2014. február 11., kedd

#34

Úgy vettem észre h a tegnap rész nem nyerte el a tetszéseteket xD ej-ej szegény Zayn...és mi lenne akkor ha azt mondanám h Ő lesz a befutó?? senki nem olvasná tovább a blogot?? xD és mi van akkor ha valaki meghal?? xD köszönöööööööm  a komikat :P

Soha nem hittem volna, hogy egyszer részese lehetek egy igazi koncert próbának ahol épp a világ leghíresebb fiú banda próbál a közelgő turnéjukra. Hát pedig most mégis itt állok a hatalmas arénába és körülöttem egy csomó koncert szervező szaladgál, akik mind a One Direction kérését akarják teljesíteni. A fiúk persze szarnak a fejükre. Ők ezt az egész próbát úgy fogják fel mint egy hatalmas kanbulit.
Igazából már voltam az O2 Arénában egy csomó koncerten, de a színfalak mögött még soha nem voltam. És most sem lennék itt ha nem lenne Abbie.
Már több mint egy hete Liamnél van szóval nem lepődtem meg rajta, mikor kaptam Tőle egy üzenetet, hogyha ma akarok akkor nyugodtan elvihetem a kislányt. Még szép, hogy akartam, hisz a keresztlányomról van szó.
Így aztán mikor végeztem a munkába, ide kellett jönnöm, ugyanis Liam egész nap itt volt. Ennyi lenne a története annak, hogy hogyan keveredtem egy arénába egy koncert próbára. Vicces mivel az egyik sráccal sem találkoztam még, ugyanis állítólag pont most állnak a színpadon.
Nekem így is hatalmas élmény, ugyanis az egész aréna az Ő hangjuktól hangos. Ráadásul az Over Again az egyik személyes kedvencem. Sőt az egész Take Me Home album rögtön a szívembe lopta magát mikor először meghallottam. Persze erről a fiúknak, nem szabadna tudni, Liamnek meg pláne nem. Az cseszne be ha megtudná, hogy a hangjától még mindig görcsbe rándul a hasam mivel annyira imádom. Az biztos, hogy az egyik koncertjükre tuti eljövök. Igen, megígértem Zaynek.
Zayn. Ne kérdezzétek, hogy most mi van kettőnk között. Amikor csak tud meglátogat az irodában és olyankor egy csomót szoktunk beszélgetni. Ráadásul amikor találkozunk egy csókkal köszöntjük egymást, viszont hivatalosan még nem járunk. És én ennek örülök. Nem akarok kapcsolatot, Zaynel meg pláne nem. Bírom őt mint srácot, de örülök neki, hogy a csóknál megállunk. Az ő szájából sem hallottam még azt, hogy szeretne engem. És én sem mondtam neki, mivel nem érzek így iránta. Tetszeni, tetszik és én is Neki. És ennyi. Élvezzük egymás társaságát. Jó barátok vagyunk akik csókolóznak. Tudom, hogy Ő még mindig Perriet szereti és Ő is tudja, hogy én hogyan érzek Liam iránt. Magától jött rá, pont úgy ahogy én is magamtól jöttem rá, hogy még mindig szereti a barátnőjét akivel csak szüneteltei a kapcsolatát. Szemtől szembe megbeszéltük a dolgokat így nem okozunk egymásnak csalódást. De azért még lehetünk közeli viszonyban, nem igaz?
 Bírom Zaynt és sajnálom, hogy nem Őt ismertem meg előbb. Ő soha nem bántott volna meg annyira mint Liam. Liamről inkább nem beszélek. Abbien kívül nincs más témánk. Ha beszélgetünk az is csak annyiból áll, hogy nekem hova kell vinnem Abbst, vagy neki hova kell hoznia.  Nem értem, hogy mi baja van. Zayn szerint már vele sem beszél normálisan. Tönkre tettem egy barátságot mivel elmentem Zaynel randizni, másnap pedig egész világ a randinkon készült képeinkkel volt tele. Számítottam rá, de azóta is ez a dráma folytatódik. A rajongók mostanra azt is kinyomozták, hogy az X-Factor előtt én voltam Liam barátnője. Egy csomó közös képünk került elő. Fogalmam sincs, hogy az őrült directionerek honnan nyomozták ki a személyes fotóinkat. Így most már egyszerre két utálatot kapok. Egyrészt Liam miatt mivel biztos, hogy én törtem össze imádottjuk szívét. Másrészt pedig azért mert biztos, hogy most Zaynel is ugyan ez a tervem. Még ha járnék is vele. Nem lehet csókolózni a legjobb barátommal? Hát nem.
- Biztosan Te vagy Skyler. - hallom meg a nevem a hátam mögött én pedig rögtön megfordulok majd szembe találom magam, egy kedves arcú szőke hajú nővel akinek a kezét Abbie fogja. Egy széles mosoly húzódik a számra és elindulok a páros felé majd rögtön lehajolok Abbshez és egy hatalmas puszit nyomok az arcára. Egy kicsit csalódott vagyok ugyanis semmi reakciót nem váltok ki belőle. Csak pislog rezzenéstelen arccal. Fura. - Szia én Lou vagyok és Liam megkért, hogy hozzam ide neked Abbiet ugyanis Ő most épp a színpadon rázza a fenekét - mutatkozik be, majd ad választ a fejembe feltett kérdésekre. Vicces nő ez a Lou. Szerintem.
- Örvendek a találkozásnak Lou - mosolyodok el és megfogom Abbie kezét ugyanis nem akarok tovább az arénában lenni. Hisz megkaptam amiért jöttem. - És köszönöm, hogy vigyáztál Abbiere.
- Igazából nem kellett rá sokat vigyáznom, ugyanis Liam jobban vigyáz rá mint saját szemére. Néha irigyelem, hogy mennyire szereti. Most is csak azért adta oda, mivel a színpadra nem vihette fel magával míg próbálnak. - meséli Lou vidáman és megsimogassa Abbs szőke haját. Hát sokan irigykednek Abbiere amiért ilyen keresztapja van. Hisz ki ne akarna egy világsztár keresztlánya lenne. - De nekem most mennem kell. Örültem a találkozásnak Skyler - nyújtsa a kezét Lou amit én vigyorogva elfogadok.
- Remélem még találkozunk - búcsúzom el Tőle én is, majd sarkon fordul és szinte futva eltűnik a színfalak mögött. - Indulhatunk Abbs? - hajolok le a kislányhoz aki bágyadtan bólint egyet. - Olyan furán viselkedsz. - mondom rosszállóan és tényleg megrémít a viselkedése. Eddig már rég tele beszélte volna a fejem. Most meg csak áll, szótlanul és nem csinál semmit.
Szomorúan kifújom a levegőt és irányt változtatok. Alig lépek párat mikor két kezet érzek a derekamon. Rögtön megfordulok, majd szembe találom magam, Zayn feketén csillogó szemeivel. Arcomra egy hatalmas mosoly kúszik, ahogy kedves arcát nézem amiből sugárzik a boldogság. Kezeit még mindig a derekamon tartja, ettől egy kicsit kényelmetlenül érzem magam, ugyanis nem akarom, hogy Liam meglásson így.
Amúgy ezt nem értem.  Lou az előbb azt mondta, hogy azért vigyáz most Ő Abbiere mivel a fiúk épp a színpadon próbálnak. De ha ez igaz akkor Zayn miért van itt én nem a színpadon? Vagy csak Liam nem akart találkozni velem és ezért bízta rá Lou-ra Abbset? Gőzöm sincs.
- Ugye nem akartál úgy elmenni, hogy nem köszönsz el Tőlem? - kérdezi tetetett sértődéssel a hangjában miközben felhúzza az orrát. Felnevet és megcsóválom a fejem.
- Nem akartam megzavarni a próbát. - húzom el a számat.
Zayn megforgassa a szemeit és még közelebb húz magához. Megszoktam már ezt a viselkedését, de még mindig nem érzem magam nyugodtnak. Elvagyok vele, de nem tudom az életemet elképzelni mellette. Szeretek Vele lenni, de nem érzem magam tökéletesen boldognak, hisz nem Őt szeretem. Akit én szeretek az mást szeret.
- Te engem soha nem zavarsz. Ha úgy lenne még a koncert közben is leugranék a színpadról csak, hogy neked örömet tudjak szerezni - néz mélyen a szemembe.
Tudom, hogy komolyan beszél, de valahogy nem tudom elhinni neki. Régen Liam is ugyan ilyen kedvesen beszélt velem, aztán pedig elhagyott és most már csak szóba sem akar állni velem. Jó lehet Zayn nem olyan, de aztán kitudja. Mi van akkor ha megint képbe jön Perrie? Aki a menyasszonya volt? Szerintem nem kérdés, hogy melyikünket választaná.
- Aranyos vagy - nyögöm ki végül és a tekintetem az ajkaira vándorol.
Zayn elmosolyodik miközben kezeivel a derekamat simogassa. Persze simogassa a fenekemet Abbie előtt. Hisz nyugodtan nézzen ingyen pornót. Szemeimmel próbálok Zaynek jelezni, hogy állítsa le magát ugyanis Abbs hatalmas szemekkel bámulja a jeleneteket. Zayn veszi az adást és kuncogva lenéz a szőke hajú törpére.
- Abbie csukd be a szemed vagy fordulj el, ugyanis nem neked való dolgok vannak most készülőben - utasítja Zayn mosolyogva a keresztlányomat aki apró kezeit rögtön a szemei elé teszi. - Sőt tudod mit. Inkább fordulj is el és csukd be a szemeidet is. - javítja ki magát, Abbie pedig rögtön teljesíti a kérését.
- Gonosz vagy - mondom rossz állóan, de többet nem tudok mondani ugyanis Zayn rögtön letámadja az ajkaimat.
Gondolkodás nélkül tekerem kezeimet a nyaka köré, miközben Ő minél közelebb húz magához.
Amikor csókolózunk, mindig arra számítok, hogy esetleg most jött el az ideje, hogy valami érezzek iránta. De eddig sajnos még nem volt ilyen szerencsém. Csak egyszerűen csókolózunk és szerintem mind kettőnk agyában egy másik személy van. Ez az állapot nagyon nem jó. Mondjuk jobb mintha hivatalosan járnánk.
- Vissza kell mennem próbálni - suttogja Zayn két csók között és próbál elhúzódni Tőlem, de valahogy nem akar neki összejönni. Végül én vetek véget a csókcsatának és húzódok el Tőle.
- Majd találkozunk - mosolyodok el és megfogom Abbie kezét, hogy végre tudjunk haza menni.
Zayn utoljára még hátulról megölel, majd mikor ez megtörténik vigyorogva rohan el az ellenkező irányba. Néha elgondolkodok rajta, hogy honnan van ennyi energiája miközben szinte naponta egy szabad perce sincs. Én totál ki lennék ennyi próbától, interjútól meg forgatásoktól.
Abbiet szokás szerint beültetem az autóba és mikor én is helyet foglalok a volán mögött és elindulok haza felé, próbálom beszéltetni Őt, de nem válaszol semmit. Csak sápadtan bámul ki az ablakon. Megrémít.
Örülök neki mikor leparkolok a lakás előtt és Abbsel együtt lépek be. Hatalmas csend fogad amiből azt  a következtetést vonom le, hogy Honor nincs otthon. Este van, és már megint nincs otthon. Legalább lehetne benne annyi, hogy felhív, hogy nem jön haza vagy valami. De neki nincs annyi esze, hogy szóljon.
- Eléggé hosszú napod lehetett, szóval megágyazok, hogy tudj lefeküdni - simogatom meg Abbie fejét és elindulok a hálószobám felé, Ő pedig rögtön követ és átvetkőzik a pizsijébe. Még csak nem is ellenkezik, hogy nem akar aludni. Ez különös. Soha nem szokott úgy lefeküdni, hogy én nem vagyok mellette.
Mikor az ággyal kész leszek félre állok, hogy Abbie tudjon bemászni, de helyette bőszen keresgél valamit a szobámba. - Mond csak Abbs, biztos minden rendben? - kérdezem ismét. - Ugye Tudod, hogy nekem minden elmondhatsz. - teszem még hozzá és leülök az ágyamra Ő pedig szomorúan bemászik az ágyba.
- Nézzünk valamilyen mesét - néz rám pislogva csillogó szemekkel.
- Oké - bólintok egyszerűen és felállok, hogy tudjam bekapcsolni a tévét. - És mit akarsz nézni? - húzom fel a szemöldökeimet miközben a DVD dobozokat nézegetem. Egy csomó mesét végig kellett már nézem Vele. Szóval már eléggé jártas vagyok az ilyen téren.
- Toy Storyt! - suttogja alig hallhatóan. Meglepetten hallom a kérését és kissé furán pislogok felé mikor kimászik az ágyból és a hátizsákjához siet és elkezd benne keresgélni. - Nincs meg! - pillant rám megrémülve egy kissé kipirult arccal.
- Mi nincs meg? - kérdezek vissza értetlenül, és kissé kényelmetlenül érzem magam, mert az a rajzfilm amit Ő akar nézni, nekem nincs meg. Tudom nagyon jól, hogy Liam kedvenc meséiről van szó. Remélem Abbsel is megszeretettet.
- Hát Woody! - válaszolja és átrohan a szobájába. Nem is tudtam, hogy van olyan babája. Vagy nincs is neki. Annyira furán és halkan beszél. Megcsóválom a fejem és utána megyek.
Lassan nyitok be a szobájába és rögtön meg is pillantom a szőnyegen ülve miközben patakokban folynak le a könnycseppek az arcáról. A szívem összeszorul és rögtön letelepszek mellé a szőnyegre.
- Miért sírsz Abbs? - kérdezem kedvesen és meg akarom ölelni.
- Nincs meeeeg. Én Toy Storyt akarooooooook - kezd el kiabálni és a sírása zokogásba megy át.
Akár mit mondhatok neki semmire nem reagál. Csak sír, hogy neki kell az a hülye baba meg a film. Az összes filmemet átnézem hátha megvan, de sehol nem találom. Végül Honort hívom fel.
- Honor. Mond, hogy megvan neked a Toy Story - szólok bele idegesen a telefonba.
Nem hiszem el, hogy ilyen kritikus helyzetben nincs itt velem. Abbie még soha nem sírt mikor velem volt. Pont ezért is érzem magam ennyire hülyén. Annyira rossz Őt sírni látni. Ráadásul nem is értem, hogy miért sír ennyire. Nem szokott Ő így viselkedni. Mindig mindenbe csendbe beletörődik. Akkor most miért nem törődik bele, hogy nincs olyan mesém.
- Toy Story? Miért pont az? Én azt a mesét nem szeretem - válaszolja egyszerűen.
- Ez azt jelenti, hogy nincs meg DVD-n? - kérdezem ingerülten.
- Hát ha valamit én nem szeretek akkor azt nem nézem DVD-n - mondja, de én nem várok tovább hanem megszakítom a vonalat.
Kissé idegesen megyek vissza az ebédlőbe ahol Abbiet hagytam. A kanapén ül a feje oldalra van döntve miközben arca könnyektől csillog. Mellé ülök és egy határozott mozdulattal az ölembe ültetem és egy puszit nyomok az arcára mikor észre veszem, hogy az egész teste tűz forró. Hoppá. Azért volt ma egész nap olyan kedv szegett mivel beteg lett.
Beteg lett! Forró a fejem ami azt jelenti, hogy lázas. És én vagyok itt vele. Ő beteg én pedig tapasztalatlan vagyok az ilyen téren. Gőzöm sincs, hogy mi a teendő. Késő éjjel van. Remek.
- Tűz forró a homlokod - suttogom szinte élettelen hangon és szinte már én is elsírom magam. Basszus most mit csináljak? Én az ilyenekhez nem értek. És mi van akkor ha komolyabb baja lesz mivel én nem tudtam rajta segíteni? - Abbie ugye jól vagy? - szorítom magamhoz.
- Toy Storyt akarok és a babámat - szipogja elhaló hangon. -Hol van Liam? - pillant rám.
Csodás. Liamet akarja. Most mégis mi a frászt csináljak. Igen, tudom, hogy mit kéne csinálnom. Fel kéne Őt hívnom. Ő lehet tudja, hogy mit kell akkor csinálni mikor valaki lázas.
- Nyugodj meg és pihenj szépen - teszem le a kanapéra majd vissza rohanok a hálószobámba és egy halom takaróval térek vissza amikkel végül betakarom Abbset.
Amikor ez meg történik ismét megpuszilom, és végül a telefonomért nyúlok. Remegő kezekkel keresem ki Liam számát majd teszem a készüléket a fülemhez. Nem hittem volna, hogy egyszer még nekem kell kérnem tőle valamit. De hát nekem Abbie a legfontosabb. Érte bármit képes lennék megcsinálni.
- Helló - szól bele a készülékbe Liam a maga mély hangjával amitől görcsbe rándul a gyomrom.
- Liam itt Skyler...bocsi, hogy ilyen későn zavarlak, de kéne a segítséged - nyöszörgöm elhaló hangon...

32 megjegyzés:

  1. Imádom! Per-fect :) mást egyenlőre nem tudok mondani annyira izgulok, hogy mi lesz *-*

    Ölel:Betti

    VálaszTörlés
  2. Úristen ne történnyen Abbsel semmi. Amúgy nagyon jó!!!

    VálaszTörlés
  3. Szegény Abbie :(

    VálaszTörlés
  4. ... És majd Liam rohan Skylerhez és Abbie kérésére mindketten beülnek vele a kàdba és csodálják egymást . Igaz?
    Vagy miután Abbs elaludt beszélgetni kezdenek. Igaz?
    Valamelyik lehet h jó nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kádba ?? jezzus...én nem vagyok ilyen perverz xD
      most nem fogom lelőni a poént xD

      Törlés
  5. Ez kádas dolog nem is olyan rossz :D
    De amúgy nagyon IMÁDTAM!!!!!!! *-*
    Mi lesz még itt....!?! :D
    Nagy izagalmakkal várom a folytatást!! <3

    Nessa® xoxo

    VálaszTörlés
  6. Atya úr isten, hát ez eszméletlen volt, esküszöm! :D remélem nem lesz semmi baja Abbienek, és remélem most majd végleg megbeszélik Liammel a dolgokat! :D
    Nagyon várom a kövit! :)) xoxo

    VálaszTörlés
  7. szia !:) pár napja keztem el ezt a történetet és le se tudtam tenni !!^^ nagyon tetszik a blogod !! :)
    ( azért remélem a végén összejönnek !)

    VálaszTörlés
  8. Gonosz vagy... Nagyon gonosz. Hogy lehet ilyenkor abbahagyni? Fhuuuu, hogy bírom én ezt ki holnapig? :) De amúgy nagyon jó lett :) <3 De nagyon haragszom rád :( MIért itt hagyod abba? :O
    ui:A kádas dolog tényleg nem rossz :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem vagyok gonosz :((( ne haragudj rám légysziiiiiiiiiiiii
      ne légy már te is kád párti xD

      Törlés
    2. Nem haragszom :)) de az vagyok :DD amúúúgy lenne egy kérdésem, de ha lehetne e-mailban kérdeném szóóóval kaphatok e-mail címet? :)

      Törlés
    3. persze...nyugodtan írj rám :D
      covergirl18@freemail.hu

      Törlés
  9. Haha :DD Nekem is kell egy ilyen keresztlány :D És Liam közeleg. éljeeeeennn :DD Zayn meg még mindig cukii

    VálaszTörlés
  10. nagyon tetszett, mint mindig... :D
    én nekem nagyon aranyosnak tűnik Zayn meg minden, de ebből baj lesz. valahogy a hetedik érzékem azt sugallja :P :/
    Abbs... jaj szegény, remélem Liam nem fog töketlenkedni.. :D

    VálaszTörlés
  11. jujjjj. remélem, hogy Abbie egy kicsit összehozza őket most ;)

    VálaszTörlés
  12. Juuuuj! Nagyon joooo! :3 Imadom! Na most akkor jatszhattok papas-mamast es majd osszemelegedtek! :3
    Ugye tudod, hogy Imadlak? :D Vaaaaarom a kovi reeeeszt!!! :3
    Pusziii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. papás-mamásat xD biztos azt fognak játszani xD

      Törlés
  13. lécci jöjjenek (megint) össze !:D

    VálaszTörlés
  14. Szegény Abbie :( . Jelentés az iskolából, 5. Óra elött.
    L.

    VálaszTörlés