2014. február 3., hétfő

#26

Hellóóóó!!! Szóval itt a friss rész ami Liam szemszögéből íródott és mostantól pár rész az Ő szemszögéből lesz :) mellesleg most vettem észre, hogy az oldal átlépte a 400 ezeres oldalmegjelenítést :D hát köszönöm szépen :P köszönöm szépen az előző részhez kapott komikat, és remélem ez a rész is annyira el fogja nyerni a tetszéseteket xD

Liam Payne
És ismét farkasszemet néztem Skylerral. Azzal a lánnyal aki mióta újra feltűnt az életemben, megint mindent felfordított. Ez pedig szörnyű.
Tudom, hogy hozzá kellene szoknom, hogy mostantól újra mindig a közelembe lesz, de nem olyan egyszerű ez az egész. Tök félelmetesen hangzik, de olyan mintha kísértene a múlt. Jobban mondva mintha Skyler kísértene.
Komolyan mondom még én érzem szarul magam a múlt miatt. Oké tudom én voltam az aki azt mondtam egy élő műsorban, hogy nincs barátnőm és, hogy a banda a legfontosabb, de azért Ő is hibás volt. A fene tudta akkor, hogy pont nézni fogja azt az interjút. Amúgy is nem gondoltam komolyan azt amiket mondtam.
Mégis mit csinált volna a helyembe? Ott voltam a színfalak mögött egy csapat kamera villogott az arcomba, interjúsok faggattak, a stúdió előtt pedig egy csomó rajongó sikoltozott akik mind a feleségeim akartak lenni. Ráadásul pontosan a döntő előtti napon, szakított Louis-val a barátnője ugyanis a csaj besokalt a sok utálkozó üzenet miatt. Én pedig féltettem Skylert még az életemnél is jobban. Nem akartam azt, hogy gyűlöletet kapjon miattam. Azt akartam, hogy nyugodtan boldogan tudjunk továbbra is élni. A szakításra rá sem gondoltam.
Ott volt az interjús és a magánéletemről kérdezősködött. Idegesített a sok vaku meg az idegesség ami körülöttem volt. És akkor megkérdezte azt a bizonyos mondatot, hogy van-e barátnőm. A szemeim előtt pedig megjelent az mikor Louis újságolta, hogy Hannah miért dobta. A szám kiszáradt és válaszoltam a kérdésre. Letagadtam Őt egy világ előtt.
Igaz a magánéletét megmentettem, de a kapcsolatunkat tönkre tettem. Azt hittem, hogy megérti és leesik neki, hogy kamuztam.
Hát bazi nagyot tévedtem és erre rögtön azután rájöttem mikor haza mentem Wolverhamptonba. Skyler még csak találkozni sem akart velem. Sőt szó szerint került. Pedig én próbálkoztam és a tudtára akartam adni, hogy még mindig szeretem és, hogy csak azért tagadtam le mert védeni akartam.
Mindhiába. Hajthatatlan volt és mikor kijött a banda legelső slágerlistája, rájöttem arra, hogy ideje tovább lépnem ugyanis Skyler már nem szeret viszont. Hivatalosan soha nem szakítottunk, de én nem kerestem többé. Alig jártam haza ugyanis nem akartam vele találkozni.
Átverve éreztem magam és csalódottnak. Nem értettem Skyler viselkedését, hogy miért nem akar velem beszélni. Pedig én még mindig szerettem. De nem engedett közel magához így úgy voltam vele, hogy felesleges rá várnom mivel nem fog visszajönni hozzám.
Így a szép emlékeinket befeketítettem és bemeséltem magamnak, hogy mennyire gyűlölöm Őt amiért cserben hagyott pont akkor mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.
Még szerencse, hogy ott volt a banda és nem tudtam a múlton rágódni. A srácok örökre elfelejtették velem Skylert és megváltoztattak. Csajoztam és végre nem Skylert láttam az összes lányba. Sőt amelyik lány hasonlított rá, még csak a közelébe sem mentem.
Nem volt szükségem még egy Skyler Evansra aki nem tartotta be az ígéretét! Azt mondta, hogy örökké kitart mellettem és nem fogja engedni, hogy bármi is a szerelmünk útjába álljon. Hazudott nekem!
Skyler emléke ment, Danielle Peazer pedig jött. Még az X-Factor ideje alatt ismerkedtem össze vele mivel Ő volt az egyik háttértáncosuk. Harry szerint Daninak már a műsor alatt is bejöttem, csak én nem foglalkoztam vele. Hát persze, hogy nem hisz nekem ott volt Sky.
