2014. október 4., szombat

12. - A lány akit még soha nem becéztek

~ Connie O'Neill ~

Szinte sokkolva nézem azt ahogy az a fiú aki hetek óta próbál rajtam segíteni, hogy ne érezzem magam egyedül, most a hideg padlóra csúszik és arcát a tenyerébe temeti és szinte hallom azt ahogy sír. Lábaim földbe gyökereznek és próbálom feldolgozni magamban ez előbb történteket.
Merem azt mondani, hogy én nekem sokkal jobban fájt az, ahogy Liammel beszéltek a társai mint neki.  Ép eszű ember nem beszél úgy egy sráccal mint azok a parasztok beszéltek vele. Komolyan mondom én legszívesebben elsírtam volna magam a helyében. De Ő mégsem tette! Csak komor arccal állt és tűrte azt, hogy gúnyt űznek belőle.
Oké én megértem azt, hogy Liam nem úgy néz ki mint a többi vele egyidős srác. Nagyon nem úgy néz ki. Sőt még egy korosabb férfi is jobban öltözködni nála. De kit érdekel a kinézet? Liamnél kedvesebb és aranyosabb emberrel még soha nem találkoztam. Lehet, hogy fura ahogy öltözködik és a szemüveg is csak még jobban ront az összhatáson, de kit érdekel? Hatalmas szíve van és szerintem minden ember örülne neki ha ilyen barátja lenne mint Ő. Gyűlölöm is magam rendesen az miatt mikor először megláttam és magamba csúnya dolgokat mondtam róla. Mentségemre legyen szólva, hogy akkor még egy árva szót sem beszéltem vele.
Aztán megismertem Őt és megtudtam, hogy valójában nem is egy űrlény vagy egy zsíros hajú professzor. Ő volt az első az egész Los Angelesben tartózkodásom óta aki igaz mosolyt tudott csalni az arcomra. Megnevetett pedig semmi kedvem nem volt hozzá, de Liam elérte, hogy jobb kedvem legyen. Neki hála még az apját is jobban elszívelem ugyanis mikor Brad durván bánik velem, az jár az eszembe, hogy a fiával még durvább dolgokat leművel.
Nem értem, hogy hogyan lehet Őt bántani. Még csak esélyt sem adnak neki, hogy tudjon kibontakozni. Komolyan annyira elcseszett világban élünk, hogy aki nem úgy öltözködik mint a többi ember akkor le kell nézni? Ez borzalmas.
És még itt van ez a Bethanynak nevezett liba is. Ha nem lettem volna annyira lesokkolva attól ahogyan Liammel beszélt, esküszöm, hogy megtéptem volna, de úgy hogy egy hajszála sem maradt volna. Nem hiszem el hogy nem tűnt fel neki, hogy Liam miatta van zavarban ami azt jelenti egy srácnál, hogy totál bele van zúgva. Liam bénázott Bethany előtt ami azt jelenti, hogy tetszik neki és bókolni próbált neki, hogy utána tudja elhívni randizni. De a kis kacsaszájú kacsának ez nem esett le. Kinevette Liamet csak azért mert zavarban volt! Én a helyében dagadtam volna a büszkeségtől, hogy egy srác bókolt nekem, Hisz én már attól különlegesnek éreztem magam, mikor Liam azt mondta, hogy én sokkal gyönyörűbb vagyok mint a többi brit lány. A fellegekben éreztem magam egy ilyen kis apró megjegyzés miatt. Pedig tényleg nem volt nagy cucc, de számomra mindennel felért ugyanis az eddigi életem során a fiúk soha nem foglalkoztak azzal, hogy én mit is szeretnék hallani.
Ez a liba meg szó szerint kinevette őt! Komolyan honnan szabadult már, melyik állatkertből? És Liam még ilyen kis senkiházira fordítja az idejét? Ezerszer jobbat érdemelne Tőle!

Felemelem a fejem és elindulok a padlón üldögélő srác felé. Mikor mellé érek nem vesz észre, ezért én is követem a példáját majd leülök mellé a hideg padlóra. Hátamat a falnak támasztom kezemet pedig rá teszem Liam padlón heverő kezére. Ezt mikor megérzi rögtön felemeli a fejét ami eddig a térdén volt, majd csodálkozva nézi a kezemet amivel az Ő kezét fogom. Nagy nehezen sikerül levennie a tekintetét a kezünkről és a szemembe néz. Egy kedves mosolyt varázsolok az arcomra, pedig belülről ordítok, ugyanis az ő mogyoróbarna szemeiből sugárzik a szomorúság, meggyötörtség és könny. Igen, szemei csillognak a feltörekvőben lévő könnyektől, de nem engedi őket kifolyni. Nem akar gyengédnek látszódni, pedig előttem nem kell szégyellnie semmit. A helyében én már rég zokognék a fájdalomtól. Azonban Ő mégsem ezt teszi amiért csodálom is.
- Nyugodtan tombold csak ki magadból a dühöd. Ilyenkor az a legjobb ha kiadod a fájdalmad. - tanácsolom neki és mutató ujjammal lágyan megérintem a kezét. Megremeg és hirtelen megijedek, hogy mentem elkapja a kezét az én kezem alól.
- Az nem az én stílusom - csóválja meg a fejét csendesen és a távolba mered.
- Hát akkor mi a Te stílusod? Felhívsz valamilyen szeret szolgálatot? Esetleg kiírod magadból egy naplóban? Vagy pedig az utcán megállítasz egy hajléktalant és elhisztized neki, hogy miért ilyen igazságtalan az élet? - nem állja meg, hogy az orra alatt ne mosolyodjon el, aminek én rettentően örülök mert ezek szerint pár másodpercre sikerült vele elfeledtetnem az elmúlt órák fájdalmat.
Lelki doktornak kellett volna mennem. Mindig is tudtam, hogy tudok valamit, ugyanis Angliában a barátaim is mindig nekem szokták kiönteni a szívüket mivel én mindig szívesen meghallgattam őket és általában elég jó tanácsokat is szoktam adni.
- Vagy inkább magamba fojtom és próbálok úgy csinálni mintha semmi nem történt volna. - vonja meg a vállat egyhangúan. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válasza. Mégis kinek tudna beszélni az érzéseiről? Hisz nincs is normális családja! Az apja szarik a fejére, az anyja ki tudja, hogy hol van, testvérei nincsenek. Esetleg Louisra és Harryre tudna csak számítani, de szerintem azoknak pedig nem meri elmondani,hogy mit is érez valójában.
- De most nem kell magadba fojtanod ugyanis én szívesen meghallgatlak és még segítek is ha akarod. - szorítom meg a kezeit bátorítás képen. Szája o alakra formázódik el, de nem szól semmit.
Elfordítja a fejét felőlem és némaságba borul. Úgy döntök, hogy nem erőltetek semmit. Ha valami nagyon a szívét nyomja úgy is elfogja mondani. Én nem erőltetek semmit.
- Miért viselkedsz Te velem ilyen...normálisan? - szólal meg végül alig hallható hangon. Homlokomat apró ráncok fedik el, ugyanis nem teljesen értem a kérdését. Hogy lehet valakivel normálisan viselkedni? Én úgy viselkedem vele mint egy sráccal akinek problémái vannak. Ezen mi olyan különleges? Szerintem semmi.
- Hogy érted azt, hogy normálisan? - kérdezem totál értetlenül. Kifogott rajtam egy tizennyolc éves srác gondolkodása. Hát ez ciki. A végén még kiderül, hogy Ő fejlettebb gondolkodású mint én a huszonkét éves fejemmel.
- Úgy mint aki tényleg szeretetből van velem nem pedig kényszerből, vagy megjátszásból. Mikor veled beszélgetek akkor úgy érzem mintha téged tényleg érdekelne, hogy mi is zajlik le bennem. Nem olyan vagy mint a többi körülöttem élő lény - mélyen a szemembe néz. A szívem szinte egy ütemet kihagy mikor ezek a mondatok elhagyják a száját. Látjátok erről beszéltem. Akkor is bókol mikor Ő észre sem veszi. Ha így folytatja a végén még fel kell mosni a padlót miattam mivel el fogok folyni a cukisága miatt. - Téged tényleg ennyire érdekellek, vagy csak az apám miatt viselkedsz velem ilyen kedvesen? - pillant rám kérdően. Rögtön észhez térek.
Elég fura helyzet most ez az egész, ugyanis úgy tűnik, hogy a pasim fiát jobban szeretem mint saját magát. Egyáltalán, hogy gondolhatja azt, hogy az apja kényszerít arra,hogy viselkedjek vele kedvesen. Pont az ellenkezője történik. Brad arra akar kényszeríteni, hogy hagyjam békén a fiát mivel semmi közöm hozzá. Képtelenség amit kér. Liam számomra az a valami amire nekem szükségem van. Nem tudom, hogy mi az a dolog, de az biztos, hogy Liamben megvan.
