2014. május 6., kedd

27.- Érdekes...

Itt is a kövi rész :D és szerintem itt az ideje, hogy szólja a töri 35 fejezetes lesz epilógussal együtt :D de már elkezdtem írni az új törit :P komizniiiii érrrrrrrrrrr

- Kérdezhetek még valamit? - pillant rám hirtelen Liam, mire én bólintok egy aprót. Hirtelen újra nem is akar kimászni az ágyból. Vagyis jobban mondva ki akart, de mikor elkezdte a ruháit keresni és nem találta meg, inkább úgy döntött, hogy újra vissza mászik az ágyamba. Aminek én azért örültem. Hisz lehet ez az utolsó alkalom mikor megosztozhatom vele az ágyamba. Lehet az utolsó? Tuti, hogy az utolsó ugyanis ilyen soha többé nem lesz, hogy részegen beállít hozzám és nem fog akarni haza menni. Egy kissé zavarba jön, és a kócos hajába túr. Úgy néz ki, hogy nem találja a szavakat. De vajon mit akarhat kérdezni, amitől ennyire zavarban van? - Esetleg történt közöttünk valami, amire emlékeznem kéne, de én nem emlékszem? - nyögi ki nagy nehezen, és az én arcom lángba borul.
Mégis mire céloz? Azt hiszi, hogy lefeküdtünk amire Ő nem emlékszik? Hát ez most egy kissé szarul esett. Mármint ilyen ribancnak nézek ki? Azt hiszi, hogy kihasználtam az alkalmat és rá mozdultam csak azért mert Ő részeg volt? Soha nem tennék ilyet. Igen, még akkor sem, hogy fülig bele vagyok zúgva. Tudtam, hogy reggelre nem fog emlékezni semmire, és ha olyan lettem volna akkor tényleg kihasználhattam volna az alkalmat és szépen szóval megdugathattam volna magam vele. De nem tettem! Sőt még csak rá sem gondoltam az efféle mocskos dolgokra. Ő volt az aki benne lett volna, nem pedig én. Pont ezért fáj, hogy kételkedik bennem. Én azt hittem, hogy teljes mértékben megbízik bennem. Én nem vagyok Mandy vagy az előző barátnői akik csak azért jártak vele mert focista és irtó jól néz ki.
- Hogy mi van? - kérdezem egy kissé mérgesen, és idegességemben elkezdek a pizsamám aljával játszani. Jobban mondva összegyűröm és Liam fejét képzelem oda. Igen mérges vagyok rá amiért azt hiszi, hogy kihasználtam.
- Mi lefeküdtünk? - kérdezi úgy mintha a világ legjobb témájáról beszélnék. A hangjában azonban idegességet vélek felfedezni. Szóval fél tőle,hogy esetleg történtek olyan dolgok amiknek nem lett volna szabad megtörténnie. Én ezen miért nem lepődök meg? Talán azért nem mert túl szép volt minden. Normális és csak a barátjának tart aki mellett önmaga lehet. Nem pedig úgy tekint rám mint egy lányra.
- Komolyan ilyen ribancnak nézek ki? - emelem fel a hangom mire Ő meghökken és nagy szemeket mereszt rám. Nem számított a kitörésemre. De ezt úgy érzem, hogy most a fejéhez kell vágnom. - Azt hiszed, hogy kihasználtam azt, hogy részeg vagy és rögtön rád mozdultam? Ilyen cafkának nézek ki? Hát köszi. - mondom durván és felhúzom az orrom. A kis pimasz pedig még vigyorog rajtam. Sőt mellém mászik és végig simít a kezemen, de én akkor sem nézek rá.
- Igazából csak azért kérdeztem, ugyanis féltem attól, hogy esetleg megcsókoltalak és mostanra már nem emlékszem rá, ami borzalmas lenne - mondja kuncogva, az én szívem pedig hevesebben kezd el dobogni. Szóval gondolkozott már rajta, hogy megcsókoljon. Hű.
- Hiába magyarázkodsz, nem veszem be - vágom be a durcát, de Ő nem adja fel ilyen könnyen. Az állam alá nyúl és maga felé akarja fordítani a fejem, de erőszakos vagyok és már pedig akkor sem fordítom oda. Na igen, de minél távolabb akarok Tőle menni, Ő annál közelebb jön hozzám, végül pedig azt veszem észre, hogy elfogy alólam az ágy és a szőnyegen landolok, aminek persze Liam rettentően örül. Ismét nem bírja abba hagyni a nevetést, de mikor össze szedi magát, úgy gondolja, hogy ideje a segítségemre sietnie és lenéz a szőnyegre ahol én még mindig szét terülve fekszem. Egy csapásra abba hagyja a nevetést és a talpamat figyeli. Rögtön rájövök, hogy mit néz annyira.
- Csini tetkó - állapítja meg, mire az arcomba szökken a vér. Ezt nem hiszem el. Ő az első személy aki meglátta a titkos tetkóm, aminek persze nem örülök ugyanis ez csak az én titkom volt. Basszus. - Made in England? Tök egyedi! - mondja vigyorogva, én pedig ezt hallatán rögtön felállok a szőnyegről és megindulok felé. Miközben a mutató ujjamat a csupasz mellkasára bököm.
- Ha el mered valakinek mondani...- minden egyes szó után bökök egyet a mellkasán, de Ő nem rémül meg. Csak jóízűen nevet az idegességemen.
- Á, szóval én vagyok az első aki először meglátta - mondja diadalittasan. - Bírom a vagány csajokat! - teszi hozzá nevetve mire én ismét zavarba jövök. Biztos megint csak képzeltem azt, hogy bókolt. De nem hiszem. Ez már nagyon is valóság.
- Örülnék neki ha ez a kettőnk titka maradna - suttogom halkan és lehajtom a fejem. Ennyi évig titkoltam és remélem, hogy ezek után sem fogja más megtudni.
- Bírhatsz bennem P. Ez a kettőnk kis titka marad - mondja kuncogva és egy puszit nyom az arcomra. Istenem. Ne mutass ki érzéseket! Ez csak egy ártatlan puszika volt. - De most már örülnék ha vissza kaphatnám a ruháimat, ugyanis nincs kedvem bele ütközni a diribe...akarom mondani az apukádba - tereli el a témát mire én rögtön kapcsolok és a fürdőszobába veszem az irányt ahol tegnap a ruháit hagytam.
Mikor belépek a radiátorhoz megyek ahol a ruhái száradtak egész éjjel. Félek a látványtól ugyanis az első mosásomat tudhatom magam mögött. Viszont a végeredmény nem lett annyira rossz. Igaz a hányás foltok meglátszanak a kockás ingén, viszont legalább már nem bűzlik. Így aztán vigyorogva és boldogan megyek vissza majd nyomom a kezébe Ő pedig rögtön meghökken mikor vissza kapja a cuccait. Talán túl illatosak lettek.
- Öhm...életemben először mostam szóval eléggé érdekesre sikerült - túrok bele a hajamba zavartan, mire Liam gyanakodva kezdi el szaglászni az ingét és a nadrágját. Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Ha most kiröhög én soha többé semmit nem mosok ki. - Talán túl illatos lett. - nyöszörgöm szégyenembe, paprikapiros arccal.
- Ezeknek lányos illatuk van - mondja mikor az ingét is megszagolta. Nem tusfürdővel és samponnal kellett volna mosnom. De basszus, honnan szereztem volna mosóport vagy mit? Az anyámat nem kelthettem fel, na. Örüljön, hogy legalább nem bűzlik. - Alma illata van. Jobban mondva pont olyan a ruháim illata mint a Te hajad szokott lenni - mondja, én pedig még jobban zavarba jövök. Rájött arra, hogy alma illatú sampont használok. Azta. Ez azért kemény.
- Azért ugyanis alma illatú sampont használok. - nyögöm ki és szinte már le is izzadok annyira félek a reakciójától.
