2014. január 3., péntek

#6

El sem tudjátok képzelni h mennyire örülök hogy ennyire tetszik ez a történet is :D igazából most csak azért érdekelnek a visszajelzések h meg-e éri naponta hozni a friss részt :D de nagyooon megéri :P

- Az normális dolog, hogy ennyire félek egy szimpla mozizástól? - fordulok Honor felé aki épp a tükörben igazgassa a sminkjét. Szerintem egy kicsit túlzásba vitte a dolgokat, ugyanis kis estélyit vett fel egy moziba. Ez szerintem nem normális dolog, de ahogy gondolja. Hülyének fogják nézni, hogy magassarkúban ül végig egy filmet. Úgy néz ki mint aki egy bálba készül, ráadásul így totál rossz összhangban leszünk. Ugyanis én nem vittem túlzásba a dolgot. Most komolyan minek váltsak hirtelen stílust? Ez csak egy mozi ahova történetesen azzal a sráccal megyek akibe totál bele vagyok zúgva. Igen pont ezért hagytam meg a stílusom. Most képzeld el, hogy nézne rám Liam ha megjelennék előtte mini szoknyában meg magassarkú cipőben az arcomon egy csomó smink lenne. Mikor eddig farmerban meg tornacsukában látott, smink nélkül. Ha nem fogad el így akkor jobb ha nem tervez hosszabb távra mert én nem fogok soha megváltozni egy srác miatt.
De akkor is. Tegnap éjjel alig aludtam valamit, mert mindig az járt a fejemben, hogy mi lesz akkor ha bénán fogok viselkedni, Liam pedig csalódik bennem. Félek ettől az egész estétől mivel ez az első olyan eset, hogy egy srác elhívott valahova. Ráadásul én hülye azt is elmondtam Neki, hogy ez az első randim. Biztos jót nevettek rajtam Mickyvel mikor elmentek. Tizenhat évesen azért elég ciki, hogy ennyire félek egy sima randitól, ráadásul egész este moziban fogunk ülni. Szóval még csak beszélgetnünk sem kell ugyanis mind a kettőnket csakis a film fogja lekötni. Úgyhogy nem kell attól tartanom, hogy esetleg megint valami hülyeséget mondok.
Esküszöm jobban izgulok mint egy matek témazárótól. Arra csak tanulni kell, és megvan a jó jegy. De azt, hogy hogyan kell viselkedni normálisan egy srác előtt nem lehet bemagolni. Bárcsak lenne rá valami könyv. Akkor fel tudtam volna készülni és most nem izzadna a tenyerem.
- Te nem a mozizástól félsz, hanem inkább a randitól - csücsörít Honor miközben szájfényt tesz az ajkaira. A randi szó hallatán görcsbe rándul a gyomrom. Igaza van én nem a filmtől félek hanem attól, hogy Liam ott lesz mellettem egész végig. Az első randim egy olyan sráccal aki még tetszik is. Soha nem hittem volna, hogy ekkora szerencsém lesz. Mindig azt hittem, hogy majd olyan srác fog randira hívni először akivel nem is akarok össze jönni. - Mellesleg még pont van annyi időnk, hogy esetleg megengedd, hogy egy kicsit átalakítsalak és Hamupipőkét faragjak belőled. - fordul felém izgatottan reményekkel teli szemekkel. Megsemmisülten megcsóválom a fejem és levágódok az ágyamra miközben a telefonomat kezdem el nyomkodni. Már az agyamra megy ezzel. Nem akarom azt, hogy átalakítson, Hamupipőke pedig végképp nem akarok lenni.
- Esélyed sincs, hogy ebbe bele menjek - mondom keményen heves fejcsóválás közepette. - Liam vagy elfogad ilyennek amilyen vagyok, vagy jobb lesz ha inkább már most megfordul. - magyarázom keményen, Honor pedig rájön, hogy kár erőltetnie a dolgot, mivel úgysem gondolom meg magam. Azonban nem adja fel ilyen könnyen. Ismét szólásra nyissa a száját, de pont akkor csöngetnek én pedig összerezzenek.
Megérkezett! Pánik lesz úrrá rajtam, de mielőtt meggondolnám magam Honor karon ragad és szó szerint kihúz a szobámból majd megindul az ajtó fél. Gyorsan kinyissa és szembe találjuk magunkat Liammel. Mikor meglát egy széles mosoly jelenik meg a száján. Köszönni akarok neki, de Honor a szavamba vág.
