2014. február 1., szombat

#24

Hellóóó...hát nekem ettől a fejezettől tetszik igazán a töri :D a tegnapi részhez megint kaptam két nem tetszik pipát..szóval aki arra pipál tényleg mondja már el, hogy mi zavarja, mert így totál idegbeteg leszek Tőle h nem tudom mi nem tetszik -.- mellesleg kinek tetszik a Midnigh Memories videó ?? hát én szó szerint lefordultam a székről mikor először végig néztem xD nagyon brutál klipp lett, már csak az lenne a legjobb ha rekordot tudnánk dönteni, szóval nézzétek meg sokszor (link) én már nem is számolom h hányszor néztem :D óh és el ne felejtsem...ma egy szülinaposunk is van aki igaz a mostani törimben elég keveset szerepel, de a közeljövőben szerintem változni fog...szóval Boldog Szülinapot Harry Styles ( és most haragszom rád mivel te megint betöltötted a 20-at míg nekem várnom kell novemberig míg én is betöltöm xD ) azta mennyi hülyeséget össze hordtam, de nem baj . köszönöööööm a komikat :P

- Úgy örülök, hogy végül mégis el tudtál jönni - günnyögi Christin, Liam nyakába miközben én még mindig a fotógépállvány mögött állok, megkövülten.
Liam aranyosan elmosolyodik miközben kezeit a lány derekán fel és le húzogassa és apró csókokat nyom a szájára. Christin büszkén hátra dobja mogyoróbarna haját miközben lopva a körülötte lévő embereket figyeli. Nem tudom, hogy csak véletlenül csinálja- e ezt a nézést vagy pedig direkt. Ha az utóbbi lenne az igaz akkor az azt jelentené, hogy csak kihasználja Liamet, ami persze nem igaz. Hisz még a vak is látja, hogy Liam mennyire szerelmes belé. Elég csak az arcára ránézi rögtön tudom, hogy fülig szerelmes.
És, hogy honnan tudom ezt? Mert négy éve rám is ugyan így nézett. A szemei sugároztak a szerelemtől és minden percben megcsókolt miközben aranyosan nézett rám.
Most pedig ugyan úgy néz egy másik lányra aki nem én vagyok. Csak én lehettem olyan naiv, hogy titkon még mindig érez irántam valamit. Én reménykedtem benne mióta újra találkoztunk, hogy esetleg újra kezdhetnénk az egészet.
A fene se gondolt bele, hogy neki barátnője van. Arra pedig aztán végképp nem gondoltam, hogy az a valaki Christin Perry, Anglia feltörekvő szuper modellje. Hupsz ez olyan fura összeállítás nem?
Liam a világ legnagyobb bandájának az egyik oszlopos tagja, akinek havonta több ezer font landol a számláján, aki minden nap különféle magazinok címlapján virít, akit mindenki megismer az utcán, akinek a nevét mindenki tudja a One Direction miatt.
És itt van Christin akiről az emberek vajmi kevés dolgot tudnak, viszont Ő azt szeretné ha mindenki megismerné és többre vihetné mint Cara Delevingne . Ami persze soha nem fog megtörténni ugyanis Caránal jobb modell soha nem lesz.
Én ezt mindet honnan tudom? A Voguenál dolgozok és egyszer Anabel csinált interjút egy csapat modellel úgy két éve és akkor közöttük volt Christin is, és mondta, hogy Ő akar lenni a világon a leghíresebb modell. Eddig azonban úgy tudom, hogy nem sikerült neki. Tőlem mehet Japánba megbeszélésekre, de ez még nem azt jelenti, hogy híres.
Ráadásul ilyen bunkó természettel nem is lesz híres. Eleve szépnek tartja magát és büszkélkedik vele, miközben mást meg a földbe gyaláz a külseje miatt.
- Még szép, hisz több mint egy hete nem láttalak, Édesem - válaszolja Liam miközben kedvesen mosolyog a fejét pedig Christin nyakába fúrja és lecsukja a szemeit majd úgy élvezi barátnője közelségét.
Hallottátok? Hallottátok ahogy a szívem darabokra tört? Mert én hallottam és ha nem lenne körülöttem ennyi ember már rég sírógörcsöt kaptam volna és a padlón lennék.
Tudjátok miért fáj ennyire? Mert nem direkt csinálta ugyanis fogalma sincs, hogy én is a helységben vagyok. Komolyan, teljes szívéből szereti Christint és nem csak megjátszásból.
Talán ha észrevett volna és úgy mondta volna ezeket a lánynak akkor nem fájna ennyire, mivel azzal biztatnám magam, hogy csakis azért mondta, hogy engem féltékennyé tegyen.
Tudom hülyeség, hisz miért akarna engem féltékenyé tenni, mikor rég túltette magát rajtam. Nem pedig úgy mint én.  Lehet kívülről azt mutattam, hogy mennyire utálom és haragszom Rá, de belülről madarat lehetett volna velem fogadni mióta újra feltűnt az életembe.
