2015. október 4., vasárnap

| Part 19 : - Válasz |

Helllóó!! Mivel tegnap elég sok komit kaptam, így úgy döntöttem ma is megleplek titeket egy új résszel :D remélem örültök és megint kapok sok - sok komit :3 




- Szóval mióta is vagytok együtt pontosan? - tudjátok, hogy mi a ciki? Mikor egy asztalnál ültök, ahol körülbelül tizenöt ember vesz körül, és mindenki téged meg az állítólagos barátodat kérdezgeti. A barátodat akihez körülbelül annyi közöd van mint egy náthához. Jó, hogy már a tányérotokba nem esnek bele. Az összes mozdulatot nézik. Mikor véletlenül hozzásimulsz a melletted ülő férfihoz, sóhajtoznak. Mikor összemosolyogtak, elérzékenyülten szipogni kezdenek.
Utálom a családomat! Ezen nincs mit szépíteni.
A hír a birtokon az érkezésünk után futótűzként terjedt, majd fél órájára rá mindenki megakarta pillanatani a kis Perrie udvarlóját. Ez a családban nagyon nagy számnak számít mivel egészen idáig én voltam az egyetlen aki még egy fiúját sem mutatta be nekik. Így most mindenkit az érdekel, hogy miért pont Liam lett a szívem választottja. Sajnálom Őt, mindenki kérdésekkel bombázza, sokszor azt sem tudja, hogy kihez beszéljen. Az azonban biztos, hogy imádják, Louis nagy bánatára.
Az aktuális kérdés az, hogy mióta is vagyunk együtt. Na igen, ez az a kérdés amit elfelejtettünk megbeszélni. Liam felém fordul, de a mosoly nem tűnik el az arcáról, én mégis látom a szemeiben lévő félelmet. Fél válaszolni a kérdésre, mivel tudja, hogy az én engedélyem nélkül semmit nem mondhat. Egy rossz szó, a sokkoló nyakőrv pedig életre kel. Tudja, hogy nem érdekelne ha a család előtt kellene Őt megsokkolnom. Így természetesen megint rám hárul a feladat, hogy hazudjak.
- Tizenegy hónapja. - válaszolom a velem szembe ülő lánynak. Szőke haját ahogy hátra dobja, önmagam jut eszembe. Nem hiába szokták ránk mondani, hogy olyanok vagyunk mint az ikrek. Történetesen a drága unokatesóm örülne is neki ha ez így lenne. Paris kiskorától kezdve engem próbált utánozni. Felnézett rám, csak azért mert a suliban engem mindenki tisztelt, miközben Őt meg nem. Egy évig laktunk a birtokon a nagyinál, de akkor az összes unokatesómmal egy suliba kellett járnom. Borzalmas volt. Lényegében akkor ismertem ki az egész családot. Ne higyjétek azt, hogy szeretetből töltik a nagyi szülinapját minden évben együtt. Csak azért van ez a nagy műsor mert tudják, hogy a nagyi képes akárkit kihúzni az örökségéből. És köztudott tény, hogy a nagyi rengetek mindent fog a családra hagyni.
- Hogy bírod ilyen hosszú ideig mellette? - London pontosan Liam szeme közé néz. A fiú meghökken az arcizmai pedig megfeszülnek. Rám akarna nézni, de nem mer mivel London árgus szemekkel figyeli. Erre a kérdésre csakis Ő válaszolhat. Jobb kezemet feltűnőmentesen lecsúsztatom az asztal alá, majd enyhén megcsípem Liam combját és ezzel próbálom figyelmeztetni, hogy gondolja meg mit mond.
London vár és unalmában megnyálazza a rózsaszínre kifestett száját, azonban az én szememet nem veri átt. A foga vége egy picit rúzsos lett, de persze az olyanok mint Liam, - akinek a szemei majd kipotyognak a lány látványától, - nem veszik észre.
Ebben a családban mindenki irigykedik mindenkire. Apámnak két húga volt akik történetesen pont ikrek lettek. Alice és Kelly néni. Egész életükben versengtek. Versengtek azon, hogy kinek lesz először esküvője. Kelly győzött, de mégis Alicenek lett előbb gyerek, vagyis Paris. Igen, azért lett ez az unokatesóm neve mivel Alice ott esett teherbe. Rá fél évire Kelly is terhes lett és, hogy ne maradjon le az egyedi nevekkel, a kislányát Londonnak nevezte el, mivel állítása szerint élete legboldogabb éveit töltötte a Brit fővárosban mikor oda járt főiskolába. Kelly ezután mégegysz teherbe esett, ezúttal egy fiúval aki a Francisco nevet kapta, miután a férjével San Franciscoban ismerkedtek meg. Kelly, Paris után pár évvel megint terhes lett, de szegény Verona apukáját senki nem ismeri.
