2013. szeptember 20., péntek

8.-De miért pont én?

Péntek ami egyet jelent az új résszel, viszont szerintem hamarabb fog jönni a kövi mivel ez megint rövidke lett :/ Gondolom mindenkihez eljutott a hír miszerint a srácok megint nem jönnek se MO-ra sem a környező országokba és most mindenki extra szomorú. Nos én már elmondtam a véleményemet Twitteren és elég sok unfollowot kaptam szóval itt most nincs szándékomban véleményt nyilvánítani erről a dologról. Akit érdekel hogy mi volt a kifakadásom az keressen meg twitteren. De ha neked van valami mondani valód erről szívesen elolvasom :P

- Tessék? - igen ez a kérdés egyszerre hat szájból szólt.
Legtöbb esetben elnevetném magam az arckifejezéseken. De a legérdekesebb mégis Liamé és Louisé.
Liam úgy néz Paulra mint egy nem normális, de az arca mégis falfehér és szerintem ha most valaki kérdezne tőle valamit, nem tudna egy értelmes mondatot kinyögni annyira zavarban van. Vagyis szerintem nem is zavarban, inkább sokkolva. Amit meg is értek, hisz Paul pont most jelentette ki, hogy én vagy a kamu barátnője.
Louis egész idáig békésen ült azonban most mégis mellettem áll a kezei pedig ökölbe vannak szorulva, miközben úgy fújtat mint aki lefutotta a maratont. Az Ő kifakadását is megértem, ugyanis pont most hallotta meg azt, hogy Liam kamu barátnője leszek akivel, pár napja megcsaltam.
Elég érdekes egy pillanat mondhatom.
És, hogy én mit érzek most? Fogalmam sincs. Egy valamiben azonban biztos vagyok.
Senki kamu barátnője nem leszek!
Én nem vagyok Eleanor Calder akivel úgy bánhatnak mint egy bábuval. Nekem érzéseim vannak és pasim akit szeretek, még akkor is ha senki nem tud róla. Szóval nekem nem kell kamu pasi. Ráadásul nem Liam akivel elég közeli viszonyba kerültem már. Ez most hülyén hangzott. Nekem nincs semmi bajom Liammel, csak egyszerűen kényelmetlenül érzem magam a jelenlétében. Még bele gondolni is szörnyű, hogy miket kéne csinálnunk ha kamu pár lennénk.
Egyébként is miért akarja Paul azt, hogy hazudjunk a világnak? Louisnál megértem ugyanis róla mindenki azt hitte, hogy meleg és Harryvel jár. Így aztán nem csak Louis jó hírneve forgott kockán hanem Harryé is, sőt az egész bandáé. Elég rossz fényt vetett volna rájuk, hogyha az emberek azt hitték volna, hogy Lou és Harry járnak. A rajongóikat elveszítették volna mivel senki sem rajongana egy meleg bandáért.
Pont ezért Paulnak valamit ki kellett találnia. Itt jött közbe Eleanor mint Louis barátnője. Kézfogások, közös képek Twitteren és még sorolhatnám. A pletykák abba maradtak és bele törődtek, hogy kedvencüknek barátnője van.
Na de Liamnél mi az ürügy, hogy kamu barátnő kell neki? Róla senki nem pletykálja azt, hogy meleg, mivel neki már az X-Factor alatt is volt barátnője. Akkor Paul miért találta ki ezt a hülyeséget?
- Komolyan Paul, neked tényleg inkább a szórakoztató iparban kellett volna elhelyezkedned - Liam erőltetten felnevet, de Paul még mindig komor . Félelmetesen komoran. Olyan mint egy gyilkos. - De ez a kamu barátnő dolog nem volt olyan vicces, mivel pár másodpercig el hittem. Szóval ezen még dolgozz. - miért van olyan érzésem, hogy Paul nem viccelt? Liam próbálja lenyugtatni magát, csak az a gond, hogy pont mellettem áll és látom, hogy a kezei remegnek idegességében. Legalább neki sem tetszik ez az ötlet.