Újra tudtam igazán mosolyogni és azt vártam, hogy mikor láthatom újra. Amíg Wolverhamptonba voltunk együtt, újra feléledt bennem a tizenhat éves kori önmagam, mikor meg akartam magamnak szerezni Őt. És most ugyan azt éreztem a kórházi találkozásunk óta. Reménykedtem benne, hogy esetleg mindent újra tudnánk kezdeni, csak már felnőtt fejjel. Hisz még egyszer nem követné el ugyanazokat a hibákat, úgy ahogy én sem.
Még egyszer nem kerülném Őt el, hanem inkább engedném neki, hogy elmagyarázza a dolgokat. Lehet, hogy anno ha nem menekültem volna el a közelségétől akkor még mindig együtt lennénk.
Én nagyobb hibás vagyok mint Liam! Ő csak letagadott, de mikor vége lett az X-Factornak rögtön haza jött és tudom, hogy keresett engem. Még Honoréknál is volt Miattam, de én nem voltam hajlandó találkozni Vele. Honor elküldte Őt, Liam pedig szó nélkül el is ment és újra vissza ment Londonba, de rá egy hónapjára megint haza jött. Akkor pedig ismét megkértem Natet és Nicolát, hogy falazzanak nekem, csak azért, hogy ne kelljen vele beszélgetnem. Liam pedig végül feladta. Nem jött többet Wolverhamptonba, vagy ha jött is, már nem keresett. Miért is keresett volna mikor én elüldöztem magamtól?
Pedig így vissza gondolva, Ő próbálkozott és lehet nem is akart szakítani és lehet, hogy arra is volt valami magyarázat, hogy akkor abban az interjúban azt mondta, hogy nincs barátnője és, hogy a banda a legfontosabb az életében.
Meg kellett volna értenem. Tudtam mire vállalkozik és megígértem neki, hogy mellette leszek a végsőkig. Mégsem tartottam be. Kiborultam az első adandó alkalommal és örökre elüldöztem magamtól.
Csakis az én hibám, hogy most Christin Perryt öleli és csókolgassa helyettem és Őt várta haza nem engem.
Gratulálok Skyler, ismét tönkre tetted a saját életedet.
- Csak nem hiányoztam Macikám? - húzódik el tőle Christin én pedig kis híján elhányom magam.
Nincs borzalmasabb mint mikor a szerelmes párok, állatneveket adnak egymásnak. És mint az előbb hallottam Christin, Macikámnak szólította Liamet. Mégis honnan jött ez a megnevezés? Talán Christin szerint, Liam egy medvére hasonlít? Fogalmam sincs.
- Üres volt nélküled az ágy - puszilja meg az arcát kuncogva Liam, én pedig nem állom meg, hogy ne horkantsak fel. Rögtön meg is bánom, ugyanis a galambocskák rögtön felém fordulnak. Christin küld felém egy lenéző pillantást, de azzal nem is foglalkozok annyira mint Liammel. A srác amint észrevett, elfehéredett a kezeivel pedig rögtön elengedte barátnője derekát. Szerintem nem számított rá, hogy pont az exével kell farkasszemet néznie. Egy gúnyos mosolyt varázsolok az arcomra, kezeimet pedig összekulcsolom a melleim alatt és úgy állom Liam nézését. - Sk-Skyler...Te mit csinálsz itt? - kérdezi zavartan, élettelen hanggal.
Ha nem fája ennyire az egész, már rég pofán röhögném az arckifejezése miatt. De mivel egy hajszál választ el attól, nehogy elsírjam magam, ezért inkább a bunkó és utálatos stílusomat választom.
- A Voguenál dolgozok, emlékszel? - húzom fel a szemöldökömet bunkón. - Tudod én vagyok Miss. Sztárfotó - idézem a szavait amivel Wolverhamptonba illetett.
Tuti, hogy tudta azt, hogy itt dolgozok, csak a barátnője előtt nem merte bevallani. Hisz Christin már így is eléggé furán néz kettőnkre.
- Ti ismeritek egymást? - kérdezi Christin és gyanakodva méreget mind kettőnket. Liam gyorsan lesüti a szemeit és a tornacsukáját kezdi el bámulni. Nem úgy néz ki mint aki mondani akarna valamit.
- Sajnos - adok választ bunkón, Christin kérdésére. Azért kíváncsi lettem volna, hogy Liam mit mond. Szerintem ismét letagadott volna. Hisz ki lenne olyan hülye, hogy a jelenlegi barátnőjének bemutatja a volt barátnőjét? Nem lennék most Liam helyében. Egy helységben a barátnőjével és az exével. Szar ügy. - De úgy látszik, Liam megint megismétli a múltat és letagad. - teszem még hozzá.
Erre a mondatomra Liam felkapja a fejét és küld felém egy gyilkos pillantást, amit szerintem azért kapok, hogy fogjam be. Miért tenném? Élvezem azt ahogy Christin a szerelmét méregeti.
- Én ezt nem értem - dobja háta a haját Christin miközben kezeit a csípőjére teszi és Liamre mered. - Nyuszikám elmagyaráznád? - kéri nyálasan majd egyik kezét Liam vállára teszi.
Komolyan egy kicsit sem zavartassa magát, hogy még mindig bikiniben pózol és, hogy magasabb Liamnél a hülye magassarkúja miatt? És komolyan Liam kikezdett egy ilyen plasztik csajjal? Könyörgöm nem hiszem el, hogy nem veszi észre azt, hogy ez a csaj totál mű. Vagy az is lehet, hogy Liamnek tetszenek az agyon plasztikáztatott csajok.
- Christin, Skyler, a nővérem férjének a húga. Tudod Nate...- kezdi Liam halkan.
- Ja igen... Skyler Eval vagy Evil - simogassa meg az arcát Christin miközben a pasijának a nővérének a vezetéknevét töpreng.
Ugye most csak megjátssza magát? Nem hiszem el, hogy nem tudja Liam nővérének a férjének a vezetéknevét. Ez lehetetlen, mert nem hiszem, hogy Liam nem vitte haza Wolverhamptonba. Habár ha bele gondolok, Christin nem volt ott a temetésen se. Na ne már, hogy egy Japán megbeszélés fontosabb volt mint a pasijának a nővérének a halála.
- Evans - segítek rajta, Christin pedig csettint egyet, hogy most már tudja. Én mondtam, hogy egy agyatlan ribanc.
- Hát persze Skyler Evans... - varázsol az arcára egy műmosolyt. Liam aggódva pislog barátnőjére. Kicsit sem megnyugtató az a nézés amit Christin felém küld. - Te vagy Liam exe akit letagadott az X-Factor alatt - intézi nekem én pedig az Ég felé pislogok nehogy elsírjam magam. Ezt eddig hangosan még senki nem mondta ki. Most történt meg először. Soha nem hittem volna, hogy valaki az arcomba mondja. Így még fájdalmasabb mint magamban gondolva. De hát ez az igazság.
Alsó ajkamba harapok majd a kezemben tartott fényképezőgépet leteszem az asztalra. Életem egyik legborzalmasabb napja. Pedig mióta Londonba élek nem érzem magam ilyen szarul. Én hülye még még most is várom, hogy Liam mellém álljon.
- Christin szerintem ebbe ne menjünk bele - hallom meg Liam hangját. Magamban elmosolyodok ahogyan komoran áll és legszívesebben elsüllyedne szégyenében. - Rég volt...
- Upsz csak nem feléledtek a régi érzések? - kérdezi vigyorogva Christin majd megpaskolja Liam arcát aki kicsit sem boldog. Így ha bele gondolok az előbbi jelenetekbe olyan volt mintha Liam csak megjátszaná azt, hogy mennyire szereti a lányt.
- Senkiben nem éled fel semmilyen érzés - csóválom meg a fejem, hogy tudjam menteni a helyzetet. Nem akarom, hogy Christin kombináljon dolgokat amik nem is igazak. Az meg pláne nem akarom, hogy Liammel miattam veszekedjenek. - Liam és én csak barátok vagyunk és azok is csak azért mert Abbie gyámjai lettünk. - magyarázom tovább és várom, hogy Liam segítsen, de nem szól semmit csak zsebre dugja a kezeit leszegett fejjel.
- Tudod mindig is meg akartam neked köszönni, hogy menni hagytad Liamet - lépked felém a tűsarkújában Christin majd a hosszú vörös műkörmös ujjait a vállamra teszi. Még a hangja is ijesztő. Totál látszik rajta, hogy nem igaz a mosolya. Csak megjátssza, hogy ilyen kedves miközben magában a halálomat tervezi. Legalább szívességet tettem neki. Vicces, hogy mi Liammel hivatalosan nem is szakítottunk. Úgy látszik ezt a drága szerelme elfelejtette mondani neki.
- Én is itt vagyok ám - szólal meg Liam idegesen. Érzékenyen érintette a téma? Vagy pedig az eszébe jutott az, hogy soha nem mondtuk ki a végszót?
- Örülök, hogy örömet tudtam szerezni neked Christin - kacsintok egy kényszer mosoly kíséretében.
A lány hetykén megölel majd újra vissza tipeg a sminkes asztalához. Legalább eszébe jutott, hogy át kéne öltöznie.
Liam pár lépéssel áll mellettem mikor eszembe jut Abbie.
- Gondolom akkor mától van időd a keresztlányodra - szólok oda neki csípősen, Ő pedig rögtön rám emeli kiskutya szemeit. Hiába nem akarom oda adni neki Abbiet, de muszáj. Liam a másik gyámja és így beszéltük meg. Amelyikőnknek ideje van az vigyáz Abbsre. Én már egy hete vigyázok rá, szóval most Liam a soros.
- Délután még van egy ügyem, de utána a srácokkal közös villánkba leszek. Hozd oda este Abbset - mondja egyszerűen én pedig bólintok pedig kicsit sem tetszik az ötlet.
Még én vigyem utána. Tuti, hogy a fontos ügye az, hogy Christint vásárolgatni vigye...

28 megjegyzés:

  1. IMÁDOM
    Áh. Amilyen bonyolult vagy, csak az utólsó részben jönnek össze. A pohár vizet meg még apa mondta tesómnak. Azt mondta: agyad mint a pohár víz. Nem értettem, de elmagyarázta, hogy üres, mert semmi nincs benne. Max. Mi nem látjuk.
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem biztos h az utolsó részben jönnek össze xD arra még nem gondoltál h lehet össze sem jönnek??? :P
      jááhh így már értem ezt a vizes cuccot :D

      Törlés
  2. Mikor fogja Liam kidobni azt a libát ??? :D Rosszul vagyok az ilyenektőlxD
    Viszont Skyler stílusa nagyon bejön *-*
    Várom a kövit !!!! :D

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁÁÁ megjött <33!!!!! ez aztán bonyolult,,, és istenem ez a Christin :DD
    Már várom Liam mikor vallja be Skylernek, hogy szereti <33 *-*

    VálaszTörlés
  4. Imádom, nem tudom elmondani hogy mennyire :D ez a csaj, eskü, hogy falra mászok tőle, sose bírtam az ilyen ribancokat!! :D én is már azt várom, hogy Liam bevallja Skylernek ,hogy hogy érez iránta.. :D remélem azért kicsit bunkóbb lesz Sky Liammel, hogy végre Liam észrevegye a dolgokat!! :))))
    A videot is imádtam, nem is tudom, hogy hányszor néztem újraa. Nagyon tetszett.. :D
    már nagyon várom a kövit! :33 xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bunkóságból lesz még elég :D
      juuuj én is imádtam/imádom a videót :D
      sietek a kövivel :D

      Törlés
  5. Mivel azt írtad h Harry sokat fog szerepelni szerintem Skyler összefog jönni Harryvel. Amúgy Liam Skylert majdnem le Sky-Skyozta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen írtam Harryt, de nem azt írtam h ebben a történetben fog sokat szerepelni, hanem a közeljövőben vagyis egy másik törimbe (és ezt se biztosra írtam, csak írtam )

      Törlés
  6. Neharagudj de igy nem haladunk semmit ha folyton azt irod le amit skyler gondola es alig van benne parbeszed kerlek ezen probalj valtoztatni mert nagyon tetszik a story nem azert irtam hogy csesztessel <3minden tiszteletem a tied en nem tudnek igy irni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ember vissza olvastad Te amit ide leírtál? o.O ekkora baromságot még egy blogspotos oldalon sem olvastam....olvastál Te már valaha könyvet? :O azok sem párbeszédekből állnak hanem leírják a főhős érzéseit...ha párbeszédeket akarsz olvasni akkor keress egy sablon sztorit ahol harminc soros egy rész és az is csak párbeszédből áll...most komolyan te azt tartod élvezetesnek?
      ezen nem fogok változtatni már bocs, ugyanis eddig még soha senki nem írt olyat h több párbeszédet írjak...tudod a történet lényege az, hogy az olvasó átérezze a főhős/szereplő érzéseit. és ezt csak az író úgy tudja átnyújtani ha hosszabb érzés leírást ír.
      Már megbocsáss Kedves Névtelen, de miért is nem haladunk előre? Azért mert minden bőven ki van fejtve? És azért mert nem jönnek rögtön össze?
      Ajánlok számodra egy sablon sztorit...ha nem találsz írj rám és linkelek neked egy csomót ahol annyi párbeszédes törit olvashatsz és ahol már a harmadik részben összejönnek a szerelmesek, hogy betemetlek az ilyen blogokkal.
      Nem érdekel ha most megsértődsz...nagyon felhúztam magam rajtad mivel látszik, hogy eddig még egy könyvet sem olvastál el...Mellesleg ha legközelebb ilyen észrevételed van, kérlek NÉVVEL fejtsd ki a véleményedet...
      De amit most ide leírtál nem fogok és nem is akarok változtatni.

      Törlés
  7. Uhh...de utálatos az a csajszi :/ Liam egy ilyennel? áá :/ Remélem hamar megjön az esze és észreveszi Skylert :))

    VálaszTörlés
  8. Én kikészülök..! :D Te jó ég!.. Mondjuk ez a feszkós helyzet nagyooon tetszet! ^^ Amúgy én is nagyon imádom az MM-et! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. imádom a feszültséget xD
      jujj én is imádom :D

      Törlés
  9. Bocsi hogy nem kommenteltem az elõzõ részhez...
    komolyan ez már egyre komplikáltabb lesz és imádom :))))))
    Sky és Liam nem szakitottak nyílvánosan? :o hmmmm :)
    siess! :) nagyon jó lett!!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Észre sem vettem h nem kommentáltál :D már megszoktam h mindig látom a nevedet és tökre örülök neki mikor észreveszlek :)
      Az életem egy komplikáció.....nem, nem szakítottak nyilvánosan, de ez majd még lesz bővebben :D

      Törlés
  10. Ó, hogy én mennyire szívesen ásnálak el téged, Christin egy vödörbe.....
    Komolyan mondom, hányhatnékom van az agyatlan plasztik ribancoktól. Ble..! És, hogy ehhez még az is hozzátársul, hogy kisajátítja Liam-et, na akkor ott nálam betelik az a bizonyos pohár.
    Megtudnám fojtani egy kanál vízben.... Ah.. Fújj!
    Undormány ez a... lény...
    De, ha jól látom Liam bánja amit Skyler-rel tett a múltban. Ez már haladás! ;)
    Én konkrétan fuldokoltam a röhögéstől, amikor először végig néztem az MM klippet! xDDD
    Váááááááárom a köviiiiiiiiiit!! :3
    Puszi! xXx
    Reni
    Ui.: Az a néhány nem tetszik pipa szerintem csak a-miatt van, hogy Skyler és Liam sokat veszekednek, meg mittom én és tudod, hogy az olvasóid nagggggyon drukkolnak nekik, hoigy mihamarabb összejöjjenek. De ha veszekednek, az nem tetszik nekik. Szóval nem veled vagy a sztoriddal van a baj, csak a love story-ban a veszekedéseket és negatív hangulatot nem annyira preferálják az olvasók. És szentem leginkább Christin okozta a nem tetszikeket. Én is nyomhattam volna rá, de nem akartam. Nem vagyok olyan szemét. Főleg mert Imádom a sztoridat!! ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ilyen hosszú komit tőled még soha nem kaptam :D jujjjj de örülök most ennek..imádom olvasni a komikat :D
      Én is utálom az ilyen csajokat :/ és sajnos én egy csomó ilyet olvasok, szóval könnyű volt róluk mintáznom :S
      Az MM alatt én nem fuldokoltam a röhögéstől csak szimplán lefordultam a székről és csurogtak a könnyeim a nevetéstől xD
      Örülök neki h nem csak én vagyok ilyen 'crazy' directioner :D
      Ahamm...szóval akkor olyan pipát kellene csinálnom h tetszik és h nem tetszik mivel a főhősök veszekednek, vagy pedig olyat h utálom Liam aktuális csaját....xD pedig nyugodtan nyomhattál volna rá mivel te legalább kifejted h miért nem tetszik :D

      Törlés
  11. nagyon jó...kövit mondjuk már össze jöhetnének :)
    hány részes lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. milyen vicces h a Névtelen olvasóim/kommentelőim jobban tudják a történetem hosszúságát mint én magam :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. :D és tényleg 40 részes lesz? Azta :)

      Törlés