2014. július 17., csütörtök

/ Negyedik rész /

Nincs sok hozzáfűzni valóm xD azért remélem megdobtok pár komival ;)


/ 2011. 2. 6 /
/ Zora Payne /

- Annyira unatkozom - sóhajtok fel reménytelenül majd egy laza mozdulattal lehuppanok a kanapéra a bátyám mellé, aki még csak arra sem hajlandó, hogy rám nézze. Ahhoz túlságosan lefoglalja a hülye videó játéka. Tizennyolc éves, de még mindig ölni tudna egy új videó játékért. Számára ez egy létfontosságú dolog az életében. Gőzöm sincs, hogy mit imád rajta ennyire. Tavaly az egyik hülye haverjával egy maratont tartottak ami abból állt, hogy két napig semmi mást nem csináltak csak x-boxoztak. Nem lehetett belépni a szobájába mivel olyan hím szag volt. Komolyan totál felfordult a gyomrom. Undorítóak voltak mind a ketten.
- Hívd fel Clairt és pletykázzátok ki a tegnapi bulit. - javasolja, de le sem veszi a szemeit a tévéről.
Clair Bell anya legjobb barátnőjének, - Mollynak a lánya. Vicces mert úgy ahogy anya és Molly elválaszthatatlanok úgy én és Clair is azok vagyunk. Nem egész két évvel fiatalabb Tőlem. Számomra pontosan annyira fontos Ő mint a családom. Néha úgy érzem mintha Ő is a mostohahúgom lenne mivel szinte az összes szabadidejét velem tölti. Molly egyedülálló anya mivel apa szerint maga sem tudja azt, hogy kitől esett teherbe ugyanis olyan kicsapongó életet élt. Mondjuk ez most is igaz rá. Pár hete eljött velünk egy discoba majd elkezdett flörtölni egy húsz éves pincér lánnyal Clair szeme láttára. Ezért nem is csodálkozom, hogy Clair alig tizennégy éves már pasifaló. Komolyan szó szerint falja Őket. Ha tehetné minden héten bulizni járna, de mivel engem apa csak hétvégén enged el, így kénytelen várni.
- Nem is szoktunk pletykázni Clairrel - mondom felhúzott orral, Ő pedig már kidugott nyelvel koncentrál. Aranyos ahogy a nyelve hegye kilóg a szájából, miközben barna szemei csak úgy csillognak az izgalomtól amit a játék váltott ki belőle.
- Akkor mégis miről beszéltek órák hosszat telefonon keresztül? - húzza fel a szemöldökét és rám néz, majd gyorsan újra vissza a képernyőre. Erre nem tudom, hogy mit mondjak. - Jaj C láttad Zachet ma edzés közben? Te jó ég Paul ma rám mosolygott...- utánozza a hangomat ami kicsit sem vall rám. Én soha nem szoktam ilyen ízetlenül beszélni.
- Nem is ilyen a hangom! - kérem ki magamnak bunkón, majd kicsit sem kedvesen vállon ütöm mire Ő felszisszen és küld felém egy csúnya pillantást. - Amúgy is, mégis mi jogon hallgatózol Te? - kérdezem mérgesen. Pedig már az ajtót is becsukom magam után ugyanis mindig élvezettel hallgatózik amit én utálok.
- Soha nem hallgatóznék. Csak egyszerűen felveszem a vonalas telefont és automatikusan hallom mikor pletyiztek. - kacsint felém és egy ördögi vigyorral ajándékoz meg. Á, csak egy kicsit érzem magam kényelmetlenül. Tudom mobilon kéne inkább Clairrel beszélni, de le vagyok korlátozva így pár perc után mindig szétkapcsol a vonal. Ezért muszáj a családi telefonról hívnom a legjobb barátnőmet. - És most egy történelmi pillanat következik - fordul felém és ezzel egy időben felém nyújt egy kontrollert. Furán nézek Liamre. Eddig még soha nem akarta, hogy játsszak vele mivel állítása szerint a lányok tök bénák a videó játékokban. Még csak esélyt sem adott, hogy esetleg be tudjam bizonyítani az ellentettjét. Viszont most úgy látszik változik a helyzet. - Van kedved játszani velem? - kérdezi kiskutya szemekkel.
- Ugye tudod, hogy még soha nem játszottam ilyennel? - kérdezem bátortalanul mire Ő felém tartsa a kezét gondolom azért, hogy fogjam meg. Először hezitálok ugyanis gőzöm sincs, hogy mire készül. Liam mindig is élvezettel tréfál meg, majd utána órák hosszat rajtam röhög. Ismerem már, hisz vele nőttem fel és mindig is jó testvérek voltunk. Szerintem mi egymás nélkül képtelenek lennénk élni, és ez nagyon klassz érzés.
- Gyere megmutatom, hogy hogyan kell - mondja kedvesen és húz a kezemen egyet majd mikor felállok Ő egyenes az ölébe húz amit rögtön meg is bán mivel pontosan a farkára ültem. Szemei könnybe lábadnak, de nem szól semmit és én sem. Kissé zavarban vagyok, de nem foglalkozom vele. Gyerekként is mindig ezt csináltuk. Állandóan az ölében ültem mivel kényelmesnek találtam. Viszont az elmúlt egy pár évben ezt a szokásunk elfelejtettük. Mind ketten megnőttünk minden szempontból. Azonban most nem értem, hogy miért akarja azt, hogy az ölében üljek. Ehhez már túl nagyok vagyunk. - Régebben azért nem voltál ilyen nehéz. - igazít a helyzetén, hogy neki kényelmes legyen. Ezt hallatán én is kényelembe helyezem magam az ölében, majd ismét kezembe veszem a kontrollert miközben Ő átkarol, hogy tudja megmutatni mit és hogyan kell csinálni.
És kezdetét veszi a játszma. Gőzöm sincs, hogy mit és hogyan kell csinálni. A gombokat kedvem szerint nyomkodom miközben a mögöttem ülő Liam teljes beleéléssel játszik. Én csak élvezem az egészet ugyanis vicces és jó móka.  Nem tudom, hogy hány kört játszhattunk mikor a képernyőn egy hatalmas GAME OVER szerepel. Az előttünk álló üvegasztalra tettem a kontrollert majd Liam felé fordultam aki mérgesen dobta a kütyüjét maga mellé.
- Sorban nyertél meg vagy öt játszmát és az előbb azt merted mondani nekem, hogy még soha nem játszottál. - puffog mint egy kisgyerek amin én csak jót derülök. Édes mikor mérges. Kezemet felemelem majd az arcához vezetem azt és lágyan végig simítok rajta. Még csak rám sem néz annyira elvakítja az irigység.
- Talán a véremben van. Vagy pedig megmaradt az agyamban ugyanis már egy csomószor láttalak játszani. - magyarázom a lehetőségeket, mire az Ő arca megenyhül és kezeit a derekamra teszi.
- Levert egy lány. Ez gáz - hisztizik mint egy kislány miközben a pólóm aljával játszik. Épp szólásra nyitom a számat, mikor az ebédlő ajtaja kinyílik és apa néz ránk. Liam rögtön felpattan aminek következtében én a padlón landolok, de eszében sincs segíteni rajtam.
- Ti meg mit csináltok itt ilyen csendben? - kérdezi gyanakodva miközben gyanúsan méreget. Néha elgondolkozok rajta, hogy vajon minden e van nála az agyában. Anya szerint a munka már teljesen kikészíti. Másról sem lehet vele beszélni csak a hivatalról. Annyira tökéletes akar lenni, hogy abba fog beleőrülni.
- Semmit - válaszolom egyszerűen mikor felkelek a padlón és megigazítom a ruhámat.
- Megyek fürdeni. - mondja Liam gyorsan és amilyen fürgén csak tud elhagyja a szobát. Apánk mellé érve még csak rá sem néz, lehajtott fejjel megy el mellette majd indul fel az emeletre. Apának sem kell több, pár másodperc múlva Ő is sarkon fordul és magamra hagy. Ez van mikor apának jó kedve van. Liam életkedve elmegy ugyanis attól fél, hogy apa mikor fogja megint a fejéhez vágni, hogy mennyire gyerekes és felelőtlen.

~~~~

- Liam, anya azt kérdi, hogy mit csinálsz ilyen soká a fü...- nyitok be a fürdőszobába majd rögtön mind kettőnk szájából egy hangos sikítás törik fel, hogy a bátyám anyaszült meztelenül áll a mosdó előtt miközben borotvahab fedi az arcát, - mondjuk gőzöm sincs, hogy mit borotvált, mikor az arcán nincs is egy szál szőr sem. Sőt még a testén sem.
A teste. Ó basszus most komolyan a farkával szemezek? Liam meztelenül áll előttem! És Ő egy fiú! Akin nincs ruha. A hasán kicsi kockák vannak. A karjai izmosak. A gyíkja pedig elég nagy.  Ekkorát csak egy pornófilmben láttam amit pár hónapja Clairrel és a csajokkal néztünk meg hülyeségből. De élőben még senki nemi szervét nem láttam. És soha nem hittem volna azt, hogy ez pont Liamé lesz. 
- Mit bámulsz? - hirtelen észbe kapok mikor meghallom a hangját. Először azt sem tudom, hogy mit csináljak ugyanis annyira érdekesnek találom a farkát. Ez nem normális dolog. Próbálom levenni a tekintetemet róla, de nem megy. Végül tetőtől talpig elvörösödöm és a kezemet a szemeit elé rakom, hogy ne legyek ennyire feltűnő a viselkedésem. Hiszem Ő Liam! Akivel egy háztartásban élek. Akire a testvéremként kellene gondolnom. - Nem tanítottak meg kopogni bassza meg? - megértem, hogy kiakadt. Én is kiakadnék ha rám nyitna miközben meztelen vagyok. 
Az ujjaim közül kukucskálok ki. Épp azon fáradozik, hogy egy törölközővel takarja el magát, de még utoljára látom azt amit látni akarom. Most komolyan azt mondtam, hogy önszántamból látni akarom? Nem vagyok normális. Én ilyenen nem gondolkozhatom.
- Hát én akkor megyek is - mondom nyögökve és elkezdek az ajtó felé tolatni miközben még mindig a szemeim előtt tartom a tenyerem. Lassú a mozgásom, izzadok és alig várom, hogy végre kijussak innen és hívhassam fel Clairt. Erről tudnia kell. 
- Jól teszed. - mondja Liam bunkón, majd végre megtalálom a kilincset, megfordulok és amilyen gyorsan csak tudom bevágom magam után az ajtót majd berohanok a szobámba. Ráugrom az ágyamra és az éjjeliszekrényemről felveszem a telefont majd rögtön tárcsázom a barátnőm számát. Pár másodpercig csöng, majd meghallom Clair hangját a túloldalon.
- Clair ezt nem fogod elhinni, hogy mit láttam - kezdem el hadarni miközben a telefon végén lévő zsinórral játszom. Egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből Liam meztelen testét. Annyira jó pasi. Akarom mondani testvér. 
- Láttál lezbiket csókolózni? Aaron azt mondta, hogy a nővére és egy barátnője smároltak és...
- Láttam Liamet meztelenül! - szólok gyorsan közbe és a vonal hirtelen elhal. Clair szerintem próbálja feldolgozni, hogy mi hagyta el a számat. Még számára is képtelenség. Liamet mindig is jó pasinak szánta, de állítása szerint csak egyszeri alkalomra tudná magát elképzelni vele. 
- Ez most komoly? - szólal meg ismét, de hangja most már izgatott. - Na és milyen a gyíkja? Nagy? Kicsi? Dudor? Szőrös? Mondj el mindent. - és ismét magam elé képzelem és elpirulok. 
- Nagy - gondolkodok el és szétterülök az ágyon és elkezdtem a plafont bámulni. - Nagyon nagy. - egészítem ki magam.
- Körülbelül mekkora? Ha a szádba vennéd leérne a torkodig? - felülök miközben majdnem megfulladok. Jesszusom ebbe még így bele sem gondoltam. Eszembe sem jutna leszopni Liamet...vagyis talán nem jutna az eszembe. De ami ma történt ezt már kétlem. Talán én is el tudnám képzelni magam egyszer vele. Na, nem. Ő a bátyám vagy mi...igen a bátyám lenne ha a vér szerinti tesója lennék, de nem vagyok az. Szóval nyugodtan fantáziálhatok róla.
- Szerintem igen, de nekem kicsi a szám belseje - nyúlok bele a számba, mondjuk nem tudom, hogy miért. Nem vagyok normális. Én nem vagyok perverz...annyira. 
- Na, de komolyan, szerinted pontosan hány centi? - ismétli meg még egyszer a kérdését. Az alsó ajkamba harapok és úgy gondolkodom. 
- Hm szerintem olyan tíz centi körül van. - mondom ki végül a végső válaszom. De szerintem tényleg akkora lehet Liam micsodája. Ami ha igaz az király, mert az akkor olyan normál méretű. Befejeztem.
- Igazából tizenegy. - hallok meg egy ismerős hangot a hátam mögül mire én rögtön lecsapom a telefont majd találom szembe magam, az immáron felöltözött Liammel. Hanyagul az ajtófélfának van dőlve amiből azt vonom le, hogy végig hallgathatta az egész beszélgetésünket Clairrel. Csodás, mi jöhet még ma? - De lehet hosszabb is ha a szőrszálakat is bele mérjük. - most komolyan ilyenről beszélgetünk?
- Mennyi mindent hallottál? - kérdezem és elé sétálok.
- Mennyi mindent láttál? - húzza fel a szemöldökét. Elönti az arcomat a pír és akaratom ellenére is a nadrágján lévő dudorra pillantok. Mindig ilyen nagy dudor volt ott? Eddig észre sem vettem.
- Láttam amennyit látnom kellett. - vonom meg a vállam majd flegmán felhúzom az orrom.
- Ezek szerint tetszett amit láttál - kuncog fel és büszkén bólogat. 
- Te tiszta hülye vagy! Zavarba jöttem mert még soha nem láttalak meztelenül.
- Előttem nem kell mentegetőznöd. Hisz a húgom vagy. - veregeti meg a vállam vigyorogva majd összekócolja a hajamat és lassan kisétál a szobámból. 
Ahogy elhagyja a szobámat lerogyok az ágyamra majd mélyen kifújom a levegőt. Ez aztán nem volt semmi. Azt hiszem ma éjjel vele fogok álmodni. Még pedig arról, hogy egy jót szexelünk az ágyamba, ami a valóságban soha nem fog megtörténni ugyanis mint ahogy mondta én a húga vagyok...


29 megjegyzés:

  1. Oké. Ritkán szoktam írni mert általában gépről vagyok és ott nem engedi a blogger hogy írjak, de most telóról vagyok és bűn lenne nem írni ehhez a részhez semmit.
    WOW. Még én is zavarban voltam, nem hogy Zora. És ha zavarban vagyok nevetek és az udvar és a csendes kis falut az én röhögésem töltötte be. Ez igen. Meg kell hagyni csodás volt. Na és Clair. Az is nagy volt. És erről beszélgettek, hogy Liamnak nagy-e. Remek volt. Minden elismerésem a tied!!
    Ui.: A főszereplő lány az Perrie Edwards vagy csak nagyon hasonlít? XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen a főszereplő lány Perrie mivel mostanában nagyon rákattantam a Little Mixre és hát szegény lányt Liammel képzelem el :D szerintem cukik lennének együtt, de mindegy xD

      Törlés
  2. OMG, hát ez nagyon nagy volt, imádtam :D
    Esküszöm olyan volt mintha a Zora helyében lettem volna, kb én is ilyen reakciót csináltam volna! XD az hogy Liam meztelenkedik az már csak hab a tortán ;D
    Nagyon várom a következő részt :33 xoxo

    VálaszTörlés
  3. Szóval....OMG...Liam milyen kis cukii *-* elállt minden szavam...várom a kövit

    VálaszTörlés
  4. OMG!Gyorsan kövit!:-)

    VálaszTörlés
  5. huuuh :D én nagyon jót nevettem ezen a részen, de azért szerintem te is mikor írtad :P
    eskü olvasnák tőled egy ilyen perverz blogot, de persze csak szolídat :D remélem ebben is lesznek még ilyen részek bőven xDDD :D
    siess kérlek a kövivel! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazad van tényleg nevettem xD és ha minden igaz szerintem ebben a töriben lesznek még perverzkedések ;)

      Törlés
  6. Nagyon szuper lett megint *-------* Siess a következővel :)

    VálaszTörlés
  7. "Igazából tizenegy" XDDD sírtam basszus XDD komolyan megfertőztelek a perverzségemmel, azt hiszem több olyan mangát fogok neked mutogatni :DDD XDD hahaha :DD ez a rész isteni, de eddig ez tetszik a legjobban :DD siess a kövivel :3

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  8. Hány részes lesz ez a történeted? Mikor jön a kövi?

    VálaszTörlés
  9. Király ez a történeted

    VálaszTörlés
  10. Gyorsan kövit. Mert ha nem hozod bajok lesznek.;-) :-)

    VálaszTörlés
  11. Lehetnének sokkal hosszabbak a részek.És hozhatnád hamarabb.
    Szuper a történet

    VálaszTörlés
  12. Juj ez valami fantasztikus <3
    A kövi rész lehetne Liam szemszögéből, kiváncsi vagyok, h ő hogy "élte át" ezt a szituációt <3
    Az összes történeted olvastam, de mindig meglepsz. Csak így tovább
    BB:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a kövi az Ő szemszögéből lesz ;) örülök neki ha meg tudlak lepni :P

      Törlés