2014. január 12., vasárnap

#12

Holaaaaaaaa!!! Igen hoztam ma is friss részt mivel jó kedvem van :D meg amúgy is Zayn ma lett 21 éves :) Szóval Boldog Szülinapot Bradford Bad Boiiiii xD a részről pedig annyit h nem tudom milyen lett ugyanis nem akartam túl sok pervezséget írni mivel ha azt vesszük a két főszereplő még csak tizenhat éves.szóval ez szerint írtam....

- Remélem örül a fejed, hogy célba értél - mondom tetettet bunkósággal Liamnek mikor becsukódik utánam a szobája ajtaja. Kissé kényelmetlenül állok a szoba elején miközben Ő karon ragad és lenyom az ágyára majd leül mellém.
Péntek este van és egyedül vagyunk otthon az egész házban. A gokart versenyen veszítettem és Ő ért be először célba szóval nyert így most a szobájában kell aludnom és minden kérését teljesítenem kell. Hogy őszinte legyek egy kissé félek ettől az egész estétől. Kitudja, hogy mit forgat a fejében és nekem most mindent meg kell csinálnom amit csak akar. És van egy olyan sejtésem, hogy mit akar.
Na vajon mit akarhat egy tizenhat éves srác a barátnőjétől? Elég sok mindent. De ugye Ő más mint a többi vele egykorú srác, ezért is bízok meg benne. Meg aztán ha valaminek meg kell történnie akkor úgyis meg fog történni. Nem vagyunk már kisgyerekek aki csak csókolóznak meg ölelkeznek. Viszont felnőttek sem vagyunk és pont ezért nem akarom elsietni a dolgokat.
- Nem annyira ugyanis pizsiben vagy - húzza el a száját mire én csúnyán ránézek és meglököm a vállát. Most komolyan azt hitte, hogy majd bugyiban meg melltartóban fogok előtte lenni egész este? Arra várhat. Van eszem.
- Örülj, hogy nem téli kabátban vagyok. - válaszolom. Felnevet és megforgassa a szemeit. Így vissza gondolva mekkora poén lett volna már ha megjelentem volna sífelszerelésben. Lehet megsértődött volna rám, vagy akár meg is bántódott volna.
Kínos csend következik. Ő csak ül mellettem miközben én a szobájában nézelődök mikor a szemem megakad az asztala mellett álló gitárján. Rögtön felpattanok és megindulok a hangszer felé miközben érzem a pillantását a hátamon, de nem foglalkozok vele. Lassan lehajolok majd felveszem és megpengetem a húrokat. Hamisan cseng, de nem érdekel. Csak pengetem és élvezem azonban pár pillanat múlva két kezet érzek a derekamon. Hátra pillantok és találkozik a tekintetem Liamével. Tudom azért állt mögém, hogy fejezzem be. Jó nem lehet mindenki egy született tehetség. Meg aztán soha nem vettem gitár leckéket. Csak pusztán szerettem a gitárt mint hangszert. Meg amúgy is minek tanultam volna meg, mikor pocsék hanggal rendelkezek? Feleslegesen pazaroltam volna az időmet a gitár leckékre mikor nem vettem volna hasznát.
- Szeretnéd ha megtanítanálak? - suttogja kedvesen Liam miközben maga felé fordít.
Vigyorogva bólintok egyet majd lassan vissza vezet az ágyához és lenyom rá. Szorosan mellém ül miközben kezembe adja a gitárját az ujjaimat pedig a húrokra teszi és elkezd magyarázni. Azonban én nem figyelek rá. Szinte elveszek mogyoróbarna szemeiben és ahogy kezeivel a kezemet fogja a testem lángba borul. Minél közelebb akarom tudni magamhoz. Ő csak magyaráz, hogy mik a fő alapok, de a következő pillanatban megcsókolom. Rögtön vissza csókol, de mikor ajkaink elválnak kérdő pillantást küld felém. - Így nem lesz belőled profi. - csóválja a fejét mosolyogva, de azért minden egyes szó után egy apró csókot lehel az ajkaimra.
- Elég ha Te vagy profi - válaszolom miközben kezeimet a nyaka köré fonom.
Kezeivel a hátamon simít végig majd mikor a pólóm aljához ér lágyan feltűri azt közben pedig ujjaival a bőrömet csikizi. Apró sóhajok hagyják el a számat és a következő pillanatban azt veszem észre, hogy hanyatt dönt az ágyán. Először megrémülök és szerintem ezt Ő is észre veszi, mivel rögtön abba hagyja a hasam simogatását. Észre sem vettem, hogy már a hasamnál van a keze mivel szokás szerint megint mindent tökéletesen csinál. A számról ajkai átvándorolnak a nyakamra és lassan csókol végig minden pontot majd lágyan szívni kezdi a bőrömet. Hagyom neki, de halkan felszisszenek azonban nem hagy időt, hogy szóvá tegyem neki. Kezeit ismét a pólóm alá csúsztassa miközben jobb lábával szétfeszíti a combjaimat.  Hagyom, hogy tegye a dolgát, de mikor azon vagyok, hogy levegyem róla a felsőjét valahol az éjjeliszekrényén megszólal a telefonja.
Bele morog az ajkaimba azonban egy másodpercre sem válik el onnan. De a telefon még mindig cseng. Végül én húzódok el, így kénytelen lemászni rólam és rögtön a telefonjáért nyúl.
- Nate az - olvassa el a kijelzőn villogó nevet. Valahogy sejtettem, hogy a bátyám nem törődik bele egy könnyen abba, hogy magunkra maradtunk egy egész éjszakára.
- Vedd fel, mert megőrül ha nem tud felőlünk semmit - sietettem, Liam pedig teljesíti a kérésemet és megnyomja a zöld pöcköt majd kihangosítja a készüléket. - Szia bátyus. - köszönök jó hangosan.
- Skyler miért Te veszed fel Liam telefonját? - kérdi értetlenül én pedig jót mosolygok rajta.
Nehezen törődik bele, hogy kishúgának már van fontosabb fiú az életében mint a bátyja. Nem tudom, hogy mit hitt. Talán azt, hogy örök életemben mellette maradok.
- Én is itt vagyok - szólal meg a mellettem ülő Liam. Na ezt nem kellett volna. Nate így is totál idegbeteg volt mikor magunkra kellett hagynia.
- Mit csináltok? - kérdezi gyanakodva Nate mire én ránézek Liam félig felhúzott felsőjére.
Ha nem hívott volna akkor talán már rég elveszítettem volna a szüzességem. De ő szokás szerint minden pillanatot tönkre tesz. Mit nem tud bele törődni, hogy szeretem Liamet? És mi van akkor ha életem végéig vele maradok? Akkor is mindig felettünk fog állni nehogy Liam tudjon velem valamit csinálni? Borzasztó.
- Biológiát tanultunk - válaszolja Liam vigyorogva.
Igen bioszt tanulunk és pont az emberi testet meg azt, hogy hogyan születik a baba. Csend következik ami nem jó jel mert akkor a bátyám gondolkodik. És ha gondolkodik és jobban bele gondol a dolgokba akkor rájön, hogy a biológiát nem csak elméletben tanuljuk hanem egyben gyakorlatban is. Szóval közbe kell lépnem mielőtt rájön arra, hogy mit is csinálunk valójában.
- Hiányzol bátyus és Liammel alig várjuk, hogy végre haza jöjjetek. Remélem Abbie jól van és pusziljuk Nicolát is. Szia - hadarom el egy szuszra majd mielőtt szóhoz tudna jutni gyorsan kinyomom és a vonal megszakad.
Liam telefonját visszateszem az éjjeliszekrényére miközben Ő csak mosolyogva figyel.
- Elegem van belőle, hogy Nate az összes jó pillanatot elrontja - mondom duzzogva majd szétterülök az ágyon.
Akár ki akármint mond igazam van. Nate amióta megtudta, hogy összejöttem Liammel paranoiás lett. Nem bírja felfogni, hogy nem az apám.
- Szóval akkor élvezted az előbbit? - hallom meg Liam aranyos hangját majd azt veszem észre, hogy felém mászik miközben két keze a fejem mellett van és úgy támassza meg magát miközben lenéz rám. Végül pedig lágyan simogatni kezdi az arcom, de én egy határozott mozdulattal felülök így ő csalódottan huppanik le az ágyra.
- Élveztem, de Nate tönkretette a pillanatot így oda a varázs - húzom el a számat mire Liam csalódottan lesüti a szemeit. Nem tudnám onnan folytatni ahol abbahagytuk, hála a lökött bátyámnak.
Lemászok az ágyról, de ez amint megtörténik Liam a kezem után nyúl és visszahúz miközben az orrunk pontosan összeér.
- Akkor keresek egy jó filmet és miközben nézzük én vissza hozom a varázst amire Te vágysz - kacsint rám kacéran.
Megforgatom a szemeimet, de azért bólintok. Azért aranyos Tőle, hogy ennyire a kedvembe akar járni és azt akarja, hogy minden tökéletes legyen. Annyira figyelmes. Talán erre mondják azt, hogy megfogtam az Isten lábát. Mondtam én, hogy Ő egy görög Isten.
Elenged majd a szekrényéhez megy és bőszen keresgélni kezd a filmek között miközben én az asztalánál ülök és ismét a gitárját tartom a kezem között. Néha-néha megpengetek egy húrt, de őszintén megmondva Liam testén kalandozik a tekintetem. Még hátulról is tökéletes.
És egy ilyen tökéletes srácot tudhatok a magaménak. Hát nem csoda, hogy Honor totál féltékeny rám. Nem Liamre féltékeny, hanem inkább a kedvességére és a természetére. Állítása szerint neki soha nem lesz ilyen aranyos pasija mint nekem Liam. Hát igen ez azért van mivel ilyen srácból mint Liam csak egy van. És ez az egy az én pasim.
Bő negyed óra egy hatalmas vigyorral fordul meg majd megy a televízió felé és mikor beteszi a lejátszóba a filmet a derekamnál fogva húz bele az ágyába. Magához húz miközben én fejemet a mellkasára teszem Ő pedig lágyan a hátamat simogassa.
- Mit nézünk? - kérdezem kíváncsian.
- Mindjárt megtudod - válaszolja szűkszavúan majd pár másodperc múlva megszólal a Harry Potter főcímdala.
Na most van végem. Liamnek komolyan megvan? Hisz mindenki tudja, hogy ki nem állhassa ezt a filmet mivel félelmetesnek találja. És most meg kiderül, hogy titkon mégis megvan neki.
- Ez most komoly? - emelem fel a fejem a mellkasáról, hogy tudjak a szemébe nézni. Ő csak mosolyog kedvesen. - De hisz Te utálod az összes részét mivel félelmetesnek tartod. - mondom elképedve.
- Ez igaz, de a barátnőm fanatikus rajongó és imádom mikor mosolyog szóval miatta mindenre képes vagyok - puszil bele a hajamba. Elpirulok és kezeimet a nyaka köré tekerem majd a mellkasába fúrom a fejem.
- Annyira imádlak - mondom elérzékenyülve.
- Én is SkySky - válaszol és letámadja az ajkaimat.
Gondolkodás nélkül csókolom vissza és kicsit sem érdekel a film. Ez nálam pedig nagy szó. Hisz mondta, hogy fanatikus rajongó vagyok. Helyesbítek csak voltam. Mióta Liammel járok megváltoztam. És a jó értelembe. Talán erre mondják azt, hogy kezdek felnőni. Nem tudom.
Tizenhat évesen nem lehet egyik csapásról a másikra felnőni. Még akkor sem ha szerelmesek vagyunk. Akkor miért nem zavar az, hogy Liam épp most veszi le rólam a pizsim felsőjét és percekig szarakodik a melltartóm kicsatolásával végül megsajnálom és én szabadulok meg a felesleges darabtól majd a szőnyegre dobom és mikor ez megtörténik egy határozott mozdulattal veszel le az Ő pólóját is majd simítok végig a hasán amin felfedezek néhány izmot is.
Nem is tudtam, hogy a pólója alatt ennyi izom rejtőzik. Ahogy azt sem tudtam, hogy milyen gyengéden bánik a lányokkal.
Pedig neki is ez az első alkalom mégis mindent úgy csinál mint aki már egy csomószor csinálta. Vagy lehet, hogy Ő már nem is szűz?
Elmélkedésemnek az vetett véget mikor hideg ujjait megéreztem a combomon amin épp végig csúszott majd megállt a bugyimnál és az oldalon lévő csipkékkel kezdett el játszani. Megremegtem és elfordítottam a fejem majd az ajkaimba haraptam.
- Akarlak - suttogta a fülembe én pedig elpirultam. Én is akarom Őt, de nagyon.
Így aztán a fejemet egy kissé felemeltem majd elkezdtem a nyakát csókolgatni. Felsóhajtott a szemeit pedig lecsukta, de én nem hagytam abba. Lágy csókokkal borítottam be a nyakát miközben egyik kezemet bele vezetettem a kivasalt hajába és jól összekócoltam. Felmorgott majd letámadta az ajkaimat. Kicsit sem félt már. Felbátorodva csusztattam le kezeimet a nadrágjához majd gomboltam ki azt.
Ez volt az a pillanat mikor abba hagyta és a szemeim közé nézett.
- Biztos vagy benne Sky? - kérdezte miközben csillogó tekintettel meredt rám. - Mert ha szerinted korai csak szólj és én leállok...
Nem engedtem befejezni neki. Nyaka köré fontam a karjaimat és jó szorosan magamhoz húztam. Szenvedélyesen megcsókoltam és tudta, hogy én pontosan annyira akarom ezt az egészet mint Ő...

