2014. január 16., csütörtök

#14

Sziasztóóóóól! A blognak meglett a 180. feliratkozója o.O hát rettentő hálás vagyok érte :) de tényleg köszönöm....és mostantól pár fejezet Liam szemszögéből lesz :D először is az egész X-Factoros dolgok az én fantáziám szerint van..szóval ne hasonlítgassátok a valódihoz xD

Liam Payne
Meghallgatás napja
Ez a nap is eljött. Két éve ugyan így indult az egész. Hajnali négykor keltem és nem tudtam vissza aludni. Pedig a meghallgatás csak kilenc órakor kezdődik.
Bocsi most túlszárnyaltam magam. Hajnali fél négy van! Két éve legalább fél órával tovább tudtam aludni. Most még idegesebb vagyok mint anno voltam.
Mint fogok én három óra hosszat fenn csinálni? A ház többi lakója alszik igen még Abbie is, pedig ő aztán tényleg nem szeret éjjelente aludni. De most bezzeg nem hallani egy nyekkenést sem a szobája felől. Lehet, hogy Ő is érzi a feszültséget. 
Ha ma a meghallgatáson tovább juttatnak akkor mehetek az X-Factor táborba ami azt jelenti, hogy egy ideig nem jövök haza. És ha ott is tovább jutok akkor megyek a mentorok házába szóval még több ideig nem jövök haza. Végül ha ott is tovább engednek akkor benne vagyok az elő műsorba. És akkor az álmom valóra válik. Énekelhetek egy világ előtt és mindenki megismeri a nevemet! Híres leszek és végre azt csinálhatok amit mindig is akartam. Énekelhetek!
Na igen de addig el is kell jutnom. Egy csomót kell küzdenem míg a célba érek. De tudom, hogy sikerülni fog. Két év alatt rengeteget fejlődtem és van tehetségem az énekléshez. 
És most még mindenki támogat is. Natenak még csak könyörögnöm sem kellett, hogy vigyen fel Londonba. Saját maga ajánlotta fel, hogy felvisz és Nicola is rögtön rávágta, hogy Ő is elkísér. Őszintén megmondva én egészen tegnapig úgy tudtam, hogy Micky autójával megyünk és csak Skyler kísér el, na meg persze Micky. 
Skyler otthon sem lehetne hagyni. Szerintem Ő jobban izgul miattam mint én saját magam. Örülök neki, hogy támogat és mellettem áll. Mindig is tudtam, hogy Ő az a lány akit a Sors nekem szánt. Pedig azt hittem, hogy nem fog megérteni. Hisz hónapokra el fog kellenem költözni Wolverhamptonból és lehet semmi időnk nem lesz egymásra. De Ő megértette és tudja, hogy mire számíthat. Örülök neki, hogy ennyire összhangban vagyunk. Más lány már hisztizne, hogy mi lesz a kapcsolatunkkal ha talán befutok. Erre én sem tudok választ adni. Talán el sem jutok az élő műsorig szóval nem gondolkozok rajta, hogy mi lesz a kapcsolatunkkal. De ha mégis eljutok akkor szerintem semmi nem fog változni. Talán annyi, hogy rajongóim lesznek akik irigykedni fognak Skylerra. Azonban én nem féltem Skyt, sőt inkább azokat a lányokat féltem akik be mernek majd szólni neki. Sky ügyes lány és nem kell őt féltenem semmitől.
Magamban jóízűen elmosolyodok mikor eszembe jut az a pillanat mikor az esküvőn totál féltékeny lett Nate főnökének a lányára. Milyen távolinak tűnik már. Akkor még Abbie sem volt. Sőt még csak arra sem gondoltam, hogy jelentkezni fogok egy tehetségkutatóba. A legviccesebb az egészben pedig az, hogy most még Abbie is elkísér. Sőt Nicola csinált neki egy felsőt amin az én képem van plusz még rá van írva, hogy Hajrá Liam. Igen a barátnőm ötlete volt, Absre pedig mindent rá lehet adni. Szegény baba még csak egy éves sincs, de máris hülyét csinálunk belőle. Egyébként Ő a kedvenc babám a világon és a második csajom - első az Skyler. - de a második Abs. Imádja ha énekelek neki és minden reggel nekem kell felöltöztetnem. Ráadásul már próbálja kimondani a nevemet is. Nem hiába én vagyok a keresztapja - Sky pedig a keresztanyja, mivel Nate és Nicola nem tudtak megegyezni így mind ketten a keresztszülei lettünk. Szerintem tök jó dolog mivel így úgy tűnik mintha Skyler a feleségem lenne. Nem kell furán nézni én a jövőre is gondolok és igen elterveztem már az életemet Skylerral. Ki tudja mit hoz a jövő, szóval nyugodtan lehet, hogy Ő lesz a feleségem. Bárcsak igazam lenne.
