2013. augusztus 4., vasárnap

Nincs meghívás, bárki nézheti

Gondolom mindenkinek észre vette azt, hogy a napokban a blog először törlődött majd meghívóssá vált. Nos igen ez mind miattam volt és most is csak a jó akaratom miatt tettem újra elérhetővé mivel nem vagyok szemét. Pedig sokan közületek megérdemelnétek, hogy az legyek ugyanis rengeteg pofont kaptam már tőletek kedves olvasók. Én tudom, hogy nektek írók meg minden, de azért sok mindent én sem tudok már lenyelni.
Szerencsére azon változtattam, hogy nem érdekelnek a komik mennyisége. Írok ha 1 komit kapok, írok ha 10-et. Mondjuk arra még mindig nem jöttem rá, hogy hogy a francba lehet, hogy az egyik fejezethez 5 komi jön össze míg a következőhöz már 10. Na mindegy nem ez a lényeg, ugyanis ez már nem zavar mivel ez miatt már volt a blognak kisebb szünete. De arról tudtok ugyanis mikor vissza tértem mindent elmagyaráztam.
Viszont most megint a padlóra kerültem, de rendesen. Ugye bár a részeket naponta hozom és az oldal megjelenítése 900 felett van naponta. Mégis akadnak közöttetek olyanok akiknek ez nem tetszik. Lásd reklamálnak a részek hosszúsága miatt. Nos erről most bővebben kifejetem a véleményemet. Ugye bár sok író van köztetek. Szóval tudnotok kéne, hogy egy rész megírása kb. olyan egy óra vagy több. Nekem több ugyanis akár hiszitek akár nem, de az állítólagos részek Wordben 3 oldal!! Sőt volt már olyan is, hogy 4. Na most képzeljétek bele magatokat a helyzetemben. Naponta 3 oldalas fejezeteket megírni ami izgis is legyen, ne legyen tele párbeszéddel, legyen hosszú leírás, helyesírási hiba nélkül és mindezek mellett még éld a magán életedet is ahol a haverjaid a nyakadra járnak és Te össze veszel velük mert inkább a blogoddal és az olvasóidnak akarsz örömet szerezni minthogy a valós életeddel foglalkozz. És mi a hála a kedves olvasóktól? Panaszkodnak, hogy rövidek a részek. Hát köszönöm a támogatást! De komolyan kurva jól esik, hogy miattatok órák hosszat ülök a gép előtt és próbálok örömet szerezni a barátaimra és a családomra pedig szarok rá magasról. Legalább egy kicsit lenne lelkiismeret furdalásotok ez miatt. Úgy sem lesz.
Csütörtök este pedig kaptam egy rettentő aranyos e-mailt.( Szentség, hogy leveszem az összes elérhetőségemet, mert nekem a kis tíz éves csitrik nem fognak pattogni.)  Amiben röviden-tömören az állt, hogy azonnal hadjam abba az írást mivel borzalmas amit csinálok. Olyan szavakat használok amik nem is léteznek, a vesszőket nem teszem ki helyesen a mondataim értelmetlenek.
Adok az építő kritikákra és amit tudok meg is fogadok. De könyörgöm amin nem tudok javítani akkor annak oka van.
És úgy gondoltam, hogy így ország- világ előtt, több mint egy év blogolás után kijelentem  és választ adok arra a részre, hogy miért használok olyan szavakat amik a magyar nyelvben nem léteznek. Ez azért van mivel Szlovákiában élek. Akik követnek twitteren tudhatják akik pedig eddig nem tudják most megtudták. Szóval rakjátok össze a képet és rögtön rájöttök arra, hogy miért használok oly sok szavat furán. Ne várjátok el, hogy az ilyen dolgokon változtassak. És ha nem tetszik akkor nem kell olvasni a blogot. Senki nem kényszerít rá, hogy olvasd el.
Szóval ez az e-mail, a névtelen komizók akik szerint rövidek a részek, össze vesztem a családommal és hatalmas balhé van még mindig, vezetett oda amit csináltam, és nem bántam meg. Sőt remélem egy kicsit szarul éreztétek magatokat, hogy nem olvashatjátok a kedvenc blogotokat. Amit kétlek ugyanis szerintem nem ez az kedvenc blogotok. Csak azért szeretitek mert naponta hozok részeket és nem kell heteket várni a fejezetekre mint a többi blognál ahol különös mód egy tucat komi érkezik úgy, hogy csak hetente hoznak részeket. Na ez miért van?
Igen letöröltem a Leeroy-Liam törit is mivel egyszerűen gyerekesnek találtam és értelmetlennek. Nem az én stílusom és nem az én koromhoz való. Igazat adok a családomnak és a barátaimnak, ideje felnőnöm és nem álomvilágban élnem hisz 19 éves leszek. Ez nem azt jelenti, hogy abba hagyom az írást. Nem.
Ez azt jelenti, hogy össze kell szednem magam és olyan történetet írni ami hozzám való és amit a mai fiatalság szeret. Persze ezt nem az 1D-re értettem. Az új töri ugyan úgy Liames lesz, csak még azt nem döntöttem el, hogy mikor fogok bele kezdeni. Egy kicsit még hagyom csillapodni a kedélyeket és kíváncsi vagyok, hogy erre a kis monológomra mi lesz a vissza jelzés. Fel vagyok rá készülve, hogy egy csomó olvasómat el fogom veszíteni, de nem érdekel. Szeretek írni és akinek nem tetszik amit csinálok az ne nyissa meg a blogomat.
Örülnék neki ha egy kicsit elgondolkoznátok ezen az egészen és megértenétek mivel rengeteg új embert ismertem meg közületek akik rettentő jó fejek és mindig támogattak.