- Hol van Micky? Ugye itt van és nem ültettet fel megint? - kérdezi idegesen, Liam pedig annyira meglepődik a barátnőm kitörésé, hogy másodpercekbe telik neki míg felfogja a kérdést.
- A kocsiban vár - válaszolja végül Liam, Honor pedig mintha puskából lőtték volna ki úgy elrohan mellette.
Liam nagy szemeket mereszt és szerintem Honor totál kiverte nála a biztosítékot. Majd megszokja és aztán nem fog meglepődni ezen a viselkedésen. - Indulhatunk? - pillant rám aranyosan.
- Persze. - válaszolom én is mosolyogva majd együtt indulunk el. Mikorra az autóhoz érünk, addigra Honor már elfoglalta az anyósülést és veszekedésbe kezdtek Mickyvel. Szegény srácnak még azt sem engedte meg, hogy köszönni tudjon nekem mikor beszálltam az autóba.
Jó én megértem, hogy Honor még mindig neheztel rá, de nem azért vagyunk itt, hogy azt hallgassuk ahogy veszekednek. Így bele gondolva már nem is tűnik annyira randinak. Hisz nem csak Liammel vagyok kettesben. Megint csak én képzeltem be dolgokat. Ha Liam annyira csak velem akart volna lenni akkor nem engedte volna, hogy Micky és Honor is velünk jöjjön.
Beülök hátra és Liam is követi a példámat azonban egyikünk sem szólal meg. Inkább csak halkan hallgatjuk Micky és Honor szócsatáját. Vicces amiket egymás fejéhez vágnak. Micky próbál teljesen új lappal kezdeni és próbálja barátnőm tudatára adni, hogy már megváltozott és soha többé nem hagyná Őt cserben. De Honor nem hiszi el. Szerinte aki egyszer ilyet megcsinált az még egyszer meg fogja csinálni és pont ezért nem bízik benne. Ha engem kérdeztek szerintem Micky többet érez Honor iránt mint puszta barátság. Aztán kitudja. Az azonban biztos, hogy Honor nem ment volna bele ebbe a mozizásba ha pár napja eljutott volna velem a premierre.
Micky lassan megáll a wolverhamptoni mozi előtt, de mielőtt akár melyikünk is szólna valamit, Honor mindenkit megelőz.
- Micky amelyikünk utoljára ér be a terembe, az fogja venni a popcornt - röhög fel Honor majd kiugrik az autóból és elkezd rohanni az épület felé. Azonban Micky is gyorsan kapcsol. Bezárja az autót majd ordítva rohan a lány után, hogy ez így nem érvényes mert Ő sokkal később indult. Pár percen belül pedig mind ketten eltűnnek így kettesbe maradunk Liammel.
Egyik lábamról a másikra állok mivel fogalmam sincs, hogy mit is kéne csinálnom. Miért van olyan érzésem, hogy ezt az egészet Honor már eltervezte? Ha ez így van akkor hálás vagyok neki mivel így legalább tényleg Liammel lehetek. Szóval mondhatom hivatalos randinak.
- Felkészültél életed első randijára? - fordul felém Liam mosolyogva. Nem úgy néz ki mint akit nagyon zavar, hogy egy olyan lánnyal van aki még életében nem randizott. Hálás vagyok neki ezért. Más srác már rég kicikizett volna ez miatt. Na igen, de Liam az Liam. Ő más mint a többi srác.
- Téged ez nem zavar? - kérdezem félősen, Liam pedig értetlenül össze húzza a szemöldökét. - Szerinted nem röhejes, hogy nekem Te vagy az első aki randira hívott?
- Cseppet sem. Sőt inkább büszke vagyok magamra amiért pont nekem mondtál igent. - fogja meg a kezem és lágyan megsimítsa azt.
Te.Jó.Ég. Mi ez az egész? Most csak biztos álmodok. Ilyen velem nem történhet meg. Pedig nagyon is megtörténik.
- Gondolom minden lánynak ezt mondod. - eresztek meg egy erőltetett mosolyt, de mielőtt válaszolna lassan elindulunk be a moziba. Ahogy mellettem halad úgy hallom ahogy jókedvűen felnevet amit nem tudok hova tenni. Nem hiszem, hogy észre vette a hangomban a féltékenységet. Igen féltékeny vagyok azokra a lányokra akik valaha is a pasijuknak mondhatták Őt. Mondjuk szerintem nem voltak normálisak amiért menni hagytak egy ilyen srácot.
- Mondanám én ha lenne rá jelentkező - kuncog fel pont akkor mikor beérünk az épületbe. Én megtorpanok ugyanis kissé meglepődök a válaszán. Ez az egész mégis mit akart jelenteni? Mert úgy hangzott mintha ugyan abban a cipőben járna mint én. De az lehetetlen. Nem hiszem el pont róla, hogy soha nem volt még barátnője. Ahhoz túl tökéletes.
Várom, hogy fejezze be, de helyette inkább elmegy és pár percen belül popcornal tér vissza a kezében és felém nyújtsa, hogy vegyek belőle, azonban nekem valahogy nincs étvágyam. Sokkal jobban érdekel az, hogy az előző mondatát hogyan is értette. Meg kell tudnom.
- Azt mondod, hogy még nem volt barátnőd? - kérdezem kíváncsian és elindulunk be a terembe. Liam felnevet, de nem válaszol rögtön. Csak megy a sorok között majd mikor megtalálja a nekünk szóló helyet, kényelmesen leül, miközben én egész testemmel felé fordulok és úgy várom a válaszát.
- Most komolyan ennyire érdekel? - kérdezi és egy csomó kukorica darabkát töm a szájába. Nos ez most megint egy cikis helyzet. Ha így folytatom ideje előtt rájön arra, hogy mennyire tetszik. Ezt pedig nem engedhetem.
- Nem, csak nem hiszem el, hogy egy ilyen srácnak mint Te nincs rajongótábora...- hadarom el egy szuszra azonban mielőtt tovább tudnám folytatni, Liam kukoricát töm a számba. Kis híján megfulladok a hirtelen tevékenységétől amin Ő jót derül. Tetszik neki, hogy alig tudom becsukni a számat. Mikor lenyelem a számban tartott kukoricát sértődötten felhúzom az orrom, de Liam csak még jobban nevet. - Miért kellett tele tömnöd a számat kukoricával? - szólalok meg úgy mint aki halálra lett sértve, de aztán felnevetek. Nem is haragszom rá.
- Mert hülyeségeket beszélsz - válaszolja egyszerűen, de én kérdő pillantást küldök felé. Szóval hülyeségeket beszélek. - Komolyra fordítva a szót, úgy két éve volt egy lány aki nagyon nagyon tetszett - kezdi el mesélni én pedig figyelmesen hallgatom. Szóval volt egy lány akit nagyon nagyon szeretett neki. Mázlista. - Összesen ha jól számolom huszonkétszer hívtam el randizni - ő felkuncog a szerencsétlenségén én pedig kis híján lefordulok a székről. Huszonkétszer randizni hívta? Már most utálom a csajt. - És mind a huszonkétszer nemet mondott. Már feladtam volna, mikor gondoltam, hogy na még egyszer utoljára elhívom hátha igent mond. És igent mondott! Megbeszéltük a randit, összejöttünk meg minden, majd másnap szakítottunk - csapja össze a kezét én pedig csak bámulok rá. Nem úgy néz ki mint aki nagyon bánja a dolgot. Egy nap után komolyan szakítottak? Szerintem a csaj hülye volt. Huszonkétszer hogy volt szíve kikosarazni? Én nem lettem volna rá képes.
- De miért szakítottak egy nap után? - kérdezem.
- Mert félre ismertem a csajt. Én azt hittem, hogy aranyos, de aztán kiderült, hogy szeret úgy bánni a pasijaival mint a játékszerével, én pedig nem akartam a bábja lenni - vonja meg a vállát egyszerűen. - Mellesleg kegyetlen bénám csókol. A szájfénye ízétől még most is hányingerem támad - húzza el a száját undorodva, de akkor megakad a szeme az ajkaimon. Rögtön oda kapom a kezem mert azt hiszem, hogy esetleg valami ráragadt. - Ugye nem dinnyés ízű szájfényt használsz? - húzza össze a szemöldökét mire én elvörösödök. Most ezt úgy kérdezte mint aki meg akarna csókolni. Jó vicc. Hisz még nem is ismerjük egymást és szerintem Ő nem olyan természet, hogy rögtön a dolgok közepébe vág. Csak azért kérdezte meg, mert nem akar a múlt béli barátnőjére emlékezni.
- Nálam a cseresznyés a nyerő - mondom nevetve, Liam pedig megnyugodva kifújja a levegőt.
Néma csend következik, mikor pont elkezdődik a film. De valahogy engem nem érdekel. Jobban leköti az a tudat a figyelmemet, hogy Liam szorosan mellettem ül miközben keze néha az én kezemhez ér. Kit érdekel egy vacak film?
Éppen, hogy csak elkezdődik mikor Liam hajol közel hozzám. Még a víz is lever mikor megérzem az illatát ami rettentően hasonlít a csokihoz. Imádom a csokit, imádom Liamet.
- Ez amúgy nagyon félelmetes film? - suttogja én pedig nem állom meg, hogy ne röhögjek fel. De ezt olyan hangosan csináltam, hogy többen felém fordultak. Nem tehetek róla ugyanis Liam hangja tök félősen csengett. Soha életében nem látott még egy Harry Potter filmet se?
- Most ugye hülyéskedsz? Hisz azt mondtad, hogy a kedvenc filmed a Batman, az pedig ezerszer félelmetesebb mint ez - mondom mosolyogva azonban Liam eléggé riadtan pislog a vászonra.
- A Batman a világ legjobb filmje, azonban esténként Toy Storyt szoktam nézi. - válaszol mire ismét elnevetem magam. Toy Story? Ki sem nézném belőle. Egy srác aki rajzfilmeket néz és nem is zavarja, hogy esetleg ki is nevethetem. Miért nevetném ki? Nincs ebben semmi ciki. - Szóval félelmetes vagy nem? Eddig csak egy részét láttam, de mikor szembe találtam magam egy sárkánnyal inkább kikapcsoltam. - meséli mosolyogva. Ezt nem hiszem el. Komolyan, hol bujkált Ő eddig?
- Szerintem nincs benne semmi félelmetes. Mondjuk én sírtam az egyik részén - suttogom, Liam szemei pedig felcsillannak. Amúgy tényleg sírtam az egyik részén, de ez nem annyira érdekes. Egyébként már vagy tíz perce megy a film, de fogalmam sincs, hogy mi történt benne. Liam jobban érdekel.
- Én sírtam a Toy Story utolsó részén - avat be a kis titkába. Ismét egy hangos nevetés az előttem ülő bácsi pedig hátra kapja a fejét és lepisszent, hogy fogjam be. Halkan elnézést kérek, Liam pedig valamit motyog az orra alatt a férfira. - De ha valami félelmetes rész lesz, akkor megfoghatom a kezed? Tudod csak azért, hogy biztonságban érezzem magam. - magyarázza halál komolyan és kiskutyaszemeket mereszt felém. Játékosan vállba ütöm és inkább a filmre próbálok koncentrálni, de nem sok sikerrel.
Meg akarja fogni a kezem! Mi jöhet még? Ez életem legeslegjobb estéje. Szerintem csak direkt mondta. De az is lehet, hogy megint csak én reagálom túl a dolgokat.
Azonban hamar rá kellett jönnöm, hogy Liam mellett nem lehet nyugodtan végig nézni egy filmet. Ha valami olyan jelent következett akkor elkezdte kommentálni. Mikor pedig látott valami olyat tényleg megszorította a kezem. Aztán a film vége felé lenyugodott és fejét a vállamra tette és úgy nézte tovább. Miközben én a mennyekben éreztem magam.
A filmből igazából semmi nem érdekelt ugyanis Liam ezerszer jobb volt. Az biztos, hogy szerintem ez volt a legjobb rész a filmből. Sőt kár, hogy hamar vége lett.
A hasam a sok nevetéstől fájt miközben tekintetemmel Honort és Mickyt kerestem, de hűlt helyük volt. Azonban mikor tárcsázni akartam volna, Liam szólalt meg.
- Esetleg lenne kedved sétálni velem? - kérdezte egy kissé remegő hangon. A szívem a torkomban dobogott miközben széles mosoly húzódott a számra.
- Szívesen. - válaszoltam jókedvűen majd elindultunk a járdán.
Kétség sem fér bele, ez életem legszebb napja...

28 megjegyzés:

  1. Imádom Imádom Imádom 1000 wattos vigyor. Siess a kövivel
    L.

    VálaszTörlés
  2. Köviiiit!! Nagyon nagyon imádom <3

    VálaszTörlés
  3. ahhhhhhw olvadzooook :))))
    eszméletlenül cukik :DDD
    imádtam,már nagyon vároom a kövit! ;)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Hát ez ultra király volt, nagyot szakadtam rajta.. imádtam :DD
    hihetetlen aranyosak voltak, egyszerűen nem tudom elégszer elmondani mennyire tetszik ez a történet.. :D
    már nagyon nagyoon várom a kövit!! :33 xoxo

    VálaszTörlés
  6. nagyon szupeeeeer!!!:DD hozdd gyorsan a kövi részt :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó, remélem hamarosan lesz új rész :D

    VálaszTörlés
  9. Imádom!!! <3
    Aww...Liam annyira cuki, hogy elolvadok!!! :D
    Annyira tetszik nagyon ügyes vagy!!! :D
    Kiváncsi vagyok a kövire szóval hamar hozd!!! ;) :D

    Puszi, Brigii

    VálaszTörlés
  10. Te jó ég. A 16 éves Liam nagyon cuki. Ahogy olvastam megdobogtatta a szivem. Imádtam a kisfiús Liamet, a cuki haját, na meg, hogy mindig apáskodott. De a mostani Liamet is imádom. xD
    Nagyon jó volt, én elolvadtam. Rettentően várom a következő részt. xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is imádtam a 16 éves Liamet :D sőt még most is imádom azt a kinézetét...olyan aranyos volt azzal a hajával :P
      de persze a mostani jobban tetszik xD

      Törlés
  11. Annyira, de annyira édeeeeeeessssssss *-* Honor-t meg nagyooon bírom :DDD Liam meg *-* Oké, szóval imádtam a részt. Nagyoooonn :)) Várooom a kövit :))

    VálaszTörlés
  12. Jaaaaj!!! :3 Annnnnnnyira cukiii!!! :333 Liam olyan aranyos! :3 Hogy lehet valaki ennyire cukkancs? :3 Imádom! :3
    Várom a holnapi részt! :)) :3 :*

    VálaszTörlés
  13. Nagyon birtam Liamet. Eszmeletlenul jo lett siess a kovivel.

    VálaszTörlés