2014. május 4., vasárnap

25.- Éjszaka...

Itt is a kövi rész :D remélem elnyeri a tetszéseteket és megdobtok pár komivallllll :P


Nagy nehézségek árán sikerül hangtalanul felhúznom Liamet a szobámba. Persze Ő alig tudta befogni a száját, ráadásul több mint negyed óráig tartott míg sikerült felérnünk az emeletre, ugyanis mikor egymaga elindult a második lépcsőfok után majdnem lefordult. Ezért bennem kapaszkodott meg. Jobban mondva a vállamat karolta át, én pedig a mennyekbe éreztem magam. Oké, nem tehetek róla, de fülig belé vagyok zúgva szóval tök természetes dolog, hogy élvezem ha hozzám ér.
Viszont nem lehettem felhőtlenül boldog és nagyon a pillanatot vagy a közelségét se élvezhettem, ugyanis a szüleim miatt kellett stresszelnem, nehogy véletlenül felébredjenek Liam hangos csacsogása miatt. Nem értem, hogy egy részeg srácnak miért kell össze - vissza beszélnie értetlen dolgokról.
Ráadásul még azt sem tudtam, hogy mi tévő legyek vele a szobámba. Az egész ruházata tiszta trutyi a folyosón történt incidens miatt. Mondjuk jobb, hogy magát hányta le, mint engem vagy a padlót esetleg a falat vagy a bútorokat. Így legalább csak Ő lett olyan, de sajnos a gusztustalanság mellett még büdös is. Gőzöm sincs, hogy mit evett össze ma, vagy a tegnap nap folyamán, de az biztos, hogy attól most mindentől megszabadult. De még ha csak a ruhája lenne olyan- lett olyan szerencsém, hogy az arca is ugyanis szétkente a száján, és különös oknál fogva még én is kaptam belőle, ugyanis hirtelen vezérlettől fogva minden áron engem akart megölelni és megpuszilni amiért segíteni akartam rajta.
Őszintén ezen most mi a nagy segítség? Csak megpróbálom a szobámba egy picit megtisztítani, majd valahogyan kijózanítani, nehogy valami baja legyen miközben haza fele tart. Életembe nem kellett még kijózanítanom valakit. Sőt még ilyen közeli viszonyban se voltam egy részeggel sem. Én valahogy nem rajongok az alkoholért. A szüleim szerint az energiaital és a kávé is alkoholnak számít. Vitatkozhatnék velük e szempontból, ugyanis ilyen formán számukra minden jó dolog káros a szervezetre. De hát szülők, az a dolguk, hogy mindentől védjék a gyerekeiket. Azonban az enyémek néha már egy picit túlzásba viszik.
Azért kíváncsi lennék, hogy mit fognak szólni Liam szülei ahhoz ha pár óra múlva az egy szem fiacskájuk haza tántorog, egy kissé eléggé becsípve. Az biztos, hogy dicséretet nem fog érte kapni, hisz egy tizenhét éves srácról beszélünk aki még kiskorú szóval az alkohol közelébe sem mehet. És ha bele gondolok abba, hogy lehet tényleg miattam itta le magát ennyire, mert én kikosaraztam, elszégyenlem magam.

- El kell mondanom neked valamit - éppen, hogy csak becsukom magunk után a szobám ajtaját és Liam még mindig a vállamba kapaszkodik nehogy elessen, ismét elkezd csacsogni. Viszont az arca most komor és félek, hogy esetleg valami meggondolatlan dolgot akar mondani, amit talán józanul nem is mondana. De most el fogja mondani, ugyanis eléggé eltökéltnek látszik. Istenem, ennek megint sírás lesz a vége. Halványan bólintok egyet és fel vagyok készülve mindenre. Hisz a részeg ember mindig igazat mond! - Totál. Részeg. Vagyok. - nyögi ki nagy nehezen és az összes szó után csuklik egyet, én pedig hangosan felkacagok a naivitásomon.
Most komolyan ezt kellett ilyen komolyan közölni? Ezek szerint ezt ugyanis tényleg komolyan mondta azt, hogy mennyire kiütötte magát. Mintha én ezt nem látnám. Végül felé fordulok és gyengéden megfogom a kezét és hagyom, hogy az ujjaink összekulcsolódjanak. Liam szemei felcsillannak és szerintem ettől a cselekedetemtől végre eljutott a kis agyáig, hogy engem nem zavar és szívemből akar segíteni a hülye fején. Ráadásul még jól is szórakozok rajta.
- Liam - kezdem el mondani lágy hangnemben és gyengéden megsimogatom az ujjait miközben Ő azt nézi hatalmas szemekkel. - Akár hiszed, akár nem, de ezzel most semmi újat nem mondtál. Már akkor tudtam, hogy valami nem stimmel veled mikor becsengettél az ajtón és elestél a saját lábadban. Van ez így, hogy az ember néha egy kicsit elereszti magát - mondom mosolyogva, de Ő csak leszegett fejjel hallgat és az összekulcsolt ujjainkat nézi. Aminek persze semmi jelentősége nincs. Hisz reggelre úgysem fog rá emlékezni és pedig nem fogom neki elmondani, hogy megfogtam a kezét úgy mint a szerelmes párok szokják. - A Te esetedben egy kicsit jobban elereszteted magad, de nem vagy reménytelen eset. - teszem még hozzá kedvesen.
- Most gondolom nagyon undorodsz és utálsz engem ez miatt - dünnyögi az orra alatt lebiggyesztett ajkakkal, mint egy óvodás és elkezdi az összekulcsolt kezünket előre hátra himbáztatni, miközben a másik szabad kezével megtörli az orrát és a száját, de sajnos a trutyit nem tudja eltüntetni onnan. Őszintén nem undorodok tőle, ugyanis szerencsétlennek nem sikerült elfutnia a mosdóig. A nyakamat teszem rá, hogy ez az első alkalom mikor ennyi mennyiségű alkoholt fogyasztott. Szóval ez normális reakció egy tizenhét éves sráctól.
- Dehogyis! - vágom rá rögtön, de valahogy az Ő kedvén nem javítok. - Csak egy kicsit meglepődtem, ugyanis soha nem gondoltam volna, hogy majd egyszer pont én leszek az akihez éjnek évadján beállítasz ilyen állapotban - vonom meg a vállam, ami tényleg az igazság.
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer éjjel majd rám tör. Még szerencse, hogy én voltam lent és hallottam meg a kopogtatását, nem pedig a szüleim. Hatalmas botrány lett volna belőle, sőt lehet még most is az lesz ugyanis gőzöm sincs, hogy hogyan fogom kicsempészni a házból.
- Muszáj ennyire túlbonyolítanod a mondataidat? Ha el akarsz küldeni a francba akkor inkább mond meg egyenesen a szemembe, ugyanis ha ilyen szavakat használsz még rosszabbul leszek és szerintem ha megint rám támad a róka, nem magamra fog szaladni, hanem rád - túr bele a hajába a szabad kezével, amin meg is lepődök ugyanis még mindig nem akarja elengedni a kezem.
Elküldeni? Őt? Ilyen állapotban? Eszembe sem jutott. Vajon tényleg ilyen bonyolultan beszélek? Lehet, ugyanis elég sokszor van olyan pillanat mikor a beszélő társam hatalmas szemeket mereszt rám és eltelik pár pillanat mire tud válaszolni a mondandómra. Aztán lehet, hogy most csak Liam számára vagyok érthetetlen az állapota miatt.
Azt hiszem, hogy érthetően kell beszélnem, mert szerintem igazat mondott azzal kapcsolatban, hogy rosszul van a beszédemtől. És ezt onnan tudom, hogy az arca megint elfehéredik és hatalmasokat nyel. Gondolom így próbálja vissza tartani a rókat, az Ő szavaival élve.
Felemelem a szabad kezemet, majd egy mosolyt varázsolok az arcomra és az ujjaimat a hajába vezetem, majd elkezdek játszani az eléggé csapott tincseivel. Fura Őt ilyen esetlenül látnom. Mármint eddig mindig olyan tökéletesen be volt állítva a haja. Most meg az alig pár centis göndöres tincsei úgy pihennek a fején mintha elázott volna. Pedig nem ázott el, hanem csak egyszerűen részeg. Bírom az eredeti göndör haját, ugyanis olyan az igazi haja csak állandóan lenyíratja rövidre így nem ad esélyt annak, hogy újra begöndörödjenek a tincsei.
- Csak azt akartam mondani, hogy segíteni szeretnék rajtad - mondom mosolyogva és kifésülöm a homlokára hulló haját, majd megpróbálom hátrafelé simítani neki, de valahogy túl rakoncátlanak a tincsei és újra ugyan úgy állnak ahogy pár perce voltak. Viszont Liam az érintésemre, lehunyja a szemeit és úgy élvezi a pillanatot. Pont úgy ahogy én is. El sem tudom képzelni, hogy hányszor képzeltem már el azt, hogy a hajával játszadozok. És most végre megtörtént! - Nem akarom, hogy valami bajod essen amiért így nézel ki.
- Annyira cuki vagy - mondja jókedvűen és ismét magához húz majd egy csonttörő ölelésben részesít. De tényleg a hátamban lévő összes csont megfájdul az erős ölelése miatt.  Nem zavar. Inkább örülök neki. Még akkor is ha most már én is pont olyan büdös hányásszagú lettem mint Ő. Kit érdekel ha egyszer azt mondta rám, hogy cuki vagyok és megölelt?
- Szóval gyerünk vetkőzz le - húzódok el tőle és a testére mutatok mire Ő eléggé érdekesen pislog felém. Hm, ez tényleg elég furán hangzott. Muszáj kimosnom a ruháit. És amíg azok száradnak, Ő egy kicsit kijózanodhat. Vagyis remélem, hogy fog valamit józanodni.
- Te most dugni akarsz velem? Mert ha igen én benne vagyok, de mond meg, ne pedig utalgass rá - az egész arcom elvörösödik és zavaromban elkezdem a kezeimet tördelni. Gondolhattam volna, hogy félre érti. Basszus és én most el is képzeltem a helyzetet. Khm, hülye vagyok tudom. Gyerünk, szedd össze magad.
- Igazából azért akarom, hogy vetkőzz le mert ki akarom mosni a ruháidat, hogy ne ilyen büdösen kelljen haza menned - vakarom meg a tarkómat még mindig paprikapiros arccal. Liam nem nagyon zavartassa magát.
- Biztos nem azért akarod, mert titkon meg akarod nézni a gyíkomat? Tudod neked szívesen megmutatom és még azt is megengedem, hogy játssz vele. Csak egy szavadba kerül Tündérke - elkezd hízelgően kacsingatni felém, mire én homlokon csapom magam megsemmisültem.
Miért kell minden pasinak állandóan a szexen járnia az agyuknak? Azt hiszi Liam, hogy én is olyan vagyok mint Mandy? Hát téved. Azzal a sráccal akarom elveszíteni a szüzességem akit tényleg szeretek. Nem pedig egy részeg disznóval aki azt sem tudja, hogy fiú- e vagy lány.
- Nem mondok inkább semmit, ugyanis tudom, hogy  holnap semmire nem fog emlékezni ebből az egészből - mondom fejcsóválva és idegesen várom, hogy végre szabaduljon meg a ruháitól. De még mindig nem hajlandó teljesíteni a kérésemet.
- Oké, de akkor légy szíves fordulj el mert szégyenlős vagyok! - mondja gyerekesen, mire mérgesen felsóhajtok és a kérését teljesítem.
Elfordulok, de pár másodperc múlva, Liam szó szerint rám dobálja a ruháit. Mérgesen szedem le a fejemről a felsőjét, majd hajolok le a nadrágjáért és akkor megakad a szemem rajta. Csak egy alsónadrágban áll előttem, karba font kezekkel vigyorogva. Az én szám pedig szó szerint tátva marad. Mindig is tudtam, hogy jó teste van, hisz mikor focizni szoktak a csapatban a rövidnadrágokban neki van a legjobb lába. De így, hogy így áll itt előttem, el kell ismernem, hogy nem csak a lábai a jók, hanem az összes többi testrésze is.
- Sokba fog ez kerülni neked - mondom bosszúsan mikor összeszedem magam és a ruháit megigazítom a kezemben. Liam küld felém egy csókot én pedig szemforgatva megyek be a fürdőszobába majd megyek a mosdóhoz és engedek meleg vizet. Gőzöm sincs, hogy hogyan kell ruhákat mosni. Szóval a legkönnyebb módszert választom. Vagyis a ruhákat bele teszem a forró vízbe majd engedek rá egy csomó tusfürdőt és úgy hagyom pár percig, végül pedig kiveszem. Igaz nem lettek valami tiszták, de legalább jó illatuk lett. Életembe nem kellett még mosnom. A vizes ruhákat ráteszem a kád székére és büszkén megyek vissza a szobámba, hogy tudjam valahogy kijózanítani Liamet.
De amint meglátom, hogy mit csinál még az ütő is megállt bennem. A kis pimasz galád módon bele fészkelte magát az ágyamba. Sőt még a párnáimat is ölelgette. Az én párnáimat az én ágyamba. Most mégis mit csináljak vele. Nem alhat itt. Mégis mit fogok mondani reggel a szüleimnek ha meglássák Őt a szobámba?
- LIAM! - lépkedek az ágyamhoz és kicsit sem kedvesen bököm meg a vállát, mire Ő egy kissé kábám pislog felém. Szóval már majdnem elaludt. Remek. - Nem akarsz haza menni?
- Eszembe sincs!
-  Ez az én ágyam! Ha a szüleim meglátnak...
- Jaj Parker cica ne hisztizz már annyit. Csak élj a pillanatnak a többi más szarságra pedig ne is figyelj. Lazulj már el és viselkedj úgy mint egy normális tinédzser. Vagyis ne törődj az ősökkel és élvezd ki azt, hogy egy kibaszott szexi férfi akar veled aludni egy ágyban - mondja el a kis monológját, de mikor bármit is tudnék szólni elkapja a kezem majd bele húz az ágyba és esélyem sincs elmenekülni ugyanis kezeit a derekamra kulcsolja a fejét pedig a nyakamba fúrja és oda szuszog tovább. A gyomromba pillangók kelnek életre és egy levakarhatatlan mosoly kúszik az arcomra.
- Ugye tudod, hogy nem is vagy még férfi? - suttogom vigyorogva.
- De szexi az vagyok igaz? - kérdezi pimaszul.
- Talán - kuncogok fel jóízűen. - Jó éjt.
- Szép álmokat Hercegnőm - mondja majd egy puszit nyom a nyakamra és a következő pillanatban magától csukódnak le a szemeim.
Ha azt mondom, hogy soha nem aludtam még ilyen jól el fogjátok hinni? Mert ez az igazság. Liam mellett aludni maga volt a mennyország. Mondjuk gőzöm sincs, hogy mi lesz reggel.
Ó de tudom. Reggel. Ami egyet jelent azzal, hogy csapódik az ajtó majd egy test ugrik az ágyamra és hallom meg a kisöcsém hangját...

25 megjegyzés:

  1. Liam egy perverz állat! Úristen! Szerintem most megölöm magam. Imádtam, azt tudnod kell. Viszlát.
    L.

    VálaszTörlés
  2. Aztaaa... :))) hát jót röhögtem Liamen.. Nagyon perverz voltDD Kíváncsi vagyok hogy mi fog történni reggel, hogy Liamet még ott fogják e találni vagy sem :D
    Imádtam és már várom a kövi részt. :33 xoxo

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    annyira jó rész lett. :D
    már alig várom a következőt, hogy Liam kitud-e osonni észrevétlenül a házból. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
  4. Tudtam h 1üt fognak aludni

    VálaszTörlés
  5. De kiváncsi vok h mi lesz holnap reggel

    VálaszTörlés
  6. Ha ez kitudódik jaj jaj lesz mindenkinek

    VálaszTörlés
  7. De édesek lehetnek egyyüt. Tényleg Liamnek még ezt is elnézném ha velem aludna

    VálaszTörlés
  8. Wáááááá te meg vagy húzatva???
    Mindig itt leszek neked!! Tudod én vagyok az első számú rajongod!! Vágod csótány ??? Családi üzelmekből loptam! Nagyon rossz vagyok!! xD
    Igen Anyuci lecseréltem a Twitteren a nevem és a bemutatkozásom!!!
    És Boldog Anyuci napot!!! Yeah!! Muhahahahaha
    És ne hidd ,hogy nem fogom olvasni a következő részeket mert, akkor tévedsz!! De nagyon, nagyon tévedsz!!
    Mert nem hagynálak itt!! ♥
    Sose!! ♥♥♥
    Azt hiszem megfáztam ,végül is csak 39 fokos lázam van és tegnap tényleg nem vettem fel a pulcsim amikor kellett húznom 3 kölyköt egy kis kocsiban az állatkertben!! De az a lényeg ,hogy tegnap felültem a hullámvasútra!!
    Na jó talán abba kéne hagyni az élmény beszámolómat!!