- Imádom az almát. Pont ezért imádom a hajad illatát is - kacsint felém pimaszul és az ájulás szélén állok. Ilyen nincs. Titkon a hajamat szaglássza? És én ezt eddig miért nem tudtam. Habár Liamnek meg csoki illata van. Ne kérdezzétek, hogy honnan jött ez az egész. Egyszerűen csoki és kész. - A mobilomat nem láttad véletlenül? - kérdezi még, én pedig össze szedem magam és újra vissza megyek a fürdőszobába ahol a készüléket hagytam. Vagyis a mosdó szélén, majd a telójával együtt megyek vissza újra a szobámba ahol addigra már felöltözve látom újra viszont. Sajnos. Pedig nem bántam volna ha még el kellett volna néznem a csupasz testét. A kezébe nyomom a telefonját, Ő pedig rögtön azzal kezd el babrálni, majd pár másodperc múlva kissé csalódottan csúsztassa a zsebébe. - Egész éjjel nem voltam otthon, az apámnak pedig még csak az eszébe sem jutott, hogy esetleg felhívjon, hogy hol vagyok. Jellemző - mondja unottan én pedig várom a folytatást, de nem kapom meg. Ezt most úgy mondta, mintha nagyon rossz viszonya lenne a családjával. Hát ahogy az anyjával beszélt nem csodálom, hogy nem érdeklődnek felőle.
- Talán hívott, csak Te véletlenül kinyomtad és nem emlékszel rá - próbálom jobb kedvre deríteni, de erre kapok Tőle egy fancsali mosolyt. Nem győztem meg.
- Szó sincs ilyesmiről - csóválja a fejét szomorúan. - Egyszerűen csak szarik a fejemre és nem érdekli, hogy mit csinálok. Fontosabb számára az a kurva mint én. - most lekurvázta az anyját? Vagy mi van? Ezt én már tényleg nem értem. Mégis mi a franc folyik a családjában amiről én nem tudok? - Ha nem gond, most már tényleg haza mennék - néz rám és látom rajta, hogy próbálja elrejteni a szomorúságát amit a szülei okoznak neki, de én átlátok rajta. Valami problémája van a családjával, csak nem meri elmondani.
- Liam ugye tudod, hogyha bármi bánt, vagy csak valakinek ki akarod önteni a szíved én szívesen meghallgatlak? - gőzöm sincs, hogy hirtelen miért merem megfogni a kezét, de megfogtam neki és lágyan simogatni kezdtem, de az Ő arca rezzenéstelen maradt. Inkább még fájdalmasabb arckifejezése lett amit nem tudtam hova tenni, szóval gyorsan inkább elhúztam a kezem a kezétől. Erről ennyit.
- Köszi, de megoldom én egyedül is a gondjaimat - egy mosolyt erőltet az arcára ami természetesen nem szívből jön.
Lezártnak tekinti a témát és az ajtót kezdi el nézni. Hát persze haza akar menni. Oké.
És mi van akkor ha én nem akarom azt, hogy haza menjen? Mennyire jó lenne ha örökre együtt maradhatnánk. Na nem mintha lenne egymáshoz valami közünk, de akkor is. Én már megterveztem a közös kis jövőnket.
- Ahogy gondolod - vonom meg a vállam semmi érzelem nélkül majd az ajtóhoz sietek és szívből remélem, hogy a szüleim nem vesznek észre. Azt sem tudom, hogy hány óra van.
A folyosón lepisszegem Liamet nehogy megszólaljon, Ő pedig szerencsére veszi az adást - vagyis tudja, hogy nagy balhé lesz belőle ha a szüleim meglátják Őt nálunk.
De úgy látszik, hogy az Égiek szövetkeztek ellenük, ugyanis mikor leérünk a földszintre és a kijárati ajtót vesszük irányba, a konyha ajtóban megjelenik a szüleim alakja. Elvesztünk. Bájosan rájuk mosolygok és Liam is ugyan így tesz.
- Hát Ti? - kérdezi anya kíváncsian és tetőtől talpig végig mér. Liamen egész sokáig elidőz végül egy kis grimasz jelenik meg a száján. Nem csoda, hisz utálja ha valakin piszkos ruha van. És Liamen az van.
- Öhm, Liam épp indulni készül - mondom zavartan, erre a mellettem álló srác hivatalosan elkezd bólogatni.
- Igen? Ez érdekes ugyanis azt sem hallottuk, hogy mikor jött - gondolkozik el anya. Talán tudja az igazat? Nem hinném. Hisz akkor nem engedték volna meg, hogy a szobámba aludjon velem, hanem rögtön haza küldték volna.
- Elég korán jött. Szóval ezért nem hallottátok - mondom egyszerűen és segélykérően Liamre pillantok aki veszi a lapot.
- Igen, tudják öhm...izé elég korán kelő típus vagyok - vakarja meg a tarkóját.
A szüleim összenéznek. Le fogunk bukni mind ketten. A szüleim át fognak rajtunk látni amin nem is csodálkozok.
- Ez érthető, de mit keresel ilyen korán nálunk a lányommal? - apa szemkontaktust akar kezdeményezni Liammel, de a srác inkább engem kezd el bámulni tanácstalanul.
Hm erre most mit válaszoljunk? Valami érthető kifogás kell amit a szüleim szó nélkül bevesznek. Ez oké, de mégis mi  a csodát hazudjunk amit elhisznek? Az apám már így is úgy néz szegény fiúra mint akit menten ki akar herélni, csak azért mert kettesben volt velem. Bele sem merek gondolni, hogy mit csinálna ha megtudná, hogy egy ágyban aludtunk. Minél jobban töröm az eszem és mikor azon vagyok, hogy feladjam mikor hirtelen megvilágosodok.
- Korrepetáltam matekból - válaszolom egyszerűen, mire Liam megnyekken a szüleim pedig gyanakodva méregetnek. Hülyeség? Lehet, de az apám tanár szóval az ilyet jó néven kell vennie.
- Ezt nehezen hiszem el, ugyanis nagyon jól tudom, hogy Liam James Payne nem a tanulásról híres - mondja apa, bennem pedig még az ütő is megáll. Hát ezzel fején találta a szöget. Liamet még soha nem láttam könyvel a kezében és ezt az apám is nagyon jól tudja.
- Tudja igazgató úr semmit sem késő elkezdeni. A maga lány pedig tökéletes tanár lenne ugyanis egy óra alatt szinte az egész matek könyvet bele verte a fejembe. - én mint tanár? Az apám pedig büszkeséggel néz rám? Tényleg mondtam már, hogy tanárnak szán? Ami persze soha nem fog megtörténni ugyanis ha egyszer kiszabadulok a suliból soha nem mennék újra vissza.
Minden elismerésem Liamé. Az orrom alatt elmosolyodok, viszont az apámra kissé bunkón nézek. Tudja ezt, hogy mire értem. Igen arra, hogy iskolán kívül vagyunk.
- Iskolán kívül vagyunk szóval szólíts nyugodtan Mr.McClintonnak. - hát kezdetnek ez is valami, de Ő legalább megpróbálta. Liam azonban büszke magára amiért az igazgató ilyet mondott pont neki. - Viszont Parker ez ismét elég rossz húzás volt a részedről amiért nem szóltál nekünk.
- Na ne már! - csattanok fel idegesen. - Én csak segítettem rajta.
- Igen, de szólnod kellett volna, hogy vendégünk lesz - mondja komoran apa én pedig az ég felé emelem a tekintetemet. Liam az egyik lábáról a másikra áll és látszólag zavarban van.
- Oké, megjegyeztem - válaszolom bunkón.
- Amint látom a stílusodon még mindig nem változtattál - mondja keményen apa, de erre nem szólok semmit.
- Hát én akkor asszem most már tényleg megyek - hallom meg mellőlem Liam hangját és gyorsan az orra alatt elmond egy halk sziát, majd köszön a szüleimnek is és végül elhagyja a házunkat.
Amit szerintem jól is tett ugyanis ezek után egy hatalmas vita keletkezik köztem és az apám között amiért állítása szerint a szemébe hazudtam, mivel szerinte valami nem stimmel köztem és Liam köztt ugyanis túl sokat vagyunk mostanában együtt, de Ő úgyis rá fog jönni ha valamit titkolunk előtte és akkor kicsapja az iskolából Liamet, engem pedig zárdába küld.
Végül vissza rohanok a szobámba és végleg megfogadom, hogy nem beszélek az apámmal. Azonban az valahogy jobban zavar, hogy Liambe már megint mi ütött amiért hirtelen csak úgy felszívódott. Kész rémálom kiigazodni ezen a srácon...

18 megjegyzés:

  1. P-E-R-F-E-C-T:DD ELSŐ KOMMENT, YEAAAHH:DD Örülök,hogy mindennap publikálsz egy részt, és remélem Happy End lesz és nem 35 macska:DD Annak pedig nagyon nem, hogy már csak ennyi rész van hátra... Egymásba szeretnek majd, úgy érzem:') Liam olyan kis aranyos volt:33

    VálaszTörlés
  2. Imádom, Perfect és ezeknek a szinonimái :3 Hát az apja eléggé idegesít engem >< Én Parker helyében már rég olyanokat vágtam volna a fejéhez, hogy azon jól eltudjon gondolkodni :D Na, de várom ám a kövit :3

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  3. Imádom, imádom! *.* esküszöm nem tudom, hogy tudsz ilyen jól írni, eszméletlen :D
    Jót röhögtem a szerencsétlenkedésükön, de lehet azért mert leszívott ez a matek érettségi.. xD
    Már várom a kövi részt... ^^ :))

    u.i.:amúgy igaz a hir hogy Liam és Sophia szakítottak? O.o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is írok jól :D most érettségizel??

      Törlés
    2. Deee nagyon is jól írsz.. :D és egyébként igen most érettségizek, sajnos :)

      Törlés
  4. Perfecht *----* Parker és Liam között alakuljon már valami:D Annyira édesek lennének együtt :33 Elképzelem,hogy Liam megvédi Parkert Mandy-től *--* Várom a holnapot♥
    Xoxo:Judit♥

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen, hogy már csak 9 van hátra. Azért remélem Happy End lesz, nem Depy End. Liam nagyon cuki volt. Oh yeah. Nagyon várom a kövit.
    L.
    Ui: egy kis kulissza titok. Kémia órán olvastam el.

    VálaszTörlés
  6. Mi a csillag csillag csillag csillag??? *-*
    Tudtad, hogy én egy Csillámfaszpóni vagyok?? :)
    És, hogy alapítottam egy várost aminek az lett a neve, hogy idegbeteg fókák akik lenyeltek egy fogkefét city??
    Én vagyok a polgármester!! Yeah!
    És képzeld fantörpisztikusan jól vagyok!! Remek! De ma végig kellett szenvednem három matekot!
    Ez, hogy lehet???
    Nálunk volt ilyen úszás oktatás a közeli Aqua Worldben és oda ment az osztályunk az A-kal! De a B-sek maradtak (mert ők később mentek).
    Én addig a B-kel voltam matekon aztán mivel mindenki elment az osztályomból be kellett ülnöm a fölöttünk járó osztály matekórájára!
    És utolsó órában pedig tesi lett volna az ofővel ,de mivel matek tanár ezért sajna matekozni kellett!
    Na most elmeséltem jó röviden a mai napot!
    Tuti ,hogy uncsi volt ,de mindegy!

    A rész fantöpisztikusan fantasztamitikusan hipper szuper volt! xD
    Na, ez már új!
    Olyan cuki volt ez a rész! Harmadik kedvenc!! <33
    Tök izgi volt mivel Fölrajzon olvastam el a tanár pedig elvette a telefonomat!
    De megérte elvenni mert, cool volt!!
    Nem vagyok benne biztos, hogy Happy End lesz, de lehet, hogy tévedek!
    Na mindegy!
    Ma sajna később tudtam komizni mert, német órán össze vissza rugdostuk a labdát a padok közt a fiúkkal, így büntit kaptunk, de hamarabb elmehettünk mert, foci edzésünk volt!Imádom a focit!
    Mindig kihúz a bajból!
    Múltkor Tz - t írtunk kémiából, de engem elkértek!
    Muhahahahahahaha
    OLÁÁÁ
    Végre lesz Larker esküvő és Larker baba! De nem egy hanem hatos ikrek! xD
    Amúgy nekem is kéne ilyen Made in England - es tattoo !!
    De sajna én nem Angol vagyok :((( Nem is tudok! De a szüleim tudnak!

    Na mennem kell vacsizni!
    Puszi : Tina M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miért gondolja mindenki azt h deppy end lesz ?? :O
      bírom az élménybeszámolóidat :P

      Törlés
  7. én haragszom Liamre... de reménykedem benne, hogy nem csak játszani fog Parkerrel és Louval való versenyt is felfüggesztik.. :D

    VálaszTörlés
  8. Szegény Liam, lehet, hogy az apja miatt ilyen :/ Sajnálom őt, mert azért mindennek oka van. Ő sem magától lett ilyen.
    Amúgy nagyon aranyosak lennének együtt :)) Imádtam, mint mindig. Egyszerűen fantasztikus :)) Várom a holnapit :)))

    VálaszTörlés