2014. január 24., péntek

#18

Hellóóó!!! Új rész :D és hát nem tudom h mit írjak :D szerintem sokatoknak nem fog tetszeni, de hát ez van :) köszönöm a komikat ...a kövi rész vasárnap érkezik...

Este tíz óra is elmúlt mikor magunk mögött hagytuk Wolverhampton üdvözlő tábláját. Hiába siettem és hajtottam az utakat akkor sem értem volna előbb ide. Londontól még mindig távol van akár, hogy hajthatok autóval.
Sötét volt az utakon, de így is összeszorult a szívem. Régebben mindig azt mondtam, hogy soha nem hagynám el ezt a várost mivel imádom. És mégis mi történt? Két éve, ha évente egyszer haza jövök és akkor is csak otthon dekkolok. Pár nap amit itt szoktam tölteni. Akkor is pedig csak a bátyámékkal szoktam lenni.
Semmit nem úgy csináltam ahogy régebben elterveztem. Az életem teljesen máshogy alakult és ezen most már változtatni sem tudok.
Utunk a városi kórház felé vezetett. Akaratom ellenére is elmosolyodtam mivel utoljára akkor voltam a kórházban mikor Abbie született. Vagyis több mint négy éve. Milyen gyorsan szalad az idő. Abbie már rendesen tud beszélni és oviba jár. De a szemei még mindig pont ugyan olyanok mint Liamé. Akár hányszor ránézek rögtön a régi szerelmem jut az eszembe. Mikor megszületett örültem neki, hogy ennyire hasonlít Liamer, de mostanra már nem nagyon mivel folyton rá emlékeztet. És én nem akarok Liamre emlékezni.
Az autót megállítom az üres parkolóban majd gyorsan kipattanok és Honorral együtt besietek a hatalmas épületbe. Őszintén megmondva fel vagyok készülve a legrosszabbra. Nate tudom, hogy hogyan vezet. Soha nem tartotta be a szabályokat és nem egyszer már majdnem karambolozott is. És most pedig pontosan ez történt. Remélem nem lett semmi komolyabb baja mert azt nem élném túl.
Nate a családom. Apám helyett apám volt. Mindig mindenben mellettem állt és támogatott. Na jó az nem tetszett neki mikor közöltem vele, hogy Londonba költözök, de végül bele törődött. Úgy ahogy az sem tetszett neki mikor Liammel összejöttem. Mindig azt mondta, hogy még túl fiatalok vagyunk egy kapcsolatra. És milyen igaza volt, de akkor nem hittünk neki. Elvakított mind kettőnket a szerelem. Vagyis engem vakított el, Liam nem tudom, hogy mit érzett irántam.
Az információs pult előtt hirtelen lassítok majd a nővér felé fordulok aki a papírjaival van elfoglalva.
- Jó estét - köszörülöm meg a torkom idegesen a nővér pedig felém emeli a tekintetét. Eléggé csúnyán néz rám amiért megzavartam a munkájában. - Pár órája kaptam egy telefonhívást, hogy a bátyám Nathan Evans súlyos autóbalesetet szenvedett. - hadarom el egy szuszra.
- Egy pillanat - válaszolja a nővér majd a számítógépje felé fordul. Idegesen elkezdek dobolni az ujjaimmal a pulton, miközben a mellettem álló Honor egyik lábáról a másikra áll. Tényleg Ő miért jött velem? Úgy tudtam, hogy soha nem bocsájtott meg a bátyámnak amiért az nem szerette viszont. - Harmadik emeleti műtőben van. Menjenek fel majd ott pontosabb információt kapnak. - fordul újra felém.
A torkom kiszárad és képtelen vagyok megszólalni. Műtőben van ami azt jelenti, hogy tényleg súlyos sérüléseket szenvedett. Már csak ez kellett a boldogságomhoz.
- Köszönjük - mosolyodik el hálásan Honor majd karon ragad és elhúz a lift felé. Az ajtó becsukódik Ő pedig megnyomja a hármas gombot. Nem mondok semmit csak magam elé meredek. Ha Honor nem húzna állandóan akkor meg sem bírnék mozdulni.
A lift megáll én pedig végre összeszedem magam és elindulok a kihalt folyosón. Egy lélekkel nem találkozunk. A lépteink visszhangoznak majd hirtelen az egyik ajtó kinyitódik és egy szemüveges, ősz hajú doktor jelenik meg előttünk.
- Skyler Evans vagyok a bátyámat pár órája súlyos sérülésekkel szállították be - nyöszörgöm és kétségbeesve az orvosra pillantok.
Nem szól semmit. Csak leveszi a szemüvegét és szomorú pillantást küld felém. Miért néz rám ilyen furán? Kicsit sem megnyugtató ez a nézés. Sőt inkább félelmetes.