    A rész fantörpisztikusan fantörpisztikus lett!
    Annyira ideges lettem amikor véletlen kitöröltem az előző kommentemet!
    Már csak az utolsó szó kellett volna erre be jön a két kis öcsém ,hogy jövők e reggelizni és annyira megijesztettek ,hogy véletlen rányomtam az x - re és ,így minden törlődött!!
    Miért nem tudnak kopogni???

    Végre majd én is benne lehetek!! xD
    Amikor olvastam ,hogy mit írtál az előző komimra ott helyben jártam az örömtáncom és kiabáltam minden félét! pl.: "OMG bevesz a blogba Do!!" vagy "Anya hívd a mentőket, Do bevesz a blogjába!!".
    Szóval nem voltam tegnap normális.
    Tegnap megkértem a két kisöcsémet és az én egy szem húgomat ,hogy jöjjenek majd be és keltsenek fel majd reggel kilenckor ,hogy majd én legyek az első komizó ,erre bejönnek tízre és elkezdenek ugrálni rajtam .
    Még fáj a bordám, nem vitás!

    Itt volt a lehetőség mind Parkernek és Liam macinak ,hogy legyen Larker babájuk! És Liam a SEXY férfi??? Ezen komolyan besírtam!! xD
    Hogy lehet neked ennyire jó képzelő erőd?!?
    Wááá sosem foglak megérteni Do!
    Most elszégyelltem magam ,hogy ilyen rövid kommentet írtam neked!
    És már fél órája itt ücsörgök a lap-top előtt és írok ,de semmi nem jut eszembe!
    És még álmos vagyok mert, egész éjszaka ennek a blognak a régebbi részeit/történeteit olvastam amikor csodásak lettek!!
    És most már erőm sincs levonszolni magam a földszintre be az étkezőbe ott leülni és enni.
    Most jutott eszembe egy horror film amit meg kéne nézni!
    A címe az ,hogy Csöpög a csap.Nagyon egy film lehet mert, az kellett leírnunk angolul ,hogy csöpög a csap és erre az évfolyam társam : Az egy horror film! Az kell nézni ,hogy fél óráig csöpög a csap xD
    Ő sem normális! Lehetne a testvérem! xDD

    Most itt fekszek az ágyamba vagy öt takaró van rajtam és még mindig fázóm!!
    Nem hiszem el, én még sosem voltam beteg! De komolyan!
    Most meg szédülők szóval király vagyok! #SE :(

    Puszi : Tina M.

    UI : Nem tudom ,hogy megyek el a meccsemre! Valahogy biztos megoldom!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy elolvastam az elöző válaszod Tina komentjére észre vettem vmit. Már kitalàltad a kövi sztorit? Ezaz! Tehát egészen a töri végéig naponta jönnek?

      Törlés
    2. nincs is nagy képzelőerőm...miért nem fogsz engem sose megérteni?? :O gyógyulj meg hamarosan :D soha nem voltál beteg? :P ne nézz horror filmet! AZ nem neked való :D

      Törlés
    3. igen kitaláltam...sőt pont most írom a 7. részt xD és igen naponta fognak jönni a töri végéigggg

      Törlés
  9. Liam te kis huncut :333 Parker helyében én is így cselekedtem volna :D Liam pedig utána mehetne amerre látXDD Ő itta le magát takony részegre..... Hamar a kövit ♥♥♥

    VálaszTörlés
  10. Szia!:)
    Nagyon jó lett ez a rész is:) Nagyon tetszik a történeted.:) Kíváncsi vagyok mi lesz reggel :D és a fogadásból mekkora balhé lesz, ha Parker megtudja a dolgokat.
    Hamar hozd a kövit:)
    puszi xx :)

    VálaszTörlés
  11. én annyit tudok nevetni a részeken, de komolyan... és bocsánat, hogy eddig nem komiztam, de már én sem tudom hogy fiu vagyok-e vagy lány... xD
    imádom, mikor Liam perverz, és ez nagyon jól áll neki :PP
    nagyon tetszik a rész, és várom a kövit!!! :D

    VálaszTörlés
  12. Imádom!! Liam te állat XD Kicsit perverz, de így szeretjük , nem?:DD Srry, hogy csak ma írtam, de tegnap telefonról nem engedte x.x

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés