2014. január 30., csütörtök

#22

Ismét új rész :D szomorúan láttam, hogy a tegnapi részhez kaptam három nem tetszik pipát...oké én bele törődök meg minden, de aki arra pipál az légyszívesen legyen már olyan, hogy elmondja mi nem tetszik neki mivel így sajna nem tudok változtatni a hibáimon :/ mellesleg köszönöm a komikat és ha a mai résznél is ennyire aktívak lesztek akkor holnap jön a kövi :) óhh és ne felejtsétek el #MidnightMemoriesMusicVideoTomorrow (ezt muszáj volt kiírnom mivel cseszettül várom már xD)

Oké, tudom megfogadtam úgy tíz perce azt, hogy nem foglalkozok többé a múlttal, de valahogy nem válik be ez a fogadalmam, ha az életem fő meghatározója itt ül mellettem az autóban és annyira édes, hogy legszívesebben megzabálnám miközben Abbievel beszélget. Igen csakis Abbie miatt aranyos, nem pedig a természete miatt.
Még mindig utálom amiért négy éve úgy elintézett és erre most már az is rátesz egy lapáttal, hogy megtudtam rajtam kívül volt egy komoly kapcsolata. És honnan tudom, hogy komoly kapcsolata volt? Nos nem vagyok hülye és össze tudom rakni a dolgokat.
Mint kiderült volt egy közös kutyájuk. És ha valakiknek közös kutyájuk van akkor az azt jelenti, hogy együtt is laktak. És ha valaki együtt lakik valakivel az egy hosszú és mély kapcsolat jele. Szóval Liamnek volt egy nagyon komoly kapcsolata amiről egészen eddig én nem is tudtam.
Naiv voltam ugyanis egészen mostanáig azt hittem, hogy Liam engem siratott pont úgy ahogy én Őt. Ezek szerint túl alul informált vagyok. Tényleg semmit nem tudok a magánéletéről mivel soha nem érdekelt.
Elég volt nekem az, hogy nap mint nap a képébe futottam, vagy a magazinok címlapján vagy pedig a képernyőn ugyanis az összes zenecsatornán az Ő zenéiket játsszák.
Szóval hiába nem akartam vele foglalkozni, a hírek akkor is eljutottak a fülembe. De mindig úgy kezeltem Őket mint egy alaptalan pletyka. Ezek szerint nem volt minden pletyka.
Na nem mintha nyomoztam volna utánuk, ráadásul Liam után meg pláne nem. Tényleg semmit nem tudok az életéről mióta híres énekes lett.
De ez a tudat, hogy rajtam kívül másnak mondta azt, hogy szereti és, hogy mást csókolt meg, na ez megőrjít. Még csak bele gondolni is szörnyű, hogy együtt laktak ami azt jelenti, hogy minden éjjel együtt aludtak közös ágyba miközben Liam átkarolta a derekát és lágy puszikkal borította be, pont úgy mint engem régen. Reggel pedig a karjai közt ébredt miközben egy csókkal köszöntötte. És még ott volt egy kutya is akit együtt vittek sétálni és úgy bántak vele mint a nemlétező közös gyerekükkel. Aranyos képeket posztoltak a világhálóra a rajongók pedig közös nevet adtak nekik.
Egyáltalán miért foglalkozok én ezzel? Már rég túltettem magam Liamen és egy ismeretlen lányra meg pláne nem vagyok féltékeny. Igen, csak azért érdekel ez a téma mert utálom Liamet és nem akarom, hogy esetleg még valakit megbántson úgy mint engem.
- Megérkeztünk! - zökkent ki Liam mély hangja a gondolkodásból.
Összeszedem magam és próbálok nem csúnyán nézni a srácra. Megegyeztünk, hogy Abbie előtt normálisan fogunk viselkedni. Igen, de ezt akkor mondtam mikor még nem tudtam, hogy volt barátnője akivel közös kutyájuk volt.  Ökölbe szorulnak a kezeim miközben fél szemmel nézem ahogy kiszáll a volán mögé és kinyissa a hátsó ajtót, hogy Abbs is tudjon kiszállni.
- Fincsi fagyiiiii mindjárt a pocimbaaaa - énekli ugrándozva Abbie, Liam pedig csillogó szemekkel mered a fel-le ugráló kislányra. Szerintem tetszik neki, hogy a keresztlánya énekel. Az cseszne be ha Abbie megörökölte volna a keresztapja génjeit ami azt jelentené, hogy csodás hanggal rendelkezik.
- Szeretsz énekelni? - kérdezi Liam miközben megfogja Abbie kezét és azt várják, hogy végre melléjük érjek. Jaj ne észrevette, hogy Abbie énekelt. A családba nem kell még egy énekes. Ráadásul az én keresztlányom soha nem lesz híres.
- Ne reagáld túl a dolgokat. Ez még messze van az énekléstől - forgatom meg a kezeimet egy kissé bunkón mikor melléjük érek és Abbie az én kezemet is megfogja. Liam csúnyán néz rám amitől természetesen én nem ijedek meg.
- Miért lenne messze az énekléstől? - húzza fel kérdően a szemöldökét Liam. Unottan megforgatom a szemeimet ugyanis nincs kedvem ezen témázni. Hát persze Liam büszke lenne rá ha Abbie a nyomdokaiba lépne. Csak elfeledkezett egy fontos tényezőről...rólam!
- Talán azért mert még csak négy éves? - vágok vissza felháborodva. Liam gúnyosan felhorkant amit nem tudok hova tenni.
Egy négy éves kislány ha szeret énekelni még nem azt jelenti, hogy a jövőben is fogja szeretni. Egy kisgyerek tele van álmokkal. Ennyi évesen én hercegnő akartam lenni. És az lettem? Nem. Pedig volt koronám meg ruhám és rám is mondhatta akkor akárki azt, hogy én leszek Anglia királynője. De aztán kezdem felnőni és különböző dolgokat szerettem meg.
Épp ezért nem jelent az semmit ha Abbie most énekelget. Fogadunk, hogy holnapra már tündér akar lenni.
- Én is ennyi évesen ragadtam mikrofont és rögtön lenyűgöztem a közönséget - válaszolja Liam diadalittas mosollyal az arcán.
Francba. Ez tényleg igaza. Nicola egyszer mesélte, hogy Liam négy éves korában olyan hanggal rendelkezett, hogy más felnőtt is megirigyelte. Ráadásul már akkor mondogatta, hogy Ő egyszer énekes lesz. És ez a nézőpontja állítólag soha nem változott. Szerepelt suli darabokban és mindig énekelt ráadásul mindenki tehetségesnek tartotta és nagy jövőt jósoltak neki. Liamnek a vérében van a zene.
Mi van akkor ha tényleg igaza van és Abbienek is pont ilyen jövő van megírva mint a keresztapjának? Ha már most szeret énekelni lehet évek múlva is ugyan úgy fog szeretni és akkor Liam rögtön hírességet farag belőle, rólam pedig elfeledkezik. Hisz ki akarna egy Voguenál dolgozó sztárfotóssal maradni, mikor a keresztapja a világ leghíresebb bandájának a tagja? Én sem maradnék magammal.
- Egyszer én is énekesnő akarok lenni mint Liam bácsi - néz fel csillogó szemekkel Abbie, Liamre aki büszkén kihúzza magát majd rám tekint és kiölti rám a nyelvét mint egy kisgyerek. Igen ez a srác múlt el húsz éves.
- Erről ennyit. - mondja Liam majd kinyissa a cukrászda ajtaját és beengedi maga előtt Abbiet én pedig utánuk koslatok mérgesen. Hogy képes rögtön mindenki levenni a lábáról? Senki nem veszi észre, hogy hogyan tud játszani az emberek érzéseivel?
Egy ügyes mozdulattal a karjai közé kapja a kislányt, hogy az lássa az összes választékot. Abbie hosszú percekig gondolkozik, hogy melyik fagyiból kérjen, végül pedig mivel nem tud dönteni az összesből kér. Liam fizet, de előtte a kezembe nyomja Abbst, hogy tudja odaadni  az eladónőnek a pénzt majd mikor ez sikerül, fagyi poharakkal teli kezekkel megyünk ki a teraszra és ülünk le.
Abbie rögtön neki kezd a hatalmas pohárnak ami fagyikkal van teli, miközben hatalmasokat vigyorog az arca pedig fülig fagyis. Cuki. Én pedig mint újdonsült gyámja, a táskámból előveszek egy szalvétát és gyorsan letörlöm az arcát nehogy össze piszkolja a ruháját.
- Ízlett? - kérdezem kedvesen mikor már szinte megette az összes fagyiját. Ne kérdezzétek, hogy hova fél belé ennyi édesség egy ilyen pici lányba. - Ahogy látom még mindig imádod az édességet.
- Igen, de a mamiék nem engednek sokat enni mivel elromolnak a fogaim - húzza el a száját majd a szájába nyúl és elkezdi vizsgálgatni a fogait. Gyorsan a kezéhez kapok és kihúzom a szájából azt mivel nem higénikus amit csinál és nem akarom, hogy baktériumokat vigyen a szájába. - Tényleg nem tudjátok, hogy mikor jönnek értem? - teszi még hozzá majd hol rám, hol pedig Liamre néz. Összeszorul a szívem és szerintem most jött el az idő, hogy valamit mondjuk neki a szüleiről.
- Nézd Abbie az van, hogy a szüleid elmentek és...- kezdem el mondani miközben Abbie hatalmas szemekkel néz a szemeim közé. Van valami szívszorító a nézésében. - és nagyon nagyon messze mentek így nagyon nehéz haza jönniük...- beszélek össze-vissza. Basszus ez tök hülye duma ráadásul érthetetlen is.
Tanácstalanul Liamre pillantok és várom, hogy Ő is szóljon valamit. Komoran kevergeti az olvadt fagyiját és szinte hallom ahogy kattog az agya.
- Igaz messze mentek, de állandóan figyelnek Téged és minket kértek meg, hogy vigyázzunk Rád - veszi át a szót Liam komoran. Csak nehogy megint elsírja magát mint akkor mikor meglátta Abbiet.
Abbie arca elkomorul miközben szomorúan nézegeti az asztalt és szerintem próbálja felfogni az előbb elhangzott dolgokat. Elég jól elmondtuk neki, hogy többé nem lássa a szüleit.
- Olyan kevésszer fogom Őket látni mint Titeket? - kérdezi csendesen.
Az ujjaimmal kezdek el játszani, Liam pedig szégyenkezve lesüti a szemeit. Abbie nem hülye és ezek szerint hiányoztunk neki amiért évente csak egyszer látogattuk meg. Milyen egy érzéketlen tuskó voltam.
- Te nem látod Őket, viszont Ők látnak Téged - kezdem el simogatni a hátát, Liam pedig hevesen bólogat, hogy igazam van.
Ez annyira borzalmas. Nincsenek szülei akiket még mindig haza vár és szereti őket.
- Titeket is láttalak minden nap ugyanis a papi mutatott egy videót ahol Liam bácsi énekel, Skyler pedig a mamiékkal szurkolt a háttérben - meséli mosolyogva Abbie én pedig zavarban jövök.
Szóval Nate megmutatta Abbienek, Liam meghallgatását az X-Factorban ahova elkísértük Őt. Igen le lett kamerázva, de ha jól emlékszem a televízióban soha nem adták le. Csak évekkel később került nyilvánosságra.
- És tetszett amit láttál? - kérdezi vigyorogva Liam.
- Igen, csak azt nem értem, hogy Te miért pusziltad meg Skylert a száján? - kérdezi értetlenül Abbie, Liam pedig elvörösödik és úgy pillant rám.
Hát igen akkor a szereplése után megcsókolt ugyanis akkor még szeretett. Vagy nem. Fogalmam sincs, de még együtt voltunk.
- Hát mivel akkor még Ő volt az én SkySkyom - pillant rám kuncogva Liam az én szám pedig majdnem tátva marad.
Emlékszik rá, hogy hogyan hívott akkor. Na ezt nem hittem volna. Őszintén megmondva mindig tud valami újat mutatni és egyben összezavarni.  Ha akarnám akkor sem tudnám letagadni, hogy mennyire szerettem. Viszont most nem érezhetek úgy iránta mint akkor. Őrültség lenne a részemről. Tényleg az lenne a legjobb ha végre össze jönnék már valakivel.
Végül arra leszek figyelmes, hogy Abbie elrohan a játszótér felé ami a cukrászda mellett található így megint kettesbe maradok Liammel. Csodás. Szerintem engem az Égiek nem szeretnek.
Liam dúdolgatva eszi még mindig az olvadt fagyiját, miközben én az ujjaim körül forgatom a kólás poharamat és néha ránézek a hintázó Abbsre. Aranyos mikor játszik.
- Holnap már vissza kell mennem Londonba, ugyanis már így is egy csomó fotózásomat mondtam le a temetés miatt. - húzom el a számat és a Voguera gondolok. Anabel lehet, hogy megengedte, hogy vegyek ki pár szabadnapra, de szerintem a sok fotózásra való személyre nem gondolt. Liam megértően bólint egyet majd Ő is Abbiere pillanat. - Valamit ki kell találnunk - nézem én is a hintázó kislányt.
Tényleg muszáj lesz valahogy megoldanunk Abbie ügyeit. Én nem tudok állandóan rá vigyázni ugyanis dolgoznom kell.
- Az elkövetkező pár napban nem tudok rá vigyázni. Egy perc szabadidőm se lesz ugyanis lassan kezdődik a turné. Fotózásokra, interjúkra meg próbákra kell járnom - magyarázza.
 Mit is vártam Tőle? Hisz szupersztár persze, hogy ez az első az életében nem pedig a keresztlánya.
- Én sem tudok rá mindig vigyázni - vágom rá idegesen. Ő is a gyámja nem csak én. Közösen kell megoldanunk ezt a problémát.
- Nem is mondtam, hogy vállald magadra - mondja hevesen. - Mi lenne akkora ha felváltva vigyáznánk Rá? Mikor melyikünknek jó akkor annál van. - mondja a logikus megoldást.
Ez így tényleg jól hangzik. És így akkor még csak veszekednünk se kell és nyugodtan melózhatok.
- Ez tűnik a legnormálisabb megoldásnak - egyezek bele, Liam ötletébe ő pedig elmosolyodik. - Holnap akkor eljön velem és beíratom oviba én pedig délelőtt megcsinálom a fontosabb fotózásaimat, hogy a délutánjaim szabadok legyenek és tudjak Abbsel foglalkozni.
- Szuper. Én pedig lerendezek minden fontosabb interjút az elkövetkező pár napban és aztán enyém Abbie - bólogat gondolkodva.
Ez elég könnyen megoldottuk. Lehet, hogy nem is lesz olyan katasztrófa ez az egész kialakult helyzet...

25 megjegyzés:

  1. Egyszerűen fantasztikusan írsz !!! *-*köviit de gyorsan !!! :D

    VálaszTörlés
  2. Szuppi..gyorsan kövit...imádom.:)

    VálaszTörlés
  3. Aztaaaa!!! Szegény Abbs :( De remélem Liam és Skyler megint összejönnek. Várom a következőt!!! :DDD

    VálaszTörlés
  4. Először is: én is nagyon várom már a következő klipjüket! :D amúgy totál le vagyok maradva mert tőled tudtam meg, hogy lesz új és tökre meglepődtem, azt hittem ebben a 3 hónapban csak pihennek meg ilyenek, de örülök, hogy készítenek új klipet :D
    Másodszor: nagyon király rész lett, imádtam mint mindig :D szegény Abbs azt hittem hogy el fogja sírni magát, mikor közölték vele a szülei halálát, én tuti bőgtem volna :))) csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy én is remélem hogy Liam és Skyler újra együtt lesznek! :D
    várom a következő részt! :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt a klipjüket még decemberben forgatták ha jól tudom, szóval én már azóta tűkön ülve várom xD milyen jó h én ilyen jól informált vagyok, így legalább te is segítesz vevo rekordot dönteni :P

      Törlés
  5. Tetszett a rész. Szegény Abbie :(. Ez a valaha volt leghosszabb történeted. De tényleg.
    L.
    UI.:Nézd meg majd sokszor holnap a Midnight Memoriest

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tévedés ugyanis eddigi leghosszabb történetem az a legeslegelső történtem volt :P
      és nem csak nekem kell sokszor megnéznem hanem mindenki másnak ugyanis muszáj rekordot dönteni :D mellesleg én amúgy is megnézném egy csomószor xD

      Törlés
  6. Szuper hány részes lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a legeslegelső történtemhez adj hozzá még hatot :D

      Törlés
  7. PER-FECT!! ^^ MÁR NAGYON VÁROM MIKOR JÖNNEK ÖSSZE...ÚJRA :))
    xXx

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó!!! Abbs nagyon okos már most. Szerintem ha rajta múlik, akkor Liam és Sky mielőbb összejönnek újra. xDDDD

    VálaszTörlés
  9. Nagyon nagyon jó. Imádom a történetet ennél már csak azt imádom jobban, hogy minden nap van új rész.

    VálaszTörlés
  10. Na, már kezdenek békülgetni *-* Annyira imádom a blogodat. olyan jóóó :) Liam *-* Várom a holnapot :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez neked békülgetés ?? xD várd ki a végét :D

      Törlés
  11. Ajjj! Szegeny Abbs!!! :((( annyira sajnalom!!
    De igy most, hogy fognak osszemelegedni? Mindig tavol lesznek. Ajj. Annyira bonyolult vagy te lany!
    pusziiii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én nem vagyok bonyolult xD csak ha most rögtön kibékíteném őket akkor nem lenne a történetnek lényege

      Törlés
  12. Whooow :S
    Ez fantasztikus lett! :) nagyon tetszett :D most mást nem tudok hozzáfűzni! :D

    VálaszTörlés
  13. Nagyon jo lett. Varom hogy milesz a vege

    VálaszTörlés