És ne mond azt, hogy mekkora elbaszott család az enyém. Az Edwardsok közül az én nevem az egy normális, - már amennyire lehet a nevemet normálisnak mondani.
- Ezzel most mire célzol? - kérdez vissza Liam és nagy nehezen sikerül elvonnia a tekintetét London dekoltázsáról. Remélem azért bámulta olyan sokáig mivel közben azon gondolkozott, hogy vajon a csaj melltartója is rózsaszín e. A válaszom erre igen. London egész ruhatára rózsaszín. Még a szőke hajában is éktelenkedik egy rózsaszín tincs. A sminke is rózsaszín. Néha rossz ránézni. Talán ez miatt bámulta Liam annyira, mivel hozzá kellett szoknia a sok rózsaszínhez. Másért miért nézte volna?
- Te vagy az első srác akit az unokatesóm bemutat a családnak. Huszonkét éves, de soha senkit nem mutatott be nekünk egészen a mai napig. - világosítja fel London, de tekintete még mindig Liam arcán van. Ehhez még az is párosul, hogy az ujjaira kezdi el csavargatni a szőke tincseit. Mint egy kurva. Liam kezeit a comjaira vezeti majd elkezdi dörzsölni a nadrágját. Ideges.
Azt elfelejtettem mondani, hogy a családom mennyire imád lúzernek beállítani. Itt senkit nem érdekel, hogy én vagy Perrie Edwards. Ez nem New York ahol rettegnek tőlem és mindenki a lábam előtt hever. Ezek az emberek a múltam ismerik ahol még sebezhető voltam és hülye.
- Most komolyan mit szeretsz benne? - száll be a faggatózásba Verona is. Ez a szaros mégcsak tizennyolc éves sincs, de mindenki büszke rá, hogy egy harmincas éveiben járó alak felcsinálta. Kit érdekel, hogy terhes? A lényeg az, hogy a pasinak egy építkezési vállalata van. - Bocsi a kellemetlen kérdésért, csak tudod a családban mindenki tudja, hogy Perrievel mindent lehet csinálni, csak szeretni nem. - a gúnyos szavakhoz még egy kis kuncogás is párosul.
Magam elé meredek és nem merek oldalra fordulni ugyanis akkor szembe kellene néznem Liammel. Azzal a Liammel aki úgy tudja, hogy szívtelen vagyok és sebezhetetlen. Az ő szemében eddig egy kemény nő voltam, akit nem lehetett bántani. Most mégis elgyengülten ülök mellette, szégyenkezve.
Kezem elhúzom Liam comjáról, majd ernyedten lóg le a testem mellé. Válaszoljon erre amit akar, engem nem érdekel. Meglepetésként ér mikor puha kezet érzek meg a bőrömön. Lenézek és meglátom Liam kezét amivel gyengéden szorítja meg a kezem. Ezt meg miért csinálja? Mintha biztatni akarna.
- Verona! - sziszegi Kelly a lánya nevét komoran és küld felém egy sajnálkozó pillantást.
- Most mi van? Ne mondjátok az, hogy nektek nem furcsa ez a szituáció. Perrie egy sráccal. Egy sráccal aki normálisnak tűnik. Itt valami nagyon nincs rendben. - Verona hátradől a székében majd elkezd fújtatni. Kezeit a növekvő pocakjára teszi és símogatni kezdi. Az a gyerek rólam soha nem fog hallani.
Lőjetek le. Liamet csak én sértegethetem. Erre ez a kis picsa azt mondja rá, hogy nem normális.
Az arcom ég a szégyentől. Alsó ajkamat harapdálom és úgy várom, hogy Liam mondjon valamit. És azt is tudom, hogy mit fog mondani. Az igazat, vagyis azt, hogy Ő semmit nem szeret bennem, mivel valójában nem is vagyunk együtt. És erre a kérdésre én is ezt mondanám. Az emberek nem nagyon tudnak hazudni az érzéseikről. Liamtől sem várom ezt, hogy erre mondjon valamit.
- Fogalmam sincs, hogy Ti milyen Perriet ismertek, de az én Pezzemben egy csomó szerethetni való dolog van - kis híján lefejelem az asztalt, de szerencsére az tart magamnál, hogy Liam erőssen szorítsa a kezemet. Félve felé fordulok, Ő pedig titkon rám kacsint. Óh, elfelejtettem, hogy mekkora színésszel van dolgom. Mégsem vagyok elveszve. Liam egy naiv srác, aki keresi az igaz szerelmet. Gondolom egy csomó nyálas filmet végig nézett, és azokról rengeteg cuki dolgot tanult. Mint például azt, hogy milyen szerethetni való dolog lehet egy barátnőben.
- Valóban? - vonja fel az egyik szemöldökét Paris, Liam pedig határozottan bólint. Csak arra ne kérdezzenek rá, hogy mi bennem annyira szeretni való. - Na és mi? - baszki! Hatalmasat nyelek és nagy szemekkel bámulom a töprengő fiút. Áh, kicsit sem látszik rajta, hogy milyen keményen gondolkozik. Elvesztem.
