2014. február 14., péntek

#37

Helloooo!!!! Először is Nicole Reddel nyitottunk egy közös blogot és örülnék neki ha benéznénet ----LINK
Másodszor pedig itt a friss rész :D őszintén megmondva az egész történetből nekem ez a fejezet tetszik a legjobban xD köszöööönöm a komikat :))))))))))))

A Liammel való találkozásom egy borzalom volt. Sőt annyira megint elment a kedvem az élettől, hogy mikor haza értem Abbiet rögtön lefektettem aludni én pedig letelepedtem az ebédlőben lévő kanapéra és csak gondolkodtam úgy mindenen.
Nem értettem, hogy Liam miért küldött el, amikor meghallotta az igazat. Tuti, hogy végig hallgatta az egész beszélgetésemet Christinnel szóval mostanra már tudja, hogy az állítólagos barátnője csak a hírneve miatt volt vele. De ha felfogta akkor miért engem küldött el? Mit akar még beszélgetni azzal a ribanccal ezek után. Nem hiszem el, hogy még ezek után is képes lenne megbocsájtani neki. Christin nem szereti Liamet és soha nem is szerette. Mindig is sejtettem, csak úgy gondoltam, hogy nem érdemes vele foglalkoznom mivel Liam úgysem nekem hinne.
De ezek után még mindig ott maradt vele. Na hát ez borzalmas. Kihasználja és röhög magában, hogy hogyan át tudja verni Liamet. Liam meg csak tűri és még vásárolgatni viszi. Ez nem normális állapot.
Egy olyan lánnyal él egy fedél alatt aki még csak nem is szereti. Miközben itt vagyok én, aki teljes szívéből szereti.
Szeretem Liamet, de néha annyira utálom. Mint például most. Annyira rossz érzés volt a szájából hallani azt a mondatot, hogy menjek el. Szívesen maradtam volna még ugyanis tök kíváncsi vagyok arra, hogy mit beszélhetnek.
Vajon Liam van olyan hülye, hogy ezek után is Vele marad? Szerintem igen. Szóval megint kit vert át? Engem.
Valahogy sejtettem, hogy soha nem szakítana Christinnel miattam. Tudja nagyon jól, hogy engem könnyen át lehet verni. Akkor este pedig itt volt nálam, gondolta, hogy eljátszadozik velem egy kicsit majd jól kinevet. Sejthettem volna, hogy nem gondolta komolyan azt, hogy szakítani fog a barátnőjével. Christin gyönyörű, híres. Én meg átlagos vagyok és nagyon nem híres. Még csak nem is kérdés, hogy melyikőnket választaná. Christin hatalmas előnnyel győz velem szembe. A múlt meg már senkit nem érdekel, csak engem.
Akár mit csinálhatok én soha nem fogok tudni haragudni Liamre, gyűlölni meg végképp nem tudom. Beszélnem is muszáj vele ugyanis itt van Abbie. Erről ennyit. Christin győzött, megkapta Liamet.
Fejemet a kanapénak támasztottam majd úgy gondoltam, hogy ideje elterelnem a gondolataimat Liam felől. Így bekapcsoltam a tévét, de semmit nem találtam benne. Negyed órát néztem a sok hülyeséget. Aztán fel mérgedtem és kikapcsoltam a készüléket. Majd elővettem a laptopomat és neteztem egy kicsit.
Éjfél is elmúlhatott már, de én még mindig nem voltam álmos. Örültem volna neki ha Honor haza jön és el tudnám panaszkodni neki a gondjaimat és ki tudnám önteni neki a szívem. Ő legalább mindig megért és ellát tanácsokkal. De amilyen szerencsétlen vagyok úgysem jön haza. Miért jönne haza mikor fiatal és bulizhat. Nekem is azt kéne tennem, csak hát nekem itt van Abbie akit nem hagyhatok magára. Na nem mintha bánnám. csak néha jó lenne már egy kicsit ellazulni.
Ismét gondolataimba merülök, mikor a tevékenységemet egy hangos csengő szakítja félbe. Ki az a marha aki éjfél után tör rám? Honor biztosan nem ugyanis van kulcsa, meg azt is tudja, hogy Abbie ilyenkor már mélyen alszik. De akkor ki zaklat?
Mérgesen indulok el ajtót nyitva és akár ki is az elhordom a jó büdös fenébe ha felébresztette Abbiet. Azt ajtót kinyitom majd szemebe találom magam Liammel. Na erre nem számítottam. Sőt mit keres Ő itt ilyen késői órákban? És miért jött el hozzám? Tudtommal elküldött.
- Hellóka édesem, én lennék az egyetlen LiLi-d aki anno elvette a szüzességedet. - szólal meg vigyorogva és ajkát becsücsöríti majd elkezd felém közelíteni, de én kitérek az érintése elől. Ez miatt csalódottság tükröződik az arcán és lebiggyeszti az ajkait.
Édes? LiLi? Elvette a szüzességem? Életem nem hallottam még őt így beszélni. Ráadásul a szemei is szokatlanul különösen csillognak.
- Elvetted a szüzességem? Jesszus Te részeg vagy! - esik le hirtelen a tantusz. Hát persze. Azért beszél össze-vissza ilyen ostobaságokat mivel totál részeg. Na, ne Liam részeg!? Hát így sem láttam még Őt soha. Csodás. Azt akartam, hogy jöjjön ide, erre ide is jött totál részegen. Szuper. Így még úgy sem láttam soha sem.
- Nem részeg csak egy kicsit be vagyok csípve - csóválja meg a fejét.
Felnevetek. Á, kicsit sem részeg. Nagyon nem. Csak annyira, hogy reggelre semmire nem fog emlékezni. Mert tuti, hogy nem fog emlékezni.
- Nem Liam, te részeg vagy. Nagyon is - ellenkezek határozottan. Ismét szomorúan lebiggyeszti az ajkait. Már csak azt kell megtudnom, hogy miért pont hozzám jött ilyen állapotban és, hogy hol van Christin. Egyáltalán miért itta le magát ennyire?
- Mindegy gondoltam meglátogatlak. Úgyis megint megbántottalak és kötelességemnek éreztem, hogy elújságoljam a jó hírt, vagyis azt, hogy Christin már a múlt - húzza ki magát büszkén, de túl hevesen akarta csinálni ezért kissé megtántorodott így az ajtófélfába kapaszkodott meg. Vicces részegen. Na várjunk csak mit mondott? Christin már a múlt? Szóval szakítottak? De ezt ilyen állapotban el is hihetem? Habár azt tartják, hogy a részeg ember igazat mond. - Azért küldtelek el mert nem akartam azt, hogy a keresztlányommal végig nézzétek ahogy a plasztik kurvát kibaszom a házamból. - teszi még hozzá olyan hangosan, hogy szinte az egész ház az Ő hangjától hangos. Ha így folytassa kihívják Rá a rendőröket.
- Eszednél vagy Te! Ne ordibálj mert még felébreszted Abbiet - bököm meg a vállát idegesen. Nincs kedvem vele idegeskedni. Örülök neki, hogy szakítottak, de szerintem jobb lenne ha haza menne. - Örülök, hogy jöttél és elnézést kértél, de most már szerintem menj haza és aludd ki magad és majd holnap megbeszéljük a dolgokat.
- Na ne már. Tudod honnan gyalogolok? Hát öhm...- itt félbe szakítja és a hajába túr majd úgy gondolkozik tovább. Nem tudja, hogy hol ivott. Beszarok rajta. - Honnan is? Oh várj gondolkodom. Szóval kibasztam Christin a lakásomból és, hogy megünnepeljem azt, hogy végre elüldöztem magamtól azt a hazug picsát gondoltam elmegyek egy kicsit szórakozni. Találkoztam Louisval és elmentünk a Funky Buddhába majd Őt elveszítettem én meg elmentem sétálni. Szóval egy csomót gyalogoltam úgyhogy ne légy már jégszívű... légyszí ne zavarj el - pislog felém kiskutyaszemekkel. Még részegen is annyira aranyos. Viszont muszáj neki ennyire hangosan kiabálnia? Habár részeg és nem tud magáról.
- Gyere be, de ha felébreszted Abbiet a hangoskodásoddal én esküszöm, hogy kiheréllek -ragadom karon majd behúzom a lakásomba Ő pedig becsukja maga után az ajtót.
- Köszi, szerelmem - mondja mosolyogva és megölel, de én ellököm magamtól így szó szerint a kanapémra dől le. Nagy nehezen ülő helyzetbe tornássza magát, hogy tudjon rám nézni. - Van valami piád? - kérdezi izgatottan.
- Van, de nem kapsz. Így is örülni fogok neki, ha nem hányod végig a lakásomat. - mondom bosszúsan. Persze én tuti nem adok neki alkoholt. Úgyis hányni fog. És nem akarnám, hogy az én szőnyegem legyen az áldozat.
- Gonosz vagy - kulcsolja össze a kezeit a mellkasa alatt. - Most nézd meg órákig gyalogolok, hogy bocsánatot kérjek amiért olyan paraszt voltam veled és, hogy elújságoljam azt, hogy újra együtt lehetünk, erre Te meg ilyen vagy. Nem lesz ez így jó kedvesem. - nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Egyáltalán honnan gyalogolt? Még jó, hogy nem ütötte el egy autó vagy valami. Hisz még normálisan menni sem tud. Én mondtam olyat, hogy együtt vagyunk vagy, hogy együtt akarok lenni vele? Abba viszont biztos voltam, hogy nem zavarom egyhamar haza, de csak azért mert vicces ahogy kinéz.
- Inkább fogd be pár percre. Kapsz kávét, hogy józanodj. - mondom bosszúsan.
Életem nem voltam még nagyon részeg, viszont Honor már nem egyszer volt. És mindig én józanítottam ki és nála bevált a kávé. Szóval lehet, hogy Liamnek is segíteni fog.
Kiszaladok a konyhába és gyorsan elkészítem a kávét, majd egy csészével megyek vissza Liamhez és rakom le a dohányzó asztalra én pedig végül leülök Liam mellé.
- Azt hiszem bepisiltem - néz rám aranyosan, pislogva. Rögtön az arcomra fagy a mosoly. Könyörgöm mondja valaki, hogy csak félre hallottam.
- Tessék? - kérdezek vissza ugyanis remélem, hogy rosszul hallottam.
- Nedves a nadrágom. - válaszolja egyszerűen.
Nagyon nem úgy néz ki mint aki zavartassa magát. Sőt szerintem tetszik neki a szenvedésem. Van egy olyan érzésem, hogy tényleg komolyan beszél. Basszus ezt nem hiszem el.
- Bazd meg Liam hány éves vagy? Kettő? Még Abbie sem pisil be - mondom idegesen Ő pedig aranyosan mosolyog rám.
- Abbie az én vérem és pont ezért nem pisil be.
- Ezek szerint nem hasonlít rád ugyanis Te pont most hugyoztad össze magad. De ha olyan lett a kanapém én esküszöm, hogy agyonverlek - fenyegetem meg miközben Ő hatalmasokat kuncog. Pedig nagyon nem vicces. Képes lennék megverni. - Vedd le és kimosom. Addig pedig maradj ülve.
- Tudod ha ennyire meg szeretnéd nézni a farkam nem kéne kifogásokat keresned mert neked akár mikor megmutatom. - kacsint felém egy perverz mosoly kíséretében. Ez beteg. Én nem akarom a farkát bámulni.
- Te nagyon hülye, csak azért akarom, hogy vesd le, hogy tudjam kimosni a foltot - ütöm magam homlokon.
Végül azért bele egyezik és nagy nehezen leveszi a nadrágját majd a kezembe nyomja. Majd mintha saját otthonába lenne felállt és a konyhába ment és nyugodtan elkezdett kotorászni a hűtőben.  Megcsóváltam a fejem és inkább bementem a fürdőbe, hogy tudjam kimosni a nadrágját.
Aztán hirtelen hangos pukkanásra leszek figyelmes. Rögtön vissza rohanok a konyhába ahol megpillantom Liamet miközben épp egy pezsgős üvegből iszik. Remek, megtalálta a hűtött pezsgőmet.
- Azt mondtam, hogy kávét igyál nem pedig azt, hogy pezsgőt - mondom rosszállóan, de olyan mintha süketnek beszélnék.
Liam leemel két poharat a pultról majd megtölti őket pezsgővel, végül az egyik poharat felém nyomja a másikat pedig maga előtt hagyja.
- Most mit izélsz? Gyere koccintsunk arra, hogy újra szabadok vagyunk és mindent újra kezdhetünk tiszta lappal. Én szeretlek Téged, Te pedig engem. Csodás jövő vár ránk - azonban mielőtt bármit tudnék mondani a száját az ajkaimra nyomja és lágyan megcsókol.
Nem merek vissza csókolni azonban piszkosan élvezem. Végül elhúzódok tőle.
-  Én nem is szeretlek - válaszolom.
- De igen - ellenkezik vigyorogva. - Most pedig igyunk!
Engedek a kísértésnek és felhörpintem a poharam tartalmát. Ez pedig mikor megtörténik, Liam rögtön újra tölt. És ez így folytatódott tovább és tovább. Az első üveg elfogyott és rögtön felnyitotta a következőt és én nem ellenkeztem. Az alkohol minél jobban a fejembe szállt én pedig minél közelebb kerültem Liamhez.
Végül én voltam az aki megcsókolta Őt. Természetesen csak az alkohol miatt. Ő természetesen rögtön vissza csókolt, de mikor tudatosult bennem, hogy mit csinálok inkább elhúzódtam Tőle és bementem a hálószobámba majd rögtön lefeküdtem. Azonban pár másodperc múlva ismét nyitódott az ajtó és két kör fonódott a derekamra.
- Mit csinálsz? - fordultam Liam felé aki kedvesen nézett és fejét a nyakamba fúrta. Részegek vagyunk. Nem engedhetek a kísértésnek.
- Újra akarom kezdeni. Azt akarom, hogy megint a barátnőm légy mint régen - suttogja és lágyan megcsókol.
Visszacsókolom az agyam pedig kikapcsol. Csakis Liam érdekel és az, hogy újra itt van mellettem. Nem érdekel, hogy reggelre egyikünk sem fog emlékezni semmire. Csakis a pillanatnak élek és annak, hogy megint megcsókolhatom azt a srácot akit szeretek...

28 megjegyzés:

  1. Szuper

    UI: első komi

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez a kedvenc részem!

    VálaszTörlés
  3. Csúcs vagy mint mindig ! Alig várom a kövit!

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon jó rész volt!!:D Liam nagyon vicces volt részegen:DD Várom a kövit!:)

    VálaszTörlés
  5. Aztaaa, hát szakadtam, nagyon nagy volt! :D "azt hiszem bepisiltem"--> ezen akkorát röhögtem hogy itthon szerintem hülyének néztek, hogy min szakadok!! xD nekem is eddig ez volt a kedvencem, imádtam! :D nagyon várom a kövit! :D xoxo

    VálaszTörlés
  6. Oh my goood :DD Drunk Liam is the best Liam :DD I love it♥♥ Gyorsan kövit :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ohh mmmmmyyy régen ezt a mondatot annyit használtam...twitter az összes képéhez ezt írtam xD

      Törlés
  7. Szépt röhögtem az agyam Liam-en.Nagyon siess a kövivel :D

    VálaszTörlés
  8. Live in the moment, because everything else in uncertain! -Louis Tomlinson.
    egybõl ez jutott eszembe a végérõl. Nagyon tetszett a rész!

    VálaszTörlés
  9. x''DDD ,,Azt hiszem bepisiltem." x""D
    Szet rohogtem az agyamat!! :''D Nekem is ez a kedvenc reszem! :DDD LMAO!!! x'D
    Imadom! Varom a kovi reszt. Kivancsi vagyok a reggelre. :DDD
    Pussssz!! :3 xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  10. Húúúú! Ez nagyon jó volt! Imádtam! Liam nagyon cuki részegen. Izgatottan várom a folytatást! xxx

    VálaszTörlés
  11. jujjjjjj. de jó volt *_* remélem Abbs majd tudni fogja, hogy Liam ott töltötte az éjszakát :D biztos örülni fog :)

    VálaszTörlés
  12. Szia, Holnap mikor lesz új rész. Kérlek reggel, mert dél után nem tudok jönni. Nem tudnák estig várni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. reggel én még alszok mivel szombat van :D és ez miatt nem fogok korán felkelni :/ hisz hétvége van örülök h nem kell korán kelnem...bocsiiiii

      Törlés
  13. aztaaa vároom h abbie rájuk nyisson xdddd kis felvilágosítás xd
    am mikor jön a gyámügy?mert elvileg csak probaidőre kapták :(
    am remélem nem reggel mert másnaposan szar lesz xdd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a kis perverz fejedet xD ez nem egy pornó film :P
      az a gond h olyanokról elfeletkeztem xD komolyan amikor befejeztem a történetet akkor jutott az eszembe :/

      Törlés
  14. Júj Liam xDDD Neee. Vajon tényleg ilyen ha részeg? XDD Cuki xDD Imádtaaaaaaaaammmmmmm :DD Várom a kövit. Ja igen és...kirúúgta azt a csajt hahaha

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mivel még életemben nem láttam részegen, ezért nem tudom h milyen xD de szerintem nem ilyen :P vagyis remélemmmmm

      Törlés
  15. Oké, Liam. Tökéletes. És még így részegen is cuki. Imádom :D. De hamarosan vége :'( Nagyon várom a kövit.
    L.

    VálaszTörlés