2014. február 6., csütörtök

#29

Hellóóóó:D igaz nem Liam szemszöge, de ígérem lesz még az Ő szemszögéből is...viszont szerintem ez elég jó rész lett, de erről döntsetek ti :))))

Skyler Evans
- Egy srác keres az irodádban - áll mellém Anabel egy hatalmas mosollyal az arcán. A kezemben tartott fényképezőgépet rögtön elengedem és egy kissé furán nézek Rá.
Egy srác keres engem az irodámba? Mégis ki és miért pont engem? Az irodámba csak olyan emberek szoknak bemenni akik  a munka miatt keresnek.
Komolyan mondom az életem totál felfordult mióta Abbie gyámja lettem és haza hoztam magammal Londonba. Pontosan egy hétig volt Liamnél, de tegnap mikor vissza hozta, mintha egy teljesen új kislányt kaptam volna.
Ma reggelt nem akart oviba menni, amiből azt vontam le, hogy szerintem míg Liamnél volt Ő nem vitte el oviba. A reggelinél cirkuszolt, hogy nem akart kanállal enni, mivel állítása szerint a kanalak rosszak és a villáké a jövő. Honor pedig elmesélte, hogy Liamnek kanálfóbiája van és, hogy ezt mindenki tudja. Rögtön tudtam, hogy Liam miatt nem eszik kanálla. Biztos látta a keresztapját, hogy nem eszik ezért azt hiszi, hogy neki sem kell. Szerencsére aztán Honorral elmagyaráztuk Neki, hogy nyugodtan ehet kanállal mivel nincs benne semmi rossz.
Este mikor szokás szerint átjött a szobámba, hogy velem aludhasson, nem akart addig elaludni míg nem énekelek neki valami. Én és az éneklés? Természetesen a kérését nem teljesítettem így duzzogva aludt el.
És ez mind Liam hibája! Teljesen olyanná formálta Abbiet mint saját maga. Állandóan róla beszél, hogy mennyi mindent csináltak együtt és, hogy miket mutatott neki.
Igen, fáj ez az egész mert totál úgy érzem mintha Liam el akarná Abbiet tőlem venni. Akár ki akár mint mond, szerintem ez a terve.
Viszont Abbie beszélt, a többi négy srácról, de Christinről nem. Úgy tűnik mintha Abbs nem szeretné Liam barátnőjét. Pedig elég sokat láthatta, hisz Liammel együtt laknak.
- Engem? - kérdezem értetlenül és önmagamra mutatok.
Ez még mindig olyan lehetetlen. Egy srác az irodámba. Már csak ez kell a boldogságomhoz. Így is szinte minden percben Liamre gondolok. Tudom nem vagyok normális, de nem tehetek ellene semmit. Valamit még mindig érzek iránta, ami nem szimpla barátság.
Tegnap délután is mikor becsöngetett a lakásomba Abbievel a karjai között, azt hittem, hogy elolvadok. Ugyan úgy mosolygott rám mint régen. Azzal az aranyos mosolyával amit anno 'Liam mosolynak' neveztem el. Pont ugyan úgy. Totál elfeledkeztem arról, hogy barátnője van ezért behívtam magamhoz. Én hülye azt hittem, hogy bejön. De tévednem kellett. Mikor ezt meghallotta, hirtelen arcára fagyott a mosoly, a kezembe nyomta Abbset majd elhadarta, hogyha nem tudnék vigyázni a napokban a kislányra akkor nyugodtan hívjam fel mert neki rengeteg ideje van és a következő pillanatban elviharzott. Nem értettem, hogy mi ütött belé. Szerintem az, hogy esze ágában sincs a közelembe lenni mivel szereti a barátnőjét.
Pedig én csak egy kicsit beszélgetni akartam vele normálisan. Na jó meg talán egy picit nyomulni is. De Istenem nem tudok parancsolni az érzéseimnek. Én még mindig a tizenhat éves kori önmagát látom a szemem előtt lebegni akibe fülig szerelmes voltam.
Tudom egy csomószor megfogadtam, hogy ideje tovább lépnem, de egyszerűen nem megy. Kellene egy srác aki totál el tudja felejteni velem Liamet.
- Szerinted mennyi Skyler Evans dolgozik még a Voguenál?! - kuncog fel Anabel.
Jó tudom tényleg hülyén viselkedek, de csak azért mert zavarban vagyok. Nézzetek hülyének, de szerintem Liam jött el hozzám. Nem tudom miért, de mikor a közelében vagyok úgy érzem mintha Ő is még mindig érezne irántam valami, csak nem meri elmondani Christin miatt. Miért van neki barátnője? Ha nem lenne Christin minden annyira könnyebb volna.
A fényképezőgépet gondosan visszahelyezem a helyére majd sietős léptekkel elindulok az irodám felé. De mi van akkor ha tényleg Liam van itt? Fel vagyok készülve egy normális beszélgetésre? Igen, fel vagyok. Hiszen Ő csak Liam akibe még mindig szerelmes vagyok.
Mielőtt kinyitnám az irodám ajtaját, kifújom a levegőt és egy varázslatos mosolyt varázsolok az arcomra és úgy nyitom ki az ajtót majd találom szembe magam Li...
- Zayn? - az állam a padlón landol mikor szembe találom magam a fekete hajú, agyontetovált testű Zayn Malikkal. Nyugodtan üldögél a kanapén, de mikor észre vesz rögtön felugrik és megindul felém. Mikor teljesen közel ér hozzám, egy határozott mozdulattal, hanyagul megölel. Nem ölelem vissza ugyanis még mindig sokkos állapotban vagyok.
Mérhetetlenül csalódott vagyok, de ezt persze próbálom titkolni. Nagyon nem Rá számítottam. Sőt még csak rá sem gondoltam, hogy esetleg Ő az aki bejön a munkahelyemre meglátogatni. Hisz mégis miért jönne már be pont hozzám? Összesen egyszer találkoztunk a villában és akkor sem beszélgettünk valami sokat. De már akkor éreztem, hogy olyan máshogy néz rám.
Ráadásul Abbie szerint mikor a srácokkal volt, Zayn egy csomó képet lehúzott a twitter profilomról a mobiljába. És mikor Abbs megkérdezte, hogy miért nézegeti az én képeimet, Zayn azt mondta, hogy azért mert én vagyok az Ő angyala.
Természetesen nem hittem Abbienek azt, hogy Zayn az én személyes fotóimat bámulja. Hisz miért bámulna már engem, mikor tökéletes barátnője van vagy volt.
Azonban ezek után, hogy eljött ide azt hiszem hihetek Abbienek. Zaynek tényleg nem lehetek közömbös. És, hogy őszinte legyek szerintem is tök aranyos srác. De én Őt akkor is csak Perrievel tudom elképzelni és nem Velem.
- Szia Sky! - vigyorodik el szélesen és pár lépést hátrál. Muszáj összeszednem magam. Ő Zayn aki egy pasi és eljött hozzám. Liamnek soha nem jutna az eszébe.
Basszus és már megint Liam. Skyler felejtsd már el Őt. Boldog és szerelmes Christinbe. Zayn pedig itt van és olyan szépen néz rád. Zayn helyes fiú, kedves és aranyos. Pont mint Liam régen volt.
- Mit keresel Te itt és pont az én irodámba? - kérdezem felhúzott szemöldökkel miközben az asztalomnak dőlök, Zayn pedig újra leül a kanapéra. Nem állom meg, hogy ne kövessem a példáját így néhány másodperc múlva én is helyet foglalok mellette.
Zayn teljes testével felém fordul és még mindig mosolyog. Illik neki a borosta. Oké, oké nem gondolhatok úgy rá.
- Épp erre sétáltam és gondoltam, hogy meglátogatlak - meséli egyszerűen. Kis híján lefordulok a kanapéról, de türtőztetem magam. Hát ez most aranyos volt tőle amiért rögtön én jutottam az eszébe. - De ha zavarlak el is mehetek - áll fel, de én rögtön a könyökénél fogva vissza húzom.
Nem akarom, hogy elmenjen ugyanis örülök neki, hogy gondolt rám.
- Dehogy zavarsz - csóválom a fejem mosolyogva. - Csak fura volt, hogy csak így megjelentél itt. Pedig nem is nagyon ismerjük egymást. - magyarázom.
Tényleg nem ismerjük egymást Ő meg meglátogatott. Nekem soha nem jutna az eszembe. Ő tényleg más mint Liam. Mármint a mostani Liam és nem a régi.
Zayn pontosan olyan mint a tizenhat éves Liam. Hisz Ő is eljött a sulimhoz és akkor hívott el először randizni... Ó jaj...
Ugye Zayn most engem nem akar randizni hívni? És ha el akar hívni akkor mi van? Na, de mi van Perrievel? És ha szakítottak akkor én miért ne randizhatnék Zaynel?
- Pedig én úgy érzem mintha ezer éve ismernélek - von vállat vigyorogva.
Nem dőlhet be a kedvességének. Liam is pontosan így viselkedett velem régen aztán bumm nem kellettem többé neki. De nem hasonlíthatom Zaynt Liamhez. Két különböző srác.
Liam tovább lépett és ideje nekem is azt tennem. És ha ez Zayn mellett sikerül akkor én benne vagyok.
- Igaza volt Perrienek mikor azt mondta, hogy Te vagy a világon a legaranyosabb srác. - mosolyodok el és megérintem a kezét. Azonban Zayn arca elsötétül és a másik szabad keze ökölbe szorul.
Igazából azért hoztam fel Perriet mivel kíváncsi voltam, hogy hogyan is állnak most pontosan. Mert ha járnak akkor Zaynt szépen elküldöm melegebb éghajlatra. De ha nem, akkor meg nyugodtan flörtölhetek vele.
- Az van, hogy Perrie és én most szüneteltetjük a kapcsolatunkat, szóval nem nagyon szeretek róla beszélni - húzza el a száját szomorúan.
Hoppá szóval szüneteltetik. Akkor ez most azt jelenti, hogy szakítottak vagy nem ? Szerintem az utóbbi. Csak mind kettőjüknek szükségük van egy kis magányra. Ami azt jelenti, hogy Zayn szabad préda.
Most komolyan pont Ő az akivel el akarom felejtetni Liamet. Én nem akarok szerelmes lenni bele csak annyit akarok , hogy egy kis időre felejtsem el Liamet. Nem szeretném kihasználni Zaynt. Nem érdemli meg.
Az órámra pillantok és eszembe jut Abbie akiért el kell mennem az oviba. Na jó, igazából azért is akarok minél előbb lelépni mert félek, hogy még valami hülyeséget mondok.
- Abbie mindjárt végez az oviban és nem nagyon szereti mikor sokat kell rám várnia - magyarázom és a vállamra kapom a táskámat. Különös mód Zayn is feláll a kanapéról majd mellém sétál.
- Elmehetek Veled érte ? - kérdezi izgatottan. Sejtettem, hogy ezt fogja kérdezni. - Nagyon bírom a kiscsajt.- mondja mosolyogva és nem állom meg, hogy ne mosolyogjak vele.
- Miért is ne. - egyezek bele és együtt hagyjuk el az irodámat majd indulunk el az autóm felé.
Én a volán mögé ülök Ő pedig az anyósülésre. A rövidke úton kis semmiségekről beszélünk, de én mégis egész végig mosolygok. Jól érzem magam a társaságában, mivel Ő nem játssza meg magát, csak önmagát adja. Ez pedig tetszik.
Az ovihoz érve egyszerre szálunk ki az autóból majd indulunk meg az épület felé. Éppen, hogy csak a kapuhoz érünk, máris feltűnik Abbie a maga szőke hajával. Vigyorogva fut felénk és mikor hozzám ér rögtön megölel.
- Zaynsterrrrrr- Zayn lehajol és ahogy a fiúk szoknak lepacsizik a kislánnyal majd egy határozott mozdulattal összekócolja a haját. Abbie komolyan Zaynsternek szólította Zaynt? Eléggé érdekes az már biztos. Kíváncsi vagyok, hogy ki tanította meg neki.
- Louis - válaszolja Zayn mikor észreveszi az értetlen arckifejezésemet. Szóval Louis volt az aki megtanította Abbinek azt, hogy Zaynsternek hívja Zaynt. - Tudod a bandában mindenki mindenkinek ad valamilyen becenevet. Szóval én már voltam Bradford Bad Boi, Dj Malik és most Zaynster lettem - meséli tovább.
Úgy viselkednek mint egy csapat gyerek. És még rájuk mondják azt, hogy a világ leghíresebb bandája.
Amúgy nem hittem volna, hogy Abbie ennyire szereti Zaynt. Velem nem is foglalkozott egész úton. Ráadásul ragaszkodott hozzá, hogy jöjjön el velünk haza, hogy tudja megmutatni a babáit.
Így aztán a srác feljött velünk a lakásunkba. Jobban mondva Abbie húzta, de azért én is örültem, hogy velünk van. Zayn jó srác és még nevetni is lehet rajta.
Ráadásul tök cuki babákkal a kezében. Nem értem, hogy miért akarja a világnak azt sugallni ezt a rossz fiús imidzsét mikor belül egy érzékeny srác.
Vacsora idő is elmúlik mikor sajnos mennie kell. De mielőtt elmenne még utoljára vissza fordul felém.
- Arra gondoltam, hogy holnap este elmehetnénk valahova együtt - túr bele fekete hajába.
Elmosolyodok és még csak gondolkodnom sem kell a válaszon.
- Örömmel - bólintok az Ő arcán pedig megkönnyebbülést vélek felfedezni és úgy hagyja el a lakást. De előtte még vissza fordul és egy puszit nyom az arcomra.
Úgy látszik a történelem megismétli önmagát. Liammel is minden így kezdődött és én most újra ugyanezt élem át Zaynnel...


25 megjegyzés:

  1. Óó olyan cukik lehetnek eggyütt ! És babázás közben Zayn;)

    VálaszTörlés
  2. Zayn és Skyler <3 remélem együtt lesznek <3 jujjj nagyon jóó

    VálaszTörlés
  3. Úúúú! Nagyon jó volt. Minél előbb hozd az új részt. Rettenetesen kiváncsi vagyok a randira, és persze Liam reakciójára. xxx

    VálaszTörlés
  4. Aztaaa.*csodálkozó arc*. Zayn meg Skyler? Semmi probléma nem lepödtem meg csak kicsit furi. Baromi jó lett. Nagyon várom a kövit.
    L.
    UI:bocsi, hogy nem kommenteltem az elözökhöz.

    VálaszTörlés
  5. Ahw, annyira cuki volt Zayn! :D de akkor is a favoritom az Liam marad örökre!! :)) szóval remélem hogy csak pár randijuk lesz és Zayn visszamegy Perriehez, míg Liam rájön hogy szereti Skyt! :DD
    egyébként hatalmas rész volt, imádtam és várom a kövit! siess vele :33 xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. u.i: egyébként nagyon tetszik az új kinézet, a fejléc is nagyon jó és a lila szín is abszolúte kitűnő választás! :D

      Törlés
    2. nekem is Liam a fav, csak hát néha kell egy kis csavar...majd kiderül h mi lesz xD

      Törlés
    3. lila design még soha nem volt az oldalon :D

      Törlés
  6. Annyira aranyosaaaaaak *0* Maradjanak együtt a legvégéig !!!!! :D
    Szeretem Liamet de vegye akkor észre magát!!! :D :3
    Nessa xoxo

    VálaszTörlés
  7. Aww Zaynster *---* Egyszerűen imádtam!! <3 <3 Nagyon tetszik a történet és az új kinézet is :DD

    VálaszTörlés
  8. Ebbol Zayler lesz *-* eees Liam feltekeny lesz Muhahahahaha :)) ja es nagyoooooon jo lett ;D ugye ha vege a tortenetnek lesz uj torid is? *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zayler :) ez jól hangzik :D hát tervezem h lesz új töri :D

      Törlés
  9. Bocsánat hogy nem kommenteltem neked tegnap de ha megoldod hogy az órarendem meg legyen változtatva minden nap itt vagyok :))
    amúgy én nem akarok Zayn Skyler párost nekem Liam Sky és Abbs páros kell...
    Jó nincsen bajom Zaynnel meg nagyon szeretem de Sky Leeyumhoz illik!!! Úgy tudtam hogy ez lesz.... jaj te lány

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dehogy gond.....jujjj szegény Zayn..ő nem csinált semmi rosszat :P
      miből tudtad? o.O

      Törlés
  10. jujj, de nagyon wááá! *---*
    Nagyon jóóóó! Zaynster olyan kis cuki! :3
    Liam, te szerencsétlen! Miért nem veszed észre azt ami kiszúrja azt nagy, csokibarna íriszedet??? A férfiak miért ilyen bonyolultak? Sose fogom megérteni a férfi logikát. Várj.. van egyáltalán a férfiaknak logikája???
    Amugy tök jó lett az új designe!! Nagyon jó! :33
    Imádlak! Vásom a köviiiit! :3
    puszi!! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csokibarna írisz hmmmm *elképzeli* szerintem amúgy nincs logikájuk xD de mivel nem vagyok pasi nem tudok rá pontos választ adni xD

      Törlés
  11. Tök jó a rész és az új kinézet is! Amúgy nekem az egyik kedvenc szinem a lila úgyhogy még jobb

    VálaszTörlés