2014. május 29., csütörtök

3

Itt is a kövi rész . Először is tisztázzuk, hogy amit betegséget én ide leírtam a valóságban szerintem nem létezik. Szóval úgy olvassátok, hogy az egészet csak én találtam ki. Semmi valóság alapja nincs! Ehhez tartsátok magatokat :) Komiiiiiiiiiikat


- Ha ezt most viccnek szánta akkor el kell szomorítanom mivel nagyon nem volt vicces. - válaszolom nyersen és próbálok nevetni, de valahogy nem megy. Szerintem nem vicces valaki életével viccelni. Pláne nem az enyémmel. Könyörgöm hogyan lehetnék már halálos beteg? Hisz semmi bajom nincs. Az autóbalesetet leszámítva. De szerintem egy kicsi agyrázkódásba még senki nem halt bele. Akkor én miért halnék bele? Az viszont tuti, hogy megbántam, hogy letettem a jogsit. Sokkal jobb volt míg nem volt és mindig volt külön sofőröm. Biztonságban voltam nem úgy mint most.
Azonban a szívem mégis hevesebben dobog az orvos szavai után. Talán azért mert mind a négy srác eléggé szomorúan pislognak felém. Lehet, hogy nem is viccelt? Lehet, hogy tényleg halálos beteg vagyok? De mégis, hogy? Azt észre kellett volna vennem szerintem. De én nem vettem észre magamon semmit. A rosszulléteket leszámítva.
- Attól tartok, hogy nem vicceltem. Sőt nem is szoktam ilyen dolgokban viccelni - köszörüli meg a torkát az orvos, mire én megint rosszul leszek. De ez most nem olyan rosszullét. Nem, ez inkább egy sokk. Igen sokkot kaptam a szavai miatt. A levegőt gyorsabban veszem, miközben a szívem majd kiugrik a helyéből és csak a fejemet csóválom. Ez nem történhet meg. Én egészséges vagyok! - Mint ahogy mondtam elvégeztünk pár vizsgálatot ahol eléggé megdöbbentő eredményeket kaptunk.
- Ha halálos beteg lennék, akkor észre kellett volna vennem! - hangom nyersen zeng a helységben és nem érdekel, hogyha mások is meghallják. Itt valami hatalmas tévedés történt. Biztos más leleteit hozta. Összekeverték az enyémekkel egy beteg emberét.
Azt várom, hogy valaki nevesse el magát. Igen, biztos csak meg akarnak engem tréfálni, hogy felejtessék el velem a balesetemet. A srácok sokszor szoktak engem ugratni és eddig mindig be is dőltem nekik. Ezek szerint most is. Gyerünk, nevessétek már el magatokat mert a végén még tényleg elhiszem!
Segélykérően pislogok a barátaim felé, de egyikük sem úgy néz ki mint aki vicces kedvében van. Nem, nagyon is furán néznek ki. Zayn az ablakon bámul ki és nem úgy néz ki mint aki rám akar nézni. Niall a kanapén ül miközben tenyerébe temeti az arcát. Talán sír? Harry a fal mellett áll, hanyagul dől neki, miközben jobb lába is falon pihen és a plafont bámulja. Louis az ágyam végén áll és a cipőjét kémleli szomorúan. Egyikük sem akar rám nézni. Mi folyik itt?
- És észre is vetted. Alig pár perce ismerted be a rosszulléteidet meg a fáradságodat. - korhol le az orvos, mire én felnyögök. Valahogy éreztem, hogy ezzel fog támadni. Minden orvos ilyen. Ha van valami amire nem tudnak választ adni akkor rögtön azt állapítják meg, hogy a beteg hamarosan meghal. Nem tudják, hogy mi a bajom ezért erre fogják.
- Ha nem ismertem volna be? Akkor is azt mondta volna, hogy halálos beteg vagyok? - emelem fel egy kicsit a hangom ugyanis tényleg kezdem elveszíteni a türelmem. Én egy harcos vagyok könyörgöm. Gyerekkoromba annyiszor meghalhattam volna, de még mindig élek. Akkor ez most miért lenne más helyzet? -Mégis mi jogon mondja nekem azt, hogy halálos beteg vagyok? Már rég tudnom kellene róla ha így lenne! - erőszakoskodok.
És tudom, hogy igazam van. Az orvosoknak már rég észre kellett volna venniük ha a meghalás szélén állnék. De nem vették észre csak most, mikor autóbalesetet szenvedtem. Egyáltalán tényleg agyrázkódást szenvedtem? Vagy lehet, hogy csak ezt mondják ugyanis olyan hülyék, hogy nem tudnak kikezelni. Utálom az orvosokat. Sőt a világ összes kórházát utálom. Velem senki ne vicceljen ilyennel.
- Arról már nem tehetek, hogy a környezeted nem vette észre rajtad a változást. - torkol le az orvos és ez az a pillanat mikor végre a srácok is beszállnak a beszélgetésbe. Csak nem mellettem állnak, hanem inkább ellenem vannak.
- Mi észre vettük! - szólal meg Louis komoran. - És mondtuk is neki, hogy keresse fel az orvosát mert nem lesz jó vége. - jó, tényleg mondták, de én nem foglalkoztam vele ugyanis nem tartottam fontosnak. A koncertek, rajongók, interjúk, Sophia, fontosabb volt mint az egészségem. Fiatal vagyok, na!
- Mégis miért mentem volna el orvoshoz, mikor nem volt semmi bajom? Azért, hogy azt hazudják a szemembe, hogy halálos beteg vagyok? - kérdem miközben rosszállóan az ágyam mellett álló orvosra nézek. Egy ilyen vén tata nekem ne játssza az eszét. - Tökéletesen érzem magam. Szóval nem vagyok halá...
