2012. július 8., vasárnap

§2-Úgy látom hosszú vakációnak nézek elébe

Gondotam fel teszek még egy részt és még annyi szerintetek megéri folytatni? :D
Egy fekete Mercedes állt a villa előtt, benne pedig az örökké vidám Lana. A gimiben ő volt az egyetlen igaz barátnőm mivel a többiek csak azért akarnak velem barátkozni mert az apának sok pénze van. Gyűlölöm az ilyen embereket. A pénz nem boldogit annál sokkal fontosabb a barátság.
Elég sokat kell autózni, hogy beérjünk a suliba mivel apa a városon kivül vett egy villát. Imádom a házunkat ha lehet igy mondani, mivel minden megvan benne amit csak akarok. Igaz kettőnknek elég nagy, de nem az a lényeg. Meg hát aztán Lana is szinte minden nap ott van és elég sokat nálunk is alszik. És még jól is járok mivel a szomszédban lakik és minden nap mehetünk együtt suliban mivel neki megvan már a jogsija.
Sajnos nekem még nincs pedig már 16 múltam és már autóm is van. Szerencsére már csak a vizsga maradt hátra és aztán végre én is mehetek oda ahova akarok és még csak kiséret sem kell.
A gimi előtt már tele volt autókkal és vihogó diákokkal. Szokás szerint mikor megláttak mindenki köszöntött vagy integetett én pedig boldogan tettem a dolgom. Soha nem voltam az a beképzelt tipus inkább jobban szerettem vizsahúzódni és távolról figyelni a jeleneteket.
- Lana- tűnt fel a semmiből Aaron Lana pasija akivel ha engem kérdeztek többet veszekszik mint szeretkezik. Fel sem fogom, hogyan tudott pont a suliból összeszedni magának egy pasit. Ide csak a város selejtje jár. Drogoznak, isznak, lógnak és még csúnyák is. Sokszor frászt kapok tőlük.
- Aaron- nézett rá bunkón Lana. És tessék már megint kezdődik- Mond csak hol jártál szombaton ?
- Otthon ültem a tv előtt és meccset néztem.- válaszolta egyszerűen a srác és egy kisebb tömeg jött eléjük.
- Tényleg?- tette derekára kezét Lana és összehúzta a szemöldökét- És mond csak miért nem vetted fel a telefont? Vagy miért nem irtál vissza a leveleimre?
- Véletlenül beleejtettem a telómat aaaa....-kezdett el gondolkozni az érveken Aaron én pedig jobbnak láttam a lelépek. Sütött róla a hazugság, még a hülye is észrevenné- WC-be !
- Majd találkozunk- súgtam oda az ideges lánynak aki ebben a pillanatban nem velem volt elfoglalva. Igy vállat vontam és lassan elindultam a termek felé.
Első óra matematika. Szerintem nem kell ecsetelnem milyen borzalmas. Ráadásul a tanárnő elmehetne horrorfilmekbe szerepelni, olyan ijesztő. Esküszöm rém álmaim vannak tőle.

Délután megbeszéltünk Lanaval, hogy elmegyünk vásárolni mivel be kéne már újitani valami új ruhákat. Meg aztán nem sok kedvem volt hazamenni mivel tudtam, hogy akkor szembe kell néznem Liammel azt pedig nem akartam.
- Örökké valóságig nem vásárolhatunk- csóválta a fejét Lana mikor már vagy századszor jártuk körbe az üzleteket a plázában. Igaza volt de nem vallottam be.
- Jobb ez mint az ostoba mostohatesóm arcát nézni- vágtam vissza nyersen és felpróbáltam egy sapkát ami a kezembe került közben pedig a tükörbe nézegettem magam.
- Nem tudom mi bajod van Liammel- vont vállat Lana és megigazitotta rajtam.- Szerintem cuki, jó hangja van és hires. Kell ennél több? Más örülne ha ilyen mostohatesója lenne.
- Ezt inkább meg sem hallottam- húztam el a számat. Nagyon is jól tudtam, hogy Lana csak a banda miatt van úgy oda érte ahogy mindenki más is. Én azonban nem tartozok a rajongóik közé és nem is fogok.
Igaza volt sajnos késő délután haza kellett mennünk. Mikor a villánk elé álltam vállat vontam : Jobb túlesni rajta !
/LIAM/
 Késő délután volt mikor a limó kitett annál a villánál aminek a cimét Ric akarom mondani apa adott meg. Fura lesz ennyi év után megint néhány hétig vele élni. Őszintén szólva nem sok kedvem volt ide jönni, de nyár van a srácok is vakációzni mentek nekem pedig nem volt kedvem magam lenni Manchesterbe anyához pedig nem mehettem mivel ki tudja, hogy pontosan hol tartózkodik most a világon.
Vissza térve a villára kis hiján elejtettem a telefonomat amit a fülemnél tartottam. Ez volt a legkirályabb hely amit valaha láttam. Az 1D villa ehhez semmi volt. Tele volt szobrokkal, növényekkel, trópusi fákkal.
- Liam ott vagy ?- hallottam Zayn hangját a vonalban.
- Persze-csuktam vissza a számat és kinyitottam a vaskaput és botladozva elindultam az udvarra vagy hova. Mondjuk azért ki jöhettek volna elém mivel elég nehéz ennyi csomagot egyedül cipelni.
- Na milyen?- most Louis hangja csendült fel a vonalban. Nem hiszem el, hogy ennyire unatkoznak a reptéren.- Találkoztál már a húgoddal?
- Lou hányszor mondjam már el, Ő csak a mostohatesóm. Semmi közöm nincs hozzá- válaszoltam egy kissé idegesen. Amióta megtudták, hogy ide jövök folyton ezzel csesztetnek.
- Oké, oké- szabadkozott, de nyitódott az ajtó és már sietett is felém Ric vagyis apa. Rég láttam már de még mindig ugyan úgy néz ki. Állandóan öltönyt visel a cipője pedig már távolról fénylik olyan ügyvédes kinézete van.
- Liam- ölelt szorosan magához én pedig csak megveregettem a hátát. Mindig is birtam, kedves és vicces pasa volt. Anyám szerint teljesen rá ütöttem természetileg mivel mindig csak a hülyeségeken jár az eszem- Örülök, hogy itt vagy. Gyere menjünk be és megmutatom a szobád, hogy tudj lepakolni- invitált be a házba ahol megint csak tátva maradt a szám. Hogy lehet ilyen luxusban élni. Oké ha vissza mentem az 1D villájába áttépitjük az egészet. A hallba egy hatalmas festmény tárult a szemem elé. Rögtön tudtam, hogy Ő May apa volt felesége. Gyönyörű nő volt. Az emelet tele volt szobákkal, de nekem bökte a csőröm hogy hiányzott valaki. Még hozzá egy lány.- Tessék itt lepakolhatsz. Ó és ha keresed a lányom a medencénél láttam utoljára- világositott fel mosolyogva én pedig csak kacsintottam egyet és már mentem is arra a bizonyos helyre. Hisz illő lenne a drága mostohatesómat is üdvözölni.
Mikor leértem a medencéhez ott nem találtam semmi, csak napágyakat meg mindenféle vacakot ami a vizhez kell. Összehúzott szemöldökkel néztem körül. Őszintén szólva nem tudtam mit keresek. Nyolc éves korom óta nem találkoztunk, úgyhogy nem tudtam mire számitsak.
- Csak nem engem keresel?- hallottam egy lányos hangot a hátam mögött és mint a villám hátra fordultam. A szemeim majd kipotyogtam mikor megláttam a jövevényt. Hosszú szőke göndörös haja volt ami a derekáig leért, tengerkék szemei még a borús idő ellenére is ragyogtak, karcsú alakja tökéletes volt és halvány barna.
- Emma?- kérdeztem bizonytalanul. Az kizárt, hogy az a csúnyácska kislány Ő lenne. Hisz fogszabályzója volt, szemüveget viselt és alig volt haja. Most meg bombanő lett?
- Liam- mondta unottan és lejött a lépcsőről. Elindultam felé közben pedig széttártam a kezem, hogy megölelhessem , de ő elment mellettem.
- Megváltoztál- túrtam belé a hajamban, hogy eltereljem erről a cikis helyzetről .
- Nem erre számitottál mi?- húzta fel a szemöldögét gúnyosan és leült egy székre. Rögtön rávágtam volna, hogy nem, de inkább befogtam.- Azt hitted ugyan úgy nézek ki mint régen.
- Jaj dehogy- vontam vállat nevetve, Emma pedig elhúzta a száját. Morcos kedvében van, vagy mi?
- Aha persze. Csak tudod már nem vagyok olyan mit akkor- állt fel újra és a szemembe nézett fagyosan. Szóval még mindig utál.
- Tudom, hisz látlak- viccelődtem de még mindig nem nevetett velem.
- Felesleges próbálkoznod- nézett rám lehangolóan.
- Kölykök vacsora- hallottuk meg apa hangját és rögtön beindultunk a konyhába. Úgy látom hosszú vakációnak nézek elébe...

8 megjegyzés:

  1. ez jó.:))) nekem tetszik:) kíváncsi vagyok a következőre:)

    Ui: az enyém: www.elfelejthetetlen-fiction.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Uram isten ez nagyon jó volt. Egyszerűen imádtam :) Emma tök vicces volt, ahogy Liammel bánt.
    Szóval imádtam áááá nagyon várom a folytatást.
    Puszi Cassy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg tetszik ? akkor annak nagyon örülök ám :D

      Törlés
  3. 'Mindig is birtam, kedves és vicces pasa volt.' PASA XDDDDD Amúgy jóóóó*.* Hozd hamar a kövit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát az csak véletlenül elirtam :/ de szerencsére igy is értelmes lett :D

      Törlés
    2. Nem baj ,nekem így még jobban is tetszett :D

      Törlés