52 megjegyzés:

  1. Heló
    Én is egyszer írtam hogy kevés a rész.Nos én azt nem úgy gondoltam hogy nem jó hanem annyira tetszik amit írsz hogy olvasnám többet is.Nem tudom hogy ki az aki neked ilyeneket ír meg hogy mi oka van rá amikor nem ártottál neki semmit csak azt teszed amit szeretsz csinálni.Ez most mindegy is na szóval bocsi ha neked rosstul esett amit írtam de nem úgy értettem ahogy gondolod és fogalmam sem volt róla hogy mennyi 1 rész mert telefonról vagyok és csak görgetek lefelé szóval sajnálom csak azért mondtam mert szeretem olvasni amit írsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem csak az esett rosszul, h megírtam normálisan azt, hogy naponta hozom a friss részt és ez álltal nem tudok hosszú fejezeteket megírni....
      egyébként semmi baj :D

      Törlés
  2. Szia! :)
    Ne foglalkozz az olyanokkal akik csak kritizálni tudnak és nem értékelik azt amit értük csinálsz, hogy naponta hozod a frisseket és izgisek a részek is :)) szerintem kib@szottul jól írsz(bocsi a kifejezésért) és a blogod is nagyon király :D szóval csak olyanokkal törődj akik veled is foglalkoznak és szeretik is a blogod és az írásaidat :)) tehát fel a fejjel :D én melletted állok :)) xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen és próbálok nem figyelni az ilyenekre :)

      Törlés
  3. Szia!

    Szerintem teljes mértékben igazad van és egyet èrtek veled ebben az egészben. Jogosan vagy kibukva és tényleg nem értem mièrt pofàznak hogy rosszak a részek, furi szavakat használsz vagy helyesírási hibákat ejtessz! Úgy mondják mintha ők nem tennék! Nem írok blogoz de rengeteg barátnőm igen és sokszor van nekik is hasonló gondjuk az olvasókkal tehát valamennyire eltudom képzelni milyen lehet ez neked! És egyébként szerintem örülhetünk neki hogy mindennap hozol részet! Azt pedig nagyon sajnálom hogy emiatt szörnyen összekaptál a családoddal és a barátaiddal! Én pedig bevallom nem azért olvasom a blogod mert minden nap hozod a részeket (persze örülök neki de nem azért) hanem azért mert jó és érdekes törtébeteket hozol! Úgyhogy én teljes mértékben egyetértek veled és melletted állok! Remélem sikerül egyenesbe hozni a helyzeted a családoddal és a barátaiddal! ;)

    Puszi: Dorka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem sikerülni fog :) és köszönöm a biztatást jól esik

      Törlés
  4. Szia!
    Na hol is kezdjem. Szóval aki ezentúl nem akarja olvasni a blogodat az hüje pontos j-vel!!! Csak ennyit érdemelnek ezek az emberek! A másik. Mikor megláttam hogy csak meghívottak olvashatják a blogot, össze- vissza csapkodtam és már majd nem sírtam, de ez most halál komoly!! Szerintem nagyon jól írsz. Igen észrevehető volt hogy nem Magyarországon élsz (én nem tudtam hogy szlovák vagy) szavak kicsit furibbak voltak de én mindig úgy olvastam ahogy használom a szavakat, és aki ezért reklamál az meg sem érdemli hogy olvassa a blogodat!! Ja és keressenek fel mert betöröm a képüket!! Lakhelyem: Pest megye, Szob, szlovák határ!!! Hát csak ennyit akartam.
    Puszi: Regiii*-*
    u.i.: Gyorsan béküljetek ki a családoddal és a barátaiddal!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szinte senki nem tudta, hogy szlovák vagyok. most is csak az e-mail miatt írtam ki mivel azt akartam, hogy tisztában legyetek a dolgokkal.

      Törlés
  5. Szia!Nagyon jól írsz,és nem kéne foglalkoznod ilyenekkel,és ha csak annyit kérsz hogy komizzak akkor megteszem mert nagyon tetszik a blogod és megér ennyit...úgy hogy mostantól számíthatsz a komimra:)

    VálaszTörlés
  6. Szia,kedves Dórucika!
    Én az egyik,ha nem a legnagyobb csodálód vagyok! Hihetetlen ahogyan írsz,rendkívül kreatív vagy,mindig meglepnek a történeteid!A blogod pedig egyszerűen csodálatos!A kinézetét mindig imádtam,ahogyan most is az egyik kedvencemmé vált! Az ilyen emberekkel meg nem kell foglalkozni!Ha annyira nem tetszik nekik,akkor nem muszáj ezt olvasnia és téged meg hagyjon békén! Ugyanis nem tudja mi a jó! Mert amit te össze hozol,az mesés! Az meg hogy naponta hoztad a részeket,le a kalappal előtted! Én is pontosan megértelek,az írás rengeteg időt elvesz az életből,és tényleg okoz néha kellemetlenségeket a családban:) A másik meg,lehet,hogy tényleg nem teljesen magyaros néha az írásod,de engem ez sosem zavart!Én itt élek Mo-n.,és néha élőbeszédben szoktam nem létező szavakat mondani,azután meg csak röhögünk rajta egy sort a barátaimmal és ennyi....ezért nem szabad piszkálni senkit,valakinek ilyen a szókincse,valakié olyan...:)
    Húú,én iszonyat dühös voltam,amikor megláttam,hogy csak meghívottak olvashatják a blogod,hiszen én imádom minden egyes történeted,igaz,ritkán komizom:/ Röstellem,mostantól minden részhez írok majd valamit,mert tényleg megérdemled!!
    Szívből remélem,sikeresen kibékülsz majd a családoddal és a barátaiddal!
    A legjobbakat kívánom neked ezentúl,ha bármi probléma van,rám számíthatsz ;) mármint szívesen elbánok az utálkozókkal,úgy,hogy aztán még csak gépközelbe sem mernek ülni :PP
    Én melletted állok és szerintem még jó pár olvasó társam is,akiknek innen küldöm a virtuális pacsit!!:*
    Sokszor ölel:Angéla:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. figyelj ez miatt a kitörésem miatt nem kell komiznod.hisz ha eddig ritkán komiztál akkor mostantól nem kell muszájból. nem azért írtam ezt most, hogy most sajnáltassam magam és komikért könyörögjek.
      az komizzon aki szívből teszi és nem kényszerből vagy sajnálatból.

      Törlés
  7. Szia!
    E-mailben írtam, hogy leállok a "zaklatással", nos csak személyes üzenetekre gondoltam, itt továbbra is írni fogok neked kommentárt, mert így érzem igazságosnak - nem tudom miért, ne kérdezd. Örülök, hogy a blog nem lesz meghívós, hidd el én is megdöbbentem, amikor először megláttam, hogy törölted, utána meg meghívós lett. Mutattam mennyen írtak nekem, hogy mi van veled, és kérdezték is. Szeretnek téged, bármennyire is nehéz elhinni. Szerintem nem fogsz olvasókat veszteni, legalábbis ahogy elnézem az előttem íródott megjegyzéseket... Mindenki melletted áll, és támogat, ahogy én is azt hiszem.
    Öhm, tudod, hogy a fejezetek hosszúságával meg vagyok/voltam/leszek elégedve, és ennyi, tudom, hogy sokat dolgoztál vele.
    Mit is mondhatnék még? Ja, talán azt, hogy nem néztelek hülyének SOHA, hiába hiszed ezt.
    Nos, várom az új töridet.
    Ölel,
    Lizi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nos az nap pont Te szívtad meg a legjobban. A padlón voltam Te írtál nekem pedig egyszerűen elborult az agyam és olyanokat csináltam amik nem rám vallanak. Rosszul esett, hogy megkérdőjelezed azt amit én állítok. Szarul esett az -az egész FB dolgok és még az e-mail is rátett egy lapáttal. szóval azok a napok az életem csúcspontjai voltak, de komolyan.