- Láttátok már piszkálni az orrát? - szólal meg Liam és végignéz az asztalnál összegyűlteken. A család nagy része, nem is reagál a fiú kérdésére. Szoktam piszkálni az orrom? - Akkor olyan mint egy kiskutya. És még az milyen aranyos ahogy összevan gömbölyödve egy fotelben, majd elkezdi az orrát piszkálni. - Ő látott már így? A fotel a szobában van ahonnan Őt szoktam figyelni. Talán mikor unatkoztam elkezdhettem az orrom piszkálni. De biztos, hogy soha nem gondolt aranyosnak. Csak most játssza meg magát.
- Tényleg! Akkor még a kezét is úgy tartja mint egy kutya. - kezd el helyeslően bólogatni Louis az asztal végéből, majd be is mutatja azt, hogy mire gondol. A kezét meghajta és úgy tartja mint egy pitiző kiskutya, ráadásképpen még egy picit a nyelvét is kidugja oldalra. Nem csoda, hogy a nagyi reménytelenül elkezdi a homlokát símogatni. Louis mindig rosszkor szólal meg. - Igen, aranyos. - csúszik le végül a székén, és többé nem szólal meg. Majd mindenki újra rám és Liamre pillant.
- Vagy ott van mikor az alsó ajkát harapdálja idegességében - néz rám majd tekintete a vörös ajkaimon pihen meg. Csak nézi és úgy kezd el ismét beszélni. - Olyankor mindig meg akarom csókolni, mivel annyira hívogató a látvány. - ezt tuti nem gondolta komolyan, még akkor sem ha úgy néz ki mint aki komolyan gondolta. Ha annyira megakart volna csókolni már rég megtette volna. De eddig mindig én voltam az aki kényszerrel csókoltam meg Őt.
- Annyira összeilletek! - mondja elérzékenyülve Alice majd szipogni kezd ahogy végignéz rajtunk. Automatikusan döntöm a fejem Liam vállához, miközben a fiú felhúzza az asztal alól az összekulcsolt kezeinket. Alice néni szemei pedig megakad a kezünkön. Elfehéredik és feláll a székről. - Mi az ott az ujjadon kedvesem? - biccent a kezemre és riadtan én is oda kapom a fejem. Az ujjamon az a gyűrű van, amit Liam volt menyasszonya dobott hozzám. Vagyis egy jeggyűrű. És a család összes tagja azt nézi, miközben én egy fiúval vagyok aki elméletileg életem nagy szereleme. Ó ne.
Kelly néni az aki megindul felém, utána pedig a nagyi koslat. Kelly elkapja a kezem és maga felé húzza, hogy jöbban szemügyre tudja venni a gyűrűt.
- Ez egy eljegyzési gyűrű. - jelenti ki határozottan, és hirtelen mindenki körém áll. Majd egyszerre kezdik el bámulni Liamet is. - Szóval ezért akartad olyan hirtelen bemutatni az udvarlódat - kezd el csacsogni tovább. Gyorsan szedem a levegőt, és tanácstalanul nézek össze Liammel. A gyűrű nem volt tervben. Elfelejtettem levenni az ujjamról. - Vagyis pontosabban a vőlegényedet. - kényszerből elmosolyodom mivel mást nem tudok jelenleg kezdeni magammal.
- Az apád mit szólt hozzá? - kérdezi nagyi, majd gratuláció képpen megveregeti Liam hátát. - Hallottam, hogy Oroszországban mekkora bizniszt kötött egy maffia csoportal. Talán pár hónap múlva, már az oroszoknál is Ő lesz a legnagyobb maffia vezető. - és ez az a pillanat mikor Liamnek minden világossá válik. Elengedi a kezem, és sokkolva bámul rám. Választ kapott a kérdéseire amiket a repülőgépen tett fel a pénzel kapcsolatban. Erről nagyon nem kellene tudnia. Ha apám megtudja, hogy egy senki tudja a család nagy titkát, Liamet megöli, ugyanis nem tartozik hozzánk. Látszik rajta, hogy elege van és kicsit sem akar tovább itt lenni. El kell őt innen vinnem az asztaltól és meg kell magyaráznom neki pár dolgot. Ma bizonyított, hisz segített, szóval talán egy picit meg lehet benne bízni. - Gondolom repdesett a boldogságtól miután megtudta. Nagy szó nála ha valakit beenged a családba. És ezek szerint , téged megkedvelt. Máskülönben nem engedte volna meg, hogy eljegyezd a lányát. - magyarázza tovább hevesen. Ez az a pillanat mikor megfogom Liam csuklóját és felhúzom a székről majd elnézést kérek és kijelentem, hogy megyünk aludni...

13 megjegyzés:

  1. TUDOD MILYEN ÉRZÉS AZ EGYSZERRE SZERETNI ÉS GYŰLÖLNI VALAKIT?!
    SZERETLEK MERT RÉÉÉÉÉÉSZ. DE GYŰLÖLLEK MERT MEGINT KÍNZOL. MIT VÉTETTEM ELLENED?!
    JÁÁÁÁJ PEZZITA SZARBAN VAAAAAAAAN WIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIII :3 XD
    KÖNYÖRGÖK SIEEEEEEEEEEEEEEEEESS
    Madelyn x

    VálaszTörlés
  2. Liam édes volt, amikor Perrieről beszélt :))))
    Kíváncsi vagyok h jönnek majd ki ebből az eljegyzős ügyből xD
    Jó kis család ... Paris, London, Fransisco, Verona :D
    Neked aztán van ihleted!
    Rohadt jó lett, mihamarabbi folytatást szeretnék! :D ;)
    ~Hannah~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ehhez nem kell nagy ihlet :D egyszerűen csak leírtam azokat a városokat amiket imádok XD meg aztán mindig is szerettem volna ilyen nevezetű szereplőket :P

      Törlés
  3. Nee xd. Ugye most csak szórakozol? Sajnálom, hogy csak most kommentelek, de a lényeg, hogy itt vagyok.
    Szóval..mi ez a rendszer vagy minek nevezem? Mikro a neveket mondat, hát én nagyon nevettem, mondom nee :D aztán ott volt mikor Liam Pezzről beszélt, meg mikor megfogta a kezét!! Az nagyon aranyos volt!
    De aztán szóba jött a maffia...Hát, kíváncsi leszek, hogy Liam mennyire akad ki...hmm :D
    Siess, itt leszek!
    Puszi xxx. Enci ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miféle rendszer? itt kérlek szépen soha nem volt rendszer XD
      a kövi részben kiderül ;)

      Törlés
  4. Nagyon jó lett, siess a kövivel

    VálaszTörlés
  5. Szia! Nemrég találtam rá a blogodra nagyon jó, légyszíves siess a folytatással.

    VálaszTörlés
  6. Wháó *O* Nem jutottam szóhoz xD Siess nagyon xxx

    VálaszTörlés
  7. Mikor lesz kövi?

    VálaszTörlés