2014. január 5., vasárnap

#8

Hellóóóó!!! Itt van a kövi rész, viszont van egy rossz hírem :/ mégpedig az, hogy a kövi csak a jövő héten érkezik legkésőbb péntekig mivel újra suli meg minden :S és ilyenkor nem tudom, hogy érdemes-e feltenni a részt mivel  eléggé meg szokott csapanni a nézettség száma. De aztán lehet olyan kedd vagy szerda körül fel fog kerülni a friss :) viszont van egy jó hírem is mégpedig az, hogy csináltam az oldalnak Ask.Fm-et :P gondoltam kedveskedek és ott mindenki elmondhassa a véleményét rólam és az oldalról is névtelenül xD szóval hajrá és ne kíméljetek mindenre válaszolok :D ------- LINK

- És mi van közted és Micky között? - faggatom Honort miközben valami értelmetlen filmet nézünk.
Péntek este van és kegyetlen hideg, szóval ilyen időmben egyikőnknek sem volt semmi kedve sehova elmenni. Ráadásul hosszú idő után most van az első olyan nap, hogy nyugodtan tudunk beszélgetni négyszemközt. Ugyanis eddig mindkettőnknek mindig más dolga volt és őszintén megmondva eléggé el is hidegültünk egymástól. Régen egy napot nem bírtunk ki egymás nélkül most meg jó ha suliban beszéltünk pár szót.
Sajnos ez részben az én hibám. Liammel eléggé össze melegedtünk, - nem jöttünk össze -, és azt az időt amit eddig Honorral szoktam tölteni, most Liam vette át. De a barátnőm megérti ugyanis állítása szerint tudja milyen érzés az mikor az ember fülig szerelmes. Én pedig az vagyok így a legjobb barátnőm helyett Liamet választottam.
Viszont az utóbbi napokban kissé lelkiismeret furdalásom volt, hogy elhanyagoltam Honort. Lehet Ő úgy csinál, hogy nem bántsa, de szerintem ez nem igaz. Nekem sem esne jól ha helyettem egy srácot választana.
Azonban Ti mit csináltatok volna a helyemben. Itt van Honor aki évek óta a legjobb barátnőm, akivel felnőttem és aki olyan mint a testvérem. Az egész életemet tudja és semmi újat nem tudunk már egymásnak mondani.
Míg itt van Liam akit alig pár hónapja ismerek, akibe fülig szerelmes vagyok és akivel mindig tudunk valami újat mutatni egymásnak. Szegény srác az utóbbi években szinte ki sem mozdult otthonról a sulija miatt. Viszont én ezt nem engedem. Próbálom bepótolni a lemaradását és elfelejtetni vele a múltját. Az hiszem, hogy sínen vagyok ugyanis már képes zenét is hallgatni. Ez pedig nála nagy szó mivel a nagyapja halála óta nem hallgatott zenét. Tudom, hogy hiányzik neki a zene, csak rossz emlékeket ébreszt benne. Én pedig rettentő kíváncsi vagyok már a hangjára.
- Mégis mi lenne? - húzza fel a szemöldökét Honor és szemeit levezeti a képernyőről, hogy tudjon rám nézni. Őszintén megmondva én azt hittem, hogy össze jöttek. Micky szinte minden nap eljön Honor elé a sulihoz majd mély beszélgetésbe kezdenek.
- Nekem úgy tűnt mintha össze jöttetek volna - vonom meg a vállam vigyorogva mire barátnőm fejbe vág az egyik párnámmal miközben dühösen szuszog a szemei pedig villámokat szórnak. Talán rosszat mondtam. Pedig nekem úgy tűnt, hogy járnak.
- Esetleg Michael álmaiban - fújtat Honor és összekulcsolja a kezeit a mellei alatt. Rég láttam már Őt ilyen dühösnek. Lehet történt már megint valami kettejük között. Mondjuk szerintem Micky még egyszer nem merné cserben hagyni Honort. Hisz a tavalyi esetet is örökké fogja hallgatni. - Remélem mindenkinek azt terjeszti, hogy járunk...vagy ezt most honnan gondoltad? - kérdezi kíváncsian.
- Elég sokat lógtok együtt, ráadásul ott volt az a mozis eset is mikor csak úgy szó nélkül leléptetek. - mondom egy kissé bizonytalanul. Elég hülye érvek mivel akkor Honor is azt gondolhatná, hogy én és Liam is járunk mivel mi is elég sok időt töltünk együtt. Jó, de mi közöttünk tényleg van valami.
