2014. január 29., szerda

#21

Sziasztooooook! Szóval mivel a tegnapi résznél elég sokan kértétek, hogy legyenek naponta részek ezért úgy gondoltam, hogy a kéréseteket teljesítem :) de persze ez csak akkor fog működni ha sok visszajelzést kapok (szerintem nem kérek sokat) úgyhogy mostantól naponta érkeznek a részek :D

Szerencsére az út rövidke az ovihoz így Liammel nincs időnk veszekedni. Meg amúgy is el volt foglalva az egyik dalukkal ami pont a rádióban szólt. Az ember azt hinné, hogy a sztárok utálják vissza hallgatni a saját dalaikat mivel tök kényelmetlennek érzik azt, hogy a rádióban vannak.
Viszont Liam mint mindig és mindenben, ebben is más lapra tartozik. A rádiós csak annyit mondott, hogy jön a One Direction egyik nagy slágere, Liam máris maximumra tekerte a hangerőt és mikor meghallotta a Live While We're Young dallámát és a saját szólóját rögtön teli torokból énekelni kezdte. Azt hittem, hogy csak a saját részét akarja énekelni, de tévedtem ugyanis úgy döntött, hogy Ő lesz az egész One Direction. Ráadásul az éneklés mellett még pár hülye mozdulattal is megajándékozott és mikor a klipben van az a evezős mozdulat azt is próbálta megcsinálni. Nem sok sikerrel, ugyanis az autóban túl kicsi hely volt Ő pedig túl hevesen csinálta, így mikor lendítette a kezét engem ütött meg és aztán kinevetett.
Ami pedig a legszörnyűbb, hogy nem álltam meg azt, hogy ne nevessek fel. Ugyanis ezzel a viselkedésével a régi Liamet juttatta az eszembe akit annyira imádtam. Akivel egy csomót lehetett hülyülni és nevetni.
Sokszor vissza sírom azokat az időket és elgondolkozok rajta, hogy mi lett volna, hogyha nem jelentkezik az X-Factorba. Vajon együtt maradtunk volna örökre? Vagy pedig időnap előtt meguntuk volna egymást és mindketten mentünk volna a saját utunkra? Fogalmam sincs és ezeket soha többé nem tudom meg.
Igaza van Honornak. Túl kell magam tennem a múlton. Hisz Liam is túltette magát. És jól tette. Az már elmúlt és nem tudunk változtatni rajta. Így a jó minden ahogy történt. Ő szereti amit csinál és én is szeretem.
A dalnak vége lett, Ő pedig megnyugodott én pedig pont akkor állítottam meg az autómat az ovi előtt ahol Abbie épp tartózkodott.
Gyorsan kiszálltam ám nem mozdultam. Csak néztem a kicsi kocka épületet miközben a gyermekkorom jutott az eszembe mikor még én is ide jártam. Annyira utáltam oviba járni. Minden reggel kicsaptam a hisztit, hogy ne kelljen eljönnöm. De anya hajthatatlan volt. Örült neki, hogy délutánig meg tud tőlem szabadulni és így kap néhány szabad órát. Hiába cirkuszoltam az ovi bejárati ajtaja előtt, senki nem sajnált meg. Sőt sokan csak nevettek rajtam. Hát most már én is nevetek magamon, hogy milyen idióta voltam. Most már inkább járnék oviba, hisz semmi dolgom nem lenne. Csak játszanom kéne meg aludnom. Az utóbbit pedig imádom csinálni.
Emlékszek egyszer Nate hozott reggel oviba. Én szokás szerint ordítottam, hogy nem akarok bemenni. Ő pedig stresszelt egy dolgozata miatt. Aztán remek ötlete támadt ami az volt, hogy lógjunk el, de úgy, hogy senki ne tudjon róla. Ovi és iskola helyett egy fagyizóba vitt. Csak arra nem gondoltunk, hogy anyának pont találkozója lesz az egyik barátnőjével pont ugyan azon a helyen. Natet visszaparancsolta a suliba így kénytelen volt megírni a dolgozatát amire természetesen nem volt felkészülve. Engem pedig az oviba és többet nem engedte meg, hogy a bátyám vigyen el reggel.
- Csak nem előtörtek a szép gyerekkori emlékek? - hallom meg mellőlem Liam hangját miközben össze rezzenek. Mégis mikor jött ilyen közel hozzám? Fél szemmel látom ahogy Ő is az épületet nézi én pedig elgondolkodok. Vajon Ő is ide járhatott? Gőzöm sincs. Gyerekkori énjét csak fotókon láttam, viszont állíthatom, hogy már akkor is hasonlított magára.
- Ide jártam oviba én is - válaszolom mosolyogva. Amúgy gondolhattam volna, hogy Nate is ide fogja beíratni a kislányát. - Ez a hely megkeserítette az életemet. Utáltam itt - mondom undorodva, Liam pedig felkuncog. - Fogadok, Te nem jártál oviba. - teszem még hozzá. Liam abbahagyja a kuncogást, de még mindig mosolyog.
- Néha jártam, néha nem - válaszolja majd megigazítja a fején a sapkáját és elindul az ovi felé. Rögtön felzárkózok mellé és kíváncsian várom a folytatást. Olyan nincs, hogy egyszer járt egyszer nem. Habár az Ő nagyapja mindent megtehetett vele, szóval mindent visszaszívok. - Mikor a nagyapámnak volt idegzete velem nyűglődni megengedte, hogy otthon maradjak. Viszont mikor az idegeire mentem, bedugott ide - meséli egyszerűen mikor a kapuhoz érünk.
A füleimet rögtön hangos gyerek zsivaj csapja meg. Liam kinyissa a kaput majd bemegy miközben mosolyogva nézi az udvaron játszó kölyköket. Sok kisgyerek utánunk néz. Lehet, hogy már itt is megismerik Liamet? Ki tudja, hisz mostanában még a csapból is a One Direction folyik és ciki ha valaki nem ismeri ezt a bandát.
Ismét felzárkózok a srác mellé, nehogy véletlenül sikerüljön leráznia. Reménytelenül megcsóválja a fejét mikor észre veszi, hogy milyen közel vagyok, viszont nem gyorsít a tempóján. Szerintem élvezi, hogy a gyerekek csodálkozva néznek rá.
Éppen a lépcső első fokára akarom rátenni a lábam, mikor Liam hirtelen megtorpan és a karom után kap majd a távolba bök egy homokozóra ahol egy csomó kislány játszik, de kiüt közülük egy szőkeség aki csakis Abbie lehet. Nagyon el van foglalva a homokvár építéssel, azonban Liamet nem érdekli.
Megindul felé én pedig sietős léptekkel követem. De amint közelebb érünk a homokozóhoz Abbie rögtön észre vesz. Először csodálkozva pislog felénk, majd hirtelen felpattan és ezzel szétgyúrja a homokvárát és elkezd felénk eszeveszetten futni.
Én letérdelek és Liam is velem egy időben és várjuk, hogy Abbie ide érjen. Tényleg nagyot nőtt mióta utoljára láttam.
Magas lett és vékonyka. Szőke haja már egészen a válláig leér viszont a szemei még mindig pont ugyan olyanok mint Liamé. Ráadásul már a mosolya is kezd rá hasonlítani. Habár mikor megszületett akkor Liam azt mondta, hogy a mosolya rám hasonlít. Vajon most is azt gondolhatja?
Abbie mikor hozzánk ér egy határozott mozdulattal ölel át minket egyszerre Liammel. Egyik kezével az én vállamat szorítja, míg a másikkal Liamét, miközben ugrál és hatalmasokat kacag.
Még jó, hogy háttal áll nekem és nem lássa az arcomat. Minden erőmre szükségem van, hogy ne sírjam el magam. Ez az egész dolog annyira szomorú. Szegény árva lett és soha nem láthassa a szüleit. Csak rám és Liamre számíthat. Ilyen fiatalon ekkora csapás érte.
Az Ég felé emelem a pillantásomat és úgy próbálom visszatartani a könnyeimet, de akkor fél szemmel látom Liamet aki viszont nem állta meg, hogy ne sírja el magát. Liam hiába akarja letagadni az érzéseit. Neki még jobban fáj a nővére halála mint nekem Naté. Ráadásul Abbiet sorsát is a szívén viseli.
- Skyler? Liam bácsi Ti mit kerestek itt? - enged el végül Abbie miközben én felegyenesedek és Liam is követi a példámat, de közben gyorsan letörli a könnyeit nehogy a kislány valamit észre vegyen. Amúgy komolyan le 'bácsizta' Liamet, vagy pedig én hallottam félre?
- Érted jöttünk, hogy haza vigyünk - válaszolom mosolyogva, Abbs szemei pedig felcsillannak. Liam bólint egyet, de még mindig hatalmasokat szipog. Oké én elhiszem, hogy sajnálja a keresztlányát, de azért ne ennyire feltűnően. Lehet Abbie nem tud semmiről.
A kezemet nyújtom, hogy fogja meg ami meg is történik, viszont a másik kezét Liam felé nyújtsa aki aranyosan rámosolyog és oda nyújtsa a kezét azonban nem mozdul meg. Csak Liamre néz aki meg vissza le rá. Szerintem észre vette, hogy sírt.
- Miért sírsz Liam bácsi? - kérdezi kedvesen Abbie és szomorúan Liamre pislog.
Liam nem válaszol csak nézi a szőke hajú kislányt. Miért hívja Liam bácsinak? Én ezt nem értem. Engem soha nem szólított Skyler néninek.
Végül újra letérdel Abbie elé és magához húzza majd szorosan megöleli. Aranyosak együtt. Olyanok mint apa és lánya. És erre az is rátesz egy lapáttal, hogy Abbs hasonlít a keresztapjára.
- Mert annyira hiányoztál - suttogja Liam és elengedi majd feláll és ismét megfogja a kezét. - De most már induljunk - teszi még hozzá, Abbie pedig bólint és ismét felém nyújtsa a kezét. Megfogom és így indulunk ki az oviból. De mikor az autóhoz érünk lenézek Abbiere.
- Mond csak Abbie, bánnád ha többet nem jönnél ide oviba? - kérdezem csendesen.
Hát többet pedig nem fog ide jönni mivel ha minden jól megy akkor holnap nekem már vissza kell mennem Londonba és akkor Ő is velem jön. Na igen, de itt van Liam. Fogalmam sincs, hogy fogjuk megoldani ezt az egészet. Ki mikor fog Abbiere vigyázni. Ezt még meg kell beszélnünk, de először Abbsnek kell felfognia, hogy velünk fog élni.
- A mamiék tudnak róla? - kérdezi csodálkozva.
Liam rögtön rám kapja a tekintetét olyan ' most mi lesz' nézéssel. Szóval nem tud róla, hogy a szülei meghaltak. Ettől féltem. Így rám és Liamre hárult az a feladat, hogy elmondjuk neki a fájó igazságot. Jaj.
Liam sóhajt egyet majd egy ügyes mozdulattal a karjai közé kapja a kislányt és az arcára varázsol egy hatalmas mosolyt.
- Képzeld el Abbs, hogy mikor jöttünk ide fele láttam egy cukrászdát...- újságolja Liam a karjaiban ülő kislány pedig elkezd tapsikolni. Hát igen, Abbie imádja az édességet már egész pici korától. És ez Liam hibája ugyanis Ő volt az aki folyton csokival etette mikor még nem lett volna szabad neki azt ennie.
- Fagyíííííí- ujjong a kislány.
- Akkor ezt megbeszéltük. Irány a cukrászda - bólint Liam és leteszi Abbie majd felém nyújtsa a kezét én pedig értetlenül pislogok felé. Miért nyújtsa felém a kezét? Mit akar már megint Tőlem?
- Mit akarsz? - kérdezem értetlenül a kezére célozva.
- A kocsi kulcsokat ugyanis én vezetek - válaszolja egyszerűen.
Kis híján összeesek mikor ezt mondja. Mégis miért akarja az én autómat vezetni? Ez szemétség és egyben pofátlanság.
- Miért? - kérdezem tovább egy kissé idegesen.
- Mert ha nem jutunk Abbievel most rögtön fagyi közelébe akkor elvonási tüneteink lesznek. Igaz Abbs? - néz le a kislányra aki kacagva bólogat. Nem állom meg, hogy nem nevessek fel. Összebeszéltek ellenem. Még csak pár perce vannak együtt. - És Te pedig túl lassan vezetsz. Nincs kedvem még egyszer az anyósülésen ülni miközben Te minden szabályt betartasz.
És még a vezetési technikámat is leszólja. Hát ki ez Te? Örüljön, hogy elhoztam és nem kellett végig gyalogolni a fél városon. Ezt ha tudom tuti, hogy nem hoztam volna el.
- Örülj magadnak - mondom és szó szerint hozzá vágom a kocsi kulcsokat majd beülök az anyósülésre, Abbie hátra, Liam pedig a volán mögé. Viszont most nem kapcsol be rádiót hanem Abbievel beszélget.
- Mami és papi is jön? - kérdezi végül Abbie mi pedig Liammel egymásra nézünk. Na most most mit mondjunk. - Csak azért mert rajzoltam nekik - mondja jókedvűen és előrenyújt egy papírt amin egy rajz van.
Pontosabban a rajzon három pálcikaember van akik gondolom Abbie, Nate és Nicola. Mögöttük egy ház van virágokkal meg még nem tudom mikkel. És Abbie mellett egy kiskutya is van. Aranyos rajz.
- Szép rajz. Ügyes vagy! - dicsérem meg mosolyogva. És látom ahogy Liam is a képet nézegeti miközben az utat félszemmel nézi.
- Ez én vagyok - mutat a rózsaszín emberkére és tovább folytassa. - Az anyu a másik pedig apu és a háttérben az új házunk van ahova nemsoká elköltözünk - meséli boldogan.
Liam gyorsan elkapja a tekintetét a rajzról majd az útra koncentrál nehogy elsírja magát.
Micky mondta, hogy Nateék Manchesterbe költöztek volna és azt voltak megnézni mikor a baleset történt. Úgy látszik, hogy Abbie is tudott róla és most azt várja, hogy elköltözzenek.
- Értem - bólogatok.
- Ó és ott van még a kiskutya is amit apu akkor fog megvenni ha jó leszek - húzza el a száját szomorúan. Nate és kutya? Komolyan ilyet ígért a lányának? Hisz a bátyám utálta az állatokat. Akkor miért ígért ilyet a lányának ha aztán nem tartotta volna be?
- Nekem van kutyám - mondja Liam vigyorogva és bele néz a visszapillantó tükörbe, hogy lássa Abbiet. - Lokinak hívják. Még az exbarátnőmmel közösen vettük, de aztán szakítottunk így nálam maradt. Tuti imádni fogod ha találkozol vele...
Na várjunk csak. Liamnek volt rajtam kívül barátnője akivel még közös kutyájuk is volt? Ó Te jó ég. Ez csodás. Én még mindig a kapcsolatunkat siratom neki pedig volt egy komoly kapcsolata. Erről ennyit.
Befejeztem a múltal. Liam már rég túltette magát rajtam és nem is nagyon zavartatja magát, hogy mi volt kettőnk között. Vajon hány barátnője volt rajtam kívül? Őket is úgy szerethette mint engem?
Nem érdekel, tovább lépek és új életet kezdek...

34 megjegyzés:

  1. jojje lett..várom a kövit.:DD

    VálaszTörlés
  2. ügyes vagy :) örülök, hogy gyakrabban lesz új rész

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    ez ferge-most figyelj-teges volt. Imádtam örülök a napi részeknek. Haltam amikor Liam volt az egész one direction. Meg az evezös rész. Haláli.
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ha sokan Harryt tartják az egész 1D-nek gondoltam én megengedhetem magamnak hogy én meg Liamet tartsam az egész 1D-nek :D

      Törlés
  4. Nagyon jó lett *.* örülök, hoy minden nap hozol új részt. Kivàncsi vagyok, hogy fogják elmondani Abbienek az igazságot :/ :D

    VálaszTörlés
  5. imádoom a blogodat !!!! *-* már nagyon várom a kövi részt *-*

    VálaszTörlés
  6. imádoom a blogodat !!!! *-* már nagyon várom a kövi részt *-*

    VálaszTörlés
  7. azta, nagyon tetszett.. örülök, hogy naponta lesznek részek :D remélem hamar kibékülnek Liamék. Annyira aranyos volt Liam, mikor elsírta magát, remélem Abbie nem fog annyit szomorkodni a szülei miatt.. nagyon várom a kövit, siess :D xoxo

    VálaszTörlés
  8. Tök jóó :DD várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jóóóóó! Van egy olyan érzésem, hogy lesz még pár vicces jelenet Liam és Skyler között. Már nagyon várom a kövit. xxx

    VálaszTörlés
  10. Ez a töri hány részes?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a legeslegelső történetem részeihez adj hozzá hatot és megkapod az eredményt xD

      Törlés
  11. :'''( Uram Isten! Mindjart sirogorcsot kapok!! D'': Szegeny Abbs!!! Mit fog szolni ha megtudja? Egyaltalan, hogyan fogjak elmondani neki? Nem fogja tudni feldolgozni! Ez egy ovodas kislany akiknek meghaltak a szulei es megcsak nem is tudja, az isten szerelmere!!! :"(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen ez szörnyű :/ de azért arra is kell gondolni h kik a keresztszülei :D

      Törlés
  12. Jajj ez olyan szomoruuu.. :S De amugy nagyon jo! :) Mar varom a holnapot!! ^^

    VálaszTörlés
  13. Szegény Abbie :(Ez borzasztó.
    Liam meg kezd megint cukii lenni :) Nagyon várom a következőőt :))

    VálaszTörlés
  14. olyan szomorú, sajnálok mindenkit... de akkor sem értem, hogy Liam miért tagadta le Sky-t nekem ez nem felfogható... :D várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  15. ajjj :( előre félek, hogy milyen lesz, mikor elmondják Abbie-nek :(

    VálaszTörlés
  16. Ááà 40 részes lesz? Hú akkor mèg tényleg sok van hátra ! Szerencsére! De még csak most tartunk a tőri felénél

    VálaszTörlés