- Még mindig nem vagyok vicces kedvemben - válaszolja fagyosan Paul, a fiú pedig nyel egy nagyot. A kanapéról nevetés hallatszik erre mindenki hátra fordítsa a fejét, Harry pedig abba hagyja a nevetést. - Majd szólok Liam ha viccet mondok, oké? - Liam elkezd hevesen bólogatni, hogy megértette.
Komolyan még a saját bandája is ennyire fél Paultól? Milyen menedzser már az ilyen? Áh, van ennél most komolyabb dolog is. Nem viccel ami azt jelenti, hogy komolyan gondolja azt, hogy Liam kamu barátnője legyek.
- Szóval nem vicceltél. - bólint Liam síri hangon. Komolyan most Ő akarja elbőgni magát? Nekem kéne itt hisztit csapnom mivel ez az egész mind az Ő hibája.
Igen Liam az oka ennek az egésznek. Ha akkor nem jött volna oda a klubba a pulthoz beszélgetni velem akkor magam rúgtam volna be, nem pedig vele. Vagyis helyesbítek, akkor a pincér nem adott volna ingyen koktélt amibe tudatmódosító szer volt. Nem ittuk volna meg és nem veszítettük volna el a fejünket. Nem smároltunk volna. Nem csináltattunk volna közös tetkót. Nem vitt volna fel a lakásába. Nem feküdtünk volna le. Nem készültek volna képek és cikkek.
- Nem. - csóválja a fejét Paul és akkor olyan történik amit hogyha nem a saját két szememmel látok nem hiszek el.
Liam felugrik az asztalra majd szó szerint megöleli Paul nyakát aki próbálja eltolni magától a srácot, de nem sok sikerrel.
- Esküszöm megjavulok, csak könyörgöm ne pont Ő legyen a kamu barátnőm - bök felém mire én meghökkenek. Ebbe meg mi ütött? Életemben nem hallottam még így egy fiút rimánykodni. Olyan volt mint egy óvodás aki nem akar oviban maradni. Nem, Liam attól sokkal rosszabb volt. Egy hisztis, húsz éve srác aki bár melyik percben elbőgheti magát. - Mack elvert egy párnával és kis pöcsnek hívott - Paul végül feláll így Liam majdnem lefordul az asztalról ahogy a menedzser után kapaszkodott. Még szerencse, hogy idejében el tudta kapni a széket. - Én félek tőle!
Most ez komoly?
- Azért kaptál mert megérdemelted - vágok vissza mikor Liam ismét feláll. - És amúgy is Te kezdted az egészet. - kulcsolom össze a kezeimet a melleim alatt végül pedig felhúzom az orrom.
- Miért pont én? - húzza össze a szemöldökét Liam.
- Nem tudom, hogy ki nem emlékezett a nevemre aztán kezdte el gúnyolni a melltartómat végül pedig hisztis tyúknak szólított. - sorolom a reggeli incidenst ami nála történt. Liam elgondolkozik végül pedig elhúzza a száját és az ajkain megjelenik egy bujkáló mosoly.
Végre emlékezik. Szerencséje van, hogy nem tagadja le mert esküszöm, hogy hozzá vágnám a telefonomat.
- Te nem tudtad a nevét? - áll fel Harry majd Liam mellé lép és szó szerint az arcába röhög. Liamen látszott, hogy tiszta hülyén érzi magát, de azért bólint egyet válaszadás képen.
- Örülök, hogy ilyen jó összhangban vagytok. A rajongók imádni fognak benneteket. - Paul újra vissza ült a székében, de azért először még megbizonyosodott róla, hogy Liam le-e nyugodott és nem akar még egyszer a nyakába ugrani.
Még, hogy jó összhangban. Hisz alig pár perce vesztünk össze! És amúgy is a rajongók miért imádnának pont engem? Hisz Eleanort is utáljak, akkor én miért lennék más?
- Már elnézését, de nem emlékezek arra, hogy bele egyeztem volna ebbe a 'kamu barátnősdibe' - köszörülöm meg a torkom és Paul rám mereszti szemeit. Bánom már, hogy megszólaltam. Ilyen csúnyán még apa sem nézett rám soha az életbe. De nekem ez a dolog akkor sem tetszik. Nem fogok egy olyan dologra rábólintani amit nem is akarok.
- Egyetértek Vele. - vágja rá Liam is, de aztán elkezd újra az ujjaival játszani mivel Paul most rá néz azokkal a gyilkolni vágyó szemeivel.
Oké Liam mindig ilyen fosos seggű srác volt? Vagy pedig komolyan tőlem fél ennyire? Ne már ilyen félelmetes vagyok? Ő kezdegetett csak azért  vertem el párnával. Amúgy nem szoktam verekedni.
- Nekem sem tetszik ez az ötlet - szólal meg Louis is. Ezen a kijelentésén valahogy nem lepődök meg. Úgy ahogy a modorán sem. Bezzeg nekem tűrnöm kellett mikor kijelentette, hogy Eleanor lesz a barátnője. Legalább most már át tudja érezni a helyzetemet. Jesszus miket gondolok? Hisz én nem is akarok Liam kamu barátnője lenni. - Először is miért kell Liamnek kamu barátnő? Másodszor miért pont Mack? Harmadszor pedig ez oltári hülyeség. - minden egyes új mondatával felemel egy ujját, de Paul nem nagy ügyet csinál belőle. Szerintem meg sem hallotta...vagy mégis.
- Az egész világ két napja másról sem beszél, csak a klubban történt dolgokról - kezdi és előrébb ül a székén. Azt hiszem most több kérdésre kapunk egyszerre választ. - És szerintetek mi a fő téma? - teszi fel a nyilvánvaló kérdést.
- Liam és Mack kapcsolata. - mondja egyszerűen Zayn.
Rögtön sejtettem. Ez van mikor beteszed egy klubba a lábad egy világhírű bandával. Aztán jól érzed magad, másnap pedig mindenki azt hiszi, hogy az egyik taggal kavarsz.
- Pontosan - bólint Paul komoran.
Szóval ezért van tele az egész média az én képemmel. Na várjunk csak most mindenki azt hiszi, hogy én és Liam komolyan járunk? Te jó ég, én azt hittem, hogy az emberek bele törődtek abba, hogy csak pletyka az egész. Én nem gondoltam volna, hogy komolyan el hiszik amiket a magazinok és az internet leír. Általában ezek kamu dolgok. Akkor azok a cikkek és képek miért ne lehetnének kamuk? Vagyis én tudom, hogy nem azok, de az embereknek nem kéne ilyen hiszékenyeknek lenniük.
Nem, hogy örülnének neki, hogy a kedvenc bandájuk egyik tagja szingli. Mondjuk én a helyükben biztos, hogy jobban örülnék ugyanis az lebegne a szemem előtt, hogy talán van még esélyem. Eszembe sem jutna össze hozni egy másik lánnyal.
- Javítsatok ki ha tévedek, de az emberek most komolyan azt hiszik, hogy én és Liam...járunk? - kérdezem közben pedig magamra és Liamre mutatok. De választ nem kapok, csak bamba nézéseket.
- Nem hiszik, hanem biztosra tudják - javít ki Paul. Még jobb. Olyan dolgok hisznek el aminek semmi valóság alapja nincs. Könyörgöm azok csak képek. Akár még össze is lehetnek photoshoppolva, vagy arra nem gondolnak? Manapság fejlett a technika, simán lehet olyan csókolózós képeket szerkeszteni akár egy pillanat alatt. - Hatalmas botrány törne ki ha most kiderülne az, hogy az-az éjjel csak egy futó kaland volt. Liamet mindenki egy nőcsábásznak titulálna a rajongók pedig elpártolnának Tőle. Nem lenne többé Daddy Direction, hanem helyette egy érzéketlen tuskóknak neveznék aki csak játszik a lányokkal. Több ezer unfollow, durva tweetek, és még sorolhatnám.
