2014. május 3., szombat

24.- Éjszakai vendég...

Itt is a kövi rész ami szerintem mindenki meglepetést fog okozni ugyanis szerintem nem erre számítottatok xD komizni érrrrrr


Gyerünk Parker, csak felhívod és megmondod neki, hogy nem mehetsz. Tök könnyű. Csak megnyomod a zöld gombot, majd elhadarod a kínodat és gyorsan leteszed, miközben meg sem várod a válaszát.
Így elég könnyen hangzik, de azért élesben megcsinálni szerintem már nem lesz ilyen könnyű. Pedig muszáj lesz megcsinálnom ugyanis nem akarom azt, hogy Ő hívjon fel. Nincs szívem vissza utasítani. Hisz elhívott randizni, pedig tudja nagyon jól, hogy ezzel mekkora bajba keveredhet ha a suliban híre megy. Ha elmennék vele a buliba ahol egy csomó másik diák is van, rögtön mindenki elkezdene találgatni, hogy mégis mi van közöttünk. Még ha lenne is valami közöttünk.
De nem lesz semmi közöttünk ugyanis a szüleim elintézték, hogy megint megutáltassa magam vele. Komolyan és én még azt hittem, hogy nekem vannak a világon a legjobb szüleim akik mindig mindent megengednek. Egész életembe soha semmit nem kértem Tőlük. Erre fő pont ma, mikor a legfontosabb dolog történik meg az életemben, hátba támadnak. Hát mi ez? Egy buliba akarok elmenni azzal a sráccal akivel elképzeltem a jövőmet. Komolyan olyan sokat kérek? Egyáltalán tudják, hogy most tették tönkre az életemet?
Mégis mit fog gondolni rólam Liam ha elmondom neki, hogy a szüleim miatt nem mehetek el vele a buliba? Tuti, hogy rögtön kinevet, majd többet szóba sem fog velem állni. Miért is állna velem többet szóba, hisz ki akarna már egy olyan csajjal lógni akinek tizenhét évesen még mindig a szülei parancsolgatnak? Egy csomó barátnője volt akiknek soha senki nem szabott meg semmit. Akkor miért várna rám?
És én még elterveztem, hogy milyen lesz a közös jövőnk ha esetleg a ma esti randik után, többször is elhívna randizni. Igen, elterveztem pont ez volt a gond. Ugyanis Liam ezek után soha nem fog elhívni sehova.
És én megértem. De ezek után a szüleimmel sem fogok soha többet beszélni. Tönkre tették az életemet. Utálom őket, sőt az egész családot. Egész életemben csak hazudtak mikor azt mondták, hogy szeretnek. A frászt szeretnek. Ha annyira szeretnének akkor el engedtek volna Liammel ebbe a buliba. De nem, inkább felküldtek a szobámba, hogy gondolkozzak el magamon. Mégis min kell gondolkoznom? Nem én hülyültem meg hanem Ők.

