2015. július 31., péntek

| Part 3 : - Semmi!

Mivel én olyan aranyosz vagyok, így ma is hoztam friss részt ami olyan kis nyugodtabb lett, de azért mégis + 16 ( vagy inkább +18? ) rész lett :D komizniii



- A Te akaratodat teljesítettem. Most én jövök! - fel sem fogom, hogy mit mond, hála az érzéki csókjának amit a nyakamra nyom. Szája ahol hozzáér a bőrömhoz rögtön felforrósodik, és máris húzom vissza a fejét egy újabb csókra. Belemosolygok, de erre elhúzódik annyira tőlem, hogy tudjon a szemem közé nézni. Orrunk hegye összeér mire cirógatni kezdi. - Szóval élvezted? - kérdezi mire én bólintok jelezve, hogy igen. Ha tehetném elmondanám neki, hogy az összes vele töltött szexet élveztem, de akkor túlságosan elbízná magát, és nem három naponta hallgathattnám azt ahogy különböző lányokat dug, hanem egyenesen minden nap. Nem túlzok ha azt mondom, hogy először mindent rajtam próbál ki. Velem csókolózott először, majd engem kért meg, hogy szopjam le először. Louis nem volt mindig ilyen laza. Inkább gyerekes volt és állandóan a bolondozáson törte az eszét. Aztán apa megmutatta neki az igazi életet. Kezébe nyomott egy pisztolyt és ráparancsolt, hogy ölje meg az egyik ügyfelét. Louis tizennyolc volt, és a nevelőapja azt kérte tőle, hogy öljön, ugyanis ha nem tette volna akkor rá is ugyanaz a sors várt volna. És akkor a vidám fiú egy csapásra eltűnt. Az életetet egy harcnak fogta fel amit csak akkor élhet túl ha azt csinálja amit az apám. - Most pedig szépen bemész a fürdőszobába és lemosod magadról a vért ugyanis eléggé gusztustalan arra gondolni, hogy egy olyan csajjal szexeltem, akinek a bőrén még ott van az előző áldozatának a maradványa. - húzza el a száját és a karomra mutat. Rögtön odakapom a fejem és én is meglátom, hogy pár csepp vér szétvan folyva a bőrömön. Biztos akkor kaptam Georgeből mikor az lefordult az ágyról ernyedten.
Louis áttfordul a másik felére majd ülőhelyzetbe tornássza magát és már csak a csupasz hátát látom. Lehajol, gondolom, hogy tudja összeszedni a ruháit. Először az alsógatyáját kapja magára, majd a farmerját. Próbál úgy tenni mintha az előző órában semmi nem történt volna kettőnk között. Mindig ezt csinálja. Oké, tudom, hogy sohasincs semmi jelentősége, de legalább egy utolsó búcsúcsókot adhatna vagy valami.
A csók gondolatától megint rosszaszágok lepik el az agyam. Énis felülök, majd mit sem törődve vele, hogy még mindig pucér vagyok, hátulról áttkarolom Louis meztelen hátát. A pólóját leteszi az ölébe és nem mozdul többé. Előre bámul, miköben én a tarkóját puszilgatom. Meg sem állok az arcáig, majd a fejemet egy kicsit oldalra fordítom, hogy szám pontosan felé legyen. Látom, hogy mosolyog.
- Egyedül unalmas zuhanyozni. - suttogom és megpuszilom a kissé borostás arcát. Jobb kezemet elemelem a derekától amit rögtön a hajába vezetem és húzogatni kezdem a tincseit.
- Nem volt elég az előbbi kis akciónk? - kérdezi és megfordítja annyira a fejét, hogy tudjon rám nézni.
- Csak zuhanyozni akarok, nem pedig szexelni! - mondom tetetett sértődéssel és rögtön elhúzódom Tőle. Kezeimet összekulcsolom a mellettem alatt, és rögtön észreveszem, hogy Louis a még mindig csupsz testemet bámulja.
- Te ha meglátsz engem meztelenül rögtön rámveted magad. - válaszolja szemrehányóan, de azért a szája sarkában ott van egy apró bujkáló mosoly.
- Te pedig élvezed. - és egy apró csókot lehelek a szája sarkába.
- Ugye tudod, hogy nálad akaratosabb nővel még nem találkoztam?