Feszült csend következett. Szinte hallani lehetett az utca zajokat az irodákba. Elgondolkoztam. Ez az egész most épp olyan szar ügy mint a Larry Stylinson. Őket mindenki melegnek titulálta volna ha Paul nem lép közbe, Liam pedig egy nőcsábász lenne aki széttöri a lányok szívét. Akár mennyire is nem akarom beismerni, de igaza van. Tényleg így nézve úgy néz ki mintha Liam tényleg csak a szexre hajtana. És ha ez valaki fülébe jutna akkor Liamnek annyi lenne. A szülők nem engednék el kislányaikat a koncertre mert attól félnének, hogy esetleg, megrontsa őket. Ami persze hülyeség mivel Liam nem olyan.
Oké akkor éjjel tényleg történtek dolgok, de egyikünk sem volt magánál. Be voltunk drogozva és nem tudtunk magunkról. Persze, hogy felelőtlenek voltunk és nem gondoltunk a jövőre.
Igen ezt én tudom, de más nem.
- De miért pont én? - teszem fel a legértelmesebb kérdést.
Komolyan érdekel a válasz. Annyi más lány szívesebben lenne a kamu barátnője. Akkor miért pont én kellek nekik? Még csak directioner sem vagyok. Sőt még csak szép sem vagyok, ráadásul rettentően kétbalkezes is vagyok. Komolyan képes vagyok elesni a saját lábamban. Még csak szépen sem tudok öltözködni. Utálom a szoknyát a sminket és a magassarkú cipőt, járni sem tudok bennük. Viszont élek-halok a bakancsokért és a bőr szerkókért. Lyukas farmert és torna csukát hordok minden áldott nap.
És most képzeljetek el így Liam mellett. Ő mindig menően néz ki. Hülyén néznénk ki egymás mellett.
Meg persze Louisról sem feledkezhetek meg. Ő a pasim!
- Mert Te vagy azokon a képeken és mostanra már mindenki tudja a neved. Az emberek nem hülyék. - ad választ a kérdésemre Paul én pedig elhúzom a számat.
Miért pont én vagyok azokon a képeken? Mert nekem kellett elmennem oda. Ha Louis akkor nem ígéri meg, hogy felvállalja a kapcsolatunkat, akkor még csak a klub közelébe sem mentem volna.
Szóval ennek az egész kialakult helyzetnek Louis az oka. Akkor nem is Liamhez kell hozzá vágnom a telefonomat hanem Louishoz.
- Sajnálom, de nekem ez nem fog menni. - csóválom meg a fejem és lehajtom azt. Komolyan én képtelen vagyok hazudni.
- Remek akkor mehetünk? - Louisnak egyszeriben csuda jó kedve lesz. Megragadja a kezem és ki akar húzni az irodából, de Paul is feláll a székéből.
- Fiúk megtennétek, hogy négyszemközt hagytok Mackanzievel? - fordul az öt fiú felé akik bólintanak. Louis igaz eleinte hezitál, de végül Ő is bólint.
Mi? Engem kettesben akarnak hagyni Paullal? Ne, már! Segélykérő pillantást vetek a fiúkra, de Louis csak bólint biztatás képen, Harry pedig rám kacsint. Mintha ettől megnyugodnék.
Az ajtó becsukódik Paul pedig leül a kanapéra és int a fejével, hogy én is kövessem a példáját. Teljesítem a kérését és leülök pontosan vele szembe.
- Ugye Te iskolába jársz és az apád nem nagyon díjazza azt az ötleted, hogy fotós légy? - ezt meg honnan tudja? Hirtelen köpni-nyelni nem tudok ezért lesütöm a szemeimet. Erről nem szabadna tudnia. Jó igaza van. Apa tényleg nem örül neki, hogy ezt a pályát választottam, de nem nagyon érdekel. Azonban mikor megtudta azóta eléggé távolságtartó lett velem szembe. Ugyanis Ő minden áron azt akarta, hogy én is ügyvéd legyek mint Ő. Nem teljesítettem a kérést ezért nagyon csúnyán össze vesztünk. Azt mondta, hogyha tényleg beiratkozok akkor nem fogja kiállni a tandíjat és semmire nem fog pénzt adni. Szavát be is tarja a mai napig. Még szerencse, hogy anya megértőbb így minden hónapban küld valamennyicske pénzt a sulira ami elég kevés. Éppen, hogy csak elég. De befogom a számat mivel a kicsi is valami.