- Azért viselkedek veled így mert fontos vagy a számomra. Örülök neki, hogy a barátomnak tudhatlak, pedig tudom, hogy ha tudnád az igazat rólam akkor elveszítenélek. - hajtom le a fejem. Egy puha kezet érzek meg az ajkam alatt, majd azt veszem észre, hogy Liam lágyan maga felé fordítja a fejem.
- Nálad jobb ember nem él a Földön. Akár mit is titkolsz magadról, én elfogadom ugyanis rettentően ke...- megrémül majd elharapja a szót és fülig elvörösödik. De ha ez még nem lenne elég, a szemüvege tényleg totál bepárásodik. Ennyire zavarba jött valamitől? Mitől? Ugye nem tőlem? Remélem,hogy nem ugyanis tisztában kell lennie azzal, hogy én az apja barátnője vagyok.
- Akár mit is akartál rám mondani, ne mond mert nem akarlak megbántani. Az lebegjen a szemed előtt, hogy az apád barátnője vagyok akit szeretek, te pedig elfogadod ezt és ez miatt a legjobb barátok leszünk egész életünkben ugyanis szükségünk van a másikra - a szemeiben csalódottság tükröződik. Félek ugyanis azt hiszem, hogy lehet valami olyan dolgot akart közölni velem ami nagyon is fontos a számára. Akár mi is volt az, tartsa meg magának! - Most pedig mesélj nekem erről a kacsáról. - váltok gyorsan témát, Ő pedig értetlenül pislog. Kacsának szólítottam hangosan a kiszemeltjét?
- Milyen kacsa? - kérdezi meg.
- A lány akit legszívesebben seggbe billentettem volna amiért úgy beszélt veled mint egy kutyával - emlékeztetem a fekete hajú lányra akivel nemrég beszélt. Mikor rájön, hogy kiről is beszélek egy sejtelmes mosoly jelenik meg az arcán. Lefogadom, hogy még libabőrös is lett. - Könyörgöm ne mond azt, hogy tetszik neked. - kérem könyörgően. - Ezerszer jobb lányt érdemelnél, mint az a liba.
-  De nekem csak Ő kell! Már a közös jövőnket is elterveztem vele - erőszakoskodik és összekulcsolja a kezeit a mellkasa előtt. Megforgatom a szemeimet. Fiú létére úgy viselkedik mint egy kislány.
- Akkor miért nem hívod el randizni? - kérdezem a tök egyértelmű dolgot.
Nekem ha valaki annyira tetszik akkor akár, hogy is de megszerzem magamnak. Nem pedig sopánkodok miatta és várom a szebb jövőt ahol mindent megkapok.
- Szerinted nem próbáltam már? De mikor arra kerül a sor, hogy beszéljek vele totál be pánikolok. Lever a víz és még beszélni is elfelejtek. Már egy csomószor lejárattam magam előtte. Egy lúzer vagyok. Nem is csodálom, hogy kinevet. Ő tökéletes én meg egy nyomi vagyok. - sóhajt fel szomorúan és megigazítja a szemüvegét az orra hegyén.
Az ajkamba harapok és úgy figyelem az arcát. Ha nem hordaná azt az ocsmány szemüvegét máris szebb arca lenne ugyanis nagyon szép szemei vannak. A hajával is kellene csinálni valamit. Mondjuk egy teljes séró váltás a mai divat szerint. Na meg egy teljes ruha csere. Ha ezeken változtatna rögtön más lenne a megjelenése.
- Miért hordod ezt a béna szemüveget? - csúszik ki véletlenül a számon, de rögtön meg is bánom mikor csalódottan néz rám. - Nyugi szerintem tök cuki rajtad, sőt imádom mivel ez totál rád vall, de tudod a mai tinik nem nagyon csípik mikor valaki szemüveges ugyanis cikinek tartják. - húzom ki magam a bajból.
- Mert szeretem és el sem tudnám magam képzelni magam nélküle - válaszolja büszkén, de utána ismét elkomorodik. - Amúgy gondolkoztam már rajta, hogy talán meg kellene tőle válnom.
- Szerintem ha egy picit változtatnánk a külsődön, a kacsa, - akarom mondani Bethany, - rögtön más szemmel nézne rád - magyarázom egyszerűen és szinte hallom ahogy kattognak az agytekervényei. - Ha tényleg ennyire meg akarod magadnak szerezni a csajt akkor tegyél is érte, hogy a tiéd legyen! - mint egy szónoklok úgy érzem magam. Mondom én, hogy pályát tévesztettem.
- Mire akarsz kilyukadni Con? - néz rám értetlenül én pedig hatalmas szemekkel nézek rá. Az előbb Connak szólított? Vagyis becenevet adott nekem.
- Engem eddig még soha senki nem becézett - mondom elérzékenyülve. Liam mikor észre veszi, hogy mennyire meghatódtam megrémül. A hajába túr, de utána gondosan megfésüli a kezével, hogy megint ugyan úgy álljon mint azelőtt.
- Ha zavar akkor...
- Imádom. - szólok közbe és hirtelen két kezemmel a fejét magamhoz húzom, hogy tudjak egy puszit nyomni a haja közé. Szinte remeg mikor újra normálisan tud ülni velem szembe. - Egyébként azt akartam mondani, hogy mit szólnál hozzá ha egy kicsi változáson mennél keresztül? - kérdezem izgatottan. Sőt úgy örülök az ötletemnek mint a karácsonynak.
De Liam nem szól először semmit csak ajkába harapva gondolkodik. Végül bólint...

