2014. május 11., vasárnap

32.- Együtt..

És íme itt a következő rész :D és már csak 3 rész van :/ viszont az utolsó három lesz szerintem a legizgisebb xD komizni érrrrrrrr

Egy hónap! Igen, pontosan ennyi idő telt el azóta, hogy Liammel a parkban voltam és csókolóztunk. És ennyi idő telt el azóta mióta hivatalosan is összejöttünk. Fura olvasni mi? De még milyen fura bele gondolni, hogy az a srác akiről soha nem hittem volna, hogy egyszer velem fog járni, most tényleg a pasim. Mert tényleg az. Értitek? Liam James Payne a suli legmenőbb sráca, a foci csapat kapitánya velem jár és csak az enyém. Úr Isten, még mindig rohamot kapok mikor bele gondolok ebbe. Pedig már hozzá kellett volna szoknom, hogy én vagyok a barátnője. Csakis én, és még csak ribanc sem vagyok és nem is hülyít, hanem tényleg tetszek neki. Ráadásul eddig én vagyok a leghosszabb kapcsolata állítása szerint. Ugyanis eddig maximum csak két hetes kapcsolatai voltak, mivel egyik barátnőjével sem érezte magát ilyen boldognak mint velem.
És tényleg boldog. Vagyis tökre észre lehet venni rajta, hogy mikor velem van mennyire felhőtlenül tud mosolyogni. Nincs semmi megjátszás, vagy kényszer az arcán, csakis önmagát adja ugyanis tudja, hogy előttem nem kell szégyenlősködnie. Ugyanis én elfogadom olyannak amilyen. Engem nem érdekel, hogy a foci csapat kapitánya és, hogy a suliban mindenki csodát vár tőle. Én önmagáért szeretem. Nem pedig a beképzelt menő énjét. Hanem én azt a Liamet szeretem akivel órák hosszat tudok civakodni azon, hogy Batman vagy a Superman a jobb - még mindig nem egyeztünk meg, szóval élvezettel veszekszünk ezen.
Egyébként vicces ugyanis ha azt vesszük a kedvenc filmjének köszönhetjük azt, hogy hivatalosan is összejöttünk. Ugyanis mikor az ikreket el kellett vinnem abba a vidámparkba amit megígértem Mattynek, Liam is velünk tartott. De mikor bevittük az ikreket, Liam szomorú volt majd muszáj volt elmondani, hogy mi baja. Nos a baja az volt, hogy aznap játszották a mozikban utoljára a kedvenc filmjének legújabb részét, de Ő nem tudott rá eljutni. Így aztán az én éles eszemnek köszönhetően megbeszéltem vele, hogy elmegyek vele megnézni, de úgy, hogy az ikrek nem fogják megtudni. Na és akkor örömében a nyakamba ugrott és azt mondta, hogy ennél jobb barátnőt el sem tudna magának képzelni. Kicsit sokkos állapotba kerültem ugyanis egészen addig nem tudtam, hogy mi járunk. Észbe kapott és mikor kellő kép lenyugodott, hivatalosan is megkérdezte, hogy szeretnék e lenni a barátnője. És szerintetek mi volt a válaszom? Természetesen még csak gondolkodnom sem kellett hanem szó nélkül megcsókoltam. Cuki kis történet.
Viszont a suliban a többi lány diák társam nem ennyire boldog mint én. Sőt merem azt állítani, hogy most még jobban utálnak mint régen. Ugyanis anno az volt a bajuk, hogy nyomi voltam és állandóan olvastam. Most viszont azért gyűlölnek mert lecsaptam a kezükről a suli leghelyesebb fiúját. Eléggé ocsmány dolgokat vágnak a fejemhez, de én nem foglalkozok velük. Helyette inkább büszkén sétálok végig a folyosón kézen fogva Liammel. Igen, nem szégyenli azt, hogy én vagyok a barátnője. Sőt inkább mindig együtt vagyunk még a suliban is. Ráadásul végre a többi haverját is igazán megismertem és rá kellett jönnöm, hogy ott sem mindig felhőtlen a viszony. Jobban mondva csak Liam és Louis között van elég sok balhé. Mármint Louis állandóan tök kedvesen és aranyosan viselkedik velem, mikor nincs Liam jelen, de szerencsétlenségére az utolsó percekben a barátja feltűnik és akkor Liam állandóan szenvedélyesen megcsókol Louis előtt majd diadalittasan rá vigyorog. Furán viselkednek az biztos. De lehet, hogy mindig is így viselkedtek csak nekem nem tűnt fel.