      Törlés
  8. ne hallgass az utálkozókra ők csak irigykednek. a részek meg nem szoktak rövidek lenni láttam már olyan blogot ahol még rövidebbek a részek és tele van helyesírási hibákkal. itt a részek szerintem elég hosszúak és nincsenek benne helyesírási hibák. jó történeteket írsz :) és nem kell hallgatni a 10 éves kis .... (nem írom le csúnya lenne:))ja és aki névtelen ír hülyeségeket az elég gáz legalább akkor a nevét adná meg
    várom az új töridet hogy milyen lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. próbálok nem hallgatni rájuk :) ó és a történetem az más lesz mint az eddigi megszokottak

      Törlés
  9. Szia:)
    Ne hallgass rájuk,szerintem nagyon jól írsz és csak irigyek, hogy te ilyet is tudsz írni ők meg nem!A helyesírási hiba, meg kit érdekel?! Most őszintén? Mert szerintem senkit.Legalábbis engem nem érdekel. Meg, hogy nem teszel vesszőt?! És? Képzelje oda!Ha meg emiatt nem tetszik neki akkor ne olvassa vagy olvassa de a kritikát tartsa meg magának. Én is írok, bár nekem nincs blogom, de megmutattam barátoknak, ismerősöknek, és valaki azt mondta hogy a helyes írással van baj, én meg nem nagyon foglalkoztam vele, majd kijavítom ha teljesen kész van. Én nem azért szeretem a blogod mert naponta hozol új rész! Felőlem hozhatsz hetente 1-et vagy 2-őt is, mert én akkor is olvasom. Szeretek olvasni és a tiédet a legjobban. És ezt most nem csak azért mondom hogy vigasztaljalak /na jó kicsit :)/, hanem mert ez az igazság. A te blogod szeretem a legjobban. :) És szerintem írhatsz gyerekes történetet is azt is ugyan úgy elolvasom/olvassák, hiába leszel 19 éves, mert beül mindig gyerek maradsz! :) Szóval ne törődj a rosszakkal, Te igenis NAGYON jól írsz! Remélem hamarosan újra olvashatunk tőled valami újat. Sok sikert a megírásához! :)Már várom :) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. erre most kíváncsi leszek h milyen lesz a visszajelzős ha hetente egy rész fog érkezni...mert annyi fog ugyanis úgy döntöttem

      Törlés
  10. Szia :)
    Teljesen egyet értek veled, akinek nem tetszik az ne olvassa!
    Amúgy én nagyon szeretem a történeteidet. :)
    Szerintem pedig az lehet az oka a kevés kommentnek, hogy lehet nem mindenki ér rá napont olvasni lehet, hogy valaki nyaral nincs aznap otthon vagy akármi közbejöhet. Szerintem aki szereti a blogodat az amikor csak tudja elolvassa a részeket. :)
    Ne légy emiatt elkeseredve. :(
    És nagyon köszönjük, hogy ennyi időt az írásnak szentelsz miattunk. :)
    puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. így bele gondolva igazad van és erre már én is rájöttem. Nyár van aki teheti nyaral meg a barátaival van. én ezt elcsesztem és most hozhatom rendbe :S de jól állnak a dolgok :D

      Törlés
  11. Èn is megèrtelek teljes mèrtèkben , nekem is van blogom, ès nem nagyon kapok kommenteket de emailt màr èn is kaptam hogy szarul írok meg ilyesmik... Me foglalkozz velük, vègülis is nagyrèszt a sajàt örömödre írsz! Nagyon jò sztorikat talàlsz ki ès nagyon jòl fogalmazol!!! Mint màr mondtam èn tisztellek ès most már mèg egy okom van rà. Örülnèk ha Hamar lenne idöd az ùj sztorira de elötte mindenkèpp bèkülj ki a baràtaiddal ès a csalàdoddal!!!! Xoxoxoxoxo Luca

