2014. október 10., péntek

' 1.- Testvérek

Az első rész ^_^ jöhet hideg meleg...a kövi...nos a hétvége a Where We Are mozifilmé szóval menjetek moziba és tomboljatok rá, közben pedig gondoljatok a szaros Szlovákiára ahol nem képesek leadni ;) szóval a kövi jövő héten érkezik, úgyhogy addig lesz időtök komizni...mellesleg mit szólnátok egy facebook csoporthoz? azért gondoltam most így rá mert akkor oda mindig kiírnám h mikor jön a kövi Ti pedig tudnátok a pontos dátumot :) teszek ki egy szavazást erről és jövő hétig tudtok szavazni, és jó lenne ha komiban is elmondanátok a véleményeteket :D 

#LIAM
Tudjátok milyen érzés az mikor a legmélyebb álmotokban zavarnak meg? Mikor olyan hangokra leszel figyelmes ami egy földrengésre emlékeztet. Pedig tudod, hogy nem lehet földrengés hisz Angliában élsz. És a hang még csak az ébresztő órája sem lehet, ugyanis nincs is ébresztőd!
Ismét egy hangos dörömbölés a szemeim pedig kipattannak és ezzel egy időben ugrok is egyet félelmembe. De ezt a tevékenységemet rögtön meg is bánom ugyanis valaki mellettem megmozdul. Lassan a jövevény felé fordulok aki békésen alszik az ágyamba. Hosszú fekete haján kívül nem látok semmit. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kifárasztottam a kicsikét az éjjel. Így vissza gondolva a kis menetünk alatt én még csak meg sem izzadtam, ami nálam annyit tesz, hogy totál nem élveztem a légyottunkat. És ez mit is jelent a fekete démon számára? Azt, hogy nincs telefonszám csere, szóval soha többé nem akarok vele eljátszani mikor unatkozni fogok. Érzelmi sokk lesz a számára. Ez van, miért nem teljesített jobban az ágyban. Az én elvárásaim magasak a csajok térén. Válogathatok közülük ugyanis megengedhetem magamnak. Akkor mégis mi a francért ragadjak le egy olyan csajnál akivel totál nem élveztem a tornát?
Nem értem, hogy mit gondolnak a lányok mikor elkezdek velük flörtölni. Azt hiszik, hogy egy éjszakánál tovább is kelleni fognak nekem? Hát tévednek! Basszus tizennyolc éves vagyok, végzős és kikúrt szexi, - vigyázat nagy az egóm. A lányok szerint akiknek nem tetszik az, hogy reggel elküldöm őket, a fejemhez vágják, hogy bunkó és beképzelt vagyok. A suliban a fiúk is ezt állítják rólam mivel szerintük túl tökéletesnek képzelem magam és senki nem felel meg a számomra. Lehet, hogy ezért nincsenek nagyon igaz barátaim. Így bele gondolva nincs is legjobb barátom. Egy csomó haverom van akik csak azért lógnak velem mert állításuk szerint egy partiállat vagyok. Azonban merem azt mondani, hogyha szükségem lenne rájuk nem számíthatnék egyikőjükre sem.
Nincs szükségem legjobb barátra, úgy ahogy barátnőre sem. Arra majd ott lesz az egyetem mikor ott leszek végzős. Akkor úgy is magam fogok rájönni, hogy el kell köteleződnöm. De most...tini vagyok akik ki akar próbálni mindent az életben.
A dörömbölés nem akar szűnni. Most már tudom, hogy valaki az ajtóm túloldalán nagyon látni akar. Már csak az a kérdés, hogy hogyan szálljak ki úgy az ágyból, hogy a lány ne ébredjen fel. Nincs kedvem ízetlenkedni vele, hogy aztán hiú ábrándokat fűzzön irántam. Nekem nem kell és kész!
Nagy nehezen kimászok az ágyamból és a szőnyegemről felveszem a tegnap viselt alsónadrágomat, majd az egyik felsőmet ami ki tudja, hogy hány napja hever már a padlón.
Felállok, nyújtózkodom egyet majd a hajamba túrok. Igaz kócos, de nem mered az ég felé, úgy mint ahogy én szeretném.
Nesztelen léptekkel indulok meg az ajtóm felé, majd hangtalanul kinyitom azt és a hirtelen valaki a homlokomnak üti az ökölbe szorult kezét.