Ismét a kezembe veszem a telefonomat és újból kikeresem Liam számát, de ezután elhatározom magam és megnyomom a zöld gombot, majd remegő kezekkel teszem a fülemhez és várom, hogy felvegye. Ami hamar meg is történik, ugyanis rögtön a második csengés után bele szól.
- Parker, pont most akartalak hívni, hogy mikor megyek érted! - szól bele vidáman és hallom a hangján, hogy mennyire izgatott. Szóval Ő várja és örül neki, hogy randizik velem. Istenem, erre nem gondoltam. Így még szörnyűbb a kikosarazás mint ahogy én terveztem. Én nem gondoltam arra, hogy ennyire sokat jelent neki. Istenem.
- Öhm - gyerünk szedd már össze magad! Meg kell mondanom neki az igazat. Lesz ami lesz. A szüleim úgysem fognak változtatni a döntésükön. Nem engednek el és kész. - Sajnálom Liam, de ma nem mehetek veled. - viszlát szerelmem. Viszlát jövendőbeli férjem. Viszlát a gyerekeim apja.
- Micsoda? Miért? Parker! - hallom a hangján az értetlenséget és a csalódottságot. Szörnyű még csak hallgatni is. Örülök neki, hogy nem kell látnom az arcán. El sem tudom képzelni, hogy mit gondolhat most rólam. - De hisz a suliban azt mondtad, hogy szívesen eljössz velem! Valamit csináltam már megint , vagy megbántottalak amiért ilyen gyorsan változtattál a döntéseden? - na ne már. Magát okolja már megint. Hogy okolhatja magát, mikor ma is képes volt beszélni az apámmal és magára fogta az egész balhét?
- Dehogy is, Te nem csináltál semmit - mondom szomorúan, de Ő nem válaszol ami azt jelenti, hogy várja a magyarázatomat, hogy akkor miért kosaraztam ki. Egyáltalán volt már olyan lány aki kikosarazta Liam Paynet? Szerintem én vagyok az első. Nincs olyan tini lány a suliból aki ne akarna randizni Vele. - A szüleim nem engednek el. - nyögöm ki végül és összehúzom a szemeimet és úgy várom, hogy kinevessen. De nem hallom a nevetését.
- Beszélek velük! - mondja keményen.
- Nem kell. Én szúrtam el ugyanis nem kellett volna Mandyvel verekednem. Szóval most már viselem a következményeket - sóhajtok fel szomorúan. Elég jól megszívtam ezt a verekedést ha azt vesszük. - Tényleg rettentően sajnálom. De Te menj el nyugodtan és szórakozz.
- Én veled akartam szórakozni - teszi hozzá könyörögve. Örülök neki, hogy pont kéznél van az egyik párnám ugyanis így még idejébe a számhoz tudom fogni és abba ordítok bele szóval Liam nem hallja meg. Velem akart szórakozni. Ilyen nincs. Istenem miért büntetsz ennyire?
- Szia Liam... - és megszakítom a vonalat, de csak azért nehogy meghallja a hisztimet amit ezek után levágok a szobámba.
Én még soha nem sírtam kínomba. De ma arra is sor került. Szerintem ezzel hivatalosan is egy vérbeli tini lány lettem, tini problémákkal. Komolyan ennyire szar érzés mikor valamit nem engednek meg a szülők? Hát ezek szerint ennyire rossz.
Komolyan annyira szarul voltam, hogy még csak olvasni sem volt kedvem. Egész este csak az ágyamba feküdtem és azt terveztem, hogy tudnék meghalni. Nem akartam hétfőn találkozni Liammel. Biztos megint utálni fog amiért ki mertem kosarazni. De én nem akarok vele rosszba lenni. Nekem Ő az életem értelme. Ha Ő nem beszél velem, vagy ha nem foglalkozik velem, akkor nincs miért élnem. Pedig tuti, hogy most megint visszataszító lesz velem. És meg is érdemlem.
Még enni sem voltam hajlandó, pedig anya egy csomószor bejött, hogy menjek le vacsorázni. De úgy csináltam mintha nem is hallanám amit mond.  A fejemet a párnámba fúrtam és végül az egész ház kihalt ami azt jelentette, hogy mindenki alszik rajtam kívül. Ha akartam volna akkor sem tudtam volna elaludni, ugyanis a gondolataim csakis Liam körül forogtak. Vajon elmehetett nélkül? Biztos. Ahogy az is biztos, hogy jól szórakozik és már fel is csípett magának valamilyen dögös macát. Ilyen az élet.