- Pedig most nem is kényszerítettelek. - vonom meg a vállam pimaszul és a takaróért nyúlok, hogy tudjam körbetekerni magam vele. Mikor kész leszek, nagy nehézségek árán, de sikerül kimásznom az ágyból, majd mikor biztos talaj van a lábam alatt, Louis csuklójára bilincselem az ujjaimat és elkezdem felfele húzni az ágyról. Először nem akarja, de aztán beadja a derkát és feláll. Hirtelen csapásként ér és majdnem hátra zuhanok, de szerencsére elkapja a derekam és maga felé húz, majd szája tökéletesen az ajkaimon landol. És most még csak nem is én akartam csókolózni.
Kezeit erősen a derekamra csúsztatja, majd úgy indulunk meg a fürdőszobába. Benyom a zuhany alá majd megindítja a vizet és ki akar menni, de visszahúzom. Tenyereimet az arcára vezetem, Ő pedig megérinti azokat a kezeivel és csak nézünk egymás szemébe. Valamit mondani akar, csak nem tudja, hogy hogyan kezdjen bele.
- Apának mit akarsz elmondani az este történéseiből? - kérdezi meg végül csendesen. A zuhany csobogásán kívül nincs más zajforrás. Apa. Tuti mindenről tudni fog, csak arról nem, hogy mit csináltunk már megint Louis-val.
- Tudod, hogy soha nem árulnám el neki, hogy mi van közöttünk. - sütöm le a szemeimet, majd hajtom le egy picit a fejem, aminek következtében a hajam az arcomba landol. Rögtön elkezdem kiseperni onnan.
- De hát Perrie, közöttünk nincs semmi! - Louis hangja erélyes és magabiztos. Arcizmai megfeszülnek pedig csak átfutott az agyán, hogy egy nővel kapcsolatban kellene élnie. Más lány ezért a beszólásáért már rég felpofozta volna. Engem azonban nem zavar, ugyanis én is ugyan így reagáltam volna a helyében. Mégis mi lehetne közöttünk azon kívül, hogy Ő a csicskám? Jó ez durva megfogalmazás volt. Helyesebben Ő a társam, aki mindig mellettem van és segít ha én valamit elcseszem. - Párszor dugunk és ennyi.
- Louis félre értettél! - vágom rá, majd megfordulok és elzárom a vizet. Hajából patakokpan folyik le a víz, de nem zavarja. Még csak nem is pislog, úgy várja a magyarázatomat. Nem foglalkozom a pillantásával. Nyugodtan kisétálok a fülkéből, majd magam köré tekerem a törölközőmet és elkezdem a hajamat fésülni, végül pedig neki is dobok egy törölközőt amit el is kap. Elkezdi a haját törölgetni, de azért felém sétál. - Apámnak tényleg mindent elmondok, de eszembe sem jutna elmondani neki, hogy néha napján mennyire jó veled kefélni. Hidd el nem téged nyírna ki, hanem engem, amiért ezt teszem veled. Pont úgy ahogy én, Ő is utálja ha valaki kihasználja a másik félt. - apám lehet, hogy a világ legnagyobb maffia vezére, de hűséges a családjához. Soha nem csalta meg anyát. Még csak a szülinapjáról, vagy a házassági évfordulójukról sem feledkezett el. Lehet, hogy hónapokig nem látjuk, de a fontosabb ünnepekkor mindig együtt van a család.
- Büszke lesz Rád, ha megtudja, hogy az elmúlt pár hónapban mennyi embert nyírtál ki. - löki meg játékosan a vállam.
- Igen, mert Oroszországban biztos azzal foglalkozik, hogy a lányának hányszor borult el az agya. - nevetek fel kínosan.
- Csak véded magad, és jól teszed. Így soha senki nem fog tudni csalódást okozni, vagy pedig összetörni a szíved - nem ellenkezek ahogy magához húz és fejét a vállamon pihenteti.
Nem ölelem vissza. Csak magam elé meredve bámulok a semmibe. Összetörni a szívem? Az rosszabb dolog lehet mint az, hogy tizennégy éves koromban megerőszakoltak? Nem tudom azt, hogy milyen veszekedni egy személlyel akivel napi szinten együtt vagy. Nem tudom, hogy milyen az mikor csalódott leszel mert a barátodnak nem tetszik a ruha amit pont a számára vettél. Az ilyenekről én csak olvastam, vagy filmekben láttam. Szerintem a való életben nem is létezik olyan, hogy szerelem. A párok csak kényszerből vannak együtt.
- Ahhoz, hogy valaki összetörje a szívem, először szerelembe kellene esnem. - húzom el a számat és máris borzongás fut végig a testemen.
Szerelem, még kimondani is szörnyű.
- Amikor ennyire esetlen vagy, annyira baszható a kisugárzásod - kezdi el simogatni a hajam. Felnevetek a mondatán és a kék szemeibe bámulok. Mindig csak a szex. Azonban mikor ennyire hivogató, kicsit sem tudok ellenállni neki. Megnyálazza a száját. Tenyeremet a csupasz tenyerére csúsztatom, majd akkor tudatosul bennem, hogy teste még mindig vizes. Egy pimasz mosoly vut végig a számon és kissé meghajolok, de csak pont annyira, hogy leérjek a hasáig. Nyelvemet kidugom és végignyalok a hasán. Az összes vízcsíkot lenyalom, majd elkezdem felfelé araszolni. A mellbimbóira nyomok egy puszit, majd a mellkasán lévő tetoválásokat is megnyalom. - Jó, ismét elérted, hogy beinduljak! Komolyan, muszáj neked mindig ennyire felizgatnod? - válaszolni nemtudok, ugyanis erőteljesen a falhoz nyom és vadul megcsókol. Kezeimet a hajába vezetem és megtépem. Ő addigra az alsó ajkamat harapja és szívja. Felnyögök, de nem ad időt arra, hogy rászóljak. A számról rátér a nyakamra. Pontosabban azt a helyet keresi ahol a bőröm a legérzékenyebb. Tudja, hogy a fülem alatti pont az, így rögtön a fogai közé fogja a bőrt majd szívni kezdi. Akaratom ellenére felnyögöm egyik lábammal pedig áttkulcsolom a combját. Az egyik perceben még a hideg falat érzem, a másik percben pedig már a mosdó szélén ülök. Egyik tenyerét a mellkasomra nyomja majd gyengéden megtol, hogy tökéletesen eltudja érni a melleimet. Mint egy éhező, úgy kapja be a mellbimbómat, de közben a szemem közé néz. Az élvezettől elvigyorodom és a haját tépem. Nem is foglalkozom az ujjaival, amikkel az alsó féltájon barangol. De aztán megáll és elmosolyodik. - Kis Tommonak ürítésre van szüksége. - magyarázza és úgy néz rám mintha engedélyt kellene kapnia. Ezt bírom benne. Mindenből hülyeséget csinál.
- Akkor hajrá! - mondom türelmetlenül. Louis a mosdó melletti fiúkba nyúl amiből előhúz egy kotont és a kezembe nyomja, hogy könyörüljek meg rajta. Szemforgatva, de megcsinálom. Nem hiszem el, hogy ennyire kényelmes! Bassza meg, más pasi felhúzza magának. Kezeit a derekamra teszi és ismét szenvedélyesen megcsókol. Én belefeledkezem a csókunkba, Ő pedig a combomat cirógatja. Lábaim szétnyílnak, neki pedig ezzel tökéletes bejutást biztosítok. A gyönyör rögtön úrra lesz rajtam ahogy tövig belém hatol. A testem egy kiéhezett picsa módjára csúszik előrrébb majd hagyom, hogy Louis húzzon még közelebb magához. Kezeimmel a vállát karolom átt, az Ő feje pedig az égnek mered. Kényelmetlen pozíció, de számára mégis elég annyira, hogy belém tudjon élvezni. Nem mond semmit, úgy ahogy én sem. Ahhoz, hogy egy jót tudjunk szexelni érzelmek kellenénkek.
De mi van az érzésekkel? Számunkra tényleg az van megírva, hogy nem lehetünk szerelmesek?

10 megjegyzés:

  1. Hat ez mesteri.
    Imadom. Es kozben a DMD-t halgatom. A legjobb.
    Siess a kovivel.
    Ui. Imadom Mar most a Pezz Tommo parost

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úristen, amióta kijött én folyamatosan azt hallgatom :DDDDD imádoooom

      Törlés
  2. Waooo :P
    Komolyan mondom h tetszik ez a sztori ;) :D
    Rohadtul várom a kövit!

    VálaszTörlés
  3. Nem tudok mit írni. Szavakat nem találok.
    Imádom, és siess a kövivel, mert megőrülök.
    Puszi Enci xxx. ❤

    VálaszTörlés
  4. Hozd hamar a kövit,mert nem bírom már kivárni :P :D
    So good :D

    VálaszTörlés
  5. Aztakurvajóbüdöscsokispuding!*----*
    Na jó emberek, kész vége! Kihaltam!
    Ágyő mindenki! Azért majd gyertek el a temetésemre!
    Úristen!
    Siess a kövivel!^^
    Ui.Mikorra várható Liam? Mármint a sztoriban. Bár nekem a való életben is megfelel!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem már a köviben benne lesz ;) őszintén nem tudom pontosan mivel spontán írom :DDDD

      Törlés