2014. január 2., csütörtök

#5

És itt van az új rész amit eddig még senki nem olvasott :D Megpróbálok válaszolgatni a komikra és míg nem lesz vége a szünetnek addig naponta érkeznek a friss részek :P persze azért visszajelzéseknek örülnék mert ha kevesen olvassátok akkor nem fogom naponta feltenni a részt :)

- Skyler ez nem az a Liam akiről szinte egész nap áradoztál? - suttogja a fülembe Honor,  természetesen olyan halkan, hogy csak én hallom. Na persze, nekem nincs ilyen szerencsém. Csak Honor hitte azt, hogy halkan kérdezte, de ennek a szöges ellentettjét csinálta. Igaz a fülembe súgta, de olyan hangszinten, hogy szerintem még Wolverhampton elején is meghallották a kérdést. Ráadásul még direkt a szemeivel Liamre kacsingatott. Mintha nem lennék már így is a halálomon. Tuti, hogy Liam is meghallotta Honor kérdését. Csodás. Most mégis mit gondolhat rólam? Biztos valami nyomulós kis ribancnak tart aki az első adandó alkalommal bele szeret minden jöttmentbe. Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Így is totál zavarban vagyok és még Honor is rátesz egy lapáttal.
Egyébként mi van akkor ha csak álmodom az egészet? Lehet, hogy Liam nem is áll előttem miközben aranyosan mosolyog rám, - igen mosolyog, pedig a nyakamat teszem rá, hogy hallotta mikor Honor kérdezte, hogy Ő e az a srác akiről ma áradoztam, - és csak én képzelem itt. Mégis mit csinálna pont az én sulimnál? Pont ezért nem hiszem el, hogy ez az egész megtörténik. Az nem lehet, hogy önként eljött volna ide, hogy velem találkozzon. Persze az álmaimban.
Lesütöm a szemeimet és a cipőmet kezdem el kémlelni. Ha ez egy álom akkor tartson mindörökké. Életem végéig el tudnám nézni ezt a mosolyt. Lehet, hogy csak én érzek így iránta szóval be kell érnem ennyivel. Már ez is sok.
Azonban egyesek nem ezen a véleményen vannak. Ugyanis Honor egy adott pillanatban feltünőmentesen bele csíp a kezemben mire én fájdalmasan feljajdulok és értetlen pillantást küldök felé. Persze Ő ezt megint úgy akarta csinálni, hogy senki ne vegye észre, szóval természetesen Liam ezt is észrevette. Esküszöm ha Honornak is fog tetszeni egy srác majd én is jól lejáratom előtte. Csúnyán ránézek, de ő küld felém egy jellegzetes pillantást. Összehúzom a szemöldökömet, mire Honor megköszörüli a torkát és fejével egy aprót bök Liam felé. Liam!
Rögtön rá kapom a fejem. Pár lépéssel áll előttem, miközben kezei zsebre vannak dugva és úgy figyel mosolyogva. Már csak a puszta látványába is bele remegek annyira tökéletesen néz ki.
- Öh...Liam mond csak Te mit csinálsz itt? - kérdezem és elkezdem a kabátomat igazgatni idegességemben. Csak ne járassam le már megint magam előtte. De legalább már normálisan tudok beszélni előtte. - Miattam jöttél ide? - most ezt komolyan megkérdeztem? Levegőt is elfelejtek venni, miközben Liam arcán két vörös foltocska jelenik meg. Zavarban van Tőlem?! Az nem lehet. Akkor minek jött ide? Nem hiszem, hogy a sulimból ismer valakit. Ugyanis ha ez így lenne akkor már rég tudnom kellett volna a létezéséről, mert szenzáció lenne, hogy valakinek egy fiú intézetes a haverja. Az pedig nem lehet, hogy a barátnőjéhez jött. Habár aztán ki tudja. Liam a lányok körében nagyon népszerű lehet. Pont ezért sem akarom elhinni, hogy esetleg hozzám jött.
- Hát...az van, hogy...izé - igazítja meg a sapkája alól kilógó haját miközben hátrafelé lépked. Látszik rajta, hogy totál zavarban van, amiből azt vonom le, hogy talán nem is olyan népszerű a lányok körében. Ami annyit tesz, hogy esetleg még soha nem volt barátnője? Na, nem ezt nem hiszem el pont róla. Nem úgy néz ki, ráadásul az semmit nem jelet, hogy zavarba jött. Lehet valami kínosat akar mondani. Igen, biztos csak azért jött, hogy elmondja azt, hogy megbántottam mikor a családjáról kérdezősködtem.
Az a baj, hogy ez már így mind kettőnknek kínos.
- Na nem, nem és nem - nagy szemeket meresztek a felénk közeledő srácra aki egy csapat diák felől érkezik. Barna haj, deszkás stílus, a nadrágját szinte elveszíti ez csak egy valaki lehet...
- Micky? - Honorral egyszerre szólalunk meg, miközben az említett megáll és végig mutat magán büszkén. Pont olyan beképzelt mint tavaly volt mikor kicsapták a suliból. Micky Peterson a gimi, legrosszabb magaviseletű diákja volt egészen addig míg az iskola igazgatósága be nem sokalt és ki nem csapták. A tanulók szinte szobrot emeltek neki mikor elhagyta a sulit. Őt mindenki bírta, és Ő is bírt mindenkit. Soha senkit nem nézett le, mindenkit egy szinten kezelt és normálisan tudott beszélgetni még a suli leglúzerebb tagjával is. Ezért szerette Őt mindenki. Micky más volt mint a suli többi sráca. Ha ahhoz volt kedve még egy stréberrel is össze jött. Csak élte a maga kis életét szabályok nélkül. Aztán nem lehetett felőle hallani. Senki nem tudja, hogy hova íratták be a szülei.
- Igen. Az egyetlen, utánozhatatlan, fantasztikus Michael Peterson, aki lejárta a lábát, fülzsibbadásig beszélt a mozi igazgatóságával, hogy dobják már meg pár mozi jeggyel, hogy a haverjának örömöt tudjon szerezni, aki örül is, de mikor arra kerül a sor, hogy elhívja álmai nő...- itt hirtelen elharapja a mondatot mert a mellette álló Liam erőteljesen tarkón vágja és csúnya pillantásokat küld felé míg én halkan felkuncogok.
Aranyos. Szóval Micky és Liam haverok. De mégis honnan ismerik egymást? Azonban ezt nem értem. Milyen mozi jegyről van szó? És mi köze a mozi jegyekhez Liamnek? És milyen álmai nője? Túl sok megválaszolatlan kérdés amik mind Liamhez kapcsolódnak.
- Szerintem pont eleget beszéltél! - zárja le a témát gyorsan Liam és még egyszer utoljára ránéz csúnyán Mickyre akin látszik, hogy semmit nem ért. Úgy ahogy én sem.
- Oké mi ez az egész? - fonom össze a kezeimet és úgy nézek a két srácra a mellettem álló Honor pedig szinte gyilkos pillantásokat küld Micky felé. Na igen, nekik van múltjuk és ha jól sejtem barátnőm még mindig nem bocsájtott meg a srácnak. Ez van mikor olyannal mész randizni mint az egyetlen, utánozhatatlan, fantasztikus Michael Peterson. - Ti, hogy-hogy barátok vagytok? - kérdezem felhúzott szemöldökkel és várom a választ.
- Úgy, hogy ez a áruló oda jár suliba ahova én - válaszolja Liam és fejével a srác felé bök aki legszívesebben elsüllyedne szégyenében. Nem is csoda mivel Honorral egyszerre tör fel belőlünk a nevetés. Micky a fiú intézetbe jár? Na neee. Ez olyan abszurd dolog. Hisz benne nincs meg az mint az ottani srácokban. Eleve itt van Liam. Ő csendes, aranyos és intelligens. Míg itt van Micky aki szabályok nélkül él, soha semmitől nem riad vissza, és nagy szája van. - Tavaly mikor átkerült, nem nagyon találta a helyét. Én pedig megsajnáltam és segítettem beilleszkedni neki, aztán valahogy haverok maradtunk. De néha elgondolkozok rajta, hogy jól döntöttem -e mikor szóba álltam vele. - Liam megereszt egy halvány mosolyt barátja felé mikor az utolsó mondat elhagyja a száját. Mondtam már, hogy Ő a világon a legaranyosabb srác? Össze barátkozott egy sráccal, csak azért mert nem akarta, hogy egyedül legyen. Melyik más tini fiú csinálna ilyet egy ismeretlen új diákkal? Nem sokan.
- Ú, Micky csak nem megtapasztaltad azt, hogy milyen megaláztatva lenni? - Honor hangja tele volt gyűlölettel mikor megszólította a fiút. Szóval még mindig haragszik rá a tavaly történtek miatt, ami röviden annyiból állt, hogy Michael felültette a barátnőmet. Megbeszéltek egy randit, hogy Micky elviszi Honort egy méregdrága étterembe vacsorázni ahol az egyik rokona dolgozott. A barátnőm persze rögtön bele ment mivel imádja a hasát és kicsit sem érdekelte, hogy randija lesz pont Mickyvel. Én mondtam neki, hogy a helyében kétszer meggondolnám mivel a srác soha nem úgy nézett ki mint aki valami többet akar Tőle. Hajthatatlan volt. Eljött a vacsi ideje, Honor pedig csak várta a srácot. Várta, várta Micky pedig nem ment érte. Másnap pedig mikor Honor kérdőre vonta, annyit mondott, hogy egészségügyi problémái akadtak. Ciki.
- Hányszor kell még bocsánatot kérnem miatta? - forgassa meg a szemeit az említett, mire Honor elkezd morogni az orra alatt. Végül pedig kiskutyaszemeket mereszt barátnőm felé. Úgy látszik tényleg sajnálja.- Mondtam már, hogy gondjaim akadtak...
- A világon a legundorítóbb dolog, ha felültesz valakit. Te pedig az csináltad velem! Még egy méregdrága ruhát is vettem...- és csak mondta és mondta a magáét. Ilyenkor nem lehet leállítani mert akkor besértődik. Az egészben pedig az a legviccesebb, hogy Micky meg sem mer szólalni. Orrom alatt elmosolyodok és akkor pont találkozik a tekintetünk Liammel. Gyorsan lehajtom a fejem, de Ő megindul felém.
- Beszélhetnénk? - köszörüli meg a torkát mire én összerezzenek. Egy aprót bólintok és arrébb állunk. Hogy őszinte legyek, rettentően parázok. Félre hív ráadásul az arca is olyan fura. Tuti, hogy mérges rám a múltkoriért. Ez van, ilyen az én szerencsém. Amilyen jól indult az egész olyan szar vége lesz.
De esetleg ha megmagyaráznám neki az egészet? Akkor talán nem haragudna rám és még esélyem is lenne nála. Francba már megint elkalandoztam. Próba szerencse, nem?
- Figyel Liam én rettentően sajnálom amiért múltkor olyan tolakodó voltam. Gőzöm sem volt róla, hogy Téged ennyire érzékenyen érint. A helyedben én is így viselkednék ha a családomról kérdezősködne egy vadidegen. - hadarom el egy szuszra, miközben Liam csak néz. Próbálok kivenni valamit az arckifejezéséből, de semmi. Ez rossz jel igaz? Megint rosszat mondtam? Ezek szerint már bocsánatot sem tudok kérni.
- Semmi gond. Nem tudhattad. - vonja meg végül a vállát és kedvesen rám mosolyog. Ennyivel el van intézve? Én meg ettől pánikoltam ennyire? Ilyen nincs.
- Ennyi? - kérdezem totál ledöbbenve. - De ha nem azért jöttél, hogy elküldj melegebb éghajaltra, akkor minek vagy itt? - nem válaszol. Lassan bele nyúl a kabátja zsebébe majd elővesz két jegyet. Nem akár milyen jegyet, hanem moziba szóló belépőket. Ismét az ájulás szélén vagyok, amiért szerzett nekem a filmre. De mégis miért? Vigyorogva felmutatja a jegyeket én pedig a következő pillanatban a nyakába ugrok, de olyan erővel, hogy egy kissé megtántorodik. Nem érdekel. Hisz szerzett jegyeket a kedvenc filmemre.
- Eljössz velem holnap este? - egyik kezével elengedi a derekam, de az én kezeim még mindig a nyaka körül vannak. Szinte elveszek mogyoróbarna szemeiben és ha nem tartana meg tuti össze esnék. Liam randira hívott engem! Holnap este, vele megyek a kedvenc filmemre. Kell ennél több?
- Mármint Te meg én...együtt? - kérdezem akadozva és érzem, hogy lángba borul az arcom. - Engem még soha senki nem hívott randizni. - motyogom az orrom alatt, Liam pedig jellegzetesen rám néz. Elég kínos téma, de ez az igazság és jobb ha tudja.
- Soha nem randiztál még? Ezt nehéz elhinni... ne érts félre, de gyönyörű vagy és szerintem a fiúk döglenek érted. - húha. Azt mondta, hogy gyönyörű vagyok, vagy csak félre hallottam? Nem hallottam félre. Tényleg azt mondta rám. Valaki hívjon mentőt.
- Ebbe inkább nem mennék bele - húzom el a számat majd kezeimet lefejtem a nyakáról és hátrébb lépek. Nem akarok pont arról beszélni, hogy milyen népszerűtlen vagyok a fiúk köreiben és, hogyha megtetszik egy srác akkor az biztos Honorral kezd el flörtölni engem pedig észre sem vesz. Fura, hogy Liamnek nem akadt meg a szeme a barátnőmön ugyanis eddig ilyen kevésszer fordult elő. - Amúgy nem tudtam, hogy te is szereted a Harry Pottert. - terelem el gyorsan a témát.
- Azt azért nem mondanám. Szerintem a Batman ezerszer jobb, de ez most nem lényeg.
- Te csak miattam szereztél jegyeket? - a szám szinte a földön landol mikor rájövök. Ezt nem hiszem el. Képes egy olyan filmre elmenni amit nem is szeret.
- Annyira szomorú voltál a vacsinál, hogy nem mehettél el, hogy egyszerűen megsajnáltalak. Nem illik neked a szomorúság. Így aztán gondoltam, hogy örömet szerezhetnék neked. Itt jött képbe Micky a többit pedig tudod. - meséli el röviden. Képtelen vagyok megszólalni. Nagyon benne van a bókolásban az már biztos. Ráadásul azt is tudja, hogy kell egy lányt levenni a talpáról.
Épp azon vagyok, hogy válaszoljak neki, mikor Honor rohan felém utána pedig Micky. Barátnőm rögtön a nyakamba ugrik és az orrom alá nyomja a mozi jegyét. Szóval Micky így próbálja kiengesztelni. Tipikus.
- Akkor lesz négyes randi? - kérdezi Micky majd Liamre néz aki viszont meg rám. Tényleg még nem válaszoltam neki, hogy mi lesz.
- Még szép, hogy lesz. - nevetek fel, Liam arcáról pedig megkönnyebbülés tükröződik.

♦♦♦

- Mi ez a nagy öröm lányok? - állít nekünk Nate mikor Honorra suli után haza értünk. Honor általában az egész délutánját nálunk tölti. Már megszokott és az lenne a fura, ha nem jönne velem. 
A bátyám kérdő pillantást küld felénk, Honorral pedig egyszerre nevetünk fel. Mondtam én, hogy már nem haragszik Mickyre és ehhez elég volt egy mozi jegy. - Skyler?
- Tessék? - pillantok bátyámra ártatlanul. Talán el kéne mondanom Natnek, hogy bele zúgtam a menyasszonya öccsébe. De mégis, hogy?
- Valami történt amiről nem tudok? - kérdezi aggodalmasan. Igen Ő az én bátyám aki néha az apámnak képzeli magát. Nekem nincs vele semmi bajom. Ez a dolga hisz Ő a gyámom. 
Azonban mielőtt válaszolhatnák, Honor lép előre.
- Az van, hogy jól nézd meg a húgodat mert lehet ezek az utolsó napok amíg ilyen ártatlan arccal néz vissza rád. - homlokon csapom magam miközben Nate arca elsötétül amin nem is csodálkozok mert Honor mondata úgy hallatszott mintha a napokban veszíteném el a szüzességem. És tudjátok milyen egy nagy testvér mikor a húga ártatlanságáról van szó. Igen, ölni tudna.
- Micsoda? - kiált fel Nate és villogó tekintettel mered rám. Duzzogva fordulok Honor felé. - Skyler Te bepasiztál? Ki az? Azonnal tudni akarom a nevét, hogy kitekerhessem a nyakát. - morog Nate mire én felnevetek. Vicces lenne ha kitekerné a menyasszonya öccse nyakát. De tőlem nyugodtan megteheti.
- Nyugi bátyus, Honor csak túldramatizálja a dolgokat - nyugtatom le, de Nate nem nyugszik le. - Ma suli után találkoztam Liammel és elhívott holnap este moziba. - mesélem jókedvűen és direkt hagyom ki a randi szót. Jobb ha nem tud róla. Először abba törődjön bele, hogy ilyen közeli viszonyba kerültünk.
- Tényleg? Mármint Te meg Ő? - kérdezi jobb hangszínben. - Hát ennek örülök, hogy így kijöttök egymással. 
- De még én, hogy örülök. - kacsintok bátyám felé és mielőtt bármint tudna szólni gyorsan karon ragadom Honort és bemegyünk a szobámba majd egyszerre tör fel belőlünk a nevetés. Alig várom a holnapi napot...

30 megjegyzés:

  1. tejóóóisteeen
    nagyon cukik mindketten :))
    Micky és Honoron meg röhögök :D
    eszméletlen lett,nagyon várom a kövit! ;)

    VálaszTörlés
  2. dejooooooo lett!!!:DDD Liam annyira aranyos meghaltam *.*

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nagyon jó lett a rèsz és örülök hogy újrakezdted! Honoron és Mickyn jót röhögtem!
    Siess a kövivel légyszi!
    Puszi: ~Dórica

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó a rész!! És Micky belépője! szakadok... :D
    Juppi, naponta lesznek részek!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak a szünet végéig lesznek naponta friss részek :/

      Törlés
  5. Jóó...bárcsak én lennék Skyler.....de ugye most nem hagyod félbe? Hány Xfaktor előtti részre számíthatunk? :)
    Dóri

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jóóó *---* Liam rettentő cuki volt. Skyler pedig nagyon mázlista!! Huh remélem holnap is lesz rész :))

    VálaszTörlés
  7. Hello!

    Úristen! Liam nagyon cuki, és hála Micky-nek azt is megtudhattuk, hogy tetszik neki Sky.
    Nagyon várom a folytatást. Őrülten kiváncsi vagyok, mi fog történni a randin.
    Hozd minél hamarabb a kövit.

    xxx

    VálaszTörlés
  8. Yeah, új rész!! :DD Nagyon szuper rész lett. *.* és szerintem is hihetetlenül cuki volt Liam.Remélem naponta lesznek részek..
    siess a kövivel, kérlek.. :333 xoxo

    VálaszTörlés
  9. Istenem. Liam de éééééédeeeeesss *-*> Bárcsak engem is elhívnának moziba *-* Ráadásul egy ilyen srác *-* Várom akövetkezzzőőőőt :))

    VálaszTörlés
  10. szokás szerint jó rész

    VálaszTörlés
  11. Elismerésre méltó mind az ahogy írsz, a fejezetek, az h mindig betartod azt amit ígérsz és az h egy nap alatt hány komit gyűjtesz össze. Másnak 2 hét után nincs 5 neked pedig nap alatt több mint 5 .Grat. Remélem továbbra is minden nap lesz rész, mert imádom de sztem mindenki.
    UI:Mi ennek a sztorinak a címe?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon hálás vagyok a komidért :D mindig örülök az olvasóim igaz véleményére.
      szeretem betartani az ígéretemet de nem mindig sikerül :/ hát a komikért pedig hálás vagyok, sokszor én is nagyot nézek mikor egy nap alatt 15 összegyűlik.
      Nos a sztorinak jelen esetben a Loving You Is Easy a neve ugyanis mikor ezt a törit kigondoltam épp az UnionJ új albumát hallgattam és pont ez a daluk szólt xD

      Törlés
  12. Juuuuj!!! Nagyon jóóó lett!! Annyira örülök, hogy visszahoztad a sztorit, hogy szinte repesek a boldogságtól!! :333
    Liam olyan cuki!! :3
    Várom a kövit és én minden részhez fogok kommentelni, de ahogy látom a kommentekkel nem lesz problémád. ;D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úgy tűnik h nem lesz velük probléma de nem kiábolok el semmit :D
      én is örülök h visszahoztam xD

      Törlés
  13. Hello ismét egy iszonyat cuki rész én meg vigyorgok mint a vadalma. Na mindegy. NAGYON VÁROM A KÖVETKEZŐT
    Viszlát a következőnél
    L.

    VálaszTörlés