    VálaszTörlés
  12. Nem értem, miért törölted meg ilyenek. Én pedig azt hittem, hogy a telefonom romlott el, hogy nem akarja megnyitni a
    1. Az feltűnt már nekem is, hogy biztos nem élsz Magyarországon, mert tényleg van néhány szó, amit máshogy írsz, de kit érdekel? Engem sohasem zavart.
    2. Én is írtam már neked, hogy rövidek a részek. De ha visszanézed, azt nem szemrehányásnak szántam, hanem dicséretnek - annyira szeretem a történeteidet, hogy minden rész rövidnek tűnik, még akkor is, ha word-ben 10 oldal lenne.
    3. Nekem is van blogom. Kattints rá. Max 2 kommentet kapok, megnézheted. De azt is megnézheted, hogy ezeknek örülök, mert amíg egy ember is olvassa a blogom, addig írok. Neked pedig legrosszabb esetben 5-en írnak, tehát semmi, de semmi okod a kommentekre panaszkodni. Mindenki szereti a blogodat, persze van egy-két kivétel, de velük NE FOGLALKOZZ! Nehogy már miattuk elmenjen a kedved vagy bármi ilyesmi! Hiszen pont ezt akarják, ezért írnak neked, hogy felidegesítsenek, elkeserítsenek! Az első pár sor elolvasása után egyszerűen töröld az ilyen leveleket! :)
    Nézd vissza a történeteidet. Régen Annus néven írtam, de lehet, hogy azokat is linz. néven jeleníti meg, nem tudom. Ezer éve olvaslak, minden második részhez írtam valamit, de ennek ellenére mindig olvastalak. És nem csak én vagyok rendszeres olvasó, hanem még rengetegen rajtunk kívül. Miattunk és persze magad miatt írj, akkor, amikor kedved van hozzá.
    Legyél sokat a barátaiddal.
    puszi: linz. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mostantól nem foglalkozok velük ugyanis igazad van. Valaki nem kap komit mégis örömmel ír...én is ezt fogom csinálni. Addig amíg vannak akik ilyen szépeket tudnak írni addig én írok

      Törlés
  13. *Én pedig azt hittem, hogy a telefonom romlott el, hogy nem akarja megnyitni a blogodat.

    VálaszTörlés
  14. Drága Dórucika!
    Soha nem gondoltam, hogy ilyen szar a helyzeted és hogy ennyi utálkozó e-mailt kapsz. Most, hogy mindent leírtál megértem a kiborulásod, és ne is csodálkozok rajta! Akik meg csak ezért olvassák a töridet, hogy csak kritizáljanak, azokat szard le! Én személy szerint imádom a törijeidet így ahogy vannak! Miattunk/miattam ne hanyagold a családod és a barátaidat, én akkor is olvasnám a blogod ha nem minden nap lennének részek! Várom az új történetet! Kitartás csajszi!
    xoxo Dorka <3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen egy kicsit szar volt, de mostanra kezd minden megoldódni...vagyis remélem h jó lesz minden

      Törlés
  15. Drága Dórucika!
    Szia, hát az igazat megvallva, teljesen egyet értek veled, és ezzel a tetteddel, hiszen szemétség, amit egyesek művelnek. Nem értem miért kell beszólogatni, ha naponta hozod az igényes részeket, mert szerintem egyáltalán nem rövid. Tudom, milyen nehéz hosszú fejezeteket írni....
    De most nem rólam van szó. Igazából, én nem tudtam, hogy nem Magyarországon élsz, és néha tényleg olvastam fura szavakat, engem egyáltalán nem zavartak, mivel ez a te saját írásstílusodhoz tartozik, amit kedvelek és szeretek. Azt sem tudtam, hogy 19 éves vagy, viszont sajnálom, hogy már nem folytatod a Leeroy-os történetet, bár ez a te döntésed, amit szintén elfogadok. Annak örülök, hogy nem fogod abbahagyni, viszont sajnálom a balhékat. Én is gyakran szoktam anyuékkal, és a blog mellett tényleg nehéz időt szakítani a barátokra is.
    Azt tanácsolnám,hogy elsősorban magadra gondolj, a saját életedre. Szerintem akik szeretik az oldalt, nem bánnák annyira, ha mondjuk három naponta jönne rész, sőt megértenék. Én megérteném <3
    Millio puszi Xx remélem nem hagytam ki semmit és értelmesen válaszoltam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne sajnáld a Leeroyos törit ugyanis egyszer szerintem még folytatni fogom. A részek ugyan úgy megvannak szóval tuti, hogy még egyszer fel fogom tenni őket :D
      kíváncsi vagyok, hogy be-e tartod a szavad ha hetente fognak érkezni a részek

      Törlés
  16. Nekem nincs semmi bajom a blogoddal...sőt:nekem igen is ez a kedvenc blogom mert te legalább értelmes sztorikat írsz.Ezzel nem azt mondom hogy a többi szar, hanem csak hogy a tiéd szerintem jobb. És az ilyen gerinctelen embereket akik sértegetnek meg hasonló le kell szarni!Örülök azért hogy folytatod az írást. Én továbbra is írok majd komit és olvasok. :D Szeretem ahogyan írsz és ez a fontos. Nem az aki nem szereti hanem az aki szereti. És azért gondolom maradtunk elég sokan akik szeretnek és szeretni is fognak. <3 <3 <3 Folytasd csak az írást mert nagyon jól tudsz! :))) De azért remélem javul a kapcsolatod a családoddal és a barátaiddal...én drukkolok neked! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen a biztatást, jól esik egy olvasótól :)