Talán éjfél is elmúlhatott mikor éreztem, hogy éhes vagyok. Nagy nehezen kiszálltam az ágyamból és úgy gondoltam, hogy ideje valamit ennem. Még jól is járok ugyanis így legalább senkivel nem kell találkoznom a családból. Eszembe sincs velük beszélgetni. Inkább eszek magam és akkor holnap estig megint nem kell kijönnöm a szobámból. Hisz tök király éjfélkor enni, egyedül.
Nesztelen léptekkel léptem ki a szobámból és még villanyt se nyitottam úgy mentem le az emeletről ami eléggé nehéz feladatnak bizonyult. De ismerem a házunk minden négyzetméterét szóval nem okozott nagy problémát. Elég ügyesen elértem a konyhába és utam rögtön a hűtő felé vezetett ahol megraktam a kezeimet egy csomó nasival, majd tele rakott kézzel indultam vissza a szobámba, szintén a sötétbe. Szerintem most ha valaki látna azt hinné, hogy betörő van a házba.
Viszont mikor megyek vissza a szobámba és hirtelen meghallom azt, hogy a bejárati ajtón valaki kopog, szó szerint kis híján összecsinálom magam. A kezembe tartott nasik a padlóra pottyannak én pedig még levegőt is elfelejtek venni. Reménykedek benne, hogy csak félre hallottam a kopogást, szóval inkább gyorsan vissza akarok menni a szobámba, de mikor az első lépcsőfokon van a lábam ismét kopognak az ajtón.
Mégis ki az aki ilyen késő éjjel jön látogatóba hozzánk? És mi van akkor ha tényleg betörő? Na várjunk csak, a betörők mióta kopognak? Lehet, hogy ez egy jól nevelt betörő.
Hirtelen ötlettől vezérelve megfogom apám esernyőjét majd előre tartom és úgy indulok el ajtót nyitni. Remegő kezekkel fogom meg a kilincset majd nyomom le, de az esernyőt még mindig magam előtt tartom, hogy legyen kéznél ha kellene.
Az ajtó magától kinyílik és egy sötét alak lép be, én pedig gondolkodás nélkül csapom fejbe, mire az idegen megbotlik és a földön köt ki.
- Mi az Isten volt ez? - hallok meg egy ismerős hangot, majd kibújok az ajtó mögül és lenézek ahol történetesen Liam foglal helyet. Én most leütöttem Őt? Ú, de ciki. De nem az én hibám. Mégis mi a francot keres itt ilyenkor?
- Liam? Jesszusom én nem akartalak megütni - szabadkozok majd leguggolok mellé, de rögtön megcsap az alkohol illata ami felőle érkezik. Csak nem részeg? Az kizárt dolog, ő soha nem iszik. Vagy igen? Gőzöm sincs, soha nem voltam még vele szórakozni szóval nem tudom, hogy milyen az mikor keményen bulizik.
Viszont most nem is nagyon érdekel. Liam itt van nálam a szüleim pedig mélyen alszanak. Ha apa meglátja, hogy itt van, mind kettőnknek vége. Neki nem szabadna most itt lennie.
- Te most komolyan lecsaptál engem egy esernyővel? - még jó, hogy a Hold fénye elég világosságot nyújt ahhoz, hogy ki tudjam venni az arcát. Igen az esernyővel szemezget én pedig amilyen gyorsan csak tudom jó messzire eldobom a fegyveremet.
- Azt hittem, hogy betörő vagy - mondom kínosan én zavartan elmosolyodok, mire Ő felnevet. De túl hangosan ezért én gyorsan lepisszentem. Nem akarom, hogy valaki felébredjen.
- Egy betörő aki kopog az ajtón - gondolkozik el végül. Tudtam én, hogy nem betörővel van dolgom. - Nem baj, neked elnézem Tündérke - vonja meg a vállat majd próbál felállni, de egész nehezen jön össze neki ezért megsajnálom és az egyik kezénél fogva segítem felhúzni a padlóról. - Örülsz nekem Édesem? - kérdezi majd a következő pillanatban, hirtelen magához húz és jó szorosan megölel és a hajamat simogassa. Igen, határozottan be van rúgva.
- Úgy látszik ma este valaki nagyon jól szórakozott - mondom és eltolom magamtól, de Ő nem akar elengedni. Szorosabban húz magához én pedig majd elájulok a szagától.
- Piába fojtottam a bánatomat amiért Te engem kikosaraztál - és végre elenged majd szemrehányó pillantást küld felém. - Engem eddig még soha senki nem kosarazott ki. Érted? SOHA! Téged pedig egyszer hívlak el randizni és rögtön lerázol. Hát mond meg élet az ilyen? - nem tudom miért, de nevetni támad kedvem a kinézetén. És ahogy elő adja azt, hogy mennyire fáj a szíve. Cuki még részegen is.
- Össze törtem a kicsi szíved? - kérdezem kuncogva.
- Igen - biggyeszti le az ajkait mint egy kisgyerek. - Ezért kárpótlásul meg kell engedned, hogy megpusziljalak. - teszi hozzá csillogó tekintettel miközben a száját összecsücsöríti és elkezd közelíteni az arcomhoz és én hátrálok pár lépést.  Nagyon vicces. De komolyan, eddig én azt hittem, hogy a részegek totál buták és felelőtlenek. Na ,de Liam? Még most is képes magából hülyét csinálni.
- Kárpótlásul megengedem, hogy haza menj - bökök a nyitott ajtó felé, de ezt mikor meghallja megint a nyakamba ugrik és elkezdi azt szorítani. Esélyem sincs kibújni a szorításából. Mégis mi ütött belé? Haza kell mennie. Nem láthatják meg itt a szüleim ilyen állapotban. Az apám még képes lenne a szüleit is felhívni amiért kiskorú létére részeg.
- Ne zavarj már el! - kezd el hisztizni és egy kicsit elhúzza a fejét, hogy tudjon az arcomra nézni. Még ilyen állapotban is annyira kisfiús arca van. Minden fiúnak ilyen jól áll a részegség, vagy csak neki? Szerintem csak neki. Ő akár mit csinálhat magával, mindig mindenhogy jól néz ki. - El sem tudod képzelni, hogy mennyi mindenen kellett átmennem, míg ide értem hozzád - magyarázza hevesen én pedig csak kuncogok rajta. - Miközben gyalogoltam kétszer eltaknyoltam a saját lábamba. Szóval mostanra nem csak a szívem fáj, hanem már a szexi popókám is - mutogat a seggére én pedig felröhögök, de olyan hangosan, hogy szerintem még a szüleim is.
El tudom képzelni mikor elesett a saját lábában és aztán nem tudott felállni a földről. Se a seggének szerencsére nem lett semmi komoly baja, ugyanis a szavaival élve, még mindig olyan szexi mint eddig volt. Legalább tudja magáról, hogy szívdöglesztő hátsó féllel rendelkezik.
- Ha nem ittál volna ennyit akkor nem estél volna el - mondom az épeszű választ, de Ő csak rossz
állóan rám néz.
- Akkor mégis mit csináltam volna? Egyedül éreztem magam, mivel Te nem jöttél el velem. Ma este a pia volt a barátnőm - mondja duzzogva. - Óh várj, jön a róka - kerekedik el a szeme én pedig elfehéredek.
- Nehogy most hányd el magad - mondom keményen, de erre csak a szája elé teszi a kezét. - Kérlek! - nézek rá könyörögve, de késő.
Pár másodperc múlva az egész felsője, nadrágja és cipője tiszta trutyi. Még az arca is, de Ő csak nevet saját magán. Én pedig undorodva csóválom a fejem. Most mégis mit csináljak vele? Lehányta saját magát!
- Bocsi - néz rám aranyosan és megtörli a száját. Most már nem csak az alkoholtól bűzlik, hanem a hányásától is.
- Idióta. Most mit csináljak veled? Szerencséd van, hogy csak magadat hánytad le és nem pedig engem.
- Most nagyon haragszol rám? - kérdezi kiskutya szemekkel, mire én megforgatom a szemeimet. - Nem terveztem, hogy össze rókázom magam. Én csak téged akartalak látni mert hiányoztál - és mielőtt felfognám amit mond ismét megölel majd egy hatalmas puszit nyom az arcomra, mire én nekem is hányhatnékom támad. Kösz Liam, neked hála én is tiszta trutyi lettem.
- Még egy bűzös borz is illatosabb nálad - mondom vigyorogva, de az emeletről hangok szűrődnek le. Összerezzenek majd Liamre nézek aki épp az arcát simogassa.  Mit csináljak vele? Nem engedhetem Őt ilyen állapotban haza. Hisz járni alig tud. Azt pedig nem akarom, hogy valami baja legyen. Istenem.
- Úgy nézek ki mint egy hajléktalan? - kérdezi izgatottan és le akarja nyalni a kezéről a hányását, de én gyorsan elkapom a kezét, nehogy megcsinálja. Kár, hogy nem fog erre reggel emlékezni.
- A hajléktalan úgy néz ki melletted mint egy herceg - mondom, Ő pedig elhúzza a száját. - Gyere a szobámba és szedd rendbe magad. Na meg józanodj egy kicsit ki - fogom meg a karját majd elindulunk az emeletre.
Csak a szüleim nehogy megtudják, hogy az éjjel kellős közepén és sráccal vagyok a szobámba...helyesbítek egy részeg sráccal...