De aztán mikor a One Direction minél híresebb lett én pedig örökre végeztem Skylerral, elkezdtem randizni Daniellel majd azt vettem észre, hogy összejöttünk. Tökéletes lány volt mivel pontosan Sky ellentéte volt így esélyem se volt a múlton gondolkozni. Jól megvoltunk így együtt. Még Wolverhamptonba is elvittem. Hát Natenek bejött, Nicolának és Abbienek viszont nem annyira. Tudtam, hogy Skyler miatt nem fogadják el, de nem érdekelt.
Boldog voltam Dani mellett. És azt hittem, hogy Ő az igazi. Két évig voltunk együtt. Összeköltöztünk, közös kutyánk lett Loki és mikor azon voltam, hogy megkérjem a kezét, szakítottunk. Igen a One Direction miatt. Túl sokat voltam távol a banda miatt, Ő pedig egyedül érezte magát. És igaza volt , nem volt időnk egymásra.
És elhagyott, ráadásul a szakításunk napján a banda kapott egy felkérést egy fotózásra a Vogue című lapba és a fotósunk nem lett volna más mint egy bizonyos Skyler Evans. Igen az én Skylerem újra a közelembe volt. De most én nem akartam találkozni vele. Kitaláltam, hogy én nem adom a képemet a Voguehoz így a menedzser kénytelen volt lefújni a fotózást. Nekem elég volt annyi, hogy megint feléledjen a múlt.
Naponta vettem meg a magazint, hogy tudjak meg valamit Skylerről. Szinte már azon voltam, hogy újra felkeressem és beszéljük át a dolgokat mikor...mikor az életembe betoppant Christin Perry.
Niallnek hála elmentünk egy divatbemutatóra. Harry is velünk tartott mivel jó barátságot ápolt Carával. Niallel együtt elkísértük a göndörkét a színfalak mögé és akkor pillantottam meg Christint.
Őszintén megmondva először semmi nem fogott meg rajta. Mogyoróbarna haj, hatalmas mellek, vékony alak. Tipikus modell alkat akikért én nem rajongok.
Viszont Christin nem ezen a véleményen volt. Esélyem nem volt menekülni előle és hirtelen azt vettem észre, hogy randizni viszem. Az első randinkon megcsókolt és felvitt a lakásába. Tévedtem vele kapcsolatban. Ugyanis lehet modell viszont nem olyan mint a többi. Aranyos lány és valahogy bele szerettem.
Fél éve pedig boldogan élünk együtt. De vele valahogy minden olyan más. Gyorsan történik minden. Fél év alatt képes volt hozzám költözni, ráadásul levakarhatatlan. Ezt úgy értem, hogy szinte az összes fellépésemre elkísér, vagy ha nem tud eljönni mivel dolga van, akkor mikor haza térek az egész délutánomat vele kell töltenem.
Ebben az egész kapcsolatban pedig az a legszörnyűbb, hogy se a srácok, se a családom se a rajongók nem kedvelik Őt.
Niall szinte fél tőle mióta Christion leordította a fejét amiért olyan sokat eszik. Igen vega, Niall pedig mindent megeszik és nem érdekli ha elhízik.
Zayn meg sem szólal a jelenlétében, mióta Christin megmondta a szemében, hogy kicsit sem néz ki jól és feleslegesen bámulja magát a tükörbe. Zayn pedig imádja önmagát és dögösnek tartja magát és nem szíveli el ha valaki lecsúnyázza.
Ha Christin feltűnik mellettem akkor Louisnak és Harrynek pedig valami sürgős dolga akad mindig. Tudom, hogy csak nem akarnak a közelében lenni.
Ráadásul Nate és Nicola mikor megismerték titkon megkértek, hogy ha Wolverhamptonba jövök akkor többet ne hozzam magammal.
A rajongók pedig azt állítják, hogy csakis a pénzem miatt van velem.
Hülyeség. Mit nem lehet felfogni azon, hogy boldog vagyok Christin mellett? Végre újra szerelmes vagyok és nem rágódok a múlton.
Aha persze. Nem rágódtam a múlton egészen egy telefonhívásig ahol azt mondták, hogy a nővérem meghalt egy autóbalesetben. Szörnyű érzés volt a halott testét látni. Az a tudat pedig, hogy magam maradtam még szörnyűbb volt. És akkor ott a kórházi széken ülve mellém ült egy lány. Egy lány aki a puszta érintésével máris megdobogtatta a szívem.
Skyler újra berobbant az életembe és nem tudok Tőle megszabadulni. Érzek iránta valamit, de Christint is szeretem. És eszem ágában sincs szakítani vele.  Ráadásul nem az excsajom miatt.