- Aú - szisszenek fel halkan miközben a homlokomat simogatom, majd szembe találom magam Harryvel, vagyis az én egyetlen drága kisöcsémmel. Keze még mindig ökölbe van szorulva, ebből pedig azt vonom le, hogy megint kopogtatni készült az ajtómon. Pedig tudja nagyon jól, hogy utálom ha felébreszt. Már nem egyszer verekedtünk össze ez miatt. Persze csak akkor mikor apa nem volt otthon, ugyanis előtte nem nagyon bánthatjuk egymást testileg. Apa utálja az erőszakot és mikor észre veszi, hogy a fiai verekednek mindig azt mondja, hogy Ő nem állatokat nemzett.
- Bocsi. Nem állt szándékomban homlokon ütni Téged, de mikorra meglendítettem a kezem addig pont ajtót nyitottál. - magyarázkodik Harry és az arcába lógó tinccsel kezd el játszani. Azok a göndör fürtök. Családi öröklődés. Apának is göndör haja van, és anyának is az volt, szóval természetes volt, hogy nekünk is az lesz. Csak az a baj, hogy azzal nem számítottak a gének, hogy én utálni fogom a fürtjeimet. Tavalyig bírtam a göndör fürtöket, majd végleg megszabadultam tőlük. Lenyírattam a hajam és azóta mindent megteszek azért, hogy göndör loknikat soha ne lássak. Emlékszem, hogy a szüleim és Harry nagyon csalódott volt, ugyanis akik nem ismertek minket személyesen, azt hitték, hogy én és Haz ikertestvérek vagyunk. Pedig csak a hajunk volt ugyan olyan. Mostanra viszont már ezzel sincs probléma. Mindenki tudja hogy a cuki göndör, a fiatal Payne kölyök Harry, és sünihajú pedig az idősebb Payne kölyök Liam.
- Mit akarsz? - kérdezem kicsit sem kedvesen és lopva bepillantok az ágyamra. A lány megfordult és most már a hasán fekszik. Harry túl hangosan beszél. Ha így folytatja még felébreszti a csajt, aminek én nagyon nem fogok örülni.
- Ki az a lány? Megint új csajod van? Liam ezen a héten már a hányadik barátnőd? - zúdítja rám a kérdéseit Harry. Most pár percig nem fog leállni. Mindig ezt csinálja mikor valamitől izgatott lesz. Ne kérdezzétek, hogy honnan termel magába ennyi energiát. Egy energia bomba hozzá képest semmi.
- Nem a csajom, szóval állj le, mert ha felébreszted a kiabálásoddal esküszöm, hogy lenyeletem veled az ajtóm kilincsét - mondom mérgesen erre Harry rögtön befogja. Egy diadalittas mosollyal dőlök az ajtófélfának. Harry fél azért tőlem, hisz én vagyok a bátyja és két évvel vagyok idősebb tőle. Szót kell nekem fogadni ugyanis hatalmam van felette.  - Most pedig csiripeld el nekem, hogy mit akarsz Tőlem.
- Éhes vagyok. - válaszolja egyhangúan és a hasára bök ahonnan hangos morgás tör fel. Tényleg éhes, de én ezzel mit csináljak? Nem kisbaba már. Tud magának reggelit csinálni.
- Akkor egyél. - válaszolom az egyértelmű dolgot.
- És mit? Nincs otthon semmi kaja! - dobbant egyet a lábával. Kezdem úgy érezni, hogy néha visszacsöppenünk oda mikor még vécézni sem tudott elmenni egyedül és nekem hisztizett, hogy kísérjem el. Nekem pedig muszáj volt minden kérését teljesítenem, mert ha nem tettem mindig kaptam a szüleimtől. Mármint nem vertek el, csak leszidtak, hogy én vagyok az idősebb, példát kell mutatnom az öcsémnek, meg ilyenek.
- Akkor szólj apának, hogy menjen el boltba! - kezdek kifogyni a béketűrésből. Lehet anya meghalt, de apa még itt van. Tudom Harrynek még mindig nehéz bele törődnie, hogy nincs többé anya aki szó szerint még a seggét is kinyalta, de bele kell törődnie. Háromnegyed év nem hiszem el, hogy nem volt elég a számára feldolgozni. Anya beteg volt és szerintem számára az volt a legjobb, hogy a szervezete nem harcolt többé. Legalább nem kellett tovább szenvednie.
- De Ő sincs otthon! Hisz mondta, hogy csak délelőtt jön haza mikor mi már suliban leszünk. - mondja hisztizve én pedig képzeletben homlokon csapom magam. Apa éjjel ügyeletes volt a kórházban. Sebész, sőt valaki azt mondja, hogy a városban a legjobb. Miután anya meghalt a munkájába temetkezett. Már nem csak nap közben dolgozik, hanem vállal éjszakai műszakot is. Ha engem kérdeztek undorító amit csinál. Vagyis én nem lennék képes annyi vért eltűrni mint Ő. Azonban nem lehet egy szavam se mert meglátogathatjuk Őt a munkájában is, és lehet sokat melózik, de nem kell nélkülöznünk.
- Menj le a konyhába, addig én felöltözködöm, majd megpróbálunk össze ütni valami normális kaját - igen szarul érzem magam, hogy bunkó voltam az öcsémmel. Mindig elfelejtem, hogy szinte csak rám számíthat. Apa munkában, anya temetőben így már csak én maradtam a számára.
Harry bólint én pedig megpaskolom a vállát majd vissza sietek a szobámba. Berohanok a fürdőszobámba, helyre hozom magam, majd felöltözve, sulira készen hagyom el a szobámat. A lánnyal még csak nem is foglalkozom. Az lenne a legjobb ha nem is találkoznék vele.
A konyhába érve Harry az asztalnál ül és a telefonján játszik. Az utam rögtön a hűtőhöz vezet. A büdös szagon, a romlott ételeken kívül nem találok semmi mást. Elhúzom a számat undorodva és egy üveg tejen akad meg a szemem. Rögtön kiveszem, majd két pohár társaságában ülök le Harry mellé.
- Tej lesz a reggelink? - kérdezi csalódottan felhúzott szemöldökkel Harry. Vállat vonok és öntök neki.
- Szerintem jobb mint a semmi. Meg amúgy is a suliban tudsz venni magadnak kaját - javaslom neki. Én is mindig ott veszek, ugyanis reggelente általában nincs időm otthon reggelizni. Pedig mikor apa otthon van mindig tele van pakolva az asztal kajával. De mikor nincs otthon, hát akkor gyors kaján élünk.
- Arra gondoltam, hogy délután főzhetnénk valamit apának mire felébred. Úgyis megint mérges lesz ha megtudja, hogy megint semmi ehető kaja nincs otthon. De ha csinálunk valami ehető dolgot akkor nem lesz semmi baja. - Harry miközben beszél a zöld szemei csak úgy csillognak. Pont mint anyának szokott. Kettőnk közül Ő az aki legjobban hasonlított rá. Talán ezért sem bírtam ránézni mikor anya meghalt. Hetekre bezárkóztam a szobámba és tomboltam.
Válaszolni akarok mikor az emeltről léptek zaja hallatszik. A fekete hajú lány lép elém totál kómás fejjel. Uh, de utálom az ilyen beszélgetéseket.
- Jó reggelt bogaram - köszön mosolyogva és a hajamba túr. A kezét rögtön ellököm ugyanis utálom mikor valaki a hajamat piszkálja. Azt pedig még jobban utálom mikor a frissen belőtt sérómat piszkálja. - Megyünk együtt suliba? - szóval egy iskolába járunk? Ezt nem is tudtam.
Felállok, hogy tudjak a szemébe nézni. Megköszörülöm a torkom és valami jó nyálas szövegen gondolkodom. Nem akarom azt, hogy elkezdjen nekem itt bőgni mikor dobom.
- Te jó lány vagy - fogom meg mind két vállát. - De az a nagy helyzet, hogy én nem állapodhatok meg senki mellett ugyanis az életemet az öcsémnek szentelem. Nézz rá, félig árva kölyök és csak én vagyok a számára. Ha most összejövök veled, akkor már én sem leszek a számára - Harry csak pislogni tud, de mikor meg akar szólalni próbálok kacsintani neki, hogy nehogy megszólaljon. A lány szinte a sírás határán áll a meghatottságtól. - Mások lennének a körülmények biztos összejönnék veled Jessica. - simítom meg még utoljára a vállát, de erre rögtön abba hagyja a sírást és eléggé dühösen néz rám. Valami rosszat mondtam?
- Az én nevem Jennifer! - mondja bosszúsan. Szívás.
- Tényleg? - kérdezem és a hajamba túrok. Na most ebből, hogy másszak ki, hogy ne legyen belőle cirkusz? És, hogy ne jöjjön rá, hogy totál kamu dolgokat mondtam neki. - Sajnálom, az anyukámat hívták Jessicának. Látod erről beszélek. Képtelen vagyok túltenni magam a halálán. - és a nyakamba ugrik szipogva. A vicc az, hogy anyát nem is Jessicának hívták. Tudom, hogy jól tudok hazudni.
Eltávolodok Jennifertől, majd karon ragadom Harryt. Ha így folytatjuk mind a ketten elkéssük a buszt...

15 megjegyzés:

  1. Háááááát ez nagyon jó remélem azért nem lesz végig ilyen bunkó. Abár így jobban belegondolva nagyon tettszik ez a bunkó Liam. Egyébként a rész nagyon jó lett várom a kövit. <3

    VálaszTörlés
  2. Én a csaj képébe mondtam volna a tutit XD Csak kopjon le :DD Amúgy a külföldön általában uniszexek a nevek szóval a Theo lehet lány név is :D (úgy tűnik mostanában kötekedős kedvembe vagyok ._.) De a történet nagyon és csak így tovább bébibogyó~ :3

    Chu~Hime-sama
    U.i: ha névvel tévedtem (mármint, hogy a Theo mint rövidítés nem lehet lány akkor ne harapd le a fejem :$$)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de a Theo lehet lány név...még pedig a Theodora becézése, de mégis inkább fiúkat szoknak így hívni :D majd az egyik fejezetben lesz is róla szó ;)

      Törlés
  3. Az igen! Oo
    Liam tényleg olyan amilyennek leírtad, és már most kiderült, pedig még csak az első fejezet volt :D de azért remélem Harryvel nem lesz bunkó meg köcsög,legalább vele legyen jóba :D
    Már most tetszik az új történet, kíváncsian várom milyen szuper dolgot hozol össze megint :D
    Várom a kövit, siess veleee ;D ^^ ♥♥
    Xoxo

    VálaszTörlés
  4. Imádom gyorsan kövit!!!!!!!:)<33
    By:Kinga xx<33

    VálaszTörlés
  5. Imádom!!! Siess a következővel!!!

    VálaszTörlés
  6. Harry édes... Liam meg...öm...majd megjavul talán xD Várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  7. Egy újabb csodást történet kezdete:33

    VálaszTörlés