2015. október 31., szombat

| Part 25 : - Hazug |



Meleg. Liam meleg. Hogy tud ebbe valaki bele törődni? Hetekig arra pocsékoltam az időmet, hogy egy meleg sráccal dugassam meg magam. Mégis, hogy nem vettem észre a jeleket? Pedig tuti, hogy voltak jelek, csak engem vakított el a rajongás. Tényleg mindig kifogom a legnormáltalanabb pasit a világon. És én még kezdtem Őt megkedvelni. Te jó ég, ez gusztustalan. Amúgy is ez az Ő hibája. Miért nem tudta megmondani rögtön az elején, hogy hiába is próbálkozom úgysem fogja soha élvezni a szexet velem. Na és a volt menyasszonya? Ő tudhatta, hogy a vőlegénye igazából másfelé kacsingat? Vagy pedig Liam tényleg ennyire jó színész. Egyszerre volt Chlovel és mellette más pasik farkát szopogatta. Gusztustalan. Lehet, hogy Chloe azért nem keresei Őt, mert tudja, hogy így a legjobb. Abban a hitben élhet, hogy mostmár Liamnek nem kell eltitkolnia másságát. Király. Mindenki tudott róla csak én nem. Basszus.
Átázott ruhákkal ülök bele az autómba, majd szorítom meg a kormányt és azon gondolkozom, hogy most mi legyen. El kell tűnömm erről a helyről és ki kell jól szellőztetnem a fejem. Pasikra van szükségem. Mocskos, gazemberekre akik bántani akarnak. Ölni akarok. Le akarom vezetni az elmúlt hetek feszültségeit. Férfiakat akarok akiket Liam miatt fogok megbüntetni. Jó hosszú órákig szórakozni akarok és arra akarok vissza jönni, hogy Liamnek hűlt helye van. Vajon lesz rá bátorsága, hogy elmenjen? Szabad utat kapott. Attól nem félek, hogy a rendőrségre megy. Ahhoz túl gyáva.
Vagy az is lehet, hogy úgy dönt Louis-val marad. Azt hiszem holnap kell vennem egy új kanapét is. Kitudja, hogy mennyi ocsmány dolgot műveltek rajta.
Louis.
Hm, vajon mikor melegedett be? Vagy Ő is mindig az volt, a csajozós énje pedig csak egy álca volt? Ki kell derítenem.
Gondolkodnom sem kell, hogy hova akarok menni. A szakadó eső ellenére mint egy őrült úgy hajtok az utakon, közben pedig abban reménykedem, hogy senki nem áll az utamba. Amikor megállok a klub előtt, szinte még az ajtót is elfelejtem becsukni, ugyanis annyira figyelem az ajtóban álló biztonsági őröket. Magamba káromkodok, mikor a megszokott két nagy melák néz rám, majd enged utat. Az a kis nyomi természetesen nem dolgozik. Basszus még csak a rendes nevét sem tudom! Hónapok óta nem láttam itt a fürtös fejét. Lehet, hogy már nem is dolgozik itt. Muszáj itt dolgoznia, ugyanis csak Ő adhat kérdést arra, hogy Louis igazából tényleg meleg e. És ha meleg, hát az eléggé kellemetlen lesz rám nézve. Most komolyan, akkor Louis-val kellene versengenem Liamért! Hát miez már? Egy farokra játszunk a testvéremmel, - jobban mondva majdnem testvéremmel. Gáz.
- A bájos Perrie Edwards, ma újra ellátogatott közénk, hosszú idő után. - Marco mindig ilyen szörnyen nyálasan beszélt? És mi ez a fehér nadrág, meg fehér ing? Oké, nem gondolhatom most mindenkiről hirtelen azt, hogy meleg, csak azért mert két idióta teljesen összezavart. Pedig jelen esetben úgy gondolom, hogy Marco sem csak a csajokat szereti. Elmosolyodom és hagyom, hogy két puszit nyomjon az arcomra. Legszívesebben ellökném magamtól, de nem teszem. Egyrészt azért nem mert Ő a felelős a klubbért mikor én nem vagyok. Másrészt pedig eléggé közeli viszonyban van az apámmal. - Kellett felvennünk egy új pultos fiút, ugyanis az előző Kölyöknek nyoma veszett. - oh, tanácsos lett volna szólni, hogy Liamet én mentettem fel a munka alól. Eléggé sokat dolgozott nekem, amit nem élvezett úgy ahogy a pultos melót sem.
- A Kölyök miatt nem aggódnék. - válaszolom és a táncoló tömeget pásztázom. Nem Liam miatt vagyok most itt. Vagyis lényegében miatta vagyok itt, de igazából Louis érdekel és a románcai. - Azonban érdekelnek a kidobó srácok. - fordulok Marco felé aki értetlenül pislog. Soha nem érdekeltek az alkalmazottak. Mindig Marco és Louis dolga volt az, hogy kit vesznek fel. Számomra csak az volt a lényeg, hogy ne menjen csődbe a klubb.
- Ott nincs változás - válaszolja egyszerűen, de mikor meglátja kérdő pillantásomat tovább folytatja. - Mitch, Josh, August, Jeremy, Juan, Carlos, már évek óta itt vannak és eddig remekül végezték a dolgukat. Azonban ha valami probléma van...- határozottan emlékszem, hogy a fürtös srác neve Harry volt, vagy Harold? Louis rengeteget beszélt róla, ugyanis szokatlanul jól kijöttek. Akkor Marco Őt hogy- hogy nem említette meg?
- És mi van Harryvel? - pislogás nélkül várom a választ, és idegességemben végig nyalok a vörös ajkaimon. Marco szinte már riadtan pislog rám. Én is félek saját magámtól.
- H-Harryvel? - dadog és izzadni kezd. Úgy próbál tenni mint aki nem tudja, hogy kiről is beszélek.
- Tudod, olyan göndör hajú fiatal srác. Rengeteget szórakozott Louis-val. - magyarázom, mire Marco hatalmasat bólint. Végre leesett neki, hogy kiről is dumálok. Hurrá. - Ő hol van?
- Iskolában - hangja egyszerű ahogy választ ad. Értetlenül ráncolom össze a homlokomat ugyanis fogalmam sincs, hogy mit akar ebből kihozni. Tudtam, hogy a srác fiatal, de nem hittem volna, hogy annyira, hogy iskolába kelljen járnia. - Párszor volt itt kisegíteni és ennyi. - szóval nem dolgozott is rendes alkalmazottként. Francba.
- Őt akarom. - mondom komoran. Marco még jobban izzadni kezd.
- Mondtam, hogy szinte még gyerek. Tizennyolc éves múlhatott. Nem hívhatom Őt csak úgy ide, hétköznap éjjel. - egy zsebkendőt húz elő a zsebéből majd azzel kezdi el törölgetni verejtékező homlokát. Nem szeretem ha ellenkeznek nekem.
- Vagy ide rendezed a srácot most azonnal. Vagy pedig elvonulunk hátra az irodákhoz és egy golyót repítek a homlokodba. - fenyegetem meg és a hatás kedvéért a táskámra mutatok amiben tényleg ott lapul egy pisztoly, de eddig nem volt tervembe használni. Azonban Marco kezd kihozni a béketűrésemből. Kell nekem ez a Harry gyerek. Tudom, hogy a férfinak elég volt ennyi ahhoz, hogy előkerítse Harryt.
- Ahogy parancsolja Miss. Edwards. - nyel egy nagyot, majd azt látom, hogy hátat fordít és eltűnik.
Önelégülten bólintok, majd a pultot veszem célpontba. Egy lány szolgál ki, akinek a jelenléte szó szerint irritál. Viszont ahogy az italomat várom, azon töprengek, hogy mennyivel nyugodtabb életem lenne most, ha pár héttel ezelőtt is ez a lány szolgált volna ki, és nem pedig Liam.
Azt hiszem, hogy ez után a kis kaland után, olyan embereket fogok engedni ide felvenni akiket látok. Liam életem legnagyobb hülyeségei közé tartozik, és ezt most úgy mondom, hogy elég kevés dolog van amit megbántam. Például egy férfi halálát nem sajnálom. Sőt inkább gyarapítanám a számukat a temetőben. Úgy ahogy azt sem bánom, hogy senkit nem engedek magamhoz közel. Élő példa Liam. Túl sokat tudott rólam, így sebezhetővé tett. De téved ha azt hiszi, hogy még egy csepp könnycseppet fogok hullattni miatt. Nem, most rajta a sor, hogy megint sírjon. Remélem, hogy visszamegy a menyasszonyához, aki páros lábbal rúgja majd ki. És akkor mi lesz vele? Háza nincs, családjáról nem tudok úgy ahogy a barátairól sem. Hisz senki nem kereste Őt, pedig eltűnt.
Azonban Liam még várhat a büntetésére. Louis kis műsora valahogy jobban felmérgesített. Mikor akarta elmondani, hogy meleg? Hány pasival volt már élete során? Egyaltalán, hogyan melegedett be? Azt velem úgysem veteti be, hogy mindig is meleg volt. Akkor nem tudott volna elélvezni bennem. Márpedig Ő megtette és nem is egyszer. Hallottam már olyanról, hogy valaki szex közben mást képzel az alatta lévő személy helyébe. Talán Louis is állandóan ezt tette. Egy másik fiút képzelt a helyembe miközben velem csókolózott.
- Nem maradhatok itt. Ha a szüleim megtudják, hogy kiszöktem, akkor nekem végem...- egy rekedtes mély hang csendül fel mögül. A poharamat leteszem a pultra és érdeklődve bámulok hátra. Marco és egy biztonsági őr épp Harryt szorítja a karjánál fogva aki minden áron menekülni próbálna. Elmosolyodom ahogy felállok, majd jelzek a két férfinak, hogy ne szorítsák már annyira szegény srácot. Marco kelletlenül engedi el a fürtöst, és csodálkozik is mikor meglátja, hogy a fiú nem próbál szökni. Gőzöm sincs, hogy hogyan rendezték ide, de eléggé parázik állítólag a szüleitől. Hogy engedhette meg Marco, hogy egy tizennyolc éves kölyök itt dolgozzon? - Maga Perrie Edwards, igaz? - szinte csodálattal ejti ki a nevem. Ahogy rá mosolygok, hatalmasat nyel és megigazítja a nadrágát. Kisfiú. Egy nő láttán rögtön feláll a farkuk.
- Kérlek tegezz. - könyörgök, ugyanis annyira cikinek találom ezt a hivatalos stílust. A pasim lehetne könyörgöm.
- Oké. - bólint egy apró mosoly kíséretében, de aztán hirtelen megint elkomorul. - Akkor sem maradhatok itt. Holnap korán kelek és...- besokallok a rinyálásán. Megforgatom a szemeimet majd lassan megindulok felé. Mikor tisztes közelségbe érek, a kabátja gallérja ujjával kezdek el játszani.
- Harry a neved, ugye? - kérdezem kedvesen. Félősen bólint. Hogy lehet egy ilyen nyápic srác kidobó egy klubban? - Mond csak Harry, nem akarsz meginni velem valamit az irodában? - közelebb hajolok az arcához, majd lágyan megpuszilom. A szívverése felgyorsul és akadozva szedi a levegőt. - Nemleges választ sajnos nem fogadok el. - az arcába lógó pár göndör fürtöt hátra símítom, majd karon ragadom és elkezdem húzni. Természetesen nem ellenkezik.
Végig sétálunk a parketten, majd az egyik eldugott folyosót veszem célpontba. Vezető lévén még szép, hogy van külön irodám, csak történetesen Louisval kell osztoznom. Így a két íróasztal elveszi a helység hangulatát. Ha bele gondolok hogy azokon az íróasztalon hányszor keféltünk már, szörnyet halok. A kanapét azután hozottuk, hogy az egyik íróasztal széttörött alattunk, majd Louisnak lett egy lila folt a fenekén attól ahogy a földre zuhant, ugyanis pont Ő volt alul.
Harryt a kanapéra nyomom, majd az íróasztalhoz tipegek, ahol egy pezsgősüveg áll két pohárral. A poharakat és az üveget megfogom majd azok társaságában ülök le Harry ölébe. A fiú rögtön megremeg, de mást nem mer csinálni. Az egyik poharat a kezébe nyomom és töltök neki az italból.
- Nem iszom - ellenkezik rögtön, majd heves magyarázkódásba kezd. - Reggel suli van...
- Hogy dolgozhattál itt, miközben csak tizennyolc vagy? - kérdezem rögtön kezeimmel pedig átkarolom a vállát. Elpirul, majd leszegi a fejét.
- Tudja...tudod...kellett a pénz, és mikor állás után keresgéltem betértem ide. Marco nem akart felvenni, de aztán jött Louis - hoppá témánál vagyunk. - Azt mondta, hogy az Ő felügyelete alatt dolgozhatom. Szóval mikor Ő itt volt, akkor dolgozhattam én is. Ritkán jöttem csak, mivel Louisnak nem volt sokszor szüksége rám. - Szüksége? Louis kihasználta? Liam azt mondta, hogy azért csókolózott Louis-val mivel megfenyegette. Nem, inkább azt ígérte neki, hogy szabadon engedi, Liam pedig ezért megcsókolta. És most Harry azt mondja, hogy Louisnak csak akkor kellett mikor szüksége volt rá.
Hirtelen befogja a száját, majd csak bámul. Kellemetlenül hosszú ideig bámul. Ha Harry és Louis között volt valami akkor ki tudom deríteni. Ugyanis ha Harry meleg, akkor én nem hoznám Őt lázba. Nem csókolna vissza. És ha Harry meleg lenne, akkor biztosra tudnám, hogy Louis is az.
Nem szoktam kiskorúakat bántani. Sőt még csak a közelükbe sem menni. De jelenleg szarok a szabályaimra. Meg kell tudnom, hogy mi a helyzet Louis-val.
- Miért bámulsz ennyire? - kérdezem kuncogva. Istenem, de nincs kedvem most ehhez. Viszont szép zöldek a szemei. Sajnálom, hogy ezt kell vele tennem. Hiszen még gyerek! De sajnos rosszkor volt rossz helyen.
- Nem 'tom - mondja elvarázsolva, de le sem veszi szemeit a vörös ajkaimról.
- Meg szeretnél csókolni? - nyúlok az álla alá és felemelem a fejét. Még jobban elvörösödik és kínosan felnevet. Bele túrok a hajába, majd állánál fogva közelebb húzom magamhoz, ám mikor az ajkunk össze érne, megszólal.
- Dugtam Louis-val. - mondja gyorsan. Elhúzódom, de ettől csak bepánikol. Gyorsan ment. - Nem vagyok meleg, vagyis talán az vagyok, de mégsem. Louis azt mondta, hogy gazdaggá tesz, ha azt teszem amit Ő mond. Ki sem néztem volna belőle, hogy meleg! De ez nem ok arra, hogy rád ne tudnák felizgulni. Csak hirtelen most furcs, hogy kedves vagy velem, és nem kényszerítesz arra, hogy szexeljek veled... - és csak mondja és mondja idegesen. Liam pontosan ugyan ezt mondta. Louis ekkora barom lenne?
- Szóval azt állítod, hogy Louis meleg és megfenyegetett? - kérdezem végül, de szerintem ez nem is kérdés. Ez az igazság. Louis Tomlinson egy köcsög, aki hazudozik mindenkinek, csak azért, hogy neki jó legyen.
- I...- akarja mondani Harry, de kivágódik az ajtó.
- Be ne merd fejezni Styles, mert úgy meg leszel baszva, hogy megint hetekig nem fogsz tudni lábra állni!

13 megjegyzés:

  1. SEGG
    FEJ
    VAGY
    NAGYON
    NAGYON
    NAGYON
    NAGYON
    NAGYON
    NAGYON
    NAGYON
    MOST TOTÁLISAN KIKÉSZTÜLTEM
    ELŐSZÖRIS: HAZZA MILYEN KIBEKÚRT CUKI MÁR :3 *-*
    MÁSODSZOR: LÉTEZIK BISEX. PEZZNEK MIÉRT NEM JUT ESZÁBE A BISEX
    HARMADSZOR: LUJZI MOST KOMOLYAN MELEG?
    IMÁDLAK
    DE GYŰLÖLLEK IS
    EGYSZERRE
    FHU
    Madelyn x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert Louis nem bisex XDDDD vársz egy kicsit még????? minden kiderül :PPP

      Törlés
  2. Az utolsó mondat *0* Biztos vagyok benne, hogy Louis az! Na, de a téma az, imádom a dühös Perriet. Valahogy mindig előhozza belőlem a gonosz énemet,és ahj... Nagyon kíváncsi vagyok a következő részre, mert hát.. Mi lesz Stylessal? Louis - val meg így az egész.. Liamre is azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg.. se háza, szerintem a menyasszonya se fogadja vissza vagy nem tudom.. Jó inkább befogom siess a kövivel :3
    Puszi xxx. Enci ♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. A legjobb blog amit valaha olvastam :)

    VálaszTörlés
  4. Azta *_* Ez valami... Komolyan nem jutok szóhoz :D
    Szóval Harry és Louis... Larry Shipper vagy? :D
    Perrie-nek jól áll a veszélyes én! xd
    Miért érzem én azt, hogy Louis és Harry összefognak jönni? :D
    Vagy hogy Liam-et nem fogadja vissza a menyasszonya, ezért megkéri Perrie-t hogy had lakjon nála :D
    Siess♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miből gondolod azt, hogy Larry shipper vagyok???? :OOOOO

      Törlés
    2. Mert ugye Louis és Harry már... khm! xd

      Törlés
  5. Okay, nos örülök, hogy megint hoztál nekünk részt :))
    Hűha, Louis.. :P de egy pimasz
    Am, igazából most sok mindent nem tudok hozzáfűzni a részhez, csak h tetszett ;)
    Jaaa, és kíváncsi vagyok mi lesz a folytatásba.. Liamről kapunk majd helyzetjelentést? :D
    ~Hannah~

    VálaszTörlés
  6. Louis akkor most biszex? :D ... egyébként szerintem is ő az, aki belép a rész végén az irodába.. ja és vajon mi van Liammel!? Lelépett vagy ott maradt a hotelben!?
    Ahh, sieeess!! :P
    Btw a rész jó lett :*

    VálaszTörlés