- Ha akkor nem húztam volna el Mickyt akkor Te és Liam még mindig csak mosolyogva álltok egymás előtt és vártok valami csodára. Szívesen - kacsint felém vigyorogva mire én megölelem. Sejtettem, hogy akkor az Ő keze volt a dologban. Örök életemben hálás is leszek neki. - Azonban akkor arra nem számítottam, hogy Peterson félre érti a dolgokat ugyanis neki az úgy jött le mintha én akarnék Tőle valamit. Azóta pedig nem tudom levakarni magamról. Pedig én akkor csak a jegyek miatt mentem el vele moziba. - meséli lehangolva. Szegény. Nekem segített, magát meg bajba keverte. De ha nem akar semmit Mickytől akkor miért nem mondja meg neki ? Ha így folytassa a srác még jobban bele éli magát ebbe az egészbe és végül hatalmas pofára esés lesz a vége. Valahogy sejtettem, hogy Honor semmit nem érez iránta. Valahogy nem illenek össze.
- Miért nem mondod meg neki, hogy semmit nem akarsz Tőle? - húzom fel a szemöldökömet értetlenül.
- Szerinted nem próbáltam már? Olyan mintha egy süketnek beszélnék mikor mondom neki, hogy húzzon már el mert az agyamra megy. Tényleg szerinted nem lehet, hogy süket? - gondolkodik el végül mire én elkezdem hevesen a fejemet csóválni. Micky szerintem direkt nem hallja meg azt mikor Honor elküldi.
- Nem hinném. Szerintem pusztán szerelmes és nem bírja feldolgozni a visszautasítást. - húzom el a számát a mellettem ülő lány pedig felordít és bele túr a hajába.
- De ne pont belém legyen már szerelmes! - jajgat megsemmisülten és szétterül az ágyamon én pedig felnevetek.
Mosolyogva megforgatom a szemeimet miközben lemászok az ágyamról ugyanis szomjas vagyok, de mikor kilépek a konyhába megpillantom a bátyámat az asztalnál miközben teljes beleéléssel egy kisbabákról szóló könyvet tanulmányoz.
Nate már bele törődött, hogy apa lesz és rájött arra, hogy erre a szerepre sajnos fel kell nőnie. Így valamelyik héten elhívott engem és Liamet az egyik könyves boltba, hogy segítsünk neki választani olyan könyvet amiből rendesen fel tud készülni. Azóta pedig mikor haza jön a munkából állandóan azokat bújja, de ha valamit nem ért akkor mindig engem bombáz a kérdésekkel. Nicola pedig akár hányszor meglássa ezeket a könyveket sírva fakad. Liam szerint ez a viselkedés nővérénél már természetes és a hormonjai csinálják. Sír mikor öccse reggel elmegy iskolába, sír mikor haza jön, sír mikor engem meglát.
- Meg volt a ma esti pletykázás? - néz fel a könyvéből Nate miközben én egy pohárba narancslevet öntök magamnak.
Azonban a poharat éppen hogy csak a számhoz emelem mikor a szobámból Honor rohan ki és szó szerint bele ül a bátyám ölébe. Nate hatalmas szemekkel, értetlenül pislog barátnőm felé és fogalma sincs mit kezdjen a helyzettel.
- Tudod Nate még van időd megfutamodni. Ha akarod én szívesen megszöktetlek és meg sem állunk a napsütötte Mexicóig - simogassa bátyám mellkasát akinek fogalma sincs, hogy mi tévő legyen. Kiröhögje Honort, vagy sírja el magát a lehetetlen elképzelésén.
- Te meg miről beszélsz? - húzza fel a szemöldökét Nate és próbálja eltolni magától Honort, de az nem engedi magát egykönnyen. Ugyanis a kezeit a bátyám nyaka köré kulcsolta miközben én homlokon csaptam magam. Szóval Honor még mindig nem tette túl magát a bátyámon. Na ez már nem jó. Honor nem lehet szerelmes Natebe. Ez undorító. - És miért pont Mexicóba vinnél?
- Mert szeretem a mexicói kaját - von vállát Honor.
- Szerintem Honor neked tökéletesen jó itt Wolverhamptonba is - mondom majd egy határozott mozdulattal elrántom a bátyámtól aki hálásan pislog rám. Ez a lány néha úgy viselkedik mint egy őrült...

♦♦♦

- Miért hoztál a sulidhoz? - kérdezem értetlenül miközben hol az iskolát, hol pedig Liamet nézem. Ugyanis elhozott a fiú intézethez és hát őszintén megmondva elég furán nézhettem ki.
Igaz még csak a kapuban voltunk, de máris egy csomó srác végig mért. Összesen sulis egyenruha volt, ráadásul én voltam az egyetlen lány. Oké én tudom, hogy ide csak fiúk járnak, de akkor azt nem tudom, hogy én mit keresek itt. Egyáltalán nekem itt szabad lennem? Nincs valamilyen szabályzat, hogy ide nem teheti be lány a lábát?
- Mutatni akarok valamit. - válaszolja Liam majd karon ragad és behúz. Kissé riadtan lépkedek utána miközben fejemet leszegem és próbálom figyelembe sem venni a sok tekintetet amik engem figyelnek. Kényelmetlenül érzem magam ebben a környezetben. Tudom sok lány lenne most a helyemben, hogy ennyi srác vesz körül. De ezek a fiúk mások mint azok akik az én sulimba járnak. Itt fegyelem van. Mondjuk még soha nem láttam fiút könyvet olvasni egy iskola udvaron. Hát most ennek szemtanúja lehettem. Ráadásul itt senki nem rohangál vagy zúz. Nem, mindenki csendben elfoglalja magát. 
- Egyáltalán nekem itt szabadna lennem? - kérdezem csendesen mikor elmegyünk egy csapat diák mellett akik mikor meglátnak eléggé érdekesen néztek rám. Biztos az járt a fejükbe, hogy mit keresek itt.
Tényleg mit keresek itt? 
- Elméletileg nem - mondja Liam mire én hirtelen megállok és ha nem fogta volna a kezem, akkor már rég elrohantam volna. Nem szabadna itt lennem én mégis az iskola területén tartózkodok. Nincs kedvem bajba keveredni. Persze érdekel, hogy mit akar Liam mutatni, de akkor is. - De még mindig én vagyok a volt igazgató unokája, szóval nekem senki nem mer beszólni. - nyugtat meg mosolyogva. Hiszek neki ezért is bólintok. 
Ismét megfogja a kezem majd tovább folytassuk az utunkat. Felvezet a lépcsőn, majd mikor ki akarja nyitni a bejárati ajtót valaki megelőz. Szintén egy egyenruhás sráccal találom szembe magam.
- Csövi Liam, mi a helyzet? - pacsiznak le jókedvűen, én pedig azon vagyok, hogy elengedjem Liam kezét mikor a srác észre vesz. - Hé, itt van egy lány! Egy lány nálunk?!
- Ő a barátnőm - mutat rám Liam mosolyogva mire én fülig elvörösödök a megszólításán. A barátnőjének szólított! Oké tudom, hogy nem gondolta komolyan, de akkor is. - Skyler bemutatom az egyik gyerekkori legjobb haverom Andy-t. - a fiú kezet nyújt mire én elfogadom azt.
Ahhoz képest, hogy milyen szabályai vannak a sulinak, Andynek mégis van tetkója. Úgy látszik Ő olyan lázadó fajta lehet.
- Szép szőke a hajad. - vigyorogja Andy majd meg akarja fogni a hajam, de Liam egy határozott mozdulattal rácsap a kezére, így a srác gyorsan vissza húzza a kezeid. Vicces.
- Neked pedig szépek a tetkóid. - mutatok a kezére mire Liam kis híján felordít. Úgy látszik valaki féltékeny. Hát nem aranyos? Pedig Andy nem is az esetem. Jó, de ezt Liam nem tudja. Ismét megfogja a kezem, Andy pedig felnevet.
- Nyugi haver eszembe sincs ráhajtani a csajodra. - ütögeti meg Liam vállát Andy majd int egyet és pár percen belül hűlt helye van.
- Ne is foglalkozz vele. Már akkor bolond volt mikor megszületett - von vállat vigyorogva Liam én belőlem pedig egyszerre tör fel a nevetés. Szép kis gyerekkori barát lehet ha így beszél róla. Pont olyan mint én mikor Honor cikis helyzetbe hoz. Szerintem mindenkinek van egy bolond barátja akivel csak hülyeségeket lehet csinálni.
Ismét karon ragad majd bevezet az épületbe. Esélyem sincs körül nézni ugyanis szinte futva szeljük át a folyosót. Őszintén megmondva ha most itt hagyna órák hosszába telne míg kijutnék innen. Ez az iskola egy kész labirintus. Amennyi tantárgy van annyi külön terem is, szóval ha biológiájuk van akkor van külön biológia terem. Szerintem egész nap csak vándorolnak mivel nincs egy óra ugyan azon a helyen.
Ráadásul a folyosó falai tele vannak a diákok eredményeivel meg kupákkal. Szóval ezek a diákok az iskola büszkeségei.
Ebben a suliban túl tökéletes minden. Nem azt mondom, hogy nem lehetne hozzá szokni, de nekem így elsőre túl nagyszerű minden. Az én gimim ehhez képes egy szeméttelep ahova ősemberek járnak. Asszem kezdem megérteni, hogy miért ez Anglia egyik legfelkapottabb iskolája és nem a miénk.
- Messze vagyunk még? - kérdezem izgatottan, de Liam csak jóízűen nevet rajtam. Persze könnyű kinevetni. Ő tudja, hogy hova megyünk, de én nem. - De most komolyan, mit akarsz mutatni?
- Ha elmondanám akkor nem lenne meglepetés. - mondja egyszerűen.
- Majd akkor csinálok úgy mint aki meglepődött - válaszolom reményekkel teli hangon.
- Úgysem húzod ki belőlem - ölti ki rám a nyelvét és akkor végre megállunk az egyik ajtó előtt.
Liam lassan nyissa ki az ajtót majd behúz maga után. Kissé sötét van így gyorsan lámpát nyit én pedig szembe találom magam különféle hangszerekkel.
Minek hozott Ő engem egy zeneosztályba?...

