2015. október 24., szombat

| Part 22 : - Minden a régi


Hellóóó!!! Ezért az ötletért szeretnék köszönetet mondani az Until it's Gone írójának :3 lényegében ez a fejezet az Ő érdeme én csak megírtam :D Szóval még egyszer köszi...És a szünet miatt gyakrabban fognak érkezni a részek, ha aktívak lesztek ;)  szóval komizniii





| PERRIE | 

- Te meg mi a faszt csinálsz? - pár pillanat mire leesik, hogy Liam mit is csinál. Húz magához, ölelni próbál, fejét a vállamon pihenteti meg, miközben a hátamat simogatja. A szuszogását a nyakamon érzem. Tudom most azt kellene mondanom, hogy mennyire jó érzés. De sajna nem ezt érzem. Sőt, szó szerint undorodok a közelségétől. Engem nem kell ölelgetni. Egyáltalán miért csinálja? Talán azért, hogy ne bántsam? Ó, azzal elkésett. Az a baj, hogy az elmúlt pár napban eléggé elnéző voltam vele. Először jött az allergia amibe azt hittem, hogy belehal. Őszintén tényleg féltem, de nem attól, hogy meghal hanem attól, hogy korházba kell vinni és ott kiderül, hogy fogva tartom. Aztán jött a kiruccanás a nagyihoz, ahol elkellett hitetni a családdal, hogy együtt vagyunk, ezért nem csinálhattam úgy mint aki utálja őt, így úgy kellett tennem mintha tényleg kedvelném. Ő pedig azt hiszem el is hitte, hogy tényleg kedvelem. De ez hülyeség. Én soha nem tudnám Őt megkedvelni.  Jó a maga módján tényleg kedves srác, de semmi több. Amúgy is az aranyossága most már nem elég.
Ellenem szegült. Ráadásul az unokatesvéremmel csókolózott! Óh, szó sincs itt féltékenységről. Itt arról van szó, hogy túl sokat tud mivel London pofázott, Liam pedig végig hallgatta.
Az adrenalin növekszik bennem, a szemeim villámokat szórnak és mikor meghallom London nyávogását a padlóról, a szörnyeteg újra előrör belőlem. Nem érdekel az, hogy a nagyinál vagyunk. Nem érdekel az, hogy a család meghallhatja vagy megláthatja, hogy mit csinálok. Nem érdekel az, hogy Liam pár napja majdnem meghalt. Nem érdekel semmi vele kapcsolatban. Fájdalmat akarok okozni neki. Azt akarom, hogy megint rettegjen tőlem pont úgy mint pár napja.
Kibújok a karja közül majd kezeimet a mellkasára nyomom és kicsit sem kedvesen lököm meg. Nem számít rá, így hirtelen éri a támadás aminek következtében a padlón terül szét. Felszisszen ahogy landol és hallom ahogy a feje koppan. Fájdalmában lecsukja a szemeit, de mikor képes újra kinyitni értetlenül pislog felém. Mintha össze lenne zavarodva. Komolyan elhitte azt, hogy a barátja akarok lenni. Ettől a gondolattól pedig hányhatnékom támad. Nem csoda, hogy mikor elindulok London felé, véletlenül rálépek Liam csuklójára. A tűsarkúm sarka rögtön a vékonyka bőrébe fúródik, Ő pedig erőteljesen felordít. Ha valaki megkérdezi, hogy mi volt ez az ordítás majd azt mondom, hogy Liam túl hangos szex közben.
Ahogy elmegyek mellette látom, hogy csuklójából folyik a vér, Ő pedig az épp kezével próbál segíteni a másik kezén. Szerencsére nem sok sikerrel. Szólni nem mer, amit nem is bánok. Mikor kecsesen kikerülöm Londonra nézek.  Az üvegszilánkok között fekszik és most valahogy nem néz ki gyönyörűen. Inkább úgy néz ki mint aki összeverekedett egy macskával.
Fölé állok, majd kezeimet a csípőmre teszem és úgy nézek le rá. Reszketve néz vissza rám. Elmosolyodom, majd lehajolok és ujjaimat a szőke hajába vezetem. Nyeríteni kezd, de csak jobban szorítom a haját majd felfelé húzom, majd elkezdem kifele húzni a szobából. Áttlépem a küszöböt az ernyedt testét pedig egyenesen a folyosói szőnyegre lököm. Ahogy kiveszem ujjaimat a hajából boldogság önt el mikor egy csomó szőke tincset vélek felfedezni az ujjaim között.
- Ha mersz valakinek szólni az előbbi kis incidensről, esküszöm leborotválom a fejed, a ruháidat pedig felgyújtom - hajolok le majd végig simítok a haján. Csak bámul vissza rám, mint aki nem értette meg, hogy mit is mondtam. London imádja a haját és a ruháit. Egyszer már bele nyírtam a hajába egy ollóval miközben evett, én pedig mögötte ültem. A ruháit pedig egyszer áttszíneztem feketére. Szóval simán képes lennék leborotválni a haját miközben alszik, úgy ahogy a ruháit is képes lennék elégetni. Micsoda pillanat lenne! - Tudod, hogy képes vagyok megcsinálni! - figyelmeztetem és megtépem a haját. Erre a kijelentésemre azonban már elkezd hevesen bólogatni, hogy megértette. Én is bólintok és felállok mellőle. Éppenhogy csak megfordulok, hallom ahogy megköszörüli a torkát.
- Őrült vagy. - jegyzi meg halkan London. Lelassítva fordulok vissza és nézek le rá, miközben egyik szemöldököm a homlokomig ugrik.
- Mit mondtál Rám? - indulok meg felé lassan. London nyekken és szaporán szedi a levegőt. Nem elég, hogy pofázik, de még be is szól. A helyében inkább kussban lennék.
- Semmit! - válaszolja gyorsan, de már késő. Jobb lábamat felemelem és egyenesen az arcába nyomom. A nagy csöndnek hála még azt is van szerencsém hallani ahogy roppanik egy csontja. Mikor elveszem a lábam az arcáról, borzadva látom, hogy a cipőm tiszta vér, úgy ahogy az arca is. Az orra eléggé furcsa pozícióban pihen az arcán. Undorodva törlöm meg a cipőm talpát a hasába, majd végleg magára hagyom. Tőle most már nem kell félnem. Soha többet nem fog pofázni senkinek.
Egy kipipálva, viszont van még egy köcsög akinek el kell magyaráznom ismét, hogy hol a helye.
Liam pontosan ugyan úgy a padlón fekszik ahogy pár perce hagytam. Amint meghallja, hogy nyitódik az ajtó rögtön oda fordul, de ezzel egy időben el is fehéredik.
Dühösen indulok meg felé, lehajolok az ujjaimat pedig a nyaka köré tekerem. A lehető legerősebben szorítom és ezt az is bizonyítja, hogy alig pár másodperc múlva már hörögni kezd. A nyakánál fogva húzom fel a padlóról, majd lököm le az ágyra. Ahogy landol az ágy úgy nyikordul meg alatt. Ujjaimat leveszem a nyakáról, Ő pedig rögtön símogatni kezdi hátha ez segít abban, hogy újra normálisan tudjon levegőt venni. Látom, hogy beszélni akarna, de nem tud mivel nem kap még mindig levegőt.
