2012. július 9., hétfő

§3-Ez itt az én rezidenciám.

Nagyon szépen köszönöm a komikat :D nem hittem h ennyire tetszeni fog pedig még nem is olyan izgis szerintem, ennél sokkal jobb lesz azt garantálom. Ó és egy nap alatt majdnem meg lett a 100 látogató, nagyon örülök neki ....és most jöjjön a rész !!!
/EMMA/
A vacsora fő szenzációja Mr. Szupersztár volt. Apa szinte az ő szavait ette a rendes étel helyett. Esküszöm ha nem a fia lenne még azt hinném, hogy nyomul rá. Oké ez buta volt, de hahó én is itt vagyok !!! Undorodva turkáltam az előttem lévő ételt a fejem pedig az öklömön pihent. 
- És mond csak fiam, milyen a sztárok élete?- kérdezte apa mosolyogva, Liam pedig büszkén kihúzta magát én azonban csak a szemeimet forgattam és eltoltam a tányéromat nehogy véletlenül még bele hányjak.
- Eszméletlen- válaszolta olyan nagymenősen mintha annyira nagy dolog lenne amit Ő csinál. A mai világban minden tehetségtelen ember már sztár, szóval szerintem nincs benne semmi eszméletlen.
- Gyerünk mesélj az életedről, hisz olyan régen nem látott már Emma sem. Biztos kiváncsi mi történt veled. Hisz nem mindenkinek sztár a mostohabátyja- kérlelte apa közben pedig rám sanditott és próbált jelet adni, hogy : Viselkedj úgy mintha érdekelne nézéssel. Érdekel engem? Inkább nem érdekel, sőt szinte halálra unom magam és ha befognák a szájukat itt helyben el tudnák aludni.
- Nem olyan menő azért a sztárok élete- válaszolta szégyenlősen Liam és bele ivott a poharába- Szinte minden nap együtt vagyunk a sztárokkal ezért vettünk a belvárosban egy villát, vagyis ahogy a rajongók mondják One Direction villa.
- Szóval már külön laksz anyádtól?- csillant fel apa szeme és látszott rajta, hogy teljesen meghatódott.
- Aha már az X-Factor óta mivel igy könnyebb- vont vállat hetykén- Nem lenne kedvem állandóan Manchesterből, Londonba utazni és ezért igy oldottuk meg.
- És mi van Mayavál? Mármint most már maga él?
- Mikor élt ő maga?- húzta fel a szemöldökét Liam apa pedig csak lehajtotta a fejét. Hát igen Maya soha nem arról volt hires, hogy szinglin töltse mindennapjait. Vajon a fia is megörökölte ezt a tulajdonságát?
- Igaz- válaszolta egyszerűen apa és ezzel lezártnak tekintette a témát.
- Ezt teszi ha valakinek jó az alakja- morogtam az orrom alatt, Liam pedig csak lehangolóan rám nézett.
- És milyen az egyedülálló élet?- kiváncsiskodott tovább apa. Úgy látszik soha nem akarja abbahagyni.
- Nem nagyon tudom élvezni mivel szinte naponta koncertezünk, vagy stúdiózunk, fotózásra meg interjúkra járunk- sorolta a mindennapi dolgait én meg nagy szemekkel néztem rá. Most komolyan bele tudja sűriteni ezt egy napba. 
- Na várjunk csak- egyenesedtem ki, hogy tudjak rendesen felé fordulni. Mikor sikerült még mindig nagy szemei voltak- Mikor van szabadidőd? Mikor jársz moziba? Vagy szórakozni, vagy mit tudom én...
- Hát...mikor épp szünet van, vagyis most- túrt bele szomorúan a hajába. Egy 17 éves srác melóval tölti a mindennapjait és nem a barátaival. Azért ez elég kemény. Még a vele egykorúak suliba meg kirándulni járnak ő addig egy stúdióban üldögél és dalt ir.
- Ez agyrém- mondtam csodálkozva és a szék támlájának dőltem. Néhány percre csend lett majd apa felállt.
- Bocs srácok, de vár a munka- mondta egyszerűen és már ment is a dolgozószobája felé igy mi ketten maradtunk. Egyikünk sem szólt semmit, és még csak egymásra sem néztünk. 

