2016. április 10., vasárnap

|| Chapter 20 : - Te nem lehetsz ||

Hey! Most nem írok ide semmi különöset, csak annyit, hogy mindenki saját felelősségre olvassa el és ne nézzetek valami idióta, agyatlan libának akinek tetszenek az ilyen dolgok, mert nem tetszenek, de egyszer mindenképp akartam írni valami ilyesmiről, hisz tudhatjátok, hogy én minden lehetetlen és eszetlen dologról képes vagyok írni :))))))) 




Életemben nem éreztem még magam ennyire zavarban mint mostanában. Helyesbítek, életemben nem éreztem magam még ennyire zavarban valamelyik testvérem előtt. Őszintén még saját magamtól is zavarban vagyok.
És ez mind Carly hibája!
Oké, tudom én szoktam azon gondolkodni, hogy valami nincs rendben velem, de soha nem gondoltam arra, hogy talán ezt mind azért érzem mert igazából a csajokhoz vonzódom. Szoktam hülyéskedni azzal, hogy lassan már saját magam sem tudom azt, hogy fiú vagy lány e vagyok, de ezzel nem arra céloztam, hogy titkon leszbikus lennék.
Tényleg az lennék?
Fogalmam sincs. Tény és való, hogy jó volt Carlyval lenni és boldog voltam vele, de vajon ez az az érzés mikor az ember tényleg szerelmes? Mármint könnyebb dolgom lenne, ha lett volna egy hosszabb kapcsolatom valamilyen fiúval.
Álljunk csak meg egy szóra. Voltam fiúval, és az rohadtul nem hasonlított ahhoz az érzéshez amit most Carlynál érzek. Az jó volt, és utána nem éreztem kellemetlenül magam. Ciki vagy nem ciki, de igen is hülyén éreztem magam Carlyval a buli és a kórház után. Ráadásul még az is rátett egy lapáttal, hogy Liam is kerül az elmúlt napokban - vagyis pontosabban egy hete, amióta benyitott a kórházi szobába és meglátott Carlyval.
Gőzöm sincs, hogy mit kezdjek a kialakult helyzettel. Carly az egész melót elszúrta. Mégis, hogy fogom ezt elmondani apának? Mármint azt, hogy hiába kényszeríti Liamet, hogy szerezze meg magának a lányt, ugyanis felesleges hajtania magát mivel az elnök lány soha nem fog érzéseket fűzni a fiú iránt. Carly egyik fiúba sem lesz szerelmes soha! Még csak Niallbe sem, akinek a lány az álmai nője. Szegény Nialler teljesen maga alatt lesz ha megtudja, hogy élete szerelme leszbikus. Na és apa és a remek ötlete? Totál fordítva alakult a helyzet. Carly szerelmes lett, csak történetesen nem Liambe hanem belém.
Mégis, hogy fajulhatott el idáig ez a dolog? Örülnöm kellene, hisz végre lánynak nézek ki, túl vagyok egy igazi bulin ahol egy csomó pasi legyeskedett körülöttem, majdnem megerőszakoltak ami lényegében egész jó mivel nem néztek pasinak, és az egyetlen lány barátom belém szeretett. Ráadásul a bátyám teljesen kifordult önmagából az miatt mert rájött, hogy van egy húga. Ez mind csak velem történhet meg.
Ráadásul Carly állandóan fogdosni próbál és tudom, hogy azt akarja, hogy válaszoljak a kérdésére, vagyis arra, hogy szeretnék e vele kapcsolatban lenni.
Vajon szeretnék?
Állandóan ezen gondolkodom, de van valami ami taszít. Talán az a jelent mikor a kórházban megcsókolt és Liam benyitott, majd rögtön meg is fordult és elkezdett levegőnek nézni. Most kérdezhetitek azt, hogy miért érdekel a bátyám véleménye, hisz az én életemről van szó. Az a nagy helyzet, hogy nem csak Liam érezte kellemetlenül magát a csók miatt, hanem én magam is. Basszus egyszerűen képtelen vagyok elképzelni azt, hogy a világ elé állok azzal, hogy a lányokat szeretem. Carly jó fej és tényleg szerethető, de képtelen lennék a barátnőmnek szólítani és járni vele. Jó buli meg minden smárolni vele, de ennyi. Nem akarok mellette maradni úgy. Azt akarom, hogy maradjunk jó barátnők, miközben én a pasik között keresgélek.
Nem csodálkozok rajta, hogy Liam is fel van háborodva, hisz én is utálom magam ez miatt. Úgy érzem, hogy csak kihasználom Carlyt mivel nem merem a szemébe mondani neki, hogy nálam nem kapja meg ezt amire vágyik. Ő szerelemre vágyik, akivel el tudna menekülni az apja elől. Új életet szeretne egy lánnyal, valahol messze Amerikán és az elnökön kívül. Nem akarja, hogy az apjának kínos legyen, hogy a lánya leszbikus. Carly pedig minden áron meg akarja keresni élete szerelmét akivel leléphet. De ez a lány sajnos nem én vagyok és még csak nem is leszek.
Engem jelenleg jobban érdekel az, hogy Liammel tudjam megbeszélni a dolgokat. Agyamra megy már ezzel a viselkedésével. Amióta rájött, hogy lány vagyok teljesen kifordult önmagából. Nem tudom eldönteni, hogy ennek örüljek vagy sem. Örülnöm kellene neki, mivel végre nem hisz pasinak, de egyben már túl messzire is ment ezzel a viselkedésével.