- Dr. Mitchell - mutatkozik be és mélyen kifújja a levegőt. - A bátyját rettentő súlyos sérülésekkel hozták be. A koponyája eltört úgy ahogy a hátgerince is. A mellkasa súlyosan megsérült és...és...
- És mi? Mondja már Télapó! - sürgeti Honor, de az orvos ismét néma csendet fogad.
Egyáltalán akarom én hallani, hogy még milyen sérüléseket szenvedett? Szörnyű hallani, hogy mennyi csontja eltört. De legalább él! Igen él mivel Ő az én bátyám.
- Sajnálom Miss.Evans - fordul felém majd megfogja a kezem és lágyan megszorítsa azt. Mit sajnál? És minek szorítsa a kezem? Mi történt a bátyámmal? Tudni akarom.
- Hol van Nate? Látni akarom! - kezdek el zokogni és kikapom a kezem Dr.Mitchell szorításából.
Hátrálni kezdek és közben arra számítok, hogy mindjárt kinyitódik az egyik ajtó és Nate a nyakamba ugrik majd lecsesz, hogy miért nem látogattam meg hónapok óta. Azonban az egyik ajtó sem nyitódik és Natet sem látom.
- Nem tudtuk megmenteni. Mikorra beértek vele a mentősök meghalt úgy ahogy a felesége is. Mrs.Evans még a helyszínen szörnyet halt - mondja alig hallhatóan az orvos miközben én lábaim ólom súlyúvá változnak és szó szerint összerogyok a hideg csempén miközben zokogok és ordítok.
- Nem, nem és nem. Nate nem halhatott meg - ordítok a csempén ülve kezeimmel pedig a földet ütögetem, majd hátamat a falnak támasztom és a fejemet is elkezdem ütögetni a falba.
Nate nem hagyna itt engem soha sem. Ő szeret engem és tudja, hogy szükségem van rá. Hisz én vagyok a kishúga! Ő az én apám a bátyám a legjobb barátom. Ő a családom. Mi ez az egész? Biztos csak álmodok. Igen biztos elaludtam az irodában és most álmodok. Nate és Nicola nem halhattak meg. Ők az én családom.
Nate mindig mellettem volt és megígérte, hogy örökké mellettem marad. Tudja jól, hogy mennyire szeretem.
- Skyler nyugodj meg - térdel le mellém Honor és elkapja a fejem, hogy ne üssem tovább a falba, majd a mellkasához húz és elkezdi a hátamat simogatni és úgy próbál megnyugtatni.
Ő nem tudja, hogy mit érzek. Az apámnak soha nem kellettem. Az anyám a szemem előtt halt meg. És most a bátyámat is elveszítettem. Árva lettem akinek nincs senkije. Végleg magam maradtam és még Nicolát is elveszítettem.
Egyáltalán mi van Abbievel? Könyörgöm Istenem csak Ő vele ne legyen semmi baj. Azt nem élném túl ha még Őt is elveszíteném.
Csak sírok és sírok. Fogalmam sincs, mióta ülök a földön a legjobb barátnőm karjaiba. Jó nekem itt így. Örökre el leszek itt és akkor nem kell szembesülnöm a fájó valósággal amiben nincs többé bátyám és magam vagyok.
Egyedül a világban. Nincs senkim. Magam.
Ismét fájdalmasan felzokogok, de aztán rögtön abba is hagyom mert hangos ordítozásra leszek figyelmes. Feljebb emelem a fejem és meglátom azt, hogy az egyik kórterem ajtaja kinyitódik majd két fehér köpenyes alak egy fekete bőrdzsekit viselő, farmernadrágos srácot próbálnak kihúzni a szobából, de nem sok sikerrel.
A srác ellenáll ugyanis kezével az ajtót szorítsa és nem úgy néz ki mint aki el akarja engedni.
- Uram , kérem...- fogja meg a fiú vállát az egyik doktor vagy itt dolgozó személy és ismét húz rajta egyet, de még mindig semmi.
Valahogy olyan ismerősnek tűnik nekem ez a fiú. Világon egy személyt ismerek aki ennyire lent hordja a nadrágját, hogy még az alsó gatyája is látszik.  Ráadásul ez a hajszín...Ó te jó ég...
- A nővérem nem halhatott meg. Nem értik meg?! Csinálniuk kell valamit, hogy újra éljen - hallom meg a jól ismert mély és aranyos hangot ami csakis Liam Paynehez tartozhat. Na ne. Csak ezt ne. Én erre a találkozásra nem vagyok felkészülve. Nem most és nem itt.
- Mi mindent megpróbáltunk. - válaszolja az orvos majd szó szerinte megböki Liamet aki kissé megtántorodik és megfogja a fejét. - Törődjön bele. A nővére meghalt.
- Mert nem harcoltak érte eléggé - ordítja el magát Liam és akkor veszem észre, hogy sír. Arcáról patakokban folynak le a könnyek miközben leül az egyik székre és tenyerébe temeti az arcát. Szívszorító látvány Őt így látni. Legszívesebben oda mennék és megölelném majd soha nem engedném el. - Nicola volt az egyetlen élő családtagom. Rajta kívül nincs más senkim. - zokogja és akkor olyat teszek amin magam is meglepődök.
Lassan felállok a hideg csempéről majd oda sétálok Liam mellé és leülök a mellette álló székre, de Ő nem veszi észre mivel még mindig a tenyerébe zokog. Én csak csendben sírok és át tudom érezni a fájdalmát. Tudom, hogy neki is Nicola volt az egyetlen biztos pontja az életében. Ráadásul a nagyapját is pont így veszítette el mint most a nővérét. Kegyetlen az élet.
- Egy cipőben járunk - szólalok meg rekedtes hangon. Liam rögtön felkapja a fejét majd rám emeli a tekintetét.
Nem szól semmit csak hatalmas szemekkel bámul és rögtön abba hagyja a sírást. A szája jellegzetes alakot ölt miközben végig mér. Bátortalanul elmosolyodok és magamban csodálkozok, hogy mennyit változott mióta nem találkoztunk.
Arca sokkal férfiasabb lett és borostát növesztett. A cuki kivasalt haja eltűnt helyette rövidkére van vágva ami az ég felé mered. Teste kidolgozott és szerintem a hasán néhány kockával is rendelkezik. Viszont a kiskutya szemei még mindig megmaradtak.
- Te vagy az Skyler? - kérdezi csodálkozva és hatalmasat nyel. Azért kíváncsi lennék, hogy most mire gondol. Szerintem a múltra mikor letagadott és a bandát választotta helyettem. - Azta. - nyel egy nagyot majd lesüti a szemeit.
- Egyikünk sem számított rá, hogy találkozni fogunk - mondom fagyosan. Olyan hangnemben beszélek mintha soha nem lett volna közöttünk semmi sem. - Sajnálom Nicolát.
- Én pedig sajnálom Natet, de a múltat jobban - mondja szomorúan én pedig gúnyosan felnevetek.
Szóval sajnálja a múltat. Milyen érdekes. És ezt ki hiszi el? Mert én nem az biztos. Ha annyira sajnálná akkor nem tagadott volna le és nem lett volna fontosabb számára a karrierje mint én.
- Persze. Ennyi évig nem sajnáltad akkor most miért tennéd? - húzom fel a szemöldökömet kérdően.
- Megváltoztál - suttogja és az arcomat fürkészi. Sokan mondták már. - Régen soha nem beszéltél velem így.
- Mert régen azt hittem, hogy normális vagy. De aztán rá kellett jönnöm, hogy egy hazug dög vagy.
- Mégis mit tehettem volna? - tárja szét a kezeit.
Na ez a kérdése ami végleg kiakasztott. Komolyan ilyet mer kérdezni? Nagyon is sok mindent tehetett volna.
- Talán nem kellett volna letagadnod egy élő műsorban és szarnod a fejemre ugyanis a barátnőd voltam! - emelem fel a hangom a kezeim pedig ökölbe szorulnak. Liam meglepetten pislog rám ugyanis szerintem még soha nem hallott kiabálni.
- Úgysem maradtunk volna együtt ezt pedig te is nagyon jól tudtad. - vonja meg a vállát bunkón. Utóbb még én leszek a hibás. Én soha nem akartam vele szakítani.
- Még szép, hogy nem maradtam volna együtt egy ekkora bunkóval mint Te vagy - sziszegem a fogaim között.
- Mi van elgurult a gyógyszered vagy mi? - áll fel Ő is és farkasszemet nézünk.
Ez nem az a Liam akibe én bele szerettem. Nem ez egy bunkó sztár aki bármit megengedhet magának. Én úgy tudtam, hogy ez lesz ha elmegy az X-Factorba. Mindig mindenkivel ez történik. A hírnév megváltoztatja az ember gondolkodását.
- Életem legboldogabb négy éve volt míg nem kellett veled találkoznom - mondom fogcsikorgatva és össze kulcsolom a kezeimet a mellem alatt. - Most is minek jöttél ide? Hisz eddig szartál Nicolára.
- Miért Te talán olyan sűrűn látogattad Natet? - vág vissza fennhangon. - Nem csak én buggyantam meg hanem Te is.
Aucs ez most fájt. Pont a lényegre tapintott. Azért törődök bele ilyen nehezen Nate halálába mert az utóbbi időben még csak a létezéséről sem tudtam.
- El sem hiszem, hogy veled jártam. - mondom keményen.
- El sem hiszem, hogy beléd voltam szerelmes. - mondja felhúzott orral.
Majd mind ketten sarkon fordulunk. Ő leül az egyik székre és én is leülök egy másik székre ami jóval távolabb van Tőle.
Ő is megbánta a múltat és én is megbántam. Nekünk nincs többé dolgunk egymással és nem is lesz ha rajtam múlik. Ezek után biztosan nem...

21 megjegyzés:

  1. HOGY TEHETTED EZT?! NA MOST HARAGSZOM. NATE VOLT A KEDVENCEM TE ERRE... ÁH HAGYJUK várom kövit
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. komolyan Ő volt a kedvenced? o.O pedig nem is szerepelt sokat

      Törlés
  2. MII?? Ne! Ne! Neeee! :"""(( Istenem remélem Abbie még él... Uhh... nagyon várom a kövit

    VálaszTörlés
  3. Szegények 😢😢😢 nem hozod holnap a kövit hisz azt mondtad lehet h naponta hozol részt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen azt mondtam, de csak akkor fog naponta jönni ha a gépemen befejeztem az egész történetet

      Törlés
  4. .... És majd Skyler lesz a gyámja Abbienek mert Liam nem ér rá de majd újra összejönnek és közösen nevelik igaz? Mond légyszi h így lesz ha nem akkor hozod holnap h megtudjam mi lesz? Amúgy jó rész let ez is nagyon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmm eléggé közel vagy az igazsághoz, de azért nem

      Törlés
  5. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nicola és Nate :'( Liam meg hogy megváltozott. Kíváncsi lennék miért tagadta le Skylert a műsorban.
    Na igen, tutira lesz dolguk egymással, mert ott van Abbie :) Kíváncsi vagyok a folytatásra :))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett. Várom a kövit. Abbie-vel mi lett????

    VálaszTörlés
  7. neee, nem tudom elhinni, hogy meghaltak :'( és Abbie, remélem Skylerhez fog kerülni és így muszáj lesz találkozniuk :D amúgy nagyon szuper rész lett, már nagyon várom a kövi részt, siess vele :))) xoxo

    VálaszTörlés
  8. NENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENNENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENENNENENENENENENENENENENENENNENENENNENENENNENENENENENENENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEEEEEE

      Törlés
  9. neeeeeeee :( remélem, hogy Abbie jól van, és remélem, hogy Sky és Liam lesznek majd a gyámok. akkor aztán nem kerülhetik el egymást :D

    VálaszTörlés
  10. Ennyi "neeee"-t még nem olvastam xD :p de te egy igazi boszi vagy, mert nekem sem tetszett :p már mint Liam egy kretén barom, de azért egy fedél alatt ellenék vele :p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kretén barom :/ szegénykém ...ő nem kretén...csak bunkón szexi :D

      Törlés