2015. október 29., csütörtök

| Part 24 : - Meglepetés |

Hellóóó!! mivel a tegnapi rész elég sokatokat sokkolt így úgy gondoltam, hogy ma is hozok egy friss részt hátha majd ettől jobb kedvetek lesz :D megszokhatnátok már vége, hogy imádok hirtelen fordulatokat tenni...ez van...komizniiiii




| PERRIE |

- Haza megyek! - jelentem ki határozottan miközben idegesen csúsztatom vissza a telefonomat a nadrágom zsebébe. Kerek tíz órája jöttünk el New Yorkból, de ezalatt a tíz óra alatt vagy ezerszer próbáltam hívni Louist, de eddig sikertelenül. Pedig az orrára kötöttem, hogy mindig vegye fel a telefont. Erre mit csinál? Nem veszi! Még szép, hogy hülye gondolataim támadtak. Mi van akkor ha Liam máris megpróbált megszökni és Louis most azért nem veszi a telefont, mert Őt keresi? Vagy lehet, hogy már nem is keresi mivel Liamnek volt ideje elmenni, Louis pedig fél felvenni a telefont. Nem szokása az, hogy nem veszi fel, nem is tudna élni a mobilja nélkül. Tuti, hogy történt valami. Én pedig Monacoban vagyok! Nem fogom elveszíteni Liamet valami hülye kirándulás miatt. - Hülye ötlet volt eljönni. - mondom keményen, majd felhúzom a kabátomon a cipzárt és ma már másodjára kezdem el húzni magam után a bőröndömet. Anyám a szoba másik végében áll és épp azzal foglalkozik, hogy az összes ruháját tökéletesen rendezett módon tudja betenni a szekrénybe. Nehéz feladatnak bizonyul ugyanis a szekrény túl kicsinek bizonyul az Ő nagy ruhamennyiségéhez. Talán az öt bőrönd ruha, plusz két bőrönd cipő túlzás volt egy három napos kiruccanáshoz. Néha elgondolkozok azon, hogy a családban én vagyok a huszonkét éves vagy az anyám. Szerintem fordítva.
Dacos léptekkel tipegek a hotelszoba kijáratához, ám a kezem még csak a kilincsen van, mikor az anyám erélyesen szól rám. - Hová ilyen sietősen kisasszony? - von kérdőre, majd dühösen csapja be a szekrény ajtaját, hosszú szőke haját pedig hátra dobja. Ezzel a mozdulatával pontosan úgy néz ki mint én mikor a hajamat dobálom. Lehet, hogy pontosan ugyan így fogok kinézni ötven évesen. Na ne már, nem akarok ráncos és agyonplasztikázott lenni. - A csajos kiruccanás még csak el sem kezdődött, Te pedig máris el akarsz menni Tőlem. - mivel tőled, csak menekülni lehet. Utálok az anyámmal összezárva lenni.
- Muszáj haza mennem - vágom rá és dobbantok egyet a lábammal. Nem fog tudni megakadályozni. Már rég otthon kellene lennem, sőt el sem szabadott volna jönnöm. Rossz ötlet volt Louisra bíznom Liamet. Louis egyszerűek képtelen felfogni, hogy mennyire fontos nekem az, hogy Liam a fenekén maradjon. Viszont azt is tudom, hogy mind a ketten rettegnek tőlem. Louis tudja ha mer valami rosszat tenni ellenem, akkor a formás seggébe kap egy kis ólom golyót. Liam pedig, nos Ő már attól retteg ha csúnyán ránézek. - Ne várd azt, hogy elmagyarázzam, hogy miért. Úgysem értenél meg. - teszem még hozzá gúnyosan. Anya szemöldökei az egekbe szökkennek, majd karba fonja a kezeit és megindul felém. Rettegés fog el ahogy közeledő alakját figyelem.
- Köze van a honvágyadnak a fiúhoz akit hetek óta a szobádban tartsza, kikötözve? - von kérdőre egy hamis mosoly kíséretébe. Belém fagy a szó. Honnan tud Liamről? Louisnak eljárhatott a szája? Kitekerem a nyakát, csak jussak haza! Már így is tele van a nemlétező tököm a viselkedésével.
- Honnan tudsz Liamről? - kérdezem bosszúsan. Nem hazudhatok az anyámnak.
- Á, szóval Liamnek hívják - kezd el bólogatni. - Hm, a fiú lettél volna a Te neved is Liam lett volna...- nosztalgiázik mosolyogva. Képzeletben megfojtottam, a holtestét pedig megetettem egy gyilkos cápával. - Mi van ebben a Liamben ami ennyire megfogott? Jól néz ki? Jó az ágyban? Nagy a szerszáma? - tudja, hogyan kell kényelmetlen helyzetbe hoznia.
- Ha nem gond ezekre inkább nem válaszolnék. - köszörülöm meg a torkom miközben egyik lábamról a másikra állok.
- Akkor miért tartod fogva? - faggat tovább. - Ha nem lenne benne semmi, akkor nem csinálnád vele ezt. - a helyzet kezd minél kényelmetlenebbé válni a számomra. - Hallgattak Perrie Louise Edwards, és csakis az igazat akarom! - ragadja meg a karom majd szó szerint lenyom az ágy végébe és fölém áll. Úgy érzem magam mintha épp vallatnának. Régen rossz ha a teljes nevemen szólít.  - Ugye tudod, hogy ez amit csinálsz bűncselekmény?! Remélem nyomós okod van, amiért fogva tartod.
- Nem börtönbe van az Istenért! - van egy olyan érzésem, hogy ez az egész csajozós kiruccanás csak Liam miatt van. Anyám így próbál óvni. - Egyszerűen csak...bírom. - nyögöm ki amin saját magam is meglepődök. Liamtől annyira sokszor hallottam a bírlak szócskát, hogy megmaradt bennem. - Viszont Ő nem - sóhajtok fel szomorúan. Ha akkor este a klubban nem rázott volna le, akkor nem akartam volna megszerezni magamnak. - És ebbe baszottul nem tudok bele törődni...
- Vigyázz a szádra Hercegnő! - kezd el mutogatni felém a mutatóujjával, de besokkallok. Felállok és kis híján fellököm anyámat. A szavak csak úgy feltörnek bennem.
- Anya fel tudod Te azt fogni, hogy nem kellek egy fiúnak? ÉN! Úgy viselkedik velem mint egy lánnyal. Nem flörtöl velem, nem dícsérget. Normálisan viselkedik velem. A normálisabbnál is normálisabban, ami engem kikészít. Nem hiszem el, hogy nem veszi észre a konkrét jeleket! Könyörgöm, Ő volt életemben az első srác akit leszoptam! - kínlódva felnevetek, és furcsa mód jól esik kiönteni a szívem az anyámnak. Annak pedig még jobban örülök, hogy figyelmesen hallgat és nem szól közbe. - Még a nagyihoz is képes voltam magammal vinni, sőt Londonnal is összeverekedtem csakis miatta. És mi volt a hála? A szemembe mondta, hogy utál és számára csakis a menyasszonya a legfontosabb mivel szereti, és, hogy mindent elkövet, hogy megszökjön tőlem, majd egyenesen a rendőrségre megy. - akaratom ellenére egy könnycsepp csordul ki a szememből. Nem foglalkozom vele. Mostanában túl sokat bőgök a semmin. - Nézz rám, egy fiú miatt sírok. - szipogok fel majd levágódok a szőnyegre és a térdeimbe temetem az arcom. Érzem, hogy anya leül az ágyra majd kezeit megérzem a hátamon.
- Nem gondoltál még arra, hogy mindezt elmondod Neki? - lassan emelem fel a fejem, majd szörnyülködve pislogok felé. Hogy mondjam el Liamnek az igazat? Akkor oda lenne az imidzsem, többé nem félne Tőlem. - A fiúk örülnek neki mikor egy lány szerelmet vall nekik. - meséli, én pedig rögtön felugrom a szőnyegről. Szeretem? Kit? Liamet? Hülyeség!
- Én nem szeretem Őt. - vágom rá gondolkodás nélkül.
- Ó, dehogyis nem - int egyet a kezével. - És a jelek szerint ez a Liam fiú is - kacsint felém pimaszul. Értetlenül bámulok. - Ha nem így lenne, akkor mindent megtett volna azért, hogy tudjon megszökni Tőled. De nem tette, pedig lett volna rá alkalma.
- De hisz...
- Azért annyira Ő sem hülye, hogy hangoztassa azt, hogy bele szeretett abba a lányba aki elrabolta. Hisz utálnia kéne Téged amiért ezt tetted vele. De még mindig veled van. - és ez az a pillanat mikor a nyakába vetem magam és jól megölelem. Ilyen pillanatban már az elmúlt tíz évben nem volt szerencséje. Viszont most hálás vagyok neki, mindenért. Senkinek nem mertem volna így az érzéseimről beszélni. Érzem, hogy anya remeg a sírástól. Ezér is engedem el, de mielőtt elmennék megpuszilom és úgy hagyom magára.
Még a bőröndjeimet sem viszem úgy indulok vissza repülőtérre. A taxiből hívom fel Gast, hogy készüljön indulásra a magángéppel mivel haza megyek. Fél óra múlva pedig már a levegőben vagyok és azon töprengek, hogy vajon mit mondjak Liamnek. A legjobb lesz az ha először is eloldozom, és bocsánatot kérek Tőle, mindenért.

Éjfél előtt landol a gép New Yorkban. Louis még mindig nem veszi a telefont. Azzal nyugtatom magam, hogy biztos alszik. És ez az állításom megerősödik mikor a lakosztályba benyitok. Ám mikor áttlépem a küszöböt, az ebédlő felől hangos nevetés töri meg a csendet. A hang Louishoz és Liamhez fűződik. Kissé mérges leszek, ugyanis direkt kikötöttem Louisnak, hogy ne oldozza el Liamet. Erre mit csinált? Eloldozta, ráadásul még a szobából is kihozta.
Kezeim ökölbe szorulnak és a lehető leghalkabb lépésekkel indulok meg a szoba felé. Fejjemmel bekukucskálok, és hirtelen káprázni kezd a szemem.
Louis tenyere Liam arcán van amit aztán végig simít a fiú arcán majd maga felé húzza. Liam pedig nem ellenkezik. Még akkor sem mikor Louis feje már csak pár miliméterre van a szájától. Most megfogja csókolni Liamet, Ő pedig nem fog ellenkezni?
Elkezdem a fejemet hevesen csóválni, és reménykedem benne, hogy a csók nem fog megtörténni. Azonban az Égiek ellenem vannak, mivel alig pár másodperc múlva Louis hevesen falja Liam ajkait. Liam pedig visszacsókol. Engem soha nem csókolt vissza! Liam meleg? Ez választ ad arra, hogy miért volt velem mindig olyan elutasító. Nem, ez nem lehet.
- Khm! - köszörülöm meg a torkom jó hangosan, a párocska pedig rögtön szétugrik. Liam falfehér, Louis paprika vörös. A legtöbb esetben nevetnék a kinézetükön, de jelenleg nem tudok nevetni. Ugyanis undorodom Tőlük. - Csak nem megzavartam valamit? - kérdezem. Liam az aki feláll és megindul felém. - Ne gyere a közelembe! - parancsolom keményen. Megáll és szégyenkezve lesüti a szemeit. - Szólhattál volna, hogy meleg vagy! Akkor legalább nem csináltam volna komplett hülyét magamból. - ezt a cikit. Észre vehettem volna a jeleket.
- De nem vagyok. - állítja komoran. Ingerülten felnevetek.
- Tényleg? Akkor miért smároltál az állítólagos nőcsábász tesómmal? - itt jelentőségteljesen Louisra pillantok. Fél rám nézni. Mit nem adna azért ha láthatatlan lenne. - Mond csak Louis, kit képzeltél a helyembe mikor belém élveztél? Talán Harryt, a volt kidobó srácot? - mindig is éreztem, hogy volt közöttük valami. Louis túl feltűnően szokta méregetni Harryt. Nem foglalkoztam vele, mivel lehetetlenségnek tartottam, hogy Louis a fiúkat szereti. Hisz annyiszor elélvezett bennem.
- Senkit. - motyogja alig hallhatóan Louis.
- Ühüm, szóval egyikőtök sem meleg - bólogatok töprengve. - Akkor miért smároltatok? Biztosan véletlen volt. - jézusom.
- Louis azt ígérte ha megengedem neki, hogy csináljon velem amit csak akar, akkor elenged - Liam ismét egy lépést tesz felém. Én pedig egyet hátra. - Perrie, ha meleg lennék akkor soha nem állt volna fel rád a farkam! Ennek csak van valami jelentősége. - nem nincs jelentősége. Már nincs. Elegem van, és most már tényleg. Nem érdekel ha felad a zsaruknak. Nem érdekel vele kapcsolatban semmi.
- Szabad vagy. - jelentem ki komolyan. Álla a padlón landol.
- Hogy mi? - kérdezi értetlenül.
- Most elmegyek. Ha vissza jövök nem akarlak itt látni. Azt csinálsz amit csak akarsz. Mehetsz a rendőrségre, engem már nem érdekel - felhúzom az orrom és próbálok erős maradni. -Átvertél. Hülyére vettél..,- nem fejezem be megfordulok és hátat fordítok neki, majd emelt fővel elindulok.
- Bírsz? - nyúl a karom után és próbál vissza húzni. Csak felé fordítom a fejem.
Nem válaszolok. Bírom e? Fogalmam sincs. Jelenleg undorodom Tőle. Nem vagyok hajlandó szólásra nyitni a számat. Nem csak tőle undorodom, hanem magamtól is. Mi történik velem? Ez nem én vagyok. Én nem lehetek gyenge. És nem is leszek az. Azért raboltam el, hogy fájdalmat okozzak neki. A baj az, hogy elfelejtettem milyen az mikor valakinek fájdalmat okozok. Eltűnt a durva énem. Hetek óta nem öltem. Hetek óta senki nem könyörgött az életéért. Asszem ideje változtatni ezen.
Megfordulok, felhúzom az orram és rezzenéstelen arccal hagyom el a helységet. Kezem már majdnem a kilincsen van mikor úgy döntök mégsem hagyom szó nélkül a kapcsolatukat. - Jó szórakozást a dugáshoz. Mondhatnám azt, hogy ne felejtsetek el gumit húzni, de felesleges ezt megemlítenem. Ó majdnem elfelejtettem a legfontosabbat, sikosítót találtok a fürdőszobai szekrény legfelső fiókjában. Még soha nem volt használva, ugyanis sejtettem, hogy egyszer még valaki hasznát veszi. Úgy tűnik, Ti hasznát veszitek, de aztán okosan ám fiúk azzal a sikosítóval. - a két srác szája a padlón landol, de szólni nem mernek. Erőteljesen csapom be magam után az ajtót és egy terven gondolkozok amivel fájdalmat tudok okozni, először is Louisnak.

23 megjegyzés:

  1. KÍNOZD MEG LUJZIT KÖNYÖRGÖK
    TÉRDEN ÁLLVA KÖNYÖRGÖK
    ALAPOSAN KÍNOZD MEG LUJZIT
    *_______________________________________*
    XDDDDDDD
    ÉS NEMÁ HOGY ELENGEDED LIAMET
    EZ MOST KOMOLY?!
    KOMOLYAN KOMOLY?!
    MOST HARAGSZOK RÁD
    MIT FOG LIAM CSINÁLNI? *izgatott kisgyerek aki várja az esti mesét a kandallónál*
    Tetszik a tempó de nagyon :3
    Madelyn x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és még azt mered mondani, hogy szereted Louist???? xDDDD te csak kínozni szereted a szerencsétlent :D
      hát a tempónak vége ugyanis vége XD

      Törlés
  2. Azért...Nem tudok mit írni :D Tegnap nagyon reménykedtem, hogy lesz egy kis fiús, de ez annál jobb volt :D Most pedig itt ülök remegő kezekkel és le vagyok sokkolva " szinte minden rész után" Olyan kíváncsi vagyok a két fiú kínzására, mint az új albumra, szóval nagyooon siess... Ennyi telt tőlem :C
    Puszi xxx. Enci ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem az új albumra legyél csak kíváncsi ne erre a blogra XD

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Komolyan elengedi Liam-et?Azta.Bírom Pezz anyukáját.Perrie lassan beismerhetné magának,hogy beleszeretett Liam-be.Pezz beszólása csúcs volt.Kíváncsi vagyok milyen bosszút talál ki Louis-nak. Egyszóval a rész perfect.Várom a kövit!Siess! :)
    xx Meli

    VálaszTörlés
  5. Na...ezzel a meglepi résszel valamennyire kárpótoltál a tegnapi miatt, de még nem teljesen ha holnap is hoznál egy részt akkor rendben lennénk ha tetszene az a rész mert örülök hogy semmi lényegest nem csináltak Louis-ék de Perrie meg hagyta hogy Liam elmehessen és nekik össze kéne jönniük.ha nem jönnek össze akkor azt soha nem bocsátom meg
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. őszintén te most azt hitted, hogy miattad tettem fel ? helyesbítek, hogy téged akartalak kérpótolni? téged aki még a nevét sem meri felvállalni? ugyan már, azok miatt az emberek miatt tettem fel akik fel vannak iratkozva és névvel mondták el a véleményüket, és mivel Őket nem akartam elveszíteni így lett rész ... szóval ne magadnak örülj, inkább a helyedben változtatnék egy picit a stílusodon ugyanis kezdesz átmenni bunkóba...

      Törlés
  6. Waoo...
    Valahogy megint ezzel a szóval tudom kezdeni a komment írást :D
    Először is, személy szerint én örülök, hogy így alakítottad a részt.. mármint, hogy végül idő előtt megérkezett Perrie és rájuk nyitott.
    Nem gondoltam, hogy Pezz anyuka ilyen jellemekkel fog rendelkezni, de nagyon szimpatikus lett a nő :D :))
    Perrie-ből előtört a gyengébbik és érzőbb énje (még ha csak rövid időre is, and valószínűleg a kövi részben már gyilkolni fog) , ez pedig tetszett :)))
    Kíváncsi vagyok, mit fog tenni Louisval...
    Meg aztán ott van Liam, aki előt szabad az út.. de vajon mit fog lépni!? :P
    Öhmm, köszönet, hogy megleptél minket ezzel az újabb résszel!
    I'm waiting the next part.
    ~Hannah~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyi kérdés, amikre hamarosan választ kapsz :D szóval várd ki a végét :P

      Törlés
  7. Te tényleg sok váratlan fordulattal szolgálsz :DD van egy olyan érzésem, hogy a főhősnő bedurvul majd egy csöppet... mármint Louist értetődően. egyébként tetszett a rész, köviiiit!! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ideje lenne megszokni a váratlan fordulatokat ;)

      Törlés
  8. Wháó *_* Először is, a Perfect-t hallgatni, közben pedig a te blogodat olvasni a legjobb dolog a világon :D
    Másodszor, ezek a kérdések :D Jó az ágyban? Nagy a szerszáma? :D Látnod kellett volna a fejemet mikor ezt olvastam :D
    Harmadszor, alaposan meglepődtem a Liam és Louis pároson :o Szóval Louis meleg!
    Sietni de nagyon ♥
    Puszi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baby I'm Perfect...nem tudtad ?? xD
      írtam én olyat, hogy Louis meleg? nem hinném ;)

      Törlés
    2. akkor most hogy van? :D Louis Liam-el csókolózott, aztán Harry is...Fhu, kikészítesz :D

      Törlés
  9. Azta mindenit erre nem számítottam. Nagyonjórészlett
    Siess a.kövivel

    VálaszTörlés
  10. Ez nem igaz...Pezz miért engedte el?
    Most NAGYON haragszom
    Azonnal jöjjenek össze

    VálaszTörlés
  11. Mikor jön a kövi? Nagyon imádom a blogodat a tiéd a legeslegjobb

    VálaszTörlés
  12. Ez a kedvenc blogom, de ha nem történik valami Perrie és a bébim között sürgősen akkor vége befejezem és többet nem olvasok semmien blogot :/ kérlek jöjjön hamar rész :) ne kínozd az olvasóid/rajongóid :)
    Ügyes vagy csak így tovább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hogy mi a franc???? nehogy az én blogom miatt hagyd abba az olvasást!!!! jézus, hogy lehet ilyet írni -.- omg...
      nem kínzok senkit csak írok :DDD és nincsenek rajongóim
      köszönööööm ♥

      Törlés