||

Örültem neki mikor újra elkezdődött az egyetem. Carly végre újra elkezdett a tanulmányaival foglalkozni, nekem pedig végre esélyem volt Liammel beszélgetni. Csak az volt a gond, hogy a srác állandóan túljárt az eszemen. A kollégiumba csak éjjel járt vissza amikor már én aludtam. Napközben pedig nem járt be az óráira. Ő is tudta úgy ahogy én, hogy felesleges már megjátszani magunkat. Az igazság előbb utóbb kiderül vagyis az, hogy a melót elbuktuk. Soha nem fogunk Carly álltal bejutni a Fehér Házba és megszerezni az elnök vagyonát. Már csak az a nagy kérdés, hogy meddig tudjuk ezt a hazugságot húzni apa előtt.
Louis, Niall és Harry pedig semmit nem tud. Ők elvannak maguknak. Beilleszkedtek az egyetemi életbe és az sem tűnik fel nekik, hogy valami nincs rendben. Niall titkon még mindig azért teper, hogy tudja Carlyt randira hívni, de a lány halkan megsúgta nekem mosolyogva, hogy maximum csak barátjaként tudná elképzelni maga mellett a fiút. De kit érdekel ha barátok lennének? A Fehér Házba akkor sem jutna be, ugyanis Carly oda csak a nagyon közeli személyeket viszi el. Engem elvinne, ha azt mondanám neki, hogy tényleg szeretem. Ami rohadtul nem igaz.

Csütörtök este volt mikor úgy döntöttem, hogy véget vetek ennel az állapotnak. Carly a szüleivel vacsorázott mivel az anyukájának születésnapja volt és velük is marad egészen hétfönig. Úgy ahogy Niall, Harry és Louis pedig elmentek szórakozni, mivel a banda gitárosának legénybúcsúja volt és kibéreltek egy helységet, ahonnan holnapig úgysem fognak haza jönni. Mehettem volna, de miután megtudtam, hogy Liam nem megy, eldöntöttem, hogy én sem megyek. Harry szerint Liam a szokásos tevékenységét fogja űzni, vagyis azt, hogy késő éjjelig a városban kószál, majd vissza jön a kollégiumba és elelszik. Na már most ha tényleg ezt fogja csinálni, akkor szépen én megvárom a szobájában. Nem fog tudni elmenekülni, ugyanis gőze sincs róla, hogy én ott leszek mikor vissza tér. Így kénytelen lesz velem beszélni.
Pontosan ezt is tettem miután a fiúk leléptek. Louis nyitva hagyta az ajtót én pedig elfoglaltam a szobát. Lényegében semmit nem csináltam. Telefonoztam és a képeken nevettem amiket Harry küldött a buliról. Aztán pizzát rendeltem miközben betettem egy hülye filmet amit a bátyáim néztek tegnap éjjel. Végül pedig kis híján majdnem elaludtam.
Éjfél is elmúlhatott már mikor kattant a zár, az álmosságom pedig rögtön elmúlt és felemeltem a fejem az éppen bejövő bátyámra.
Liam ahogy meglátott rögtön meg akart fordulni, de én ügyesebb voltam nála. Gyorsan felálltam az ágyról, majd az ajtóhoz rohantam és oda álltam, hogy esélye sem legyen kimenni. Megforgatta a szemeit majd unottan az asztalhoz sétált és leült a székre, de úgy, hogy ne kelljen rám néznie.
Felsóhajtottam. Fájt, hogy ezt csinálja. Eddig még soha nem fordult elő, hogy nem beszélt velem. Jó persze volt már nem is egyszer olyan mikor csúnyán össze vesztünk, de ez most más volt.
- Te kerülsz engem. - léptem az asztal mellé és összekulcsoltam a kezeimet, miközben Ő egy könyvet lapozgatott, de hallottam ahogy gúnyosan felhorkant. Eszem ágában sem volt elmozdulni mellőle, és ezt Ő is nagyon jól tudta.
- Oh tényleg? - még mindig nem nézett fel a könyvből. - Talán azért mert nincs kedvem egy levegőt szívni a kétszínű tesómmal. - fagyosan rám vigyorgott, majd újból elfordította a fejét. Mintha a szívembe valaki egy kést szúrtak volna. Velem ilyen hangnem Ő még soha nem beszélt. Fájt az mikor pasinak hitt, de mindig azzal nyugtattam magam, hogy biztos csak hülyéskedik. Viszont tudtam, hogy ezt most tényleg komolyan gondolja.
- Kétszínű? - próbáltam kontrolálni a hangom.
Hirtelen felállt a székről csak azért, hogy tudjon rám nézni. Soha nem éreztem még ennyire aprónak magam mellette. - Mióta mész Te is lyukra? Helyesbítek, mikor jöttél rá arra, hogy a vagina jobban bejön mint a farok? - hangja gúnyos volt úgy ahogy az arckifejezése is. Legszívesebben képen töröltem volna. Az Ő szájából hallani ezeket a szavakat, még rosszabb volt mint rá gondolni.
- Nem jön be jobban - csóváltam meg a fejem, mire a szemöldökei a homlokáig csusszantak. - Egyszerűen csak próbálom megismerni magamat. Így gondoltam kipróbálhatok mindent. - mesélem az igazságot.
- Huszonegy év alatt nem sikerült kiismerned magad? - kérdezte, cserébe pedig egy vállrándítást kapott. - Esetleg még valamilyen állattal is kipróbálod, hátha majd az fog bejönni jobban? - közel voltam hozzá, hogy pofon vágjam, de jobban el voltam azzal foglalva, hogy ne sírjam el magam. - Tudod sokkal jobb volt mikor még mindenki pasinak hitt. Addig normális voltál és nem csináltál ekkora hülyeségeket.
- Ne légy már homofób! - arca paprikavörös lett. Ajaj.
- Én homofób? - kérte ki magának idegesen. Féltem, hogy szét fog robbani a feje. - Nincs semmi bajom a melegekkel vagy a leszbikusokkal. Elfogadom mások döntését. - húzta fel az orrát. Ha ennyire elfogadja akkor miért hisztizik az miatt, hogy engem látott Carlyval csókolózni?
- Akkor az én döntésemet miért nem tudod elfogadni? - vágok vissza szinte már kiabálva. Lefagyott és olyan tekintettel nézett rám mint aki mindjárt a torkomnak ugrik.
- Mert Te nem lehetsz leszbikus! - ordított vissza, de úgy, hogy félő volt az, hogy mindjárt megsüketülök. Nem lehetek leszbikus? Miért nem lehetek az? És ha nekem ez jön be? Akkor mit csinálna? Addig ütne még ki nem verné belőlem? Vagy mégis hogyan gondolja ezt?
- Ezt nem Te döntöd el. - dobbantok a lábammal. - Ez az én életem. Azt csinálok amit én akarok.
- Nem!
