2014. július 23., szerda

/ Hatodik rész /

Boldog 4. születésnapot One Direction! El sem hiszem, hogy már négy éve együtt vannak :D Remélem, hogy még sokáig együtt maradnak és még ennyi mindent el fognak érni mint idáig :P Az évfordulójuknak hála gondoltam megleplek benneteket egy friss résszel :) A részről annyit, hogy nincs több ugrálás az időben és nézzétek a korhatárokat ;) a komikért rettentő hálás vagyok és örülnék ha ehhez is kapnék ennyit xD

/ Napjainkban /
/ Zora Payne /
/ + 16 /

- Ez életem legjobb születésnapja! - orditja el magát Clair, majd a nyakamba ugrik és elkezd ugrándozni. A jobb kezében tartott poharat az Ég felé emeli, miközben csipőjét a zene ritmusára mozgatja. Én is elvigyorodok miközben a nyakánál fogva ölelem meg és csatlakozok hozzá a táncolásba.
Elég béna táncot vághatunk be, ugyanis egy csomó fiú utánunk fordul miközben elismerő pillantással áldanak meg. Akit szexinek tartok vissza mosolygok és kacsintok. Tudom, hogy ennyi gesztus elég és a pasiknak máris piszkos gondolataik támadnak. Én pedig élvezem mikor miattam keletkezik dudor a nadrágjukba.
Oké, gondolom most sokan egy ribancnak hisznek, aki csak arra hajt, hogy kikezdjen az összes őrülten dögös pasival. A válaszom erre az, hogy talán igen, talán nem. Lehet, hogy titkon tényleg ilyen vagyok és élvezem mikor kikezdhetek egy olyan pasival akinek komoly kapcsolata van, vagy pedig felesége, esetleg gyereke.
És most azt kérdezitek magatokban, hogy hova lett az- az aranyos Zora Payne aki hónapokig siratta a bátyját aki elment Londonba egy kibaszott egyetemre. Nos, az a Zora eltűnt mikor Liam megszegte a szavát. Ugyanis nem járt haza hetente, sőt még csak havonta sem. Jó volt ha félévente egyszer haza tolta a képét. De akkor is csak pár napra. Soha nem mondtam neki, hogy mekkora csalódást okoz nekem ezzel, hisz Ő mindig kedves volt velem és mikor otthon volt tényleg minden idejét velem töltötte. Én pedig majd kicsattantam a boldogságtól ugyanis élveztem, hogy csak velem foglalkozik. Nekem pedig több sem kellett, csak annyi, hogy én legyek Liam mindene. Rám nézzen aranyosan, nekem mondja azt, hogy imád, engem öleljen magához, nekem a hajamba nyomjon puszikat.
Igen, most esett le neked is, hogy belezúgtam a mostohabátyámba. Én egy rohadt árvaházas liba, bele estem a család szeme fényébe akinek meg van tervezve az egész rohadt tökéletes élete. Liam jövője amibe én soha nem fogok máshogy szerepelni, csak úgy mint egy kishúg akit mindentől meg kell védenie.
Apa pedig nagyon jól ismerte az érzéseimet már három évvel ezelőtt. Pár momentum elég volt neki arra, hogy észre vegye, hogy hogyan nézek Liamre. Szent meggyőződésem, hogy pont ezért küldte el  Londonba, mivel nem bizik bennem. Fél, hogy tönkre teszem a család jó hirnevét.
Nem kell mondani, én is tudom, hogy nem vagyok normális és, hogy ez olyan mint egy vérfertőzés, hisz az egész életemet vele töltöttem. Nekem úgy kéne Liamre tekintenem mint az igazi bátyámra, nem pedig úgy mint akivel szivesen basznék egy jót. Ez nagyon nem kóser. Sőt jobban bele gondolva gusztustalan is.
Engem azonban nem érdekelt soha sem. A mai napig azon töprengek, hogy hogyan tudnék Liam közelébe férkőzni úgy. Azért tök állat, hogy ez az egész akkor kezdődött mikor tizenöt évesen megláttam Őt pucéran a fürdőszobában. Akkor valami megváltozott bennem és egyszerűen képtelen vagyok úgy rátekinteni mint a bátyámra. Mégis, hogy nézzek rá úgy mint a bátyámra, miközben azon fantaziálok, hogy vajon milyen lehet az ágyban.
Ő elment, Clair egy kurva lett, én pedig követtem Őt és a város egyik ribanca lettem aki minden héten bulizni jár és átment rajta már a fél körzet. Kösz Liam, tényleg jó testvér vagy. Neked hála lettem Wolverhampton kettes számú ribanca, aki drogért és piáért szop le pasikat, mivel a nevelő szülei kis angyalt akarnak belőle csinálni, akinek nyilt útja van az oxfordi orvosi egyetemre.
- Tizenhét évesen egy felnőtt klubban ahol nem is szabadna tartózkodnunk, tényleg hatalmas élmény - veszem ki a kezéből a koktélját majd meghúzom azt. Az erős ital égeti a torkom, és mikor egy csepp sem marad a pohárbán, jóizűen cuppantok egyet a számmal és megtörlöm az ajkaimat. Clair csalódottan pislog az üres pohárarára, de pár másodperc múlva egy ismeretlen srác kezéből kiveszi a poharát. A srác először furán néz a barátnőmre, de mikor Clair bájosan elkezd pislogni, a srác csak vállat von. Erről ennyit.
Pont ezért senki nem fog rájönni, hogy nekünk igazából nem is szabadna itt lennünk. Ugyanis ide csak huszonegy év felett szabad belépni, és mi még nagyon nem vagyunk felnőttek. Könyörgöm én még csak tizennyolc sem vagyok! De pár hónap múlva már hivatalosan is az leszek, szóval cseszettül nem érdekel, hogy mit szabadna csinálnom.
- Nem nagy cucc, ugyanis hiányzik még valami - engedi el a nyakam, majd zavartan lenéz a cipőjére. Már megint bele keverte magát és most nekem kell Őt kihúznom a bajból. Nem értem, hogy Molly, hogyan tudott ekkora kurva leányt nevelni. Na nem mintha az anyja nem lenne az, de szerintem Clair ezerszer rosszabb mint Molly. Sokkal durvább és felelőtlenebb. - Tudod tegnap találkoztam egy sráccal aki szivesen adna nekem el pár adag kokót - úgy sejtettem, hogy drog áll a háttérben. Nem, én nem vagyok drogos sőt szó szerint utálom ugyanis ha a szüleim véletlenül megtudnák rögtön visszaküldenénk az árvaházba. Azt pedig kicsit sem akarom. Clairnek is mondtam már, hogy álljon le ugyanis soha nem tudja, hogy hol a határ. Nem egyszer volt már úgy, hogy totál beszivva összefeküdt egy vadidegen pasival akiről semmit nem tudott.
- Akkor miért nem veszel Tőle? - kérdezem egyértelműen. Clair arcára egy bájos mosoly kúszik, miközben aranyosan pislog felém. Na basszus, már megint engem akar bajba keverni a hülye droggal. - Nem C, nem! Tudod jól, hogy én még csak a drog közelébe sem megyek. - kezdem el csóválni a fejem keményen miközben elkezdek hátrafelé tolatni, de Ő elkapja a karomat és visszahúz magához miközben megölel.
- Az összes pénzemet elköltöttem már piára! Arra gondoltam, hogy Te vehetnél a sráctól. - igen, ki szoktam őt segiteni, de nem igy. Drogra soha senkinek nem adnék pénzt. Ráadásul nem Clairnek aki az anyám legjobb barátnőjének a lánya. És ha esetleg történik vele egyszer valami?
- Felejtsd el. - mondom keményen és kibújok az öleléséből. Clair arca elsötétül és mérgesen néz rám. Kezeit összekulcsolja a mellei alatt.
- De szülinapom van! Ugye nem akarod elcseszni életem egyik legboldogabb napját? Hát ilyen legjobb barátnő vagy Te? - ezt nem hiszem el. Attól, hogy ilyeneket mond tudja, hogy meglágyul a szivem mivel én eddig mindig számithattam rá. Mindig kiállt mellettem és segitett amiben csak tudott. Bassza meg, utálom, hogy ennyire ismer és tudja, hogy mi a gyenge pontom.
- Nekem sincs pénzem. Tudod jól, hogy a szüleim azt hiszik, hogy pizsipartin vagyok Lisaéknál. - emlékeztetem őt a kis hazudozásunkra amit a szüleimmel vetettünk be. Lisa a suli legjobb tanulója, apának pedig ez pont elég. Szerinte Lisával kellene lógnom, nem pedig C-vel ugyanis az utóbbi csak megront. Lehet van benne valami.
- Szerintem tudsz alkudozni a sráccal. A nyakamat teszem rá, hogy amit meglát rögtön elolvad. - kacsint felém ravaszul és elkezd a mosdók irányába nyomni. Csodás most aztán nagyon megnyugodtam, de komolyan. Lehet, hogy az összes pasit leveszem a lábáról, de drogdilerekkel eddig még nem volt dolgom. - A mosdóban vár rád. Rögtön meg fogod ismerni. - és mielőtt bármit tudnék szólni egy határozott mozdulattal benyom az egyik nem használt mosdóba.
Először semmit nem látok a hatalmas fehér füst miatt. Az orromat rögtön összehúzom mikor megérzem a fű jellegzetes büdös illatát. Még a hátamon is feláll ettől az egésztől a szőr. Nem hiszem el, hogy bele mentem ebbe az egésze.
Mikor a szemem megszokja a füstöt és az orrom is hozzá szokik a szaghoz előre lépek egyet és az ablak mellett rögtön megpillantok egy srácot. Háttal áll nekem miközben a feje az ég felé van emelve a szájából pedig füst száll fel. Az egész helységet Ő maga füstölte teli? Milyen tüdeje van már ennek?
- Hol van C ? - kérdezi rekedtes mély hangon. Oké ez kezd félelmetes lenni. Fogalmam sincs, hogy C titokba milyen pasikkal kavar. Mi van akkor ha ez a fazon egy őrült gyilkos?
- Én nem vagyok jó neked? - kérdezem szemtelenül majd a derekamra teszem a kezem.
Mikor ezt a kérdésemet meghallja halkan felnevet és a következő pillanatban megfordul. Világosbarna kócos haja van ami a szemébe lóg. Szájából egy füves cigi lóg ki. A nadrágja jobb térdén egy lyuk tátong, a fehér ingén pedig a nyakánál nincs begombolva két gomb. Hm, nem rossz. Sőt nagyon is jól néz ki. Az a tipikus rossz fiú akiket én úgy imádok.
- Tökéletes vagy kislány - mér végig miközben elismerően bólogat. - Gondolom az anyagért jöttél amit a barátosnőd rendelt Tőlem tegnap. - ledermedek ahogy a nadrágja hátsó zsebéből előhúz egy aprócska zacskót amiből virit a fehér por. - Ha kérhetem pontosan fizess mert nem tudok visszaadni. - nyújtja felém a zacskót, de én nem veszem el. Gyorsan ki kell húznom magam ebből a bajból. Valamilyen megoldást kell keresnem.
- Öhm...csak pénzel kereskedsz? - kérdezem és a hajamba túrok. Tudom béna kérdés volt, de jobbra a jelen körülmények között nem futja. Furán néz rám amit meg is értek. - Esetleg az üzlet előtt nem akarsz jobban megismerni? Hogy hivnak?
- SKH, vagyis semmi közöd hozzá ! - mondja bunkón. Hát ezt beszoptam. Találj ki valamit Zora. De mit? Mondjuk csináld azt amiben a legjobb vagy. Ó, hát ez remek ötlet!
Arcomra egy csábitó mosolyt varázsolok és megindulok a pasi felé. Menet közben jobban kinyomom a melleimet és direkt úgy megyek, hogy a szoknyám pár miliméterrel feljebb csússzon. Mikor felé érek az egyik kezemet a vállára teszem és az ujjaimmal apró köröket kezdek el rajzolgatni, miközben a másik szabad kezemmel az inge gombjával játszadozok. Barna szemeivel érdeklődve figyeli az ujjaimat. Nem lök el magától szóval ez elég jó jel. - Mit akarsz kicsi lány? - húzza fel a szemöldökét.
- Van csajod Adonisz? - kérdezem pimaszul és a válláról a kezem áttér a nyakára. Lábujjhegyre állok, hogy érjek fel a nyakához. Mikor ez sikerül apró puszikat nyomok a vékony bőrére. Rögtön lecsukja a szemeit és élvezi a kényeztetésemet. Még szerencse, hogy jó illatú parfümöt használ. A nyakát minden oldalról megcsókolom és remélem lejön neki a célzás.
- Kár a gőzért Édes. Engem ilyen mozdulatokkal nem tudsz megfizetni - rögtön abbahagyom a nyakának csókolgatását, majd meghökkenve lépek egyet hátrébb. Ennyi volt. Azt hittem, hogy élvezi. Engem eddig még senki nem lökött el magától. Én ellenállhatatlan vagyok!
- Akkor baszódj meg a kokóddal együtt, ugyanis Tőlem pénzt nem látsz - csattanok fel, majd mérgesen sarkon fordulok és el akarom hagyni a mosdód, de hirtelen egy erős kar húz vissza. A pasi dögösen pislog rám, amit nem tudok hova tenni. Lehet nem kellett volna ilyen bunkón fogalmaznom.
- Tulajdonképpen lenne egy ajánlatom a számodra - mondja incselkedve miközben fel-le húzogatja a szemöldökét. Gyanakodva húzom össze a szemeimet, de azért bólintok, hogy benne vagyok. De semmi jóra nem számitok. - Szopj le és tiéd a kokó. - elkezdek röhögni, de annyira, hogy még a könnyeim is kicsordulnak. Azonban mikor meglátom, hogy Ő nem nevet velem próbálom abba hagyni. Én senkit nem szopok le. Fúj, az annyira gusztustalan. Oké ha ismerném és szexelnénk az más lenne. De igy. Hisz még a nevét sem tudom.
- Jó vicc. De most inkább arról beszéljünk, hogy mit akarsz Tőlem. - hagyom abba a nevetést, mire Ő az ágyékára mutat ahol egy hatalmas dudorral találom szembe magam. Hatalmasat nyelek. Kezdem úgy érezni, hogy tényleg nem viccel.
- Mondtam már ribanc! Szopj le és mehetsz a picsába. - ismétli meg a szavait erélyesebben.
- Ésszel beszélj velem! Nem foglak leszopni. Mellesleg nem vagyok ribanc. - kérem ki magamnak és legszivesebben jó messzire húznék már innen. Ez kicsit sem vicces. Sőt inkább ijesztő.
- Akkor nincs kokó és pluszba még jól meg is duglak - állit a nyilvánvaló tény elé és mielőtt bármit tudnék mondani elkapja a csuklóm és magához húz, majd követelően megcsókol. Nem csókolom vissza hanem helyette próbálom ellökni őt magamtól. Én megölöm Clairt!
- Oké, oké, csak engedj el - kérem, mire abba hagyja az erőszakoskodást. Helyette kigombolja a nadrágját és úgy áll, hogy én tudja letérdelni elé.Undorodva, de teljesitem a kérését. Nem akarom azt, hogy megerőszakoljon. - De nem nyelem le - pillantok fel Rá, Ő pedig csak unottan megforgatja a szemeit. Arra Isten sem szed rá, hogy lenyeljem az undoritó gecijét.
Mély levegőt veszek, majd lehúzom a nadrágját az alsónadrágjával együtt, és pár másodperc múlva szembe találom magam a péniszével. Először majdnem felröhögök ugyanis olyan kicsi, de inkább próbálok úgy viselkedni mintha tetszene amit látok. A hányinger kerülget ahogy beveszem a számba és lassan szivni kezdem. Komolyan a hányás kerülget miközben nyelvemmel a farka hegyén körözök. Pár pillant múlva felülről hangos sóhajokat hallok. Élvezi amit csinálok. De mikor a hangulat kezd forrósodni, elengedem és a mosdóhoz rohanok. Ez az ökör még képes lett volna a számba élvezni.
Valami a hátamnak csapódik mire én megfordulok és a padlón észre veszem az apró zacskót amiben a kokó található. Felveszem, bele teszem a táskámba és amilyen gyorsan csak tudom elhagyom a mosdót.
Azonban amit kiérek a klubba, a jól ismert zene helyett emberek kiabálására leszek figyelmes. Érdeklődve pillantok körbe, hogy vajon mi történhetett mikor a tömegben észre veszek egy csapat rendőrt. Na már csak ez kellett a szerencsémhez.
Gondolkodás nélkül a tömegbe vetem magam miközben idegesen Clair után kutatok. Nem kaphatnak el minket a zsaruk ugyanis akkor rögtön bevisznek az őrsre. És ha ez megtörténik akkor a szüleimnek kell kiváltaniuk. Ez pedig nem történhet meg ugyanis apa nagyon kiakadna. Hisz pont ma engedte meg, hogy egy hónapig teljesen egyedül maradjak, mivel ők üzleti útra mennek. Egy hónapig szülők nélkül, király életem lesz. De ha most elkapnak a zsaruk, akkor oda ez a lehetőség. Ráadásul még kokó is van nálam és kiskorú vagyok. Nekem végem van.
- Clair! - kiáltok rá az emlitettre mikor meglátom. Három idegen pasival van. Mikor meghall megáll, hogy bevárjon. Idegesen indulok el felé, de alig pár másodperc múlva két kéz kulcsolódik a csuklómra. Hátra sem merek nézni, hogy vajon ki fogott le. Segélykérő pillantást küldök barátnőm felé, de Ő csak tanácstalanul pislog felém.
- Láthatnám az iratait hölgyem? - kérdezi a rendőr aki a csuklómat szoritja. Nem válaszolok. - Rendben akkor kiszolgálom magamat.  - tudom, hogy a táskámra céloz. Elvesztem.
- Öri barik örökké, de én most lépek. - kiált rám Clair és az idegen pasikkal együtt lelép engem pedig itt hagy a szarban. Lesokkolva nézem ahogy eltűnik a tömegben.
- Hogy szakadna rád az ég Clair Bell! Rohadj meg ahol vagy, és csak, hogy tudd nem is vagy igazi barátnő! - mondjuk nem tudom, hogy ezt most kinek kiabálom ugyanis Ő tuti, hogy nem hallja már. De akkor is mérges vagyok és nagyon sokat fog kelleni tepernie, hogy ezt megbocsájtsam neki. Az Ő ötlete volt, hogy jöjjünk ide ma este. Én meg jó szülinapot akartam neki, szó nélkül bele egyeztem, hogy ide jöjjünk. Mekkora egy marha voltam. Most meg cserben hagyott.
- Most nagy bajban vagy kislány - kezd el cincogni a rendőr és egy hideg valamit érzek meg a csuklómon. Nem kell sokat gondolkodnom, hogy vajon mit tett rám. Bilincset. - Sajnos be kell jönnie velünk az őrsre. - teszi még hozzá. Lehajtom a fejem és engedem, hogy maga előtt lökdösve kivezessen a klubból és beültessen a jól ismert rendőrautóba. Ilyen az én szerencsém...

16 megjegyzés:

  1. Oké, Én most halok meg! Zora... Hát nem tudok mit mondani. Egy nagy ribanc lett. És most oltári nagy bajban van. De gondolom a szülei megbüntetik haza jön Liam és... Happy.
    Egyébként nagyon jó lett! Csodás, mint mindig. És részletes!
    Ui.: ELső komi! Legalábbis azt hiszem!

    VálaszTörlés
  2. Pfff, eddig sem volt szimpi Molly porontya, de így?! Gyűlölöm Clairt. Zora, meg hülye, hogy belement ebbe.
    Remek rész lett:)
    xxx.En

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, egyre jobb lesz ez a történet. Kíváncsi vagyok hogy alakul majd Zora és Liam kapcsolata. Clair pedig egy jó szót sem érdemel.... sajnos nem csak a történetben de a valóságban is vannak ilyen "barátnők". Vátom a kövit, siess :*

    VálaszTörlés
  4. Hehe jó munkát végeztem :DD Azt hiszem küldök neked még egy-két mangát :3 Csak találnom kellene vagy valami jó fanfictiont amibe sok a "nyalánkság" ;) Oké befejeztem XDD Na szóval a részről; büszke vagyok rád asszony! :D Már várom azt, amikor nem +16 lesz, hanem +18 :DDD kyhaaa~ nem bírom :DD Marha jól megy neked bébibogyó :3 Tudtam én, hogy menni fog ^^ Hamar kövit és még mindig isteni a blogod :3

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nyugodtan küldhetsz ;) azért szerintem még nem megy olyan jól

      Törlés
  5. Hello :) nagyon jó lett nem gondoltam volna h ilyen élete lesz remélem összekerül valahogy Li-vel örülnék neki :)
    Újabb fantasztikus rész ... Szeretem a blogot :)
    Li és Zo mindörökké <3
    BB:)

    VálaszTörlés
  6. Jaj C! Muszáj volt bajba sodorni szegény Zorat?? Bár,Zora sem ártatlan mert egy "kicsit" ribanc lett .D Siess kövivel

    VálaszTörlés
  7. Aaa, szegény Zora, sajnálom hogy ilyen barátnője van/volt.. Kíváncsi vagyok mit fognak szólni hozzá a szülei. :)))
    Nagyon szuper lett, már várom a következő részt! ;3 xoxo

    VálaszTörlés
  8. iszonyatosan oda vagyok ezért a töriért. :D én ebbe nagyon beleszerettem és remélem soha, de soha nem lesz vége. Zora remélem nem lesz akkora nagy bajban ://
    siess kérlek! :D

    VálaszTörlés