27 megjegyzés:

  1. szuper lett! :D annyira cuki ahogy Liam féltékenykedik xD kíváncsi vagyok a kövire :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a rész(mint mindegyik másik) PER-FECT. Liam-től aranyos volt hogy elvitte oda. Bár ő mikor nem aranyos? ;)

    VálaszTörlés
  3. Nehéz írnom telefonról, mégis megteszem..a rész nagyon jó lett. Ügyes vagy. Azonban egy kérdéssel fordulok hozzád...Ma felléptem oldaladra, hogy elolvassam a következő részt. És láttam, hogy van még egy bejegyzés, ami valami olyasmiről szólt, hogy nem tudod elfeledni a múltat.azonban megnyitni a bejegyzést már nem tudtam. Miért törölted? Ugye nem akarod törölni az oldalt? Remélem nem, mert ez a kedvenc blogom.:)
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dehogy akarom törölni :))) azért láttad mivel véletlenül mikor el akartam menteni nem a mentés gombra mentem rá hanem a közzétételre és néhány másodpercig látható volt az oldalon az egyik fejezet. de aztán gyorsan visszaállítottam.

      Törlés
    2. Hú.akkor megnyugodtam.:) Rendben..akkor már mindent értek.:))
      Dóri

      Törlés
  4. Nagyon jóóóó!! *-* :33 Imádom! Liam olyan kis aranyos!! :3
    Nemáááár! Most ilyen sokat kell várnom a kövi részre! Ajjj! Pedig gyorsan akarom tovább olvasni! :( Na mind1
    Légyszi! Próbálj meg sietni a köviveeeeel!! :3
    Puszi! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper lett, imádtam mint mindig!! :D úgy érzem Liam énekelni fog és azért vitte oda.. :33 kövit akarooook :DD xoxo

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szuper!! Már nagyon várom a kövit!!!
    Imádom az egészet és remèlem Liam énekelni fog!!! ^^ :D
    Nagyon szupi őrülten jó mint a többi részed is!! :D

    Puszi, Brigi

    VálaszTörlés
  7. Annyira jó!! Nagyon várom a kövit, szóval pls legyen holnaaap! *kiskutyaszem*

    VálaszTörlés
  8. Tudom h jó érzés komikat kapni de sztem ne azért ne írj naponta mert nem olvassák annyian, Én bizti h minden nap felfogok nézni reménykedve h lesz rész.A rész ismét király lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de akkor minek tegyek fel naponta ha nem olvassák sokan o.O azért nem fogok naponta írni

      Törlés
  9. imádom ez a kedvenc törtènetem ès IMÁDOOOM :D Andy pedig áhh hagyjuk.
    L.

    VálaszTörlés
  10. Jót röhögtem Honoron xDD Liam meg féltékenykedik xDD kis édess És barátnő? Wow *-* Várom a köviit :) *-*

    VálaszTörlés