- De igen, és tudod mit? Elegem van belőled és ebből a viselkedésedből. Le sem szartál addig míg rá nem jöttél, hogy lány vagyok. Liam én teljes szívemből u...- mielőtt be tudtam volna fejezni a mondatot puha ajkakat éreztem meg a számon. Lesokkoltam ahogy a bátyám ajkai lágyan puszilgatták az én számat. Pupilláim kitágultak az ajkaim pedig önálló életre keltek. Visszacsókoltam és még sem rá sem gondoltam arra, hogy ki az akivel épp csókolózom.
Jó volt ahogy kezeit a derekamra nyomta és úgy húzott még közelebb magához miközben átkaroltam a nyakát csak azért, hogy még közelebb tudhassam Őt magamhoz. Élveztem, hogy ennyire közel vagyok hozzá. Élveztem ahogy lágyan csókolt úgy mint aki attól fél, hogy mindjárt elveszít.
Ujjaival a pólóm végével kezdett el játszani. Addig piszkálta míg fel nem nyomta annyira, hogy tenyerét a bőrömhez tudja nyomni.
Nyakát erősebben szorítottam majd elkezdtem lefele húzni annyira még a padlóra nem értünk. Ráült a combjaimra miközben lágyan lenyomott a szőnyegre és elkezdte enyhe puszikkal beborítani a nyakamat, mindeközben én a hátát karmolásztam a körmeimmel, de nem durván, inkább kedvesen. Annyira jó érzés volt simogatni a csupasz hátát! Ennél már csak az volt jobb mikor megpuszilta a fülem alatti vékony pontot, mire én rögtön libabőrös lettem. Felkuncogott majd újra a számat vette célpontba, de közben a jobb kezével a hasamat simogatta. Minél feljebb símogatott, majd elérte a melltartómat. Tenyerét a mellemre nyomta és maszírozni kezdte, amitól belőlem apró sóhajok törtek fel. Nem hezitált sokat. Gyorsan lehúzta rólam a felsőmet, majd kezeit a hátamra nyomta csak azért, hogy tudja kikapcsolni a melltartómat. Mikor ez sikerült feljebb ült  én pedig kikapcsoltam a nadrágja gomját és meghúztam a pólóját, hogy csókolhassam meg újra. Igazából ezt azért tettem mert nem akartam azt, hogy jobban szemügyre tudja venni a meztelen felső testem. Basszus ez az első alkalom mikor egy józan srác meztelenül lát! Még szép, hogy totál kényelmetlenül érzem magam.
Azonban Liam nem elégedett be a számmal, elhúzódott tőlem, majd csókolgatni kezdte a nyakam a vállam a mellkasom, majd elért a melleimhez. Ahogy megéreztem forró nyelvét a bimbóimon az arcom égni kezdett. Hogy eltereljem a figyelmemet ujjaimat a hajába vezettem és lágyan meghúztam. Alsó ajkamba haraptam minden egyes alkalommal mikor erőssebben harapta meg. Csak akkor húzódott el pár másodpercre mikor levette magáról a felsőjét az én szemeim pedig megakadtak a kidolgozott felső testén. Mindig ilyen jó teste volt? Gondolkodás nélkül vezettem ujjaimat a kockáira mosolyogva.
Ujjait a nadrágom gomjához vezette. Nem tartott sok idejébe mire lehúzta rólam a farmerom és a bugyimmal szemezgetett. Ezt ha tudom tuti, hogy nem ilyen bugyit veszek fel! Lejebb mászott annyira, hogy legyen egy szintben a bugyimmal. Hideg ujjait az anyaghoz nyomta és megszabadított tőle. Nem adott időt, hogy megszólaljak. Száját egyenesen oda nyomta. Először csak megpuszilta, hogy szokjam ugyanis neki is feltűnt, hogy mennyire feszítek. Kezeivel a combom belső részét simogatta amivel azt érte el, hogy megnyugodtam és nagyobb helyet csináltam ő pedig ezt követően még közelebb fért hozzám. A pusziból végül csók lett, aztán nyelve már a csiklómat kényeztette. Az érzéstől a csillagos eget láttam és muszáj volt valamiben megkapaszkodnom ami megint csak a haja volt.
- Bassz meg! Nem érdekel semmi más csak bassz meg Liam. - nyögtem fel és a fiú elhúzódott tőlem. Szemeimet csukva tartottam csak azt hallottam ahogy leveti a nadrágját. Nem akartam rá nézni. Azt akartam, hogy tovább csinálja ezt amit elkezdett.
- Nyugi édesem, mindjárt...- nyomult hozzám és rögtön megéreztem a merevedését a hasamnál. Csókolni kezdett és abba sem hagyta még akkor sem mikor férfiasságát belém nyomta. Ha nem fogta volna be a számat akkor felordítottam volna. Szerintem számított rá, hogy ezt készülök tenni, ezért csókolt meg. Hevesen faltam a száját, miközben Ő lassan elkezdett bennem mozogni. Erősebben szorítottam a nyakát.
Az, hogy a saját bátyámmal szexelek először jobb volt mint az a tudat, hogy egy olyan sráccal csinálnám aki csak azért van velem mert jól nézek ki. És örültem neki, hogy most Ő van hegyettem és a nevemet sóhajtotta, mielőtt felkiáltott volna a nevemmel együtt, majd fejét a nyakamba fúrta és halkan megszólalt. - Életem leggjobb dugása. - végigsimítottam hátul a nyakán és megpusziltam a homlokát. Igaza volt én tényleg nem lehetek leszbikus.


12 megjegyzés:

  1. Ó te jó ég!!! 😌😲
    Hát végülis jobban tetszik mintha leszbikus lenne. De ő a bátyja. (Bár kitartok amellett hogy kiderül hogy nem is a bátyja) 😏
    Jó rész volt.
    Minél hamarabb folytasd 😃
    Puszii 😘

    VálaszTörlés
  2. Ur isten!! 😱
    Ha a batyja sem erdekel.. Na jo. Tuti NEM a batyja! Imadtam. 😍
    Kerlek minnel elobb siess a folytatassal!
    Puszi!😘

    VálaszTörlés
  3. Imádom,imádom,imádom...ez nagyon jó rész lett.Csak igy tovább még nagyon sokáig.😘😘

    VálaszTörlés
  4. Te jó szag atya Úristen! :O Imádtam, neeeem imádom! Az előző kommentekhez csatlakozom, Liam nem lehet a bátya. El sem hiszed mióta várok erre a pillanatra, és ami ezek után fog jönni. Tyűha. Siess a következővel, kérlek, kérlek, kérlek!
    Puszi Enci xx. ♥♥

    VálaszTörlés
  5. Azta kurva. :o Azert... Magamra ismertem a blogírójával kapcsolatban. 😂 Én is ilyen elvetemült szinte semmi értelme részeket írok. XD De imádom! ❤ Pár napja találtam a blogodra és valami fantasztikus! ❤❤ Fhu furábbnál furább dolgok vannak itt és ez tetszik. :o :) ❤❤ Várom a Kövi részt ;) ❤❤
    Sok szeretettel:Új olvasód Lótusz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. őszintén most megnyugtattál xD azt hittem, hogy csak nekem vannak ennyire..khm...érdekes ötleteim xD sőt mindig attól rettegek, hogy senkinek nem fog tetszeni :DDD de hát ez a jó az írásban, nem? szabadon engedhetjük a fantáziánkat, vagy mi xD

      Törlés
  6. Úristen! Nagyon tetszik ez a rész! Most tuti ez kerül a kedvenc fejezetes listám élére! :D :D
    Nem tudom hogy a következő részben már olvashatjuk e, de én nagyon kíváncsi vagyok a többiek reakciójára, mikor ez kiderül. :D :D
    De persze Liam és Oli reakciója is érdekel. :)
    Várom a következő részt! ;)

    VálaszTörlés