2014. február 2., vasárnap

#25

Hellóóóóóóóóóóó!!! itt is vagyok az új fejezettel ami remélem elnyeri a tetszéseteket :D köszönöm a komikat :P

- Érted, Honor barátnője van! - verem bele a fejem az irodai asztalomba miközben alig bírom megállni nehogy sírógörcsöt kapjak.
Honor pár perccel ezelőtt érkezett, és rögtön ezzel a mondatommal fogadtam. Elég érdekesen pislog felém ugyanis gőze sincs, hogy kiről beszélek. Igen, azt nem mondtam, hogy Liamnek van barátnője. Egyrészt azért nem mert ha kimondtam volna a nevét akkor tuti, hogy nem tudnám abba hagyni a sírást.
Képtelen vagyok feldolgozni azt, hogy annak a srácnak akit még mindig szeretek, barátnője van. Ráadásul olyan barátnője aki szerintem nem is szereti viszont.
Igen, Christin  tuti, hogy csak a hírneve és a pénze miatt jár Vele. De Liam amilyen naiv, úgy eszi a ribanc szavait mintha akkora szám lenne. Könyörgöm nem hiszem el, hogy nem veszi észre azt, hogy csak kihasználja. Most is biztos valamelyik plázában vásárolgatja a méregdrága ruhákat, amiket természetesen Liam fog majd kiállni.
Christinnek nagyon is sok esze van ugyanis tudja, hogy önmaga miatt soha nem lenne híres és senki nem ismerné. De így, hogy Liam oldalán virít, mindenki megismeri és felkapott modell lesz. A nyakamat teszem rá, hogy már most több ezren követik twitteren és az újságok címlapján virít mint Liam szexi modell barátnője.
Tudta nagyon jól, hogy miért akarta magának megszerezni a srácot. Egy átlagos srác mellett nem lehetne ennyire híres. Christinnek pedig hírnévre és pénzre van szüksége és ezt Liam mellett meg is kapja.
Már csak az a kérdés, hogy Liamnek mikor fog ez feltűnni. Szerintem soha hisz csak rá kell nézni a naiv fejére. Szerelmes és azt hiszi, hogy barátnője is pont úgy viszonozza az érzéseit. Pedig mekkorát téved. Azért megnézném a fejét mikor rájön a valóságra, hogy a drága barátnője csak kihasználta.
De aztán lehet, hogy csak én vagyok túl féltékeny és Christin tényleg szereti Őt és esze ágában sincs kihasználni. Nincs jogom úgy véleményt nyilvánítani róla, hogy alig ismerem. Mert nem ismerem csak elítélem azért mert az exemmel jár.
Liam szabad ember azzal randizik akivel csak akar. Nekem is ezt kellene végre tennem.
- Mégis kinek van barátnője? - kérdezi értetlenül az asztalom mellett állva. Pár másodpercig néma csendben áll majd hirtelen újra megszólal. - Ó...Liamnek igaz?
- Igeeeeen - mondom megsemmisülten és a hajamba túrok kínomban. Olyan szörnyű még csak hallani is, hogy Liamnek barátnője van, aki nem én vagyok. - Christin Perry alias agyatlan, agyonplasztikázott ribanc. Könyörgöm, hogy tudott vele összejönni? - nyavajgok tovább és megpróbálom kiverni a gondolataim közül a képet ahol épp szenvedélyesen csókolóznak a szeme láttára. - Engem nem izgat, hogy kivel van...
- Ó dehogyisnem. Drágám rólad süt a féltékenység - veregeti meg Honor a vállam miközben jóízűen nevet. Ezt nem akartam hangosan hallani. Én nem vagyok féltékeny Chrisinre amiért azzal a sráccal jár akivel elterveztem az egész életemet. Akivel az álmaimban az esküvőnk Miami beachben lett volna és mezítláb mondtuk volna ki a boldogító igent a forró homokban. Aki az álmaimban a gyerekeim apja akik pontosan hasonlítanak rája.
- Én biztos, hogy nem vagyok senkire féltékeny, pláne nem Liam csajára. Utálom Liamet és csakis Abbie miatt állok vele szóba. - csóválom a fejemet hevesen és összekulcsolom a kezeimet a melleim alatt. Nem árulhatom el magam, ugyanis Honornak azt mondtam, hogy már tovább léptem.
- Akkor miért hordod még mindig azt a nyakláncot amit Tőle kaptál? - húzza fel a szemöldökét érdeklődve barátnőm majd a nyakamra bök ahol tényleg ott virít az a nyaklánc amit Liamtől kaptam az egyik hónapfordulónkra. Őszintén megmondva azóta sem vettem le a nyakamról. Mosolyogva érintem meg a szívecskés érmet amin a nevünk virít, Honor pedig rosszállóan a fejét csóválja. - Skyler ideje lenne már tényleg elengedned a múltat. Ezek után pedig még inkább. Liamnek esze ágában sincs újrakezdeni ugyanis tovább lépett. Akár mennyire is fáj, de nem kellesz már neki és csak úgy tekint rád mint az exére akibe gyerekkorában szerelmes volt. Akkor Te miért nem tudsz tovább állni? Töröld le a könnyeidet és felejtsd el Liamet és tekints rá úgy mint egy átlagos srácra aki csak az egyik haverod.
Honornak igaza van. Ő kimondta azt amit én nem mertem magamnak bevallani. Liam tényleg nem akar velem újra összejönni ugyanis már nem szeret és nem is fog. Tizenhat évesen szerelmes volt belém, de azóta minden megváltozott. Felnőtt, híres lett és ebbe az életében én már csak úgy férek bele mint egy barát akivel fel kell nevelnie Abbiet.
Egy mély sóhaj hagyja el a számat mikor Abbsre gondolok. El kell őt vinnem Liamnek. Á egy kicsit sem bunkóság Tőle, hogy én vigyem utána. Amilyen szerencsés vagyok tuti, hogy megint láthatom miközben Christinnel enyeleg. Azt sem értem, hogy miért a villába kell vinnem, mikor köztudott, hogy az összes srác már külön él.
- Ma este tarthatnánk egy csajos estét. Elmehetnénk moziba Abbsel meg ilyenek - mondja csillogó tekintettel Honor.
- Én benne vagyok, de Abbie nem fog jönni ugyanis el kell vinnem Liamhez. Tudod most Ő a soros - magyarázom egy kissé kelletlenül.
Nem akarom Liamnek adni Abbiet. Már annyira megszoktam, hogy mellettem van. De nem tehetek más sajnos. Remélem Christin nem fertőzi meg. Abbienek van agya és soha nem lenne modell.
- Figyeltél rám mikor azt mondtam, hogy felejtsd el Liamet? - kérdezi egy kissé bosszúsan.
- Igen figyeltem, csak tudod nagyon jól, hogy Ő is Abbie gyámja és most van ideje rá vigyázni szóval oda kell neki adnom mivel a keresztapja. - mondom mérgesen majd megfogom a táskám és elhagyom az irodámat. Tudom, hogy tovább kell lépnem, de muszáj találkoznom Vele. Ezen pedig nem tudok változtatni.
Hamar megérkezek az ovihoz ahol Abbs van. Éppen, hogy csak kiszállok az autóból máris meglátom a szőke hajú kislányt ahogy vigyorogva közelít felém. Visszamosolygok rá miközben Ő szorosan megöleli a derekam.
- Jó napod volt? - hajolok le hozzá, hogy tudjam levenni a hátáról a táskáját.
- Szuper - bólogat vigyorogva. És még nem is tudja, hogy most Liamhez viszem.
- Abbie képzeld el mától néhány napig Liam fog rád vigyázni - újságolom neki, de még mindig mosolyog, de azért van egy kis csalódás is a szemeiben.
Szerintem már Ő is megszokta, hogy mellettem van. Szar lehet azért így az élet. Egyszer itt kell lennie másodszor ott. Ez van. Nem lakok együtt Liammel és nem is fogok.
- Rossz voltam és azért viszel el hozzá? - kérdezi aggódva én pedig gyorsan magamhoz húzom. Dehogy volt rossz. Nálam jobb gyereket még soha nem láttam.
- Dehogy. Csak tudod Liam a keresztapád és Ő is irtózatosan szeret téged - magyarázom és egy puszit nyomok az arcára. Megnyugodva bólint és úgy száll be az autómba. Ez könnyen ment.
A rövidke úton azonban nem beszél semmit. Csak bámul ki az ablakon, de mikor megállok egy hatalmas villa előtt ahova Liam küldött az Ő szája is úgy tátva marad mint az enyém. Oké, hogy sztárok és mindent megengedhetnek magunknak, de mégis mi a szarnak ekkora ház? Ebbe szerintem még öten is elvesznek.
Gyorsan becsukom a számat és próbálok úgy viselkedni mintha tök természetes lenne ez a környezet. És még én mertem azt mondani, hogy az én lakásom luxus.
Kinyitom a vaskaput miközben Abbs szorosan fogja a kezemet és úgy indulunk el a bejárati ajtó felé ami eltart pár percig mivel eléggé messze van a kaputól. Mikor oda érünk megnyomom a csengőt aminek még kit is hallom a hangját. Szerintem ezt a csengőt még London másik végében is meghallották. És várunk bő hosszú perceket míg végre nyitódik az ajtó, de nem Liammel találjuk szembe magunkat.
Hanem egy fekete hajú sráccal. Barna szemekkel méreget végig. Ő lehet, hogy nem tudja én kivagyok, viszont én tudom, hogy ki Ő.
- Segíthetek? - köszörüli meg a torkát mikor végzett a testem tanulmányozásával, de szemei most Abbien akadtak meg. Szegény kislány totál hozzám bújt. Pedig Zayn nem is néz ki csúnyán.
Igaz, az arca sokkal jobban be van esve mint ahogy a képek mutatják. És eléggé sovány is, de hát mindenki tudja róla, hogy cigizik. Ami a stílusához illik is. Nem tudom, de szerintem tök jól néz ki ezzel a rosszfiús kinézetével.
- Liamet keresem ugyanis Ő mondta, hogy itt lesz - válaszolom és remélem, hogy tényleg itt van. Mert ha nincs itt akkor jöhet el a lakásomba Abbiért mert én még egyszer nem jövök el ide.
Zayn arca rögtön megenyhül majd kitárja az ajtót, hogy tudjunk bemenni.
- Gondolom te vagy Skyler - mondja mosolyogva és a kezét nyújtsa. Elfogadom azt Ő pedig gyengéden ráz rajta, de a kelleténél egy kicsit tovább fogja. De mikor észbe kap rögtön elengedi és gyorsan lehajol Abbiehez - Te pedig biztos Abbie vagy - kócolja össze Abbs szőke haját aki jóízűen felnevet. Máris megszerette Őt ugyanis elengedte a kezem.
- Szóval ismersz - bólogatok mikor belépek a folyosóra és körbe nézek a villába. Eléggé csend van.
- Liam mostanában csak a keresztlányáról beszélt és alig várta, hogy újra láthassa - magyarázza Zayn és kikerül majd int a fejével, hogy kövessük.
Egy hatalmas szobába vezet ahol egy plazma tévé van meg kanapé és különféle díjak, na meg zenegép. Olyan tipikus luxus szoba. Mit is vártam.
- Akkor engem honnan ismersz? - húzom fel a szemöldökömet kérdően és helyet foglalok a kanapén és Abbie is leül mellém pont úgy ahogy Zayn is.
Elég furán viselkedik. Mármint tök feltűnően bámul és mikor észre veszi, hogy nézem zavartan süti le a szemeit. Viszont aranyos ez a viselkedése. Zayn helyes srác.  Viszont Liam egy bunkó. Jó tudni, hogy csakis Abbie miatt áll velem szembe.
- Hát tudok ezt azt - túr bele a fekete hajába én pedig rögtön tudom, hogy mire gondol. Tudja, hogy én vagyok Liam excsaja. De mégis honnan tudja ha Liam soha senkinek nem mondta el? - Szöszi tudod, hogy a keresztapád és keresztanyád kiköpött mása vagy? - Zayn egy határozott mozdulattal az ölébe kapja Abbset majd elkezdi mozgatni a térdeit és így a kislány úgy érzi mintha lovagolna a srác lábain.
Látszik Zaynen, hogy mennyire szereti a gyerekeket. És igaza van mivel Abbie tényleg hasonlít ránk.
- Te ismered Liam bácsit? - kérdezi végül Abbie majd elkezdi az arcát tanulmányozni. Zayn a 'Liam bácsi' megnevezésen elneveti magát. - Tudod én is énekes akarok lenni mint Ő.
- Tényleg? - kérdezi Zayn és rám néz mivel mikor Abbie száját elhagyta ez a mondat akkor szokás szerint felhorkantottam. - Úgy látszik a keresztanyád nem örül neki - kuncog fel.
- Nem ,ugyanis Ő hercegnő szeretne lenni - meséli Abbie én pedig nem állom meg, hogy ne nevessek.
Tök cukik Zaynnel ugyanis a srác figyelmesen hallgatja az összes mondandóját.
- Szerintem már az - válaszolja Zayn és rám mosolyog. Hoppá most hercegnőnek mondott.
Tud bókolni az biztos, ugyanis totál zavarba hozott. Basszus, már négy éve nem voltam zavarban egy sráctól sem. De akkor most mégis mi történt? Ő csak Zayn akit nem is ismerek. Mellesleg Liam banda társa és az egyik legjobb haverja. Nem lehetek zavarba pont Tőle.
De miért ne lehetnék? Hisz Zayn helyes srác és nyugodtan gondolhatok úgy rá. Semmi közöm Liamhez.
- Szóval hol van Liam? - kérdezem egy kissé idegesen.
- Az emeleten láttam utoljára - válaszolja Zayn, de pár másodperc múlva megjelenik az említett...

35 megjegyzés:

  1. Úristen a vége rohadt cuki lett *---* Aww Zayn <3 imádom *--* gyorsan hozd a kövit <3 *--*

    VálaszTörlés
  2. Na csak azt ne mondd hogy SkySky és Zaynie lesz az új páros? Furi hogy bókol neki és remélem az lesz majd amire gondolok :p (nem kell perverz dolgokra gondolni mert én sem tettem!)
    nagyon tetszett!!!!!!!!!!! Siessss <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmm én nem tudom h ők-e lesznek az új páros xD miért mire gondolsz ?? o.O kifejtheted bővebben :D

      Törlés
  3. :DDD az a nyavalygás amit skyler levágott honornak :DD azon behaltam
    tok jo lett a rész <333 *-*

    VálaszTörlés
  4. húúúú :) ugye összejön Zayn-el , aztán Liam féltékeny lesz és rájön, hogy még Skyler-t szereti? :) Nem lehetne ma, még egy részt? :) Léééééégysziiii *--* Térden állva könyörgök, hogy legyen ma még egy rééész *kiskutyaszemek* Léééégysziiii :D amúúúgy nagyon jóó lett és éééén IMÁDOM :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jááááj csak a kiskutyaszemeket neee,,,azoknak nem tudok ellenállni :P

      Törlés
  5. Már csak 15 rész van hátra és közben még Skyler össze jön valaki Liamen kívül? Amúgy jó rész

    VálaszTörlés
  6. Juuuuj ez nagyon jo de legyen ma meg egy reesz. Muszaaaj.Nem birom ki holnapiiig.

    VálaszTörlés
  7. Nanee..ez nagyon jóó rész lett.:) Zayn..de édes..<3
    Tényleg jó volna még egy rész ma, úgy örülnék neki, annyira kíváncsi vagyok!! :) Imádoom.. :)

    VálaszTörlés
  8. Most ezt komolyan gondoltad? Pont itt abba hagyni...ahh..amúgy jó lett...várom a kövit.:)
    Kincsőri

    VálaszTörlés
  9. Wááá! Ez nagyon jó volt. A Liam és "agyatlan plázacica" párostól még mindig felfordul a gyomrom. Liamtől jobb választást vártam volna.
    De Úristen Zayn nagyon cuki volt. Remélem elhivja Sky-t randizni. Kiváncsi lennék Liam reakciójára.
    Nagyon várom már a folytatást. Hozd minél hamarabb. xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Liamnek ízlési ficamai vannak xD minél hamarabb hozom a kövit :D

      Törlés
  10. Remélem elhívja Zayn randira de jó rész lett :)

    VálaszTörlés
  11. Aztaa, nem gondoltam volna hogy Zaynnek be fog jönni Sky! Remélem Liam majd féltékeny lesz rájuk! :D amúgy szupi rész lett! :D hamar kövit! :))) xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pont azért írtam így ugyanis tudtam h senki nem gondolna pont Zaynre :P

      Törlés
  12. Imádtam ez a részt is! Nem lesz ma még egy rész 😥?

    VálaszTörlés
  13. Juuuuujj!! :3 Itt mar alakul valamiiii! :3 Hmmmm.. Szoval Zayn-nek bejon Skyler... Hmm... Na ehhez szolj hozza Liam! :D
    Varom a koviiiit! :3
    Pusziii! :3 xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  14. Zaaayyynnn haha Liam most egyél féltékeny hahaha :DDDD Nagyon, nagyon vároooom a köviiiiiiiittt ááááá :DDD <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem örülsz most...mármint Zaynek :D (khmmmmmm xD )

      Törlés
  15. jajjjj de aranyoooos Abbie is meg Zayn:DD hat nem csodalkoznek rajta ha Skyler bele szeretne remelem hogy elfelejti Liamet es osszjon vele! Hat hallod ezt nagyon jol osszedobtad:DD

    VálaszTörlés
  16. Szadista! A részt imádtam de itt befejezni. Mindegy siess te, mert én felkötöm magam.
    Nekem nem lenne bajom ha Zaynnel jönne össze Sky.
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. héjj én nem vagyok szadista xD ez most szívenütött :/
      nehogy felkösd magad :O
      Zayn párti vagy ?? o.O

      Törlés
  17. Nagyon jó lett midn a két rész!!! Zayn nagyon cuki ahogy bókolt :D Nagyon várom a mai részt!!! :D

    VálaszTörlés