2014. január 9., csütörtök

#10

Új rész :D nem tudom h mit tudnék hozzá fűzni...talán annyit h sokatok már ez a fejezetet várták xD köszönöm a komikat :)

Skyler Evans
- Megnősülök! - mondja fejcsóválva Nate miközben én a nyakkendőjével vagyok elfoglalva. Kissé fura Őt ennyire kiöltözve látni. Öltöny, nyakkendő, ing. Hát az biztos, hogy nem az Ő stílusa. Utoljára anya temetésén volt ennyire kiöltözve. Viszont most nem temetésre készülünk hanem az esküvőjére. Nem csak neki hihetetlen ez az egész hanem nekem is. A bátyám megnősül! Az én bátyám aki a szememben még mindig egy nagyra nőtt gyerek. Ráadásul alig pár hónap múlva apa lesz. Ha valaki azt mondja nekem tavaly ilyenkor, hogy ez mind az én bátyámmal fog megtörténni hát jól pofán röhögtem volna az illetőt. Most komolyan aki ismeri Natet az nem hinné el róla, hogy pont neki lesz felesége. Ráadásul nem is akár milyen lány lesz a felesége. Szerintem Nicolával megfogta az Isten lábát. Rengeteg barátnője volt már, de egyik kapcsolat sem volt olyan mély mint a Payne lánnyal. 
Apropó Payne. Nem, még mindig nem jöttünk össze Liammel ugyanis az elmúlt hónapok eléggé agyamentek voltak. Hála a drága jövendőbeli ifjú párnak, ugyanis Nicola kijelentette, hogy ha még tovább várnak akkor nem lesz rá esküvői ruha mivel ki fogja hízni az összes méretet. Így aztán úgy döntöttek, hogy a lagzit előre hozzák amennyire csak tudják. Meg aztán ott van a baba is, akinek mindenképp az Evans vezetéknevet szánják mivel a bátyám nem szeretne egy percet sem kihagyni a neveléséből. Könyörgöm szegény baba még csak meg sem született, de máris szabályokhoz kötik. Oké én megértem, hogy izgulnak, de azért ennyire már ne. Például itt van az esküvő. Mikor megtörtént a lánykérés eszükben sem volt az, hogy összecsapják az egészet. És most mi van? Itt állunk és készülődünk arra az esküvőre aminek csak a baba megszületése után kellett volna lennie.
Az én szerelmi életemre pedig nincs időm. Nate és Nicola állandóan parancsolgattak így ami időt Liammel tudtam volna lenni az elment a szervezésre. Pedig már olyan közel vagyok a célom eléréséhez. Hisz írt nekem egy dalt! Ráadásul hogyha akkor Micky nem zavar közbe akkor megcsókolt volna. Tudom, hogy megakart ugyanis láttam a tekintetében. Szóval talán van nála valami esélyem. Vagy ki tudja. Hetek óta nem beszéltünk normálisan és ez miatt most megint vissza jutottunk oda, hogy alig beszélünk pár szót. Örülök az esküvőnek meg minden, de minél jobban szeretem Liamet és egyszerűen az őrületbe kerget az a tudat, hogy közel van hozzám mégis úgy kell vele viselkednem mintha csak a bátyám menyasszonyának az öccse lenne. Nekem ez nem elég!
Viszont ma végre túl leszünk az esküvőn így újra lesz időnk egymásra. Vagyis remélem. 
- Tudom - mosolyodok el bátyámon miközben a tükörben néz magán végig. Azt hiszem jó munkát végeztem. 
- Felfogod Te azt, hogy ma lesz az esküvőm? - fordul felém majd hirtelen felkap és megölel. Rögtön felsikítok és próbálok elhúzódni tőle mivel nem akarom azt, hogy tönkre tegye a szerelésem. Reggeltől egészen délig készülődtem Honorral. Szegény lány ki sem mozdul a szobámból annyira maga alatt van. Hát igen ez van mikor valaki olyanba szeretünk bele akibe nem lett volna szabad. Sajnos szomorú ez az egész, de a legjobb barátnőm tényleg bele zúgott a bátyámba. De mint tudjuk Natet nem érdekli amit meg is értek. Nicola a hozzá való lány nem pedig Honor. Még csak el sem tudnám őket képzelni mint egy pár. Nem ez pont jó így ahogy van.
- Igen és örülök is neki, csak tegyél le mert tönkre teszed a ruhámat - nevetek fel, Nate pedig teljesíti a kérésemet és gyengéden letesz a biztonságot nyújtó padlóra. Örülök neki, hogy ennyire boldog. Már rég láttam őt ilyen sokat mosolyogni. Ezt pedig Nicolának köszönhetem. Bárcsak egyszer engem is így szeretne valaki. 
- Gyönyörű vagy - puszil bele a hajamba mire én elvörösödök. Nate életében először most dicsért meg. Amit nem is csodálok. A ruhámat Nicola választotta, hogy összhangban legyek az ő esküvői ruhájával. Mivel koszorúslány féle vagyok vagy mi. Nem tudom, de nem is érdekel mert imádom a ruhámat. - A kishúgom lassan egy kész nő lesz. - húzódik el tőlem. 
- Ami azt jelenti, hogy te meg vénember leszel - lököm meg gyengéden mire Nate kiölti rám a nyelvét. Pedig ez az igazság. Ha én felnőtt leszek akkor ő meg megvénül. Ez a dolgok rendje. Örökké nem lehet fiatal. Hisz lassan gyerek lesz. - Azonban ha így folytatod elkésel a saját esküvődről. - komolyodok meg mire Ő bólint egy hatalmasat.
Utoljára végig néz magán, hogy jól-e néz ki majd mikor ez megtörténik karon ragad és elhagyjuk a házat.
Az úton egyikünk sem beszél semmit. Igazat megvallva ha gonosz lennék halálra cikizném ugyanis ahogy vezet úgy remeg a lába az izgulástól. Nem tudom, hogy mitől fél. Szereti Nicolát és Nicola is szereti Őt. Szép kerek történet az övék. Úgysem lesz semmi gond.
A templomhoz érve szó nélkül kipattan az autóból engem magamra hagyva, majd megindul a vendégek felé. Egy csomó ember gyülekezik már akik közül én szinte senkit nem ismerek. Nate szinte az összes munkatársát és messzi barátját is meghívta, míg Nicola elég sok rokonnal rendelkezik.
De azén én szememet mégis egy fiú üti ki aki nem messze áll az autónktól. Az biztos, hogy ma nem csak Nate tett ki magáért hanem Liam is. Haja tökéletesen be van állítva, fekete öltönyt visel ami rettentően dögösen áll rajta. Ráadásul még így öltözve is még jobban néz ki mint a többi vele egyidős srác. Mikor meglát szemei megakadnak és gyorsan zsebre csúsztassa a kezet és úgy indul meg felém. Pánik lesz úrra rajtam és elkezdem a ruhámat húzogatni. Talán mégsem volt olyan jó ötlet ez a térdig érő fodros, pánt
nélküli kisestélyi ami kiemeli az alakomat.
- Szia - köszön mosolyogva én pedig rögtön abba hagyom a ruhám igazgatását. Helyette a könyökömet kezdem el simogatni és remélem, hogy nem lássa a vörös képemet. Mindig tudom, hogy kell magamat lejáratni. - Lélegzetállítóan nézel ki - fogja meg a kezem majd lágyan végig simít rajta.
Bele remegek az érintésébe és hirtelen az a pillanat jut eszembe amikor alig pár centi választott el az ajkaitól. Éreztem a mentolos leheletének illatát ami keveredett a bőre illatával. Ami annyira bódító volt, hogy sokszor még mindig magamon érzem. Tökéletes pillanat lehetett volna. Tökéletes első csók hisz olyan volt mintha egy mesébe csöppentem volna. Énekelt nekem, szépeket mondott rólam majd majdnem megcsókolt. Igen, de a mesékben nem zavar be egy olyan troll mint Michael Peterson.
- Te sem panaszkodhatsz - vigyorodok el és remélem, hogy nem veszi észre rajtam mennyire zavarban vagyok. Könyörgöm lélegzetállítónak nevezett! Esküszöm egyszer a bókolásaiba fogok meghalni.
- Bemegyünk? - kérdezi mire én bólint egy aprót és kezeimet levezetem a kezére amivel még mindig az én kezemet fogja. Nem úgy néz ki mint aki el akarja engedni. És nem is engedi el ugyanis összekulcsolt ujjakkal indulunk be a templomba. Madarat lehetne velem fogatni olyan büszke vagyok magamra. Kézen fogva megyek Liammel. Álmaim srácával, ráadásul önként fogta meg. Meg van a napi öröm.
A templomba érve az első padhoz vezet majd intelligensen beenged maga elő végül pedig beül mellém és sajnos elengedi a kezem. De nem tudok vele sokat foglalkozni ugyanis pár másodperc múlva Honor ül mellém akinek szemei ki vannak sírva. Tegnaptól folyamatosan sír és vigaszthatatlan. Már mindennel próbálkoztam ami eddig segíteni szokott. De hiába. Nem bírja elviselni azt, hogy életében először nem kapott meg valamit.
A szertartás rövidesen elkezdődik ami csoda szép volt. Nicolán észre sem lehetne venni, hogy terhes és ahogy ott áll az oltár elé rájövök, hogy egyszer én is ilyen esküvőt akarok. Azt akarom, hogy a jövendőbeli férjem rám is ilyen szerelmes tekintettel nézzen mint Nicolára Nate. Akaratom ellenére Liamre pillantok aki mosolyogva nézi a jelenetet. Vajon mi járhat az eszébe? Talán az Ő esküvője? Ő hogy képzelheti el és kivel?
A gyűrű felhúzása és a csók után hivatalosan is férj és feleség ami annyit tesz, hogy vége a szertartásnak és kezdetét veheti a lagzi. Egy közeli kastélyt választottak mivel Nicola mindig olyan helyen akart szórakozni az esküvője után ahol kert és erkély van. Nate pedig a kérését teljesítette így nem csoda, hogy szegény lány sírva fakadt mikor meglátta a helyet.
De tényleg minden apró részletre oda volt figyelve. Az emberek jól szórakoztak és én is elvoltam magamnak. Viszont arra hamar rá kellett jönnöm, hogy Liamet nagyon szeretik a rokonai. Egy csomó ember megállította és kérdezősködtek felőle, meg el voltak ájulva, hogy mekkorát nőtt már a két évi önmagához képeset. Így aztán gondoltam, hogy békén hagyom és nem fogok a nyakán lógni. Hisz mégis csak a rokonai. Meg amúgy is nekem itt van Honor.
Egész este az egyik asztalnál ült sírva és eszében sem volt szórakozni. A szívem hasad meg és mivel úgysem volt jobb dolgom, gondoltam megpróbálom felvidítani valahogy.
- Hé, Honor láttad Liamék egyik távoli unokatestvérét? - ülök le barátnőm mellé majd lágyan megbököm és a srác felé bökök aki épp Natel és Nicolával beszél. A srác szemei pont olyanok mint Liamé. Viszont a haja Liam közelébe sem megy ugyanis az övé holló fekete. De azért a Payne vér meglátszik rajta is.
- Nem érdekel - mondja unottan Honor és még csak rá sem néz a srácra. - Mostantól semmiféle pasi nem érdekel.
- Ne mondj ilyet - csóválom meg a fejem. Oké tudom, hogy most össze törték a szívét, de könyörgöm mégis mit gondolt? Azt, hogy Nate viszonozni fogja az érzéseit?
- Összes pasi disznó - von vállat majd a távolba mered. - Nézd csak meg Liamet. Játssza előtted az aranyos pasit aztán mikor elfordulsz kikezd az első bombázó nagymellű csajjal. - amilyen gyorsan csak tudok arra a pontra nézek ahova Honor tekint. És tényleg igaza van. Liam, Nate főnökének a lányával beszélget Amandával. Mindig is utáltam a csajt mivel amit csak akart megkapott ráadásul még jól is nézett ki. Pont olyan volt mint amire a fiúknak szükségük van. Tökéletes alak, nagy mellek és még sorolhatnám. Életemben egyszer beszélgettem vele, de elég is volt.
Azonban úgy látszik, hogy a beszélgetésünk száma most növekedni fog. Nem fogom engedni, hogy rámozduljon Liamre. Ráadásul nem a szemeim előtt.
Dühösen rácsapok az asztalra majd egy határozott mozdulattal felrántom magammal Honort is és a táncoló tömeg felé húzom. Áttörtetek a táncoló tömegen majd a flörtölő párocskához közel érve úgy csinálok mint aki tökre élvezi, hogy a barátnőjével táncolhat.
Igen ez volt a tervem csak közben Honor szeme megakadt Liam egyik tanárán aki közvetlen mellettünk táncolt így hozzá csatolódott míg engem szó szerint Liamhez bökött és sikeresen neki mentem. Rögtön abba hagyták a beszélgetést Amandával. A csaj rosszállóan végig mért majd jellegzetes pillantást küldött felém.
- Khm, csak nem megzavartam valamit? - köszörülöm meg a torkom miközben felhúzom az orrom. Rám senki nem fog így nézni. Ráadásul nem Amanda. Engem nem érdekel, hogy Ő Nate főnökének a lánya. Miattam még Anglia királynője is lehet. Hónapok óta csakis Liamnek élek. Erre jön ez a csitri és megpróbálja ellopni előlem. Na azt már nem. Nem tudja, hogy kivel kezdett ki.
- Éppenséggel de - szólal meg Amanda miközben kezeit a derekára nézi. Csúnyán ránézek, de ugyan ilyen nézést kapok vissza. - Szóval told arrébb a méretes segged ugyanis itt senki nem kíváncsi rád. - teszi még hozzá röhögve mire az arcom megfeszül. Liamra nézek közben pedig arra várok, hogy esetleg a védelmemre kel. De sajnos nem ez történik. Csak komor tekintettel áll köztem és Amanda között és kicsit sem úgy néz ki mint aki segíteni akarna rajtam. Szóval így állunk. Nem szól semmit arra, hogy megsértettek amit annak veszek, hogy igazat ad Amandának.
- Bocsánat, hogy élek! - sziszegem a fogaim között miközben szívem a torkomba dobog és a könnyeim egyszerre törnek fel. Most megbántottak, de nagyon. Nem is azzal van a baj, hogy Amanda szó szerint le kövérezett, hanem azzal, hogy Liam nem szól közbe. Csak állt mint egy kuka. Ami volt róla elképzelésem egy perc alatt tova szállt. És az is rátett egy lapáttal, hogy éppen hogy csak elfordultam Amanda Liam nyakába vetette magát.
Na akkor az a bizonyos pohár végleg betört. Zokogva rohantam át a táncoló tömegen és csak futottam egészen addig míg az erkélyre nem értem. Ezt nem hiszem el. Azt hittem, hogy Liam más mint a többi srác. Hogy Őt nem érdekli a kinézet hanem csak a belső. Tévedtem, hisz láthattuk mi történik ha meglát egy olyan lányt mint Amanda. De akkor minek játszott velem? Miért bókolt? Miért írt dalt nekem? Miért akart megcsókolni? Vagy csak hülyített. Lehet, hogy csak Nate miatt volt velem normális. Tudtam én, hogy megint csak én élem bele magam.
Az erkély korlátjának támaszkodtam és úgy sírtam. Nem így terveztem ezt az estét. Nagyon nem így. Az ajtó ismét nyitódott, de nem foglalkoztam vele. Csak bámultam a földet miközben testem remegett a hideg széltől. Hülyeség volt kabát nélkül kirohanni. De nem tehettem mást. Nem bírtam volna tovább nézni őket.
- Skyler? - hallom meg Liam hangját amitől szokás szerint libabőrös leszek. Azonban nem fordulok hátra. Nincs erőm ránézni. - Nincs egy kicsit hideg a levegőzéshez? - kérdezi.
- Semmi közöd hozzá - válaszolok vissza csípősen. Mit foglalkozik velem? Az előbb le sem szarta, hogy mi van velem. - Nyugodtan vissza mehetsz enyelegni Amandához, hisz én úgysem számítok neked semmit. - fordulok meg, hogy a szemébe tudjak nézni. Meglepő módon mosolyog.
- Butus SkySky - csóválja meg a fejét mosolyogva miközben leveszi a zakóját és lassan a vállamra teszi azt. Hatalmas szemekkel nézem és nem tudom hova tenni. Ez a megszokott viselkedése amit én megismertem és bele szerettem. - Úgy ismertél meg mint akinek bejön egy olyan lány mint Amanda? - húzza fel a szemöldökét közben pedig kiseper egy kósza hajszálat az arcomból.
Azt hiszem, hogy most megint lejárattam magam. Tényleg nem úgy ismertem meg. Ó.
- De hisz hagytad, hogy lemondjon meg aztán tökre elvoltál vele...- dadogom össze-vissza. Liam hangosan elneveti magát és egyik keze levándorol a derekamra.
- Te azt láttad, hogy ott állok mellette. Őszintén megmondva az álláson kívül mást nem csináltam. Ő csak mondta a magáét én meg álltam és próbáltam nem elbőgni magam a sok hülyeségen amit össze hordott miközben egy másik hercegnőn járt az eszem. - meséli és a másik kezét is a derekamra teszi. Bárcsak elsüllyedhetnék szégyenemben. Így vissza gondolva tényleg nem olyan arca volt mint aki élvezi Amanda társaságát. Én hülye már megint jól megcsináltam.
- Liam én annyira sajnálom. Csak hirtelen...- kezdem el mondani mire a mutatóujját az ajkamra teszi. Nem értem, hogy mire megy ki ez az egész.
- Minek kellene nekem Amanda mikor a tökéletes lányt már hónapok óta megtaláltam? Akivel van egy befejezetlen ügyünk és akit azóta szeretek mióta felhúztam a földről mivel lefejelte az asztalt- szemei az ajkaimra vándorolnak miközben feje vészesen közeledik.
A gyomrom görcsbe rándul és úgy várom, hogy végre csókoljon meg. Nem kell rá sokat várnom ugyanis pár másodpercen belül megérzem puha ajkait a számon. Lassan és gyengéden csókol miközben gondolatban hallom a jól ismert tűzijátékot a szívem pedig úgy kalapál mintha ki akarna ugorni a helyéből. Először bátortalanul csókolok vissza ugyanis hozzá kell szoknom, de minél közelebb húz magához a derekamnál fogva annál jobban élvezem. Kezeimet a nyaka köré fonom miközben bele mosolygok a csókunkba. Életem első csókja azzal a srácba akit szeretek.
- Liam el kell mondanom valamit - teszem kezemet a mellkasára és úgy tolom el magamtól. Szemeiben rémületet vélek felfedezni ami megmosolyogtat. - Halálosan beléd szerettem. - suttogom vigyorogva.
A következő pillanatban arra eszmélek fel, hogy felkap és úgy csókol meg. Ez mesébe illő pillanat. El sem tudtam volna képzelni máshogy az első csókomat...