Este mivel Lana épp Aaron szüleivel vacsorázott maga töltöttem a TV előtt. Elég unalmas volt mivel rettentő vacak filmek mentek igy szombat este. Meg aztán én sem vagyok hozzá szokva, hogy otthon ücsörögjek.
- Na told arrébb a segged Emmus- ugrott a kanapéra Liam én pedig csak meghökkentem. Mi a szart akar itt.
- Ne szólits Emmusnak- förmedtem rá mérgesen. Mikor kicsik voltunk akkor ragasztotta rám ezt az ostoba nevet. Gyűlöltem mivel Ő találta ki.- Hé mit csinálsz?- néztem rá mikor elvette mellőlem a kapcsolót és elváltott egy másik adásra amin a Pokemon? ment. Most hirtelen nem tudom mit gondoljak. Egy 17 éves srác ül mellettem aki normálisan gondolkozik a korához megfelelően vagy egy 5 éves kisgyerek aki rajzfilmeket néz.
- TV-t nézek- válaszolta természetesen és még a popcornomból is evett. Ezt a kis szemtelent. Nem is zavartatta magát.
Néhány percig néztem ezt a gyagyaságot, de végül betelt a pohár. Kikaptam kezéből a kapcsolót és elkapcsoltam vissza a horrorfilmre.
- Mit hisztizel?- nézett rám értetlenül és megint nyúlt volna érte, de én rá csaptam a kezére.
- Ide figyelj Szupersztár. Ez itt az én rezidenciám. Itt a kutyát sem érdekli, hogy te vagy Liam Payne a One Direction egyik tagja.- bökdöstem az ujjammal a mellkasát- Szóval ha én horror filmet nézek akkor azt nézek nem pedig valami ostoba mesét...
- A pokemon nem ostoba. A srácokkal minden nap megnézzük- húzta fel az orrát gyerekesen amitől nekem muszáj volt mosolyognom. Hoppá megszegtem a bunkó fogadalmam.
- Ez is azt bizonitja, hogy még pelenkásak vagytok- gúnyolódtam, Ő pedig kiöltötte rám a nyelvét és elkezdett vigyorogni.
- Jobb mint ha vásárlás mániások lennénk- húzta fel az egyik szemöldökét és olyan érdekes arca lett.
-  Inkább meg sem hallottam- tettem úgy mintha meg sem hallottam volna az utolsó beszólását. Gondoltam, hogy ezzel fog előjönni mint minden fiú. Azért mert szőke vagyok és szeretem a divatot még nem kell plázacicának lennem.
- Csak nem megsértődtél hercegnő?- kérdezte gúnyosan én pedig csak a középső ujjamat mutattam felé, Ő pedig elkapta és nem engedte el.
- Eressz el, te kis....
- Na mi?- húzogatta a szemöldökét nevetve- Csak nem hiszti rohamod lesz és...- gúnyolódott tovább, de én a másik szabad kezemmel elkaptam a nyelvét és nem engedtem el. Elég undoritó volt, de legalább megtanulja, hogy velem nem érdemes packázni. Fúj tiszta nyál a kezem, ráadásul Liam nyálja- Affonna endedd é vad neded addi- fenyegetőzött én pedig csak röhögtem ahogy beszél. Mondjuk nem sokat értettem belőle- Feadom !- engedte el a kezem én pedig a nyelvét. Néhány másodpercig egymás szemébe néztünk majd mind ketten hangos nevetésben törtünk ki.....

10 megjegyzés:

  1. Szia Dórucika! :) Imádom a One Directiont! :DD A kedvenceim, Harry és Liam! :DD Szeretek róluk történeteket olvasni - a blogspoton egyre több akad -, mert így elképzelhetem őket, olyannak, amilyenek a történetben leírt karakterek. :D Ez a te oldaladnál sincs másképp ^^ Szuper a fogalmazásod, a szereplőket imádom:) Remélem majd én is számíthatok a véleményedre:D
    Puszi: niiki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Én inkább Liam, Zayn, Louis párti vagyok :D örülök h tetszik és már voltam nálad és véleményt is hagytam :P

      Törlés
  2. :))) ez nagyon tetszik:DD
    Affonna endedd é vad neded addi-ennél a mondatnál a kajámat majdnem kiköptem a röhögés miatt:)))
    hamar hozd a következő részt!!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj ne hogy még miattam tedd tönkre a monitorodat :D oké hamar hozom ...

      Törlés
  3. Szia , most találtam rá a blogodra, és nagyon tetszik :) Nem szoktam nagyon kommentet írni, mert arra már lusta vagyok , de ez a blog megfogott és muszáj tudatnom veled :) Nagyon tetszik benne az is, hogy már nem az első találkozásnál az van , hogy szerelembe estek :) Ugyhogy csak így tovább, és siess a kövivel ;)
    Dzsií

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Hát köszönöm h miattam vagyis a töri miatt irtál komit :D én nem vagyok annak a hive, h rögtön összehozom valakivel inkább szeretem húzni az emberek agyát :D

      Törlés
  4. Szia!!!
    Nekem tetszik a történet, de azt remélem, hogy Emma nem lesz ilyen ellenséges Liam-mel :DD Így tobább, és hamar a kövit :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát most ha leirnám h milyen lesz Emma akkor úgy már tudnád a töri lényegét :P

      Törlés
  5. Szia!
    Nem vagyok egy nagy 1D fan, ami a zenét illeti..:)
    Viszont beleolvastam már pár ficbe.
    Olyannal még nem találkoztam, hogy az egyik tag a főszereplő rokona legyen, de szerintem ez tök eredeti ötlet, szóval tetszik!:)
    Emma kicsit...hmm...furán viselkedik, de gondolom ez majd még változik. Ha meg nem,az sem baj.
    Mindent összevetve,jó a történeted, és továbbra is olvasni fogom, valamint írok neked kommentet.:)

    xoxo:
    Áfonya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem baj ha nem szereted,majd én megszerettetem veled :D igazából az a lényeg h a mostohatesója és majd ebből lesznek a bonyodalmak, de nem lövöm le a poént :P amúgy már én is irtam hozzád :D

      Törlés