2015. július 12., vasárnap

Idő...

Először is fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek bele ebbe a bejegyzésbe. Talán az lenne a legjobb ha rögtön a lényegre térek mivel nem szeretném senki idejét pazarolni.
Az van, hogy amit most írok/írtam törtit nagyon elrontottam. Egyszerűen elrontottam úgy ahogy van. Totál sablonos, naiv, gyerekes fejezeteket írtam és ez a stílus már nagyon nem én vagyok. Félre értés ne essék, de az van, hogy egyszerűen már kezdek 'kinőni' ebből a cuki diákok vagyunk, majd történik valami pitiáner ügy, de a végén úgyis egymásba szeretünk és kész a love sztori. Nem gondoltam átt rendesen a dolgokat és hát ez lett belőle. Nem így terveztem ezt az egészet, de mikor erre rájöttem addig már négy fejezet fent volt, Ti pedig eltűntetek.
Őszintén megmondva ez a történetem most inkább Harry- Louis páros felé fókuszált volna. Nem fogom tagadni, hogy az utóbbi időben a szívem jobban kezdett húzni Louis iránt és hát szívesen megpróbálkoztam volna egy Larrys történettel vagy egy LiLo-sal (Liam- Louis) sztorival. De miután a wattpadon elvéreztem egy Larrys történetemmel, na meg facebookon is látom, hogy ki milyen véleménnyel van a meleg témájú törikről inkább úgy döntöttem, hogy a történet a szokásomhoz híven Liam felé fog tornyosulni, és csak említés lesz Larryről. De úgy látszik az előzetes túl sokat elárult mivel rögtön az elején rájött az a pár ember aki kezdte olvasni, hogy Louis titka az lesz, hogy meleg. Így aztán esélyt sem adtam arra, hogy Louis kibontakozzon és inkább bele tettem Gemmát is. És máris elvesztettem a lelkesedésemet a töri iránt, mivel úgy éreztem, hogy megint ugyan azt írom mint eddig mindig, csak egy kicsit megint más változatban. Igen, mert szerintem ez a történetem megint olyan mint a többi diákos, csak más hangzású. De a végét már ígyis kitaláltátok (a komiknál már írtátok, hogy Dana és Liam összejönnek, és ez nem is meglepő) Gyűlölöm azokat a történeteket ahol már az első pár részből tudja az olvasó, hogy mi lesz a vége. Ez nálam már sablonnak nevezett cucc.
Haragszom is most magamra amiért levettem a fejezeteket, de egyszerűen nem megy ez nekem. Napokig szenvedek egy fejezettel és hülység amit kiadok a kezem közül. Unalmas és semmi élvezhető nincs rajta. És ne mondjátok azt, hogy nincs igazam! Látom az oldalmegjelenítéseket, a látogatókat és a komizókat. Kezdelek elveszíteni benneteket, és ez az én hibám mivel egy szarnak nevezhető dolgot nyomok az orrotok alá, ami még nekem sem tetszik.
Így most arra a döntésre jutottam, hogy eltűnök pár hétre ( vagyis jobban mondva megpróbálom helyrehozni magam) Írni akarok és fogok is természetesen, csak az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom Ti milyen témát olvasnátok szívesen ( tini terhesség, meleg sztori, agresszív verekedős, gyerekrablás ) természetesen a téma 1D marad csak nem ilyen gimis love sztoris valami mert ebből már tényleg elegem van ( jó a gimi jó téma, csak nem ilyen nyálasan mint ahogy én kezdtem írni )
Remélem nem haragszotok rám nagyon. Augusztusban ismét találkozunk és remélem addigra megtalálom önmagamat és ha véletlenül egy különös témájú történettel fogok visszatérni, Ti itt lesztek és támogattok ♥

10 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én megértelek, és igazán te tudod, hogy mit szeretnél!
    Őszinte leszek és bevallom, hogy ez a mostani sztori nekem se jött be annyira.. VISZONT!
    Szeretem olvasni a történetediet, írásaidat szóval nem kérdés, hogy a jövőben is az blog olvasók között leszek ;))
    Én tini terhesség vagy valamilyen verekedős történetet szívesen olvasnék.

    VálaszTörlés
  2. Nem haragszom,és várni fogom a visszatérésedet!! <3
    Téma,amit legszívesebben fogadnék:gyerekrablás,tini terhesség :D
    ~M.~

    VálaszTörlés
  3. Szia! Tisztázzuk nem haragszom és teljesen megértelek! Azt kell mondanom hasznosan lesz majd meglátod...Én is ilyenben vagyok jelenleg és szorítok, hogy vissza találj önmagadhoz! Nekem teljesen mindegy a történet stílusa, vagy cselekményei a lényeg élvezhető legyen. Szóval sok sikert, szorítok! ♥♥♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Helloo
    en nagyon szivesen olvasnek tini terhessegrol egybekotve emberrablassal ha erted mire gondolok :)
    Pusziii:Kinga xx :*

    VálaszTörlés
  6. Drága, egyetlen Do-m!
    Szomorú vagyok, hogy abbahagytad, de ha te így találtad jónak, azt hiszem mindenki támogat.
    Egyet értek az előttem szólókkal, én is szívesen olvasnék mondjuk egy tizenhat éves terhes lányról... Igen, azt hiszem ez egy csomó ember megfogna.
    Illetve, volt egy történeted amit szintén leszedtél, még tavaly májusban. Én nagyon szerettem, pedig csak két részt olvastam belőle, hisz annyit raktál fel. Én, személy szerint azt is olvasnám.
    Ez a Louis-os dolog is meghökkentett, ez is jó lett volna. :)
    Szeretettel várom a következő történeted,
    ölellek!

    millió puszi, és bizalommal teli szorítás,
    xx Kayleigh D.

    VálaszTörlés
  7. Sziaa:)
    Hát szóval napok óta vártam az új részt és ma egy kicsit csalódottan olvastam ezt a bejegyzésedet de teljes mértékben meg is értem és tiszteletben tartom a döntésed. Ha valami szerinted nem jó és nem fog menni akkor azt nem kell erőltetni:D
    Várni fogom az új történetedet és én is a tini terhességre szavazok mint egy páran előttem megtették.❤❤❤

    VálaszTörlés
  8. Szerintem mindenki megérti a döntésed, és mindenki egyetért, hogy ha te úgy érzed, idő kell, akkor mi amikor visszatérsz itt leszünk. Nem hinném, hogy amikor bárki elkezdi olvasni a blogot, nem néz utána, hogy mégis hány, vagy milyen töri van fent, ezért én azt mondom, hogy mire visszatérsz, és új sztorival jelentkezel, már mindenki, régi és új olvasók egyaránt, várni fogják, hogy valami nagyot alkoss ismét, és bízva az előzményekben tudják, hogy élvezni fogják, bármi legyen is az alaptéma. ( lehetséges, hogy az előző mondatom kábé a fele értelmetlen, nézd el nekem kérlek) Szerintem a nyáron szerezz ihletet, ésírj arról, ami eszedbe jut, és ne feltétlen arról amit a kommentelők kérnek, mert lehet, hogy az is nyögvenyelősen fog menni.

    Várjuk a visszatértedet, őszinte csodálód, Tami

    VálaszTörlés
  9. Kedves, egyetlen Do-m!

    Az író első sorban magának ír. De gondolom ezt te is tudod :) Így inkább ezt úgy fogom fel, hogy magadnak kérsz időt, amit szintén megértek. Szóval drágám térjünk rá a meleg téma kérdése. Igaz,igaz rosszul vagyok, ha csak meghallom Larry-t vagy meglátom (nem, nem vagyok homofób ezt te tudhatod a legjobban :) ) Írjál nyugodtan meleg párosítást, ha akarod küldök neked olyan történetek amik melegekről szólnak és amin nyáladzom! Vagy amin nem nyáladzom, de eltátom a számat. Csak is olyan jelleggel küldeném, hogy azért legyen némi "ismereted". Ezt ne vedd sértésnek >< Csak mert amit egyszer én is elrontottam egy melegnek szánt történetemben, hogy a fiú túl lányos lett mivel előtte csak lány karakterekkel írtam. És egy fiú nem attól lesz meleg, hogy lányos/lányosan viselkedik. Vannak olyan srácok, akikről ha megtudnád, hogy meleg hanyatt dobnád magad, mert ezt nem gondoltad volna róluk. Kitartást babám!

    Szeretettel: Betti ♥

    VálaszTörlés