- Miért érdekli ez magát? - húzom fel a szemöldökömet.
- Mert én tudok neked ebben segíteni - mondja és fura mosoly terül szét az arcán. Nem sejtek semmi jót. - Ha leszel Liam kamu barátnője akkor nem lesz több anyagi gondod. Mindenre kapsz pénzt amit csak megkívánsz. Az iskolát pedig nehézségek nélkül el végezheted.
- És ezt miért nem mondta a srácok előtt? - kérdezem gyanakodva. Itt valami bűzlik. Pénz akar azért, hogy hazudjak. Komolyan ilyen fontos ez az egész?
- Nos Liam nem díjazná ezt. Tudod Ő eléggé naiv az ilyen dolgok terén. Inkább menne a süllyesztőbe minthogy pénzt adjon valakinek hazudozásért.
- Szóval most akkor nem csak a világnak kéne hazudnom hanem Liamnek is. - bólintok.
Elképesztő, hogy mikre képes ez az ember. Képes hazudni csak azért, hogy a csúcson tudjon maradni.  De Liam nem ezt érdemli. Nem bírnám elviselni ha miattam kéne feladnia a karrierjét.
- Gondolj bele. Még saját galériád is lehetne - pillant rám. - Csak annyi lenne a dolgod, hogy nem szólsz senkinek a mi kis üzletünkről. Legfőbb nem Liamnek. Higgye csak azt, hogy szívesen segítesz magad önként.
Elgondolkozok. Be kell csapnom Liamet. De akkor is nekem szükségem van pénzre a sulihoz. Viszont hazudnom kell. Nehéz ügy. Utálom hazudni, de ez akkor is csábító. Amúgy is Liamnek tényleg nem kéne megtudnia, hogy pénzt kapok azért, hogy eljátszom azt, hogy a kamu barátnője vagyok.
- Rendben van. Leszek Liam kamu barátnője. - bólintok rá, Paul pedig boldogan feláll össze csapja a kezeit majd az ajtóhoz lép és pár pillanat múlva a srácokkal jön vissza. A Liam félve rám pillant mire én elkapom a fejem.
- Nos akkor erről az egészről csak Ti tudtok. Senki más. Senki nem tudhatja meg, hogy csak kamu az egész. A senkibe a családtagokat, barátokat, rokonokat szóval mindenkit bele értek. - sorolja Paul, de én nem figyelek rá. Louis valahogy jobban érdekel. A kanapén ül és csak bámul maga elé. Megsértődött rám. Tudtam, hogy ez lesz. De most mit csináltam volna? Amúgy is ez semmin nem változtat a kapcsolatunkon.- És az első megjelenésetek a Brit Awardson lesz pár nap múlva. - teszi még hozzá és mielőtt bármit szólnék azt hallom, hogy Louis feláll majd becsapja maga után az ajtót. -Röviden és tömörön: Mutatkozzatok együtt minél többet. Ennyi! - Paul is feláll majd köszönés nélkül elhagyja az irodát. Zayn is kimegy.
- Szeretsz még verekedni? - kérdezi Liam félénken én pedig elnevetem magam. Most komolyan ennyire fél tőlem? De akkor minek ment bele ebbe az egészbe, hisz hallotta, hogy minél többet kell velem mutatkozni. És ha tényleg így tart tőlem mint ahogy mutatja akkor nagyon bajban lesz. Amúgy én nem is vagyok ilyen pszichopata őrült mint amilyennek Ő hisz engem.
- Attól függ, hogy milyen kedvem van. - vonok vállat vigyorogva és Ő is elmosolyodik. - De most meg kell keresnem Louist. - mondom és elindulok, de Ő is követi a példámat.
A folyosón Lout keresem, hogy vigyen haza, de a fiúnak hűlt helye. Az épület előtt kezdek aggódni ugyanis van egy olyan érzésem, hogy itt hagyott.
- Mond azt, hogy nem hagyott itt - sóhajtok fel majd leülök a lépcsőre Liam pedig fölém áll. Pedig tudom, hogy Louis felmérgedt és azért hagyott itt. Megint berágott rám. Istenem mintha én tehetnék róla, hogy el kell játszanom azt, hogy Liam kamu barátnője vagyok. Azt hiszi, hogyha bevágja a durcást akkor mindent megold? Nem ebből megint csak veszekedés lesz. Kezd az agyamra menni ez az új viselkedése. Egyébként is mit kell neki ennyire túlreagálni a dolgokat? Tudtommal nem vagyok igazából Liam barátnője és nem is leszek az. Én csak segítek mivel nem akarom azt, hogy Liamet mindenki egy szoknyapecérnek hívja aki csak játszik a lányok érzéseivel.
Nem is értem, hogy miért engedtem magam megvesztegetni. Mintha annyira kellene a pénz. Oké kit hülyítek, kell az a pénz amit Paul ígért, és ha csak úgy tudok hozzá jutni akkor hazudok a világnak.
Vajon Liam tényleg berágna ha megtudná, hogy csak úgy mentem bele ebbe az egész 'játékba', hogy Paul pénz ígért? Biztos megutálna és meg is érdemelném. Hisz Ő azt hiszi, hogy szívesen csinálom, pedig nem. Sőt most megint Louis-val ez miatt lesz botrány.
- Öhm...ha akarod haza viszlek. - túr a hajába Liam mire én felhúzom a szemöldökömet. Neki van jogsija?

15 megjegyzés:

  1. Úúúú, jólett nagyon.:DDD
    Várom a következőt ;)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ,ngyon nagyon jol irsz .Kivancsi vagyok a folytatasra.....Megkerhetlek valamire? ....Hozzal tobszor reszt XD Amugy a blogodat sok helyen olvassak ,En peldaul romaniabol .....ui : nagyon imadoma blogodat>D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt eddig nem is tudom h ilyen sok helyen olvassák :O hát örülök neki :P

      Törlés
  4. Hamar, hamar, hamar a következő részt!! Nagyon tetszett!!:D
    Tűkön ülve várom a folytatást!! :)

    VálaszTörlés
  5. Drága Dórucika!
    Annyira vártam már ezt a részt, hogy el sem tudod hinni, az elején pedig azt olvasni, hogy lehet hogy hamarabb hozod a folytatást *.* Csak pislogtam, mint aki bolondgombát evett.
    Sajnálom, hogy Mack és Lou megint összekaptak, bár nem értem a fiú kirohanását, hiszen neki is kamu barátnője van. Ébresztő Louis, ez pont ugyanaz a helyzet. Amúgy Lou nem tudna adni pénzt a tanulásra? Vagy erre csak én gondoltam? Mindenesetre a szükség nagy úr, és megértem, amiért a lány belement a dologba. Szerintem én is megtettem volna.
    Millio puszi Xx ez király rész lett, és bocsi a rövid komiért <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát erre csak Te gondoltál h Ő is tudna neki adni xD
      ez neked rövid komi? jesszus te lááány :P

      Törlés
  6. Ahw, szuper lett. Nagyon tetszett :)) remélem ha kiderül hogy pénzért csinálja Mack , akkor Liam megérti hogy kell neki a pénz és hogy majd ténylegesn összejönnek, nem csak kamuból :D siess a folytatással xoxo

    VálaszTörlés
  7. Szia :)
    Nagyon tetszik a rész és örülök, hogy a következő hamarabb jön. :P
    puszi: Petra♥

    VálaszTörlés
  8. Fuuu hétvégén nem tudsz hozzni egy uj részt? ? Pls♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés