2014. február 10., hétfő

#33

Újjj rész :D nincs sok hozzáfűzni valóm xD

Skyler Evans
- Na és hová megyünk? - pillantok kíváncsian Zaynre, miközben Ő az útra koncentrál. Igazából tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tervezett ma estére.
Hisz mégis csak ez lesz életem második randija. Tudom furán hangzik, de Liamen kívül más sráccal nem nagyon mentem randizni. Szóval Zayn a második.
Vicces mert ugyan úgy izgulok mint régen, mikor Liammel először mentem moziba. Emlékszek egész délután totál idegbajos voltam és mikor megjelent az ajtóban, fogalmam se volt róla, hogy mit csináljak.
Hát Zaynél most nem ez történt. Reggel egy kicsit izgultam, de semmi több. Valahogy nem tudom úgy felfogni mint egy igazi randit.
Ráadásul az este se indult valami fényesen. Az biztos, hogy többet Liamet soha nem fogom megkérni semmire. Ezzel a viselkedésével totál leírta magát előttem. Azért remélem, hogy Abbievel nem viselkedik most bunkón. Habár Liamnél semmit nem lehet biztosra tudni.
Megváltozott és erre most jöttem rá hivatalosan. A régi énjét már totál elveszítette és szerintem nem is nagyon akar hasonlítani arra a srácra aki egy dalt írt nekem, vagy aki simán elsírta magát előttem.
A hírnév megváltoztatta. Sőt szerintem Christin is rátett egy lapáttal. Lehet, hogy csaj miatt is változott. Mondjuk régebben soha nem gondoltam volna róla, hogy egyszer képes lesz magára varratni valamit. És mi történt? A kezén már néhány tetkó virít, ami hogy őszinte legyek nekem nagyon bejön. Illik neki ugyanis nem vitte túlzásba.
Bele kell törődnöm, hogy a régi Liamet örökre elveszítettem. Soha nem fog velem olyan aranyosan bánni mint Wolverhamptonba. Soha nem fog rám úgy nézni, úgy mosolyogni. Soha nem fog viszont szeretni.
De Zaynt megteheti. Talán Ő is tud úgy viszont szeretni mint Liam. A természete megvan hozzá és az aranyossága is. Azonban sajnos Ő nem Liam.
El kell engednem a múltat és most Zaynre kell koncentrálnom. Vele randizok és nem Liammel! Bele kell törődnöm és új fejezetet kell indítanom amiben már Zayn szerepel mint pasi jelölt.
- Meglepi - mondja kacéran Zayn és elengedi a kormányt majd kezét a combomra teszi és megpaskolja azt. Nem rémülök meg a viselkedésétől. Hozzá kell szoknom a közelségéhez. Amúgy is nekem Zayn bejön. Tetszenek a rosszfiús kinézetű pasik. De Zayn csak kinézetileg rosszfiús, ugyanis belsőleg olyan mint egy kis angyal.
Rájövök, hogy nem érdemes kérdezősködnöm, hogy hova visz ugyanis tudom, hogy úgysem árulná el. Így inkább csendben maradok és alig várom, hogy végre valahol megálljon.
Ez hamar meg is történik és szó szerint tátva marad a szám mikor szembe találom magam a Winter Wonderland nevezetű táblával.
Lassan két éve élek már Londonba, de eddig még soha nem jutottam el ide, mivel nem volt időm. Bezzeg Honor egy csomószor járt már itt és állítása szerinte London egyik legklasszabb helye télen. Rengeteg ember megfordul itt és állítólag itt a legjobb jég korizni.
- Ez most komoly? - fordulok Zayn felé mikor kiszállunk az autójából.
Lassan mellém lépked egy hatalmas mosoly kíséretében. Szerintem lássa rajtam, hogy örülök neki. Nem hittem volna, hogy ilyen remek ötletei vannak. Mindig is szerettem korizni. Sőt imádtam. De aztán vagy nem volt rá időm, vagy pedig senkinek nem volt kedve eljönni velem.
- Esetleg ha nem szeretsz korizni, vagy valami problémád van a hellyel nyugodtan szólj és akkor elmehetünk máshova. - mondja gyorsan egy kissé megrémülve. Milyen aranyos. Azt akarja, hogy boldog legyek. Tudom, hogy képes lenne egy másik helyet választani ha nekem nem tetszene. Persze ez lehetetlen dolog, ugyanis máris imádom.
- Engem innen addig nem viszel el amíg nem koriztam veled - csóválom meg a fejem vigyorogva. Zayn arcán megkönnyebbülés tükröződik és látom ahogy kifújja a benn tartott levegőjét.
- Szóval akkor tetszik az ötlet? - kérdezi.
- Imádom. Amióta Londonba élek mindig ide szerettem volna eljönni - mesélem boldogan és elindulunk befele.
Azonban egy kissé furán érzem magam. Ugyanis miközben megyünk korcsolyát kölcsönözni egy csomó ember utánunk fordul. Tudom, hogy Zaynt bámulják, hisz szinte az egész világ ismeri. És Ő most itt van egy csomó ember között úgy mint egy normális átlag ember. Ezt a viselkedést a hírességek nem nagyon engedhetik meg maguknak. De Zaynt nem zavarja, hogy szinte mindenki megbámulja és majdnem elájulnak már csak a puszta látványától is?
- Valami baj van? - fordul felém és a kezembe nyomja a kikölcsönzött korimat. Elveszem tőle miközben az ajkamba harapok és lopva a tőlem távolabb álló kisebb csapat fiatal lányt nézem. Összesúgnak és vihognak miközben Zayn felé pislognak. A srác észre veszi majd közelebb lép hozzám és megfogja a kezemet és megsimogassa azt. - Ne foglalkozz Velük - suttogja kedvesen és elhúz a lányok elől. Követem, de kényelmetlenül érzem magam ebben a helyzetben.
- Én nem szeretnék az újságok címlapján virítani - motyogom az orrom alatt miközben leülök egy padra. Tényleg nem akarom az önarcképemmel szembe találni magam az újságok címlapján mint Zayn Malik új barátnője. Már így is elég sokan megismernek a Vogue miatt mivel a nevem szinte az összes lap alján virít. De az csak a nevem, nem pedig az arcom. Nem szeretem ha rólam pletykálnak. - Zayn téged nem zavar, hogy mindenki bámul?
- Én is ugyan olyan normális ember vagyok mint bárki más. Csak történetesen nekem más a munkám - válaszolja és ügyesen felhúzza a lábára a kék koriját. Ez eszméletlen, hogy így gondolkozik. Totál látszik rajta, hogy nem szállt el a sikertől és még mindig úgy próbálja élni az életét mintha egy átlagos huszonegy éves srác lenne. Ezért pedig tisztelem. Sok híresség nem így gondolkodik, inkább keresik a feltűnést, hogy az emberek pletykálni tudjanak róla. - Amúgy is senki nem tudja, hogy ma este itt vagyok és nem is fogják megtudni. Szóval nem kell félned az újságíróktól.
- De hisz tudják.
- Nem fognak senkinek szólni. Nyugodj meg és bízz bennem - nyújtsa felém a kezét én pedig mosolyogva csúsztatom a kezemet az övébe, majd egy határozott mozdulattal felhúz a padról és elindulunk a jégpálya felé.
Bízok benne és ezért rögtön meg is nyugodok miközben lassan korcsolyázni kezdünk. Igaza volt ugyanis a pályán lévő emberek kicsit sem foglalkoznak velünk. Sőt még csak ránk se néznek. Zayn mosolyogva fogja a kezem és engedem, hogy ujjaink összekulcsolódjanak. Őszintén megmondva boldog vagyok Vele.
- Téged annyira félre ismertelek. - szólalok meg végül egy kissé kapkodva a levegőt. Zayn rögtön lassít a tempón és érdeklődve fordul felém. - Azt hittem, hogy egy bunkó paraszt vagy aki csak tetteti, hogy ilyen normális. - tényleg azt hittem mikor először beszélgettem vele. Nem hittem el, hogy annyira normális mint ahogy mutatja magát. Azt hittem, hogy csak előttem játssza az eszét.
- Szóval egy bunkó parasztnak tartottál - nevet fel. - Elmondod, hogy miért változott meg a véleményed?
- Mert megismertelek és rájöttem, hogy nem a kinézet alapján kell ítélni - válaszolom mosolyogva miközben mélyen a szemébe nézek.
Zayn szélesen elmosolyodik és közelebb húz magához majd hanyagul megölel. Kezeimet a hátára vezetem és én is megölelem. Jól esik a közelsége. Kicsit sem zavar, hogy nyilvánosság előtt csináljuk. Mikor elengedem akkor ismét megfogja a kezemet és úgy korizunk tovább.
- Akkor Liammel miért jöttél össze? - szólal meg hirtelen.
Kissé meglepődök a kérdésén ugyanis úgy tudtam, hogy a kapcsolatunkról nem tud senki. Oké, Zayn ma este ott volt, de nem hiszem, hogy abból a veszekedésből valamit le tudott vonni. Szóval szerintem Ő tudta az igazat.
- Te tudtál róla, hogy mi régen jártunk? - kérdezem kikerekedett pupillákkal.
- Mármint az X-Factor előtt? Igen tudtam róla. Egyszer hallottam mikor Liam veled beszélgetett telefonon és a telefonjának a kijelzőjén is Te voltál. Azonban Ő maga soha nem mondta el. - meséli egyszerűen, szűkszavúan.
Valahogy sejtettem, hogy Liam maga önként nem mondta el Zaynek. Miért is mondta volna el, hogy volt barátnője. Hisz képes volt letagadni. Ha a világnak hazudott akkor a barátainak még könnyebben tudott hazudni.
- Letagadott egy interjúban szóval gondoltam, hogy nektek sem beszélt rólam - húzom el a számat.
- Most komolyan Liamről akarsz beszélgetni? - sóhajt fel szomorúan.
Francba tényleg mindig róla beszélek. Zaynnek pedig ezek szerint rosszul esik. Hát nekem is rosszul esne ha most elkezdene Perrieről beszélni. Most Zaynel randizok szóval el kell felejtenem Liamet. Mintha ez olyan könnyű lenne. De Zayn szívét nem fájdíthatom meg.
- Sajnálom csak... - nem fejezem be hanem lesütöm a szemeimet, de nem sokáig tudok szomorkodni ugyanis azt veszem észre, hogy Zayn lekapja a fejemről a sapkámat, majd vigyorogva gyorsan elhúz előlem. - Zayn add vissza a sapim! - kiáltok rá mérgesen, de Ő csak vigyorogva meglóbálja a kezei között.
- Szerezd vissza - ölti ki a nyelvét én pedig elindulok felé.
Na igen csak én nem vagyok valami profi korcsolyázó. Ezért mikor a közelébe érek az egyik lábam kicsúszik alólam és a jégre esek, természetesen Zaynt is húzom magam után a kabátjánál fogva. Így aztán szerencsésen rám esik miközben mind ketten röhögünk. - Skyler Te akkora szerencsétlen vagy - nevet miközben még mindig rajtam fekszik.
- Mond csak Zayn nincs kedved lemászni rólam? - kérdezem mosolyogva és próbálom lelökni magamról.
- Nincs. Kényelmesen fekszek rajtad - válaszolja, de azért lemászik rólam és nagy nehezen felhúz a hideg jégről.
Mikor ismét a két lábamon állok az ujjaink összekulcsolódnak és úgy korizunk lassan tovább. Azonban hirtelen feltűnik, hogy hirtelen mennyi ember lett a pályán. Egy csomó lány akik Zayn nevét szajkózták miközben képeket készítettek rólunk. Zayn arcára fagyott a mosoly és próbálta takarni magát, de nem sok sikerrel. Én rögtön elengedtem a kezét és próbáltam hátrálni, de addigra teljesen körül vettek minket az őrült rajongók.
- Bassza meg, honnan tudták meg, hogy itt vagyok? - káromkodta el magát Zayn és elkapta a karomat. - El kell húznunk innen amíg nem késő. - parancsolja és próbál kitörni a rajongók köréből.
Vakuk villannak az arcomba miközben mindenhonnan lökdösnek. Rosszul érzem magam.
- Zayn én félek - suttogom, Ő pedig erősebben szorítja a kezem.
Nem áll meg senkinek, csak megy előre komoran. Komolyan honnan tudták meg, hogy itt vagyunk? Hisz egész este senkit nem érdekelt, hogy itt vagyunk. Akkor mégis honnan tudták meg? Olyan mintha valaki feltette volna az internetre. De Zayn azt mondta, hogy nem kell ilyentől félnem. Látom.
Leszegett fejjel követem Zaynt egészen az autójáig. Ő gyorsan beszáll a volán mögé, de a rajongók még ide is követik. Félelmetes ahogy körbe állják az autóját. Éppen, hogy csak beszállok máris elindítja a motort és elhajt a helyszínről. A visszapillantóban látom ahogy az őrült rajongók követik, Zayn autóját.
Nem szólok semmit. Csak próbálom kiverni az előbbi jeleneteket a fejemből. Életemben nem éreztem magam ennyire hülyén. Ezt az életet nem nekem találták ki. Én csak egy fotós vagyok a Voguenál, nem pedig egy szupersztár. Ilyen helyzetekre nem vagyok felkészülve.
Zayn sem szól semmit egészen addig míg meg nem áll a lakásom előtti parkolóban. Mikor megáll az egész testével felém fordul és szomorúan pislog. Pedig én annyira jól éreztem magam vele. De komolyan.
- Nem lett semmi bajod? - kérdezi csendesen én pedig megcsóválom a fejem. - Skyler én annyira sajnálom ami történt. Gőzöm sincs, hogy honnan tudták meg, hogy ott leszek. Hidd el én mindent megtettem azért, hogy titokban maradjon. - szabadkozik.
- Semmi baj - nyögöm ki. - Tudnom kellett volna mikor beleegyeztem abba, hogy elmegyek veled randizni. - teszem hozzá egy apró mosoly kíséretében.
Tényleg tudnom kellett volna. Hisz Ő Zayn Malik a One Direction egyik tagja.
- De igenis van baj. A rajongók miatt kellett szét mennem Perrievel - mondja emeltebb hangon. Most hallom Őt először beszélni Perrieről a jelenlétemben. - Téged pedig nem szeretnélek egy ilyen hülyeség miatt elveszíteni, ugyanis tényleg kedvellek - néz a szemeim közé.
Kedvel. Te Jó Ég. Zayn kedvel engem. Egy mosoly húzódik a számra miközben közelebb mászok hozzá. Kezeimet a nyaka köré kulcsolom és szólásra nyitom a számat.
- Én is kedvellek Téged. - suttogom mosolyogva miközben Ő az ajkaimat nézi.
Előrébb hajolok és számat gyengéden az ajkaira nyomom. Zayn gondolkodás nélkül csókol vissza azonban én csalódott vagyok. Semmi bizsergést nem érzek. Csak érzések nélkül csókolom ,miközben gondoltaimban egy mogyoróbarna szemű srác szerepel...

24 megjegyzés:

  1. Megcsókoltaaaa... *0* :D
    Nagyon szuper részt olvastam, mint MINDIG!!!! :$
    Várom a folytatást!! :)
    Nessa xoxo

    VálaszTörlés
  2. Csókolóztak!!!!! Ezt nem gondoltam volna!!!

    VálaszTörlés
  3. Megcsókoltaaa, de cuki! :D éreztem hogy Skynak nincsen még az a bizsergés ami Liamnél, és tudtam hogy még mindig Liamet szereti akkor is ha tagadja :D nagyon szuper rész lett, és várom a kövi részt! :D xoxo

    u.i: már kíváncsi vagyok az új történetedre, de nem akarom hogy ennek a törinek vége legyen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az új törimre?? hát arra kíváncsi is lehetsz xD

      Törlés
  4. Ohh! Ez nagyon cuki volt. Zayn hihetetlenül aranyos. Azt hiszem Liam pártján állok, de akkor is sajnálom, hogy tönkre ment a randijuk, de Liam falra fog mászni ha megtudja, hogy az ő kicsi SkySky szerelme megcsókolta Zaynt. xDD
    Nagyon várom már a folytatást! xxx

    VálaszTörlés
  5. Zayn, Zayn, Zayn :DD De még mindig Liam-nek szurkolok :DDD Zayn kis aranyos volt, kíváncsi vagyok Liam-re, hogy mit fog velük kezdeni :DD Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pont Liam oldalára?? hát ezt mégis hogy? xD hisz Te mondtad azt, hogy Liam olyan mint Zayn természetileg xD

      Törlés
  6. Azta rohadt uristokáját! (Bocsánat)
    Csók? Most komoly? Miéééért? Van egy olyan érzésem, hogy Zayn sem érezte azt a bizonyos érzést a csók közben.:) Várom a kövit.:)
    Dóri

    VálaszTörlés
  7. én nem akarom ezt... Zayn és Sky nem illenek össze, nekem Liam és Sky kell, de ezt majd te eldöntöd tudom tudom tudom..
    imádom a szemét Liamet, de komolyan, és szegénynek gondolom olyan bűntudata lehet, na és mi lesz ha majd Sky ezt megtudja és leordítja a fejét? :O
    ajajajaj én félek.... de köszönöm, hogy megnyugtattál, hogy senki sem fog meghalni.. :D
    várom a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha leordítja a fejét szerintem összejönnek!

      Törlés
    2. nem ordítja le senki senkinek a fejét xD azért nem kell engem valami szadista állatnak nézni xD nem ölök, nem indítok veszekedést csak írok ami illik egy fejezetbe és kész :D

      Törlés
    3. Kedves Névtelen!
      Ilyen bölcs gondolata még senkinek nem volt...szóval szerinted ha valakinek leordítják a fejét akkor az illetők rögtön összejönnek ?? xD

      Törlés
  8. Uhh... Szegeny Zayn! :( Most nagyon sajnalom. Liam most kuzdeni fog Skyler-ert es valoszinuleg meg is fogja szerezni, mivel Sky ugyan ugy szereti Liam-et mint regen. Es akkor Zayn... koppan. :/
    Szegeny. ://
    Juuuuj, de jooo! :3
    Varom a koviiiit! :33
    pusziiii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  9. Rövid leszek. Imádtam. Jó volt.
    L.

    VálaszTörlés