2014. január 31., péntek

#23

Hellóóó!!! hivatalosan is ki jelenthetem, hogy mostantól kezd csak izgis lenni a sztori :D Az előző részhez kapott komikat köszönöm...óh és el ne felejtsem ma #MidnightMemoriesMusicVideo xD (személy szerint én már alig várom a 17:00 órát, de komolyan egész nap túl vagyok pörögve meg minden :) )

Pár napja tértünk vissza Londonba és az életemben minden normális. Igen mondhatnám ezt ha így lenne. De nem így van.
Igaz vissza jöttem Londonba és újra teljesen bele merültem a munkában, de ez még nem azt jelenti, hogy az életem régebben ilyen volt. Hisz nem kellett korábban kelnem csak azért, hogy a keresztlányomat oviba vigyem.
Abbie rendesen felfordította az eddigi unalmas életemet. Rögtön az első nap rájöttem arra, hogy mellette aztán tényleg nem lehet unatkozni.
Wolverhamptonból nem akart eljönni ugyanis az oviban voltak a barátnői akivel teadélutánjai voltak minden nap. Erre Liam megnyugtatta, hogy Londonban kétszer ennyi barátnője lesz és egész nap tarthat teadélutánokat. Abbie bele egyezett és hajlandó volt beszállni az autóba, hogy végre haza induljunk. Persze én megint bevágtam a durcát ugyanis Liam kikötötte, hogy Ő is velünk tart az úton így természetesen megint Ő vezette az én autómat. Nem törődtem bele, hogy ennyire lemondja a vezetési stílusomat, de megfogadtam, hogy Abbie előtt nem veszekszem.
Szóval elindultunk haza fele, de a Wolverhampton tábláját még csak esélyünk sem volt magunk mögött hagyni, mikor is Abbie elkezdett hisztizni, hogy elveszítette a kedvenc játékát. Meg kellett fordulnunk és vissza kellett mennünk ahhoz a személyhez akinél a Abbie lakott míg nem tudták, hogy vannak élő rokonai. Nos így jutottunk el egy öreg nénihez aki macskákkal lakott és velünk is úgy viselkedett mintha az imádott cicái lennénk. Liamtől szó szerint megkérdezte, hogy miért ilyen rövid és bökős a szőre. Szegény nem győzte mondani, hogy Ő nem macska. De a néni nem fogta fel, mert mint ahogy az a végén kiderült szegény nem látott rendesen. A poén már csak az után következett, hogy elkezdte simogatni a hajamat és azt kérdezte, hogy miért nem dorombolok. Liamnek ott lett vége. Akkora röhögőgörcsöt kapott, hogy egész úton hazafele nevetett és azzal szekált, hogy miért nem dorombolok.
Természetesen Abbie a kedvenc babáját nem találta meg. Ha engem kérdeztek a néni biztos odaadta az egyik kedvenc macskájának. De ez már nem volt annyira vicces ugyanis Abbs nem tudta abbahagyni a sírást. Itt jött képbe Superwomen alias Honor Gilbert aki pont jókor hívott. Én elpanaszkodtam neki, hogy nincs meg Abbie babája és addig nem mehetünk haza, mire a barátnőm azt válaszolta, hogy nyugodtan induljunk el mert neki van egy csomó babája. Abbienek pedig rögtön jó kedve lett. Végre elindulhattunk haza fel.
Az úton Liam szokás szerint ingyen koncertet adott, de most olyan dalokkal amiket nem ismert és ezáltal hülye szövegeket mondott. Nem kellett sok idő míg rájöttem, hogy csak azért csinál magából hülyét, hogy Abbie nevessen. És sikerült is elérni a célját.
Én pedig csak az anyósülésen ültem mosolyogva, miközben azon járt az eszem, hogy Liam még mindig emlékszik, hogyan szokott becézni mikor még együtt voltunk.
És megérkeztünk Londonba, Liam lakásához. A srácnak nagyon nehezen ment a búcsúzkodás a keresztlányától. Percenként megígérte neki, hogy hamarosan találkoznak. Addigra én átmásztam a volán mögé, és mikor azt hittem, hogy végre haza indulhatok Liam nekem állított és elkérte a telefonszámomat, ugyanis mikor nem láthassa Abbiet hallani akarja a hangját. Legalább őszinte.
De a lényeg az, hogy végül sikeresen megérkeztünk a lakásomba. Honor először elég furán nézett Abbsre és Abbie is furán nézett Honorra. Az utóbbi még mindig szerelmes a bátyámba és szerinte Abbie miatt nem szökött el vele. Aztán mikor Abbie megölelte, Honor meglágyult és tényleg egy csomó babát adott a kislánynak. Azóta pedig egész jól kijönnek egymásnak. Talán azért mert Honor is még egy nagyra nőtt gyerek és így legalább van kivel esténként rajzfilmeket néznie.
Abbie itt tartózkodása másnapján beírattam egy oviba ami közel van a Vogue épületéhez. Persze Liamnek először bele kellett egyezni. Kénytelen voltam felhívni, hogy meg-e felel neki. A válasz az volt, hogy neki mindegy melyik oviba iratom be, mivel Ő egész nap úgyis rohangál. Erről ennyit.
Így most a  napjaim úgy néznek ki, hogy reggel viszem Abbiet oviba ahol délutánig van. Addig én rendezek minden fontosabb fotózásomat és megbeszélésemet és ha úgy van, hogy nem végzek mikorra végez, akkor megkérek valaki, hogy hozza nekem az irodába Abbset. Öt nap alatt ilyen csak háromszor fordult elő. De aztán az egész estémet Abbievel töltöm.

