2014. január 20., hétfő

#16

Holaaa!!! És elérkeztünk a történet első fejezetének a végéhez...vagyis a kövi rész már négy évvel későbben játszódik (na ezt most érthetően írtam xD) szomorúan láttam, hogy valaki leiratkozott :/ tudom az utolsó két rész eléggé sablon lett, de azért nem kell ennyire kinyilvánítani a nemtetszéseteket ugyanis még mindig két naponta hozom a részeket...mondjuk ez a rész szerintem már nem lett annyira sablon, de aztán lehet, hogy csak szerintem...a kövi rész szerdán érkezik amiben már ugrunk az időben :P

Skyler Evans

- Na ki a világon a legcukibb baba? - günnyögök Abbienek miközben az ölemben ül és épp az ujjaimat nyálazza össze. Mostanában ez a kedvenc időtöltése. Mindent a szájába vesz és összenyálaz. De legjobban az én ujjamat szereti, mivel csak én vagyok a hajlandó, hogy megengedjem neki ezt a gusztustalan dolgot. 
- Természetesen én - nyitódik a szobám ajtaja és Honor lépked be rajta nagy vigyorral az arcán miközben a televízióhoz megy és bekapcsolja azt, majd egy ügyes mozdulattal levágódik mellém az ágyra. Honor mint a világ legcukibb babája? Hát hatalmas tévedésben él. Abbie a világ legszebb babája és ezt a pozíciót senki nem veheti el tőle. Még a legjobb barátnőm se.
- Tévedésben élsz Honor - csóválom meg a fejem és egy puszit nyomok a kis szőkeségem fejére aki mikor ezt megérzi hangosan felkuncog. Annyira zabálni való. Nem hiába hisz én vagyok a keresztanyja. - Egyébként is Te mióta vagy baba? - húzom össze a szemöldökömet értetlenül és rosszállóan megcsóválom a fejem.
Legalább Honor újra visszanyerte a régi önmagát. Nem sír többet a bátyám után és végre tovább lépett. Hál' Istennek sikerült felfognia, hogy Nate soha nem szeretné viszont. Viszont az esküvő óta nem beszél vele. Sőt akár hányszor találkozik vele, úgy tesz mint aki ott sincs. Azt hiszi, hogy ezzel minden meg van oldva. Nate pedig csak jót nevet a naivitásán. Nem tudom, hogy Honor mit hitt mikor rájött arra, hogy szerelmes a bátyámba. Azt hitte, hogy majd szakítani fog Nicolával miatta? Fogalmam sincs.
- Azt akarod mondani, hogy ez a nyálgép lepipált? - kérdezi csodálkozva Honor miközben kihúzza a mutatóujját Abbie szorításából.
Igen Honor nem rajong Abbsért. Sőt szerinte ha a kislány nem született volna meg akkor lett volna esélye a bátyámnál. Nos ezen vitatkozhatnánk.
- Hé, Abbie nem nyálgép - mondom felháborodva és megsimogatom a baba arcát aki rögtön rám emeli mogyoróbarna szemeit.
Akaratom ellenére is elmosolyodok és egy arc jelenik meg a szemeim előtt aki pont ilyen szemekkel szokott rám nézni. Az-az arca akit már hetek óta nem láttam. Gondolom sejtitek, hogy kiről beszélek.
Liam.
Az X-Factor óta a kapcsolatunk egy új fordulatot vett. Egészen a meghallgatásig élni nem tudtunk egymás nélkül egy percig sem. Most meg? Örülök ha a képernyőn keresztül hetente egyszer láthatom.
Az egész tehetségkutató műsor megváltoztatta Őt. Amikor hívom vagy nem veszi fel, vagy pedig arra hivatkozik, hogy sok dolga van és nincs ideje beszélni. Eleinte még fájt, de aztán rájöttem, hogy erre fel kellett volna készülnöm. Hisz egy tehetségkutató műsor ezzel jár. Próbákra kell járnia meg minden.
De mégis az a bizonyos cérna pontosan egy hete szakadt el. Az X-Factornak lassan vége lesz én pedig gondoltam, hogy Nateel, Nicolával és Abbievel felmehetnénk a fináléra Londonba és a műsor előtt meglátogathatnánk Liamet. Először hívtam nem vette fel ezért gondolom, hogy megírom neki üzenetbe.
És tudjátok mit válaszolt rá? Azt, hogy eszembe se jusson felutazni Londonba pont az nap mert akkor tönkre tenném az egész napját ugyanis azt a napot az új haverjaival akarja tölteni és összpontosítani akar a műsorra.
Az új haverjai. Vagyis Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan és Harry Styles. A One Direction maradék négy tagja. Az a banda akik az X-Factor fő szenzáció. Az a banda amibe Liam is tartozik. Az a banda aki elvette Tőlem a szerelmemet.
Cseszett szar érzés mikor felhívom és nem magunkról beszélünk vagy a kapcsolatunkról, hanem arról, hogy Louis mennyi répát evett meg az egyik élő show előtt vagy, hogy Zayn elveszítette a tükrét és késő éjjel kellett elmenniük venni neki egyet, vagy hogy Niallt alig tudták kihúzni az egyik Nandos's étteremből.
Egy szóval állandóan csak róluk beszél. És ami a legszomorúbb, hogy a hangja tele van vidámsággal és boldogsággal ami azt jelenti, hogy tetszik neki az új élete amibe én nem tartozok bele.
Örülnöm kéne neki, hogy végre teljesült az álma, de mikor elment a meghallgatásra azt mondta, hogy az éneklés miatt soha nem felejtene el engem mivel szeret.
Igen, de mikor elment a meghallgatásra nem tudta azt, hogy bandába fogják rakni és, hogy ekkora sikert fognak aratni.
A brit rajongók már most meg vannak értük halva. Hisz ki ne szeretne egy csapat tizenhét- tizennyolc éves fiút akik irtó cukik és eszméletlenül szép hangjuk van.
Ez van. A One Direction megalakult, Liam pedig szép lassan engem is elfelejt.
- Bocs,de nincs kedvem veszekedni - int le hanyagul Honor majd a kapcsolóért nyúl és adót vált ahol pont most kezdődik az X-Factor. - Mindjárt kezdődik a finálé - ujjong jókedvűen az én gyomrom pedig görcsbe rándult.
Soha nem hittem volna, hogy Liam egyszer idáig eljut. És tessék eljutott. Benne van a legjobb háromban és akár még a műsort is megnyerhetik.
- Tudom - mondom szomorúan és halványan elmosolyodok mikor a képernyőn meglátom Liamet a másik négy srác társaságában.
Tényleg boldogan tűnik. Talán ennyire boldognak még az én társaságomban sem láttam. Pedig állítása szerint mellettem boldog volt. Hát most már kétlem. Lehet nem is gondolta komolyan. De akkor miért írt nekem dalt? Miért hordott a tenyerén? Igazságtalan az élet.
- Szerinted Liamék megnyerik? - fordul felém izgatottan Honor én pedig vállat vonok.
Mégis honnan tudjam, hogy meg-e nyerik. Majd a nézők eldöntik. De szerintem esélyesek. - Remélem igen. De ha nem akkor Liamet még csak Wolverhampton közelébe sem engedem - mondja bosszúsan én pedig felnevetek.
- Aztán már miért nem? - kérdezem vigyorogva. Honorból kitelik, hogy kiáll a határba és elkezd veszekedni Liammel amiért nem nyerte meg a versenyt. Nem hiába Ő az én legjobb barátnőm.
- Mert szégyent hoz a városunkra amiért nem volt képes ilyen Rebecát legyőzni.
- Nem csak Liamen múlik. Tudod One Direction - válaszolom szemforgatva.
 Honor agya nehéz felfogású. Szerintem Ő még mindig abban a tudatban él, hogy Liam maga jutott el a fináléig.
- Nekem Liamék és kész - kulcsolja össze a kezét és újra a képernyőre szegezi a tekintetét pont akkor mikor a műsorvezető őket konferálja fel.
A közönség nagy tapsba kezd és a színpadon megjelenik öt srác. Liam pont középen áll és ő kezdi a dalt. A hangja szokás szerint mesésen cseng és mikor elkezd énekelni a testemen átfut a jól ismert bizsergés. Még mindig képes a puszta nézésével levenni a lábaimról.
Egy büszke mosollyal meredek a képernyőre miközben Abbie kimászik az ölemből és követeli, hogy tegyem le a szőnyegre. Kérését teljesítem majd négykézláb megindul a televízió felé és mikor oda ér elkezd nyújtózkodni végül pedig apró tenyerével elkezdi ütögetni azt.
- Li...Li - kacag fel mikor Liamet mutatják. Megismeri a keresztapját. Annyira cuki, hogy behalok rajta.
- Ilyenkor mit érez? - fordul felém kérdően Honor és a kacagó Abbiere mutat aki a tenyerével még mindig a képernyőt ütögeti és Liam nevét szajkózza. Vagyis csak akarná mondani, hogy Liam, de még nem tudja kimondani. Viszont mindenki tudja, hogy Liamre gondol.
Emlékszek mikor először elhagyta a száját a Li szócska. Pont Vele játszott a szobájában. Jobban mondva Liam állandóan Abbs szeme elé tette a kezeit és a kislány pedig hatalmasokat derült rajta. Aztán egyszer csak kimondta azt a bizonyos szócskát. A srác annyira meghatódott, hogy az Ő nevét mondta ki először, hogy elsírta magát. Meghitt pillanat volt.
- Hiányzik neki Liam - vonom meg a vállam majd felállok és elhúzom Abbiet a televízió elől. Majd újra vissza ülök az ágyra.
- Vagy inkább a keresztanyjának hiányzik, csak a babára fogja, hogy ne legyen feltűnő mennyire szarul érzi magát, hogy élete szerelme helyette a hírnevet választotta. Ami persze a kezdetektől kezdve tök egyértelmű volt mivel hülye lett volna ha az álmai megvalósítása helyett itt marad normális fiúként. De Hamupipőke szívét össze törte a csúnya herceg, de Pipő nem ismeri ezt be mivel még mindig szerelmes a cuki kivasalt hajú fiúkába. - hadar össze-vissza Honor én pedig semmit nem értek meg.
Mégis milyen Hamupipőke? Ja, hogy az vagyok én? És a cuki kivasalt hajú, álmai megvalósító herceg pedig Liam? Szép kis történet és ha bele gondolok igaza van.
- Mi van? - kérdezem értetlenül fejcsóválva.
- Az van, hogy kuss - pisszent le majd a képernyő felé szegezi a tekintetét ahol épp a harmadik helyezettet fogják kihirdetni.
Magamhoz ölelem Abbiet és úgy várok az eredményre. Remélem a fiúk tovább jutnak. Istenem mennyire izgulnak. Viccesek.
- És aki a harmadik helyezettként végezett - szólal meg a műsorvezető és direkt nem mondja ki a nevet. A stúdióban feszült csend van és a mellettem ülő Honor a körmeit rágja. - A One Direction.
És harmadikok lettek. Öt csalódott arc, hangos nemtetszés és én örülök neki. Szemét vagyok? Talán. De így legalább Liam haza jön és minden megy tovább a normális kerékvágásban. Újra fontos leszek a számára.
Vagy nem. Nem lehetek önző. Liam élete a zene és ezt én a kezdetektől kezdve tudom.
Megrázom magam a fiúk pedig lemennek a színpadról. Honor csalódott én pedig csak vigyorgok. Egészen addig amíg a fiúk fel nem tűnnek ismét a képernyőn a színfalak mögül.

- És itt vannak a finalisták, az X-Factor fő szenzációi a One Direction. - hatalmas taps tör ki a fiúk pedig elkezdenek integetni a kamerában. - Fiúk mi lesz ez után a banda sorsa?
- Az tuti, hogy nem ez volt a One Direction utolsó fellépése- szólal meg Zayn majd a négy srác büszkén hátba veregeti. 
- Örömmel halljuk - bólogat mosolyogva a műsorvezető. - És most, hogy vége a műsornak, gondolom mindenki haza megy, hogy kifújja egy kicsit a levegőt.
- Nem határozottan nem - csóválja a fejét Harry. - Turnézni megyünk az X-Factor stábjával. - teszi hozzá büszkén. Ismét hatalmas tapsvihar tör ki.
- Ha már a családnál tartunk - szól közbe a műsorvezető. - Liam az a hír röppent fel, hogy otthon rád vár egy csinos lány. Igazak a pletykák, hogy a Te szíved már foglalt?
Kínos csend. A fiú először nem válaszol majd letekint a cipőjére. Még a négy barátja is kérdő pillantásokkal mered rá.
- Mint ahogy csak mondod pletyka. Wolverhamptonba a nővéremen kívül nem vár senki. Jelen pillanatban nincs időm barátnőre és ezen nincs is kedvem változtatni. Most csak a One Directionnek élek és ez így is lesz egy darabig. - válaszolja komoran. 
És nem is tudja, hogy most törte össze szerelmének és egyben barátnőjének a szívét ugyanis Skyler Evans soha többé nem akarja látni ezek után. Ez a mondat volt a kapcsolatukban a végszó. Liam letagadta Őt és a bandát választotta helyette...


31 megjegyzés:

  1. Óó hogy az a jó k*rva élet. Most nagyon megutáltam Liam-et... Siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  2. Te meg akarod õlni az embert? :o
    beszarok Liam akkora egy taplò, de helyes tapló :P siess!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmm tapló :D engem is leteperhetne ha már egyszer tapló xD

      Törlés
  3. Menekülj Liam James Payne... Menekülj, mert megfejellek Muhahaha. *fenyegető nézés, sátáni kacaj* :) Ez most komoly? Te, csak szerdán hozod a részt? Addig kinyírsz, vagyis én Liam-et,de az már más. Sieeeeeeessssss :) Léééégyszi:D *legyen szerda*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne nyírd ki Liamet mert abba én is belehalok :'(

      Törlés
  4. Jáá. Azt hittem legalább személyesen töri össze a szívét de hogy így. És még mindig várom a következőt
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miért ha személyesen törte volna össze a szívét az jobban tetszett volna ? :D

      Törlés
  5. Miiii? o.O nee, most kicsit csalódtam Liamben :( amúgy szuper rész lett, már alig várom a következő részt, remélem nagyon gyorsan hozod.. siess kérlek :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem most sokan csalódtak benne :D de pont ez volt a célom xD

      Törlés
  6. Ezt most nem értem. 4 éven keresztül haza sem fog menni? Ès mi van Abbie-vel? Őt is letagadja? Várom a következő részt. Nem akarsz könyörülni és holnap hozni a részt? :3
    Dóri

    VálaszTörlés
  7. Szokás szerint nagyon jó

    VálaszTörlés
  8. >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< >< :""""""""""""""""""""""""""""""((((((((((((((

    VálaszTörlés
  9. Áàáá!!!!! Nem mondod komolyan h csak szerdán jön addig meghalok (és szerintem a többiek is) !!! Nem lehet h holnap hozod?

    VálaszTörlés
  10. Ne gondolj minket telhetelnennek csak kíváncsiak vagyunk nagyon a folytatásra amúgy SZUPER!!!!!

    VálaszTörlés
  11. Mi lett azzal a cuki édes Liam-el? :((((((( De kis szemét volt :((( Neeeeeeeeeee. Szegény Sky. Istenem, én nem is bírnám elviselni. Legalább akkor megmondhatta volna neki személyesen :(
    Imádtam a részt, mint mindig csak csalódtam Liam-ben :(
    Várom a kövit :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen megmondhatta volna de nem mondta meg :D mert pont ez a történet lényege xD

      Törlés
  12. Ja igen, elfelejtettem. Nagyon tetszik az új kinézet *-*

    VálaszTörlés
  13. Te jó ég! :O Milyen szemét Liam :( hát kíváncsi leszek a folytatásra. nagyon várom, hozd minél hamarabb! :)

    VálaszTörlés
  14. Szia. Hogy az a kispocs,ilyet mondani. Kovit. Nagyon jo lett,de hogy meg a sracokse tudnak Skylerrol. Most nem szeretem Liamet. Kb hany fejezetesre tervezed a blogot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. senki nem szereti őt :c
      megsúgom h ez eddig leghosszabb történetem amit valaha írtam :P

      Törlés
    2. én IMÁDOM őt!! nekem ő a kedvencem :D

      Törlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés