2014. január 28., kedd

#20

Hellóó!!! Meg is érkeztem a friss résszel és tegnap befejeztem az egész sztorit a gépemen...és büszkén állíthatom, hogy az írói pályafutás során ez lett a leghosszabb befejezett történetem :))) 

- Ha azt hiszed, hogy lerázhatsz akkor nagyot tévedsz! - kapok Liam karja után mire Ő így kénytelen megállni és felém fordulni. Unottan megforgassa a szemeit, majd egy hanyag mozdulattal kikapja a karját a szorításomból.
Mióta lett neki bicepsze? Te jó Isten eddig észre sem vettem, hogy mennyire megizmosodott. De most, hogy itt áll pontosan szembe velem, elég feltűnő jelenség. Egyáltalán miért váltott stílust? Jó én nem azt mondom, hogy nem áll jó neki, de nekem fura. Már megszoktam a cuki kivasalt haját meg a kisfiús arcát. És most, hogy néz rám. Borostás arccal, égnek meredő hajjal, és izmos testtel. Vajon mennyi kockája lehet a hasán? Biztos sok és szívdöglesztő lehet, alsógatyában.
Jesszus Skyler min gondolkozol? Liam a szemembe már nem egy pasi. Hanem Ő az exem vagy micsoda. Négy éve szakítottunk és ez az álláspont így is fog maradni. Csak az a baj, hogy Ő volt az első szerelmem és az első szerelmet nagyon nehéz elfelejteni.
Pedig most annyira utálom és szerintem ez nála is így van. Nem úgy néz ki mint aki újra akarná kezdeni. Szerintem számára én csak egy gyerekszerelem voltam és ez a normális hozzáállás. Nekünk nincs jövőnk és ha most nem lenne Abbie akkor talán soha többé nem találkoznánk. Négy évig sem keresett akkor ez most miért változna meg?
Azért mert mind ketten egyedül maradtunk? Ő ha ezt meghallaná rögtön azt mondaná, hogy nincs egyedül mert ott vannak a barátai vagyis a banda társai. Kíváncsi lennék, hogy azok a barátai a Karácsonyt is vele töltik , vagy pontosan a születésnapján programokat szerveznek neki? Ha engem kérdeztek nem és ezt magamról tudom.
Honor soha nem töltötte velem a Karácsonyt mióta Londonba vagyunk. Az ünnepekre mindig haza utazott Wolverhamptonba a családjához és csak az Új évbe tért haza. Megértettem ezt a nézőpontját hisz nem sűrűn látja a családját.
Viszont én ilyenkor magam maradtam a hatalmas lakásunkba Londonba egyedül. Haza nem mehettem mivel nem akartam találkozni Liammel. Meg amúgy is tudtam, hogy neki csak ilyenkor van ideje meglátogatni a nővérét.
A születésnapomkor pedig Honornak mindig valami dolga akadt így vagy előtte, vagy utána köszöntött fel. Én pedig, hogy ne érezzem magam annyira egyedül inkább a munkába temetkeztem.
- Mi van már képzelődsz is? - húzza fel az egyik szemöldökét kérdően mire én küldök felé egy gyilkos pillantást. - Én egy szóval nem mondtam, hogy le akarlak rázni - csóválja meg a fejét rosszállóan, majd kinyiss a gyámhivatal ajtaját és eszében sincs megvárni.
Ha nem volt az eszébe lerázni akkor miért hagy le folyton? Szerintem azért mert le akar rázni. Csak ez a terve nem fog sikerülni neki ugyanis én levakarhatatlan vagyok.
Hogy tudtam egy ilyen bunkó pasassal járni mint Liam? Látszik, hogy milyen kis naiv voltam. Hallgatnom kellett volna Natere és akkor nem törte volna össze a szívem.
- Pedig nekem nagyon úgy tűnik, hogy magad akarod learatni a babérokat - vágok vissza csípősen Ő pedig szó szerint az arcomba nevet.
Ekkora egy bunkót. Azt hiszi, hogy világsztár és milliók vannak érte meghalva akkor akár, hogy viselkedhet? Hát téved. Az én szemembe még mindig egy kis taknyos tizenhat éves senki. Engem senki nem nevethet csak úgy ki.
- Tudok ajánlani a számodra egy pszichológust, mivel szerintem valami nincs rendben odabent - bök a homlokom felé mire én felmorgok.
Komolyan mondom minél idegesítőbb. Istenem mit vétettem, hogy egy ilyen szerencsétlennel hozott össze a soros mint Liam. Annyi normális pasi él a Földön én mégis kikaptam Őt.
- Nos ha nem Abbie élete lebegne a szemem előtt már rég itt hagytalak volna - teszem a derekamra a kezem majd büszkén felhúzom az orrom. Majd én megmutatom neki, hogy velem senki nem szórakozhat.
- Tudom. A lelépéshez értesz a legjobban - mondja semleges tekintettel.
Még az ütő is megáll bennem mikor ez a mondat elhagyja a száját. Én értek a lelépéshez. Ezt vajon, hogy értette? Nem értem. Én soha semmi elől nem menekültem el. Véletlenül nem magára célzott. Hisz Ő volt az aki csak úgy lelépett az X-Factorba úgy, hogy barátnője volt. Nekem kéne utálnom Őt amiért tönkre tette az életemet. Ha nem kezdünk volna el járni és ha Ő nem tagadott volna le akkor még mindig Wolverhamptonba élhetnék.
Miatta kellett itt hagynom a bátyámat! Miatta nem tudok szerelembe esni már négy éve. Akár mennyi pasi a közelembe jött és próbálkoztak nálam, maximum a randiig jutottam. Elmentem vele aztán az este folyamán Liam jutott az eszembe, majd a szerencsétlen áldozatot egyik pillanatról a másikra ott hagytam úgy, hogy még csak el sem köszöntem.
A rosszabb változat pedig az, hogy mikor elmentem Amerikába fél évre, minden srácot Liamhez hasonlítottam. És ha láttam valaki olyat aki hasonlított rá, rögtön megszólítottam majd leléptem mivel mindig találtam valami különbséget.
A szerelmi életem egy kész katasztrófa. Honor szerint egyedül fogok megöregedni, miközben a múlton fogok rágódni. Lehet igaza van.
Félek újra szerelembe esni ugyanis nem szeretnék még egyszer ugyan azon végig menni mint négy éve. Ezért inkább távol tartom magam a pasiktól és inkább a munkába menekülök. És egészen idáig be is vált, ugyanis négy éve nem voltam szerelmes. Ha rajtam múlik akkor a következő négy évben is így fog maradni.
Kinek kell pasi mikor van egy fantasztikus munkám, egy fantasztikus legjobb barátnőm és most már van egy keresztlányom is akivel mostantól elég sok időt fogunk együtt tölteni.
Csak egy gond van, hogy ennek a sikernek nem örülhetek boldogan ugyanis nem csak én lettem Abbie gyámja, hanem Liam is. Az égiek összebeszéltek ellenem mikor ezt kitalálták.
Nem értem, hogy Nicolának és Natenek miért kellett a végrendeletükbe Liamet is bele írni. Sőt jobbat mondok. Mikor Abbiet keresztelték miért pont Liam lett a keresztapa? Nem lett volna tisztább ha csak én lettem volna? Így most akkor gond nélkül magamhoz vehetném és nem kellene Liammel osztoznom.
- Te a lelépésről jobb ha csendben maradsz ugyanis nem tudom, hogy ki volt az aki a barátnőjével egy élő műsorban szakított - vonom meg a vállam fagyosan és most rajta a sor, hogy elfehéredjen.
Az arca minden pénzt megér. Lehet, hogy megbántottam, de Ő is pontosan ezt csinálta velem pár perccel ezelőtt.
- Én legalább minden Karácsonykor otthon voltam, nem pedig úgy mint egyesek  - vág vissza pár másodperc után. Hú ,de feltűnően tereli a témát. Azonban megint az igazat mondta és szerintem ezt most észre is vette mert ördögien rám vigyorgott miközben ismét szólásra nyitotta a száját. - De hát kit izgat a család mikor a fotóink a Vogue címlapján szerepelnek a nevünkkel együtt. Igaz Miss.Sztárfotó? - vigyorog jóízűen én bennem pedig minél jobban megy fel a pumpa. Komolyan durranni tudnék.
Engem nagyon is izgat a család. Sőt a család számomra ezerszer fontosabb mint egy hülye fotózás. Hisz ha annyira munkamániás lennék akkor nem jöttem volna rögtön Wolverhamptonba mikor felhívtak, hogy a bátyám balesetet szenvedett. Eljöttem és egy csomó fotózást lemondtam.
Szóval akkor mégsem a munkám fontosabb mint a családom. Meg amúgy is a munkamániás csúfnevet csakis Honortól szívelem el.
Amúgy pont Liam nevez engem Miss.Sztárfotónak? Meg gúnyolódik rajtam? Az én nevem csak az általam készített fotók alján virít, viszont az Ő neve a saját maga fotóján virít és nem apró betűkkel hanem bazi nagyokkal, hogy mindenki észrevegye.
- Megszólalt Mr.Szupersztár aki szerintem azt sem tudja már, hogy Abbinek mikor van a szülinapja - mondom miközben a körmeimet nézegetem. Ha Ő gúnyolhat akkor én miért nem? - Habár egy koncert vagy interjú sokkal fontosabb mint a keresztlányunk születésnapja. - teszem hozzá még a hatás kedvéért.
- De igenis tudom! - vágja rá büszkén. - És mindig fel is köszöntöttem. Igaz a szülinapja után pár héttel, de akkor is megkapta az ajándékát. Arról pedig nem tehetek, hogy mindig pont akkor jött közbe valami. - kezd el szabadkozni hevesen.
Magamban jót mosolyogtam rajta. Gondoltam, hogy nem feledkezett el róla. Ahhoz túl fontos a számára Abbie és amúgy is a születése napját nem lehet elfelejteni. Vagyis én ha akarnám akkor sem felejteném el.
- Most őszintén, Abbie előtt is ezt fogjuk csinálni? - sóhajtok fel mélyen majd a kabátom zsebébe csúsztatom a kezeimet és lassan lesétálok a lépcsőn.
Hát igen egyikünket sem zavart, hogy a gyámhivatal bejárata előtt ugrottunk egymásnak. Ő mondta a magáét és én is mondtam a magamét.
De Abbie előtt ezt nem szeretném folytatni.
- Szerinted tudja, hogy mi történt a szüleivel? - kérdezi csendesen miközben mellettem sétál és egy határozott mozdulattal leveszi a fejéről a sapkáját. A haja még a sapka alatt is tökéletesen pihen a fején.
Először nem válaszolok a kérdésére ugyanis magam se tudom, hogy Abbie mit tud. Négy éves kislány szerintem fel sem fogja azt, hogy a szülei meghaltak. Vagyis én tuti nem fognám fel. Mikor anya meghalt akkor én már nagy voltam és megértettem, hogy beteg és nem tudják megmenteni. Na, de Abbie?! Oviba jár és éppen, hogy csak beszélni tud, oké beszélni már rendesen tud, de akkor is. Én az ő korában nem fognám fel azt, hogy nincsenek többé szüleim.
- Fogalmam sincs - csóválom meg a fejem szomorúan. - De az biztos, hogy nem én akarok az lenni aki elmondja neki - teszem hozzá gyorsan.
- Hát én sem. Nem lenne szívem összetörni a szívét - mondja szomorúan.
Igen ez olyan tipikus Liam. Aki mindenkit sajnál és mindenkin segíteni akar. Pont mint régen mikor magát hibáztatta a nagyapja haláláért. Két évig nem énekelt.
- Lehet, hogy fel sem fogja, hogy már napok óta nem látta Natet és Nicolát - próbálom felvidítani, de szerintem nem sok sikerrel mert elég hülye ötlet.
Napok óta nem látta a szüleit szerintem mostanra már nagyon is hiányolja Őket. Hisz egy szem kislány volt és minden körülötte forgott minden. Nem volt elkényeztetve, de akkor is imádták Őt.
- Viszont indulnunk kéne ha nem akarunk a gyámhivatallal balhét ugyanis az ovinak lassan vége és kicsit sem vetne ránk jó fényt, ha ott felejtenénk Abbiet, rögtön az első nap mikortól mi vagyunk a gyámja - magyarázza miközben a mobilján nézegeti a kijelzőt.
Határozottan bólintok miközben megindulok az autóm felé és beülök a volán mögé, ám pár másodper múlva Liam is csatlakozik hozzám. Nyugodtan beül az anyósülésbe majd beköti a biztonsági övét és várja, hogy elinduljak.
- Mond csak neked nincs saját kocsid? - fordulok felé kérdően és eszembe sincs elindulni. Miért én vigyem el? Neki több pénze van mint nekem és szerintem ezerszer jobb kocsija is van. - Vagy mostanában szarul megy a hírességeknél? - húzom fel a szemöldökömet. Liam elmosolyodik és bekapcsolja a rádiót.
- Micky hozott el, és mivel jelen esetben mind kettőnk egy helyre megy, kötelességed elvinni az exedet egy fuvarra - válaszolja vigyorogva. Komolyan mondom egyszer kihúzza nálam a gyufát és kitekerem a nyakát.
- Hol van az autód?
- Londonba - válaszolja egyszerűen, de mikor észre veszi, hogy még mindig nem indultam el tovább folytassa. - Hidd el a számomra is ciki, hogy egy csaj furikáz.
- Akkor nyugodtan mehetsz gyalog is. - tanácsolom neki gondolkodás nélkül.
- Köszi, de szeretem magamat - válaszolja rögtön, de mikor észreveszi az értetlen arcomat megforgassa a szemeit. - Én vagyok Liam Payne a One Direction tagja! Ha most végig gyalogolnék Wolverhamptonon akkor a rajongók széttépnének. - magyarázza tök egyszerűen.
- Bár tépnének szét - mondom az orrom alatt mosolyogva és végre elindulok.
- Na szép. Tök rendes vagy - mondja felhúzott orral, de nem bírja sokáig és elneveti magát.
Én megőrülök tőle. De nincs mit tenni muszáj elmenni Abbieért az oviba...

25 megjegyzés:

  1. Holnap hozod a kövi részt? Mivel már kész van és azt mondtad ,hogy lehet ,hogy naponta hozod

    VálaszTörlés
  2. aztaaaa :) tutira megint osszejonnek *--* mikor lesz kovi? lesz naponta? leeeegysziii *---* :))

    VálaszTörlés
  3. aztaaaa :) tutira megint osszejonnek *--* mikor lesz kovi? lesz naponta? leeeegysziii *---* :))

    VálaszTörlés
  4. aztaaaa :) tutira megint osszejonnek *--* mikor lesz kovi? lesz naponta? leeeegysziii *---* :))

    VálaszTörlés
  5. aztaaaa :) tutira megint osszejonnek *--* mikor lesz kovi? lesz naponta? leeeegysziii *---* :))

    VálaszTörlés
  6. Aztaa, nagyon szuper volt, nagyot röhögtem a veszekedésükön! :D nagyon szuper hogy ilyen hamar be tudtad fejezni a történeted, és remélem hogy most naponta lesznek részek.. :D eskü nem tudom elhinni hogy ennyi ihleted honnan van, nekem is nagyon nagy fantáziam van, de én sose tudnék ilyen jól írni!! :D na mind1 a lényeg az hogy megint hiperszuper részt hoztál nekünk! :D nagyon várom a kövit, siess vele! :)) xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hidd el én sem tudom h honnan van ennyi ihletem xD csak szimplán este gondolkozok dolgokon és átgondolom h mit lehetne leírni...

      Törlés
  7. Hű... Remélem összejönnek! Hozz holnap újat légysziiiiiii *.* :)

    VálaszTörlés
  8. Mint mindig, most is jó részt hoztál...örülök, hogy végeztél vele..most akkor naponta lesznek részek? Legyeneeeek..beteg vagyok, és nem akarok unatkozni..:DD
    Kincsőri.:D

    VálaszTörlés
  9. Tetszett nagyon :)
    Sky -t annyira el tudnàm képzelni ezzel a "bunkó" Liammel :) Abbs meg annyira szerencsés ilyen keresztszülõkkel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért tudod elképzelni mivel már voltak együtt :)

      Törlés
  10. Waaaaooooo!!! *----* Utalom, hogy ennyirehasonlitanak.mind ketto olyan makacs mint a segg. De nem tunik fel nekik, hogy tokre osszeillenek. A, nem. Minek? Tul egyszeru lenne eszre venni a nyilvanvalot. :D
    Akkor most, hogy megirtad a reszeket, lehetne, hogy gyakrabban hozod oket? :3 En nagyonorulnek neki. :D Es szerintem ezzel nem vagyok egyedul. ;)
    Puszi!!! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha észre vennék akkor vége lenne a törinek :P

      Törlés
  11. nagyon jóóó! már alig várom, hogy Abbie mit szól majd hozzájuk :)

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    ez rövid lesz. A rész nagyon tetszett. Imádtam. Liam idegesítö, Skyler akit idegesít. Imádom amikor veszekednek.
    Várom a következöt. *tapsikol közbe pedig ugrál*
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez nem is volt rövid :P szerintem te még nem láttál rövid komit xD

      Törlés