2014. február 8., szombat

#31

Hellóóóóóó!!!! Hát ez a rész eléggé érdekes lett és szerintem sokatoknak nem fog tetszeni,,,viszont a kövi még izgisebb lesz xD amúgy bírom mikor chaten oltogatnak egyesek o.O a komikat köszönöööm xD

Kínos csend amit én a világon mindennél jobban utálok. Zayn nyugodtan áll szorosan mellettem, miközben Liam közvetlen előttünk áll és komor tekintettel méreget végig. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer nekem is át kell élnem egy ilyen pillanatot.
Két srác akik fontosak a számomra és akik iránt érzek valamit. Vagyis Zayn iránt érzek valamit csak történetesen nem szerelmet. Igen, elmegyek vele randizni, de csak azért, hogy tudja elfelejteni azt a srácot akibe még mindig szerelmes vagyok. Azt a srácot aki történetesen most itt áll előttem és végig nézte azt, ahogy a legjobb barátja megpuszilt és megölelt és aki randizni visz.
Csak tudjátok, hogy mit nem értek? Liam tökre úgy néz ki mint aki halál féltékeny Zaynre. Lehet, hogy csak én képzelem be, de akkor miért néz úgy Zaynre mint akit bármelyik percben képes lenne megölni? Ugyanis ha én valaki iránt nem érzek semmit, akkor nem zavar ha randizni megy mással.
Liam pedig úgy néz ki mint akit nagyon is zavar, hogy Zaynel megyek randizni. Ez pedig így totál félreérthető, ugyanis Liamnek ott van Christin és akit elméletileg szeret.
Akkor meg miért érdekli az, hogy én kivel megyek randizni? Na nem minta engem nagyon izgatna ez a randi Zaynel. Elmegyek vele, ugyanis Honor azt mondta, hogy a szerelemben való felejtésre az a legjobb ha elmegyünk egy olyan sráccal randizni aki a szerelmünk tökéletes ellentéte.
De basszus, Zayn nagyon nem Liam ellentéte. Nem, inkább Liam tökéletes tizenhat éves kori hasonmása. A kedvessége, az aranyossága...igen ez a belső tulajdonság amibe én anno bele szerettem.
- Oké most már nyugodtan elröhöghetitek magatokat - töri meg a kínos csendet végül Liam egy hatalmas erőltetett mosoly kíséretében. Zaynre nézek aki ugyan olyan értetlenül mered Liamre mint én saját magam. Mégis miért kellene elröhögnünk magunkat? Az elmúlt percekben szerintem senki nem csinált semmi vicceset. Még Abbie is csendben ül a szőnyegen és úgy fésülgeti az egyik babája haját. Érzi a feszültséget ami hármunk között alakult ki. - Meg kell, hogy mondjam srácok remekül alakítottátok a szerepeteket, ugyanis pár pillanatig tényleg elhittem, hogy Ti ketten randizni mentek együtt. Nagy tapsot érdemeltek. - tapsol meg minket, és megveregeti Zayn hátát, de az úgy bámul a banda társára mint egy ütődöttre aki most szabadult az őrültek házából. Liam még mindig kínosan nevet, de mikor rájön, hogy senki nem nevet vele, Ő is abbahagyja. - Miért nem nevettek velem? - kérdezi végül. Összekulcsolom a kezeimet a melleim alatt és rossz állóan elkezdem a fejemet csóválni. Aztán végül leesik neki. - Ó, szóval akkor nem vicceltetek mikor azt mondtátok, hogy randizni mentek - mondja kelletlenül és elhúzza a száját.
Szerintem eddig is nagyon jól tudta, hogy senki nem viccelt. Csak így próbálta leplezni az érzéseit. Még a hülyének is feltűnt, hogy csak megjátszotta magát. Igenis fáj neki, hogy randizni megyek Zaynel.
- Úgy nézünk ki mint akik vicces kedvükbe vannak? - húzom fel a szemöldökömet kérdően. - Jól hallottad Liam, randizni megyek Zaynel - teszem még hozzá és minden egyes szavat jól kivehetően ejtem ki.
Szemét vagyok tudom. De egyszerűen annyira jó nézni az arcát ami tele van fájdalommal. Ezt az egészet csakis magának köszönheti. Ha nem jött össze volna egy olyan lánnyal mint Christin Perry aki a tökéletes ellentétem, akkor most nem kezdem volna el egy macska-egér játékot.
Liam arca elfehéredik és meg sem bír szólalni. Csak bámul rám szótlanul, csalódottan. Talán fáj neki? Lehetetlen. Ő már nem érez irántam semmit. Csakis azért áll velem szóba, mivel itt van Abbie. Ha Nate és Nicola nem haltak volna meg akkor nem találkoztam volna velem. És szerintem az lett volna a legjobb mindkettőnknek.
- Ez most komoly? De....ó...basszus...ez nem kóser....de mégis hogy? - kezd el zagyválni miközben ujjait a hajába vezeti és elkezdi azt tépni. Igen most esett le neki, hogy mi is történik. Sajnálnom kéne? Nem hinném. Valahogy muszáj lesz bele törődnie.
- Haver jól vagy? - kérdezi kedvesen Zayn.
Erre a kérdésre Liam arca elsötétül a szemeit apróra összeszűkíti és úgy mered a fekete hajú srácra. Zayn összehúzza magát és inkább újra vissza áll mellém. Liam vajon képes lenne bántani a legjobb barátját, miattam? Nem hinném.
- Hogy a faszba történt ez az egész? Mégis mikor melegettetek Ti ennyire össze? - kérdezi idegesen és ha a tekintetével ölni tudna szerintem Zayn már rég halott lenne.
- Ésszel beszélj Abbie előtt! - torkollom le, és a kislányra bökök. Nem szeretem ha valaki csúnyán beszél előtte. És Liam most pont azt tette. Még kell, hogy megjegyezze ezeket a szavakat.
- Te engem csak ne szólíts le! Abbie ezerszer jobban élvezi az én társaságomat mint a Tiédet. És tudod miért? Mert én soha nem hazudok - löki oda a fájó szavakat.
Igen fájnak ugyanis magamtól is tudom, hogy Abbie sokkal jobban szereti Liamet mint engem. Állandóan arról beszél, hogy mit csináltak együtt. Engem unalmasnak talál ugyanis én vigyázok rá nehogy valami baja essen. Még Honort is jobban bírja mint engem.
- Elmondanád, hogy mikor hazudtam? És kinek? - teszem csípőre a kezemet és felé lépek. Őszintén nem érdekel, hogy Zayn és Abbie végig nézi ezt az egészet. Kíváncsi vagyok, hogy Liam miért tart engem hazugnak. Pedig tudtommal én soha nem hazudtam.
- Magadnak - válaszolja egyszerűen. Meghökkenek és csak pislogni bírok párat. Ezt most, hogy értette? Miért hazudok pont magamnak? Nem értem. - Csak nézz magadba és gondolkozz el! - teszi még hozzá komoran.
Kész. Totál összezavarodtam. Már értelmesen beszélni sem tud. De nekem hozzá már nincs erőm. Elegem van belőle és végre el szeretném felejteni az összes hülyeségével együtt. Élje a maga életét Christinnel együtt. Tökéletes pár alkotnak. Két ökör egy pár. Komolyan megérdemlik egymást.
- Liam komolyan szükséges ez a balhé? - emeli az Ég felé a pillantását Zayn. - Én voltam az aki randizni hívta Őt és tudod miért? Mert egy tök kedves csajnak ismertem meg aki mosolyt tud csalni az arcomra és aki mellett el tudom felejteni végre Perriet. Ha tényleg a barátomnak tartod magad, akkor miért nem fogadod el a döntésemet?- néz a barátja szeme közé aki csak lesüti a szemeit. -  Amúgy is úgy viselkedsz mintha Sky már a barátnőm lenne. - teszi még hozzá rossz állóan.
Hoppá. Ezt nem gondoltam volna Zayn. Komolyan ennyire fontos vagyok már a számára? Hát ez aranyos. És örülök neki, hogy élvezi a társaságomat. Annak pedig még inkább örülök, hogy mellettem áll és nem pedig Liam mellett. Ez is azt bizonyítja, hogy nekem van igazam és nem Paynenak. Hah. Még a legjobb barátja is ellen szegül.
- Ne várd el, hogy repdessek boldogságomba, hogy az exemmel mész randizni akivel hivatalosan nem is szakítottunk - mondja komoran Liam.
Rossz az Ő szájából az 'ex' szót hallani. Rettentő rossz. És most jött el a pillanat, hogy végleg pontot tegyünk a múltra. Igaza van soha nem szakítottunk hivatalosan. Ezek szerint most jött el a pillanat, hogy kimondjuk a végszót.
- Ha ez a kívánságod akkor hivatalosan is szakítok veled - mondom feszülten, de azért minden erőmre szükség van, nehogy elsírjam magam. Nem hittem volna, hogy pont én leszek az aki ezt a mondatot kimondom. És mégis megtettem. - Akkor most már békén hagysz végre Minket? - muszáj erősnek mutatkoznom előtte.
- Kérésed számomra parancs - forgassa meg a szemeit bunkón majd elsétál mellettem és egy határozott mozdulattal felkapja Abbie a szőnyegről a karjába ülteti és elindul a kijárati felé. De aztán hirtelen megtorpan és Zayn felé fordul. - Csak egyet jegyezz meg. Ha megszerzed büszkén vállald fel a kapcsolatotokat és soha ne hazudd azt, hogy nincs barátnőd. Zayn légy Rá büszke, ugyanis nála csodásabb lány nem él a világon. - mondja majd sarkon fordul és bevágja maga után az ajtót.
Csend.
Nem vagyok erős ugyanis egy könnycsepp így is a felszínre tör. Nincs erőm letörölni. Megsemmisülten ülök le a kanapéra és bámulok magam elé. A utolsó mondatokat nem Liam mondta. Ő ezeket nem mondhatta. Ugyanis Ő nem bánhatta meg a múltat. Mert ha megbánta volna ez azt jelentené, hogy titkon mégis szeret.
Azt mondta Zaynek, hogy legyen rám büszke ugyanis egy csodás lány vagyok. Miért mondta ezt ha közben meg utál?
Vagy nem is utál csak én gondolom azt? Nem értem Liamet. Nem értem az életét. Semmit nem értek ami körülötte zajlik. Egyszer bunkó egyszer pedig pont olyan mint régen volt.
A kanapé megremeg majd oldalra pillantok és szembe találom magam Zaynel. Közelebb csúszik hozzám mag észreveszem, hogy felemeli az egyik kezét és letörli a könnycseppet az arcomról. Jól esik a törődése és a mosolya, ugyanis tudom, hogy a szívéből teszi.
- Sajnálom. - nyögöm ki végül és leszegem a fejem.
- Mit? Azt, hogy négy éve összejöttél Liammel? Vagy pedig azt, hogy igent mondtál arra mikor randizni hívtalak? - kérdezi.
Van egy olyan érzésem, hogy Zayn nagyon is jól tudja, hogy én és Liam régen egy párt alkottunk.
- Igen sajnálom azt, hogy egy ekkora paraszttal jártam mint Liam. És azt is sajnálom, hogy végig kellett hallgatnod ezt az egész cirkuszt. Te csak randizni akartál velem, erre fő végig kellett hallgatnod egy ekkora értelmetlen balhét. Azon se lepődnék meg ha most felállnál és itt hagynál. - őszintén megmondva nem akarom azt, hogy elmenjen.
Jól elvagyok Zaynel még akkor is ha nem szeretem szerelemből. A barátomnak tartom akinek mindent el merek mondani.
- Eszembe sincs itt hagyni - vágja rá gondolkodás nélkül.
- Akkor még mindig szívesen randiznál velem? - kérdezem reménykedve.
- Komolyan mondtam amit Liamnek mondtam. Én tényleg bírlak mivel így legalább nem jár folyton Perrien az eszem.
- És az sem zavar, hogy régen Liammel jártam?
- Mint ahogy mondtad régen jártál vele. Szóval az már elmúlt engem pedig nem érdekel. Liamnek ott van Christin és nem hinném, hogy a közeljövőben szakítani fognak - mondja egyszerűen.
Sajnos igaza van. Nem fognak szakítani ráadásul nem miattam. Ez van. Bele kell törődnöm.
- Te mindig ilyen aranyos vagy mindenkivel? - kérdezem mosolyogva. Ő felnevet és megölel. Viszonzom azt és jól esik az ölelése.
- Csak azokkal akik megérdemlik. - von vállat vigyorogva.
- Szóval én megérdemlem.
- Te ennél sokkal többet érdemelsz. Imádom ahogy mosolyogsz - nyom egy puszit az arcomra majd feláll és egy határozott mozdulattal engem is felhúz a kanapéról. Nem ellenkezek. Hagyom, hogy fogja a kezemet. Nem tudom, hogy mi fog ebből kisülni, de én kíváncsi vagyok...

26 megjegyzés:

  1. A halálos ágyamról írok neked.(csak meg vagyok fázva XD) Olyan furcsa, hogy hamarosan vége. A részt imádtam. Esküszöm, elkezdtem sajnálni Liamet., de már nem sokáig fogom, ha továbbra is ilyen bunkó lesz. Zayn pedig tök cuki.
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én meg már azt hittem h papot kell küldeni a számodra mivel olyan halálos beteg vagy xD
      sajnáld LIamet megérdemli :D

      Törlés
  2. Oh....te jó Isten! Ismét egy remek részt olvashattunk! Bocsi, hogy még csak most írok, de nem szeretek kommentelni. :D

    VálaszTörlés
  3. Azta nagyon megdöbbentem Liam kirohanásán, főleg azon amit utoljára mondott Zaynnek! O.o szerintem Liam még midig szereti Skyt és csak bemeséli magának hogy Christint szereti,hogy nem gondoljon Skyra! :D
    Kikurt jó lett! :D nagyon várom a kövit,remélem Liam szemszögéből lesz :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. omfg..neked az elmélkedésed tök összezavaró xD

      Törlés
  4. TE JÓ ÉG!! IMÁDTAM!! És Liam kiborulása is tetszett! Várom a következő részt!:D

    VálaszTörlés
  5. Ááááá!!! Nagyon imádtam! Te jó ég!!! Fantasztikus volt! Kövezz meg, de végre valahára veszekedtek. Ez azt jelenti, hogy nemsokára valamelyiküknél elszakad a cérna végleg és bevallja az érzéseit.
    Rettenetese várom a folytatást! xxx

    VálaszTörlés
  6. Wow *---* Háháááá Zayler <3 Imádom Liamet, de most egy oltári nagy tuskóóóó.... :) Várom a köviiit :D

    VálaszTörlés
  7. OMG *----* Ez nagyon jó lett <3 Uhh lassan vége lesz ennek is :(( Szerintem eddig ez a legjobb történeted és jól tetted hogy folytattad :) <3

    VálaszTörlés
  8. HUUUUUUUHAAAAAA! JUUJUJUJUUUJUJUJUUUUUUUUJ!
    Zayn es Sky randizni mennek. Liam kiburul. Liam-nek ez nem tetszik. Liam ideges emiatt. Liam...feltekeny. Liam szerelmes. Liam Sky-ba szerelmes. Utallak Liam! MIERT NEM VAGY KEPES FELFOGNI, HOGY A TE SZIVED OROKRE A GYEREKKORI SZERELMEDHEZ VAN LANCOLVA?!?!?!
    Szegeny SkySky... :( Ket tuz kozott. Ilyenkor a szivre kell hallgatni, de az most nem segitene, mivel Sky-nak a szive Liam-e es ha arra hallgatna akkor nem tudna elfelejteni. De konyorgom! Ha Liam is a szivere hallgatna akkor nem kellene elfelejteni! Liam, miert vagy ekkora idiota? :'( Hisz' mar tudjuk, hogy megbantad azt amit Sky-al tettel, de nem vagy kepes elfogadni a szived donteset?? Ajj, Liam... :(((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohhh hát ez oltári :D komolyan el tudlak képzelni miközben ezt a kis monológot leírtad :))))))))))

      Törlés
  9. Szerintem meg Liam ebben a részben ( is) iszonyat cuki volt , főleg h zavarban volt. De szerintem Zayn és Skyler a legjobb barátok lesznek. Olyan lesz Zayn mint Honor fiúban , mèg lehet h össze is jön Zayn Honorral.

    VálaszTörlés
  10. Waow, ma rátaláltam a blogodra és csak ezt olvastam. Nagyon hozzá szoktam ahoz hogy mindig van új rész, de most letörtem... Mihamarabb hozd a kövit, és Liamék jöjjenek má össze.
    Ui.: ne vedd bántásnak de találtam némi heyesírási hibát(pl.:'Szeressük' helyett legyen 'Szeretjük' 'lássuk' helyett 'látjuk')
    Miss Angel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem veszem bántásnak :) és mivel új olvasó vagy gondolom nem tudod h én Szlovákiában élek és ezért ilyen fura a helyesírásom..én próbálok rajta javítani meg minden, de ettől többet nem tudok kihozni magamból :/ sajnálom.

      Törlés
  11. uuu...de bírtam Liam-et. Érezni ehetett a feszültséget. Nagyon tetszett, mint mindiig :)) Istenem xDD

    VálaszTörlés
  12. Mikor lesz a kövi

    VálaszTörlés