20 megjegyzés:

  1. Kedves Do!
    Áj em szed vagyok, ugyanis azt válaszoltad,hogy nem emlékszel rám. Tudod a Sátán gyermekére. Szíven ütött. Nagyon. Áj kráj.
    A rész még is, magasztos lett: azaz csodálatos. Liam nem szeretném, ha megváltozna, ez maradjon így. A szemüveg pedig, újfent remeken áll az úrfinak. Ámbár, azt sem szeretném, hogy szenvedjen. Csak szerintem van az, hogy a főhősünk mármint a lány, meglehetősen aggastyán Limucihoz? Kár. Viszont egyszer azt hallottam: melyik férfi nem szeretne idősebb nőt?
    Meglátjuk, mi sül ki belőle.
    Szevasz Tavasz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aggastyán xD te beteg lenni :P amúgy ez a töri lényege..vagy ez eddig nem esett le? :D amúgy a való életben Liam amúgy is az idősebb nőkre bukik xD

      Törlés
  2. Jujj Liam még szemüvegesen is helyes lenne :D vagy nem? Connie olyan jó fej hogy így törődik Liam-el <3

    VálaszTörlés
  3. Ááááá :)))))))
    nagyon nagyon tetszett, már kíváncsi vagyok hogy hogy fog kinézni Liam tuti biztos hogy szuper szexi lesz :D
    szerintem Connie kezd beleszeretni vagy legalábbis kezd tetszeni neki Liam :d
    kíváncsian várom a folytatást, siessss ;D ♥♥
    Xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmmm az utolsó mondataid elgondolkodtatóak :D

      Törlés
  4. Imádom! Istenem, Connie legyél szerelmes ebbe a cuki, ennivaló SZEMÜVEGES Liambe :D Szerintem nem kell változni valakiért, akit szeretünk, mert ha ő is szeret akkor elfogad olyannak, amilyenek vagyunk ˘^˘Szóval Liam etéren Connie hülyeséget mondott ;) Nyuu~ Gyorsan folytit asszony! :D

    Chu~Hime-sama♥

    VálaszTörlés
  5. Jajj de jóó lett ez iis:333 Kíváncsi vagyok,hogy Connie milyen szexi pasit csinál Liam-ből :D bár van egy sejtésem xD
    Nagyon jó rész lett csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  6. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek az átalakulásnak a vége, de biztos egy totál helyes Liam-et kapunk meg! :D Jó rész lett, várom a kövit!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. khmmmm Liam mindig helyes :D

      Törlés
    2. Nagyon is igazad van és komolyan egyetértek! Ő mindig helyes, ez csak egy szóbotlás volt, amiért ezer bocsánat!!! :)) <33

      Törlés
    3. jajjj nem azért mondtam h kijavítsalak vagy valami :D csak én már egyszerűen megszoktam h mindig kiállok mellette ;)

      Törlés
  7. Onnan szedem hogy Londonban laksz hogy a profilodon az van feltüntetve.
    Biztos egy szexi férfias Liamot kapunk.
    Tudtam hogy ez lesz hogy megváltozik és menő lesz bár azt még nem tudjuk de majd kiderül. Siess a kövivel puszika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallottad már a FIREPROOF-ot és a STEAL MY GIRL-t. Én imádom mind a kettőt.

      Törlés
    2. csak úgy megsúgom h blogspoton fél millió embernek az van a profiljában h Londonba lakik xD írtam én olyat h menő lesz? ez így egy kicsit sablon lenne...

      Törlés
    3. most ugye nem kérdezted komolyan? Baba az elsők között voltam akik meghallgatták mind a két dalt...és mikor azt mondom h az elsők között akkor tényleg komolyan is gondolom ;)

      Törlés
  8. Idáig is eljutottam xD szóval,ha tehetném minden egyes embert aki Liamet bántja jól elvernék. Connie legalább foglalkozik vele :) am én imádnám Liamet így is. Kíváncsi vok h mi lesz a nagy átalakítás után :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor gyere együtt megverjük őket...hál isten ez csak egy kitalált történet xD és végre újra a körünkbe köszönhetünk :3 üdv újra itt :D

      Törlés