Megcsóválom a fejem és lassan felülök az ágyamba. Az ablakon csak az utca lámpák fénye világít be és azokkal a segítségével hagyom el a szobámat és csukom be magam után az ajtót majd megyek végig nesztelen léptekkel a folyosón és meg sem állok Sky szobájáig.
Halkan nyitom ki az ajtót és rögtön megpillantom a barátnőmet miközben békésen alszik miközben magához szorítja a párnáját. Elmosolyodok és az ágyához lépkedek majd lassan bebújok mellé az ágyba és magamhoz húzom és megpuszilom a homlokát. Skylernak több sem kell, rögtön mocorogni kezd majd pár másodperc múlva hunyorogva kinyissa a szemeit és csodálkozva bámul rám.
- Li-Liam? - dadogja és megtörli a szemeit majd ásít egyet én pedig lágyan megcsókolom. - Mit keresel itt? Egyébként hány óra van? - kérdezi álmos hangon. Felkuncogok miközben kócos hajába túr és pedig csak húzom magamhoz és kicsit sincs sok kedvem elengedni. Annyira szeretem ölelgetni. Olyankor mikor megölelem olyan érzés kerít a hatalmamban mintha egy porcelán babát tartanék a kezeim között akire az életemnél is jobban kell vigyáznom.
- Hajnali fél négy van édesem - mondom kuncogva Ő pedig úgy néz rám mintha egy zombival találta volna szembe magát.
- Te normális vagy?! Miért nem alszol? Liam mindjárt kezdődik a meghallgatás neked pedig tovább kell jutnod és ehhez pihenésre van szükséged. - torkol le mérgesen, de nekem eszem ágában sincs elhagyni az ágyát. Már kényelmesen elhelyezkedtem.
- Tudom csak izgulok - húzom el a számat szomorúan. Skyler mélyet sóhajt majd apró kezeit a nyakam köré fonja és úgy ölel meg. Annyira jó érzés, hogy ennyire bízik bennem. Minden órában elmondja, hogy tuti tovább fogok jutni.
- Akkor is aludnod kell még egy keveset - simít végig az arcomon kedvesen. Viszont hangja parancsolóan cseng.
- Hidd el ilyen kényeztetés közepette rögtön elalszok - mondom kuncogva és a mellkasára döntöm a fejem. Tényleg álmos vagyok és arra az is rátesz egy lapáttal, hogy Sky az egyik kezével a hátamat simogassa míg a másik kezével a fürtjeimmel játszik. - Szerinted tovább jutok? - kérdezem fél álomba.
- Biztos - suttogja Sky és bele puszil a hajamba én pedig mosolyogva alszok vissza.
Egy hangos ajtócsapódásra ébredek és a következő pillanatban a padlón kötök ki, miközben az ajtóban Nate és Nicola áll az utóbbinak a kezében pedig Abbie ül.
- Itt meg mi folyik? - kérdezi Nate idegesen. Skyler rögtön kiugrik az ágyból és felhúz a padlóról miközben én a seggemet simogatom. Elég mélyen elaludtam.
- Nem látod, hogy aludtak? - kérdezi fagyosan Nicola és megforgassa a szemeit. Abbie boldogan tapsikol a nővérem karjai között miközben annyira ficánkol, hogy le kell tennie. A kis szőkeség pedig rögtön elkezd felém mászni. Lehajolok és gyorsan a karjaim közé kapom majd egy hatalmas puszit nyomok apró arcára. - Nate te tényleg minden jó pillanatot el tudsz rontani. - teszi még hozzá bosszúsan.
- A számból vetted ki a szót - bólint Skyler mérgesen majd mosolyogva megfogja a kezemben ülő Abbie kezét. - Tudtommal senki nem tiltotta meg azt, hogy a barátommal aludjak! - Nate motyog valamit az orra alatt, de nem nagyon értem.
- Fiatalok vagytok még! - vágja rá Nate én pedig csak megforgatom a szemeimet.
És ha tudná, hogy a kishúga már nem is szűz és, hogy én voltam az aki megfosztotta az ártatlanságától. Tuti, hogy nem élnék már. De mégis mit vár tőlem? Skyler a barátnőm és én pasiból vagyok, persze, hogy nekem is vannak érzéseim vagy mi.
- Ugye nem akarod elcseszni Liam nagy napját? - teszi a derekára a kezét Nicola is szikrázó tekintettel mered a férjére. A nagy nap hallatán görcsbe rándul a gyomrom és az óra felé fordulok ami pontosan fél hetet mutat. A francba készülődnöm kell ha nem akarok elkésni.
- Eszemben sincs. Sőt én lennék a legboldogabb ha sikerülne neki - mondja kedvesen Nate és megereszt felém egy mosolyt. Mindenki szurkol nekem ami azt jelenti, hogy nem okozhatok senkinek csalódást.
- Készülődnöm kell - mondom idegesen és Skyler kezébe nyomom Abbiet.
- Fél óra múlva indulunk, szóval ne romantikázz a húgommal - mondja Nate mikor meglássa, hogy a fejem vészesen közel volt Skyleréhez. Mérgesen megforgatom a szemeimet és elhagyom barátnőm szobáját és a saját rezidenciám felé vettem az irányt.
Be a fürdőbe, gyors fogmosás, hajvasaló bemelegítése, miközben öltözök úgy éneklem a dalt amit kiválasztottam, a hajvasaló meleg, kivasalni a hajam közben a dalt énekelni amit kiválasztottam és negyed óra alatt elkészülni. Csúcs vagyok. Utoljára végig nézek magamon miközben kezemben a papírt szorongatom amin a dal szövege van amit énekelni fogok.
Mélyen kifújom a levegőt majd elindulok a földszintre ahol mindenki csak rám vár. Skyler mosolyogva bólint egyet mikor meglát, Nate pedig fogja a kocsi kulcsát miközben azt mondogassa, hogy induljunk már mivel Wolverhamptontól London három óra. Mintha én nem tudnám.
Kissé nehézkesen indulunk el, mivel Nate nem akarja megengedni, hogy Skyler és én egymás mellett üljünk az autóban hátul. Végül bele megy, de csak úgy, hogy Abbie ül mellettünk a baba hordozójában. Szóval olyan hét óra után indulunk el.
Igazat megvallva én egész úton meg sem szólalok hanem csak a papíron lévő szöveget olvasom és magamban dúdolgatok. Én lennék a legboldogabb ha végre túl lehetnék rajta.
Pontosan kilenc órakor állunk meg az X-Factor stúdiója előtt ahol már az ilyen korai órákban is rengeteg ember áll. Az első utam a regisztrációs pult ahol kapok egy számot majd azzal együtt mehet vissza Skylerékhez és kezdődhet a hosszú unalmas várakozás. De tényleg hosszú és unalmas. Nate és Nicola megunják a várakozást így Abbievel együtt felderítő körútra mennek míg én Skylerrel maradok a tömegben. Én izzadok, jajgatok, hisztizek miközben barátnőm próbálja önteni belém a lelket. Katasztrófa ez az egész várakozás. Csak még idegesebb tőle az ember.
Késő délután van mikor meghallom a számomat. Rögtön felkapom a fejem, de nem tudok megmozdulni. Skyler húz fel a székről miközben Nate a hátamnál fogva nyom a statiszta után.
És akkor ott vagyok a színfalak mögött ahonnan a színpadra lehet feljutni. A színpadon épp valaki tovább jutott és csak annyit látok ahogy vigyorogva fut le onnan és ugrik a családja nyakába.
- Tovább jutottam! - ordítozik és vigyorogva kacsint rám. Nagy nehezen, de vissza mosolygok rá. Büszkén megigazítja göndör fürtjeit és a családjával együtt elhagyja a helységet.
- Te jössz kölyök - szól rám az egyik statiszta miközben bennem még a vér is megfagy. Nicola egy határozott mozdulattal kiveszi a kezemből a papírt majd megölel.
- Ügyes leszel öcsi - suttogja a fülembe és mint ahogy az anyák szokják megigazítja a tökéletesen belőtt sérómat. Mérgesen lököm el a kezét nehogy tönkre tegye a mesterművem.
- Li...- tapsikol Abbie a Hajrá Limes felsőjében. Egy hatalmas puszit nyomok az arcára. Jól áll neki a felső amin én virítok. Szerintem ezt a felsőt mostantól többször fogja viselni.
- Tudom, hogy nem okozol csalódást - Nate van soron és Ő is megölel. Olyan mintha a nemlétező apám lenne.
Tényleg örülök neki, hogy itt vannak mellettem. Szerintem ha nem kísértek volna el akkor már rég megfordultam volna és hagytam volna az egészet a francba. De ők bíznak bennem és nem okozok nekik csalódást.
Nate elenged és akkor Skyler lép felém. Aranyosan mosolyog rám miközben én magamhoz húz és olyan szorosan ölelem amennyire csak tudom végül pedig megcsókolom. Neki örülök a legjobban, hogy mellettem van és támogat. El sem tudja képzelni, hogy mennyire jó érzés.
- Tudom, hogy sikerülni fog - suttogja az ajkaimba és fura, hogy Nate nem szól közbe. - Menj és váltsd valóra az álmaidat - engedi el a nyakam és a színpad felé bök mosolyogva.
- Szeretlek SkySky- engedem el végleg és a statiszta a kezembe nyomja a mikrofont.
Remegő lábakkal lépkedek fel a lépcsőn majd indulok meg a színpad közepe felé. Négy zsűri tag mögöttük pedig egy csomó ember akik mind arra kíváncsiak, hogy mire vagyok képes.
- Helló - köszönök a mikrofonba remegő hangal.
- Szia. Hogy hívnak? Honnan jöttél és hány éves vagy? - zúdítja rám a kérdéseit Simon.
- Öhmm...Liam Payne vagyok. Wolverhamptonból jöttem és tizenhét éves leszek - válaszolok akadozva. Nyugi Liam ezek csak a zsűri tagjai. Nem akarnak megenni.
- Csodás. A színpad a tiéd! - tárja szét a kezeit Nicole és akkor elindul a zene.
Hatalmasat nyelek a szemeimet becsukom és akaratom ellenére az jut eszembe mikor pár nappal ezelőtt Skylernek énekeltem ezt a dalt Ő pedig könnyes szemekkel tapsolt. Neki tetszett akkor a világnak is fog tetszeni.
A dal eleitől kezdve egészen a végégi Ő járt az eszembe. A mosolya az illata. A dalnak vége van én pedig megszeppenve várom a zsűri szavazatát.
- Igen!
- Igen!
- Igen!
- Igen! Négy igen tovább jutottál - áll fel Simon én pedig sokkos állapotba kerülök.
Tovább jutottam. Négy igent kaptam. A zsűri állva tapsolt a produkcióm után! Ilyen nincs. Az álmom most valóra vált.
Könnyes szemekkel futok le a színpadról egyenes Skyler karjai közé miközben Nate és Nicola is átölelnek. Tovább jutottam megyek a táborba. Az álmom valóra válik...

14 megjegyzés:

  1. Imádom imádom nagyon tetszett. Tudtad, hogy a kedvencek a Liam szemszögek? Pedig igen. A HAJRÁ LIAM póló nagyon cukker. Ennyi lett volna
    L.

    VálaszTörlés
  2. Tudtam, tudtam, tudtam, hogy tovább jut... :D nagyon szupii rész lett, siess a kövivel :D xoxo

    VálaszTörlés
  3. Tovább jutott ááá *-* Nagyon jó rész lett *-* Nate meg tényleg minden pillanatot elront xDD Nagyon, nagyon várom a kövitt :))

    VálaszTörlés
  4. atyáááám!! Nagyon jóó! Tudtam h tovább fog jutni, de még is izgultam. xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig szerintem tök egyértelmű volt :D

      Törlés
    2. Egyértelmű volt, de én akkor ios szoktam az ilyeneken izgulni, amikor tudom mi fog történi.Olyan filmen is izgulok amit vagy hatszor láttam. xd

      Törlés
    3. mondjuk ezzel én is így vagyok :P

      Törlés