25 megjegyzés:

  1. hűűűűű,bye bye szűzeség xdd Liam nagyon aranyos volt,Naten pedig jót röhögtem :))) nagyon jó rész volt,és köszi,hogy hamarabb hoztad:DDD
    máár alig vároom a kövit!

    VálaszTörlés
  2. Húúúúú! Ez nagyon jó volt! iam nagyon cuki? Asszem minden résznél elmondom, de nem tudom megunni. xDDD Nagyon várom már a folytatást. Hozd minél hamarabb! xxx

    VálaszTörlés
  3. én imadom a blogod :) néhány helyesírási hibát vettem észre pl, hogy simogatja helyett simogassa van meg ehhez hasonlók :)

    VálaszTörlés
  4. Most akkor holnap v holnapután jön a kövi? Amúgy klassz

    VálaszTörlés
  5. Bioszt tanulnak xDd Ez jó volt :DD És Liam meg *-* Imádtam a részt, nagyon.Fantasztikus lettt *-* Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Na most már tényleg dugás lesz..:) xD

    VálaszTörlés
  8. juuuujjj!!! :333 Nagyon jóüóóóó lett! :3Liam annyira cuki! :333 Siesssss a kövivellll! :3

    VálaszTörlés
  9. Sajnálom hogy az elözöhöz nem írtam csak dolgom volt.Sok sok. Nagyon tetszett <3 Müködni fog a kémia köztük
    ;)
    L.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó lett. Nem birok sokáig várni, hogy megtudja mi lesz a következő részben szóval siess vele.

    VálaszTörlés
  11. Komolyan??? :D nem hiszem el először Nate lép közbe aztán ez a befejezés... :DD nagyon aranyosak voltak együtt, imádtam ezt a részt is, nem tudom elégszer elmondani, hogy mennyire imádom.. :D siess a folytatással, mert alig bírom kivárni.. :)))) xoxo

    VálaszTörlés