2016. április 30., szombat

|| Chapter 23 : - Mosdó ||

Heyy!!! Láttátok, hogy az oldal átlépte az 1 MILLIÓ oldalmegjelenítést? :O oké, tudom ez nem akkor dolog, mint pl. a feliratkozók, és azt is tudom, hogy egyes emberek egy nap alatt többször felnéznek az oldalra, de akkor is! eddig még egy blognál sem láttam ilyen magasnak ezt a számot ( hogy az az egoista pofám xd) szóóóóval wooow...




Fejemet elhúzom Louis hátától, majd gyorsan megtörlöm a szemeimet és elmosolyodom. - Tudjátok, szerintem mi tényleg tesók vagyunk - kezdek bele és erre mind a négy  rám néz. Wow, mikor is volt olyan pontosan, hogy így figyeltek rám? Hm, szerintem soha. - És tudjátok miért? - válaszadás képpen fejcsóválásokat kapok. - Mert mind az öten tiszta idióták vagyunk. A vérünkben van. - kuncogok fel.
Miért ilyen nehéz kimondani azt, hogy tesók vagyunk? Miért örülnék inkább annak, ha az ellenkezője lenne? Oli, ne nézd már Liamet miközben ilyenen gondolkozol. Rohadtul nem érezhetsz így iránta. Ez olyan mintha egész életedben titkon vonzódtál volna a bátyádhoz. Na, nem. Ez nem lehet. De miért ne lehetne? Jézusom azt sem tudom, hogy igazából milyen szerelmesnek lenni. Lehet, hogy most is az vagyok csak nem tudom beismerni magamnak.
- Akár tesók vagyunk, akár nem úgy döntöttem, hogy mindannyiótokat elhívlak bulizni és jól bebaszunk - csapja össze a kezét vigyorogva Louis és Harryvel boldogan lepacsiznak. Niall szemei is csillogni kezdenek. Liam pedig sunyi vigyorral rám néz. Ajaj ez az a nézés, mikor kanos. Csak egy szavába kerül én pedig rögtön ledobom a ruháimat. Mi van? Ezt én gondoltam? Az lesz, hogy most szépen elmegyünk bulizni, seggrészegre iszom magam és messziről elkerülöm Liamet és esélyt sem fogok adni magamnak, hogy rá gondoljak. Nem, nem történhet meg még egyszer az ami a múlt éjjel. Testvérek vagyunk - akár mennyire is az ellenkezőjét állítom. Lehet, hogy csak magamnak akarom bemesélni a lelkiismeretem miatt. Inkább elhitetem azt, hogy valójában nem is vagyunk testvérek csak azért, hogy közben nyugodtan fantáziálhassak Liamről. És már megint Liam. Miért kell az összes gondolatomnak Liamről szólnia?
- Ez mind szép és jó, dehogy jutunk ki innen? - Niallnek igaza van. A kollégiumot este hét után nem lehet elhagyni. Amikor a fiúk szórakoztak akkor valamelyik hallgató szobáján voltak ahol csendben iszogattak. De most gondolom nem ilyen bulira gondoltak. - Mellesleg autónk sincs. - baszki, ennyire nehéz itt elmenni szórakozni? Kezdem vissza sírni apát. Se autó, se kimenő.
- De hát mi Scottok vagyunk ! - szólal meg hirtelen Harry. Utálom ezt a nevet. - Nekünk nincs lehetetlen. - van benne valami. Eddig mindent elértünk amit akartunk. És itt még csak gyilkolnunk sem kell. Ravasz mosoly kúszik az arcunkra és összenézünk.
- Eléggé jó viszonyban vagyok a portás nyanyával. Talán vihetnék neki egy kávét amibe véletlenül altatót kevernék - kezdi el simogatni az állát Louis és úgy gondolkodik tovább hangosan. - Ha elaludna simán ki tudnánk osonni és senkinek még csak fel sem tűnne. - na ezért vagyunk mi Scottok. Ezt a hallgatók közül ki merné megcsinálni? Senki, ugyanis félnének attól, hogy kibasszák őket az elit iskolából. De minket nem érdekel. Én örülnék neki ha végre elhúzhatnék innen. - Viszont akkor is itt van még az autó.
Akaratom ellenére is eszembe jut az mikor Carly arról kezdett el dicsekedni, hogy James ajándékba kapott az elnöktől egy Ferrarit. Ne kérdezzétek, hogy miért kapott csak úgy egy méregdrága autót az elnöktől. Talán azért mert James volt az egyetlen aki nagyon közeli viszonyban volt a lánnyal. Az elnök gondolom pedig hosszú távra tervezi a kapcsolatukat.
- Hát James Ferrarija a parkolóban áll, és mivel úgyis Ő Liam ikertesója szerintem nem haragudna meg érte ha kölcsön vennénk az éjszakára - jegyzem meg csendesen.
- Te most azt akarod, hogy lopjak el egy autót a tesómtól? - vonja fel a szemöldökét kérdően Liam, de a szája sarkában ott virít az a sunyi mosoly. - Most komolyan ilyen rosszfiúnak nézek ki, aki csak úgy el tud lopni egy autót? - kéri ki magának. Én nem nézem ki belőle. Én tudom, hogy mennyire imád autókat feltörni majd elvinni egy körre.
- Úgy tűnik minden probléma megoldódott - nevetek fel a fiúk pedig libasorban megindulnak. Én is utánuk indulnék, de Liam elkapja a karom és vissza húz.
- Ma este, ismétlést kérek. - suttogja a fülembe és flegmán magamra hagy. Esetleg nekem nem lehet beleszólásom? Most komolyan ennyire látszik rajtam, hogy totál kivagyok rá éhezve? Miért nem megyek utána és mondom meg neki, hogy felejtse el ugyanis én nem vagyok egy olyan lány. Épp ez az képtelen vagyok azt mondani neki, hogy nem. A gond az, hogy nagyon is akarom. Sőt annak örülnék ha már most csak az övé lehetnék.

Louis sikeresen elintézte a portás nénit. Nem tudom, hogy honnan vette az altatót, de az biztos, hogy nagyon hatásos volt. A néni még meg is köszönte miután egyszerre megitta az egész kávét. Mi a tanulság? Ezek után soha nem fogadok el semmit Louistól. Ez a srác félelmetes.
Utána pedig következett James Ferrarija. Niall, Harry és Louis a környéken sétált és figyelték a gyanús dolgokat, míg Liam az ajtó zárját próbálta feltörni ami úgy tűnt, hogy kicseszik vele. Éppenhogy csak hozzá ért az autóhoz azon rögtön megszólalt a riasztó. A srác pedig bepánikolt majd gondolkodás nélkül vett fel egy kavicsot és dobta az anyós felöli ablakra és zúzta szét és hajolt be, hogy tudja elhallgattatni a riasztót.
- Nem úgy volt, hogy karcolás nélkül hozzuk vissza az autót? - kérdezte Louis mikor beült a volán mögé. De úgy volt. Viszont most már egy pici karcolással kapja vissza - vagy nem kapja vissza. Ahogyan a fiúkat ismerem tuti, hogy elkövetnek valamit ezzel a szerencsétlen járgánnyal.
- Ne kérdezősködj csak indítsd be - válaszolt vissza Liam idegesen. Úgy látszik kezdi elfelejteni, hogy hogyan is kell autót lopni.
- Még soha nem kellett Ferrarit beindítanom kulcs nélkül. - mondja Louis és kidugott nyelvel szerel valamit a volán alatt.
- Vesszetek csak össze! Jó úton haladtok, hogy felhívjátok magatokra a figyelmet. - szólalok meg morogva Harry ölében. Ez a autó olyan kibaszott kicsi, hogy alig lehet elférni benne. Louis vissza akarna szólni, de szerencséjére a motor felbődül Ő pedig rögtön a gázra tapos és elindul. Igazából fogalma sincs, hogy hova is megy. Egyikőnk sem ismeri Washingtont így nem tudjuk, hogy melyik az igazán jó szórakozó hely.
Végül egy eléggé jól kivilágított helyre esik a választásunk. Az épület fényei az egész utcát megvilágítják és csak úgy özönlenek oda be a vendégek. Ha a fiúk nem lennének egy menő banda tagjai tuti, hogy nem engednék be őket. De mivel Ők a One Direction nevezetű banda tagjai, így a biztonsági őr csak rájuk vigyorog, kezet fog velük és utat enged - a többi kint álldogálló ember pedig hangot ad felháborodásuknak, de valahogy senki nem foglalkozik a nemtetszésükkel.
A klubban minden megvan amit egy pénzes alak csak kívánhat. Dögös, félmeztelen táncoló csajok, dübörgő menő zene, koktélok, kényelmes fotelek, világítás. Minden ami a fiúkat lázba hozza. A négy fiúnak nem kell sok és máris bele vetik magukat az éjszakába. Louis kezében kezdetnek egy sörös üveg virít miközben bőszen el kezd flörtölni az egyik táncoló lánnyal, majd eltűnnek. Harryt rögtön három lány lepi le akikkel táncolni kezd. Niall a pultos lányt célozta ki magának, Liammel együtt. Csak én üldögéltem az egyik kis csendes zugban, miközben azon agyaltam, hogy mihez is kezdjek magammal. Soha nem voltam az a fajta aki elrontja a testvérei estjét. Pont azért nem is nagyon jártam a fiúkkal bulizni. Valahogy mindig magamra maradtam, miközben Ők jót buliztak aztán én voltam az aki a részeg seggüket haza fuvaroztam. Őszintén már bele untam. Ha fél óra múlva sem fog semmi izgi történni akkor leléptem innen.
- I live for you, I long for you, Olivia. - Liam egy határozott mozdulattal ül bele a mellettem lévő fotelbe miközben mind két kezében két koktélos pohár pihen. Furcsa, hogy az egyiket sem loccsantotta magára ahogy bele ült a kanapéba.
- Mégis mi volt ez a belépő? - kérdezem és magamhoz húzom az egyik koktélos poharat. A pohárban lévő löttynek zöldes sárga színe van és akár mennyire is akarok belőle inni, nem merek. Kitudja, hogy Liam mit hozott nekem.
- Ez volt a dal refrénje amit neked írtam - meséli vigyoroga. Nehogy elpirulj! Hagyd figyelmen kívül, hogy a bátyád írt neked egy dalt. Bassza meg, Liam írt nekem egy dalt. Csak nekem! - Tudod mikor arra kényszerítettél, hogy Carlynak írjak. Nos én akkor valami oknál fogva neked írtam. - bele iszik a koktéljába, majd tovább folytatja. - Mikor akarsz megint kihasználni? - kérdezi felvillanyozva.
- Kihasználni?
- Te mondtad, hogy csak kihasználtál. Azt kell, hogy mondja, hogy jó vagy kihasználásban. Élvezném ha életem végig csak kihasználnál. - hányszor mondta azt, hogy kihasználni? És tudjátok, hogy mi a legrosszabb? Hogy még csak be sincs rúgva. Mikor leissza magát akkor menni sem bír, nemhogy beszélni. Nem, amiket most itt elhadart azt mind komolyan gondolta.
- Nem fogok dugni veled egy klubban! - mondom felháborodva. Még ha fáj is ezt mondanom. Nyilvános helyen vagyunk. Akár mennyire is le szeretném Őt itt helyben teperni, cikinek tartom.
- Nem arra kértelek, hogy itt rögtön ess nekem. Elvonulhatnánk - hajol közelebb és a fülem mögé tűri a hajam. Csak nehogy megpusziljon, mert akkor végem. - Mondjuk a lány mosdóba?
- Miért pont oda?
- Az ilyen helyek a csajok csak nagy ritkán járnak pisilni, szóval nem kell majd attól tartanunk, hogy ránk nyitnak - kacsint rám és pimaszul megcsípi az arcom majd a kezét nyújtsa. Fogalmam sincs, hogy miért csúsztattam kezem a kezébe és engedtem, hogy maga után húzzon egészen a női mosdókig. Úgy látszik, hogy igaza volt mikor azt mondta, hogy senki nem jár ide, mivel a helységben még csak a zene sem hallatszódott. Mintha egy másik helyen lennénk és nem egy klub mosdójában.
Az ajtó éppenhogy csak becsukódott mögöttünk, Liam kezei máris a derekamon voltak és erőszakosan kezdett el nyomni egészen az ablakig. Ott egy határzott mozdulattal felkapott és az ablakpárkányra ültetett és letámadta az ajkaimat. Semmi szégyen érzet, semmi gondolat arról, hogy épp a testvérével csinálja már megint mindezt. És ami a legszörnyűbb, én megint nem tudtam parancsolni magam. Hagytam, hogy ujjaival a combomat simogatta belülről minél feljebb haladva a szoknyámig.
- Az van, hogy most meg kell, hogy vizsgáljalak - ujjai már a bugyimnál cikáznak és ingerelnek. Jó úton halad az felé, hogy bengedjem, de akkor hirtelen tudatosul bennem, hogy hol is vagyunk. Nem fogom megengedni, hogy egy nyilvános helyen hozzám nyúljon ott lent! Azért van eszem. Persze engem levetkőztet, aztán véletlenül benyit valaki és meglát, miközben Ő meg totál fel van öltözve.
- Nem! - nyomom össze erőteljesen a lábam, a kezeit pedig vissza nyomom a teste mellé. Értetlenül néz rám.
- Mit nem? - kérdezi értetlenül és kissé mérgesen. Hű, úgy tűnik valaki nem jól viseli az elutasítást.
- Nem fogsz kinyalni egy nyilvános helyen. - mondom bunkón és felhúzom az orrom, mire hallom ahogy felhorkant, erre villámló tekintettel meredek rá.
- Ti lányok annyira szégyenlősek vagytok - kezdi el simogatni a combom.
Az adrenalin pár másodperc alatt elárasztja a testem. Ó nem kellett volna engem szégyenlősnek mondania. Én szégyenlős? Kíváncsi lennék, hogy Ő hogyan érezné magát ha itt és most csak úgy leszopnám. Mert Ő aztán tuti nem lenne szégyenlős. Á, dehogy.
- Igazából arra gondoltam, hogy mi lenne akkor ha most én okoznék örömet neked, cserébe azért amit értem tettél a múltkor? - mire feleszmélne leugrom az ablakpárkányról és kicsit sem kedvesen fordítok a helyzeten, vagyis most Ő van sarokba szorítva. Megszeppenve áll és hatalmas szemekkel bámulja ahogy egyszerűen kikapcsolom az övét, kigombolom a nadrágján lévő gombot és lehúzom a cipzárját, majd másodpercek alatt lehúzom a nadrágját egészen a térdéig. Tenyeremet a férfiasságához nyomom és lassan simogatni kezdem, miközben másik szabad kezemmel a nyakát lepem be puszikkal. Csak sóhajtozik, de érezm, hogy remeg. - Mi az Li, csak nem kényelmetlenül érzed magad? - csókolom meg enyhén a szája sarkát és bele markolok a merevedő végtagjába. - Hiszen Te pasi vagy! Nem lehetsz szégyenlős az miatt mert egy nyilvános helyen akarnak leszopni. - és nem csak akarják, hanem fogják is. Elhúzódom az arcától és letérdelek. Fejem pont a derekáig ér. Elvigyorodom ujjaimat pedig az alsógatyájába nyomom majd lehúzom róla. Igazából még soha nem csináltam ilyet. Sőt mindig is gusztustalan dolognak tartottam, de úgy érzem, hogy ma vele kivételt tehetek. Nem hiszem azt, hogy más fiúval képes lennék ezt megcsinálni. Azonban Liammel valahogy olyan normális dolog tűnik - még ha én is érzem magam kellemetlenül helyette. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy mit élveznek ebbe a lányok - oké a fiúknak biztos öröm, ugyanis nyelvem éppenhogy csak hozzá ért a hegyéhez, Liam máris felnyögött, de úgy, hogy én pirultam el helyette. Ráadásul még arra is ügyelnem kellett nehogy véletlenül erőssebben szívjam meg - mint ahogy az később kiderült, Liam inkább azt élvezte ha erőssebben szívtam meg. Minél gyorsabban csináltam, Ő annál jobban szorította a hajamat - esküszöm ha így folytatja időnap előtt kopasz leszek. Azt sem tudtam, hogy mikor van nála a végpont. Ráadásul minden srácnak ekkora? Vagy csak nekem ér le majdnem a torkomig. Jézusom mi ez az íz? Na, nem! Tuti, hogy nem fogom lenyelni a gecijét! Miért nem tud szólni, hogy elsül?
- Oli! - nyög fel szenvedélyesen, mire én tolatni kezdenék ha nem fogná még mindig a hajam. A cikis helyzet csak ez után jön. Ugyanis mikor elélvezne az ajtó nyitódik és pár kis picsa néz farkasszemet egy jelenettel. Egy olyan jelenettel mikor én elhúzódom Liam farkától és szinte kiokádom a gecijét, miközben Ő emelt dákóval tiszteleg. - Hali! - köszön Liam a csapat kislánynak, akik a sokk hatása ellenére megfordulnak és kimennek a helységből. Méghogy senki nem jár ide.
- Bele élveztél a számba! - köpöm ki a nyált és undorodva elkezdem törölgetni a nyelvem. Mi van ha örök életemben érezni fogom ezt az ízt? Te jó ég!
- Légy büszke magadra. Tudod nem sok lány tudja elérni nálam az efféle orgazmust - segít felállni a földről és öleli meg a nyakam, hogy tudjon puszit adni a homlokomra.
- Életem végéig fogom érezni az ízedet a számba - hisztizem, mire Ő felkap a lábaim pedig automatikusan kulcsolódnak a dereka köré. A mosdó felé sétál velem és leültet oda, miközben vigyorogva felhúzza a pólómat és egyszeresmind megpuszilja a hasamat. A hasamat amiben hirtelen furcsa dolgok kelnek életre. Mi az isten, valami repdes a gyomromba. Te jó ég, tuti beteg leszek Liam spermájától! Én kinyírom. Mégis ahogy puszilgassa a hasamat és levakarhatatlan mosoly kúszik az arcomra. - Ne, hagyd abba! Légyszí. - kérem, de eszembe sincs eltolni magamtól. Tenyeremet az arcára teszem és úgy kényszerítem arra, hogy felegyenesedjen, és mikor ez megtörténik addig húzom közelebb magamhoz míg a szánk össze nem ér. Kiéhezve csókolom, gondolkodás nélkül. Megint nem foglalkozom mással csak vele.
Hallom ahogy a mosdó ajtaja ismét kinyílik, de mind ketten nagyon el vagyunk foglalva a csókolózással így hidegen hagy bennünket.
- Khm. - köszörüli meg valaki erősen a torkát. Valaki akinek túl ismerős a hangja...

