit akar Liam az apámtól ilyen sürgősen. Nem említette, hogy beszélni akar vele.

Még jobban hegyezem a fülem és akkor végre elcsípem a beszélgetésüket.
- ... most komolyan, maga inkább egy Mandy féle lánynak hisz akinek szivacs van az agya helyén? - hallom meg Liam ideges hangját. Ez mégis miről beszél? Ugye most nem engem akar megvédeni az apám előtt? Ugye nem? Ő ilyen nem csinálna meg értem. Kár, hogy lemaradtam a beszélgetés elejéről.
- Legyen az én dolgom, hogy kinek hiszek. Mellesleg édes fiam, válogasd meg a szavaimat Velem ugyanis én az igazgató vagyok. - szólal fel csípősen apa. Muszáj neki mindig azzal jönnie, hogy ő az igazgató? Annyira ciki és egyben röhejes.
- Lehet, de egyben az egyik igaz barátom apja is akit most hazugnak tart - vág vissza Liam, mire az én arcomra egy hatalmas mosoly terül szét. Valaki csípjen meg, ugyanis biztos, hogy csak álmodok. Habár ne csípjetek meg, mert ha álom akkor nem akarok felkelni. Liam kiáll az igazam mellett. - Nem Parket a hibás a történtekért. Ha valakit okolni akar akkor az én legyek. Büntessen meg, csak Parket hagyja békén ugyanis nincs szívem Őt sírni látni. - istenem, de aranyos. Mi történt a régi Liammel? Én azt hittem, hogy neki nincsenek érzései. - Én nem engedtem vissza az órára. Sőt én mondtam neki, hogy maradjunk a mosdóban és beszélgessük - magára akarja vállalni az egész lógást? Ezt apa úgysem fogja bevenni. Ezzel már elkésett. -És tudja mit? A verekedés is az én hibám, ugyanis tényleg szakítottam Mandyvel ugyanis már az agyamra ment, de Ő ezt nem tudta feldolgozni. Mivel Parkerrel pedig az utóbbi időben sokat látott ezért hitte azt, hogy miatta szakítok Vele. Szóval a verekedés is az én hibám. - kész, végem van. Életem szerelme magára vállalta az egészet, csak azért, hogy az apám ne haragudjon rám. Már csak az apám reakciójára leszek kíváncsi.
Ugyanis az irodában hirtelen néma csend lesz. Ami azt jelenti, hogy apa gondolkozik keményen.
- Tudod most kellemesen csalódtam benned, ugyanis kevés fiú lenne olyan, hogy magára vállalja az összes rossz dolgot, csak azért, hogy a barátja boldog legyen - köszörüli meg a torkát apa. - De ez még semmin nem változtat.
- De Mandy csak kamuzik. Parker semmiről nem tehet. Tényleg.
- A lányom viselkedése legyen az én dolgom ha kérhetem. Még egyszer büszke vagyok rád amiért próbálsz segíteni a lányomon aki ezek szerint tényleg a barátod, de akkor is csalódtam benne. - és ezzel apa lezártnak tekinti a témát, ami azt jelenti, hogy Liamnek ki kell mennie az irodából.

