2014. február 13., csütörtök

#36

ÉÉÉs meg is érkeztem a kövi résszel :D hát remélem elnyeri a tetszéseteket...ennél jobban nem tudtam megírni :/ azért remélem, hogy nem lett olyan borzalmas :)))))

Skyler Evans
És a történelem ismét megismétli önmagát. Ha fogalmazhatok így. De szerintem nyugodtan fogalmazhatok. Az első pasim akit igazán szerettem, letagadott egy élő műsorban és a hírnevet választotta helyettem.
A másik pasi aki igaz csak tetszett, de nem éreztem iránta semmit, pedig újra vissza ment a régi barátnőjéhez aki egyben a menyasszonya is volt.
A szerelmi életem egy borzalom és most már állíthatom, hogy tényleg egyedül fogok meghalni. Nem csalódtam Zaynben, csak kicsit rosszul esett, hogy játszott velem, holott a szíve mélyén még mindig Perriet szerette.
Az egészben pedig az a legszörnyűbb, hogy Liam megmondta, hogy Zayn gondolkodás nélkül vissza fog menni a menyasszonyához.
Liam. Mikor Abbie beteg lett - ennek pontosan két napja - Liam egész éjjel a lakásomon maradt és beszélgettünk. Mindenről. Ő elmondta, hogy mi történt vele a négy év során és szinte az összes mondatában szerepelt, hogy bocsájtsak meg neki amiért olyan csúnyán elintézett. Erre én azt mondtam, hogy hibás vagyok mivel menekültem előle. Végül reggelre pedig úgy váltunk el egymástól, hogy mind kettőnknek rendbe kell hoznia az életét. Azt mondta, hogy szakít Christinnel ugyanis csakis miattam jött össze vele fél éve, mivel engem akart elfelejteni.
Hittem neki és most is hiszek neki. Pont ezért is gondoltam úgy, hogy muszáj pontot tennem a Zaynel való kapcsolatomra. Liam elment, Abbiet is magával vége ugyanis Louis anyukája épp Londonban tartózkodott és Ő állítólag ért a gyerekekhez, ezért a fiú állítása szerint, egy perc alatt meggyógyítja Abbst. Bele egyeztem, de csak úgy ha minden órában helyzetjelentést tart. A bejárati ajtót kinyitottam neki, miközben Ő a karja közt tartotta Abbiet, és mielőtt elment volna megcsókolt.
De nem csak valami szájra puszi. Nem, hivatalos rendes csók! A fellegekbe jártam és akaratom ellenére csókoltam vissza. Nem tehettem róla, hogy gondolkodás nélkül cselekedtem. Annyira ki voltam már éhezve a közelségére, hogy természetes dolog volt az, hogy vissza csókoltam. Pedig tudtam nagyon jól, hogy elárultam magam előtte, vagyis most már tudja, hogy még mindig szeretem. De Ő kezdte az egészet! Ő csókolt meg csak úgy, majd vigyorogva diadalittas mosoly kíséretében távozott.
Ezek után pedig kötelességemnek éreztem, hogy beszéljek Zaynel.

Zaynek épp ruha próbája volt az arénába én pedig gondoltam, hogy meglepem és normális körülmények között elbeszélgetek vele. Vagyis megmondom neki, hogy ennek a dolognak ami közöttünk van véget kell, hogy vessünk. Én nem akarok csak csókolózni vele. Olyan mintha kihasználnánk egymást. Meg aztán bíztam Liamben és elhittem neki, hogy tényleg szakítani fog Christinnel.
Egy kissé idegesen léptem be a színfalak mögé majd kerestem meg az öltözőt ahol épp Zayn volt. Akit rögtön meg is találtam...csak történetesen nem a stylist volt vele hanem a menyasszonya Perrie.
Abba a pillanatban mikor megláttam őket csókolózni, rosszul éreztem magam. De legfőképp átverne. Tudom, hogy nem jártunk hivatalosan, de akkor is volt közöttünk valami ami több volt mint barátság. És az, hogy megcsalt rosszul esett. Pont olyan rosszul mint az mikor anno Liam letagadott abban az ostoba hülye műsorban.
- Ehem - köszörültem meg a torkom, a szerelmes pár pedig rögtön szétrebbent. Perrie csodálkozva pislogott felém, míg Zayn legszívesebben elsüllyedt volna szégyenében. - Beszélhetnénk? - kérdeztem Zaynt aki bólintott egy aprót, majd bocsánatkérően a szőke hajú lányra pislogott.
- Magunkra hagynál pár percre? - kérdezte Perrietől aki rögtön bólintott és kiment a helységből.
Először néma csendben álltunk pár másodpercig, majd Zayn volt az aki megszólalt.
- Sajnálom. Nem így kellett volna megtudnod - sütötte le a szemeit én pedig felé lépkedtem. 
- Nem haragszom csak fáj az a tudat, hogy a bolondját járattad velem - válaszoltam.
Tényleg nem haragudtam Rá, ugyanis én sem voltam belé szerelmes. Csak elvoltam vele és örültem neki, hogy legalább addig míg a közelében vagyok nem jár Liam az eszében. - Csókolóztam Liammel. - tettem hozzá én is egy kissé pironkodva. 
Ha már tiszta lapokkal játszunk akkor tudjon meg Ő is mindent. Zayn tudta nagyon jól, hogy mit érzek Liam iránt. 
- Ne bánkódj ez miatt. Nem jártunk hivatalosan. Te tisztában voltál vele, hogy én még mindig Pezzt szeretem és én is tudtam, hogy Te meg Liamet - vonta meg a vállát egy mosoly kíséretében.
Igaza van. Tudtam nagyon jól, hogy szereti Perriet. Hisz a kapcsolatukat csak szüneteltették és egy kis pihenőt akartak tartani.
- Akkor mi volt kettőnk között? - tártam szét a kezeimet tanácstalanul. - Én nem akarok haragban elválni.
- Mi volt köztünk? - ismételte meg a kérdésemet és végig simított az arcomon. - Egy boldog időszak amire mind ketten mosolyogva fogunk vissza gondolni. Bírtam veled lógni Sky és örökre a legjobb barátom maradsz. - mondta azzal magához húzott és megölelt.
Boldog voltam, hogy nem haragszik rám amiért soha nem szerettem és kihasználtam.
- Fontos vagy a számomra és azt akarom, hogy boldog légy - kulcsoltam össze a kezeimet a nyaka körül.
- Úgy ahogy Te is fontos vagy a számomra, pont ezért szeretném ha Liammel megbeszélnétek a dolgokat és újra összejönnétek. Ti egymásnak lettetek teremtve Sky - motyogta a nyakamba.
- Ahogy Te és Perrie is. Remélem azért az esküvőtökre meghívtok. - kuncogtam fel, Zayn pedig elnevette magát.
- Te leszel az egyik koszorús lány. - engedett el végül és kacsintott egyet. - Bírlak Sky.
- Én is bírlak Zayn és köszönök mindent. - suttogtam majd sarkon fordultam és kiléptem a helységből. Perrie rám mosolygott és boldogan rohant vissza Zayn karja közé. Tényleg aranyosak együtt.
Boldogan fogok vissza gondolni a Vele töltött időkre. De igaza van, nem Ő volt az a srác akit én szerettem. Ugyanis akit én szeretek az Zayn legjobb barátja...


♦♦♦

Gyerünk Skyler, csak becsengetsz majd Liam kinyitja az ajtót és oda adod Abbiet a kezébe. Aha, könnyen hangzik, de mióta nálam aludt és reggel megcsókolt nem találkoztunk. De ma reggel felhívtam, hogy esetleg ha akar vigyázhat Abbsre. Én pedig rögtön kaptam az ötleten. És most itt állok a lakása ajtaja előtt és totál parázok a találkozástól. Nem tudom, hogy most mi van kettőnk között. 
Talán már szakítottak Christinnel? Lehet. De ha ez megtörtént volna akkor tudnom kéne róla nem? Vagyis gondolom akkor most mindenki arról pletykálna. És ha szakítottak akkor vajon elmondta Christinnek az igazat? Lehet, hogy a csaj a halálomat tervezi. 
Üsse fene. Egy határozott mozdulattal megnyomom a csengőt és pár másodperc múlva szembe találom magam Christin Perryevel.
Erről ennyit. Nem szakítottak! Még mindig együtt élnek. Akkor Liam már megint hazudott? Nem is akar szakítani vele. Hát persze gondolhattam volna, hogy megint csak nekem játssza az eszét. Gratulálok Skyler. Liam megtudta, hogy még mindig szereted és lehet, hogy jót röhögött rajtad. 
- Hol van Liam? - kérdezem egy kicsit sem kedvesen és erősebben szorítom Abbie kezét.
- Nem gondolod, hogy pofátlan vagy? Azt hiszed, hogy nem jöttem rá kis tervedre - mondja a hangja pedig tele van utálattal.
Kicsit sem értem, hogy miről beszél. Mégis milyen tervemre jött rá? Habár Christin nem az ép gondolkodásáról híres.
- Nem tudom, hogy miről beszélsz - csóválom meg a fejem és meghúzom Abbie kezét, hogy jöjjön közelebb, de nem nagyon akar. Tudom, hogy nem szereti Christint. - Én csak Liamet keresem ugyanis mától Ő vigyáz Abbsre.
- Persze én meg most jöttem az űrből - nevet fel gúnyosan, de közben halkan. Ráadásul az ajtót sem meri kinyitni. Itt nekem valami bűzlik. Hol van Liam és miért nem akarnak engem beengedni? - Tudom, hogy még mindig szerelmes vagy Liambe. De tévedésben élsz ha azt hiszed elveheted tőlem.
- Nézd Christin, gőzöm sincs, hogy miről hablatyolsz itt össze-vissza. Én csak Abbiet hoztam a keresztapjához...
- Elegem van ebből a kis szarosból - bök Abbie felé aki nyikkanik egyet mikor Christin száját elhagyja ez a mondat. Mégis, hogy mondhat ilyet a pasija keresztlányáról? Normális ez? - Mióta feltűntetek a színen Liam csak veletek foglalkozik és nem velem.
- Talán azért mert rájött, hogy ki is vagy valójában?
- Nem fogom engedni, hogy tönkre tedd azt amit eddig megcsináltam. Liam a tenyeremből evett addig még a nővére fel nem fordult. Aztán jöttél Te...hirtelen már nem kellettem neki. 
- Hogy beszélhetsz így valakiről akit szeretsz? - kérdezem összehúzott szemöldökkel. Komolyan a pofán leszakad. Kezdek kételkedni benne, hogy tényleg szereti-e Liamet. 
- Ki mondta azt, hogy szeretem Őt? - nevet fel gúnyosan. Legszívesebben neki ugranék, de inkább nem teszem ugyanis itt áll mellettem Abbie. Én úgy tudtam, hogy nem szereti. 
- De hisz...
- Összejöttem vele mivel tudtam, hogy mellette igazán híres lehetek. Csak a pénze kellett meg a hírneve - mondja ki végül.  
Hangos ajtócsapódásra leszek figyelmes majd az ajtó mögött egy szál törülközőben megjelenik Liam. Dühösen mered Christinre a lány pedig totál lesápad. Szerintem Liam végig hallgatta az egészet. És ez most jó, vagy nem? 
- Megtennéd Skyler, hogy elmész? - pillant rám Liam fagyosan.
Kissé meglepődök a kérésen. Azt akarja, hogy elmenjek. Komolyan ezek után még mindig Christinnel marad? Ezt nem hiszem el.
- Ahogy gondolod - válaszolom és Abbievel együtt sarkon fordulok.
Fogalmam sincs, hogy mi ez az egész. Ha Liam végig hallgatta az egész beszélgetésemet Christinnel, akkor miért akarta azt, hogy elmenjek? Nem hiszem el, hogy még így is ezt a buggyant kétszínű libát választja. Hisz Christin beismerte, hogy csakis a pénz miatt volt Vele. Akkor meg mit akar még mindig Tőle?
Sírhatnékom van, de nem sírok. Liam miatt már annyi könnyet ejtettem, hogy egy egész óceán megtelt volna.
De nem tehetek róla. Még mindig Őt szeretem és ez örökre így is marad. Akár mit csinálok számomra Liam marad az egyetlen szerelmem...

31 megjegyzés:

  1. Neee neee neeeeeeeeeee nem lehet így vége qwq Istenem, istenem, most megfogok halni a következő részig! :((( Hülye egy kurva ez a Christin fú de utálom és Sky helyében már úgy megtéptem volna, hogy csak na! - most keménykedek -w- - :@@@

    Téged pedig drága Do-m IMÁDLAK megint fantasztikus részt hoztál! Alig várom a holnapot, hogy már olvashassam a következő részt, bár ne kérdezd, hogy fogom addig kibírni.

    Ölel: Betti ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dehogy fogsz meghalni :D keménykedj csak :D
      én is imádlak :P szerintem kibírod

      Törlés
  2. kövit akarook !! annyira izgii !!

    VálaszTörlés
  3. Szóval Liam egy szál törölközőbe...hmm.. :D
    Komolyra fordítva a szót..Christin..leköpni kevés..kár a nyáladért.. -.-"
    Liamnek meg megjöhetne az esze!! Én itt csak szegény Abbiet sajnálom :(
    Remélem, hogy BOLDOGOK LESZNEK!! <33
    Ölel Nessa :)

    VálaszTörlés
  4. Ahh, remélem jól kiosszia majd Christint és elküldi a fészkes fenébe! :DD aztán majd megy Skyhoz és megcsókolja és minden happy lesz! :D szép álom :D ééés Liam egy szál törülközőben, hmm... *perverz fej* ^.^ :))
    Várom a kövit már, nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a kimenetele! :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Liam egy szál törülközőben rawrrrr :) *jótérzekfej*

      Törlés
    2. jujjj milyen elképzelések :D majd kiderül h mi lesz a vége :P

      Törlés
    3. igen Liam egy szál törülközőben :D

      Törlés
  5. Christnek vége ! Christinek vége ! Jól van befejeztem ;) Remèlem Liam azonnal kidobja őt! A következő rész Liam szemszögéből lesz úgye? Skylert kicsit sajnálom! De szegény Abbs :(:(:(:(

    VálaszTörlés
  6. Ismételten remek rész, csak kiakadtam. Az órám közepén nem nézhettek hülyének, hogy a fejemet a padba verem és azt hajtogatom, hogy "Liam egy idióta, Liam egy idóta" aztán ránézek Tina T.-re és megkérdezem Tőle, hogy megölhetem-e? Azt mondta, hogy nem. Pedig én Christinre gondoltam... Mindegy tudok karatézni (pff álmaimban) és lekaratézom az agyon plasztikázott, még az enyémnél is üresebb fejét :) ennyi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Liam nem idióta xD ne ölj meg senki :D
      ne karatézz le senkit...még álmaidban se

      Törlés
    2. En, én megmondtam :P MIXER, BLEEE.... Oké, most, hogy kigyerekeskedtük magunkat megsúgom neked, hogy nem tud karatézni (karatéjozni...), még én is jobban csapkodok nála xdd Viszont fekete öves (pfff xd), ami azt jelenti, hogy félni kéne tőle... kéne. Tehát majd megfenyítjük Christin-t, ha nem viselkedik:DD muhaha. xxx

      Törlés
    3. hát ez vicces xD soha nem hittem volna h két barátnő pont az én blogomat olvassa majd :P woooow xD tök menőnek érzem magam :D

      Törlés
    4. ki mondta, hogy baratnok vagyunk?;) mi ikertestverek vagyunk :)))

      Törlés
  7. Sky tiszta Dóri a Hűvösvölgyi suliból. Mindketten nagyon tudnak kombinálni csak a reális gondolkodást nem használják.
    Am nagyon jó lett :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát nem tudom, hogy ki az a Dóri akiről beszélsz xD de az biztos, hogy én nem ismerem xD

      Törlés
  8. szerintem nagyon jó rész lett, akár mit is mondasz, akkor is jó :P
    Sky szerintem félre értette a dolgot, vagy is remélem :P
    Liam kidobhatná már azt a cafkát.. -.-

    VálaszTörlés
  9. Na hali xd szombaton kezdtem olvasni a blogod és most értem a végére :D És IMÁDOM már várom a kövi részt és siess vele :) Pusza Coni

    VálaszTörlés
  10. Tuti szakítani fog azzal a köcsög csajjal. Zayn meg Pez cukik. Laimék meg jöjjenek már össze :DDDD Nagyon imádtam, vároom a kövit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zerrie *-* majd eggyszer összejönnek...vagy nem xD

      Törlés
  11. Rendben, Liam nem hülye. Csak néha idiótán viselkedik. De a rész nagyon jó lett. Skyler szerintem furcsa. Liam pedig Liam. Christin mint a gumiabroncs.(ne kérdezd honnan jutott eszembe a hasonlat XD)
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is viselkedik idiótán *____________* Skyler nem is fura xD
      nem, nem kérdezek inkább semmit xD

      Törlés
  12. juuuuj! Imáháháháááádom! :3 Nagyon jó! Sky! Ne gondolj semmi rosszra! Szerinted Liam ezek után még képes lenne egy ilyen hárpiával együtt élni? Ugyan, kérlek. Ennyire azért ő sem hülye.
    Remélem, hogy a kövi az Liam szemszög lesz. Akarom hallani, hogy hogyan küldi el ezt a picsát a picsába... Ez érdekesen hangzik. :D
    Imádatos! Love-olom. :DD
    Pusziiii! :3
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, nem lesz az ő szemszögéből :/ de majd még lesz valami az ő szemszögéből xD

      Törlés