22 megjegyzés:

  1. Ez az első komi ^ _^ Nagyon imádom <3 Liam annyira cuki még részegen is :D Meg minden hogy XD Erre tényleg nem számítottam.... Azt hittem hogy Parker elszökik vagy valami ilyesmi.De nem az történt.... Nagyon várom már a kövit♥
    Xoxo:Judit♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem erre tényleg senki nem számított xD siietek vele

      Törlés
  2. Istenem :DD Igen neki szexi segge van :3 És fúúj lehányta magát :SSS Ezt még elképzelni is rossz volt xd Várom ám a következőt bébibogyóm!:D

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  3. Jaj istenem en annyit nevettem xD
    Bocsaat hogy eddig nem komiztam de nem is voltam itthon és ha voltam is akkor az annyi volt h atoltoztem meg ettem aztan mentem is tovabb
    nagyon supi reszek voltak és varom mar a kovit is nagyon...<33:))

    VálaszTörlés
  4. Na ezen jót röhögtem... xDD
    Ennél már csak a másnap reggel lesz érdekesebb, na meg az, ahogyan Parker megpróbálja kijózanitani vagy ágyba dugni Liam-et xDD
    Nagyon várom már a folytatást!xx

    VálaszTörlés
  5. XD ez nagyon állat!
    Itt röhögök már vagy fél órája a gép előtt.
    Bár még az állatkertben röhögtem egy jót (kiderült ,nem Börzsönybe megyünk (rossz idő)ezért inkább az állatkertbe vezetett utunk).
    Apámtól sikerült elkunyiznom a telefont ,de sajnos nem tudtam komizni ,mert szar az Galaxy S4!
    Már értem miért akarja annyira az S5-t!!
    De mindegy,ki nem szarja le.......!!
    A rész fantörpisztikusan fenomenális volt.
    Sajnálom Liam sexi fenekét.....:( Talán műtét kell ,hogy leragasszák sebtapasszal????
    (Már látom előre : hosszú kommentnek nézünk elébe!)
    Amúgy köszönöm ,hogy megvédtél ettől a paraszt névtelentől!!
    Mondtam már ,hogy imádlak??? Biztos mondtam<3
    Ja és majdnem elfelejtettem valamit elmondani!
    Képzeld amikor vissza követtél twitteren ( @Betti_Offical )
    helyben öröm táncot jártam aztán pedig torkom szakadtából kiabáltam ,hogy " És visszakövetett ,áhh igen ÚRISTENEM" meg ,hogy " OMG ezt el sem hisszem visszakövetett egy híresség!!!"
    Én sem vagyok normális.
    Az előző kommentemnél megkérdezted mi történt velem.
    A lábam :beleléptem egy üveg szilánkba.
    A kezem pedig eltört foci edzésen és nem mehettem bajnokságra!!
    Wáá igazi parasztok az orvosok!
    Pont a legfontosabb meccsemen.
    Áhh hagyjuk......
    Na visszatérve a jelenbe most égettem meg az ujjam mert, rátettem a tűz forró tűzhelyre a kezem (velem mindig történik valami szóval ez semmiség....).

    Parker olyan cuki volt amikor befogadta Liammet.
    Mondom ebből a végén Larker esküvő ,Larker baby lesz!!!
    Lehet majd én a kereszt anyja??? PLS...<3
    Amúgy elgondolkodtam ,hogy csinálhatnál nekem is egy szerepet a blogban, Parker elveszett ikertesójaként! XD
    Nagyon raj lennék! Benne lennék Do_Payne blogjában! Minden álmom!!
    Mostantól Do_Payner lettem!! YEAH *-*
    Én vaygok az első számú rajongod <333

    Na húztam csajszi! Palacsinta a vacsi szóval irány az ebédlő!!
    Puszi , pacsi : Tian M.

    Ui.: Gyere már basszus meglátogatni! Itt töröm a fejem ,hogy szökjek meg!!
    #SE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még szép h megvédtelek, hisz Te vagy a legnagyobb rajongóm :) uhh szegény te tényleg vonzod a baj :/ Twitterről pedig inkább ne is beszéljünk...remélem lecserélted már a neved és a bemutatkozásod mert ha nem kiküldöm rád a FBI-t xD
      hát sajnos a következő törimbe sem tudlak bele írni, de esküszöm az az utániba bele írlak ha még akkor is itt leszel :D

      Törlés
  6. Ez de hülye és édes

    VálaszTörlés
  7. Erre tényleg nem gondoltam

    VálaszTörlés
  8. Kiváncsian várom h a szülei rajtakapják-e

    VálaszTörlés
  9. Hüha de ciki lesz ha lebuknak .de amúgy ez furcsa mert ez állítólag fogadásból van de az ember mégis részegen a legőszintebb
    Nagyon klassz rész volt várom a kövit :-D

    VálaszTörlés
  10. A hajléktalan úgy néz ki melletted mint egy herceg. Parker te milyen kedves és őszinte vagy. Nagyon tetszik. Szegény Parker, Liam hányásos let.
    Nagyon várom a kövit.
    L.

    VálaszTörlés
  11. Uuuu, azta ez nagyon nagyon tetszett :D
    Annyit visítoztam a részeg Liamen, hogy azt nem tudod elképzelni :DD
    Nagyon bírom a részeg Liamet, és már kíváncsi vagyok hogy mi fog történni Parker szobájában.. :D
    Már várom a kövi részt. :33 xoxo

    VálaszTörlés