2014. május 10., szombat

31.- Park...

És itt a várva várt rész :D szerintem ezt már sokan vártátok és én imádtam ezt írni :D mellesleg a komikra válaszolok, csak most telóról írom ezt a pár szót xD komizniiiiii érrrrrrr!!!!!

Liam csillogó tekintettel bámulta a három biciklit, amik közül ha nem csal a sejtésem az egyik az ő tulajdona volt, míg a másik kettő a nővérié. És ezt onnan gondolom, hogy az egyik kék volt szóval egyértelműen az övé lehetett még régebben. Mondjuk nagyon nehéz elképzelni Őt biciklizés közben. Nem tudom miért, de neki valahogy tök jól áll az autó és a vezetés. Olyan szexin néz ki vezetés közben. Habár Ő mikor nem néz ki szexin. De azért biciklin is szívesen elképzelném. Biztos tök cuki lehet ahogy pedálozik. Szívesen megnézném.
- Aranyos biciklik - mondom végül, miközben Ő leporolja a kék színűt és szinte csodálattal érint meg,és mosolyog.
Csak nem elő törtek benne a régi emlékek? Hát ha én megtalálnám a régi bicajomat biztos, hogy pontosan így nézném én is. Azonban az én biciklimet megkapta Becky mivel anya azon akarta őt megtanítani. De arra senki nem számított, hogy a lökött húgom véletlenül az út közepén hagyta, majd jött egy kamion és ripityára törte azt. Egyetlen egy biciklim volt, ami a saját ízlésem szerint lett dekorálva. Erre a húgom csak úgy tönkre tette! Azóta sem bocsájtottam meg neki, sőt tartozik egy biciklivel.
- Ez nem aranyos, hanem menő - mondja felháborodva miközben végig mutat a kék biciklin büszkén. Nem tudom, hogy mitől menő egy bicikli. Szerintem ugyan olyan mint a másik kettő. Habár nem, ugyanis azoknak rózsaszín színük van és pillangós matricákkal van tele tetoválva. Juj, ez de kemény már. Úgy látszik a nővérei szerethették a Hello Kittyt meg a pinket. - El sem tudod képzelni, hogy anno mennyit kellett könyörögnöm míg a szüleim megvették. Emlékszem, hogy mikor megkaptam egész éjjel a szobám közepén állt nehogy valaki elvigye. - nosztalgiázik egy kicsit én pedig magamba jót derülök rajta. Imádom Liam múltját ugyanis minden kis apróságra kíváncsi vagyok az életéből.
-  Egy szóval szerelmes voltál a bicajodba- gondolkodok el mosolyogva, erre kapok Tőle egy csúnya nézését. Most mi van? Úgy nézi a biciklit mintha az élne. Rám szokott ennyire szépen nézni. Na várjunk csak, rám is ilyen szépen szokott nézni? Húha.
- Egész környéken nekem volt a legjobb biciklim. Louis és Zayn hetekig nem beszéltek velem mivel annyira irigykedtek rám amiért én megkaptam, Ők meg nem. - húzza ki magát büszkén, nekem pedig minden erőmre szükségem van nehogy felröhögjek. Vicces ahogy elő adja. Ráadásul eszbe jut az ahogy Louis és Zayn durcáskodnak mivel a szüleik nem voltak hajlandók nekik megvenni a biciklit. Liam meg biztos csak azért is dicsekedett vele, hogy már pedig neki van. Kár, hogy gyerekkorunkban nem ismertük egymást. Van egy olyan érzésem, hogy ők már az oviban is menők voltak.
- Én is büszke voltam az én bicajomra egészen addig míg Becky meg nem kapta és tönkre nem tette - húzom el a számat szomorúan és Liamtől kapok egy együtt érző mosolyt.
Végül pár perces csönd áll be. Nem szeretem a csöndet ugyanis az azt jelenti, hogy nincs közös témánk. Ami persze ránk nem igaz, hisz eddig mindig volt valami témánk.
- Esetleg nem akarsz menni pár kört a városban? - kérdezi zavartan miközben a hajába túr, az én szívverésem pedig pár másodpercre leáll. Ő most biciklizni akar velem a városban? Ketten? Mint egy igazi randi? Ráadásul most végre senki nem tud bezavarni. Ó, hogy mióta vártam már ezt a pillanatot.
- Komolyan? - kérdezem izgatottan és remélem, hogy ezt most nem csak képzeltem. Azt akarom, hogy igaz legyen. De, hisz igaz.
- Mondjuk elmehetnénk a parkba biciklivel - tervezgeti izgatottan az útvonalat, de nekem eszembe jut egy fontos tényező. Nincs biciklim!
- De Liam nekem nincs biciklim - mondom szomorúan, de Ő neki még ez sem veszi kedvét. Helyette a tekintete az egyik rózsaszín eszközre vándorol és rögtön nekem is leesik a dolog. Van biciklim. Jobban mondva a nővérének van, de szerintem nem fog megsértődni ha kölcsön veszem pár órára.
- Még választhatsz is. Nicolának és Ruthnak már úgy sem kell, meg amúgy is ha kellene nekik, szerintem nem haragudnának meg érte, hogy pár óra kölcsön vetted - mondja jókedvűen, miközben én lefújom a port a hozzám legközelebb álló bicikliről. Kár, hogy ilyen színe van.
- Hát ez szuper - mondom boldogan és kitoljuk a bicikliket az utcára. Liam rögtön felül az övére és mint ahogy sejtettem, észvesztően dögösen néz ki. Nincs olyan póz ami neki nem illene. Hanyagul fogja az egyik kezével a kormányt, míg a másik keze a teste mellett lóg le. Az egyik lábával a járdán támaszkodik, míg a másik a pedálon van és onnan figyel engem. - Ezer éve nem bicikliztem. - mondom vigyorogva és valahogy én nem tudok olyan biztosan ülni a járgányomon mint ahogy Ő.
Őszintén megmondva régebben sem nagyon szoktam biciklizni ugyanis a szüleimnek soha nem volt idejük velem eljönni. Magam meg nem szerettem ugyanis unalmas volt. Ezért nem is vagyok olyan profi. Sőt szerintem bénázni fogok. Tíz éve már biztos, hogy nem ültem biciklin. Jesszus mire vállalkoztam. Ez van mikor nem gondolom át a dolgokat.
- Nyugi én is rég bicikliztem. Pedig régen minden hétvégén a szüleimmel elmentünk a parkba - nyugtat meg barátságosan majd a másik lábát is ráteszi a pedálra és meghajtsa magát. Követem a példáját és rettentő büszke vagyok magamra amiért tudom irányítani. Tökre azt hittem, hogy el sem fogok tudni indulni.
Liam aranyos ugyanis bevár és egymás mellett haladunk a kihalt utcákon. Ő fülig vigyor és tényleg boldog. Ami azt jelenti, hogy jól szórakozik és élvezi a társaságom. Én is boldog vagyok, de azért örülnék neki ha végre nem két keréken kellene közlekednem. - El tudod engedni az egyik kezeddel a kormányt? - fordul felém Liam, a haját pedig lágyan megfújja a szél amitől az végül kócosan pihen a fején. Jaj esküszöm a dögössége miatt fogok felfordulni.
- Azt hiszem - mondom gondolkodva, viszont nem értem, hogy miért akarja, hogy engedjem el. Hisz még így, hogy a két kormányt kell fognom még így sem érzem magam biztonságban. - Miért engedjem el? - kérdezem bizonytalanul, Liam pedig közelebb teper hozzám.
- Csak engedd el, majd a többit bízd rám - mondja mosolyogva én pedig teljesítem a kérését. Lassan engedem el a kormányt, majd fel vagyok készülve a pofára esésre, mikor megérzem Liam puha érintését. Megfogta a kezem! Azért akarta, hogy engedjem el a kormányt, hogy tudjunk kézen fogva biciklizni. Hát én menten elolvadok. Kézen fogva biciklizünk, ráadásul nem is zavarja. Sőt örül neki amiért végre én is élvezem a biciklizést.
Így megyünk egészen a parkig ahol fura mód alig van ember, viszont én annál jobban örülök neki. Végül Liam egy hatalmas fa előtt áll meg, majd száll le a biciklijéről és ül bele a fűbe majd kifújja a levegőt. Lassan, de én is követem a példáját, majd arra eszmélek fel, hogy a karomnál fogva húz le maga mellé a fűbe, eléggé közel magához. Annyira, hogy a lábaink állandóan össze érnek, ráadásul ismét megfogja a kezem miközben az ujjaink össze kulcsolódnak. Ismét zavarba jövök, de próbálok nem foglalkozni vele. Helyette inkább a gyönyörű tájat kémlelem.
- Tudod ennél tökéletesebb randit el sem tudtam volna veled képzelni - fordul felém mosolyogva és érzem, hogy totál elpirulok.
Akkor mi most tényleg randizunk. Istenem életem első randija, ráadásul azzal a sráccal akivel mindig szerettem volna ha megtörténik. Ilyen nincs. Valaki csípjen meg.