31 megjegyzés:

  1. Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!! Holnap nem jöhetne a kövi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. próbálok minél hamarabb részeket hozni, de közbe írom a folytatást is

      Törlés
  2. A kövi rész sztem már xfaktoros lesz jól gondolom?

    VálaszTörlés
  3. Úristen *-----* Nagyon jó lett! (mint mindig) Liam baba olyan kis cuki volt <3 Várom a kövit!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Nagyon - nagyon ultrahiperszupi rész volt!!! :))) Szegény Honor.. :(
    Kövi részt!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Ahw de cukker siess a kövivel mert ez a történeted is imádom
    L.

    VálaszTörlés
  6. Szia! Blogversenyt rendeztem, ha gondolod jelentkezz! :)
    http://mynewlifeinlondonwithlouistomlinson.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. Óóóóh! Ez annyira de annyira cuki volt, én beleolvadtam a székbe. Már nagyon várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  8. jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. ez nagyon jó lett *__* <3 végre! a tökéletes csók! nagyon jól megírtad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát szerintem nem lett olyan jó :/ máshogy tervezetem de ez van

      Törlés
  9. uraaaaamisteeen wooow végreee öszejöttek ;))))))
    összejöttek összejöttek összejöttek sálálálá xddd
    annyira cukik,hogy elolvadooook :DDD
    frenetikus rész lett,már nagyooon várom a kövit!

    VálaszTörlés
  10. woooooowwwwww ez nagyon aranyos lett remélem nem sokára hozod a kövit és én bisztos hogy minden nap megfogom nézni hogy van e új rész addig a régi mestermūveidet fogom olvasni pusziiii <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mesterműveimet? o.O hát még ezt sem írta senki :D örülök ha tetszik

      Törlés
  11. Wow,wow.. hát ez.. ESZMÉLETLEN volt! :D és végreee megcsókoltaa :DD imádtam.. siess a kövivel kérleeek :)))) xoxo

    VálaszTörlés
  12. Isteeeeneeeeeeem ááááááááááá. Ez valami ultra csodás lett. Liam *-* A leges legtökéletesebb srác az egész nagy világon *-* Isteneeeem. Már nem is tudok mondnai :DD imádtaaaam nagyooooon :)
    Na jó, ez értelmes kommi lett :D
    Várom a kövitt :)) *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én megértettem :D a lényeg az h Liam a PER-FECT boy a világon xD

      Törlés
  13. Áááááááááááááááá!!!!!!!!! Jujj, de nagyon azta rohadt, de k*rvára, állatira, de...HŰ!
    WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWWOWOWOWOWOWOWOWOWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!! :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    Vééééééééééégre!! Erre a pillanatra vártam amióta meghoztad ezt a sztorit! Amióta először elolvastam a sztori első betűit. PER-FECT! Fantasztikus!!! Naggggggyon Imáááááááádmmmm!!!! :333 *-*
    Puszika-muszika! :333 xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem ezzel nem csak te voltál így..valahogy mindenki a csókos részeket várja xD

      Törlés
  14. Imadtam. Kovit. Vegre megcsokolta.

    VálaszTörlés