♦♦♦

- Abbs kapcsold ki a tévét és reggelizz meg - parancsolom a szőke hajú kislányra aki még mindig a kanapén terpeszkedik és megint a kedvenc rajzfilmjeit bámulja amik kora reggel mennek.
Esküszöm egyszer ez miatt fogunk elkésni. Az összeset végig akarja nézni, de nem fogja fel, hogy nekem munkába kell mennem és nem késhetek el. 
Pontosan ma egy hete, hogy nálam van és ma van az utolsó nap, hogy Liamnek nincs ideje vigyázni rá. Szóval szerintem holnap magához veszi egy jó pár napra. Nincs nagyon az ínyemre. Már megszoktam, hogy minden nap mellettem van. 
Legalább egy kis színt vitt az unalmas hétköznapjaimba. Muszáj vele játszanom mivel maga nem szeret. Az a legjobb mikor Honor is velünk tart és együtt kell babáznunk. Nem lehet mit tenni, még csak négy éves. 
Azért kíváncsi vagyok, hogy Liam mit fog vele egyedül kezdeni. Hisz minden reggel fel kell öltöztetni. Mikor fogat most vele egyidőben kell nekem is, mivel maga nem hajlandó megmosni. Babázni kell vele. Minden este az én ágyamba alszik miközben valamilyen mesét néz. Pedig Honorral átcsináltuk neki a vendégszobát az Ő ízlése szerint. De esze ágában sincs ott aludni, ott csak játszik.
Abbie nem teljesíti a kérésemet. Ismét a kezébe fogja a távirányítót majd elkezd a csatornák között válogatni aztán hirtelen felsikít és felugrik a kanapéról. Aggódva kapom oda a fejem, hogy mit csinált.
- Liam bácsi van a tévében! - újságolja boldogan majd a képernyőre mutogat ahol tényleg Liam arcával találom szembe magam. Jobban mondva a One Direction egyik klipjét játsszák. Nem lepődök meg rajta.
Homlokon csapom magam és lerogyok az egyik székre majd úgy kezdem el figyelni Abbie műsorát ami annyiból áll, hogy a szőnyeg közepén riszálja a popsiját miközben énekli a szöveget. Ne kérdezzétek, hogy honnan tudja a szöveget. Én nem tanítottam meg neki. 
Vicces ahogy mozog. Pont olyan borzalmasan táncol mint én régen. Habár ezt nem is lehet táncnak mondani. Inkább csak ugrálásnak.
Hab a tortán már csak az mikor Honor is csatlakozik hozzá. Így aztán pár másodperc múlva ketten ugrálnak a szoba közepén. Azt hiszem kezdem sajnálni az alattunk élő szomszédokat.
- Egyszer még táncos lesz belőled - mondom vigyorogva mikor a klipnek vége lesz én pedig az asztalhoz húzom Abbiet. Elő tolom a müzlis tálat ő pedig lassan lakmározni kezd.
- De én énekes akarok lenni - mondja büszkén. Inkább nem szólok rá semmit.
Mindig ezt mondja, hogy meglátja Liamet énekelni. Van egy olyan érzés, hogy Liam még a közelgő One Direction turnéra is magával fogja vinni Abbset egy koncertre.
- Én meg színésznő - száll be a beszélgetésbe Honor is.
- Én meg Anglia királynője - vonom meg a vállam unottan.
Ha már mindenkinek vannak elérhetetlen álmai akkor nekem miért ne lehetne? Honor színésznő akar lenni, de még mindig nem kapott egy szerepet sem. Szóval akkor én nyugodtan lehetek Erzsébet királynő utódja.
- Skyler Te nem is vagy hercegnő - csóválja a fejét Abbie mosolyogva.
- Aztán Te azt már honnan tudod? - kulcsolom össze a kezeimet tettet bunkóssággal, de nem bírom tovább mivel elnevetem magam. - Mi van akkor ha csak jól titkolom?
- Hol van a koronád meg a királyi ruhád? - húzza fel a szemöldökét diadalittasan Abbie.
Hoppá elfeledkeztem róla, hogy egy hercegnő rajongóval van dolgom. Esélyem sincs ilyenben veszekedni vele.
- Jó, Te nyertél. Nem vagyok hercegnő - adom meg magam végül, majd felállok az asztaltól. - De most már gyere mert elkésünk. - Abbie szó nélkül teljesíti a kérésemet. Gyorsan ráadom a cipőjét meg a kabátját majd a kezét nyújtsa, hogy fogjam meg és úgy indulunk el otthonról. Igazából Ő neki mindig kell fogni az egyik kezét mivel fél maga az úton.
Az autómhoz megyek én a volán mögé ülök, Abbie pedig hátra miközben az egyik babájával játszik. Néha sajnálom a játékait ugyanis az összesnek levágja a haját meg átszabja a ruháikat. Lehet, hogy divattervező vagy fodrász lesz ha felnő.
London utcáin hatalmas forgalom van mint minden reggel. Az ovihoz érve gyorsan kiszállok majd karon ragadom Abbiet és behúzom az épületbe. Még szerencse, hogy nem hisztizik reggelente és szó nélkül bemegy. Elég hamar szerzett barátokat magának. Ezen meg sem lepődtem. Ki ne szeretne már egy ilyen aranyos kislányt mint Ő? Egy hatalmas puszival köszönök el tőle, miközben a nyakamat szorítsa miközben megígérem neki, hogy sietek érte és délután elviszem az egyik játszótérre.
Nyolc órát mutat az óra mikor beesek az irodámba. Kifújom a levegőt, de mikor azon vagyok, hogy bele igyak a kávémba Anabel tör rám. És még csak reggel van.
- Tegnap este kaptam egy e-mail Christin Perry menedzserétől, hogy haza jött Japánból és ma délelőtt bejönnek, hogy végre tudd lefotózni - magyarázza keményen.
Totál kiment a csaj a fejemből. Valahogy még mindig nincs kedvem Őt fotózni. Annyira idegesítő már csak a hangja is.
- Oké - sóhajtok megsemmisülten.
- Több életet Skyler. Pár óra alatt kész leszel, és többet nem kell elviselned a plasztik fejét - ütögeti meg a vállam kedvesen Anabel.
Igen Ő tudja, hogy milyen véleménnyel vagyok az ilyen emberekről mint Christin Perry. Legszívesebben kiugranék az ablakon mint Vele kelljen egy levegőt szívnom.
Megsemmisülten nyitok be a fotó szalonba ahol újra találkozok azokkal az emberekkel akikkel pár nappal ezelőtt. Megcsóválom a fejem és kezembe veszem az egyik fényképezőgépet majd a lányhoz fordulok aki a sminkesnél ül.
- Most komolyan éjjeli háttért akarsz miközben bikiniben feszítesz? - kérdezem összehúzott szemöldökkel ahogy végig nézek tökéletes alakján. Basszus milyen sovány már és milyen hosszú lábai vannak. A mellei tuti nem eredetiek úgy ahogy a szája sem. Hányhatnékom van.
- Egy lány nem csak napközben lehet szép bikiniben - válaszolja hetykén miközben hátra csapja barna haját és megindul felém. Két fejjel magasabb Tőlem, de csak a cipője miatt ezért úgy kell rá felnéznem.
- Igen ez igaz, csak a normálisan gondolkozású lányok este nem járkálnak bikiniben - mondom egy kissé bunkón. Szerintem fel sem fogta, hogy most ép leszóltam az agyi működését.
- Figyelj én megértem, hogy irigykedsz rám mivel neked nem adatott meg egy ilyen külső mint nekem van - simogassa meg a karomat mosolyogva.
Na ez most bunkó volt. Komolyan leszólta az alakomat? Mégis mi baja van velem? Normális a testsúlyom és a magasságom is. A ruházatommal sincs semmi baj. Én is hordok magassarkút ha úgy van kedvem. És szerintem most is jobban nézek ki mint Ő.
- Te csodás vagy a pasik biztos döglenek érted - értek egyet veled. Most mégis mit csináljak? Tépjem meg a mű haját? Ezen a csajon semmi természetes nincs.
- Köszi édi vagy - legyint egyet a kezével majd ismét nyitódik az ajtó és kis híján elájulok mikor Christin szó szerint Liam nyakába ugrik aki rögtön a derekára teszi a kezét és szenvedélyesen megcsókolja...

24 megjegyzés:

  1. OMG,OMG,OMG... ezt nem tudom elhinni, ezt komolyan nem tudom ép ésszel felfogni.. Christin & Liam???? o.O komolyan?? ugye most csak szívatsz minket? :)) neee már, ne vedd el Skylertől Liamet.. :D egyébként nem akarok csúnyán beszélni, de ez kibaszott jó rész lett, de komolyan, imádtam :D
    már nagyon várom a kövit!! :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem nem szívatlak :) és ez még csak a kezdet volt xD

      Törlés
  2. Nagyon jó lett de ez a rész, de most ugye ezt te sem gondoltad komolyan????? Liam és Skyler a tökéletes pár!!! Nagyon várom a holnapi részt ;)

    VálaszTörlés
  3. Nem 16. Órakkor lesu?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 17:00 mivel briteknél lesz 16:00 kor szóval az nálunk egy órával később van :D

      Törlés
  4. Nem lehet h a klippremier miat ma fel teszel még egy részt? Nagyon jó rész és ez már tényleg elèg izgi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. attól még h jó kedvem van a klipp miatt nem lesz friss rész...napi egy rész és kész

      Törlés
  5. Szuper rész és én a kettő előttem szólóval is eggyetértek 16:00 kor lesz a premier

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami az Angoloknak 16:00 az nekunk 17:00. 1 ora a kulonbseg.

      Törlés
    2. 17:00 kor lesz kedves Névtelen ugyanis mi nem Angliában, vagy Írországban élünk...mi mindig egy órával később vagyunk

      Törlés
  6. MIIIIIIIIIIIIIIIIIII?????? LIAM ES CHRISTIN??!!!!!?!!?!?!?!?!?!?
    MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN?????????????

    VálaszTörlés
  7. Most ez komoly? En Sky helyeben szolnek Liamnek,hogy Abbiet ne felejtse el. Hogy lehet ilyen plaza cica a vilagon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oszt már miért szólna ? o.O
      hidd el elég sok ilyen pláza cica él a világon :S

      Törlés
  8. Hát most nincs semmi olyan nagy kommentem. A rész nagyon tetszett.
    Christin feje olyan mint a pohár víz: üres! Liamre kíváncsi vagyok, mit fog kezdeni Abbsel? :D
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pohár víz mióta üres? o.O ezt nem értem xD
      majd kiderül h mit fog kezdeni vele xD

      Törlés
  9. Wow! Christin egy bunkó paraszt! Remélem azért hamar összehozod Liam-t Skylerrel... :/
    Minél hamarabb annál jobb :D
    De ez a te döntésed.
    Hamar a kövit! :D *-*xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha minél hamarabb összehoznám őket akkor rettentő hamar vége lenne a törinek..meg amúgy is eddig semmi érdekes nem történt

      Törlés
  10. Azta....ez most egy kicsit sokkolt....ejnye Liam..ezt nem gondoltam volna..ja, de.:)
    Amúgy nagyon jó rész lett:)
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gondoltad volna ? o.O miből gondoltad volna?

      Törlés
    2. Jók a megérzéseim..:D Sok volt az infó..amúgy azt gondoltam, h van bnője..:)
      Dóri

      Törlés
  11. neeeeeeeee. tudtam, hogy ez a csaj még keresztezni fogja Skyler útját -_-

    VálaszTörlés