- Legalább végre kettesben vagyunk és senki nem tud közbe zavarni - nevetek fel és gondolok itt arra mikor randizni próbált hívni, de egészen máig soha nem sikerült.
- Már rég el kellett volna hívnom téged randizni - mondja suttogva, a tekintete pedig az ajkaimra vándorol. Ráadásul látja, hogy zavarban vagyok ezért még közelebb csúszik hozzám, majd lágyan kiseper egy kósza hajszálat az arcomból. Megremegek. - El sem tudod képzelni, hogy mióta vártam már erre a pillanatra - mondja és érzem már a leheletét az arcomon. A szája minél közelebb kerül az én ajkamhoz, de mikor megcsókolna én megijedek és megint lehajtom a fejem. Erre Liam csalódottan elhúzódik tőlem. Francba már megint meg akart csókolni, de én betojtam. Pedig nagyon is így képzeltem el az első csókomat. Hisz minden tökéletes. Akkor meg mitől ijedtem már megint meg? Ez nem normális dolog. - Miért van az, hogy akár mikor meg szeretnélek csókolni, Te állandóan elfordulsz? - remek, most már magyarázkodhatok is.
- Nem veled van a baj - nyöszörgöm és megölelem a térdem. Ez annyira cikis helyzet. Basszus tizenhét éves vagyok és még mindig nem csókolóztam. Mi van akkor ha ezt most megtudja? Vagy ha elbénázom is kinevet majd soha többet nem fog velem szóba állni ez miatt?
- Hát akkor mivel? - emeli fel a hangját. - Parker ha Te nem érzel irántam semmit akkor jobb ha már most elmondod, mert akkor hagyom ezt az egészet a francba és nem fogok hiú ábrándokat gondolni. Nekem rettentően bejössz, de ha te csak a barátom akarsz lenni akkor inkább mond meg - úr isten. Bejövök neki. Ami azt jelenti, hogy tetszek neki és nem csak játékból akar megcsókolni. Kell ennél szebb mondat tőle? Mindig is ezt akartam Tőle hallani. És most végre hallgattam.
- Nekem is tetszel. El sem tudod képzelni, hogy mennyire - szólalok meg végül csendbe, erre nagy szemeket mereszt rám, de az arca megenyhül. Kimondtam! Ennyi év után ki mertem mondani. - De az van, hogy...nos én...- gyerünk nyögd már ki! Hamar túl leszel rajta. - Énmégsohanemcsókolóztam - hadarom el egy szuszra, miközben egész arcom lángba borul, Liam pedig furán néz rám.
- Hogy mi van? Bocs, de nem értettem - ráncolja össze a homlokát végül értetlenül.
Mélyen kifújom a levegőt és ezentúl próbálok érthetően beszélni. A legrosszabb esetben magamra hagy, nem igaz? És ismét levegőnek fog nézni.
- Soha nem csókolóztam még - nyögöm ki végül és a térdemre hajtom a fejem és úgy várom, hogy röhögjön ki. De mikor pár másodperc múlva sem hallom a nevetését, bátortalanul felemelem a fejem és találkozik a tekintetünk. Ugyan olyan az arca mint eddig. Semmi gúny nincs rajta.
- Azt akarod nekem mondani, hogy akkor ez az első igazi randid? - kérdezi kedvesen, mire én bólintok egy aprót.
- Nyugodtan kinevethetsz. - mondom szomorúan, erre lágyan az állam alá nyúl, hogy tudjon a szemembe nézni. Annyira tökéletes arca van. És ilyen közelről még tökéletesebb. Ó, anyám.
- Lehetek az első srác az életedben aki megcsókol? - kérdezi szeretetteli hangon, és a fejem magától kezd el bólogatni.
Liam felkuncog a feje pedig megint közelíteni kezd felém. De most nem húzom el. Helyette bandzsítva nézem a száját, amik pár perc múlva az ajkaimon pihennek. A szemeim rögtön lecsukódnak, miközben egyik kezemmel átkarolom a nyakát, míg a másik szabad kezemet a hajába vezetem és lágyan túrok belé. Erre Ő elneveti magát, de eszébe sincs elválni az ajkaimtól. A csókjaitól a mennyekben érzem magam, miközben  a szívem majd kiugrik a helyéből, a gyomrom pedig görcsbe rándul. Szinte még a saját nevemet is elveszítem, annyira bódító hatással van rám. Képzeletben már hallom a jól ismert tűzijátékot.
El sem tudtam volna máshogy képzelni az első csókomat. És végre valóra vált az álmom. Liam James Paynetől kaptam meg az első igazi csókom...

26 megjegyzés:

  1. Áááá te jó ég eza a legjobb rész waaaaaa imádtam nagyon jó juj mar nagyon varom a kövit... Ps:ne legyen hamar vége kérleeek (kutyapofi)
    Sok sikert a továbbiakban ... BB:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig az összes történetet amit irtál elolvastam és mind tetszett ..
      BB:)

      Törlés
    2. uhhh akk elég sokat kellett olvasnod :P

      Törlés
  2. Nagyon jó siess

    VálaszTörlés
  3. Áááá, ultraa aranyos volt Liam, el sem hiszem :D
    ééén akarok Parker helyében lenni most :D nagyon, nagyon :D
    Hihetetlenül szupii részt hoztál össze, éés már nagyon várom hogy mi fog történni a következőő részekben.. ááááá :DDDD
    xoxo

    VálaszTörlés
  4. nagyon cuki rész volt, de én még mindig nagyon tartok attól, hogy Liam átveri Parkert.. ://
    várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  5. Én inkább attól tartok, hogy valahogy kiderül a fogadás :c de megint fantasztikus rész lett bébibogyóm <3

    Ölel:Betti <3

    VálaszTörlés
  6. Isteneemmmmmmm áááááááááááááááááá De aranyos. Te szent ég!! Most egy jó ideg csak vigyorogni fogok xDD Liam *-*
    Na jó...lenyugszom szépen lassan xDD Mély levegő, kifúj xDD
    A rész fantasztikus lett. Liam annyira aranyos, hogy legszívesebben agyonra ölelgetném :D Én is Liamtől akarom az első csókom :/
    Na mindegy :DD Ismét sikerült összehoznom egy nagyon "értelmes" kommented.
    A lényeg az, hogy imádtam. Imádom, ahogy írsz :)) A törit is imádom
    Várom a kövi részt. Nagyoooonn :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi, de Liam nem adja neked az első csókod ugyanis azt már rég nekem adta xD

      Törlés
  7. Ohh,de romantikus *--* Bárcsak velem is ez történne! Csak nem Liam-el hanem Niall-lel:D Kicsit félek,mert mi lesz akkor hogy ha kiderül hogy kiderül a fogadás?:O Várom már a holnapot♥
    Xoxo:Judit♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szóval te neked Niall a kedvenced :D akkor mit keresel egy Liames blogba?? xD

      Törlés
  8. Aaaaaaaaaa vegre !!! Parker es Liam !!! Jujjj de jo :) de remelem Liam tenyleg szereti es nem jatszik az erzeseivel !
    Ismet egy csodalatos resszel jelentkeztel !
    Virag

    VálaszTörlés
  9. Jujj OMG jujj!!!
    Úristenem !!
    Wáááá nem térek magamhoz!
    Ez lett a második kedvenc részem!!
    OMG
    Olyan fenomenális volt, hogy az csak na!!
    IMÁDTAM!!
    Olyan megható volt a vége, hogy ,hogy.....!!

    A rész fantörpisztikusan fantasztamitikusan méhecskemisztikusan teveisztikus!
    Na jó nem tudom honnan jött a teve!!
    Csak úgy jött!
    Amúgy szurkoljunk együtt Andrisnak, hogy nyerje meg a Eurovision dalfesztivált!
    Most nézem!
    Menő vagyok!

    Montenegrónál a csaj szépen táncolt! olyan gyönyörű táncok vannak! Na meg persze a Pollapönk is!!
    IMÁDTAM Őket
    Viccesek voltak!

    Na igen holnapra fel kell készülnöm! Jönne a gyerekek!!
    Jajj nekem!
    Kívánj sok szerencsét! xD

    Puszi : Tina M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és ismét egy nagy élménybeszámoló :D lassan novellát fogsz már írni...

      Törlés
  10. Szia. Inned írok neked az idősek otthona elől. Miközben görkorcsolyázok.
    Aw. Liam meg Parker de cuki. Haragszok Liamre. Hogy verheti így át Parkert. De az se biztos már, hogy átveri. Minden olyan zavaros.
    L.
    Viszlát! Esik az eső.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jujjj ez de kemény :D görkorizás közbe olvasni...wowwww

      Törlés
  11. Szia! :)
    Nem rég,kb pár hete kezdtem el olvasni a blogodat,és egyszerüen beleszerettem *-*
    Imádom ahogy írsz,imádom hogy olyan fordulatok vannak benne amire tuti hogy nem számít az ember *-*
    Szóval én csak bíztatlak,hogy ezt az egészet ne mostanság hagyd abba,vagy ha lehet akkor sose hagyd abba :D
    A részröl pedig annyit hogy fantörpikus volt,nagyon cukik voltak,és várom a következö részt :)
    Puszi: legújabb rajongód <3 ; Hope

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindig örülök az új olvasóknak :D szóval üdv a körünkben :P

      Törlés