De Istenem még mindig olyan gyönyörű. Ráadásul olyan aranyos miközben Abbs a karjai között ül. Christin utálja a gyerekeket és kicsit sem tetszett neki mikor megtudta, hogy Abbie gyámja lettem.
- Szóval megérkezett az én kis Szöszikém - ugrottam le az utolsó lépcsőfokról mikor a folyosón észre vettem a hármas csapatot. Zayn eléggé közel állt Skyler mellett akin látszott, hogy totál kényelmetlenül érzi magát.
Viszont Abbie mikor meglátott rögtön elengedte Sky kezét és elkezdett rohanni felém. Mikor kellő közelségbe ért egy határozott mozdulattal a karjaim közé kaptam és pördültem vele egyet amit Ő egy hangos kacajjal jutalmazott. Imádom ezt a lányt. Mindennél jobban.
- Liam bácsiiii! - kurjantott Abbie miközben kényelmesen elhelyezkedett a karomon. Na, igen már csak ezt a Liam bácsizást kell kivernem a fejéből. Fogalmam sincs, hogy miért szólít így. Nem baj most egy ideig úgyis én fogok rá vigyázni.
- Csak nem hiányoztam, édesem?! - pusziltam meg a pofiját boldogan.
Szegény kislány még csak négy éves, de máris árva lett. Még szerencse, hogy itt vagyunk neki mi. Még csak szörnyű bele gondolni is, hogy egy árvaházba kellett volna nevelkednie.
- Én akkor megyek is - hallom meg Skyler hangját és rögtön felé kapom a fejem.
Semmi örömöt nem vélek felfedezni a tekintetében. Pedig régen úgy csillogtak a szemei mikor velem volt. Igen, régen. Azóta eltelt négy hosszú év és én már nem tartozok az életébe. Azt sem tudom, hogy most van-e valakije. Amilyen gyönyörű biztos, hogy egy csomó udvarlója akadt. Szívás. Nekünk múltunk van és engem senki nem tud felülmúlni. Hisz velem csókolózott először, sőt még a szüzességét is én vettem el.
- Okés, majd hívlak ha viszem Abbset - szólok utána egyszerűen.
Tudom bunkón viselkedek vele, de muszáj. Félek, hogy véletlenül nem tudok uralkodni az érzéseimen és olyat csinálok amit nem lenne szabad. Nekem ott van Christin akivel boldogok vagyunk.
- Jó - bólint és felém lépked majd mosolyogva megpuszilja Abbie arcát aki pedig átöleli a nyakát. - Légy Jó Abbs! - simogassa meg a fejét és sarkon fordul.
- Szeretleeeeek Sky - kiált utána Abbie szomorúan. Skyler int egyet a kezével miközben az én szívem szakad meg. Mennyivel könnyebb lenne ha még mindig együtt lennénk. Akkor Abbie tekinthetne úgy ránk mint a szüleire én nem kellene állandóan vinnünk.
- Én is - válaszolja Skyler. - Szia Zayn - mosolyog rá a barátomra akinek rögtön fülig ér a szája. Jesszus. Ebbe meg már mi ütött?
- Szia Sky és örülök, hogy megismerhettelek - mondja a fekete hajú srác miközben Skyler lassan kisétál az ajtón. Elég furán viselkedik, ugyanis még pár perccel később is a csukott ajtót bámulja.
- Zaynster elmondanád nekem, hogy miért bámulod a csukott ajtót? - húzom fel a szemöldökömet érdeklődve. Szerintem nincs semmi érdekes egy ajtón. Ha csak...ne nem. Zaynek nem tetszhet Skyler.
- He? - kapja rám hirtelen a tekintetét Zayn én pedig lassan leteszem a földre Abbiet aki eléggé félősen áll mellettem. Majd sokkal nyugisabb lesz ha megmutatom neki az egész villát, vagy ha haza viszem a saját házamba.
- Pár hete szakítottál csak Perrievel ....- mondom az Ő arca pedig rögtön elsötétül.
Perrie Edwards és Ő már két éve jártak ráadásul már a menyasszonya volt. Sőt szinte már mindenki az esküvőjüket tervezte, mikor hirtelen a lány dobta Zaynt. Életemben nem láttam még annyira összetörve szegény srácot. Az ő esetükben a szakítás durva volt mivel még mindig szeretik egymást. Igen, a Little Mix és a One Direction választotta szét őket. Nem volt idejük egymásra a bandák miatt. Ezért megbeszélték, hogy az lenne a legjobb ha egy kicsit szüneteltetnék a dolgot. Szerintem hülyeség ez az egész. Hisz még mindig oda vannak egymásért, csak nem mernek újra összejönni.
- Mondtam már, hogy felejtsd el Őt - válaszolja bunkón Zayn miközben lehajol Abbiehez és elkezd vele játszani. Megcsóválom a fejem és úgy nézek le rájuk egészen addig míg Abbs el nem kezdi húzogatni a felsőmet. Mosolyogva hajolok le hozzá, hogy megtudjam mi baja.
- Öhh...pisilnem kell - nyöszörgi a kislány én pedig értetlenül pislogok felé. És ezt miért nekem mondja?...


31 megjegyzés:

  1. Höh..hát ez jó..pisilnem kell..:D
    K.

    VálaszTörlés
  2. nagyn jó let pisilnem kell xdd :

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett!!! :D Nagyon kiváncsi vagyok mit csinál Liam Abbievel :D siess a kövivel!!! :D

    VálaszTörlés
  4. Szuper! Pisilnem kell xd

    VálaszTörlés
  5. Tudtam, hogy Liam ilyen hülye. És ezt miért nekem mondja? Na, itt vágtam fejbe magam.
    L.

    VálaszTörlés
  6. Imádtam! Kíváncsi vagyok, hogy bír majd Liam Abbievel:D

    VálaszTörlés
  7. Aztaa, annyira aranyos volt Abbs! Zabálni való! :D ohh tán Zaynienek bejön Sky! :D nagyon jó volt! Hamar a kövit! :D xoxo

    VálaszTörlés
  8. Hogy lehet ilyen kik*rt jól írni??? Egyszerű en imádom *--*
    Aww Zayn-nek tetszik Sky <3 <3
    Nagggyon várom a kövit :3

    VálaszTörlés
  9. Na, Liam, nem fogsz unatkozni, drága. Amig rájönnek, hogy mit és, hogyan kell csinálni, addigra az egész banda kikészül. Már előre látom. xDDDDDD
    Nem lesz egyszerű dolga.
    És Zayn... én örülnék, ha összejönne Sky-val. Akkor legalább Liam belátná, hogy még mindig Skyt szereti.
    Szuper volt! Nagyon várom már a folytatást! xxx

    VálaszTörlés
  10. Beszarok xD na Liam bácsi hogyan fogja ezt megoldani :)))) szegény Abs modt lehet egy hétig nem.fog fürdeni vagy ha Liam így áll hozzá beteszi egy kád vízbe ruhástul és ott hagyja? :P
    Liam olyan cuki :)))) ha elteleportálsz engem oda szívesen segítek neki a babázásban ;)
    most bele gondolok hogyan fogja megfürdetni? Szerintem életében igazi nõt nem.fürdetett úgy mint Abbs -t kell...
    oké szerintem most hagyom abba... :) túlságosan is bele merültem a fantáziámba xD fene abba a vizuális típusomba :p
    Nagyon tetszett... siess!!!! :)
    ui : szerintem eddig ez lett a leghosszabb kommentem :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg ez lett a valaha volt leghosszabb komid :3 woow most nagyon örülök ám :P
      amúgy a kérdéseidre a kövi részekben választ kapsz xD és nem teleportálok el Liamhez..akkor már inkább magamat xD

      Törlés
  11. xD Na most komolyan kivancsi vagyok, hogy ez az 5 idiota hogy fog elboldogulni ezzel a 4 eves kislannyal! xD Pisilnem kell! Ez nagy volt!! :''D
    Pusziii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából a többieknek nem lesz valami nagy szerepük ebben az egészben :/

      Törlés
  12. xDD A csukott ajtót bámulta xDD Nee xDDDDDDDÉs végre megtudtuk, hogy Liam miért is tagadta le, végre. Hát nem tudom, hogy jól csinálta-e, de azért megértem, hoyg féltette Skylert. Zayn meg húhú :DD Várooom a kövit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zayn..hát igen..khmm....nem tudom h kinek az érdeme xD

      Törlés
  13. ajjj. tudtam, hogy Liam szerette még őt, mikor azt mondta, hogy nincs barátnője. és így már érthető is :)
    Zayn pedig nagyon édes :D tuti bekavar még nekik :D

    VálaszTörlés
  14. Én tudtam előre h azért tagadta le mert féltette :) Zayn és Abbie cukik

    VálaszTörlés
  15. Én most nem szeretem Liam bácsit xD jöjjön össze Zaynnel Skyler!! :)
    Ui.:kíváncsi vagyok, hogy hogy fogják lerombolni a házat :D
    Nessa xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miből gondolod h lefogják rombolni a házat ?? o.O
      Zaynek szurkolsz?? :D

      Törlés