6 megjegyzés:

  1. Jézusom!!! Kezd izgalmas lenni a szitu 😃
    Remélem Carly keveredett oda véletlenül XD

    VálaszTörlés
  2. BAAAAASZKIII TUTI NIALL AZ...VAGY HARRY....VAGY CARLY....VAGY LOUIS....VAGY AZ APJUK...vagy James...? Nem ő tuti nem. Hozd gyorsan a részt^^
    *Klau

    VálaszTörlés
  3. Mamám! Ez mi?!? Uram Isten! Nem ki a rákom vagy te???
    Sajnálom, késtem a kommenttel... :c
    Viszont ez a rész, tényleg nagyon nagyon atom, vagy inkább molekula. :D Jó elég, nem kémiázok, ezek eleget kémiáztak. Nem akarom hogy vége legyen :c De azért siess a következővel
    Puszi Enci xx. ♥♥

    VálaszTörlés
  4. Basszus itt kell abba hagyni?? O.O Ez nem igaz. Xd Siess a kövek mert felrobbanok a kíváncsiságtól! ❤❤❤ Imádom ezt a részt is!!❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  5. Úristen!
    Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ki elõtt buktak le! :D
    Alig tudom elhinni, hogy már csak 1 rész van vissza! Kíváncsi vagyok a történet végére, és várom a következõ részt! ;) :)

    VálaszTörlés
  6. Hoppá:D
    Azt hiszem valakik lebuktakXD
    Szerintem Louis az aki pont "jókor" lépett be:"D
    Bár reménykedem hogy nem ő az. Lehetőleg valami vadidegen aki azt sem tudja kik ők.:3
    Szép álom, mi?
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés