2014. február 23., vasárnap

3.- Lődd már le!


Új rész :) Egyébként érdekes, hogy egy nap alatt pontosan négy feliratkozót vesztettem el...de nem érdekel..oké valakinek tetszik valakinek nem..ez van...mellesleg most nagyon örülök ugyanis megtaláltam egy vázlatomat amit pontosan 2 éve írtam mikor még nem voltam directioner, de a történet mégis róluk szól :D szóval most azon vagyok, hogy normálisan átírjam az egészet :P

- Mit akar Tőlem két kis pöcs? - lihegi a férfi és próbálja kiszabadítani a csuklóját a szorításomból, de én
erre csak még erősebben szorítom azt.
Most komolyan le kis pöcsözött? Engem? Bazdmeg ezért simán kinyírom. Engem nem szólíthat pöcsnek. Ráadásul nem egy ekkora köcsög mint ez. Ő nem fizet és még Ő mer pofázni nekem. Hát milyen világban élünk? A helyében inkább kussolnék és meghúznám magam.
- Minek szólítottál bazd meg? - fordítom magam felé a csuklójánál fogva majd mikor pontosan felém van fordulva egy ügyes mozdulattal megint behúzok neki egyet.
Az öklöm pontosan az orrát találja el és szinte már én érzem a fajdalmát. Kemény orra van, ugyanis az öklömön piros folt éktelenkedik amivel megütöttem. Azonban még így sem ütöttem erőset mivel csak megtántorodott és a fal állította meg, így még csak szét sem terült a padlón. Akkor még sem ütöttem olyan erőset. - A helyedben kussolnék ugyanis ha nem tudnád most nagy szarban vagy! - üvöltök a képébe miközben az inge gallérját tépem és rázogatom.
Utálom az ilyen geciket. Azt hiszik, hogy nagy csávók és mindenkivel tudnak pofázni. Hát velem nagyon jóval kezdett ki. Nekem senki nem szólhat be. Amúgy is mi jogon kicsinyít engem le?
Talán én máshogy nézek ki mint a többi rosszfiú? Mégis miben vagyok más, mint azok az alakok akik a gengszter filmekben szerepelnek? Szerintem pont úgy nézek ki mint egy akció filmből pattant színész. Ezt egyszer Louis mondta mikor fehér Nike cipőben mentem gyilkolni. Nem tehetek róla, hogy van stílusom. Szerintem mind az ötünknek van.
És pont ez a nem jó. Első látásra kis sem nézünk behajtóknak akiknek a nadrágjuk övében egy pisztoly van. Az arcunkról pedig már nem is beszélünk. Simán lehetnénk egy édes brit együttes akik a cukiságukkal keresik a pénzt és millió lány van értük meghalva. Hát a magunk módján mi is cukik vagyunk. Ja, édesek vagyunk ahogy szétlocsantuk egy fejet. És sajnos a csajok sincsenek értünk meghalva. Hisz ki akarna már egy gyilkos csaja lenni?
Őszintén megmondva én sem akarnék összejönni egy normális lánnyal. A normálisság alatt azt értem, hogy suliba jár, a szüleinek normális munkája van, szerető családja van és a többi. Ilyen lányok velem soha nem jönnének össze, vagy ha össze is jönnének és megtudná azt, hogy mit csinálok nap mint nap, az első adandó alkalommal elküldene a picsába. És nem csodálkoznék rajta.
Az ilyen lányoknak olyan fiúk kellenek akik egyetemre járnak, buliznak a haverjaikkal, de csak mértékkel, nem dohányoznak, nem isznak. Igen a tökéletes énem aki akkor voltam mikor Wolverhamptonban éltem a szüleimmel. Ha még mindig egyetemre járnék és azok lennének a haverjaim akik voltak, akkor már rég egy komoly kapcsolatba élnék egy lánnyal akit nem kell féltenem attól, hogy akár melyik nap kinyírhatnak miattam.
Esélyem sincs a komoly kapcsolatra míg a Főnök embere vagyok. És tudjátok miért nem? Mert ha véletlenül valamit elbasznák a Főnök első dolga az lenne, hogy kinyírná a barátnőmet.
Kösz, a nagybátyám már meghalt a hülyeségem miatt, még egy halált pedig nem bírnék elviselni. Pont ezért nem kell kapcsolat. Elvagyok én egyedül is az egy éjszakás kalandjaimmal. Mondjuk néha elgondolkozok rajta, hogy mennyivel jobb lenne ha én is egy normális srác lennék.
Normális? Én már soha nem leszek az. Soha a büdös életben nem fogok tudni szabadulni a maffia csoportól. Örökre én maradok a 'rosszfiú Londonból' .  Mert így szólítanak. Rosszfiúnak mivel annyi mocskos ügyben benne voltam már.
Harry és Niall büszke erre a kifejezésre mivel így legalább tudják, hogy az emberek félnek Tőlük. És ilyenkor kérdezem magamtól, hogy a Narry páros miért örül annak, hogy az emberek összefossák magukat már csak a puszta megjelenésüktől? És ennek a megnevezésünknek hála vannak oda értünk az agyatlan csajok is.
Elég ha csak belépünk egy éjszakai klubba máris sorba jönnek oda hozzánk a dögösebbnél dögösebb macák. Akár mit kérhetünk tőlük ugyanis minden kérésünket teljesítik, természetesen pénzért. Az ilyen lányoknak csak a pénz kell és tudják, hogy nekünk van. Úgy ahogy azt is tudják, hogyha átbasznak vagy lelépnek a pénzzel és nem csinálják azt amit mi akarunk, akkor simán kinyírjuk.
Volt már rá példa Zayn személyében. Felvitt a lakására egy ribancot és reggelre a csaj eltűnt Zayn pénztárcájával. A srác totál begurult és felkerestette a csajt majd fejbe lőtte. Durva volt ugyanis mindet a szemem előtt tette.
- Azt akarjátok mondani, hogy Ti fogtok elintézni? - kérdezi gúnyosan és a következő pillanatban a szó szoros értelembe arcon köp.
Ez az a pillanat mikor totál elborul az agyam. A gallérját elengedem és egy erőteljes lökéssel a földre lököm majd ott kezdem el rúgni ahol csak tudom. Tökéletesen eltalálom a hasát és gyomorszájon rúgom. Erőteljesen felnyög majd összegörnyed a szemei pedig könnybe lábadnak. Feltérdel és próbál elmászni, de elkapom a nyakánál fogva és a falnak nyomom és egy kést szorítok a torkához.
Remeg és egyben már sír is. Szerintem még össze is hugyozta magát.
- Utolsó kívánság? - suttogom a fülébe, a kés pedig egy vágást hagy a torkánál. A vörös vér lassan tör felszínre és rögtön meglátszik az ezüst kés élén.
De akkor megérzek egy kezet a vállamon. Picit oldalra fordítom a fejemet és Harryvel találom szembe magam, aki még mindig előreszegett pisztollyal figyeli a férfit.
- Legalább magyarázza meg, vagy valami – mondja Harry és elhúz a férfitól.
Mérgesen, de hátrálok pár lépést , de a kezembe tartott kést nem teszem el. Helyette elkezdem az élét simogatni, miközben a pasit nézem aki a falnak lapulva áll, remegő lábakkal, izzadt arccal. Imádom mikor valaki ilyen könyörgö tekintettel mered rám. Most legalább már tudja. hogy kivel is van dolga. Harry közelebb lép a fazonhoz előreszegett pisztollyal. - Hol van a pénzünk tata? - kérdezi felhúzott szemöldökkel.
A tata megnevezésen magamban elmosolyodok. Átérzem a férfi félelmét. Harry zölden virító szemeibe nem a legjobb bele nézni. Olyan félelmetesen csillognak azok a smaragd szemek. Sugall belőlük a gyilkossági vágy.
- Nem tudom, hogy miről beszéltek...- kezd el könyörögni a fazon.
- Hmm, oké – von vállat Harry és máris a ravaszra teszi az ujját. Lassan húzza meg, de mikorra elsütné a golyót a fazon megszólal.
- NE, könyörgöm...esküszöm fizetek, csak adjatok pár napot – sírja el magát és térdre ereszkedik majd meg akarja ölelni Harry lábát, de az rúg egyet a férfi pedig ismét elterül a hideg csempén.
 A nyakán lévő vágás nyom még mindig vérzik, Az arcán is vörös foltok éktelenkednek, pont úgy ahogy a szemén is. Kék pupillái körül véraláfutások vannak, amiket én okoztam neki. Jobban mondva az összes ütés nyom az én érdemem.
- Kaptál már pár napot. Sőt napokig a házad előtt vártunk...Szóval a lehetőségeidet már kilőtted – mondom egyszerűen. Harry hivatalosan bólogat.
- Csak egy napot! - kérlel tovább. Harryvel egyszerre csóváljuk meg a fejünket.
Persze még egy napot adunk neki aztán hirtelen megint felszívódik és lehet soha többet nem találjuk meg mivel még az országból is elszökik. Persze aztán minket nyírjanak ki Miatta. Azt lesheti. Vagy fizet most azonnal, vagy pedig elbúcsúzhat az életétől. Mit nem lehet ezen felfogni? Szerintem számítania kellett volna rá. Nem tudom, hogy az ilyen emberek, hogy gondolkoznak. Vagy azt hiszik, hogyha sírnak meg könyörögnek akkor mi majd ellágyulunk és békén hagyjuk. Hát akkor tévedésben élnek. Soha senkinek nem adunk második esélyt.
- Vagy most rögtön perkálsz, vagy pedig egy szép golyót kapsz a homlokodba. - vonom meg a vállam és váram a reakcióját.
A másodpercek telnek, miközben a tag hol rám hol Harryre pislog. Végül Harry rám pillant tanácstalanul és akkor...akkor hirtelen a szerencsétlenje rám ugrik és ellök mire én megtántorodok és majdnem elesnék ha nem fognám meg hirtelen az egyik mosdót. A tag pedig elkezd az ajtók felé futni. - A KIBASZOTT ÉLETBE STYLES, LŐDD MÁR LE!!!! -  üvöltöm el magam és akkor végre a Fürtöske észbe kap és meghúzza a ravaszt. A golyó tökéletesen eltalálja a férfi hátát, majd pár másodperc múlva holtan dől előre. Hatalmasat koppan és hallom ahogy az egész bárban elhallgat a zene. Biztos meghallották a lövést.
Harry rögtön a nadrágjába csúsztassa a pisztolyát majd felém lép, hogy megnézze jól -e vagyok.
- Buzerant köcsög, azt hitte, hogy át tud baszni – zsörtölődik Hazza miközben segít felállni. Mondjuk nem értem, hogy miért akar segíteni mikor el sem esetem. Csak majdnem. Még jó, hogy jók a reflexeim. Csak hát az ilyen fazonokkal szembe a reflex semmit nem segít, ugyanis Ők erősebbek nálam. Azt hitte, hogy el fog tudni előlünk futni. Arra nem gondolt, hogy ketten vagyunk?
- Húzzunk el innen, mielőtt kijönnek a zsaruk – igazítom meg a dzsekimet és az ablakra bökök.
A halott testtel nem is foglalkozunk. Úgy ott hagyjuk holtan, vérbe fagyva.
Egy ügyes mozdulattal kitárom az ablakot, majd felmászok az egyik vécé ülőkére és egy határozott mozdulattal kimászok az ablakon. Kissé megkönnyebbülök mikor beszívom a friss éjszakai levegőt. Miközben Harryt várom, a nemrég használt véres késemet tisztogatom, majd vissza csúsztatom a hátsó zsebembe. Pont akkor mikor Harry mellém ért.
- Louis üzent, hogy ha van kedvünk mennyünk fel hozzá. Ott vannak a többiek is. - nézegeti a telefonján lévő üzenetet.
Milyen jó már neki. Engem fellökött egy dagadt mangalica, Ők meg hárman nyugodtan a seggüket meresztgetik. Majd legközelebb én is ugyan ezt fogom csinálni mikor nekik lesz valami piszkos ügyük.
- Oké. - egyezek bele és elindulunk Harry autója felé.
A fejemre húzom a kapucnimat ugyanis nem akarom, hogy véletlenül is valaki elkezdjen utánam szaglászni. Túl felismerhető az arcom és elég sokan ismernek ezen a környéken. Helyesbítek, London összes környékén ismernek már, ami néha nem jó.
Harry autója pár utcával arrébb áll. Mikor oda érünk Haz egy ügyes mozdulattal kinyitja a fekete Ronge Rover-e ajtóját míg én az anyósülés felől szállok. Soha nem értettem, hogy miért kell neki ekkor autó. És miért pont fekete? Igaz Niallnek is ilyen van, de neki legalább fehér így Ő nem úgy néz ki mint egy igazi maffia tag.
Hazza beindítja az autó motorját és mielőtt elindulna felvesz egy fekete napszemüveget. Napszemüveget sötétben? Ez beteg! - Harry mi a fasznak veszel fel sötét éjjel napszemüveget? Ugye tudod, hogy a Hold nem süt a szemedbe? - mondom vigyorogva. Harry erre a kijelentésemre egy picit lehúzza a szeméről a szemüveget majd lassan elkezdi a fejét csóválni.
- És kit érdekel, hogy sötét van? Azért hordom mert így még rosszfiússabban nézek ki. - magyarázza a nyilvánvaló tényt. Ráhagyom. Úgysem lenne nekem igazam.
Louis lakásához az út rövid. Ezért tíz perccel később már mi is a kanapéján ülünk. Niall és Zayn épp videójátékoznak és Harry is beszáll. Louis pedig a konyhában telefonálgat ugyanis kaját akar rendelni. Egy kissé unatkozok mivel valahogy nem érdekel az, ahogy a három srác zombikat nyírnak ki. Ezért felállok a kanapéról és a konyhát veszem célpontba ahol Louis van.
Épp háttal áll nekem és a hűtője tartalmát bámulja ami eléggé üres. Egy ügyes mozdulattal leülök az egyik székre és elkezdem az ujjaimmal az asztalon kopogni.
- Hallom a Főnök beszélni akar veled. - fordul felém és becsukja a hűtőt majd mélyen felsóhajt. - Niall ki fog nyírni mivel nincs otthon kajám. - tereli el rögtön a témát mikor észre veszi, hogy a Főnök emlegetésén rögtön elfehéredek. Nem akarok erről beszélni.
- Szerinted is csináltam valamit? - kérdezem halkan és a tenyerembe temetem az arcom.
Lassan már én is kezdem elhinni, hogy tényleg csináltam valamit. De mit? Ha csináltam volna valami rosszat akkor arról tudnom kéne nem? És mi van akkor ha már nincs rám szüksége és ezért ki akar nyírni. Értitek nem kellek már neki és mivel túl sokat tudok a bandákról ezért nem engedhet el élve, így inkább kinyír. Basszus.
- Igaz ötünk közül Te vagy a legzizzentebb mikor a munkáról van a szó, de szerintem ez még bele fér ebbe – ül le velem szembe egy mosoly kíséretében.
Soha nem tagadtam, de a bandából Ő áll hozzám a legközelebb. Benne bízok meg a legjobban és szerintem ez fordítva is igaz. Ha bajban lenne rögtön a segítségére sietnék, pont úgy ahogy Ő is. Hisz mégis csak neki köszönhetem azt, hogy életben vagyok. Neki hála kerültem bele a bandába.
- Szóval akkor ki akar nyírni? - kérdezem egy kissé riadtan.
- Mivel nem én vagyok a Főnök ezért nem tudom, hogy mi a terve veled – mondja gondolkozva.
- Akkor kezdhetem el írni a végrendeletemet – sóhajtok fel szomorúan, Louis pedig felnevet és megveregeti a vállam.
- Számíthatsz Rám haver. Ha akarod egészen az irodáig kísérlek és ha úgy van közbe avatkozok. - mosolyodik el barátságosan és lepacsizunk.
Azért hálás vagyok, hogy mellettem áll. Szerintem más nem kísérne el arra helyre ugyanis aki teheti inkább kikerüli. De Louis tudom, hogy el fog velem jönni és ha kell összeverekedik még a Főnökkel is. Ő egy igazi barát...

36 megjegyzés:

  1. Perfect! :D Kezdem Liamet sajnálni. Itt abbahagyni? Ez most komoly? Várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
  2. Júj, de nagyon tetszik. Esetleg ma nem lehetne még egy rész? :$

    VálaszTörlés
  3. Juuuj nagyon jó *-* Még mindig imádom amit írsz és ahogyan azt teszed. Nagyszerű író nő lenne belőled♥ És ne haragudj, hogy az előző részhez nem komiztam, azt csak telefonról olvastam este :$$$ Mindegyis a lényeg, hogy siess a kövivel :3♥

    Ölel: Betti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. méghogy én írónő xD ez durva még leírni is :P amúgy köszönöm ♥♥♥

      Törlés
  4. Nagyon szuper rész lett. :D annyira kíváncsi vagyok hogy mit akar Liamtől a Főnök.. Remélem nem akarja bántani vagy ennél durvább dolgot elvégeznie.
    Nagyon várom a kövi részt. :DD xoxo

    VálaszTörlés
  5. PER-FECT!!!Egyszerűen imádom ahogyan írsz.Várom már nagyon a kövit

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó. Én Liamet eddig is sajnáltam:(. Naponta fognak részek jönni :O?

    VálaszTörlés
  7. SZia :)
    nagyon tetszett. :D
    és már kíváncsian várom a folytatást. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
  8. nagyon jóóó :) imádom! ♥
    lesz majd benne szerelem is? :D

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Annyira durva, de imádom. Liam-nek a gondolkodása furcsa, de jót kuncogok rajta. Harry-t meg nagyon bírom :DDD Várom a köviitt :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mi az h furcsa a gondolkodása? :O őszintén megmondva nem tudom h egy ilyen sötét alakok hogy gondolkodnak xD

      Törlés
  11. Juuuuj!!! Imadom! Fantasztikuss!!! :3 *-*
    Varom a koviiit!!!
    Puszi! xXx
    Reni
    Ui.: IMAAAAAAAAADLAKKKKKK!!! :3

    VálaszTörlés
  12. Szia nagyon tetszik ez a részis.. imádom a történetet.. de lenne egy kérdésem... ebben a történetben szerepet fog kapni esettleg egy különleges lány Liam életében?
    Sok sikert a kövirészhez már nagyon várom

    Üdv:Manó! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom h lesz e benne szerelmi szál xD ott még nem tartok :P

      Törlés
  13. az eleje tök vérmes volt a vége pedig tiszta cuki :D nagyon tetszett, remélem nem nyírja ki Liamet :O siess

    VálaszTörlés
  14. Liam Liam. Te gyilkos hajlamokkal rendelkezö fiú. Nekem van egy elképzelésem, hogy mi lesz, de inkább megtartom magamnak. Siess a kövivel :)
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig nyugodtan leírhatnád...szíves olvasnám :P

      Törlés
  15. nekem ez a sztorid is nagyon nagyon tetszik !! siess a kövivel !:);)

    VálaszTörlés
  16. Már én is elképzeltem valamit ;P De ugye lesz majd benne egy kis szerelem is?!!:)
    Nagyon tetszett..imádom ahogy írrsz!! <3
    Izgatottan várom a folytatást!!
    Nessa xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom h lesz e benne..ott még nem tartok xD
      és mit képzeltél el???? nyugodtan leírhattad volna :P

      Törlés
  17. Napszemüveg sötétben? Tipikus Styles logic xDD
    Hamar hozd a kövit :)

    VálaszTörlés
  18. Nekem mindegyik törid nagyon tetszet és megértem ha kiborulsz... egyébként nagyon jól írsz mindegyik töridet elolvastam és ez a történet lesz szerintem a legizgibb mind közül :D <3

    VálaszTörlés
  19. mikor jön a kövi rész ?:)

    VálaszTörlés