Mélázásomból az ajtó csöngője zökkentett ki. Egy kicsit megriadtam ugyanis alig van pár perce, hogy a szüleim elmentek otthonról. Egy teljes napig enyém az enyém az egész ház mivel apa szervezett ilyen sulis kirándulást a tanároknak, és mivel ő az igazgató természetesen muszáj volt elmennie, az anyám pedig soha nem engedné el egyedül. Ráadásul az ikreket is rábízta egy bébicsőszre szóval még ők sem lesznek otthon. Hát nem szuper? Persze a szüleim megígérték, hogy minden órában fel fognak hívni mivel kicsit aggódnak, hogy én vigyázok az egész házra. Mégis mit tudnék a házzal csinálni? Elég sok mindent, de a terveim között csak lazulás szerepel a televízió előtt miközben kukoricát meg csokit fogok zabálni. Igazából szerettem volna Liamet áthívni, de ma nem tudtam vele beszélni ugyanis egész nap foci edzése volt és ilyenkor nem akarom zavarni a hülyeségeimmel. Szóval reggel egy gyors csók váltás után elszakadtunk egymástól és azóta még csak nem is látszik. De hiányzik, ugyanis már megszoktam, hogy minden szünetben együtt vagyunk és suli után is haza kísér. Aminek az apám nem örül, de nem tud ellene mit csinálni. Végre rájött, hogy boldog vagyok. És számára pedig ez elég.

Ismét csengetnek mire én unottan kikelek az ágyamból és egy kissé bosszúsan megyek le a földszintre ajtót nyitni. De mikor az ajtó túloldalán meglátom, hogy ki áll, rögtön a mérgem tova száll, majd gondolkodás nélkül vetem magam Liam nyakába miközben lábaimat a dereka köré tekerem, Ő pedig a seggemnél tart meg. Szóhoz sem engedem jutni hanem letámadom az ajkát és heves csókolózásba kezdünk. A csókja számomra az élet és az energia. Akár hányszor megérzem ajkait a számon olyan érzés fog el mintha újjá születettem volna. Egy szóval nekem Liam az élet és ha elveszíteném meghalnék.
- Ennyire hiányoztam Édesem? - kuncog fel Liam mikor végre szétválnak az ajkaink, de eszembe sincs lemászni róla. Kezeim még mindig a nyaka körül vannak és szinte csodálattal nézem ahogy csillogó tekintettel mosolyogva figyeli az arcom.
- El sem tudod képzelni, hogy milyen rossz volt ma nélküled egész nap - biggyesztem le az ajkaimat erre Liam megajándékoz egy hatalmas puszival. - Hiányoztál Li!
- Te is hiányoztál. - mondja aranyosan, én pedig majd elolvadok. - Ezért is gondoltam, hogy eljövök és megnézem, hogy mi a helyzet az én Supergirlmel. - igen, supergirlnek hív mivel szerinte ez pont illik rám. És most mondjátok azt, hogy még mindig nagyképű. Ráadásul most még a supermanes felsőm is van rajtam amire eléggé csúnyán néz. Igen, megint össze öltöztünk mivel rajta meg a Batmanes trikója van amit mellesleg imádok rajta, pont úgy ahogy a batmanes fullcapjét is, de azt csak ritkán viseli.
- Akkor mit ácsorgunk az ajtóban? - engedem el és végre biztos talaj van a lábam előtt. - Gyere be! - fogom meg a kezét és engedem, hogy az ujjaink összekulcsolódjanak, de mikor én elindulok Ő nem követ. Ezért érdeklődve fordulok felé, felhúzott szemöldökkel.
- A szüleid nem fognak balhézni, hogy itt vagyok? - kérdezi félénken, mire én felkuncogok.
Igen, Liam sajnos tudja, hogy az apám nem nagyon kedveli. Azt pedig pláne utálja, mikor kettesben vagyunk a szobámba. Ezért mindig úgy oldjuk meg, hogy akkor jön csak át mikor apa még nincs otthon.
Tenyerem közé fogom az arcát és először is egy lágy puszit nyomok az arcára, mitől rögtön mosolyoghatnékja támad kedve.
- Nincsenek otthon - mondom és ismét megpuszilom, de ezúttal elhúzza a fejét és úgy várja a folytatást. - Elfelejtetted, hogy a tanárok egy napra elmentek Bristolba? Tudod az én apám az igazgató és Ő szervezte szóval az anyámat is magával vitte - kezemmel a hajába túrok, de Ő ismét magához húz és szorosan megfogja a derekam.
- Szóval azt akarod mondani nekem, hogy holnap estig Tiéd az egész ház? - kérdezi pimaszul mire én bólintok. Tudom mire gondol. - Mondj csak P, nem fogsz félni éjjel egyedül? - húzogatja fel-le a szemöldökét, én pedig elnevetem magam. Soha nem voltam félős típus.
- Igazából azt terveztem, hogy film maratont tartok egyedül - mesélem el a tervemet szűkszavúan a kezeimet pedig a nyaka köré fonom, Ő pedig a karomat simogatja.
- Ezek szerint nincs is rám szükséged - mondja tetette sértődéssel, majd meg akar fordulni, hogy el tudjon menni, mikor én vissza húzom. Tudom, hogy csak az agyamat húzza, de akkor sem akarom, hogy menjen el. Hisz végre kettesben tudunk lenni a szobámba úgy, hogy senki nem fog zavarni.
- Arra gondoltam, hogy esetleg Te is csatlakozhatnál hozzám. - mondom incselkedve, erre a szemei felragyognak és jókedvűen csókol meg. Majd mikor szétválunk kéz a kézben indulunk fel a szobámba. Liam rögtön leveti magát az ágyamra, miközben én a kezébe nyomok egy csomó dobozt amin a kedvenc filmjeim vannak. - Keress valami jó filmet, addig én készítek kukoricát - kacsintok felé, Ő pedig bólint majd kiviharzok a szobámból egyenesen le a földszintre a konyhába, hogy tudjak popcornt csinálni.
Szokatlanul gyorsan készítem el ugyanis minden perceben Liammel szeretnék lenni. Kitudja, hogy mikor lehetünk megint kettesben ennyi ideig.
A szobámba érve, Liam még mindig az ágyamon ül, de most már a kezében tart egy dobozt amit vigyorogva felém nyújt én pedig rögtön elveszem, hogy megnézzem mire esett a választása.
- Thor? - húzom fel a szemöldökeimet kérdően. Igazából szeretem ezt a filmet, csak fura, hogy pont erre esett a választása.
- Aha - bólint büszkén. - Te Supermant szereted, míg én Batmant és mivel nincs kedvem megint órák hosszat ezen civakodni, gondoltam nézzünk meg egy más szuperhősös filmet amiért egyikőnk sem rajong annyira. - ó, de aranyos már. - Most csak szeretnék veled lenni, és érezni akarom a közelséged - mondja majd azt veszem észre, hogy bele húz magam mellé az ágyba és boldogan bújok a mellkasába miközben Ő kukoricával tömi a száját és a hátamat simogatja. A film nem érdekel, csak Liam és az, hogy mennyire közel van hozzám. Végül unom a filmet és engedi, hogy a száját tele tömjem kukoricával. Annyira jó vele, ilyen állapotban lenni.
- Liam? - kérdezem végül ugyanis nagyon bele merült a film nézésbe. Ne a film érdekelje már hanem én. Hisz én vagyok a barátnője.
- Hm? - kérdez vissza és szerintem rájön, hogy mi a bajom ugyanis egy puszit nyom a hajam közé. Erre én megunom a semmitevést majd egy ügyes mozdulattal felülök és gondolkodás nélkül ráülök Liam derekára. Először meglepetten figyel majd gondolkodás nélkül a derekamra teszi a kezét és lágyan simogatni kezdi azt. Félreértés ne essék semmit olyat nem akarok csinálni. Vagyis akarnék, de ne én legyek már a kezdeményező.
- Szeretlek - nézek a szeme közé és megcsókolom mire Ő az arca megfeszül és nem csókol vissza. Viszont engem nem nagyon zavar. Mosolyogva fekszem vissza az ágyra és ezúttal én szentelem a figyelmemet a képernyőre. Viszont Liam tekintetét érzem az arcomon. Majd pár másodperccel később az ajkait megérzem a nyakamon.
Lassan csókolja az érzékeny pontokat én pedig reflexszerűen csukom le a szemem és élvezem az érintését. De mikor kinyitom és a szemeink találkoznak a tekintetében szomorúságot vélek felfedezni. Van valami különös a nézésében mikor ismét letámadja az ajkam. Azonban a mostani csókja már sokkal hevesebb és szenvedélyesebben. Az egész testem felett átveszi az uralmat és hirtelen elvesztem a józan eszem.
Számat apró nyögések hagyják el miközben a pólóm alatt a melltartómmal játszik. Nem vagyok képes ellökni a kezét ugyanis nem akarom. Pedig a szívem szerint korainak tartom még ezt az egészet. Szeretem Őt, de nem tudom, hogy jó döntés-e vele elveszíteni a szüzességem.
- Nekem ez az első - nyögöm ki nagy nehezen mikor leveszi rólam a felsőm. De olyan mintha egy süketnek beszélnék. Még csak nem is figyel rám, hanem gondolkodás nélkül pattintja ki a melltartóm kapcsát.
- Nyugi P. Bízd rám magad és olyan élményben lesz részed amit soha a büdös életben nem fogsz elfelejteni - suttogja a fülembe és valamiért hiszek neki.
És hazudnék ha azt mondanám, hogy nem élvezem. Hisz ez volt az álmom vagy nem? Akkor miért érzem azt, hogy meg fogom bánni azt, hogy lefeküdtem vele? De hisz a barátom és a szerelmes pároknál tök normális ha lefekszenek egymással...

29 megjegyzés:

  1. O.o Mik lesznek itt? Liam megfekteti Parkert. Nem tudok mást írni. Most vagyok túl egy nagy csalódáson. Csalódtam Liamben. :(
    L.
    Ui: megkeresem Liamet, és már csak keresztapa lehet.

    VálaszTörlés
  2. Előszöris NAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYON sajnálom hogy nem irtam komit de nem volt nálam gép se telo így EGY TELJES HÉTIG NEM OLVASTAM SEMMILYEN BLOGOT!!!! ÉRTED?! MAJDNEM MEGHALTAM :OO
    A rész: Mi az hogy Liam ekkora BALFASZ ????(bocsliambabyszeretlek) Parker megfogja bánni hogy lefeküdt vele :c Pedig olyan cukik voltak *-*
    So Sorry : Abby <33

    VálaszTörlés
  3. Óh óh...hát nem tudok mit írni, ha a saját életembe történne ez valószínűleg agyon ütném a srácot...nagyon kíváncsi vagyok hogy oldod/oldottad meg a kövi részeket:/

    VálaszTörlés
  4. Istenem...most azért huh nehéz írni...Remélem megoldja ezt a nagy baromságot Liam amit elkövet *-* én mondjuk tuti agyon verném a srácot ha ilyet játszana velem... :D :/

    VálaszTörlés
  5. Isztenem de cukik *---* Liam miért fogadtál Louis-al?:O Parker nagyon megfogja bánni:( Annyira édesek együtt és lehet hogy szakítani fognak emiatt a hülye fogadás miatt.Kár hogy csak 3 rész van hátra de várom a kövi blogod is :3
    Xoxo:Judit

    VálaszTörlés
  6. JAJJ NEEEEEEEREERE!!!!!!! NEMNEMENEMNEMENEMEEEERREM!!! NEM IGAZ, PEDIG AZT HITTEM, HOGY MOST VEGRE NORMALIS LETT ES NEM FOGJA ERDEKELNI AZ A KIBEBASZOTT FOGADAS, DE MEG MSOT IS OLYAN BALFASZ!!!!!' NEM HISZEM EL! OSSZE FOGJA TORNI PARKER SZIVET!! NEEEE!! LIAM EN KINYIRLAK!!!! HOGY LEHETSZ ILYEN PARASZT??

    VálaszTörlés
  7. Bébibogyóm valamiért úgy érzem, hogy a következő részeken sírni fogok :c de ez csak egy megérzés! :) Eszméletlen és fantasztikus lett Istennőm :PPP Imádom, Imádom éééés imádom :DDD Nem akarom, hogy vége legyen, megmondtam beülök hozzád és sírni fogok!!!! :DDDDDD Imádlak :3♥

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  8. Oooo, azt hiszem hogy ami a kövi részben fog történni nem fog tetszeni, és sírnii fogok :(( és úgy érzem, hogy Liamet mindenki utálni fogja..
    De remélem a legjobbakat :D
    Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz még itt, és várom a kövi részt :D xoxo

    u.i: egyébként nagyon tetszett ez a a rész is :D

    VálaszTörlés
  9. Na ne már! Liam te hülye, tökkel ütött balf...sz!!!! Már bocsi de a legtöbb gondolatom valami profánságot tartalmaz jelenleg.
    Mi az, hogy Parker bevallja, hogy szereti erre ő megfekteti??? Most komolyan? Hijj, de mekkorát behúznék most neki.
    Már előre sajnálom szegény Parkert. A legrosszeabb az lesz, hogy Dylan ezt előre megmondta. Újra kifogják csúfolni és mindenki rajta fog nevetni ha ez kitudodik. Már pedig van egy olyan érzésem, hogy kitudódik, mert Louis szája eljár majd.
    Jézus! Hozd minél hamarabb a folytatást!xx

    VálaszTörlés
  10. Basszus!!!!
    Szegény Parker :(
    Liamben most csalódtam :(
    Most komolyan fel fogja ültetni Parkert egy ösztöndíj miatt? :o
    Egyébként nagyon jó lett a rész,már nagyon várom a kövi részt *-*
    Puszi: Hope

    VálaszTörlés
  11. Liamet legszívesen pofánynomnám egy tepsivel... tuti megbántja Parkert, de én akkor kiverem a balhét esküszöm!!!
    tudtam én hogy félnem kell, tudtam erre te meg azt mondod, hogy nem kell. nem a szart nem.... pfúúúú ez a csávó..
    várom a kövit nagyon! :D

    VálaszTörlés
  12. O te jo eg! O te jo eg! OTEJOEEEEG!! Most szenvedek, haldoklom. Megoltel. Kesz, Ennyi! Öngyilkos lettem. AAAAA... Oke lenyugodtam.:) Amugy nem csak nem mutatom. Visitozok fel órája. Anya hulyenek nez. Mindegy megyek siratom Parkert. Jóéjt.:)<3

    VálaszTörlés
  13. Szia. Mikor lesz a következő rész? Már reggel 8tól folyamatosam nézem az oldalt :D Nagyon izgulok, hogy mi lesz :D

    VálaszTörlés