- Vese rákod van. - emeli fel a hangját az orvos, de számomra megáll a világ. A hangjában érezhető a komolyság, ráadásul az is rátesz egy lapáttal, hogy a kanapén ülő Niall felzokog. Pedig ő soha nem szokott sírni. Viszont most kék szemeiből patakokban folynak le a könnyek, amik végül a fehér nadrágján landolnak. Esélye sem lenne letörölni az arcáról a könnycseppeket, ugyanis olyan gyorsan hagyják el a szemeit. Ráadásul az ablak felől egy hangos koppanás hallatszik ami Zaynhez tartozik mivel az üvegbe ütögeti a fejét. Harry feje még mindig az ég felé van és rájövök, hogy azért van ilyen pózba mert Ő is sír. És erre akkor jövök rá mikor meghallom a felőle áradó halk szipogást. Louisra pedig máris félek ránézni ugyanis ha Ő is sír akkor az orvos tényleg igazt mondott.
De a tekintetem mégis oda vezet. És akkor meglátom, hogy Louis Tomlinson, akit lassan négy éve ismerek, az ágyam végén sír. Az a fiú aki soha semmin nem sírt most, itt áll és szinte már zokog.
És akkor jövök rá, hogy az orvos nem tréfált és az összes szava igaz volt. Rákos vagyok és meg fogok halni. A barátaim azért voltak szomorúak és azért nem mertek rám nézni mert már tudták az igazt. Biztos akkor tudták meg amikor én még kómában voltam. Azért hitték azt, hogy nem fogok magamhoz térni ugyanis azt hitték, hogy a rák már le is győzött. Így érthetőek a rosszullétek és a fáradság is. Ezek voltak a jelek. A jelek amik arra utaltak, hogy menjek el orvoshoz addig míg nem késő.
Azt sem tudtam, hogy létezik olyan, hogy vese rák. Mindig is tudtam, hogy egyszer a vesém lesz a végzetem, de azt nem hittem, hogy ilyen hamar. Hisz még csak húsz éves vagyok! Szinte előttem van még az egész élet. Annyi mindent nem próbálhattam ki. Annyi helyen nem voltam még. Annyi rajongóval nem találkoztam még.
- Szóval...- nem találom a szavakat. Azt sem tudom, hogy mit akarok mondani. A fejem tele van egy csomó gondolattal amire mind választ akarok kapni. De nem tudok megszólalni. Nem tudok másra gondolni csak arra, hogy rákos vagyok. Meg fogok halni és itt kell hagynom mindent.
Nem engedhetem meg magamnak, hogy sírjak a barátaim előtt. Már az is szívszorító érzés, hogy ők sírnak miattam. Pedig még élek és látszatra nincs is semmi bajom.
- Szóval fokozatosan támadja meg a belső szerveidet. A rosszullétek és a fáradság az első fázis volt. A vizsgálatok alapján kicsinyenként fogja megtámadni a többi szerved. Sajnos, hogy mi a következő fázis azt nem tudjuk ugyanis nagyon ritka rákod van. Ahhoz képest, hogy mennyire káros és beteg már az az egy veséd elég jól tartod magad. - nem tudom, hogy ezt most biztatásnak -e szánta vagy minek, de engem valahogy nem nyugtatott meg.
Csakis az jár az eszembe, hogy vajon mikor jön el a végső fázis. Vagyis a halál. Ahonnan már nincs visszaút. Amikor már senki nem fog tudni rajtam segíteni. Magam fogok szenvedni a rákkal. Ami elpusztítja a belső szerveimet és nekem hagynom kell magamat.
- Maga szerint mikor jön el a végső fázis? - képtelen vagyok kimondani a halál szót.
Undorító még csak rá gondolni is. És ha rajtam múlik nem is fogom figyelembe venni. Eddig is erős voltam, és ez után is az leszek. A legvégsőkig harcolni fogok és soha nem fogom azt mutatni, hogy gyenge vagyok.
Az orvos a szemem közé néz és szinte látom ahogy kattogna az agytekervényei. Szerintem épp azon gondolkozik, hogy el e mondja az igazt vagy se. Pedig én hallani akarom. Fel akar készülni rá! Végül a srácokra néz elgondolkodva.
- Ezt lehetetlen pontosan megmondani - mondja gondolkodva és leveszi a szemüvegét majd megtörli azt. Ezt nem hiszem el. Ilyet az orvosok szokják tudni. Elég sok orvosos filmet meg sorozatot néztem már, és mindenhol van egy végső határidő a beteg számara. Szóval nekem is van.
- Hazudik - húzom fel az egyik szemöldököm miközben pókerarcot vágok. Erre a kijelentésemre a fiúk végre rám nézek az arcukról pedig feszültség sugárzik. Talán ők is kérdezték már, de nem jártak sikerrel a válasszal. - Jogom van tudni, hogy mikor halok meg. - mondom úgy mintha egy normális bájcsevejt folytatnánk. Most mégis mit csináljak? Ez a fájó igazság. Meg fogok halni szóval bele kell törődnöm.
- Mennyivel leszel boldogabb ha megtudod a választ? - kérdezi csendesen.
Aprót lélegzek és lepillantok az ujjaimra. Fehérek mint a hó. Pont úgy ahogy a többi testrészem is. Szerintem ez a másik fázis. Vagyis a testem elveszíti az eredeti formáját. A bőröm nyúzott lesz és fehér mint egy vámpír. A szemeim karikásak az ajkaim pedig kiszáradnak.
Boldogabb leszek ha megtudom mivel minden dolgomat elintézem. Na persze. Ezt még én sem hiszem el. Ilyenre nem lehet felkészülni. Vagy minden fontos személyhez oda fogok menni és elbúcsúzok Tőle? Azt már nem. Erre soha nem lennék képes.
- Felkészülök és rendezem magamba a dolgokat. - vonok vállat egyszerűen. A sírás szélén állok, de tarom magam. Nem vagyok gyenge. Nem lehetek gyenge!
- Két hónap és mindennek vége. - néz a szemem közé és a vér megfagy az ereimben...