Amilyen gyorsan csak tudok elugrok az ajtó előtt, majd pár perc múlva a szomorú Liammel találom szembe magam. Kit érdekel ha az apám hazugnak tart, ha Liam megvédett engem? Ezt melyik fiú csinálná meg egy lány iránt? Szerintem senki. De Ő megtette! Bement az apámhoz és magára vállalta az egész balhét. Pedig nagy gondja lehetett volna belőle, ugyanis az igazgató ilyen dolgokért ki is csaphat diákokat.
- Liam? - szólítom meg félve és kedvesen rá mosolygok, Ő pedig rám emeli a barna szemeit.
- Sajnálom Parker, én mindent megpróbáltam, de a diri Mandy függő - húzza el a száját, de én még mindig csak mosolygok. - Azon sem lepődnék meg ha a szülei lefizették volna az igazgatót. - teszi hozzá mérgesen. Mondjuk ezt én is kinézem Mandyből. Ez a lány mindenre képes csak azért, hogy megőrizze a jó hírét.
- Nem érdekel az apám és az, hogy mit gondol. A maga baja ha nem hisz nekem - vonom meg a vállam egyszerűen.
- Ez így nem jó. Mandynek kéne szívnia és nem neked! - mondja keményen.
- Hú, de Mandy ellenes lettél hirtelen. - kuncogok fel jóízűen, mire Liam csak megforgassa a szemeit. Régebben a suliban senkinek nem lehetett egy rossz szava sem Mandyre. Most meg a suli legnépszerűbb sráca hangosan kimondja, hogy nem kedveli a volt barátnőjét.
- Talán azért mert utálom? - vonja fel a szemöldökét bosszúsan.
- Tegnap még a barátnőd volt - válaszolom érzések nélkül.
- Soha nem szerettem. Csak azért voltam vele, mert azt hittem, hogy ettől még menőbbnek fogok tűnni - meséli szűkszavúan. Mondjuk engem még több dolog is érdekelne, de nem fogok kérdezősködni. Majd elmondja ha akarja. A lényeg az, hogy szakítottak. Na meg az, hogy soha nem szerette. - De aztán jöttél Te és rájöttem arra, hogy az életeben nem az a lényeg, hogy ki a menő. - mondja mosolyogva és végig simít a karomon, de most nem húzom el a kezem mint pár nappal ezelőtt. Most már nem bűn ha hozzám ér, hisz nincs barátnője.
- Egyébként köszönöm, hogy próbáltál segíteni - mondom végül, mire ő csak hanyagul nagyon menően vállat von. Jól áll neki a menőség.
- Tényleg miattam történt a verekedés szóval úgy gondoltam, hogy kötelességem segíteni rajtad - magyarázza mosolyogva aztán hirtelen felcsillannak a szemei. - Ma lesz egy meccsem. Nincs kedved megnézni? - kérdezi izgatottan. Egy meccs ahol nyugodtan bámulhatom ugyanis Ő hívott meg? Király. De mégsem.
- Mégis mit csinálja én ott? - kérdezem értetlenül. Nem nagyon rajongok a fociért.
- Például nézz engem úgy ahogy mindig is szoktál - mondja kuncogva mire én tetőtől talpig elvörösödök. Mégis honnan tudja, hogy Őt szoktam bámulni a meccsek alatt? Akkor ezek szerint tényleg ennyire feltűnően bámultam. Francba.
- Te ezt honnan tudod? - kérdezem zavartan és inkább lesütöm a szemeimet. Hát ez most halál ciki. Liam hangosan felnevet majd a derekamra teszi a kezét. Még csak nem is zavartatja magát.
- Éreztem a pillantásod a testemen. - kacsint felém és egy puszit nyom az arcomra amitől én megint majdnem elolvadok. - Ó és este pedig lesz egy buli Niall haveromnál és örülnék neki ha eljönnél velem. - mi történik itt? Meg vagyok hívva egy menő buliba egy menő sráccal? Ennek randi szaga van. De Liam miért akarna pont velem randizni? Hisz én egy senki vagyok és voltam.
- Te most randira hívsz? - kérdezem kikerekedett szemekkel.
- Miért ne? - kérdezi ravaszul és elengedi a derekam majd jókedvűen elsétál előttem én pedig vigyorogva követem őt.
Ez életem legjobb napja...

30 megjegyzés:

  1. Uuuuuuu nagyon jó!!!:DD parker apja elég igazságtalan volt:/ de liam milyen cuki hogy megvédte es meg el is hívta randizni. *-*

    VálaszTörlés
  2. Ezaz!!!! Randi, randi, randi, randiiiiiiiiii *-* De szomorú is vagyok, mert Liam csak azért hívja, mert leakarja fektetni :c Hamar kövit manóm♥

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. honnan tudod h miért hívja el?? :O még elég sok rész van hátra

      Törlés
  3. Juj mi fog történni azon a randin :33 Kicsit piszkos fantázia :D Liam pedig irtó édes hogy kiállt Parker mellett.Hamar a kövit ♥

    VálaszTörlés
  4. Ez még akkor is cuki, ha csak megjátsza. Még megvédi. Éé. Más azt mondja, hogy aw, én meg éé. De normális vagyok. Mindegy imádom, siess a kövivel
    L.
    Ui: Lesz még Liam szemszögéből rész?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen lesz Liam szemszögéből, de csak az utolsó kettő rész :/

      Törlés
  5. Uuuuu, randira hívta :DDD remélem ennek az egész fogadásnak a végén nem fogja tönkre tenni Parkert, hanem inkább veszíteni fog Louis ellen.. :D
    Egyébként nagyon szuper lett, és örülök, hogy naponta lesznek részek :D
    Már várom a holnapot, hogy mi lesz a kövi részben :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmm majd kiderül h mi lesz a vége :D ami még nem most lesz :P

      Törlés
  6. deváromáraholnapot*--* nagyonjóó

    VálaszTörlés
  7. Wáááá Parkerrel együtt érzek.
    Nekem is a legjobb napom mert, elolvashattam ezt.
    Randi oh yeah, randi oh yeah!!
    Olyan fantörpikus ahogy egyik ismerősöm mondja 'fantasztamitikus' ez az egész
    Úgy cserélnék most Parkerrel és mennék Liammel randizni.
    OMG Liam olyan cuki volt amikor megvédte.
    Fantörpisztikus!!!!<3 És lesz Larker esküvő!! Meg Larker baba!
    OH YEAH
    Úristenem csak most eszméltem fel.
    Lehetek én a keresztanyukája a Larker babának???? *-----*
    Olyan cukik lennének! De akkor is.......................... Liamre még mindig haragszom ,hogy leakarja fektetni Parkert!!!!!
    Csúnya ,gonosz Liam bácsi! Nem szeretem!!! #dehogynemszeretem
    Viszont ez a Payne gyerek marha edibedi!!! <3
    És amikor Liam maci megvédte cuki Parkert az olyan OMG *-----*
    Ö S S Z E I L L E N E K !!!!!!<3
    Olyan fantörpisztikusan fantörpikusul írsz ,hogy az már fantörpikus!! XD
    Én se vagyok már normális *-*
    Bár sosem voltam. Anyámtól örököltem.
    Végül is el van törve a kezem és közben torkom szakadtámból éneklem a Little Mix Salute című számát aminek holnap lesz a klipje!! Már iszonyatosul várom!!!!!
    Kicsit szarul érzem magam ,hogy ez a kommentem ilyen rövidke lett.
    Hogy a francba!!
    Na mindegy........
    Ha ,így folytatod biztos szív műtétem lesz.

    Üdvözlettel az intenzív osztályról (pls látogass majd meg!) : Tina M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Larker baba ?? :O ilyen biztos vagy benne, h lesz gyerekük o.O amúgy lesz nekik mégpedig hatos ikrek xD komolyan el van törve a kezed?? :O mit csináltál te drága??? :c én már láttam a LM klipjét és imádom :P
      ne legyen szívműtéted miattam :x
      és mondtam h meglátogatlak a kórházban :D

      Törlés
  8. Nagyon jó réstz

    VálaszTörlés
  9. Randi randi lesz jee! Remelem Liam nem fogja nagOn megséeteni Parkert

    VálaszTörlés
  10. Várom már a holnapot, jó h naponta jönnek a részek

    VálaszTörlés
  11. Rohadt fogadás ha az nem lenne annyira cuki pár lennének nagyon cukkkiiiikkkk de remélem lesz ez meg máshogy is
    Nagyon várom a kövi részt nagyoooon!!!
    Csak így tovább nagyobb szeretem az írásosod

    VálaszTörlés
  12. Te jó Isten :) Liam mennyire édes volt. aawww és randira is hívta :) Most tökre Happy lettem :)) Várom a kövitttt :)))

    VálaszTörlés
  13. Nem írtam az előzőhöz megjegyzést, és úgy volt, hogy most sem tudok... De végül gép közelbe verekedtem magam, így most tudom pótolni
    Liam, díjat érdemel a tehetséged, a színészethez! Komolyan, nagyon nagyon eltudja hitetni szerencsétlen lánnyal... Kezdtem azt hinni, hogy beleszeret, és végül lesz*rja azt, hogy Louis mit kért! :) Szereti Parker-t, minden bizonnyal... vagy én vagyok vak :"D Nagyon örültem, hogy mostantól napi szinten jönnek részek, sikerült megint előre írnod párat?:-) Ahogy olvastam, azon gondolkoztam, hogy ez Angliában, más külföldi országokban, normális. Mármint, ott ez meg is történhetne, viszont ez itt nem:DD Jól van, meg volt a napi ima, még egyszer, nagyon klassz rész!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Liam lassan mindenben tehetséges lesz xD igen megírtam az egész történetet :3 mármint mi nem történhet meg itt, de külföldon igen?? ezt most nem értem :c

      Törlés
  14. Najoo... Nem hiszem h Liam csak a fogadas miatt csinalta ezt... De amugy amikor kiborul a bili jo nagy szarban lesz...
    A diri meg milyen apa ?!?
    WTF.. Amugy jo lett es tok jo h naponta tudsz hozni reszt varom mar a kovit ;))
    Niki :*

    VálaszTörlés