      Törlés
  17. Kedves Dorucika!
    En mikor ratalaltam a blogodra abban a pillantban megtetszett.
    Ha szomoru resz volt sirtam ha vidam nevettem.
    Liam a kedvencem nekem is igy meg egy pirospont ezert
    Mikor azt lattam hogy torolve van a blog konkretan sirogorcsot kaptam.
    Most hogy meglattam, hogy ujranyitott elkezdtem ugralni oromomben.
    Nekem ez a kedvenc blogom. Valamelyik tortenetet mar 2x is elolvastam annyira szeretem.
    Ezentul gyakraban irok majd komit, hogy tudd mennyire szeretem az irasodat
    pusszi: Csengee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök ha tényleg ennyire tetszik :)
      Liam's Girls 4Ever ♥ xD

      Törlés
  18. Dórucika!
    Én személy swzerint imádom a blogod. Amikor rátaláltam annyira megörültem neki, hiszen addig mindig csak a többi tagról olvastam és végre találtam egy olyat ami CSAK és kizárólag Liam-s.
    Nem azt mondom, hogy a többi blog rossz de Liam-s nagyon kevés van és a tied amellett hogy róla szól még érdekes és izgalmas is. ÉS legalább nem egy történet van hanem több amik másról szólnak. Én mindig megvoltam elégedve a hosszuságával. Lehet, hogy rövid de izgalmas és ez arra ösztönöz hogy izgulással telve várjam a következő részt.
    Szerintem ne hallgass az olyanokra akik azt se tudják miről beszélnek. Nem irnak blogot, nem tudják mivel jár.
    Remélem a családoddal és a barátaiddal és minden rendbe fog jönni.:)
    Csak így tovább.!<3
    xx.Orsii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen rövidek de próbáltam mindig izgalmasra írni. és ezek szerint valaki szerint sikerült is :)

      Törlés
  19. Szia.
    Én is imádom a blogod ahogy azt egy páran már mondták nem rég találtam rá a blogodra de nagyon tetszik és lehet hogy egy kicsit rövidek a részek de mind nagyon érdekes van hogy vicces van hogy szomorú, de tényleg nagyon jó. Habár én nem írok egy blogot sem de azt azért én is tudom hogy nem könnyű mindenki kedvére tenni és ne hallgass az olyanokra akik csak a rosszat mondják vagyis írják és nem tudják, hogy mivel jár ez az egész. És habár nem a Liam a kedvencem, de tényleg kevés a Liem-es blog és ez tényleg nagyon jó. És az is lehet hogy a komment amit most írok annak a nagy része hülyén lett megfogalmazva de nem tudok ellene mit tenni, ahogy mondani szokták: ez van ezt kell szeretni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dehogy lett hülyén megfogalmazva. felfogtam amit akartál írni :)

      Törlés
  20. Teljesen igazad van! És most szeretnék tőled bocsánatot kérni amiért nem tudok neked mindíg komit írni! Nagyon sajnálom de most elmondom neked hogy én nem csak az szeretem hogy naponta van rész hanem az írás stílusodat is! Az első töridtől fogva folyton követem a blogodat és még anno a suliban a Blonde and Batman történeteden agyaltam egész nap de komolyan! Alig vártam hogy haza érjek a suliból és olvashassam a történetedet. Mindíg is fel néztem rád amiért naponta hozol részeket és még szereted is amit csinálsz! Szerintem aki azt mondja neked hogy ne írjál az csak féltékenységből beszél! Mindíg tülkön ülve várom a történeted folytatását és az új törieidet! Elmondanám neked hogy neked köszönhetően maradtam Directioner! Ha nem olvasom a történetedet akkor már rég nem szeretném őket! Mindíg is a Liames blogok voltak a kedvenceim és amikor megtaláltam a blogodat akkor még a My StephBrother is My love második vagy harmadik része volt fenn. Akkor tudtam hogy imádni fogom a blogodat. Onnantól kezdve minden nap néztem hogy van-e rész! Nekem is van 3 blogom és én csak ritkán tudok részt hozni mert tényleg nehéz megírni úgyhogy megértem hogyha nem olyan hosszúak a részek. Mert van az a mondás hogy a kevesebb néha több. Remélem hogy folytatod az írást.
    Várom a kövi töridet!
    Puszi: Reni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még szép h folytatom. Ilyen olvasók mellett meg sem fordul most már a fejemben, hogy cserben hagyjalak benneteket :)
      örülök h még mindig directioner vagy :D

      Törlés
  21. Csütörtök este amikor megnéztem a blogod a telómról,azt hittem megint behülyült ez a szar! Gondoltam felnézek gépről is. Amikor láttam,hogy a gép is ugyan azt írja,már teljesen ki voltam idegileg. De vissza a jelenbe! Ne törődj az utálkozó levelekkel! Az meg,hogy egy kicsit más a beszéded/írásod,nem baj! Én anyum is külföldön született és néha nagyon helytelenül beszél. :D Szerintem ezen nem kell fenn akadni! Inkább néznének fel rád,mert nagyon nem kőnnyű minden nap részt hozni! A másik,hogy bárhogy szeretem az írásod,azt kell mondjam,hogy ( Ez csak az én véleményem és most akár meg is utálhattok! ) egy pár napra felejtsd el az írást és legyél a családoddal! Béküljetek ki! Még valami! Akkor hozd a részt amikor Te jónak érzed. A jó munkához idő kell! Amúgy Szlovákia szép hely! Voltunkbarra felé nyaralni és láttam 1D - s plakátot! :D Izgatott vagyok,hogy most mi fog ki pattanni a fejedből!
    Egy jó nagy pacsit küldök neked! xx Mag!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én pedig egy jó nagy ölelést küldök neked :)
      Szlovákia szép hely? :O Biztos itt voltál Te? Mert szerintem nem szép xD

      Törlés
  22. Kedves Dórucika! Az egész egy pár nappal ezelőtt kezdődött, amikor megtaláltam ezt az oldalt. Kimondhatatlanul boldog voltam, mivel Liam a kedvencem, és eddig nagyon kevés fanfictiont találtam, aminek ő a főszereplője. Sajnos nem tudtam belőle sokat olvasni, épp csak beleolvastam, de nagyon tetszett, ezért gondoltam majd elkezdem rendesen is olvasni (épp nagyon sok fanfictionre vártam, hogy folytatódjon, nagy lett volna a kavarodás xd) Így hát vártam egy kicsit, de már nagyon izgultam, és nem bírtam tovább, ezért elhatároztam, hogy benézek, erre szomorúan látom, hogy letörölted, + meghívós lett az oldal. Tényleg szomorú vagyok, hogy már nem tudom elolvasni, de ha így találtad jónak, megértem. Én is író vagyok, és tudom, hogy írni nem mindig könnyű (legalábbis nekem) , a te helyzetedben meg aztán még nehezebb lehet. Mikor olvastam a leveled, komolyan elgondolkoztam, ki képes ilyet tenni egy íróval. Tényleg borzasztó, hiszen nekik nyilván fogalmuk sincs erről az egészről...Őszintén remélem, hogy ezentúl kicsit (sokkal) kedvesebb olvasóid lesznek :) Sok sikert kívánok a következő fanfiction-ödhöz :) Sok-sok puszit küldök neked, Lou.xx
    Ui.: Én ezt az egész meghívósdit őszintén egyáltalán nem értem...sosem hallottam még erről, de nem egy rosz ötlet :) Egy kérdés: kell tennem valami különlegeset, hogy kapjak egy meghívást? Mert akkor szívesen csinálok bármit :)
    Uui.: Remélem semmi nem hangzik bunkón/érzéketlenül stb. Mert akkor nem úgy gondoltam..(hajlamos vagyok félrefogalmazni a gondolataimat xd)
    Uuui.: Nagyon-nagyon-nagyon szeretném azt a meghívást :( Remélem ez nem hangzik követelőzésnek, szimplán egy kérés, hogyha nem bánod, ha én is olvasom a blogodat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már nem kell meghívás :P mindenki olvashatja :D amúgy ha egyszer még meghívóssá csinálnám biztos, hogy te a meghívottak között lennél

      Törlés
  23. Kedves Dórucika!

    Minden történetedet olvastam és tetszettek is, és nekem is feltűnt, hogy néha furcsa szavakat használsz. Eleinte szokatlan volt, de megszoktam és már természetesnek tűnik. Furcsa lenne ha hirtelen eltűnne... Szerintem ez a védjegyed :)
    Bárki bármit mond az irásaidról kritika cimszó alatt, a legtöbbet figyelembe se vedd, mert csak az irigység vezérli őket, mivel ők nem tudják mindazt elérni amit te.
    Imádom azt, ahogyan irsz. Szeretnélek megkérni, hogy hivj majd meg, ha újra úgy döntesz, hogy csak meghivással lehet a blogodat olvasni.
    Ne feledd csak az irigység és a rosszindulat vezetheti az olyan embereket akik ilyeneket irnak neked.
    Az igazi olvasók mindig melletted maradnak.

    U.i.: Jó tudni, hogy majdnem 19 évesen nem vagyok egyedül aki fanfic-et olvas :P

    XOXO Jule

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. meg leszel hívva azt garantálom.
      mondjuk ezen a védjegy dolgon nagyot nevettem. tiszta olyan mint Harry göndör haja..mivel neki meg az a védjegye xD

      Törlés
  24. Kedves Dórucika!
    Nagyon szeretem a blogodat,és én kijelentem,hogy ez a kedvencem,mert nincs még egy olyan blog ahova mindennap felnézek és ennyire izgatottan várnám a kövi részt.:))
    Én nem tudom miért,de nem vettem észre a fura szavakat.Lehet azért, mert én pedig Szerbiában élek,és szintén használok olyan szavakat amit a magyarok nem értenek és csak néznek,hogy mit akarok.:D
    Mint már előttem jó páran leírtak,ne törődj azokkal akiknek nem tetszik amit csinálsz.Én mindig olvasni fogom a blogodat,akármilyen történetet is írsz.
    U.i.:már nagyon várom az új történeted :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerbia? Húúú de jó, nem vagyok magam külföldi...kíváncsian olvasnák tőled egy törit vagy valami xD

      Törlés
  25. Úgysem fogom kibírni h hetekig nem írjak szóval ezt most nem tudom megfogadni h szüneteltessem ...nekem az írás az már olyan mint a család meg a barátok. muszáj minden nap írnom valamit mert ha nem teszem az őrületbe kergetem saját magam

    VálaszTörlés
  26. Arra kérlek,hogy soha ne hagyd abba.Imádom ahogy írsz és szerintem tökéletesen.Nem kell törődni olyanokkal akik nem érdemlik meg.
    Minden nap amikor a számítógéphez ülök az az első dolog,hogy megnézzem,hogy tettél e fel új részt.Amikor megláttam,hogy nem tudok bejönni a blogodba,majdnem sírva rohantam a szobámba (nem viccelek).Én Romániából olvasom a blogodat és nagy csodálója vagyok annak,ahogy írsz,fogalmazol és,hogy minden nap hozol új részt.Tudom milyen érzés ha valaki csak úgy leszólja a munkámat amiért annyit dolgoztam.
    Ne hagyd magad!Rengeteg olvasód van.Szeretünk téged és az írásaid.

    VálaszTörlés
  27. Nem fogok sokat írni csak azt akartam,hogy szerintem fantasztikus író vagy és nekem ez a kedvenc blogom!!!Nem értem az ilyen embereket.....minden nap hozol részeket és őszintén mondom szerintem nagyon hosszúak is mert látok olyan blogokat ahol két hetente hoznak fejezetet és még fele olyan hosszú sincs mint a tiéd úgyhogy szerintem elképesztő amit leteszel az asztalra!!!! :)

    ui.:aki emiatt elpártol tőled az nem komplett.

    VálaszTörlés
  28. Kedves Dórucika!
    Hát ott kezdem, mint mindenki, hogy imádom a blogod, és minden nap felnézek én is..
    Ez a kiírásod, nagyon igaz volt és én nagyon meg is értelek. Egyik író sem örül az ilyesfajta email-nek és hozzászólásoknak sem.
    Én is "író,, vagyok, és általában max 3 komit kapok, ez nekem is kicsit rosszul esik, de próbálok nem törődni vele, és ma már boldog vagyok annak ha valaki komizik..
    Először is én arra gondolok, hogy magamnak írok, és előbb maadnak próbálj megfelelni.. :D
    Én becsulöm benned azt, hogy minden nap hozod a részeket, de szerintem ne tedd! :) Békülj ki a családoddal, hisz Ők a legfontosabbak! :D
    Ui: ha valaki nem szereti amiket írsz, annak nagyon nincs helyén az esze!! :D

    Itt az én blogom, benéznél, mivel én nagyon imádom a tiedet! : http://onedirectiononthebattlefield.blogspot.hu/

    Ölel,
    Nessz!

    VálaszTörlés
  29. Hééé!:D RSS-olvasómnak hála olvastam az új történetedet, a végén pedig rányomtam, hogy kommenteljek, de azt írta ki, hogy már letörölted.
    Pedig nagyon-nagyon tetszett. Tetszett, ahogy ugráltál az időben és minden más is. Mack szimpatikus és Louis irtó szexi volt*-* Amúgy fura, hogy nem Liam a főszereplő:O
    Szóval kérlek tedd vissza a részt, hogy ne csak én tudjam elolvasni. ^-^
    puszi: linz.

    VálaszTörlés