21 megjegyzés:

  1. Ahh. Történelem óra előtt írok neked. De Liam, hogy hiheti azt, hogy viccelnek vele? Most nem tudok, mást írni. Nagyon várom a következőt.
    L.

    VálaszTörlés
  2. Imádom és neee Liam légy erős :c Kövit gyorsan :3

    Ölel: Betti<3

    VálaszTörlés
  3. Kérlek Liam légy erős és ne add fel !!!!! Hamar a kövit<33
    Xoxo:Judit<33

    VálaszTörlés
  4. olyan rossz ezt olvasni... az unokatesóm 10 évesen 1 hónap alatt meghalt rákban.. Liamnek pedig 2 hónapja van, azt hiszem nehezen fogom én ezt olvasni! tuti fájni fog az én szívem is. de nagyon tetszik ezen kívül, várom a kövit! :D

    VálaszTörlés
  5. Úr isten ha meg akartál siratni sikerült ez nagyon jó lett !!! Gyorsan kövit!!!...:)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Nagyon sok ideje olvasom a blogod és ááá egyszerűen, borzalmasan jó...:) :(
    Amúgy utána néztem és létezik olyan, hogy veserák :D
    Liaaam....mért történik ez veled....gyógyulj meg értve?? o.O :))
    Következőt gyorsan!! x.x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is utána néztem jobban és tényleg létezik :D szóval még sem vagyok olyan hülye xD

