2014. február 7., péntek

#30

Holaaaa! Először is kinek tetszik az új design? Ezt most csak azért kérdem mert a fejlécet én csináltam magam (életemben nem szenvedtem annyit mit ezzel a fejléccel xD) Remélem azért nem lett olyan borzalmas :P Másodszor már csak 10 rész van hátra a töriből :/ de ígérem kezdek új sztorit :)) Harmadszor pedig bocsi a fejezet vége miatt :D 

- Mi lehet annál fontosabb, mint a keresztlányod? - Liam felháborodva lépi át a bejárati ajtót majd kulcsolja össze a kezeit, miközben kérdően vizslat.
Nem válaszolok csak mérgesen hátat fordítok és elmegyek előle. De szerencsétlenségemre meghallom ahogy veszi le a cipőjét és követ a konyhába.
Most komolyan ennyire érdekli? Esküszöm bánom már, hogy felhívtam. Sajnos nem tehettem mást, ugyanis nincs kire bíznom Abbiet.
Honornak van valami nagy szerelme és szinte az összes estéjét az újdonsült szerelmével tölti. Ne kérdezzétek, hogy milyen hosszú lesz ez a kapcsolat. Ahogy a barátnőmet ismerem ismét hamar megunja a srác társaságát. Akarom mondani a férfi társaságát. Honor az idősebb pasikra bukik akiknek pénzük van. Hülye hozzáállás, de Ő Honor aki azt hiszi, hogy mindent megengedhet magának. Ez van mikor a szülőknek fontosabb a munka mint a gyerekük. Hát Honornál ez nagyon kiüt.
Vissza térve Liamre. Muszáj volt felhívnom, hogy jöjjön el Abbierét és vigyázzon rá ma este mivel nekem sürgős dolgom akadt.
Igen a sürgős dolgom Zayn és a randi. Még magam is meglepődök rajta, hogy komolyan igent mondtam a srácnak. Nem nagyon szoktam randizni az utóbbi időkben és Liamen kívül nem is volt más pasim.
Azonban úgy döntöttem, hogy ezen most változtatok és ezt a döntésemet Liamnek köszönhetem. Neki ott van Christin akit szeret. Szóval tovább lépett és így én is tovább fogok lépni. Még ha az a valaki Zayn.
Hozzá kell még szoknom ehhez az állapothoz. Zaynen totál látszik, hogy oda van értem. Látni lehet a szemeiben meg a viselkedésében. És Abbievel is nagyon el van.
Ez mint szép és jó, csak a gond az, hogy Zayn Liam egyik legjobb barátja. Ha véletlenül összejönnénk, mégis hogy viselkednénk Liam előtt? Én nem tudnék a szeme közé nézni úgy, hogy titkon még mindig Őt szeretem.
Ráadásul Zaynben Liamet látom. Ennek a két srácnak annyira ugyan olyan természete van. Akár hányszor Zaynel beszélgetek, rögtön Liam arca jut az eszembe. Ez pedig nagyon nem jó. Nem használhatom ki Zaynt.
A francnak kell szüneteltetniük a kapcsolatukat Perrievel. Ha még mindig együtt lennének akkor Zayn nem kezdett volna el velem flörtölni.
- Készülődnöm kell mert elkések - mondom bunkón és amilyen gyorsan csak tudom kikerülöm Liamet, de hirtelen elkapja a kezemet. Mélyen a szemembe néz majd mikor eszébe jut, hogy még mindig a kezemet fogja gyorsan elengedi azt, hogy hátrálni tudjon pár lépést.
- Hova mész SkySky? - kérdezi felhúzott szemöldökkel, összekulcsolt kezekkel.
- Semmi közöd hozzá! - válaszolok fagyosan és bemegyek a fürdőszobába, hogy tudjak elkészülni a randimra.
Őszintén reménykedek benne, hogy mikorra kimegyek Liamnek hűlt helye lesz. Ezért direkt a leglassúbb tempómba készülődök el. Nem akarom, hogy megtudja azt, hogy randizni megyek. Vagyis azt megtudhatja, csak azt ne tudja meg, hogy kivel.
Most komolyan miért érdekel engem Liam? Őt érdekeltem mikor összejött Christinnel? Nem! Na igen, de ő nem az én egyik legjobb barátnőmmel jött össze. Én meg most a bandatársával megyek randizni.
Basszus, de hülye voltam mikor igent mondtam Zaynek. Én még erre nem vagyok kész. Számomra még mindig Liam az egyetlen pasi akivel el tudnám képzelni az életemet.
Mikor kész vagyok, mélyen kifújom a levegőt és lassan kilépkedek a fürdőszobámból, de pechemre Liam a kanapén ül és épp Abbievel beszélget. De amit észre vesz feláll és tetőtől talpig végig mér. Egy apró mosoly jelenik meg az orra alatt miközben a nyakamat bámulja. Rögtön észbe kapok ugyanis a Tőle kapott nyakláncot viselem. Egy ügyes mozdulattal a felsőm alá nyomom és zavartan lesütöm a szemeimet. Ezt a cikit.
- Csinos vagy - dicsér meg mosolyogva.
Ne, ne ne csak ezt ne mondja. Ennek így nagyon nem lesz jó vége. Nagyon nagyon nem. Ne mondja azt rám, hogy csinos vagyok mert hiú ábrándokba élem bele magam. Ezt pedig nem engedhetem meg. Ő már a múlt. Mi már soha nem leszünk úgy együtt.
- Csinosabb mint Christin Perry? - kérdezem felhúzott szemöldökkel.
Rögtön az arcára fagy a mosoly és az Ég felé emeli a pillantását. Kíváncsi vagyok a válaszára. Nem lennék a helyébe. De nem tehetek róla. Ne mondja azt, hogy csinos vagyok mikor barátnője van akit szeret. Ne hülyítsem mert azt utálom.
- Sokkal csinosabb - válaszolja végül én pedig kis híján összeesek. Szerintem csak félre hallottam. Ezt tuti nem Ő mondta. Biztos Abbie hasbeszélő és Ő mondta Liam helyett. - Ugyanis Te természetes szépség vagy, míg Christin csak a plasztika miatt szép. - teszi még hozzá és az ölébe veszi Abbiet.
Szóval Liam tudja, hogy a barátnője egy agyon plasztikázott ribanc. Én pedig azt hittem, hogy soha nem kezdene ki egy mű csajjal. Sőt totál abba voltam, hogy nem is tudja az igazságot. Ezek szerint tudja. De akkor mégis tetszenek neki a mű csajok. Jó tudni.
- Mi az a plasztika? - kérdezi kíváncsian Abbie és hol rám, hol pedig Liamre néz. Leülök a kanapéra Liam mellé és megfogom Abbs kezét.
- Az ami neked soha nem lesz ugyanis gyönyörű vagy - puszil bele a hajába Liam.
Nem szólok semmit csak szótlanul ülök mellettük. Liam annyira aranyosan bánik Abbievel. Nem csoda, hogy kislány annyira imádja. Én is imádnám ha ilyen keresztapám lenne. Liam mindent megad neki és ez mellett még szereti is. Pedig más húsz éves fiúkat nem érdekelné az, hogy mi történik a keresztlányukkal.
De Liam más...mint mindig. Lehet világsztár, de próbál a Földön maradni és nem elszállni a sikertől.
- Akkor Christin néninek miért lehet? - úgy látszik Abbset nagyon érdekli ez a téma.
- Mert Ő úgy akar kinézni mint egy Barbie baba. Csak az a baj, hogy hiába néz ki jól ha közben annyicska agya van mint egy tyúknak - válaszolok egy kissé bunkón, de meglepetésemre Liam hangosan felnevet és nem szól semmit.
Hoppá. Liamet nem zavarja, hogy csúnyákat mondok élete szerelmére? Csak nem veszekedett a cuki gerle pár? Nem hiszem. Liam nem úgy néz ki mint aki pont most szakított a barátnőjével. És én pedig nem kívánhatom azt, hogy szakítsanak. Nem vagyok gonosz. Még akkor sem ha szívből utálom Christint.
- Ennél jobban nem hasonlíthatsz a keresztlányodra - csóválja meg a fejét vigyorogva Liam én pedig értetlenül pislogok felé.
Hát ezt az Ő szájából még soha nem hallottam. Mindig azt szerette ha Abbie Őt szerette jobban. Engem pedig soha nem izgatott annyira. De akkor még egy párt alkottunk. Örültem neki, hogy Abbienek pont olyan szemei vannak mint Neki. Hát mostanra már nem annyira örülök. Ráadásul már a természete is kezd Rá hasonlítani.
- A hasonlóságról jobb lesz ha inkább befogod. Akár hányszor Rám néz olyan mintha Te néznél rám - mondom egy apró mosoly kíséretében. Ráadásul így, hogy ennyire közel vannak egymáshoz olyanok mintha apja és lánya lennének. Kár, hogy Abbsnek szőke haja van.
- Sokan hitték már, hogy az eltitkolt lányom - kuncog fel Liam jókedvűen. Szóval akkor már bemutatta a világnak. Csodás. Ha így folytassa tényleg énekest csinál Abbieből. Szuper. Úgy látszik vonzom az énekeseket. - Amúgy ez vicces, mert az én szemembe meg olyan mintha Téged látnálak. A mosolya a haja színe a természete... - mered maga elé és gyorsan elharapja a mondatot.
Azta. Ezt most komolyan Ő mondta. Hozzám hasonlítsa Abbiet! De milyen a mosolyom? Na és a természetem? Ezt most bóknak szánta vagy mi?
Ezt a beszélgetést minél előbb be kell fejeznünk mielőtt valami hülyeséget csinálnánk.
- Ideje lenne már mennetek. Christin biztos hiányol - pattanok fel a kanapéról és Liam felé nyomom Abbie hátizsákját amiben a játékai vannak. Liam is feláll és értetlenül vizslat.
- Mond már el, hogy hova sietsz ennyire! - követeli idegesen Liam és leteszi a szőnyegre Abbiet.
Zavartan állok az egyik lábamról a másikra. Nem akarom elmondani neki. Nagyon nem akarom elmondani. Miért ilyen bonyolult az életem? Miért nem lehetek még mindig tizenhat éves? Akkor még olyan könnyű volt minden. Boldog voltam, és fülig szerelmes. Volt családom akiknek mindent elmondhattam.
És most mim van? Egy barátnőm akivel már napok óta nem beszéltem. Pedig most tényleg szükségem lenne valakire akinek kiönthetném a szívem erről az egészről ugyanis fogalmam sincs, hogy mi tévő legyek.
A szívem azt súgja, hogy harcoljak Liamért ugyanis Ő miatta soha nem lehetek boldog. Az eszem viszont azt mondja, hogy lépjek végre túl rajta ugyanis soha nem fog viszontszeretni.
De most olyan normálisan beszélgetett. Pár percig úgy éreztem mintha újra együtt lennénk. Éreztem valamit.
Olyan volt mintha újra Wolverhamptonba lennénk együtt. Csakis mi ketten szerelmesen.
- Miért izgat ez téged ennyire? Te megkérdezted a véleményemet mikor összejöttél Christinnel? Nem! Saját életed van amibe én már nem tartozok bele. Hát képzeld el, hogy nekem is saját életem van amibe Te sem tartozol bele - emelem fel a hangomat idegesen.
 Liam megrökönyödve pislog felém és pár másodpercig még csak megszólalni sem tud. Nem lehetek újra szerelmes belé. És ezt csak úgy tudom megakadályozni ha elüldözöm Őt magamtól.
- Te féltékeny vagy Christinre - esik le neki én pedig elfehéredek.
- Persze - horkantok fel majd felhúzom az orromat. - Pont miatta megyek randizni egy másik sráccal aki történetesen nem Te vagy.
- Szóval randizni mész - mondja bunkón.
- Igen - vágom rá gondolkodás nélkül.
- És ki az? - kérdezi felvont szemöldökkel. Lehet csak én képzelem oda, de olyan mintha egy kissé féltékeny lenne. Ez persze hülyeség. Miért lenne már féltékeny mikor barátnője van? - Engem úgysem tud utánozni.
- Ó dehogyisnem - mondom fagyosan. - Tudod Ő soha nem lenne képes letagadni.
- Megszólalt az aki menekült az érzései elől - vág vissza mérgesen. - Sőt még most is menekülsz!
Legszívesebben felpofoznám, de nem teszem. De csak azért nem mert épp csengetnek az ajtón. Rögtön tudom, hogy Zayn az, de úgy csinálok mint aki nem hallotta a csengő hangját. Biztos, hogy nem nyitom ki míg Liam itt van.
- Csengettek - mondja és az ajtó felé bök.
- Én nem hallottam - válaszolom úgy mintha tényleg semmit nem hallottam volna. Azonban a csengő még hangosabban szól. Zayn nem fog egykönnyen elmenni.
- Nem nyitod ki? - kérdezi Liam idegesen. Nem szólok semmit, de rögtön meg is bánom ugyanis elindul az ajtó felé majd kinyissa azt és farkasszemet néz Zaynel. Basszus. Ezt nagyon nem így képzeltem. - Zayn?
- Liam? - a fekete hajú srác értetlenül pislog barátja felé, de mikor észre vesz a háttérben rögtön megindul felém majd mikor kellő közelségbe ér megölel és egy puszit nyom az arcomra. Liam úgy néz ránk mintha szellemet látott volna. Ezt neki nem kellett volna végig néznie.
- Te Zaynel mész randizni? - kérdezi alig hallható hangon, Zayn pedig boldogan bólint egyet...

22 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik az új kinézet. A rész pedig OMG

    VálaszTörlés
  2. Liam arca minden pénzt megér ahogy megtudja hogy Sky Zaynnel megy randira! :D legalábbis nagyon el tudom képzelni xD egyébként nagyon tetszett, és már várom a kövit! :D xoxo

    VálaszTörlés
  3. Mi??? Ez... ez komoly?? Oké megjegyeztem! xDD <3

    VálaszTörlés
  4. Úúúú! Liam arca felbecsülhetetlen lehetett a pillanatban, amikor megtudta, hogy Sky Zayn-vel megy randizni. Az elején még nagyon cukik voltak, ahogyan Abbie-ről beszélgettek. Örülök, hogy Liam nem akadt ki a Christinre tett megjegyzések miatt. Nagyon cukik voltak, igy hármasban.
    Nagyon kiváncsi vagyok mi történik majd a randin. Alig várom már a folytatást. xDD Hozd minél hamarabb. xxx
    Ps: Az új design nekem nagyon bejön. Jó a lila. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. direkt nem akadt ki...de a következő részekben bővebben ki lesz fejtve .D
      örülök ha tetszik a design

      Törlés
  5. HIHI :DD De jóóóóó :DDDD ISTENEM VÁROM MÁR AZT A PERCET AMIKOR KIDOBJA LIAM AZT A LIBÁT!!! :DDD
    Zayn??!!! :DDD NAGYvagyTESÓ :DD *pacsi*
    :DDDDDD Jaaaaj nemtudom abbahagyni a nevetést :DDDDDD
    Nessa *szív* :D

    VálaszTörlés
  6. Gshszsvsiiasvsiehssiauav! Ennyi a velemenyem. Nem tudok mast kinyogni. LIAM SKYSKY-NAK SZOLITOTTA SKYLERT!!!! AHWWWWW! :333
    Nem igaz, hogy nem esik le nekik. Ennyire nem lehetnek hulyek!
    Mostmar caak egy kerdesem van.... HOGY A FRANCBA HAGYHADTAD ABBA PONT ITT?!?!?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egennnn annak szólított :)))) de lehetnek ennyire hülyék :P
      azért hagytam így abba mivel imádlak titeket xD

      Törlés
  7. AHHHHHH! :D ez nagyon jó lett :D nagyon kíváncsi vagyok :)
    és a fejléc is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. IMÁDTAM :) A kinézet is szuper, illetve Zayn olyan, mint Liam *-* :DD A végét nagyon bírtam :)) Várom a köviit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmm nem is tudom h ki mondta azt h LIam és Zayn természete ugyan olyan xD

      Törlés
  9. Zayler <3 remélem, hogy összejönnek, vagy valami, mert akkor az az ütődött Liam rájön, hogy szereti SkySky-t :) de amíg nem lesz Skiam, addig hajrá Zayler :D *---*
    ui: (Tina T. remélem olvasod :)) Német órán gépes teremben ülünk... egymás mellett. Látjuk, hogy negyed 1 van így kezdjük el nézni a Stole My Heartot... Oké. 20 perce nyomogatjuk a telefonon a frissítés gombot, de még mindig semmi. Közben eszmecsere:
    -Visíts, ha neked betöltötte az új részt.
    -Te meg addig fordítsd le a mondatokat. (na kösz szépen...) Eltelik 10 perc semmi.
    -Mi van, ha valami baja esett Do-nak? :)
    Aggódtam érted és az új részért, amit IMÁDOK <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom pontosan negyed egykor felrakni ugyanis van mikor szünetben nincs időm így az óra alatt teszem fel :)
      amúgy erről a kis mondológodról totál magam jutottam eszembe mikor várom h tegyék fel az új klipet :D
      amúgy amit megígérek az úgy is van...szóval ha naponta új részeket ígértem akkor azt be is tartom :)
      amúgy örülök neki h ennyire szeretitek a blogom :P

      Törlés
  10. Nagyon jó lett.
    a fejléc is szép de szerintem liam feje olyan nyomott.

    VálaszTörlés
  11. *kitágult szemekkel bámulja a képernyöt* Ez a rész. IMÁDTAM. Nagyon várom a kövit.
    L.
    Ui.:a fejléc szerintem nagyon jó

    VálaszTörlés