Az egyik bőröndömhöz lépek majd gyorsan keresgélni kezdek benne. Végül meg is találom a már jól ismert szíjakat. De a szíjak mellé párosul egy másik tárgy is amit jelenleg még csak a zsebembe csúsztatok. Sietős léptekkel indulok meg vissza az ágyhoz. Kezét elkapom a nyakától, majd rákötöm a szíjat és annak a végét pedig az ágy széléhez csomózom. Liam ellenkezni próbál a másik szabad kezével aminek következtében a kezem meglendül és levágok neki egy pofont. Rögtön abbahagyja a ficánkolást, én pedig kihasználom az alkalmat és a másik szabad kezét is az ágyhoz kötöm. Elvigyorodom ahogy a szíjakat nézi. Szemei csillognak, miközben azon gondolkozik, hogy merjen e megszólalni. Nem adok rá neki időt. Mikor látom, hogy a száját már szólásra nyitná letámadom az ajkait. A helyzet még mindig ugyan az. Nem csókol vissza, és próbálja elhúzni a fejét. Reménytelenül felsóhajtok és hegyé mászok. Fenekem pontosan az ágyékán pihen meg, egyik kezemmel pedig a haját piszkálom míg a másikkal a száját próbálom szétnyitni.
- Tudod most megint nagyon dühös vagyok rád - elhúzódom a szájától és az arcát kezdem el beborítani puszikkal, majd áttérek a nyakára.
- Perrie esküszöm sajnálok mindent...kérlek...- minden egyes csókom után megremeg.
- Túl sok mindent tusz, amit nem lenne szabad. - lágyan megszívom a füle alatti vékonyka bőrt. Felszisszen és próbálja úgy tartani a fejét, hogy én ne férjek oda. A fejéhez nyúlok majd erőteljesen fordítom oldalra, hogy tudjak oda férni a füléhez. - Akár kinek elmondhatod, és tudom, hogy el is fogod mondani. - a fülcimpáját kapom be és azt szívom meg.
- Eszembe sincs. Megbízhatsz bennem. - mondja hevesen. Felnevetek.
- Senkiben nem bízok. Pláne nem benned. - tenyeremet az arcára csúsztatom és erőteljesen megpaskolom. - Muszáj lesz elfelejtetnem veled...- és azzal lassan elkezdek lefelé csúszni a testén, majd a derekánál állok meg. Ujjaimmal egy határozott mozdulattal gombolom ki a nadrágja gomját, és húzom le a cipzárját.
- Azt hittem, hogy jól kijövünk! Azt hittem, hogy már nem utálsz! - néz rám kétségbeesettem miközben én lehúzom a nadrágját amit végül ügyesen a padlóra dobok. És ugyan ezt tervezem tenni a piros boxernadrágjával is. - Perrie, én kezdtem megbocsájtani neked! Képes lettem volna elfelejteni azt, hogy miket tettél velem, ugyanis ezt az énedet nagyon bírom. - és már megint itt vagyunk a bírásnál. Jézusom.
- Csak egy énem van. Az az én énem aki utálja a férfiakat bele értve téged is. Jézusom Liam, mit hittél? Azt, hogy megváltozok miattad? Te is csak egy vagy a sok nyomorék közül akikkel eddig szórakoztam. Történetesen Te jobban megszívtad, ugyanis naiv vagy és könnyen irányítható. Remélem nem hitted el azt, hogy egyszer majd pont beléd leszek szerelmes? - nevetem ki jóízűen, és csak még jobban kedvem lesz ahogy meglátom arcáról lefolyni a könnyeket. Akkor döbbenek rá, hogy Ő tényleg reménykedett abban, hogy egyszer lehet közöttünk valami. - Szóval tényleg azt hitted, hogy titkon azért tartalak fogva mert szeretlek? - még hangosabban nevetek. Szánalmasan hülyén néz ki.
- Chloe nem önszántából adta vissza a gyűrűt, igaz? - szólal meg hirtelen, és próbálja abbahagyni a sírást. - Te mondtál neki valamit amit Ő elhitt. És még csak Logannel sem csal meg. Te intézted úgy, hogy én azt higgyem, ugyanis közben abban reménykedtél, hogy majd akkor önszántamból dugni fogok veled. - a hangja erélyes, és már nem sír. Már megint vádaskodik. Rossz döntés. Hosszú műkörmeim a bőrébe fúrodnak ahogy lehúzom a boxerét. - Soha nem fogod tudni megdugatni magad velem! SOHA! Kifogom használni a pillanatot  és úgyis megszököm Tőled. Készülj fel rá! Akár tetszik akár nem, de nem fogod tudni elérni nálam azt, hogy megcsaljam Chloet. Szeretem Őt és vissza megyek hozzá, Te pedig börtönbe fogsz kerülni. - oké, túl messzire ment. Szinte érzem ahogy egy ér elpattan a homlokomon.
- Rossz duma, Édesem - vigyorgok rá majd a mutató és középső ujjam közé veszem a farkának a végét és megszorítom. Megremeg, de szólni nem tud mivel a két ujjam közé párosul a többi ujjaim is majd markolom meg. Hüvelykujjam megsímogatom a pénisze végét, és érzem ahogy merevedik meg. Lassan és érzékien kezdem el húzogatni a kezem fel és le. Hirtelen elengedem, majd megfogom a pólója úját és lejebb húzom, így a lábai már a padlón vannak. Lemászom az ágyról majd a padlóra térdelek és ravaszul ránézek a fiúra aki holt sápadt. Gondolkodás nélkül hajolok előre majd kapom be a méretes szerszámát. Fejemet előre hátra húzogatom és közben Őt nézem. Nem akarom azt, hogy elmenjen. Ahogy szívom úgy mosolygok.
- Te szentséges ég...- nyög fel érzékien és tudom, hogy most jött el az én időm. Eddigi tevékenységemet abba hagyom, majd megtörlöm a számat és látom, hogy mennyire kemény már. A hátsó zsebembe nyúlok és előveszek egy gyűrűhöz hasonlító tárgyat, amit végül a farka végére csúsztatok. Teste megfeszül ahogy ráülök, de mielőtt az ágyékára ülnék, még előveszem a jól ismert kendőt is és a szájába tömöm. És újra vissza mászok az ágyékához, de ezúttal pontosan a farkára ülök. A bugyim félre csúszik, mire az Ő felálló nemi szerve rögtön belém hatol. Az érzéstől rögtön káprázni kezd a szemem. Ráadásul az is rátesz az élvezetre egy lapáttal, hogy Liam hevesen mozog alattam ugyanis próbálna lelökni magáról. Ez miatt még gyorsabban kezdek lovagolni rajta. Az arca a szenvedéstől kipirul. Már rég elélvezett volna ha a gyűrű nem lenne rajta. De rajta van így esélye sincs elélvezni. Viszont én nagyon közel vagyok hozzá. Csak mozgok a merevedő péniszén és minél közelebb kerülök a csúszra. A testem fel van hevülve, és alig pár másodperc múlva nedvesség áztatja a fiú ágyékát. Kendőn keresztül felordít a fajdalomtól. Szemei csillognak és próbálja csukva tartani. Ha jó szívem lenne akkor levenném róla a gyűrűt Ő pedig belém élvezhetne. De nem vagyok jószívű, így hagyom szenvedni.

Kiffuladva mászok le Liamről, de csak azért mert megszólalt a telefonom. A fiú verejtékező arccal fekszik, de fél még csak rám nézni is. El tudom képzelni, hogy mekkora szenvedései lehetnek. Megigazítom a ruháimat és a telefonhoz sétálok aminek kijelzőjén az anyám neve virít. Csúcs.
- Milyen a nagyinál? - szól bele rögtön anya a telefonba. Gyorsan szedem a levegőt és próbálok olyan hangon megszólalni mint aki nem élvezett el pár perccel ezelőtt. Remélem sikerül.
- Szar. - válaszolom gyorsan.
- Ez legalább elég indok arra, hogy eltölts velem pár csajos napot - mondja jókedvűen. Jaj ne. Anyám és a csajos napjai.
- Anyaaaa. - kezdek el hisztizni.
- Mi az? Hetek óta nem találkoztunk. Találkozni akarok a lányommal és eltölteni vele pár napot kettesben. - mi történt mindenkivel, hogy pont most akarnak velem lenni? A legrosszabb pedig az, hogy ide most tényleg nem vihetem magammal Liamet...


28 megjegyzés:

  1. Ez kurva jó.Kíváncsi vagyok mit fog Pezz Liammel csinálni. Hozd gyorsan a kövit

    VálaszTörlés
  2. KURVARA KIBASZOTTUL SZERETLEK *-*
    VEGRE
    ERRE A RESZRE VARTAM
    Koszi a "reklamot" xD es barmikor maskor segitek csak szolj :D
    ES MOST AJANLOM HOGY GYAKRAN LEGYENEK A RESZEK MER TUDOM MOST MI LESZ *_________* XD
    Madelyn x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tudod??? na mi lesz? amúgy ez nem reklám volt csak köszönet viszont a nevedre nem emlékeztem ezért tettem ide a linket XD

      Törlés
  3. Nagyon jó lett a rész! :) I-M-Á-D-O-M!!! :) Kíváncsi vagyok mi lesz amikor Perrie találkozik az anyukájával. Remélem Louis is feltűnik majd valamikor a színen. :) Remélem hamar hozod a következő részt! ;)

    VálaszTörlés
  4. Ez valami *_* Huhh :D
    Sokat mondó mi? :D
    Annyira de annyira bejött nekem ez a rész, hogy valószínűleg holnap is elolvasom :D xDD
    Mihamarabbi folytatást Do <33

    VálaszTörlés
  5. Sokkoltan ülök a gép előtt, és még a számat sem merem kinyitni. Most ez komoly? Tényleg létezik az a gyűrű? :O De a részre áttérve valami kurva jó volt :D Elárulom, volt bennem némi remény, hogy Liam Stockholm - szindrómás lesz... De, most még gondolkodni se tudok, se írni :DD Összekuszálódtak a szaval a fejembe xD
    Na jó siess a kövivel ♥
    Puszi xxx. Enci ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen létezik az a gyűrű :D miért lenne Stockholm szindrómás??? sablon lenne :D hát .. és még nincs vége a törinek :P

      Törlés
  6. Szia
    Úgy imádtam ezt a részt (is).Hú szegény Liam.
    Alig várom a kövit,remélem hamar jön. :)
    xx Meli

    VálaszTörlés
  7. Szegény Liam! Nemár Pezz, pedig olyan kis édes volt vele. Uhh, hát nem tudok sok mindent írni, jó rész lett, tetszik a részletes leírás haha pervi vagyok;) várom a kövit♥

    VálaszTörlés
  8. Ahh, Liam :(((
    Perrie nagyon bekeményített, újra visszatért az ördögi énje... :P :D
    Imádtam ezt a részt is ;)
    Remélem hamarosan Louis is újra felbukkan :) .
    Na de, gyorsan a kövivel ha lehet!
    ~Hannah~

    VálaszTörlés
  9. Mikor akar már Liam és Pezz szenvedélyesen szeretkezni?
    Meglephetnél minket egy ilyen résszel. Várom a kövit

    VálaszTörlés
  10. Hmmm, kíváncsi vagyok h mi lesz azon az anya-lánya napon... Szupör rész lett, tényleg hozd hamar a folytatást!! ;)))

    VálaszTörlés
  11. Imádom! Gyorsan kövit! :3

    VálaszTörlés
  12. Ez az eddigi legjobb történeted a többi se volt rossz sőt nagyon jó volt de ez még annál is jobb. Még sok ilyen történetet akarok.
    Tök jó lenne ha Liam felcsinálná Pezz-t ebben a töriben

    Siess a folytival

    Puszillak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eh -eh - eh...sokkal jobbat találtam ki annál :D

      Törlés
  13. Nagyon tetszett ez a rész is, mint a többi!
    Mikor lesz folytatás? Már nagyon várom! :)

    VálaszTörlés