      Törlés
  7. Szióka, mióka, pióka, tióka :DD hihihihi hahahaha ha haha
    Rész rész részecskeeee :)) ez nagyon szupika lett <3 csak Liam beteg :c hála a jó égnek csak itt :) (megkönnyebbülés)
    Szeretik a fiuk és ez megis látszik rajtuk (a részben meg a valóságban nyilvánvaló:))
    Amugy már Nicole-tól is kérdeztem de ó nem tudta de szerinted a egy kutya megpróbalja megd*gni a lában aza testrészem már nem szűz?
    Mert fogalmam sincs :DD Na mind1 a lényeg hogy jóóó volt a rész!!!!!!! :))
    És te amugy nem röhögsz már Abeképzeltpalvinbarbi-n?
    Amugy ne figyelj rá, oki? ugyse figyelsz rá de azért megkérlek rá :))
    I love you : Abby <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még szerencse h csak itt beteg ...szerintem a valóságban is pont ezt csinálnák.....
      de röhögök rajta és nem foglalkozok vele ugyanis névtelen pofázókra nem adok. amíg nem mutatja meg, hogy ő mit tud addig az én szemembe egy senki

      Törlés
  8. OOOooo, én is majdnem elsírtam magam, mikor mindegyik fiú sírt :((
    Újra azt tudom mondani, hogy szegéény Liam ;(
    Remélem azért még meg lehet menteni, és nem fog eljutni a végső stádiumba :)
    Már várom a következő részt, és kíváncsi vagyok, hogy a családja mit fog ehhez szólni... :))) :3 xoxo

    VálaszTörlés
  9. te jó ég! :O hát én majdnem sírtam :( remélem, hogy valami csoda folytán mégsem lesz tragédia :(

    VálaszTörlés
  10. Ááááá most sírok!
    Nem is! Nem vagyok síros típus!! Képzeld ma majdnem kaptam egy szaktanári intőt mert, matek óra közben rugdostuk egymásnak a fiúkkal a focilabdát!!
    De a tanár engem nem vett figyelembe mert engem imád! Jó annak a gyereknek akinek a tesi tanárja és a matek tanárja ugyan az!
    Tök jó mert most itt ülök a fotelomba ,Michael jacksont hallgatok (IMÁDOM)
    és közben tanulom a tételeket! Keddre kaptam kikérőt!
    YEAHH, de menő vagyok! Ezaaazzz!! :DD
    Beat it , beat it , beat it........
    Ő az egyik példa képem! A tánca valami......nagyon szexi xDD
    Egy perc néma csendet az agyamnak! xD
    Yeahh!!
    A rész nagyon, de nagyon jó lett! Olyan szuperisztikus!!Na meg fantörpisztikus és fantasztamitikus
    icipici cuki muki risza risza állj! Ez megy most állandóan a fejembe!
    Ezt énekelték a fiúk amikor ki jöttünk a tanáriból az intő miatt!
    Én meg ott röhögtem mint egy retardált csillámfaszpóni!
    Láttad volna a fiúk, hogy röhögtek! xDD
    Ott helyben meghaltál volna a röhögéstől!
    Most mentem fel a Facere és mi fogadott! Az egyik osztálytársam megjelölt egy fúl gáz képen! Mondtam neki, hogy kinyírom!
    De ma még nem sikerült mert, nem jött suliba! Francba!
    Tényleg! Mit gondolsz a csillámfaszunikornisbatmanról? Ami igazából én vagyok!
    xDDDicipici cuki muki risza risza stop/ állj

    Képzeld *várjadokidőthogyelképzeld* és a buszon egy csomó autósnak integettünk aztán pedig költöttem egy versikét!
    "Én az icipici pillangó,
    rászáltam az unikornis seggére ,
    és az amikor leszart,
    én szaros lettem! Heyy"
    Nagyon menő! Igaz??
    Tudom mert ezt én költöttem, szóval csak is az lehet!
    Na jó most úgy érzem büszke lehetek az egomre!
    Túl egoista lettem! Úgy érzem kevesebbet kell fiúk közt lógnom!
    Riszálom úgy is úgy is......vagy Hakunamatata....... xDDD
    Na jó abba kéne hagyni a gyerekeskedést! Már érett nő vagyok!
    június negyedikén lesz a szülinapom és tudod milyen tortát kértem???
    Ha...HA????
    BATMANESET! Jövőre meg focilabdásat!
    YEAHHHHH

    Na húztam puszi : Tina M.

    UI.: icipici cuki muki risza risza állj!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gőzöm sincs, hogy most erre mit írjak xD elolvastam, de nem tudom h mit írjak....a tortádról majd remélem azért küldesz képet twitteren :D mert nagyooooooooon kíváncsi vagyok rá-

      Törlés